PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 200 cc cros Önerisi ?

victorhugo
12 Mayıs 2015, 20:52
Arkadaşlar benim bitane arkadaşın Çin malı Lifan 200 gy 6 sı var ama Çin malı olmasına rağmen neredeyse 13 bin kmeye kaadar sorunsuz kullanıyor. Ama ben bu modelin temizini bulamıyorm bu tarzda ikinci el temiz veya sıfır en fazla 3 bin 4 bin lira motor varmı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Ramzey,zongshen,skyteam ve lifanları buldum. Hangisi daha iyidir kalite olarak ?

cenkito
12 Mayıs 2015, 21:24
ben mondial max kullanıyorum aynı sekilde 13.000 km yi gectim sorunsuz

serkanADH13
12 Mayıs 2015, 21:56
SKYTEAM guzel motordur,
tavsiye ederım,,,

onun dısında RKS 150 sağlam motor,
ona nazaran 200 cross'una iyidir sanırım,,,

victorhugo
13 Mayıs 2015, 18:41
Bende şimdi asya rx 250 yi bakıyorm arkadaşlar . Su soğutmalı olmasını avantaj olarak gördüm. İşin aslı ben fazla arazi felan düşünmüyorm arada gidicem ama genel olarak uzun yol düşünüyorm. Selesini felan güzelce yaptırcam daha rahat.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Bana açıkçası biraz sağlam lazım. tabiki japon kadar olamaz ama bu çinlilerin tutturduğu bazı marka ve modeller var onları bulmaz lazım. Sizin dediklerinizede bakıcam arkadaşlar teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Evet arkadaşlar önerilerin devamını bekliyorm. Araştırmaya bir yandan devam ediyorm fakat fikirden çok kullanan tecrübeli arkadaşların önerilerini daha önemli bizim için. 200cc çin motoru kullanan yokmu. Araziye ayda bir felan gitcem . Onun dışında selesini iki kişilk yapıp iki kişi gezicem genelde. O yüzden 200 cc bişey istiyorm. Boyum 1.90 olduğu için yüksek bişey lazım bana. Dediğim gibi arkadaşın lifan crossunu kullandım o bile gayet tatmin etti beni ama onun modeli yok daha.

gargi amca
13 Mayıs 2015, 18:50
Rx 250 çok sorun çıkardı. tanıdıgımdada var iyi değil. bence lifan,rks ve mondialin croslarından biriri al

Mengu16
13 Mayıs 2015, 18:54
Salcano'nun 250'lik kros'u var onu tavsiye ederim, sıfır al 5 sene bin kafan rahat.

victorhugo
13 Mayıs 2015, 19:19
Mengü salcanı önerisini ilk defa gördüm bilgin varmı motorlar ilgili kullandımı hiç veya kullanan tanıdığın varmı ? Gargi Amca bende muhtemlen lifan alıcam arkadaşlarmdan biliyorm az çok 13 binde şuanda yokuşlarda felan çok iyi ya. Ufak tefek sorunlar dışında bişeyi yok. Mondialle rks yide araştıyorm.