PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vespa PRIMAVERA 150 3V i.e. Hakkında Bilgi, Yorum, Tavsiye

mlhcnshn
31 Mart 2015, 20:57
Merhabalar abilerim, kardeşlerim. Benim daha öncedende hevesim olan fakat bilgi edinemediğim bir motor bugün kafama takıldı. Vespa Primavera. Bana bu motor hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mıdır acaba? Bilgiden kastım, bilinmesi gerekenler. Duyduklarınızı, deneyimlerinizi veya bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim.

GB79
31 Mart 2015, 23:19
Honda PCX'in yanında çok güvensiz geliyor bu motor, nedenini bilmiyorum ama tarz meselesi tabii. Bence Türkiye yollarına uygun bir scooter değil. Ama, semtin ara sokaklarından çıkmayacağım diyorsanız düşünülebilir. Ancak bence yine de gereksiz pahalı bir motor. Ben olsam buna benzer Yamaha Delight alırdım.

glock
31 Mart 2015, 23:41
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138052-2014-vespa-primavera-akrapovic.html

motorcu48
31 Mart 2015, 23:51
vespaya binmeyen japon scooterlarını kaliteli sanır.küçük scooterda maddi durumu olupta vespa almayanın aklını karışlarım

hadi gene anlamadınız o zaman güncel bir örnekle anlatayım .ıphone 6 plus aldın diyelim o paraya bu özellik mi alınır teknoloji satın alıyorsun bu neyin kafası diyenler çıkabilir ama nasıl çatur cutur satıyor ? 8 megapiksel 1 gb ram ,arttırılamayan hafıza ,bir mp3 bile aktarama başka platforma ve gel sen birsürü android amiral gemilerinden bile daha çok sat .e demekki bu iş boyle değilmiş hocam

bikerboi
29 Nisan 2015, 15:23
Merhabalar, geçtiğimiz cumartesi günü ben de kahverengi bir Vespa Primavera aldım. Korlas'tan sağolsunlar güzel de bir indirim yaptılar. Plaka yarın çıkıyor ama hevesten sevk irsaliyesiyle yollara çıktım bile. Bugün 5. gün ve 350 km'yi devirdim. Çok keyifli bir scooter, kullanması çok zevkli. Trafikten yırtmak için ideal. Bu arada evim Beykoz'da işim Gayrettepe'de ve her gün 2. köprü yolunu kullanıyorum. Buna ragmen 150lik bir vespa oldukça yeterli bence. Bütçesine uygun olan herkese şiddetle tavsiye ederim. İleriki günlerde detaylı görüşlerimi de yazmaya çalışacağım.

oenaj
29 Nisan 2015, 15:36
Çok pahalı bir marka,
Vespa 946 modeli 125cc lik ve fiyatı 30.000 TL den fazla :santa:

Hayırlı olsun bu arada arkadaşım, güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah,,,