PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Karizma R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

nokiaxxx
31 Ocak 2016, 23:11
bu motor tvs150rtr honda cbf150 ybr125 satışlarını bitirir zam yapmazlar ise tabi 5800tl bunlara verene kadar 6500tl verilir. bu motor2016 yılına süpriz yaparak girer.

A.Volkan
18 Şubat 2016, 17:34
Ben onu forumlarda da okudum, asparagas olduğunu sanmıyorum. Birçok kaynakta yazıyor.

Forumlarda her yazan doğru olamayabiliyor serkan abi :)

mkitis
23 Şubat 2016, 01:51
Merhabalar ben 65 yaşında teknik emekli olan ve 11 yaşımdan bu yana motor kullanan bir kişiyim teknik olarak Araştırmalarımın neticesinde bir karara varıp hero karizmadan (R) model bir tane İzmir Bornova hero aks yetkili satıcısına gidip sipariş ettim bakalım ne olacak göreceğiz elimde 2011 model honda cbf 150 var kullanıyorum ayrıca bir tane de Asya Quswa 100 Cc lik bir motor var Onur'da kullanıyorum bu gelecek motoru da aldığım Zaman kullanacağım bakalım motorun performansı Nasıl olacak daha önceleri almış olduğum motorların rodajlarında ilk ya değişimlerinde motorun sıcak halınde boşaltılan yağdan hemen sonra yıkama yağı kullanmış olduğumdan motorlar daima çok randımanlı olarak bana hizmet vermiştir hayırlısı olsun inşaallah dedikleri kadar vardır

AurorAbeam
23 Şubat 2016, 02:03
Merhabalar ben 65 yaşında teknik emekli olan ve 11 yaşımdan bu yana motor kullanan bir kişiyim teknik olarak Araştırmalarımın neticesinde bir karara varıp hero karizmadan (R) model bir tane İzmir Bornova hero aks yetkili satıcısına gidip sipariş ettim bakalım ne olacak göreceğiz elimde 2011 model honda cbf 150 var kullanıyorum ayrıca bir tane de Asya Quswa 100 Cc lik bir motor var Onur'da kullanıyorum bu gelecek motoru da aldığım Zaman kullanacağım bakalım motorun performansı Nasıl olacak daha önceleri almış olduğum motorların rodajlarında ilk ya değişimlerinde motorun sıcak halınde boşaltılan yağdan hemen sonra yıkama yağı kullanmış olduğumdan motorlar daima çok randımanlı olarak bana hizmet vermiştir hayırlısı olsun inşaallah dedikleri kadar vardır

Hocam sizin yorumlarınız çok çok önemli olacak bizim için, lütfen aldıktan sonrada foruma uğrayın. Özellikle cbf ile kıyasınızı çok merak ediyoruz.

sanausbe
23 Şubat 2016, 08:33
Hero motoru fuara getiriyor. Tipi tartışılır gerçekten de 20 beygir kulağa hiç fena gelmiyor.

GP500-1st
23 Şubat 2016, 09:03
Hero motoru fuara getiriyor. Tipi tartışılır gerçekten de 20 beygir kulağa hiç fena gelmiyor.

motor pulsar 200 ve cbr250 den baya yavaş ama tork devri olarak pulsara karsı turbo dizel gibi 4000-6000 arası baya canlı olur. ama bu max hız ve sürat demek değil:)

Seko
23 Şubat 2016, 09:13

Özellikle CBF sonrası yorumlarınızı ben de merak ediyorum. Umarım motor güzel çıkar.

Salih_T
23 Şubat 2016, 10:46

Bende yorumlarınızı bekliyor olacağım...

mkitis
24 Şubat 2016, 00:07
Tabii inşaallah gediğinde rodajini yaptiktan sonra performans durumunu göreceğiz ona göre bilgileri paylaşırız inşaallah her şeyden önce balans konusunu uyguladılar ise motorun keyifli olacağına inanıyorum.balanssız olan motorlar saglikli değiller belli devirden sonra vibrasyon motoru malesef yıpratan bir olgu tüm motor kullanan evlatlara selam olsun

mkitis
27 Şubat 2016, 01:27
Bu gün 26 şubat 2016 cuma cuma namazını müteakip İzmir Bornova hero yetkili satıcısına[gidip beyaz bir hero karizma r sipariş ettim hayırlısı. ..zevkler ve renkler kişilerin fıtratına göre değişir.kimi teknik olarak bakar kimi sürüne bakar kimi hava atarmıyım olgusuna bakar bakar da bakar onun için herkesin gönlüne e yattığı bir motor vardır bende Honda CBF 150 MOTOR VE BİR TANE DE Asya quswa 100 çok motor var ve her ikisinde kullanıyorum her ikisininde özellikleri başka ben teknik emekli bir kişi olarak bir de karizma almaya karar verdim bakalım CBF mi yoksa karizma mı beni ihya edecek göreceğiz

Salih_T
27 Şubat 2016, 11:19
Bu gün 26 şubat 2016 cuma cuma namazını müteakip İzmir Bornova hero yetkili satıcısına[gidip beyaz bir hero karizma r sipariş ettim hayırlısı. ..zevkler ve renkler kişilerin fıtratına göre değişir.kimi teknik olarak bakar kimi sürüne bakar kimi hava atarmıyım olgusuna bakar bakar da bakar onun için herkesin gönlüne e yattığı bir motor vardır bende Honda CBF 150 MOTOR VE BİR TANE DE Asya quswa 100 çok motor var ve her ikisinde kullanıyorum her ikisininde özellikleri başka ben teknik emekli bir kişi olarak bir de karizma almaya karar verdim bakalım CBF mi yoksa karizma mı beni ihya edecek göreceğiz

istediğim ideal kıyas bu olacak... İstediğim motorlar içinde en uygun fiyatlı olanı karizma r... geçen sene cbf 150 ye taliptim fakat kalıbı biraz küçük, gücü az olduğu için vazgeçmiştim.. kalıp, güç ve kalite açısından değerlendirmeniz benim için çok önemli. Şu aralar aklımda rx3 var ama fiyatı 11.400 seviyesi biraz düşündürücü. Uygun fiyatı ile bu motor benim için cezbedici şu anda.

borana
28 Şubat 2016, 17:23
Ben dun fuarda baya bi inceledim. Bence sekil olarak cok tipsiz olmus. On kafayi saymassak cbf nin aynisi sadece kuyruk ve koltuk farkli. Farlar falan cok guzel onden bakinca cok iyi duruyo ama arka taraf cok dar kalmis cok sekilsiz gorunuyo. Ordaki arkadas 250 cc oldugunu soyledi motorun. Tipini begenen herkesin rahatlikla dusunmeden alabilecegi bir motor bence su an piyasanin en uygun fiyatlisi...

kdiner
28 Şubat 2016, 17:47
Fuarda çektiğim bir kaç resim.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/02/28/SAM_0556.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/02/28/SAM_0557.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/02/28/SAM_0558.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/02/28/SAM_0559.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/02/28/SAM_0561.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/02/28/SAM_0562.jpg

Erdost
28 Şubat 2016, 19:09
Kendi klasmanında çok güzel motor işin doğrusu.Titreşim durumu iyiyse iyi bir seçenek.

SlimShady1
02 Mart 2016, 18:13
kısmetse alıcam bundan bi tane. :)fiyatıda makul umarım alana kadar zam gelmez

Mengu16
02 Mart 2016, 18:15
Motora racing grenaj yaparken paraları bitmiş de yarım kalmış gibi görünüyo :P

SlimShady1
02 Mart 2016, 22:23
Motora racing grenaj yaparken paraları bitmiş de yarım kalmış gibi görünüyo :P

Kafalık sökülüp yerine yuvarlak far ve rüzgarlık takılırsa daha da iyi bir görüntüsü olabilir. Ama bence tipsiz değil :)

Merdo
03 Mart 2016, 00:15
abi ne kadar tipsiz yav, insan özenip bu kadar çirkin yapar başka açıklaması yok. bu arada heronun yaptığı atılım bizim için çok iyi darısı diğer hintlilere, korelilere.

Drayke
03 Mart 2016, 00:19
Kafalık sökülüp yerine yuvarlak far ve rüzgarlık takılırsa daha da iyi bir görüntüsü olabilir. Ama bence tipsiz değil :)

Bastan beridir onu soyluyorum kimseye dinletemiyorumki :)
Teknik verilerine gore ve fiyatina gore guzel alet,lakin gece gorsem ruyama girer diye korkuyorum.
Benim motorum olmasa ve butcem bu motora yetse almam zorunda kalsam ilk gun o elyin kafasini soker atarim pulsar,wolf baska bir naked kafasi uydururum ona. Kafam anca oyle rahat eder :) :)

AurorAbeam
03 Mart 2016, 00:42
Teslim alan arkadaşlar balansör olup olmadığını da yazabilir mi? Teslim etmeye başladılarsa tabi :)

Mengu16
03 Mart 2016, 01:41
Teslim alan arkadaşlar balansör olup olmadığını da yazabilir mi? Teslim etmeye başladılarsa tabi :)
CBF 150 bloğu var bunda. Balansörü büyük ihtimalle 150'lik silindire göredir ama iş görür yine de.

AurorAbeam
03 Mart 2016, 02:32
CBF 150 bloğu var bunda. Balansörü büyük ihtimalle 150'lik silindire göredir ama iş görür yine de.

Eski karizma alt sakal harici bildiğimiz cbf idi ama bu nasıl oluyor? Blok aynıysa sadece silindir çapını büyüterek mi o tork/hp'yi verdiler?

Mengu16
03 Mart 2016, 02:48
Eski karizma alt sakal harici bildiğimiz cbf idi ama bu nasıl oluyor? Blok aynıysa sadece silindir çapını büyüterek mi o tork/hp'yi verdiler?
CBF150 için 200'lük silindir vardı zaten. Bunlar o silindiri biraz daha yükseltip krank boyunu değiştirmişlerdir olmuş sana 223 cc.

Seko
03 Mart 2016, 11:14
Hayır bunun motoru eski Honda CRF230'un aynısı. 150 cc olanlar da CBF 150'den devşirme motorlar. Bunların hepsi Honda Hero döneminden kalma motor blokları. Yeni çıkacak olan modellerinde (HX250 gibi) ise yeni tasarlanmış motorlar kullanacaklar.

A.Volkan
03 Mart 2016, 11:28
Hayır bunun motoru eski Honda CRF230'un aynısı. 150 cc olanlar da CBF 150'den devşirme motorlar. Bunların hepsi Honda Hero döneminden kalma motor blokları. Yeni çıkacak olan modellerinde (HX250 gibi) ise yeni tasarlanmış motorlar kullanacaklar.

Serkan abi Mengü abi karizmada hangi blok var şimdi anlamadım!

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

CBF150 için 200'lük silindir vardı zaten. Bunlar o silindiri biraz daha yükseltip krank boyunu değiştirmişlerdir olmuş sana 223 cc.

Abi motorun cc sini yükseltmek bu kadar kolay mı?

Seko
03 Mart 2016, 11:45
Karizma'da CRF230'un motorunun ayar çekilmişi var. Temelde aynı motormuş, çok dayanıklı olduğunu söylüyorlar.

Salih_T
03 Mart 2016, 12:05
Şu motor bayiye gelse de bir görsem artık. Bütçeme en uygun motosiklet bu gibi.

Özellikleri benim için yeterli.. Birde yakından görüp değerlendireydim iyi olacaktı...

A.Volkan
03 Mart 2016, 12:28
Karizma'da CRF230'un motorunun ayar çekilmişi var. Temelde aynı motormuş, çok dayanıklı olduğunu söylüyorlar.

Serkan abi hangi rengi güzel sence ? Bence beyaz güzel abi ! Fuardaki sarıyı beğenmedim.Birde abi ben 120 kiloyum yokuşta rampada falan beni çeker mi?:silent:

Seko
03 Mart 2016, 12:30
Şimdi Bursa bayisi ile görüştüm, 15 Mart'ta motorlar geliyormuş. Birini çalıştırırım biraz sürüp denersin dedi. Bir tur atınca titreşimi renk verir zaten...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Serkan abi hangi rengi güzel sence ?

Valla bayisi sarı gelmeyecek dedi. Girisi resimlerde kötü duruyor, benim niyetim beyaz veya siyah almak. Kızım beyaz motor istiyor, herhalde alırsam beyaz alırım.

A.Volkan
03 Mart 2016, 12:34
Şimdi Bursa bayisi ile görüştüm, 15 Mart'ta motorlar geliyormuş. Birini çalıştırırım biraz sürüp denersin dedi. Bir tur atınca titreşimi renk verir zaten...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Valla bayisi sarı gelmeyecek dedi. Girisi resimlerde kötü duruyor, benim niyetim beyaz veya siyah almak. Kızım beyaz motor istiyor, herhalde alırsam beyaz alırım.

Abi ben çok şişmanım biliyorsun ! 120 kiloyum boyda 1.81 beni çeker mi yokuşta falan?

Seko
03 Mart 2016, 12:35
Çekmez mi ya 223 cc motor ?

A.Volkan
03 Mart 2016, 12:38
Çekmez mi ya 223 cc motor ?

Anladım abi yani arkamda 80 kilo artçıylada sıkıntı olmaz diye düşünüyorum! Senin yorumun önemli abi benim için fiyatı zamlanmadan cbf 150 alacağıma bunu alayım diyorum bende! Fuarda satıcı 2.partiden sonra gelecek karizmalar zamlanacak dedi!:pale:

AurorAbeam
03 Mart 2016, 14:02
Peki crf230 motorunda balansör var mıdır acaba :) Neyse gelsin motor, deneyelim. Hakikaten merak ediyorum.

Seko
03 Mart 2016, 14:13
Peki crf230 motorunda balansör var mıdır acaba :) Neyse gelsin motor, deneyelim. Hakikaten merak ediyorum.

İşte orası muamma ama Honda'nın da adamı titreşimden öldürecek motor üreteceğini sanmıyorum. Mesela MSX 125 de ACE 125 de titreşimli motorlar ama ikisinin de tatlı ve tok bir titreşimi var, rahatsız etmiyor. Hele MSX'teki keyifli bile oluyor.

Salih_T
03 Mart 2016, 15:41

Şu motoru bir dene de titreşim konusunu bi açıklığa kavuşturalım...

Düşük devirdeki beygir ve tork gücü motoru benim için cazip kılıyor..5 yılda garanti verdiklerine göre güveniyorlar motorlarına diye düşünüyorum..

Beğenirsem alırım bende bir tane. Bana göre galiba en iyi f/p ürünü bu olucak.. rx3i ve tnt25 i beklemeye aldım..

Seko
03 Mart 2016, 17:00
Motorda bir sıkıntı yok, Hintli kullanıcıları hep memnun. Sadece biraz tipsiz.

Erdost
03 Mart 2016, 17:19
Bana da çok yakışıklı geldi bu motor.Sınıfının en yakışıklı motoru bana kalırsa.

Salih_T
03 Mart 2016, 17:39

Bana göre çok da tipsiz değil... gideri var.. :)

Gerçi yakından görmedim... fikrim değişir mi? bilmem..:queen:

SlimShady1
03 Mart 2016, 22:52

İnşallah Fiyat bindirmesi yapmazlar ama içim hiç rahat değil. 1 senedir beklediğim motor ha alıcam ha gelicek derken vakit geldi ama ancak yaz sonu alabilirim. fiyat bir anda 8 binlere uçmazsa iyidir. Motoru bayağı araştırdım, aşırı titreşim yoksa, ki yoktur almamak hiç bir sebebte yok bana kalırsa. Tip olarak evet biraz değişik ama bence güzel

A.Volkan
04 Mart 2016, 11:44
İnşallah Fiyat bindirmesi yapmazlar ama içim hiç rahat değil. 1 senedir beklediğim motor ha alıcam ha gelicek derken vakit geldi ama ancak yaz sonu alabilirim. fiyat bir anda 8 binlere uçmazsa iyidir. Motoru bayağı araştırdım, aşırı titreşim yoksa, ki yoktur almamak hiç bir sebebte yok bana kalırsa. Tip olarak evet biraz değişik ama bence güzel

Bence motor güzel tipide güzel herkes sevdiği motora binsin! Ayrıca satıcının bana dediği çok az sarı renk getireceklermiş ve ikinci partiden sonra karizma ZAMLANACAKMIŞ!

Seko
04 Mart 2016, 11:56
Zamlanacağı konusuna pek inanmıyorum ben. Geçen seneki modeller uzun süre çıktığı fiyatttan satıldılar diye hatırlıyorum. Hero yüksek fiyatlarından ötürü doğru düzgün satış yapamadı. Ayrıca zamlansa da 7000 TL'nin altında kalacaktır. Motorun tipsizlik mevzusu da şöyle ki, öndeki kafalık ile elcikler arasında büyük bir boşluk var. O başluk olmasa o kadar kötü gözükmeyecek. Neden böyle yapmışlar acaba ? Aynaları geriye alıp görüşünü düzeltmek için olabilir mi ? Birkaç renk koyalım :

http://heromotosiklet.com/uploads/704px/20160210133644-renk-Karizma%20Siyah.png

http://heromotosiklet.com/uploads/704px/20160210133621-renk-Karizma%20K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1.png

http://heromotosiklet.com/uploads/704px/20160210133659-renk-Karizma%20Beyaz.png

http://heromotosiklet.com/uploads/704px/20160210133749-renk-Karizma%20Sar%C4%B1.png

http://heromotosiklet.com/uploads/704px/20160210133859-renk-Karizma%20Gri.png

Bu gri olan resimde garip duruyor ama canlısı bir görmek lazım. Bazen gerçeği resimden daha güzel oluyor.

seljan38
04 Mart 2016, 12:04
Kafa grenajini sokmek lazim

A.Volkan
04 Mart 2016, 12:24
Kafa grenajini sokmek lazim

Sökülebilir mi mesela yuvarlak far konabilir mi?

Bu arada motor gayet iri ! Serkan abi benim tercihim siyah renk olurdu :) ama beyazda güzel :silent:

SlimShady1
04 Mart 2016, 19:45
Sökülebilir mi mesela yuvarlak far konabilir mi?

Bu arada motor gayet iri ! Serkan abi benim tercihim siyah renk olurdu :) ama beyazda güzel :silent:

Beyaz beninmde çok hoşuma gitti :) OFff off alana kadar uyku yok bana :salut:

Salih_T
05 Mart 2016, 12:28
Ankara bayisi haftaya geleceğini söyledi..Test motoru da olacakmış..

Gelsin de bi görelim.

sahinyali
08 Mart 2016, 21:44
Bende 2011 model cbf 150 kullanıyorum. Motorum rahat , sağlam ama özellikle yokuşlardaki güç kaybı canımı sıktığı içi yeni motosiklet arayışına girdim. Eğer bajaj as200 getirseydi hemen alacaktım. Ama as150 getirdiler. Ben kafa grenajının motosikletlere yakıştığı düşüncesindeyim o nedenle bu motor ilgimi çekti. Özellikle uzun yol yapmak için , beni üzmeyecek , yokuştada hızını koruyacak , memur bütçesine uygun bir motor arıyorum. Beygir gücü düşük olsada tork yönünden tatminkar olan bu model yokuşlardada 110 km gibi bir hızı koruyabilir mi ? Parça konusunda firma bize güven verir mi sorularımı tatminkar şekilde cevaplayabilirse bu motoru almak isterim. Tabi kullanıcı yorumları de önemli , ancak gördüğüm kadarıyla henüz kullanabilen yok. Allah aşkına alan varsa bu motoru bir değerlendirsin

SlimShady1
08 Mart 2016, 23:44
Bende 2011 model cbf 150 kullanıyorum. Motorum rahat , sağlam ama özellikle yokuşlardaki güç kaybı canımı sıktığı içi yeni motosiklet arayışına girdim. Eğer bajaj as200 getirseydi hemen alacaktım. Ama as150 getirdiler. Ben kafa grenajının motosikletlere yakıştığı düşüncesindeyim o nedenle bu motor ilgimi çekti. Özellikle uzun yol yapmak için , beni üzmeyecek , yokuştada hızını koruyacak , memur bütçesine uygun bir motor arıyorum. Beygir gücü düşük olsada tork yönünden tatminkar olan bu model yokuşlardada 110 km gibi bir hızı koruyabilir mi ? Parça konusunda firma bize güven verir mi sorularımı tatminkar şekilde cevaplayabilirse bu motoru almak isterim. Tabi kullanıcı yorumları de önemli , ancak gördüğüm kadarıyla henüz kullanabilen yok. Allah aşkına alan varsa bu motoru bir değerlendirsin

223 cc motor torku çok iyi yokuşlarda zorlanmaz rahat çıkar. Bence tek kötü tarafı arka fren kampana olması. yoksa bu fiyatta iyi motor, bende bundan alıcam.

sahinyali
09 Mart 2016, 11:25
Bugün bayiyle görüştüm , Karizma ların Ankaraya ayın 15 inde geleceğini ve Nisan ortası fiyatın 7500 olacağını söyledi. Fiyat 7500 olursa listemden çıkar. 700 lira daha verir enjeksiyonlu ve arka disk frenli bajaj 200 ns alırım. Fiyatı sabit tutmaları lazım.

A.Volkan
09 Mart 2016, 13:15
223 cc motor torku çok iyi yokuşlarda zorlanmaz rahat çıkar. Bence tek kötü tarafı arka fren kampana olması. yoksa bu fiyatta iyi motor, bende bundan alıcam.

Aynen arka frende disk olsaydı 10 numara olurdu!Hocam beyaz rengide fena duruyor ama :) Bakalım bu motoru ilk kim alacak !

Salih_T
09 Mart 2016, 13:45
Bugün bayiyle görüştüm , Karizma ların Ankaraya ayın 15 inde geleceğini ve Nisan ortası fiyatın 7500 olacağını söyledi. Fiyat 7500 olursa listemden çıkar. 700 lira daha verir enjeksiyonlu ve arka disk frenli bajaj 200 ns alırım. Fiyatı sabit tutmaları lazım.

Bana haftaya demişti şimdi 15 Mart'a mı ötelemiş.. Neyse gelsin bir bakalım.. beğenirsem alırım.. 2 senedir beyaz motosiklet kullanıyorum.. Alırsam bu sefer siyah yada kırmızı alırım..