Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Fiddle III 200i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
http://www.sym-tr.com/wp-content/themes/sym/images/urun8.png
Fiddle III 200i
Motor Tipi 4 zamanlı, 2 subaplı
Motor Hacmi 169 cc
Soğutma Sistemi Hava
Yakıt Sistemi Enjeksiyon
Maksimum Güç 8.8 kW / 7500 d/d (11.80 hp)
Şanzıman CVT
Ön Süspansiyon Teleskopik Çatal
Arka Süspansiyon Salınım kolu
Ön Fren 190 mm disk
Arka Fren 220 mm disk
Ön Tekerlek 110/70-12
Arka Tekerlek 120/70-12
Boyutlar (UxGxY) (mm) 1900 x 690 x 1130
Ağırlık(kg) 112 / 116
Yakıt tankı kapasitesi (lt) 5.2
Fiyat;
Fiddle III 200i - 6953 TL
TİMSAH
26 Nisan 2016, 10:44
Merhaba Arkadaşlar, Fiddle 3 200i'ye kavuştum. Karar vermemde en önemli etken tasarımı ve bu tipteki scooterlere göre nispeten büyük motor hacmine sahip olmasıydı. Henüz 60 km yol yaptım. İlk izlenimlerim olumlu. Artılar eksiler kısmına gelirsek hızlanması ve konforu gayet iyi. Malzeme kalitesini ve selesi başarılı. Farları piyasadaki muadillerine göre çok iyi aydınlatıyor. Eksiler kısmına geldiğimizde sele altı bagajına hiç bir kapalı kask sığmıyor. Çözüm olarak arka çanta takmak zorundasınız. Hadi çanta takayım dediğim noktada arka çanta demirini piyasada bulamıyorsunuz. Aksesuar amaçlı küçük bir ön cam takmak istedim maalesef fiddle 3 ön camı bulamadım. Öğrendiğime göre fiddle 2 ön camlarını uyarlıyorlarmış, deneme yapacağım. Fiyat/performans, kalite ve estetik olarak düşündüğümde en mantıklı motorun bu olduğuna karar verdim. Biraz daha km yapayım daha detaylı bilgi ve fotoğraf paylaşacağım. Güvenli sürüşler.
rocco17
01 Mayıs 2016, 00:28
merhaba öncelikle hayırlı olsun. bende 125 lik olanını almayı planlıyorum. Ama marka biraz beni korkutuyor. şu an için izlenimleriniz nasıl acaba aklımda fiddle 3 veya yamaha d-elight var. Siz hangisini tavsiye edersiniz cevap verirseniz şimdiden çok sevinirim.
TİMSAH
04 Mayıs 2016, 11:13
Açıkçası Yamaha, Honda, Suzuki gibi markalar her zaman bir adım önde. Ama Sym'nin eli yüzü düzgün servisleri mevcut, parça konusunda da problem yok. Ayrıca fiddle serisi Türkiye'de gerçekten tuttu, piyasası olan bir motor. D'elight benimde seçeneklerim arasındaydı. Sym'den farkı arka fren kampana, cc'si daha düşük. Aynı paraya fiddle 3 200i alabiliyorsun. Ben her gün uzun yol gideceğim için 200i aldım. Şehir içinde kısa mesafe kullanacağım dersen Yamaha D'elight'da mantıklı. Önce neye ihtiyacın olduğunu iyi düşün. Ben trafiğin açıldığı noktalarda elimin altında biraz daha güç ve sürat olsun istedim.
cecoti
04 Mayıs 2016, 20:12
motorun hayirli olsun allah kaza bela vermesin.bizde 2 arkadas almaya karar verdik.en uygun 6750 nakit 2015 model siyah rengini bulabildik.sakincasi yoksa aldigin fiyat model yili renk ve bayi bilgisini paylasabilirmisin.
TİMSAH
05 Mayıs 2016, 14:32
2015 model, lacivert renk, 6.750 TL'ye aldım. Siyah rengi fotoğraflarda çok havalı duruyor ama canlı görünce çok beğenmedim. Düz beyaz olsa beyaz çok yakışırdı bu motora maalesef çift renk yapmışlar yanları gri. Benim en çok lacivert hoşuma gitti çok şık duruyor. Bayilerde şunu zorla 3-4 bin nakdin varsa, kalanını kredi kartına 3 ay, 5 ay taksit yapalım de kabul ederler.
stevejones
05 Mayıs 2016, 20:43
Merhaba Arkadaşlar, Fiddle 3 200i'ye kavuştum. Karar vermemde en önemli etken tasarımı ve bu tipteki scooterlere göre nispeten büyük motor hacmine sahip olmasıydı. Henüz 60 km yol yaptım. İlk izlenimlerim olumlu. Artılar eksiler kısmına gelirsek hızlanması ve konforu gayet iyi. Malzeme kalitesini ve selesi başarılı. Farları piyasadaki muadillerine göre çok iyi aydınlatıyor. Eksiler kısmına geldiğimizde sele altı bagajına hiç bir kapalı kask sığmıyor. Çözüm olarak arka çanta takmak zorundasınız. Hadi çanta takayım dediğim noktada arka çanta demirini piyasada bulamıyorsunuz. Aksesuar amaçlı küçük bir ön cam takmak istedim maalesef fiddle 3 ön camı bulamadım. Öğrendiğime göre fiddle 2 ön camlarını uyarlıyorlarmış, deneme yapacağım. Fiyat/performans, kalite ve estetik olarak düşündüğümde en mantıklı motorun bu olduğuna karar verdim. Biraz daha km yapayım daha detaylı bilgi ve fotoğraf paylaşacağım. Güvenli sürüşler.
hayırlı olsun 200luktekı lacıvert 125 lık fıddle 3 te varmı
sayinu
05 Mayıs 2016, 22:23
Öncelikle güzel günlerde kulllanmanızı temenni ederim. Yurt dışı forumlarda Fiddle II olsun III olsun çok yaygın bir şekilde bahsedilen bir sorunu sormak isterim. Titreme durumu nedir? Muhtemelen rodaj dönemini henüz tamamlamamış olsanızda beni korkutan bir sorun açıkçası. Ben de 125 ile 200i arasında kalmış durumdayım. Eğer bu tarz bir sorun mevcut ise 200i versiyonu pek makul gelmiyor. Yada bizimle paylaşabileceğiniz bu tarz, yürüyen aksam kaynaklı bariz bir sorun ile karşılaştınız mı? Namussuz çok yakışıklı yoksa, yarın gidip alasım var.
rocco17
08 Mayıs 2016, 22:17
Arkadaşlar aynı şeyler beni de korkutuyor. Bazı sitelerde görünüşüne bakıp aldanmayın sorunlu motor sürekli arıza çıkarır falan diyenler var. Bu nedenle korkuyorum. Yoksa görünüş olarak gerçekten çok yakışıklı bir motor. Umarım kullanan arkadaşlar bize detaylı bilgiler verir..
TİMSAH
09 Mayıs 2016, 15:48
Arkadaşlar ben forumları çok araştırdım almadan önce arızayla ilgili bir sorun pek görmedim. Titreme derseniz geçen bir motor tamircisi fiddle 2 lerde çok titreme var fiddle 3 te de vardır almasaydın gibi bir şey dedi (aküyü şarj ettirdiğim motor ustası aşağıda yazdım niye şarj etmek zorunda kaldığımı). Sonra motorda titreme aramaya başladım :) Öyle rahatsız edici bir titreme hissetmedim tabi 200 için konuşuyorum. Bir arkadaş 125'in laciverti var mı demiş, evet vardı bayide gördüm. Bu arada arıza konusuna gelirsek 300 km yaptım ilk yağ değişimi gerçekleşti. Motor gerçekten rodajdan sonra daha iyi hale geldi 700 km'den sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum. Serviste bir çift vardı fiddle 3 200i'lerini bakıma getirmişler 7.000 km'de hiç bir sıkıntı yaşamadık gayet memnunuz dedi içime su serpti. Bende ise akü bitti bir tamircide şarj ettirip servise götürdüm. Konjentör arızalıymış aküyü yeterince beslemiyormuş. Soketinden söktüler, yenisini sokete taktilar pıt diye düzeldi. Sıfır motorun böyle bir şey yapması çok hoşuma gitmese de kolay hallettikleri için çok kafaya takmamaya çalıştım.
TİMSAH
11 Mayıs 2016, 17:22
Plaka çıkmadan önce fotoğrafını çekmiştim. Onları atayım bari hiç yoktan henüz detaylı fotoğraf çekme imkanım olmadı iş yoğunluğundan. http://imageshack.com/a/img921/6793/ekI0cV.jpghttp://imageshack.com/a/img921/686/AeDi9a.jpg
mehmetseza
11 Mayıs 2016, 17:49
Masallah Masallah nazar degmesın gule gule bın
bende 2 sı var bu aletın sayfasında yazdım artısını eksısını
6000km yaptım ılk bakım 300 km sonra 1000km 3000km sımdı 3. bakıma gırcek
alet kaş da bır ay bınerım 11 yatar.cok sukur rutın bakım dısında bır masrafı suyu buyu olmadı
tıtresım neymnıs usta neresıdnen uydurmus bılemedım
daha gecen gun ogluma orbıt 2 aldım 500km yol geldım 100-140km aralıgında suratle
suzukı an 125 fıdell2 orbıt bunlar hep aynı motor
orbıtı 1000km de aldım garantı belgesınde garantıden sendekı parcanın degıstıgı yazılı
ankarada ustaya sordum muhım bırsey degıl dedı ne kadar dogru egrı bılememü
netıcede ıcıne sınmıs almıssın tıtreme mıtreme ses su bu dınleme bın gıt bas gıt
ha hıc aksaklıkyok dedım ama on frenlerden ses gelır bırde altta tahlıye hortumunun orda sıyah uzun bır hortum vardır o delınır
bunlarda klsıktır sayfasında yazdım bunları okumanı onerırım
kaşda o kecının zor cıktıgı yollara bız uc kısı bındık motora 97+50+55kg=202 kg banamısın demedı demez alt cok sukur
tekrardan hayırlı olsun
TİMSAH
24 Mayıs 2016, 14:41
Merhaba arkadaşlar yakıt konusunda ilk ölçümü yaptım 100 km de 2,5 lt yakıyor. Bana gayet makul geldi.
mehmetseza
24 Mayıs 2016, 15:04
super otesı cok ıyı
ArmağanAcar
21 Temmuz 2016, 02:54
Öncelikle HAYIRLISI OLSUN kardeşim.. Kazasız, belasız sürüşlerin olsun.
Merak ettiğim bir, iki konu var ve yardımcı olursan çok memnun olurum.
İlk olarak çift renk olayından ben de hoşnut olmadım ve bu yüzden Fiddle 2 ile 3 arasında gidip geliyordum ancak senin motoru görünce fikrim değişti. Motorunun rengi o kadar tatlı duruyor ki, ben de aynı renkten istiyorum :cat:
Gelelim merak ettiğim konulara.
"2015 Model Fiddle III 200i 6.750 TL"
Birincisi; nereden temin ettin?
İkincisi; Plaka, sigorta vs. ne kadara patladı?
Zahmet olmazsa, birazcık bilgilendirirsen çok memnun olurum...
demirarch
22 Temmuz 2016, 09:16
200 cc , son hız olarak ne seviyede , deneyen oldu mu?
110-120 lerde çok zorlanıyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Merhaba arkadaşlar yakıt konusunda ilk ölçümü yaptım 100 km de 2,5 lt yakıyor. Bana gayet makul geldi.
merhaba ,
hız ne durumda , hiç deneme yaptınız mı? 120+ olur mu ?
Cancino
26 Ağustos 2016, 17:26
Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Bende Hazirran da Fiddle 3 200i motor aldım. Takribi 12 senedir motorsiklet kullanıcısıyım. Fiddle 3 ile toplamda 3500 km ye yakında yol yaptım. 1.85 boy ve 103 kg yum ve motora genelde eşimle beraber biniyorum. Motorun boyutları benim gibi birine bile gayet uygun ölçülerde. Motor hakkındaki izlenimlerimi aktaracak olursam. 2016 modellerinde kombine fren sistemi var ve gayet iyi tutuyor. Hatta ilk aldığım zamanlarda fren denemeleri yaparken üzerinden uçacakmış gibi hissettim kendimi :) Motor 11.8 hp ve çekişi bence şahane 2 kişi binmemize rağmen 100 km hıza gayet kısa sürede ulaşıyor ki tek kişi iken bu daha fazla hissettiriyor. Ben deneme amaçlı bir kere 120 km hıza çıktım daha da çıkar gibiydi ama lastik ebadının küçük oluşu ve hafif bir motor olmasından dolayı rüzgar biraz fazla hissettiriyor o süratlerde bu nedenden dolayı korktum ve daha fazla hızlanmadım. Motorun küçük oluşu bütün aralıklardan geçebilmenizi sağlıyor. Yakıt konusunda bir depo ile 200-250 km arası yol yapıyoruz 2 kişi. zaten deposu 5,2 lt ve benzin aldığımda daha depoda 0,5 -1 lt arası benzin oluyor. Eksi yönü bagajı biraz küçük. bunun dışında ben severek biniyorum. Torpido gözünde çakmak giriş yeri hazır vaziyette ama takılı değil. bunun dışında torpidosuna cüzdan ruhsat ve telefon rahat sığıyor. Torpido üstünde poşet asma kancası mevcut. Benim gibi çarşı pazar alışverişine gidenler için süper işe yarıyor. Ayak koyma yerinin düz olması da bir avantaj. Sele altında yakıt kesme sistemi var. Uzun süreli park edeceğiniz zamanlarda motoru kontaktan çalıştıramamaları için böyle bir güvenlik önlemi alınmış ve motora yakıt gitmesi engellenmiş. Bakımlarını düzenli olarak yapıyorum daha şuana kadar en ufak sorun veya bir ses veya titreme ile karşılaşmadım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar merak eden olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
TİMSAH
17 Kasım 2016, 18:33
Uzun zamandır girmiyordum, bazı sorular olmuş. 9.000 km yol yaptım şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. Ruhsat masrafı 200 TL, sigortada 650 tuttu. Motorun 120 kmnin üzerine çıktığı pek söylenemez. 110 km ile çok rahat vibrasyon ve zorlanma problemi olmadan gidebiliyorsunuz. 120 km ilede isterseniz gidersiniz ama o +5 km için yokuş aşağı falan olması gerekir heralde :)Bu arada yanlış anlaşılma olmasın 120 km'de bile motor vibrasyon ve zorlanma yapmıyor ama ben 110km'de daha rahat hissediyorum. 9.000 km olmasına rağmen sağından solundan ses gelmemesi, ilk günki gibi olması beni oldukça memnun etti.
kullananlara hayılrı olsun nice 9000 kilometreler darısı benim de başıma :) geçtiğimiz cumartesi günü ben de mavi renk için bayiyle anlaştım daha işlemler bitmedi bekliyorum gelmesini. Ehliyeti de önceki cumartesi aldım. şimdi iş işten geçti gerçi ama çok mu acele etmişim almakta? korkmuyor da değilim trafiğe nasıl çıkıcam diye. bi sorum olursa size danışıcam artık :wiinkk:
Cihanes26
29 Kasım 2016, 09:43
Arkadaşlar merhaba dün 3200km de fiddle 200i mi alarak aranıza katıldım. Kullanım kılavuzunun teknik bilgiler kısmında fiddle 3 125 lik var 200lük yok. Sanırım bayi alırken yanlış vermiş. Elinizde varsa görselini atabilir misiniz. Bir de motorun lastik basıncı kaç olmalı. Ön cam siperlik konusunda benim aldığım motorda siperlik demirleri vardı ama camı yoktu. Netten evde imalat yapan birini buldum sipariş verdim. Ürün geldiğinde bakarım kaliteliyse isteyen arkadaşlara ustanın numarasını yollarım.
minifiddle
06 Aralık 2016, 23:42
Herkese merhaba yarın sym fiddle 3 125 lık alıyorum.2016 model 0 km 5500 lira. siz değerli üyelere bir kaç sorum olucak bu fiyat ugun mu yakıt tüketimi nedir ve çok bahsedilen konu tireme yapıyor mu ? Başlangıç motoru olarak alıyorum sizce seçimim doğrumu yardımcı olursanız memnun olurum :)
skullz
07 Aralık 2016, 00:55
fiddle III muthis bir motor, siyah mat olanına ayrıca hayranım, hayırlı olsun güzel anıların olsun :)
minifiddle
07 Aralık 2016, 10:19
Teşekkür ederim 😊
Cihanes26
07 Aralık 2016, 21:01
Yokmudur fiddle 3 200i kullanıcısı? Lastik basıncı ve yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilecek?
Ozan gülle
25 Nisan 2017, 23:52
Merhabalar bende 200 luk lacivert ariyorum satmayi dusunen varsa irtibata gecebilir
vizyoncu
30 Nisan 2017, 21:53
yeni fiddle 3 aldım daha öncede joyride kullanıyordum sym nin motorlarında titreme ve silkeleme sorunu var ben joyride ve fiddle 3de te yaşadım ama çözümü var sıfır alındıktan bir süre sonra bu sorun hepsinde oluşuyor marmaristedeki sym servisindeki usta bu işi çözmüş yarım saatte motordan söktüğü bir parçayı tornadan geçirip takıyor ve sorun ortadan kalkıyor titreme ve silkeleme olayı bitiyor ve motoru kullanım çok süper oluyor usta bu işi çok iyi biliyor ilk 2014 te joyride sıfır aldığımda olduydu yaptırdım sorun ortadan kalktı 2017 de aldığım fiddle dada baktım aynı şey oldu onuda halletti şu an sorunsuz biniyorum isteyenlere yardımcı olurum forumdan mesaj bırakabilirsiniz
enginy88
17 Mayıs 2017, 14:46
Arkadaşlar herkese merhaba!
Ekte ilettiğim ilanda sadece 30km kullanılmış, 2016 model SYM Fiddle 3 125'den söktüğüm Duro marka orjinal fabrika çıkışı (stok) lastiğini satıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Sahibinden İlan No: 438655764
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-jant-lastik-orjinal-0km-duro-scooter-lastik-takimi-sym-fiddle-vespa-438655764/detay/
onurkov
14 Ağustos 2017, 00:03
Hocam ustanin numarasini dm den paylasabilir misin. İstanbul,da yapan bildiğiniz yoksa buradaki usta ile görüştürsek anlatır mı ki torna islemini?
Berkchkan
28 Mart 2018, 09:43
Merhabalar ,
Bende dün bir Fiddle 3 200i mat siyah satın aldım. Daha önce onlarca motor kullandım . Dolayısı ile kıyaslama yapabilirim. Öncelikle ben bu motoru Honda CB 650 F imin yanına küçük bir scooterım olsun diye aldım. Daha önce Fiddle 2 ve Symphony Sr da kullandım . Motor mekanik olarak çok başarılı mükemmel kaliteli motor blokları var sorunsuz bin git. Fiddle 2 mi sattığım arkadaşım hala ona biniyor 35 bin km ye geldi motor. İşin özü büyük markalardan motor almıyor veya alamıyorsanız tek adresiniz SYM olmalı çok kaliteli motorları var bence bu benim görüşümdür. Şimdi gelelim Fiddle 3 e. Öncelikle ne mantıktır ki 125 liğinde çanta taşıma demiri var ama benim aldığım 200 lükte yok !!!!! Bu gerçekten çok saçma tam tersi olması gereken bir durum !!! Ayrıca alayım diyorsun 350 TL mi ne sadece çanta demirine fiyat çekiyorlar ! Onun dışında titreşim oldukça var ama ben motorda öyle çok aman aman konfora stabiliti ye önem vermem dolayısı ile titreşim kısmı beni çok etkilemez. Motorda ön cam da yok ben fiddle 2 mi alırken direk camlı halde satıyorlardı bunda da olsa güzel olurdu şimdi bir de ona cam alacağız. Çantasız ve camsız çok çıplak duruyor motor . Üzerinde ki his bir taburede oturuyormuş gibi :) Koltuk sanki biraz daha alçak olsa yada direksiyon biraz daha yukarıda olsa iyi olurmuş gibi geldi bana . Ön kısım da ki torpido göstermelik çok bir şey koyamazsınız gibi geldi bana . Koltuk altı bence normal yeterli böyle bir scooter için kilidimi şapkamı eldivenlerimi yağmurluklarımı koyuyorum yetiyor. Gidiş olarak 170 cc bir motor ve kaymak gibi akıyor yolda hangi ara 110 lara geldiğimi anlayamıyorum . Motor henüz rodaj durumunda kullanıldığı için son sürat vs bilgilerini şuan paylaşamıyorum ama aldığım izlenimlere göre 130 km yi rahat görür gibime geliyor bunu da fiddle 2 imden baz alarak söylüyorum onunla 120 km ye kadar çıkıyordum. Ondan sonra motorun tasarımı mükemmel buna laf yok zaten ama gündüz led farlarının üzerinde o sarı far hiç olmamış onuda beyaz led ampullerle değişeceğim. Bir diğer konuda motoru gece kullanırken farın yapısı itibari ile bir kısmı yukarıdan gözünüze vuruyor ışığı o görüşünüzü etkiliyor. Gözünüze ışık vuran o kısmı bir şey ile kapatırsanız daha sağlıklı olur bence . Siyah bant ile falan. Lastikler zaten kötü onu söylemeye gerek yok. Lastik almakta fayda var . Frenleri bana son derece başarılı geldi. Dediğim gibi daha rodajı bitmedi herşeyi bir otursun amortisörleri lastikleri gidişi duruşu o zaman bir paylaşımda daha bulunacağım. Şuan ki piyasa şartlarına göre bu paraya alınabilecek en güzel sıfır motorsiklet budur bence :)
Alienberg
14 Nisan 2018, 19:58
İstanbul içerisinde makul fiyata 200i mat siyah arıyorum, satan veya satan tanıdığı olan bana özelden ulaşabilir.
Bugraaa
27 Mayıs 2018, 23:32
Selam arkadaslar canta demiri onerisi olan var mi?
utkugorgulu
09 Temmuz 2018, 20:18
Merhabalar degerli uyeler. Hobidaslarim.
Ben de subat 2018 itibariyle Fiddle lll kullanicisiyim. Boyum 1.95. Kilom 125. Esim ise benden beklenenin aksine 1.70 boy ve 60 kilo. Iki kisiyle gayet rahat bir sekilde sehirici yolculuklarinizi yapabilirsiniz. Gozunuz arkada kalmasin. Kaldi ki biz 3 kisi biniyor gibiyiz benim sayemde :) Yokuslarda gitmeme gibi bir derdi yok. Sehirici kullanimlar icin bekleneni fazlasiyla veriyor kendisi. Fakat 30 km uzeri kullanimlar icin nispeten yorabilecegi kanaatindeyim. Tabi bu yorumu okurken benim ortalamanin uzerinde boyutlara sahip oldugumu goz onunde bulundurun lutfen. Bu motorla kusadasindan izmir e aydin a bodruma tek mars giden insanlari taniyorum. Onlar da benimle ayni kanaatteler acikcasi. Yakit konusunda inanilmaz cimri degil fakat 170cc ye gore gayet ideal bence. Tek basima yolculuk ederken 110 km yi gordum. Canta demiri problemi var evet. Bir de sele alti bagajina kask sigmiyor. Gidon altinda ufak bir bosluk var. Cep telefonu ve cuzdan gibi seyleri koyabilirsiniz fakat su gune kadar 1 kere bile kullanmadim. Cakmaklik cikisi da var. Farlari gayet basarili. Fren ise "yeterince" basarili:) fakat unutmamak gerek cbs var. Otoban misali yollarda cok rahat 90 ila 100 kmlerde kullanabilirsiniz. Su an 1800 km lerde. 1 kere kilometre teli koptu. Servisinde ucretsiz degistirdiler. Ayrica gorunumu de oldukca hos bence. Retro bir havasi var inceden. Kendi kaliplarindaki diger scooterlardan da guclu ayrica. Kendince torklu diyebilirim bu sebeple:) muadilleri arasinda kesinlikle tavsiye ederim. Benzer segmentteki diger scooterlari da kullandim fakat ya gucsuzler ya da hem gucsuzler hem kullanissizlar. Son vaziyet budur. Saglicakla kalin:)
utkugorgulu
04 Kasım 2018, 23:56
3000 km bakimini gectik son durum itibariyle. Ön cam piyasada yok. Arka canta demiri ellerinde yok. Olsa da 300 kusur lira fiyat soyluyorlar. Fiddle den gayet memnunum. Bir problem yasamadik su ana kadar. On cam ve arka canta demirini nereden edinebiliriz bir fikri olan var mi dostlar?
mehmetseza
05 Kasım 2018, 09:48
bildiğim kadarıyla ön cam bunarın fidell2 ıle aynı.ınternetten sahıbım olur gıttıgıdıyor olur n11 olur ordan bulabılırsın.ben gecen ay 80tl ye aldım oglanın motora hem de renklı cam aldım.ancak baglantı aparatı demır ve vıdaların yoksa ıste o bıraz pahalı.onuda ınternetten sıparıs edebılırsın.motosprtan yada motopite bak ınternetten
utkugorgulu
05 Kasım 2018, 12:16
çok teşekkür ederim üstad. sağolun
utkugorgulu
22 Şubat 2019, 22:27
Merhabalar. Fiddle ile 3500 km yi devirdim. Fakat titresim artti ve rahatsiz etmeye basladi. Rolantide ve 30 km ye kadar hizlanmada daha oncesine gore oldukca fazla. Sebebini soyleyebilecek olan var mi? Titresim probleminin disinda bir problemle karsilasmadim.
mehmetseza
25 Şubat 2019, 10:31
Merhabalar. Fiddle ile 3500 km yi devirdim. Fakat titresim artti ve rahatsiz etmeye basladi. Rolantide ve 30 km ye kadar hizlanmada daha oncesine gore oldukca fazla. Sebebini soyleyebilecek olan var mi? Titresim probleminin disinda bir problemle karsilasmadim.
tıtresımden kastın ne? motor oldugu yerde sarsıyor mu? alet gıderken dıreksıyon mı tıtrıyor? yoksa rolantıde duzensız calısıp tıtreme mı yapıyor?
Moto43
07 Ağustos 2019, 19:13
yeni fiddle 3 aldım daha öncede joyride kullanıyordum sym nin motorlarında titreme ve silkeleme sorunu var ben joyride ve fiddle 3de te yaşadım ama çözümü var sıfır alındıktan bir süre sonra bu sorun hepsinde oluşuyor marmaristedeki sym servisindeki usta bu işi çözmüş yarım saatte motordan söktüğü bir parçayı tornadan geçirip takıyor ve sorun ortadan kalkıyor titreme ve silkeleme olayı bitiyor ve motoru kullanım çok süper oluyor usta bu işi çok iyi biliyor ilk 2014 te joyride sıfır aldığımda olduydu yaptırdım sorun ortadan kalktı 2017 de aldığım fiddle dada baktım aynı şey oldu onuda halletti şu an sorunsuz biniyorum isteyenlere yardımcı olurum forumdan mesaj bırakabilirsiniz
bu servisin numarası varmı
birbilent
13 Ağustos 2019, 23:04
Bahsettiğiniz titreşim bu kalitedeki motorlarda 5000 km ler civarında debriyaj tasının balansı yüzünden oluşuyor.. Kalıcı çözümü yok gibi ama mevcut tası tornada düzeltirseniz bir süre daha titreşimsiz gider ya da daha kaliteli tas alabilirsiniz.. Ben buna uyan malossi aldim yaklaşık 20.000 km kullandım yine başladı, tornadan geçirdik 4000 km sonra yine var gibi.. Bundan sonra polini deneyeyim diyorum ya da uyumlu olduğu için pcx tasını.. Tasla birlikte aynı ağırlıkta dr.pulley galet ve tırnak da takabilirsiniz.. Bir de titreşimi çözebilecek reveno marka komple bir debriyaj sistemi var o çok iyi ama biraz yüksek fiyatlıdır..
mrtkrbck
30 Ekim 2019, 16:16
Merhaba arkadaşlar geçen ay 10000km de bir fiddle 3 200 aldım. Difransiyel yağını değiştirömek istedim, kitapçığında değişimde 100cc olarak yazıyor. Tapayı söktüğümde yaklaşık 200cc yağ çıktı. Bende katalogda yazdığı gibi 100cc yağ koydum, acaba 200cc ye tamamlamalımıyım?
mehmetseza
30 Ekim 2019, 17:22
tıpanın orda mıktar yazıyor dıye bılıyorum bızım fıdel2 de oyle
mrtkrbck
30 Ekim 2019, 18:05
tıpanın orda mıktar yazıyor dıye bılıyorum bızım fıdel2 de oyle
Evet bende de 110cc yazıyor ama çıkan yağ fazla olunca sorayım dedim.
mrtkrbck
09 Kasım 2019, 09:11
Kontrol ettim 0,170lt yazıyormuş, yağı tamamladım.
chiaroscuro
09 Haziran 2021, 11:01
Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl sonra konuyu hortlatıyorum.
Bu cumartesi ehliyet sınavına gireceğim. Geçersem direkt olarak bir Fiddle 3 200i almayı düşünüyorum başlangıç motoru olarak. İstanbul'da yaşıyorum ve motor kullanmak istememin temel sebebi yola çıkmak. Şehir içi ulaşımda çok sık kullanacağımı düşünmüyorum. Bu nedenle 125 yerine 169 cc hacmi olan bir motosiklet tercih ediyorum. Her şeyde olduğu gibi burada da fiyatlar artış gösterdi ve 2. el fiyatları 15000 liraya dayanmış durumda (+/- 2500 TL).
Bana biraz daha fazla verip Honda Dio almam önerildi ama açıkçası şeklini hiç sevemedim. Muhtemelen Fiddle'da kararımı vereceğim. Herhangi bir tavsiyesi olan arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler...
StiF
25 Temmuz 2021, 18:59
Merhabalar motorun kullanım kılavuzuna nerden erişebilirim ?
kivanc34
01 Nisan 2022, 19:03
Yedek parca sikintisi cekiyonuz mu. Almamizi onerir misiniz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO