Orijinalini görmek için tıklayınız : Güncel Yamaha R25 Vs Ninja 300
Smylon
29 Mart 2015, 21:35
Merhaba arkadaşlar bu 2 sinin kıyaslamasını forumda cok arastırdım ve güncelini bulamadım (varsa affola) . Şimdi R25 te piyasaya sürüldüğüne göre karsılastırdıgımızda hangisi alınmalı hangisi tatmin eder ? Keske sunu alsaydım dedirtmez . Önceliklerım bunlar . Bu konuda hem karsılastırılsın hemde benım arada kalanlar faydalansın. :cat:
codeprof
29 Mart 2015, 22:41
2 Araçta güzel, Şahsi fikrim Ninja 300 Daha güzel görünüyor. +50 CC de daha fazla performans demek. Hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. Ama motora binip kaşke şunu alsaydım demeyen adam motorcu değildir :P
Benim param olsa ikisini de alırım. keşke dememek için üste bir enduro bir de chopper alırım. Sonra bir de uzun yok için rahat ve hızlı bişeyler alırdım.
Ninja 300'ün vergisi 50-60 lira daha fazladır. Kaydırmalı debriyajı vardır. Görseli de tam bir ss olduğu için bir çok insan beklentiyi yüksek tutuyor. AEA'nın ninja 300 ile ilgili garip (yarım-yamalak/taraflı artık ne denirse) bir incelemesi de vardı.
Smylon
29 Mart 2015, 22:50
Başlığı yanlış yazmısım adminlerdne biri veya ben düzelme şansım yokmu Güncel Yamaha R25 Vs Kawasaki Ninja 300 olucaktı
sparrow07
29 Mart 2015, 23:16
Keşke vergiler ötv olayları yüksek olmasaydı da bu karşılaştırmayı YAMAHA R3 VS NİNJA 300 diyebilseydik
ben ninja 300 derim. top speed olarak çok yakın olabilirler ama ivmelenme ve hızlanma da ninja daha iyidir. special edition versiyonun kasasıda çok daha güzel bence.
Vergisine para varsa Ninja 300. Yoksa R25 ki onla da guzel benzin yakarsin. Ninja 300 gibi de gidersin. Yani = R25
dekmanci
02 Nisan 2015, 09:00
kardesim ikiside guzel makina. inkanin varsa test et hangisi seni heyecanlandiriyorsa onu al
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO