Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Karizma R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
acemi27
23 Mart 2016, 23:41
arkadaşlar fiyatı hangi bayi söyledi motorlar yarın geliyomu acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
kırmızı rengi güzel duruyor
Facebook hero Türkiye söyledi.
Red_Whiskers
24 Mart 2016, 02:25
Fiyat performans açısından makul gorunuyor 5/yıl garanti ve yedek parça desteği gibi konular kulağa hoş geliyor.
190 boy için nasıl durur acaba bayiye gidip bakmak lazım , siyah rengi beğendim
Halı hazırda bir 250cc motosikletim olmasına rağmen almayı dusunuyorum .
Piyasada belli satış rakamlarına ulaşırsa arka çamurluk , koruma demiri, çanta bağlama demiri gibi aksesuarlariyla daha yakışıklı olacaktır.
Mustafak44
24 Mart 2016, 11:16
bajajın as 150 si gelince keşke 200 ü gelse demiştim çok hoşuma gitmişti gelseydi 9 bin olurdu herhalde şimdi hero 225cc yi getirdi ve çok benziyorlar ve fiyat cbf fiyatı super oldu fiyatına göre alınacak motor
SlimShady1
24 Mart 2016, 17:13
Fiyat performans açısından makul gorunuyor 5/yıl garanti ve yedek parça desteği gibi konular kulağa hoş geliyor.
190 boy için nasıl durur acaba bayiye gidip bakmak lazım , siyah rengi beğendim
Halı hazırda bir 250cc motosikletim olmasına rağmen almayı dusunuyorum .
Piyasada belli satış rakamlarına ulaşırsa arka çamurluk , koruma demiri, çanta bağlama demiri gibi aksesuarlariyla daha yakışıklı olacaktır.
çok yakışıklı bi touring oluşturulabilir. hele ki benim gibi uzun mesafe gezecek düşük bütçe kişiler için en iyi seçenek. 3lü çanta koruma demiri birazda camı yükseltince görüntüsü çok iyi olur
omerongur
24 Mart 2016, 18:12
Herkese merhaba.
Thriller kullanicilari motorlarının 120 km hızla yaptıklarını söylüyorlar. Karizma ile aralarında belirli bir cc ve güç farkı var ve karizma kağıt üzerinde 125-130 km son hız belirtiyor. Sizce fark buradan azmidir.
Not. Yüksek hız meraklısı olduğumu düşünmeyin ama 223 cc bir motordan, motoru çok fazla zorlamadan 120 km hıza çıkmasını beklerim.
SlimShady1
24 Mart 2016, 20:05
Herkese merhaba.
Thriller kullanicilari motorlarının 120 km hızla yaptıklarını söylüyorlar. Karizma ile aralarında belirli bir cc ve güç farkı var ve karizma kağıt üzerinde 125-130 km son hız belirtiyor. Sizce fark buradan azmidir.
Not. Yüksek hız meraklısı olduğumu düşünmeyin ama 223 cc bir motordan, motoru çok fazla zorlamadan 120 km hıza çıkmasını beklerim.
120 rahat yapar 140'ı zorlar. ortalama 110 ile seyahat edebilirsin uzun yolda. motor yürüyo yani o konuda sıkıntı vermez.
A.Volkan
24 Mart 2016, 21:47
https://m.youtube.com/watch?v=kA-II8Hh1F0
Altın elbiseli adamdan ilk karizma r yorumu!
Bajaj'a inat mı yaptı acaba :mrgreen:
SlimShady1
24 Mart 2016, 22:06
https://m.youtube.com/watch?v=kA-II8Hh1F0
Altın elbiseli adamdan ilk karizma r yorumu!
Bajaj'a inat mı yaptı acaba :mrgreen:
Bajaj'a inat mı? Ne diyor ki burada? :)
omerongur
24 Mart 2016, 22:22
AEA motorları övücem diye saçmalamış bence.
Parayı almış reklamını yapmış iste
Hubalahubhub
25 Mart 2016, 01:54
kafadan zaten apaçi işi diyor :thumright
A.Volkan
25 Mart 2016, 11:02
kafadan zaten apaçi işi diyor :thumright
Adam zaten kendi söylüyordu bir videosunda trafikte şu kadar apaçiyiz diye! Yanlışım varsa düzeltin ayrıca çektiği videoların altına sende kabileye katıl diye kendisinin resimli linkini bile koymuş :mrgreen:
Ben bu kavramlara bir türlü alışamadım kardeşim :sunny: yok apaçi motoru yok tatlısu motorcusu yok kurye motoru yok köy motoru bence bu sınıflandırmalar yanlış! ::yanliss:
HERKES SEVDİĞİ MOTORU ALSIN İSTEDİĞİ ZAMAN SÜRSÜN!(Bunu imza olarak mı kullansam acaba slogan gibi oldu) :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
Beyler karizmalar gelmiş galiba Sahibinden.comda çankırı bayisinin bir ilanı var !!!!
namikcan
25 Mart 2016, 14:52
bayilere gelmiş hayırlı olsun :))
spacetime
25 Mart 2016, 14:53
aynen bugün bende facebook sayfasından mesaj attım pazartesi itibariyle tüm bayilerdeymiş, test etmek için sabırsızlanıyorum
omerongur
25 Mart 2016, 16:37
Bahçelievler deki bayi daha sonra yan grenajlarinda geleceğini söyledi. ZMR deki grenajlardan bahsediyordu sanırım. Bence fena olmaz
furkan24
25 Mart 2016, 18:46
arkadaşlar bu motoru alanlardan yorum bekliyorum
Red_Whiskers
25 Mart 2016, 19:18
Motosikleti goren arkadaşlar boyut malzeme kalitesi ve renk uyumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Yarı çıplak motosiklet oluşundan dolayı motor bloguyla renk uyumu acisindanbenim tercihim siyahdan yana fakat kirmizi ve griyide merak ediyorum
AurorAbeam
25 Mart 2016, 19:23
Gidip görenler daha fazla fotoğraf çekebilirse yakından, seviniriz :)
Red_Whiskers
25 Mart 2016, 19:26
Birde lansman fiyatı duyurusu vardı dün gazetede ve internet sitesinde bugün kaldırılmış bayiler bu konuda ne diyor nakit alım lansman fiyatı nedir ?
rydberg
25 Mart 2016, 19:33
Birde lansman fiyatı duyurusu vardı dün gazetede ve internet sitesinde bugün kaldırılmış bayiler bu konuda ne diyor nakit alım lansman fiyatı nedir ?
6590 lira taksitli satış fiyatı nakit olduğunda 300liradan biraz daha fazla indirim oluyor
Mustafak44
25 Mart 2016, 20:49
istanbula gelmedimi daha bu motorlar en azından yarın görebilseydik bari renk seçerdik
mustafa42121
25 Mart 2016, 20:59
Bu motor tutar :)
Mustafak44
25 Mart 2016, 21:33
bayileri aradım bayiler itiraz etmiş bayilerin kâr'inden gidiyormuş 6195 t. olunca bayinin 1tanesi veriyor yarın gidip bakacağım
A.Volkan
26 Mart 2016, 11:55
Mustafa bey dediğiniz doğruysa daha şimdiden bayiler ile hero arasında sorun çıkmaya başladı. Acaba bu olay müşterilere nasıl yansıyacak! :pale:
Red_Whiskers
26 Mart 2016, 12:17
Hero motor lansman fiyatı adi altinda kendi internet sitesinde , Facebook sitesinde ve bazı gazetelerde fiyat yayınladı bunun üzerine bende bayilere gidip fiyat aldım motosiklet henüz gelmemiş gelince almak üzere anlastik motosikletin gelmesini bekliyorum hatta Heromotor showroomu aarayıp teyitde aldım fiyat konusunda sşimdi motor gelince o lansman fiyatı artmissa Hero motor musteri güveni açısından hiç hoş bir izlenim olmaz.
omerongur
26 Mart 2016, 19:35
Hero motor sitesinde ki faxebooktaki 6200 TL lik fiyatı kaldırmış. Fiyatı nedir şimdi bu motorun ben anlam veremedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Biraz önce bayide motoru gördüm açıkçası kafam biraz karıştı. Hunk sanki karizmadan daha kaliteli gibi duruyordu. Hunk in fren kalitesinde önde nissin yazıyordu arkada göremedim. Karizmadan bişey yazmıyordu. İki karizma gördüm ikisininde arka frenin pedalı farklı şekilde ve acılarla yamulmustu. Bu pedalın yamulmasi buradan kolaymı anlayamadım. Birde karizma için top case demiri takmak biraz daha sıkıntılı olacak gibi. Çünkü kendi demiri grenajlarin içinde bir delik var ve ordan çıkıyor.
İki motorunda kullanıcı yorumlarını mi beklesek acele etmeyip.
Mustafak44
26 Mart 2016, 21:01
motoru aldım bahçelievlerden nakit 6390 kask eldiven hediye aldım 15 km yol yapıp eve geldim motor yanımda kuruldu sulu akü taktılar çalıştırdılar beğendim titreşim yok gibi geldi çok azdı
Red_Whiskers
26 Mart 2016, 21:23
Hayırlı uğurlu olsun yorumlarını ve izlenimlerini bekliyoruz .
Çıplak gözle renk durumları nasıl ( renk olayı biraz göreceli ama arkadaşların fikirlerinide almak isterim)
A.Volkan
26 Mart 2016, 22:45
motoru aldım bahçelievlerden nakit 6390 kask eldiven hediye aldım 15 km yol yapıp eve geldim motor yanımda kuruldu sulu akü taktılar çalıştırdılar beğendim titreşim yok gibi geldi çok azdı
Hocam ne renk aldınız ? Cengiz motordan mı aldınız ? Çekişi nasıl yokuşta falan ?
Mustafak44
27 Mart 2016, 00:55
Hocam ne renk aldınız ? Cengiz motordan mı aldınız ? Çekişi nasıl yokuşta falan ?
kırmızı renk aldım resimlerden çok daha güzel siyahta güzeldi ama siyah tozu çok gösteriyor sürekli silmek zorunda kalıyorum evet cengizmotordan aldım motorun torku iyi otobandan geldim 4. fites 4000devirde 100km hız motor yeni olmasına rağmen. hoşuma gitti titreşim çok çok az farkına bile varmadım artçıda ne olur bilmiyorum tahminim 500km sonra oda kalmaz toplayan usta 1000km ye kadar 120 geçme sonra bas gitsin dedi 150 km hıza çıkar 140 rahat gider dedi hoşuma gitmeyen tek tarafı depo çok alçak inişte üzerinden kayacakmışım hissi verdi dik oturulmuyor biraz öne yatıyosun 1.70 boy aşağısı ayaklar zor basar bana tam geldi boyum 177 koltukları yumuşak rahat orta sehpası var yan sehpa(ayak) yok pazartesi takacaklar ek ücretli plaka ruhsat bandrol +motor hepsi 6700 kask eldivende hediye aldım :)
omerongur
27 Mart 2016, 01:37
Bu motorla ilgili birşey dikkatimi çekti. Fuarda AEA nin tanıtımında yan ayak göstergesinden bahsediyor fakat motorda yan ayak yok. Dolayısı ile yan ayak müşürüde yoktür.
mustafa42121
27 Mart 2016, 01:48
kırmızı renk aldım resimlerden çok daha güzel siyahta güzeldi ama siyah tozu çok gösteriyor sürekli silmek zorunda kalıyorum evet cengizmotordan aldım motorun torku iyi otobandan geldim 4. fites 4000devirde 100km hız motor yeni olmasına rağmen. hoşuma gitti titreşim çok çok az farkına bile varmadım artçıda ne olur bilmiyorum tahminim 500km sonra oda kalmaz toplayan usta 1000km ye kadar 120 geçme sonra bas gitsin dedi 150 km hıza çıkar 140 rahat gider dedi hoşuma gitmeyen tek tarafı depo çok alçak inişte üzerinden kayacakmışım hissi verdi dik oturulmuyor biraz öne yatıyosun 1.70 boy aşağısı ayaklar zor basar bana tam geldi boyum 177 koltukları yumuşak rahat orta sehpası var yan sehpa(ayak) yok pazartesi takacaklar ek ücretli plaka ruhsat bandrol +motor hepsi 6700 kask eldivende hediye aldım :)
Hayirli olsun fotografta atin :)
Red_Whiskers
27 Mart 2016, 01:51
Ben montaj sırasında gordum orta sehpada duruyordu , Hunk'un göstergeleri ve boya kalitesi bana daha iyi geldi baktığım karizma siyahtı montajı yapılmamıştı oturuş pozisyonuna bakamadım yani nasıl bir makina olduğunu tam kavrayamadim gösterge panelide pek iç açıcı gorunmuyor , belirttiginiz gibi topcase ve yan canta takmak biraz zor olacatir pazartesi tekrar bakıp kararimi vereceğim.
Ama şunu biliyorum 5 yıl garanti 6.000 km bir bakım yedek parça desteği 223 cc 19.4 bg , 40 km de 1 litre yakması , bu fiyata beni cazip edenler bunlar oldu.
Mustafak44
27 Mart 2016, 01:51
Bu motorla ilgili birşey dikkatimi çekti. Fuarda AEA nin tanıtımında yan ayak göstergesinden bahsediyor fakat motorda yan ayak yok. Dolayısı ile yan ayak müşürüde yoktür.
evet yok ek ücretle takarlar yan ayak çanta demiri koruma demiri gelecekmiş fabrikasından ayrıca nekadar doğru bilmiyorum ön grenajda gelecek dedi cengiz bey
Red_Whiskers
27 Mart 2016, 01:57
Bende fabrikayla telefon gorusmesi yyapmıştım bazı aksesuarlar için çalışma yapıldığını söylediler, koruma demiri arka sehba tur cami flan tamam ama bu motorun alt granajlisi zaten zmr modeli acaba o modelin geleceginimi kastetti yoksa alıp karizma r versiyonuna takılabilecek bir parçadan mi söz etti ?
Mustafak44
27 Mart 2016, 01:57
Hayirli olsun fotografta atin :)
teşekkür ederim adaş düşündüm ama kuru çıplak motor ek bişeyler yaparsak atarım
AurorAbeam
27 Mart 2016, 02:34
teşekkür ederim adaş düşündüm ama kuru çıplak motor ek bişeyler yaparsak atarım
Olur mu hocam bu şekilde de atabilirsiniz. İnternetten profesyonel çekilmiş fotoğraflar yerine doğal fotoğrafını görmüş oluruz. Hatta mümkünse oturup depoyu, gsötergeyi alacak şekilde çekip diz mesafesini de gösterebilirsiniz. Boyunuzu yazmışsınız oradan oranlarız biz.
Ayrıca gidon alçak demişsiniz; evet bir racing pozisyonu var. Acaba pulsar için üretilen gidn yükseltme aparatı buna uyar mı, ölçüleri aynı mıdır? Değilse İrfan Motor'a gidip yaptırabiliriz. Yine bu sitede gayet ilgili olduğunu okudum.
omerongur
27 Mart 2016, 12:27
Aurorablam ben siyah olanın birkaç fotoğrafını çekmiştim ama buraya yükleyeceğim. Özelden yazarsanız telefonunuzu yarın whatsaptan atabilirim.
Ayrıca yan ayak ekstra aksesuar değil ki fuarda gösterilen motorda yan ayak göstergesi bile var. Ama bu gelen motorlarda yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Mustafak44 motoru alırken bende cengiz motordaydım zmr den değil r modeli için yan grenajdan bahsediyodu cengiz motor. Anladığım kadariyla şasi zmr ile r modeli aynı ve eğer öyleyse zmr grenajlarinin r modeline uymaması için bi sebep yok. Tabi işin içine zmr deki soğutma farklılıkları girince durum nasıl olur bilemem.
Hayırlı olsun. Rodaj için ustanın söylediğine güvenme kılavuzda yazanı uygula. 120 km hız rodaj için çok yüksek. Ayırca 4. viteste 4000 devirde 100 yaptığına emin misin ? Bu hacim için o da çok fazla bir hız. Biraz daha yüksek devirlerdeki titreşim nasıl ? Mesela boştayken 6 - 7 bin devir ?
Ahmet135
27 Mart 2016, 14:19
Selaminaleykum ardslar araniza uzun ugraslardan takipten sonra cok sukur katildim hemen konuya gireyim hero karizmanin hangi rengi guzel alan veya goren ardslar varsa bilgi verirse sevinirim fena taktim kafayi nisan ortalarinda ins. Alcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Oncelikle hayirli olsun Allah kaza bela vermesin insaallah... bende kirmizi dusunuyorum daha dogrusu beyaz sari kirmizi arasindayim yakindan hic gormedim kirmizi nasil hos duruyomu motorun yeni fakat kullaniyosun gidisi durusu rahatligi vs. aktarirsan dusuncelerini sevinirim tekrardan hayirli olsun
Mustafak44
27 Mart 2016, 15:01
Oncelikle hayirli olsun Allah kaza bela vermesin insaallah... bende kirmizi dusunuyorum daha dogrusu beyaz sari kirmizi arasindayim yakindan hic gormedim kirmizi nasil hos duruyomu motorun yeni fakat kullaniyosun gidisi durusu rahatligi vs. aktarirsan dusuncelerini sevinirim tekrardan hayirli olsun[/QUOTE]
teşekkür ederim allah hiçbirimize kaza bela vermesin renk işi zevk işidir kırmızı kendini gösteriyor siyahta güzeldi ama daha önceden 2 motorum siyahtı toz tutunca renk soluk gösteriyor beyazda leke cok oluyor zevk işi silmekle uğraşmak istemedim kırmızı tercih ettim
tahminim nisan ortasında yada sonlara doğru zam gelebilir 1 kaç yerden duydum
Ahmet135
27 Mart 2016, 15:09
Alcaksan cabuk davran diosun anladim benim motorum var beyaz bu ikinci olcak ins. zaten karar kildim kirmizi olsun 5 fazla olsun kardesim saolasin
Mustafak44
27 Mart 2016, 15:13
Hayırlı olsun. Rodaj için ustanın söylediğine güvenme kılavuzda yazanı uygula. 120 km hız rodaj için çok yüksek. Ayırca 4. viteste 4000 devirde 100 yaptığına emin misin ? Bu hacim için o da çok fazla bir hız. Biraz daha yüksek devirlerdeki titreşim nasıl ? Mesela boştayken 6 - 7 bin devir ?
teşekkür ederim klavuzlar bayiye gelmemiş hızda otobanda 100e çıktım sonra 4000 devirde sabitledim o şekilde hızda düşme olmadı rahattı yani ama 100e ilk çıkarken devire bakmadım 5000 deviride geçmedim birazdan kontrol edeceğim titreşimini ama pulsardan fazla değil şuan için
5000 deviri geçmediysen iyidir. Klavuz yoksa ilk 500'de yarım gazı geçmemeye çalış.
mustafa42121
27 Mart 2016, 15:18
teşekkür ederim klavuzlar bayiye gelmemiş hızda otobanda 100e çıktım sonra 4000 devirde sabitledim o şekilde hızda düşme olmadı rahattı yani ama 100e ilk çıkarken devire bakmadım 5000 deviride geçmedim birazdan kontrol edeceğim titreşimini ama pulsardan fazla değil şuan için
Adaş bi foto atta gercekte nasil bir gorelim :)
Mustafak44
27 Mart 2016, 16:54
http://i.hizliresim.com/ljq5db.jpg (http://hizliresim.com/ljq5db)
[url=http://hizliresim.com/ljq5bJ][img]http://i.hizlires
mustafa42121
27 Mart 2016, 17:02
Ustundeki lastikler ne alemde? Bu arada gercegi daha yakisikliymis :)
Mustafak44
27 Mart 2016, 17:02
ay]http://i.hizliresim.com/kB9day.jpg[/url]
Ahmet135
27 Mart 2016, 17:05
Allah nazarlardan korusun maasaallah kardesim gercekten yakisikli duruyoo
Mustafak44
27 Mart 2016, 17:08
Ustundeki lastikler ne alemde? Bu arada gercegi daha yakisikliymis :)
nylogrip marka çin motorun lastiklerinden iyi yumuşak kullanılır ıslak yolda bilmiyorum tabi daha 100km lastik rodajıda var :)
Ahmet135
27 Mart 2016, 17:14
Ben 6 aylik motorcuyum kusura bakma Lastik rodajimi o nasil oluyo alismasi anlaminami geliyo yoksa baska biseymi
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO