PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Karizma R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Ahmet135
29 Haziran 2016, 21:57
Dun birsey farkettim belli hizlarda gidonu serbest birakinca yalpalama yapiyor. Bugun tekrar baktim 50 km civari hizla giderken oluyor yalpalama. Daha yuksek hizla giderken deneyemedim. Sizce bu normalmi. Sizin motordada oluyormu.

Yaklasik 1600 km de depoyu fulledim simdilik 170 km yaptim benzin gostergesinden iki dis gitti. Yakinda tekrar fulleyip tuketim degerlerini paylasirim. Daha objektif bir sonuca ulasmak icin bunu birkac kez deneyecegim

Evet gidonu biraktiginizda teker patlakmis gibi yalpalama yapiyo ilk yaptiginda saga cektim tekeri kont. Etmistim ama cok geldi basima genelde yigildiginda yapiyo ornegin yokus assa inerken hizim 40 - 50 km vites 3 teyse yapiyo 5 teysr yapmiyo denedim

Subra
29 Haziran 2016, 22:38
Bende yoktu yalpalama.çanta taktıktan sonra oldu.

Ahmet135
29 Haziran 2016, 23:27
Lastik bakiyorum olculeride yaziyorum ama baktigim sitelerde hep yan yana 2 lastik var biri ince biri kalin anlam veremedim

Pulsar41
29 Haziran 2016, 23:34
Evet gidonu biraktiginizda teker patlakmis gibi yalpalama yapiyo ilk yaptiginda saga cektim tekeri kont. Etmistim ama cok geldi basima genelde yigildiginda yapiyo ornegin yokus assa inerken hizim 40 - 50 km vites 3 teyse yapiyo 5 teysr yapmiyo denedim

Aynı sıkıntıyı ben Pulsarımda yaşadım. Geçenlerde çok güneş varken motorumu dışarda bıraktım.
Ondan dolayı sıkıntı oldu sanırım. İki kere hava vurmama rağmen düzelmedi. Birini sabah diğerini akşam vurdum.
İlginç olan akşam az da osla teker inmişti.
Servise gittiğimde usta lastik köpüğü sıktı biraz ancak öyle düzeldi.

Uğur
30 Haziran 2016, 15:09
Dun birsey farkettim belli hizlarda gidonu serbest birakinca yalpalama yapiyor. Bugun tekrar baktim 50 km civari hizla giderken oluyor yalpalama. Daha yuksek hizla giderken deneyemedim. Sizce bu normalmi. Sizin motordada oluyormu.

Yaklasik 1600 km de depoyu fulledim simdilik 170 km yaptim benzin gostergesinden iki dis gitti. Yakinda tekrar fulleyip tuketim degerlerini paylasirim. Daha objektif bir sonuca ulasmak icin bunu birkac kez deneyecegim

Topcase var mı ?

Ben 125'ten sonra rüzgar etkisiyle savrulma yasıyorum,onun dısında sıkıntı yok.

Lastik hava basınçlarını kontrol etmekte fayda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

450 km lik uzun yol denememi tamamladım , çıkışta depoyu tamamen doldurmuştum (17 lt) suan yedek depoya geçmek üzere tahminim bir dolu depoyla 500 km yapacak.

uzun yolda 110-115 arası hızla mesafe aldım 100km de bir 5-10 dk dinlenme molası verdim 3 saatte yaklaşık 200-220 km yol aldım yolculuk sonlarında kendimi yorgun hissetmedim .

120 km ve üzeri hızlarda kendimi ve motosikleti yıpratacağımı bildiğim için zorlama yapmadım sadece sollamalarda bu hızlara çıktım.

artıları ve eksileri var tabiki ama 3.200 km de olan kanım parasına göre bu motosiklet fazlasıyla iyi.

Dün fabrikayı arayarak servis hizmetleriyle konuştum . sorduğum iki şey vardı;

1) arka çanta demiri en son 1 ay önce üretim aşamasında demiştiniz şuan durum nedir ? cevap: üretim aşaması devam ediyor

2) 1 ay önce kullanım kılavuzu ve garanti , servis kayıt evrakları basılma aşamasında demiştiniz şuan durum nedir ? cevap: basım aşaması devam ediyor.

ben motosikleti alalı 2 ayı geçti eşyamı taşımak için çanta demiri lazım ve ya motosikleti satacağım garanti ve servis evrakları lazım olduğunu düşünelim bu olaya da artık bir çözüm gelmedilir.

Biz aksesuar beklerler kullanım kılavuzuna ulaşamadık .

Bende günlük 200 km'ye yakın yaptım,yormuyor motosiklet. Öndeki karenaj tasarımını beğenmeyenler bu motorun naked halde adamı pert edeceğini iyi dusunsunler bence.

Üstelik yakıt tüketimi,basit mekanik yapısı vs sorun çıkarmaya meyilli olmayan bir duruşu var motosikletin.

Sadece ıslak zeminde lastikler biraz dikkat istiyor,ani gazda yanlıyor hemen.

Ahmet135
30 Haziran 2016, 15:27
Topcase var mı ?

Ben 125'ten sonra rüzgar etkisiyle savrulma yasıyorum,onun dısında sıkıntı yok.

Lastik hava basınçlarını kontrol etmekte fayda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Bende günlük 200 km'ye yakın yaptım,yormuyor motosiklet. Öndeki karenaj tasarımını beğenmeyenler bu motorun naked halde adamı pert edeceğini iyi dusunsunler bence.

Üstelik yakıt tüketimi,basit mekanik yapısı vs sorun çıkarmaya meyilli olmayan bir duruşu var motosikletin.

Sadece ıslak zeminde lastikler biraz dikkat istiyor,ani gazda yanlıyor hemen.

Evet bu yuzden lastik degistirmek gerekiyo ama internette bakiyorum olcuyude yaziyorum arka lastik icin ama 2 lastik cikiyo hep takimmi tekmi anlam veremiyorum

omerongur
30 Haziran 2016, 15:28
Evet top case var. Ve sanirim top case taktiktan sonra olmaya basladi. Şase nin uzunlugununda etkisi var. Uzun şaseye bide top case baglayinca denge şaşti.
Lastik konusuna katiliyorum islak zeminde cok kolay kayma egilimi gosteriyor dikkat etmek gerekiyor ozellikle lastik isinmadan daha dikkatli olmaliyiz.

DBGstudios
30 Haziran 2016, 16:02
arkadaşlar bu lastik havalarını kaç basmak gerekiyor bu motorda ona göre bende benzincide basayım biraz indi gibi hissediyorum da :)

Ahmet135
30 Haziran 2016, 19:32
arkadaşlar bu lastik havalarını kaç basmak gerekiyor bu motorda ona göre bende benzincide basayım biraz indi gibi hissediyorum da :)

Ben servise sordum on 30 arka 32 dedi

DBGstudios
30 Haziran 2016, 21:22
Ben servise sordum on 30 arka 32 dedi

bilgi için teşekkürler tamam bende öyle yaparım

storm_shadow
30 Haziran 2016, 21:27
Yakıttan ve devirden tasarruf etmek.isteyen arkadaşlar dişli değerlerini bilmiyorum örnek.olarak vericem motorun torku gayet iyi diyosunuz ön diş sanırım 14 buda motorun hızıni iyi yönde etkiler ama top speet i de engeller vazı arkadaşlar önde dışli büyütmeye pay yok diyorlar doğrudur ben bilmiyorum o halde arka dişli ile oynamak kalıyo üzerinde dişli sayısının 4 diş küçüğünü bulun hızı 160 a çıkartır torkdan düşer ama yakıttan tasarruf eder vites araları uzar cbf de önde orjinal 15 diş dir ben 16 kullanıyorum tam 1000 devir kar ve 40-50 km benzin fark ediyor 1 depoda buda hemen hemen 1 Lt yi geçiyor bu motordada dişli oynaması yaparsan ki bu motor torklu rahat kaldırır tadından yenmez üzerinde durun deneyin vibrasyondada hissedilir derece düşüş yapar emin olun allah kaza bela vermesin

Motoru yapan mühendisin kafası çalışmoyormuş demekki yanlış yapmışlar dişlileri vay arkadaş.

Ahmet135
30 Haziran 2016, 21:57
Lastik fiyatlarini bilen varmi kine ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Motoru yapan mühendisin kafası çalışmoyormuş demekki yanlış yapmışlar dişlileri vay arkadaş.

Yakit konusunu bilmem ama on grenaj ses zirilti konusunda yanlis yapmislar musteri kaybettiler bu yuzden lakinnnn performans super

Byfuat
30 Haziran 2016, 23:49

Mühendislere bir lafım olmadı..!
Benim yazdığım verilerde motora zarar veren veriler deyil farkındaysan artılarıyle eksileriyle yazdım mühendisler aptallık yapmış demedim neden hız motorlarının arka dişlileri büyük hiç dikkat ettinmi motor daha agrazif olsun diye o bu motor içinde öyle tamamiyle güce dayalı sistem bu venim sunduğum verilerde güçden düşüp yüksek hızlara ulaşmayı sağlar yakıttan tasarruf eder ve devirden tasarruf eder senin yazdığın yazı ya bakacakbolursak mühendisler aptalmıydıda motora arka disk koymamışlar aaa yoksa unutmuşlarmı bu anlama gelir cbfb150 kullananlara bir bak bakalım orjinal dişli kullanan kaçkişi var kimse kanıtlı olduğu için örnek gösterdim ben önde 16 diş kullanıyor ve 1000 devir kar ediyorum 110 km ile 7.500 devirde gidiyorum orjinal 15 Dişde bu 8500 devirde o hızı görüyor bir depo 400 km yol alıyor ortalaması 15 dişde 350-370 km dir buda diş farkını ortaya koyuyor anlattığımız bu da sen neresini çekiştiriyosun bilader

Uğur
02 Temmuz 2016, 12:50
Dişli ölçüleri kaç bilmiyorum ama ön dişliyi bir tık büyütmek ya da arka dişliyi küçültmek uzun yolda sürekli kullananlar için fayda verebilir.

Alet gaza güzel tepki gösteriyor. Mesela sabit 120 ile gider ama redline sınıra giriyor,bu da sıkıntı.

Ama şehir içinde çok zevkli. Dün bir cbf yetiseyim diye kaza yapacaktı :P

Lastik ölçüleri bu arada depo üstünde yazıyor,ona göre yapabilirsiniz.

storm_shadow
02 Temmuz 2016, 13:16
Mühendislere bir lafım olmadı..!
Benim yazdığım verilerde motora zarar veren veriler deyil farkındaysan artılarıyle eksileriyle yazdım mühendisler aptallık yapmış demedim neden hız motorlarının arka dişlileri büyük hiç dikkat ettinmi motor daha agrazif olsun diye o bu motor içinde öyle tamamiyle güce dayalı sistem bu venim sunduğum verilerde güçden düşüp yüksek hızlara ulaşmayı sağlar yakıttan tasarruf eder ve devirden tasarruf eder senin yazdığın yazı ya bakacakbolursak mühendisler aptalmıydıda motora arka disk koymamışlar aaa yoksa unutmuşlarmı bu anlama gelir cbfb150 kullananlara bir bak bakalım orjinal dişli kullanan kaçkişi var kimse kanıtlı olduğu için örnek gösterdim ben önde 16 diş kullanıyor ve 1000 devir kar ediyorum 110 km ile 7.500 devirde gidiyorum orjinal 15 Dişde bu 8500 devirde o hızı görüyor bir depo 400 km yol alıyor ortalaması 15 dişde 350-370 km dir buda diş farkını ortaya koyuyor anlattığımız bu da sen neresini çekiştiriyosun bilader

Tamam mühendisin kafa basmamış demekki sen haklısın. Zaten hap kadar motor tek silindir. Neyin hangi 1000 devirin, hangi yakıtın derdindesin anlamadım. Millet motoru zaten şehir içinde kullanıyor çoğunlukla

Seko
02 Temmuz 2016, 14:03
Dişlilerle oynamak taraftarı değilim. Arkadaşın da dediği gibi firma şehir içi kullanım koşullarına göre en doğru oranları koymuştur. Ancak bu motorda ufak da olsa bir oynama payı var. Ne kadar olduğunu önceki sayfalarda yazmıştım. Diğer yandan bu motor hiçbir şekilde 160 km hız yapamaz. O kağıt üstünde olur, gerçekte ise "beşinci vitese atınca hız düştü" diye başlık açılır.

Byfuat
02 Temmuz 2016, 15:31
Tamam imühendisin kafa basmamış demekki sen haklısın. Zaten hap kadar motor tek silindir. Neyin hangi 1000 devirin, hangi yakıtın derdindesin anlamadım. Millet motoru zaten şehir içinde kullanıyor çoğunlukla

Hağla mühendislerin kafa basmamış diyosun ne dediğimi anlamak için iyice oku tek seferde anlayamamişsın

omerongur
02 Temmuz 2016, 19:47
Hağla mühendislerin kafa basmamış diyosun ne dediğimi anlamak için iyice oku tek seferde anlayamamişsın

Bence basmiyormus. Bunu arazi motoruyla karistirmis galiba:).
Bence ufak bi disli degisimi bu motora cok iyi gelecektir. Olay yuksek hiz yapmak degil, motor her vites araliginda cok cabuk yuksek devirlere cikiyor, yuksek devirlerde titresim cok fazla, devir saati 10000 ile sınırlı ve de vites araliklari cok kisa.

Uğur
03 Temmuz 2016, 01:16
Yağ değişim aralığı kaç km'de yapılıyor? Kılavuz yok sanırım hala. Yaptıranlar fikir verirse iyi olur.

Çubuktan bakıyorum durum iyi ama yine de bayramda yol yaparız falan değiştirsem iyi olur gibi.

Ahmet135
03 Temmuz 2016, 01:33
Yağ değişimiş aralığı kaç km'de yapılıyor? Kılavuz yok sanırım hala. Yaptıranlar fikir verirse iyi olur.

Çubuktan bakıyorum durum iyi ama yine de bayramda yol yaparız falan değiştirsem iyi olur gibi.

Ilk 500 sonra 3000 hrde

harun27
03 Temmuz 2016, 01:48
Fuardan sonra 2. kez bugun yolda giderken gördüm gayet hoş duruyormuş yolda da. Sesi fıtı fıtı,görüntüsü albenili idi. Umarım gidişi ve frenlemesi de bir o kadar güzeldir. Hero motor türkiye ekibi de sattıkları motorların arkasında duruyorlar ve 5 yıl garanti vermişler motosikletlerine onlarıda ayrıca tebrik ediyorum. Tüm bunlara ek olarak motosikletlerinizin bakım aralıgı kac km de bir ve ücretleri ne kadar ? Mesela örnek vereyim ben honda cbf 150 kullanıyorum ve honda bana diyor ki 2000 kmde bir yag değişimine 4000 kmde bir de genel bakıma geleceksin. Hero da durum nedir? Ha birde yağ filtresi mevcut mu bu modellerde?

Uğur
03 Temmuz 2016, 01:56
Ilk 500 sonra 3000 hrde

Teşekkür ederim,bende test motoru var 3000 küsürde değişti dediler 5200 oldu ondan merak ettim,sağolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------

Fuardan sonra 2. kez bugun yolda giderken gördüm gayet hoş duruyormuş yolda da. Sesi fıtı fıtı,görüntüsü albenili idi. Umarım gidişi ve frenlemesi de bir o kadar güzeldir. Hero motor türkiye ekibi de sattıkları motorların arkasında duruyorlar ve 5 yıl garanti vermişler motosikletlerine onlarıda ayrıca tebrik ediyorum. Tüm bunlara ek olarak motosikletlerinizin bakım aralıgı kac km de bir ve ücretleri ne kadar ? Mesela örnek vereyim ben honda cbf 150 kullanıyorum ve honda bana diyor ki 2000 kmde bir yag değişimine 4000 kmde bir de genel bakıma geleceksin. Hero da durum nedir? Ha birde yağ filtresi mevcut mu bu modellerde?

Gidişi 120-130'a kadar çok iyi. Görüntüyü beğenmeyenlerin kendi fikirleridir ama bendeki test motosikletini gören herkes bayıldı.

Yaklaşık 800 km her şartta,her yolda kullandım. Ustama gösterdim. Alınacak motor kanaatindeyim.

En azından sollamalarda acabalar kalmıyor insanın kafasında. Tık diye uzuyor alet.

CC bazında bence performans güzel.

Ahmet135
04 Temmuz 2016, 00:15
[/COLOR]

Ben kuryelik yapiyorum bu motorla hero ilede ortak deilim sonucta ama sehir ici kullanim icin yapilmis bi motor cok kullanisli frenlemeside gayet iyi arada kaldigimda gazi hafif acmam yetermi hemen uzuyo hep soyluyorum son hiz dusuk ama ralliyede katilmicaz ya uzun yolda 110 surekli rahat gidersiniz 130 a kadar cikiyo ama bu hizda surekli seyredilmez disli oynanmamis hali bu gorunus olarak ben cok begeniyorum gorenlerde abi bu ne harika cok sekil vs. daha 1800 km deyim ama saglam oldugu her halinden belli bide su var bu motor kullandikca kendine geliyoooo....
Bakim ilk 500 - 650 ikinci 3000 km yani 2000 de bi genel bakim 5000 de bi oldugunu biliyorum sadece sunu soleyim cbf yokus assa nasil gidiyosa bu alet yokus yukari gidiyo yokusu kaptirip cikanlar sonlara dogru yaklastikca kesilip (motosiklet arac fark etmez ) saga cekiliyoken hic kaptirmaya gerek kalmadan yokusun dikligi hic fark etmez hiz dusmeden aksine hizlanarak gidiyosun bu cok hos bi duygu insanin ustundeyken bagirasi geliyo...

storm_shadow
04 Temmuz 2016, 00:21
Sonuçta commuter motorlara biniyoruz arkadaşlar. Hız yapacağız diye ufacık motorlarımızı çok üzmeyelim. yok dişliydi oydu buydu gerek yok bunlara. Ben bile thrillerımle şehirler arası yollarda 80 i geçmiyorum bazen araç sollarken 90-100 falan oda saniyelerle kısıtlı.

Ahmet135
04 Temmuz 2016, 00:25
Sonuçta commuter motorlara biniyoruz arkadaşlar. Hız yapacağız diye ufacık motorlarımızı çok üzmeyelim. yok dişliydi oydu buydu gerek yok bunlara. Ben bile thrillerımle şehirler arası yollarda 80 i geçmiyorum bazen araç sollarken 90-100 falan oda saniyelerle kısıtlı.

Katiliyorummmmm

Osmnnrgz07
05 Temmuz 2016, 00:13
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar iyi bayramlar. Bende karizma kullanıyorum ilk alanlardanım ve çok memnunum ekonomik rahat ve kaliteli motor. Ama şu sıralar mt07 ye kafayı takmış durumdayım a2 ehliyetin mt07 yi kullandığını bilseydim biraz daha bekler onu alırdım.Karizma sahibi olmak, ekonomik, kaliteli parasını fazlasıyla hakeden birileri olursa satıp mt07 almayı düşünüyorum. Acil satıcı değilim. Motorumdan çok aşırı memnunum ve masraf edip daha da güzelleştirdim gören bakıyor . Almak isteyen olursa ya da mt07 ile takas edip üstüne para almak olursa ya da bildiği birisi varsa burdan haberleşebiliriz . Tekeriniz daima düz bassın İyi bayramlar...

Uğur
13 Temmuz 2016, 12:47
Test motosikletini geçen gün teslim ettim,detaylı olarak birşeyler yazmaya çalıştım.

Sizlerinde katkıları olursa almayı düşünenler için güzel olur.

Buyrunuz link,

http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/167420-hero-karizma-detayli-inceleme-test-yazisi.html

omerongur
13 Temmuz 2016, 19:25
Depoyu fulledim. 375 km 55 tl. Benzinin litresi sanirim yanlis hatirlamiyorsam 4.3 tl idi. Sehir icinde yuksek hizlara cikilmadan genelde 20 km lik suruslerle yapilmis km dir. Hiz olarakgenelde 70 ile 110 km arasinda seyredilmistir. Motorun toplam km si 2100 civarlarinda. Motor km si arttikca degisiklik gosterirmi bilemiyorum ama bikac kez daha fulleyip deneyecegim. Sonuclari paylasirim

Ahmet135
14 Temmuz 2016, 01:36
Benmi yanlis hesapliyorum hesap ortada 1 depo benzinle 440 km gittim 400 km de yedek depoya gectim 40 km gitti bitti 17 lt benzinle 440 km nie benimki cok yakiyo nedeni ni bi cozemedim

YaDiX
19 Temmuz 2016, 16:03
Ehliyetimi yeni aldım 22 yaşımdayım. Bu motordan almayı düşünüyorum. Uygun lastik bulabildiniz mi?İlk lastikleri nasıl? Muadil olarak buna da bak diyebileceğiniz bu fiyata yakın bir ürün var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Oncelikle merhaba. Ehliyetimi yeni aldim 22 yasindayim honda cbf 150 dusunuyordum fakat yag yakma yazilari beni korkuttu. Hero karizmayi gördüm begendim. Fakat karizmada da titresim ve kafa grenaji titremesi beni korkuttu. Yazilari okudum grenaji cozmussunuz fakat titresim konusu benim gibi yeni baslayan biri icin sorun cikartir mi? Ve ogrenci oldugumdan motorun bozulmamasi onemli. Saglamligi nasil? Uygun lastik bulabildiniz mi?İlk lastikleri nasıl? Muadil olarak buna da bak diyebileceğiniz bu fiyata yakın bir ürün var mı Vaktiniz icin teşekkürler.

Subra
20 Temmuz 2016, 23:58
lastikleri iyi.titreşim rödajdan sonra azalıyo.aşırı değil.şimdilik motordan sıkıntı çeken yok sanıyorum.fiyata oranla çok iyi bir motor.

Ahmet135
21 Temmuz 2016, 00:34
Ben bi tek yakittan cekiyorum milletinki 140 benimki 180 190 yakiyo

Uğur
21 Temmuz 2016, 08:26
Almayı düşünen bence kaçırmasın,alet güzel. 6500'lere 150 cc commuter alıp uzun yolda işkence çekeceğinize biraz daha verip bunu alabilirsiniz.

Bazı muadilleri gibi yok enjeksiyon arızası,yok jant kırması,yok bilmem ne arızası gibi ciddi sıkıntılar hiç duymadım.

Üsküdar'da ki Hero'ya özellikle gidin çok ilgi alakalı esnaflar.

Ahmet135
25 Temmuz 2016, 19:36
Ben 2700 km deyim 3000 bakimini bugun yaptirdim yuksek km ardslr yakit konusunda bilgi verirmisiniz ne yakiyo benim 175 altina dusmuyo km arttikca dusermi yakit

Red_Whiskers
25 Temmuz 2016, 22:32
Benim makina aldığından beri 13-14 krs yakıyor bence karbüratör ayarında baktirin lastik havaları ve yakıt aldığınız petrol etkili olabilir

Yan çanta çalışması yapan var mı geçenlerde Nevsehire yan çantalı siyah karizma gordum acele geçtim konusamadim bir kaç firma ile irtibat halindeyim yan ve arka çanta çalışması için güzel bir küçük sınıf enduro çıkabilir ortaya;)

EmreKocyigit
25 Temmuz 2016, 22:48
Almayı düşünen bence kaçırmasın,alet güzel. 6500'lere 150 cc commuter alıp uzun yolda işkence çekeceğinize biraz daha verip bunu alabilirsiniz.

Bazı muadilleri gibi yok enjeksiyon arızası,yok jant kırması,yok bilmem ne arızası gibi ciddi sıkıntılar hiç duymadım.

Üsküdar'da ki Hero'ya özellikle gidin çok ilgi alakalı esnaflar.

Jant kıran hangi modelmiş? Bilelim uzak duralım. Bu konuda bi bajaj geçti doğruluğu tartışılır onda da

Subra
26 Temmuz 2016, 10:10
arkadaş ybrde arka jant kırmış ufak bi kasiste.yakıt konusuna gelince egzozu koklayın sıcakken arkadaşlar.zaten bi dengesizlik varsa ağır koku oluyor çiğ atıyor.tam yakabiliyosa bildiğim fön makinesi gibi tertemiz üflüyor.ona göre ayar yaptırın karbratöre.tabi sağlam bi ustaya.motorun sıcak olması çok önemli kontrol ederken

Uğur
26 Temmuz 2016, 21:14
Jant kıran hangi modelmiş? Bilelim uzak duralım. Bu konuda bi bajaj geçti doğruluğu tartışılır onda da

Malum motosiklet markası işte :)

Hergün arızalarından,şikayetlerinden topiğine gelen kavga/gürültüden motosikleti almış,kullanmış kadar olduk. :)

Uğur
26 Temmuz 2016, 21:17

İsim vermeyelim,tartışıldı yeteri kadar.

Ben şahsen o marka/modelden ısrarla test motosikleti isteyip,deneyimlerimi yazmak istemiştim ama sağolsunlar kaale almadılar.

Hero'da bu yoktu mesela.

Şunu da ekleyeyeyim test motosikletleri için talebi ben yapıyorum ve gidip bizzat cebimden masrafları karşılıyorum.

xepenias
28 Temmuz 2016, 18:37
Arkadaşlar MT 07 almak için motosikletimi satıyorum. Henüz 4100 km de sıfırı alıp herşeyiyle kendim ilgilendim. Motosiklet orta sehpada iken bir kere sol tarafına düştü buna bağlı bir kaç küçük çizik mevcut. motosikletten gayet memnun kaldım ve ara ara bu başlık altına yazılar yazdım.
0553 605 70 58 telefon numaram istanbulda ikamet ediyorum. Takas sadece mt07 abs ile olur. Takas için motosiklet ve üzerine nakit vericem.

namikcan
29 Temmuz 2016, 09:07
istanbula gelmedimi daha bu motorlar en azından yarın görebilseydik bari renk seçerdik

http://heromotor.com.tr/?target=product&id=3 burda renkleri var ben test sürüşü yaptım geçen hafta kısıklıdaki showroomda

spacetime
01 Ağustos 2016, 13:40
herkese selamlar,

bende karizmamı aldım arkadaşlar, bi hayırlı olsununuzu alırım :)))

http://www.imgim.com/12931132_10153512748413193_2659504108819132944_n.j pg

namikcan
01 Ağustos 2016, 16:56
hayırlı olsun dostum :)

hakanalp95
01 Ağustos 2016, 17:46
hayırlı olsun @spacetime

Subra
01 Ağustos 2016, 18:08
vayy yakışır.güle güle kullan.

Red_Whiskers
01 Ağustos 2016, 21:31
herkese selamlar,

bende karizmamı aldım arkadaşlar, bi hayırlı olsununuzu alırım :)))

http://www.imgim.com/12931132_10153512748413193_2659504108819132944_n.j pg

Hayırlı olsun güle güle kullanın yakışmış

hakanalp95
02 Ağustos 2016, 09:58
altın elbiseli adamın karizma sunumu

https://www.youtube.com/watch?v=kA-II8Hh1F0

Ahmet135
03 Ağustos 2016, 00:52
O sunumu ilk ulkemize geldiginde yapmisti

Subra
03 Ağustos 2016, 00:53
Bu video bayatladı be abi...hem gerçekçi değil bu.besbelli reklam yapıyo.ben de ekstradan değerlendirme yaptı sandım bi an.

Ahmet135
03 Ağustos 2016, 01:21
O stant da yaptigi bide kullansa anlatsa keske gerci bizde kullaniyoz ama olsun