Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Karizma R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
spacetime
01 Şubat 2017, 13:42
yeni grenajlı hali çok hoş
kuntik40
05 Şubat 2017, 12:37
Arkadaşlar kullanım sırasında el bilekleriniz yada kollarınız ağrıyor mı? Yoksa benim oturuş pozisyonum mu bozuk.
Byfuat
05 Şubat 2017, 13:46
Sadece ellerde uyuşma olur oturma pozisyonundan dolayı cbr lardada oluyor bu
kuntik40
06 Şubat 2017, 15:24
Teşekkürler gidon yükseltme çözüm olur mu acaba?
Byfuat
07 Şubat 2017, 01:31
Ben aparatı yaptım fırsat bulup takamadım pulsarlarda el uyuşturuyor gidon yükseltince yapmıyormuş buda yapmaz ben aparat aralarına kavuçcuk atmayıda düşünüyorum cbf tadında olucak inşallah
Byfuat
12 Şubat 2017, 21:30
Hero Karizma gidon yükseltme aparatını sonunda taktık sıkıntısız yarın ilk sürüşümüzü gerçekleştiricez inşallah
http://i.hizliresim.com/Pn8BVd.jpg (http://hizliresim.com/Pn8BVd)
Ahmet135
13 Şubat 2017, 22:05
Nasil surusu degistimi
Byfuat
13 Şubat 2017, 22:26
Çokdana konforlu ve zevkli oldu
GP500-1st
13 Şubat 2017, 22:50
Motor aslında 6 vites olsa şu dişli olaylarına hiç gerek kalmayacak. motor hem seri hemde redline yapmadan 130-140 yapacak.
dişliyi 8.000 devir 5 . vites 120 den 135-140 yapacak şekilde yaparsan o atikliği sekteye ugruyor. Bu motorun tipini ayrı tutarak pulsara performans bakımından rakip olması, serilikle otoyol sürüşünde üst devir yapmamasını sağlamak için o 6. vites şanzımanı koyacaklardı maliyeti neyse.
Bi ara kampanyalı 5.900 ken fiyat iyiymiş. o ara pulsar 8.000 di
Byfuat
14 Şubat 2017, 00:31
Ben cbf 150 nin dişlilerini taktım önde arkada uyuyor önde 15 arkayada 42 diş taktım motor kırmızı bölgeye 130 da geliyor 8 bin devirde 130 görüyor 6 bin devirde 100 ile gidiyor motor çok rahatlıyor motoru asla yormassın güçten düşsede orjinal dişlilerle yaptığı hızı çok rahat yapıyor titreşim nerdeyse kalmıyor tek sıkıntı şase uzunluğundan dolayı 128 bakla zincir kurtarmıyor ben 4 bakla ekledim iki gerimlik pay kaldı kesme bi tutturamadım 14 ön diş olsaydı cbf in arkadaya 40 diş takacaktım 128 bakla kurtaracaktı şimdi ya kesme zincir bulucam yada sürekli ek yapıcam tavsiye edermiyim ederim motor kendini yemiyor çok rahat çalışıyor titreşim azalıyor
mehmetGHOST
23 Şubat 2017, 09:04
Merhaba değerli motor tutkunu arkadaşlar forumunuzda yeniyim acemilik var hatam varsa affola şimdi motor tutkusu doğuşdan mevcut bizde daha evvel ufak cc motorlar kullandım Temiz sayılabilecek hero karizma 2016 model uygun bi fiyata aldım motoru aldıgım şahıs garantisinii başlatmamış ve hiç bir bakımı sisteme girilmemiş sadece kurulumu sisteme girilmiş bu sebeblerden motorumu garanti dışı bıraktılar şuan 10bin km de motorum ve bakıma sokamadım buradan yardım ve bilgi almak istiyorum
1.Sorunum motorda sanki subab sesi gibide eksantirik zinciri gibide bi ses var hem soğuk hem sıcakken bi garip çalışıyor gidişinde falan sorun yok hero yetkili servise dinlettim eksantirik zinciri bollaşmış olabilir ama gider böyle bişey olmaz dedi fakat ben korkuyorum bu ses daha kötü sonuçlar doğurabilir diye ne yapabilrim nerde kime ve maliyeti ne olur
2.Motorun kafa grenaj çok zarıldıyor kafamı şişirdi resmen buna çözüm ne yapabilirim
3.Ön tekerden çik çik sanki ufak bişi sürtüyormu desem küçük bi ses geliyor o neden kaynaklıdır tahminen
Yardımcı olursanız sevinirim
Byfuat
23 Şubat 2017, 23:50
S.a Kardeşim Öncelikle hayırlı olsun Motordan gelen ses sibab da olabilir egzantrikde bu ikisindense hiç korkma hiç bişey olmaz ses ara ara geliyorsa zamanla kendiliğindende gidebilir bende de oldu gitti Kafa sesi çok basit bir işlemle kesiliyor ön kafa demirinin arasına lastik monteleniyor ses mes kalmıyor sadece kafa demirinin şaseyle bağlantı olan yerine şambirel tarzında lastik takman yeterli usta eli değmeli sen sökemeye bilirsin tekerden gelen ses balatan bitmiş olabilir balatanı değiştir cbf 150 balatasıyla aynı
Shine69
24 Şubat 2017, 08:29
Herkese hayirli gunler arkadaslar Bursada yasiyorum bende yeni hero culardanim bu forumda okuduklarimdan one cikarak karar verip oyle aldim karizmami kafadaki ziriltiyi sokturup araya yapiskanli fitil cektirdim %60 ses kesildi ve en onemlisi on disli yi bi kac denemeden sonra mct 250 liligin dislisini uydurdu sanayide tecrubeli bi ustamiz disli oturdukdan sonra kapakda surtunme vardi onuda torpiledikden sonra hem titresimim hemde yakitim yari yariya dustu performans olarak da buyuk bi kaybim olmadi acikcasi kmde 24 krs yakarken suan 15 krs yakiyorum ve motorum henuz 2900 kmde henuz bakimi olmadi rodaj bitmedi yani lastiklere gelince on lastigi 100 liraya buldum ama arka lastik 500 civari daha uygun bulursam alicam ins varsa bulabilen marka ve modeli yazabilir hepimjzin tekeri duz bassin
Daha hiç bakımı olmadı mı motorun ?
Shine69
24 Şubat 2017, 09:14
Ben 2000 km de aldim 500 km bakimi yaptigini soyledi satan kisi servisi arwdim 3000 km de getirin dediler
Byfuat
24 Şubat 2017, 13:00
Kardeşim hayırlı olsun motorun Kafa zırıltısı kafa demirinin bağlantı olduğu yere lastik montajıyla bitiyor zincir dişli ise cbf 150 zincir dişli takımını taktım birebir oluyor 14 ön 40 arka tornada mornada uğraşma lastik işine gelince anlasta 100/90/18 lastik var 120 tl al tak sorun yaşamassın ben böyke kullanıyorum
Metehan07-70
24 Şubat 2017, 13:10
Arkadaşlar kullanım sırasında el bilekleriniz yada kollarınız ağrıyor mı? Yoksa benim oturuş pozisyonum mu bozuk.
Bu sorunun en temel kaynağı, gidonu sıkmaktır. Farkında olmayabilirsin, gidonu daha gevşek tutmayı dene.
Shine69
24 Şubat 2017, 13:43
Byfuat 100 90 18 yanak olcusu kucuk gelmedimi
Birde anlas in 100 90 18 lik lastigi doublex dis lastik yaziyor ondan mi bahsediyorsunuz 120 lira fiyati var
Osmnnrgz07
24 Şubat 2017, 17:07
Bana gidon yükseltme aparatını ve yan çanta demirini nereden temim edebileceğimi söyleyebilir mi yapan arkadaşlar ?
Byfuat
24 Şubat 2017, 20:53
Lastik olur takabilirsin o lastik anlaşta birde svallow da var işini görür 18.000 km dir o lastiği kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Bana gidon yükseltme aparatını ve yan çanta demirini nereden temim edebileceğimi söyleyebilir mi yapan arkadaşlar ?
Gidonvyükseltme aparatı henüz yok ben kendim özel yaptırdım yan çanta demirinide cbf in demirlerini uydurma yaptım kaynak istiyor
mehmetGHOST
26 Şubat 2017, 12:30
https://www.youtube.com/watch?v=kOtcQ-gb9eo
Bu ses nedir neden kaynaklanır yardım edin fikir verin lütfen
Byfuat
27 Şubat 2017, 00:00
Subabların ayarsız gibi geldi biri sıkı biri açık bi ayarlattır düzelir inşallah
Subap sesi gibi geldi bana.
gfkfoto
01 Mart 2017, 16:01
Hey arkadaşlar havalar ısınıyor hadi uyanın ya Erzurumda henüz kar kalkmadı motor işlemleri hazır plaka ruhsat aksesuarlar da tam nasipse havaların biraz daha toparlamasını bekliyorum[COLOR="Silver"]
Öz_Musti
01 Mart 2017, 17:12
Fuar'da 5.500 tl ye Karizma satıyorlardı. Son anda vaz geçip Hunk' a döndük. Fuardan Karizma alan oldu mu? Fiyatlar nedir?
Byfuat
01 Mart 2017, 18:12
5500 e karizmamı verdiler vay be mütişmiş siz neden hunk aldınız karizma o fiyatlardayken ona şaşırdım resmen cbf parasına vermişler karizmayı
Motorun içinde bi sıkıntı var. Sübap sesi olsa çıt çıt ses çıkartır.
fleast
03 Mart 2017, 18:14
merhaba arkadaşlar bu kafa zırıltısı olayını kendim çözmeye çalışıcamda şamrel alsam işimi görür mü sadece ön tarafı mı sökmem gerekiyor yaptıran arkadaşlar için çok teferruatlı bi iş mi yaptıran arkadaşlar bi tarif edebilir mi?
Shine69
03 Mart 2017, 19:31
ön lastik ıcın bı onerın varmı peki fuat arkayı hallettim önu henuz bulamadım
Byfuat
04 Mart 2017, 00:32
ön lastik ıcın bı onerın varmı peki fuat arkayı hallettim önu henuz bulamadım
Ön lastiği vinter 90/90/18 kullanabilirsin anlaşın lastikleri iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
merhaba arkadaşlar bu kafa zırıltısı olayını kendim çözmeye çalışıcamda şamrel alsam işimi görür mü sadece ön tarafı mı sökmem gerekiyor yaptıran arkadaşlar için çok teferruatlı bi iş mi yaptıran arkadaşlar bi tarif edebilir mi?
Kafa demirini sökeceksin o demirin bağlantı yerine içe giren demirin dışına şambireli yapıştır geri takman için şambirel parçasından girmesse az demiri penseyle falan genişletebilirsin ön tarafı konpile sökmen gerek ama kolay sökersin
Öz_Musti
04 Mart 2017, 23:24
5500 e karizmamı verdiler vay be mütişmiş siz neden hunk aldınız karizma o fiyatlardayken ona şaşırdım resmen cbf parasına vermişler karizmayı
Karizma sözleşmesi doldurup kaparoyu yatırdık sonra Hunk'a döndük.
1.2017 içerisinde hiçbir yeni Hero gelmeyecek. 2017 sonunda da Karizma Zmr gelecek. Yani Karizma R son parti. Bu versiyon başka yok. Son parti model almak istemedik.
2.Lastik ölçüleri ara ölçü. Pek yok. Michelin'de vardı. O da 700 lira. Hunk lastiğinin ölçüsü piyasada var. Daha ucuza yenilenebiliyor.
3.Hunk 2017 sonunda aynı model ismiyle enjeksiyonlu devam edecek. Yani modelin devamı var. 2.el satışı daha hareketli olur.
4.Karizma R karenajlı falan daha bi süslü motor. Bi yatırsak bir yığın maliyet. Hunk koruma demiri varsa hasar görme ihtimali az ve maliyeti daha düşük.
5.Hunk tüketimi daha iyi.
Bu gibi sebeplerden Hunk'da karar kıldık.
Byfuat
05 Mart 2017, 09:11
Allah gönlünce versin fiyat olarak aralarında pek bi fark yok Zmr gelir gelmez onu bilmiyorum bi bilgim yok Diğerlerine cevap verim Lastikler orjinal ölçülerde kullanmasanda olur mesele ben Arkada 100.90.18 kullanıyorun 120 TL gayet yeterli önde ise 90.90.18 Fiyatı 100 TL Krenajlardan dolayı demişsin fiyatları çok uygun üç aşşa 5 yukarı ortalama 300 tl ye konpile takabiliyorsun krenajlar pahalı deyil Yakıt olarak evet karizma biraz yakıyor 20 kr a kadarda çıkıyor basmana göre Hunkda güzel motor tabi fiyat olarak aralarında fazla bişey yok kendi açımdan karizma daha mantıklı bana göreTekerin düz bassın allah kaza bele vermesin hayırlı olsun
mehmetGHOST
11 Mart 2017, 21:35
Teşekürler herkese motorum garanti dışıydı fakat uğraşlarım sonucu garantili duruma getirdim servise verdim motora bakmaya türkiye servisler müdürü geldi inceleme yapmış vede fabrikasyon bi hataymış bunun sonucunda parçalar değişecekmiş 2 hafta oldu hala servide motorum azami servisde kalma süresi nedir vede garanti dahilinde onarımı yapılıyor herhangibi ücret çıkarmı tarafıma bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Byfuat
11 Mart 2017, 22:30
3 iş gününü geçti ise takılan parçadan ücret talep edemiyor yanı takılacakbolan parça sana bedavaya geliyor servis işcilik parası isteyebilir sorun neydi
namikcan
14 Mart 2017, 16:17
arkadaşlar bu motorun grenajlı hali karizma zmr diyemi geçiyor bilgisi olan varmı
Byfuat
14 Mart 2017, 21:59
Yok zmr deyil karizmaya üretilen aksesuar
mehmetGHOST
19 Mart 2017, 17:55
Motorum servisden cikti degisen parcalar krank siboblar yan kapaklar mis eksantirik zinciri faturada yazanlar bi ses yuzunden bunlar degisti vede tam 20 gun kaldi servisde turkiye servisler muduru geldi inceledimis. Oyle dediler genel mudurlukden.aldigim bilgi herneyse motoruma cift tirnak buji nerden bulabilirim.ek olarak motorum yine sesli calisiyor ama eskisi kadar degil dediler ayni sorun olursa alt motoru degistirecez komple bakima kadar bin gorelim dediler.
yasncmlbl
19 Mart 2017, 23:37
Aynısi benimkinde de vardı cözüm bulamadan gitti malesef
gökay aktepe
20 Mart 2017, 20:32
Arkadaşlar motorum 5000 km civarında 100 km de 4,6 lt ( kilometrede 25-26 krş ) yakıyor. Bu sorunu nasıl çözerim . Yakıt tüketiminin normali ne olmalı
Byfuat
21 Mart 2017, 09:52
Motorun garantideyse çif tırnak buji takma servis ne takıyorsa onu kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
Arkadaşlar motorum 5000 km civarında 100 km de 4,6 lt ( kilometrede 25-26 krş ) yakıyor. Bu sorunu nasıl çözerim . Yakıt tüketiminin normali ne olmalı
Seninkide çok yakıyormuş ben 18 19 20 kr yakıyorum Hava ayarı çok önemli iyi bilen bi usta ayarlarsa düşer bide motorun dişli sistemi güce dayalı yapmışlar öne 13 diş bul veya cbf 150 nin 14 ön 40 arka dişlisini tak motor rahatliycak oda yakıtında düşme sağliycaktır
namikcan
22 Mart 2017, 14:00
arkadaşlar heronun enjeksiyonlu modelleriyle ilgili bilgisi olan varmı?
kaan898
23 Mart 2017, 10:28
arkadaşlar heronun enjeksiyonlu modelleriyle ilgili bilgisi olan varmı?
Glamour olarak geleceği söyleniyor euro 4 enjeksiyonlu yeni sezon nisan-mayıs gibi ama diğer modeller hakkında bilgim yok,3 şerit testi var zaten...
https://www.youtube.com/watch?v=gevRq6qfyQ8
odisabi
28 Mart 2017, 19:22
Arkadaşlar iyi günler yaza doğru motor almayı planlıyorum.Pulsar 150 NS ve bu var aklımda.Motorun kronik problemi var mı acaba baktığımda hep tek tük problemler gördüm.İlk motorum olacak o sebeple dengeli sağlam bir motor istiyorum ben acemi motor dengesiz çok problem yaratır gibi :D Sözün özü samimi olarak tavsiye eder misiniz ?
Ahmet135
30 Mart 2017, 00:23
Arkadaşlar iyi günler yaza doğru motor almayı planlıyorum.Pulsar 150 NS ve bu var aklımda.Motorun kronik problemi var mı acaba baktığımda hep tek tük problemler gördüm.İlk motorum olacak o sebeple dengeli sağlam bir motor istiyorum ben acemi motor dengesiz çok problem yaratır gibi :D Sözün özü samimi olarak tavsiye eder misiniz ?
bosver kardesim baska bi motora bak ilk motorunsa ugtastirir
gfkfoto
30 Mart 2017, 16:32
değerli arkadaşlar hero karizma r için MİCHELİN (90/90-18) - (2,75- 18) YBR - TAKIM LASTİK olurmu veya öneriniz varmı fabrika lastiklerini değiştirmek istiyorum.
mehmetGHOST
03 Nisan 2017, 01:17
Ybr lastik olmaz kardes arka cok kucuk olur vede jant genis oldugundan bombe yapar 100 veya 110 bul on lastik 2.75de oluyor 90.90 da farketmez denedim.Gencler BANA 520 ON DISLI LAZIM HERO ICIN HANGI MOTORUN UYAR DISLISI 13 VEYA 14 YARDIM EDIN
Byfuat
13 Nisan 2017, 22:27
Ybr lastik olmaz kardes arka cok kucuk olur vede jant genis oldugundan bombe yapar 100 veya 110 bul on lastik 2.75de oluyor 90.90 da farketmez denedim.Gencler BANA 520 ON DISLI LAZIM HERO ICIN HANGI MOTORUN UYAR DISLISI 13 VEYA 14 YARDIM EDIN
Cbf in zincir takımınıda takabilirsin öne 14 arkayada 40 oluyor ben şuan 15 ön 40 arka kullanıyorun cbf
Turkzade
15 Nisan 2017, 07:22
Arkadaslar bende aldim bunun beyazini ankaradan 1200kmde ikinci el olarak. Ama henuz acemiyiz ehliyet almaya 10 gun var ins . Suan evin etrafinda falan dolaniyorum ama trafige cikmaya korkuyorum trafik tecrubem yok , sizce trafige daliym mi yoksa biraz daha dolaniym mi:) evin etrafindan da tek tuk arac gecio ama normal yollar gibi diil ilk motor olarak bunu almakla hata mi ettim diyorum arada kendime . Sizce trafige alismanin en iyi yolu nedir biktim evin etrafnda dolanmaktan.
Ahmet135
15 Nisan 2017, 11:41
Arkadaslar bende aldim bunun beyazini ankaradan 1200kmde ikinci el olarak. Ama henuz acemiyiz ehliyet almaya 10 gun var ins . Suan evin etrafinda falan dolaniyorum ama trafige cikmaya korkuyorum trafik tecrubem yok , sizce trafige daliym mi yoksa biraz daha dolaniym mi:) evin etrafindan da tek tuk arac gecio ama normal yollar gibi diil ilk motor olarak bunu almakla hata mi ettim diyorum arada kendime . Sizce trafige alismanin en iyi yolu nedir biktim evin etrafnda dolanmaktan.
hata dogru almissin bi kere bence gaza cok asilmadan sagdan sagdan trafge cik yoksa cesaretin kirilir yarin bo gun trafige ciksanda su yokusu inebilirmiyim cikabilirmiyim su viraji donebilirmiyim kendine guven cesaretli ol basardin demektir ama sunu unutma yavas ol fazla gazlama
Turkzade
17 Nisan 2017, 14:31
Tmmdir hocam yavas yavas trafige cikcaz artik :) Gecen biyerde okudum yatmadan viraj donulmez diyodu sehir icinde yatmaya gerek var mi? Hic yatmayi denemedim de dusersem sikinti . Bide bazilari ilk motor olarak buyuk motor almissin dedi sizce de oyle mi ? Bunla baslangic olmaz mi bu arada boy 1.82 kilo 83
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO