PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kuba superlight 150 başlangıç olarak düşünüyorum yardımcı olur musunuz

osmannsert
05 Mayıs 2015, 00:58
öncelikle herkese merhaba.

ben kısıtlı bütçemden dolayı bu tarz motorlara bakmak zorundayım.. sizce bu motor nasıldır iyimidir çok sorun çıkartırmı? varsa başka öneriliriniz onlarıda söylerseniz çok mutlu olurum. sonuçta öğrenciyim bütcem kısıtlı. zaten motoru çoğunlukla okula gidip gelmek için kullanıcam bursada oturuyorum günlük max 70 km falan yapıcam.

şimdiden herkese teşekkürler. saygılar

Mengu16
05 Mayıs 2015, 01:18
Sıfır alırsan günlük 300 km yapsan bile sorun çıkarmaz motoru aşırı zorlamazsan ve eksik yağla binmezsen.

osmannsert
05 Mayıs 2015, 01:30
maalesef sıfır alacak bütcem yok öğrenciyim bir tane buldum 2012 model 3000 kmde onu almayı düşünüyorum fakat yinede almadan önce burdan sormak istedim. çevremdekiler çin malı sakın alma falan diyorlar ama mecbur çin malı alcam

darknife
05 Mayıs 2015, 09:26
Motorun genlerinde keeway olmalı diye biliyorum. Çin malı olması vs onemli değil. Birçok japon ve diğer markalar da çinde üretiliyor yada parçası üretiliyor yada montajlanıyor. Önemli olan motorun fiyatı karşılığında verdiği kalite. Yoksa elbet herkes bu tarzda harleye binmek ister. Kuba Superlight bu yönden iyi bir seçim olabilir. Bakımı yaparsan, iyi kullanırsan binilir niye binilmesin.