PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Karizma R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Ahmet135
29 Nisan 2016, 22:19
Hero Karizma R denedim kısa bir sürüş yaptım önyargılı yaklaştım ve titreşim var dedim taki binene kadar bindikten sonra anladım ''lan benim motorda titreşim varmış '' dedim kendi kendime.Sürerken büyük motor kullanıyor hissi veriyordu oturuş pozisyonu filan güzeldi ön siperlikli yatmanızı sağlıyordu rüzgar alamıyorsunuz. Tipe gelince fotoğraflar da gördüm ''bu ne lan '' dedim sebebi hep çift ayakçıkta olmasıymış sahibiyle tanışmadan önce motorun üstünde gördüm lan baya şekilmiş dedim :D motor fotojenik değil kısacası ve sarı kırmızı renkleri motor bloğu siyah olduğundan abes duruyor füme rengi motor ile uyumlu olduğundan dikkat çekmiyor sanki grenaj gibi duruyor benim izlenimlerim buydu ben beğendim.Beğenmediğim bişi var mı var direksiyon biraz hafif geldi kendi motoruma göre o da tercih meselesi.
http://i.hizliresim.com/g8EXn2.jpg (http://hizliresim.com/g8EXn2)

http://i.hizliresim.com/1vqNYp.jpg (http://hizliresim.com/1vqNYp)

http://i.hizliresim.com/ljmE7b.jpg (http://hizliresim.com/ljmE7b)

Allah kaza bela vermesin cok sekil duruyo motor tabi ustundekide daha sekil kurban oldugum Allahim firsat verirse alcam ins. Dun Ankara bayi tayfun motorla konustum yan ayaklik canta demir koruma demiri ayin 10 unda yeni motorlarla gelcekmis bana soledine gore yeni gelcek motorlarda on kafa sesini kesmisler hrde cok sikayet gitmis

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Karizmanin son hizi 140
Hunk son hizi 130
Diyolar hep ole duyuyorum bu kadar guc cc farki var aralarinda 10 km mi fark atiyo yani 😕😕😕

Subra
30 Nisan 2016, 10:06
Allah kaza bela vermesin cok sekil duruyo motor tabi ustundekide daha sekil kurban oldugum Allahim firsat verirse alcam ins. Dun Ankara bayi tayfun motorla konustum yan ayaklik canta demir koruma demiri ayin 10 unda yeni motorlarla gelcekmis bana soledine gore yeni gelcek motorlarda on kafa sesini kesmisler hrde cok sikayet gitmis

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Karizmanin son hizi 140
Hunk son hizi 130
Diyolar hep ole duyuyorum bu kadar guc cc farki var aralarinda 10 km mi fark atiyo yani ������

vites oranları direkt son hızı etkiler.önemli olan motorun gücüdür.sık sık uzun yolculuklara çıkıyorsanız dişli büyüterek aynı hızda rölantide gidebilir ve daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.dişli değişiminin garantiyi bloke ettiği bir gerçek.servise giderken orjinal dişliyi takmayı unutmayın...kolay gelsin

omerongur
30 Nisan 2016, 14:45
Motorun ilk bakımını hero merkez serviste yapmıştım. Disli değişimi konusunu servisin şef teknisyeni Hamza Gülene sordum ve motorun garantisini bozmayacagini söyledi. Hatta uygun disli olsaydı değişimini bizzat orda yapacaktı

Seko
30 Nisan 2016, 15:41
Arkadaş yokuş aşağı 140 yaptım diyor, son hızı 140 değil. Ayrıca kırmızı devir bölgesinde yapılan hızların bir önemi yok. Motoru sürekli o bölgede süremezsiniz. Sınır çizgisinde kaç yapıyorsa orada durulmalıdır.

Bu arada Hunk'un da aynı sebeplerden ötürü 130 yapacağını sanmıyorum.

Ahmet135
30 Nisan 2016, 16:46
vites oranları direkt son hızı etkiler.önemli olan motorun gücüdür.sık sık uzun yolculuklara çıkıyorsanız dişli büyüterek aynı hızda rölantide gidebilir ve daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.dişli değişiminin garantiyi bloke ettiği bir gerçek.servise giderken orjinal dişliyi takmayı unutmayın...kolay gelsin

Ya bu kadar kolay mi disli degistirmek ayrica motora disardan bi mudahale olcak vidalar acilcak sikilcak bunu servis anlarsa sorun yasariz ama bu kadar basitse uzun yolda stabil hiz lazim oluyo aldigim yere sorarim yaptirabilirim garanti disi olursa yaptirmam gerci bi sorun cikarsa konusurum tekrar eski disliyi taktiririm garanti disi kalmaz ☺ ama
garanti bitince kesin yaparim...

Osmnnrgz07
30 Nisan 2016, 17:51
Evet kırmızı devir bölgesinde ama 140 ı gördü sonuç olarak . Belki fazla gösteriyo olabilir ama ben gördüğümü söylüyorum zaten çok gitmedimde o hızda anca 15 sn falan. Şu an ayağım kırık iyileşince bi şekilde fotoğraf çekip atmaya çalışırım.

Ahmet135
30 Nisan 2016, 18:22
Evet kırmızı devir bölgesinde ama 140 ı gördü sonuç olarak . Belki fazla gösteriyo olabilir ama ben gördüğümü söylüyorum zaten çok gitmedimde o hızda anca 15 sn falan. Şu an ayağım kırık iyileşince bi şekilde fotoğraf çekip atmaya çalışırım.

Gecmis olsun bende bi motor kazsinda ayagimi kirmistim terslik surda ben motorda deildim ilk motorumu almaya giderken arkds hava atcam die bana motor ile carpti ayagim kirildi sirtim kollarim baya hasar aldim baya bi erteledim motor almayi 4 sene kadar sonra aldim suanda 2. Motorumu almak istiyorum oda buyuk ihtimal karizma olcak gibi fotolarini bekliyoruz krdsm

goreny
30 Nisan 2016, 18:52
Ahmet kardesim o nasil hava atmaktir oyle ya hayatina mal olacakmis neredeyse bence arkadasliginizi tekrar gozden gecir..oyle arkadasim olsa bi daha birak arkadasligi ayni mahallede olsam semt degistiririm ya

Subra
30 Nisan 2016, 20:08
dişli garanti bozmuyorsa rödaj sonunda serviste taktırırım ben de sorarak.dişli değişmek fazla zor değil zincir ayarlamayı biliyorsanız...4 vidaya bakar extradan

omerongur
30 Nisan 2016, 21:02
Bana hero merkez serviste servis sorumlusu disli değiştirebileceğini, bunun garantiyi bozmayacagini söyledi. Hatta elinde uygun disli olsaydı o an değiştirecektir. Çünkü 110 ile giderken atıyorum 7500 devirde gideceğine 6500 devirde gideceksin. Bu da daha az titreşim anlamına geliyor ve bu durum onlarada mantıklı geldi. Disli değiştirmek zor bir iş değil zaten önemli olan uygun disliyi bulmak

Ahmet135
30 Nisan 2016, 21:16
Ahmet kardesim o nasil hava atmaktir oyle ya hayatina mal olacakmis neredeyse bence arkadasliginizi tekrar gozden gecir..oyle arkadasim olsa bi daha birak arkadasligi ayni mahallede olsam semt degistiririm ya

Oyle samimi bi ards deildi zaten oda baya cekti bu yuzden gorusmuyoruz zaten cok sukur bi kalici hasarim izim yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Bana hero merkez serviste servis sorumlusu disli değiştirebileceğini, bunun garantiyi bozmayacagini söyledi. Hatta elinde uygun disli olsaydı o an değiştirecektir. Çünkü 110 ile giderken atıyorum 7500 devirde gideceğine 6500 devirde gideceksin. Bu da daha az titreşim anlamına geliyor ve bu durum onlarada mantıklı geldi. Disli değiştirmek zor bir iş değil zaten önemli olan uygun disliyi bulmak

Hayirlisiyla alabilirsem bu aklimda olcak

TOTEMONS
01 Mayıs 2016, 00:56
Bugün bayide inceledim.Maalesef boya,karenaj işçiliği çok kötü,kalitesiz hissi çok.
Sürsen dökülecek gibi duruyor adeta.Maalesef beğenmedim.
HUNK modeli kalite ve görüntü olarak çok daha iyi görünüyor.

Red_Whiskers
02 Mayıs 2016, 10:14
Özellikle Japon motosiklete binen arkadaşlarım motosikleti göz ucuyla inceleyip neresinden ne tutturabilirlerse yüklenmişler :)

dün 1600 km ulaştım üyesi olduğum motosiklet grubuyla kendi bölgemizde kontak kapatmaksızın 120 km sürüş yaptık , ki buradaki motorların bir çogu yüksek cc liydi Karizma ile 110-120 zaman zaman 130 km hızlara çıkarak onlara ayak uydurabildim . Ayrıca motosiklet o büyük motosiklerin yanında küçükde kalmadı.

Makinada tabiki bir üst sınıf japon işçiliği yok , fakay cbf150 ybr125 ilede arasında bariz işçilik , boya malzeme kalitesi yok.

dökülecek gibi durduğu konusu beni gülümsetti :) o zaman bu motoru üreten adamların hiç aklı yok dökülecek motora 5 yıl 50.000 km garanti, veriyorlar ki Hint motorları sağlamlığı ve dayanıklılığıyla ünlüdür . Dökülecek olsa 2014 yılından beri Hindistan'da dökülürdü ;)

buradaki bir çok kullanıcının belirttiği gibi parasına göre çok güzel bir alternatif motor taksitle 6600 liraya 19.5 bg 223 cc 5 yıl garantili klasmanına göre büyük boyutlara sahip başka bir motosiklet varsa bizde ona yönelelim.

Ne kadar ekmek , O kadar köfte , Hero Karizma 3 Liraya 5 liralık köfte veriyor ( tabi şuan için ) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

Hayırlı uğurlu olsun Hero internet sitesinde güncel fiyat 6985 olmuş .

Böyle olacağı anlamıştım benim motosikletimi gören bir arkadaşım için siyah karizma almaya gittik , bayinin elinde siyah olmadığı için fabrikayı aradı ellerinde hiç siyah kalmadığını söylemişler :)

Bizim ülkemizde talep gören her şeyin fiyatı artar ;)

Mustafak44
02 Mayıs 2016, 10:19
Özellikle Japon motosiklete binen arkadaşlarım motosikleti göz ucuyla inceleyip neresinden ne tutturabilirlerse yüklenmişler :)

dün 1600 km ulaştım üyesi olduğum motosiklet grubuyla kendi bölgemizde kontak kapatmaksızın 120 km sürüş yaptık , ki buradaki motorların bir çogu yüksek cc liydi Karizma ile 110-120 zaman zaman 130 km hızlara çıkarak onlara ayak uydurabildim . Ayrıca motosiklet o büyük motosiklerin yanında küçükde kalmadı.

Makinada tabiki bir üst sınıf japon işçiliği yok , fakay cbf150 ybr125 ilede arasında bariz işçilik , boya malzeme kalitesi yok.

dökülecek gibi durduğu konusu beni gülümsetti :) o zaman bu motoru üreten adamların hiç aklı yok dökülecek motora 5 yıl 50.000 km garanti, veriyorlar ki Hint motorları sağlamlığı ve dayanıklılığıyla ünlüdür . Dökülecek olsa 2014 yılından beri Hindistan'da dökülürdü ;)

buradaki bir çok kullanıcının belirttiği gibi parasına göre çok güzel bir alternatif motor taksitle 6600 liraya 19.5 bg 223 cc 5 yıl garantili klasmanına göre büyük boyutlara sahip başka bir motosiklet varsa bizde ona yönelelim.

Ne kadar ekmek , O kadar köfte , Hero Karizma 3 Liraya 5 liralık köfte veriyor ( tabi şuan için ) :)

cbf 150 ve ybr 125 ile kıyaslama çok saçma :) kullanan kişi bilir ancak gücünü kuvetini görüntüsünü ayrıca benim servisde ustanınsöylediğine 250 cc motor var bunda diyor ve dişli değişiminin garantiyi bozmadığını sibop ayarı ön dişli değişimi gücünü kaybetmeden ayarlayıp yapacağını söyledi düşük devirlerde 120 130 son hız 160 civarı yaparım dedi

yayan-bay
02 Mayıs 2016, 10:50
Ben karizma modelini begeniyorum, bir sene önce karizmanın geleceğini kestirebilseydim bekler alırdım.Alanlara hayirli olsun,binilir kullanılır bir motosiklet.

Seko
02 Mayıs 2016, 11:22
cbf 150 ve ybr 125 ile kıyaslama çok saçma :) kullanan kişi bilir ancak gücünü kuvetini görüntüsünü ayrıca benim servisde ustanınsöylediğine 250 cc motor var bunda diyor ve dişli değişiminin garantiyi bozmadığını sibop ayarı ön dişli değişimi gücünü kaybetmeden ayarlayıp yapacağını söyledi düşük devirlerde 120 130 son hız 160 civarı yaparım dedi

Elletme hiçbirini yapamaz. Motor 223 cc, ayrıca 160 yapmaya da gücü yetmez. O iş öyle dişli değiştirmekle falan olmuyor. Bu motorun en fazla yapabileceği düz yolda 135 - 140'dır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Bu arada Bursa'da olup da denememe izin verecek arkadaş var mıdır ? Titreşimine bakmak istiyorum.

EverHarD*
02 Mayıs 2016, 13:41
Bazı kullanıcıların dedikleri çok ama çok doğru ne kadar ekmek o kadar köfte konusunda

Japon'lar sapıtmaya başladılar avusturyalı italyan rakiplerine fiyat konusunda yaklaştılar

Mustafak44
02 Mayıs 2016, 16:12
Elletme hiçbirini yapamaz. Motor 223 cc, ayrıca 160 yapmaya da gücü yetmez. O iş öyle dişli değiştirmekle falan olmuyor. Bu motorun en fazla yapabileceği düz yolda 135 - 140'dır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Bu arada Bursa'da olup da denememe izin verecek arkadaş var mıdır ? Titreşimine bakmak istiyorum.

yapsın denesin eski dişli durur iyi bi ayar yapar sübop debriyaj hava ayarı yapar en fazla. performansına bakarız olmazsa eski dişliyi tekrar takarız denemiş oluruz :)

Subra
02 Mayıs 2016, 23:04
aldım çektim garaja arkadaşlar...bir de bayilere kafa zırıltısına talimatlar gelmiş.karabükten aldım ben çok güzel yapmışlar kafayı.ne titreme ne de ses...çok memnun kaldım..fiyat çıkmış daha da çıkar...

2AF3R
02 Mayıs 2016, 23:11
Pulsar kullanan biri kıyaslama yapabilir mi ? yakıt parça konfor sürüş hissi titreşim gibi başlıklar altında +/- yönleri nedir tvs apache mi satıp 0 motosiklet alıcam. şehir içi şehir dışı kullanım çevre illere gidiş dönüş turlar düşünüyorum 3 lü çanta takabilirim. Bu başlıkların her biri önemli benim için

Subra
02 Mayıs 2016, 23:38
Pulsar kullanan biri kıyaslama yapabilir mi ? yakıt parça konfor sürüş hissi titreşim gibi başlıklar altında +/- yönleri nedir tvs apache mi satıp 0 motosiklet alıcam. şehir içi şehir dışı kullanım çevre illere gidiş dönüş turlar düşünüyorum 3 lü çanta takabilirim. Bu başlıkların her biri önemli benim için

ben apacheden geçtim titreme daha az tork muntazam bajaj kullanmadım ama tvs kullanıcısını mutlu eder

2AF3R
02 Mayıs 2016, 23:49
ben apacheden geçtim titreme daha az tork muntazam bajaj kullanmadım ama tvs kullanıcısını mutlu eder

peki yakıt nasıl 80 ile giderken apachede bir titreşim başlıyor ya bundada öyle mi ? artçı ile yolculuk yaptınız mı hiç

Subra
03 Mayıs 2016, 07:48
rödajda pek basamadım ama 100 yaptım max titreşim az.artçıyla binmedim.

roadcarver
03 Mayıs 2016, 14:22
arkadaşlar Hero Büyükçekmece bayii pusulamotor'da test motoru var yakın olanlar gidip test edebilirler.
Ayrıca ellerinde siyah Karizma r var

https://www.facebook.com/groups/580019762167577/?ref=bookmarks

A.Volkan
04 Mayıs 2016, 11:22
MAŞAALLAH karizmayada zam gelmiş 6985 tl olmuş Allahtan 7000 tl değil yani Bravo Hero !

Subra
04 Mayıs 2016, 20:15
Seneye bida gelir zam tahminim.

Red_Whiskers
04 Mayıs 2016, 21:39
Hero durur mu yapıştırmış cevabı :)

GP500-1st
05 Mayıs 2016, 01:41
B şıkkı:P

https://www.youtube.com/watch?v=fkP7sKeg-zo

Mehteran
05 Mayıs 2016, 03:27
5 yıl garanti vermeleri beni sasirtmistti scooterlerini denemek istiyorum.

Osmnnrgz07
05 Mayıs 2016, 21:03
Merhaba arkadaşlar. Ön çamurluk, depo ve alt sakal a şerit yaptırmak istiyorum ya da depo ya thank pad yaptırabilirim. Sizce nasıl yaptırabilirim ? Bi fikri olan .

Subra
05 Mayıs 2016, 21:32
Arkadaşlar 230 km yapabildim henüz.rodajı bitirenler varsa kaç kmde hissedilir değişmeler oluyor ve neler değişiyor.değerli incelemelerinizi gözlemlerinizi yazarmısınız.

Red_Whiskers
06 Mayıs 2016, 10:29
1600 km deyim , şunu söyleyebilirim motor 1200 km civarında kendine geldi gaz tepkileri çok fark etti. Mesala 90 km hızla giderken gazı çevirdiginizde kısa sürede rahatlıkla 120 km hıza ulaşabiliyor , yakıt sarfiyatı biraz düştü ama motosikleti daha tempolu kullandığım için totalde aynı kalıyor.

titreşim olayı bariz arazldı . İnternette Karizma için ''tir tir titriyor kafadan ses geliyor çözüm bulunamıyor'' yazan bir arkadaşıma motosikleti test ettirme fırsatı buldum .

1) Düşünceleri tamamen degişti kafadan bir ses gelmediğini ,rahatsız edici bir ses gelmediğini söyledi
2) Motosikletin resimlerinden daha güzel olduğunu, baya büyük cc lir motor gibi durduğunu söyledi.
3) Karizmada degil benim motorda titreşim varmış diyerek , titreşimin makul seviyede olduğunu söyledi
4) 19.5 bg gücün kendisini hissettirdiğini söyledi (Hero'nun 150 cc lik modelini kullanıyor)

''Tir tir titriyor kafadan ses geliyor çözüm bulunamıyor !'' yazdığı sosyal medya adresinden de yukardaki maddelere benzer olumlu görüşlerini yazmış ve yanıldığını fikirlerinin olumlu yönde değiştiğini yazmış. :)

motoru test edecek arkadaşlara tavsiyem ; rodajı güzel bir şekilde tamamlanmış en az 1000-1500 km yapmış , kullanılmadan önce güzelce ısıtılmış, doğru lastik basınçlarına sahip( bu önemli ben motosikleti bayiden aldığımda lastiklere 6-7 ps fazla hava basılmış ),vuracam kırbacı şeklinde kullanılan test motosikletlerinden ziyade tek elden kullanılmış , motosikletleri test etmeniz ve bunu baz almanızdır.

Bayide orta sehpada bir tekeri havada duran 0 km motosikleti ilk defa çalıştırıp depoya elini koyup ''motosiklet titriyor'' diyen arkadaşların yorumları yerine bu şekilde bir motosikleti test etmeniz size daha sağlıklı bir değerlendirme fırsatı sunacaktır.

Subra
06 Mayıs 2016, 14:46
Evet çok güzel gözlemler bunlar.paylaştığınız için teşekkürler.tüm kullanıcılardan bekliyorum böyle yorumlar...rödaj sonunda ben de kendi fikşrlerimi paylaşırım..

namikcan
06 Mayıs 2016, 15:09
motoron dergisi karizmayı incelemiş, buda videosu

https://www.youtube.com/watch?v=EB2w8CDNM8Q&feature=youtu.be

Red_Whiskers
06 Mayıs 2016, 15:25
Karizma kullanıcılarına güzel haber 3'lü çanta seti için çanta demiri ve gidon yükseltme aparatları üretim aşamasına başlanmış.:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Şimdiye kadar kimse söylememiş arkadaşlar belirteyim . Karizmaya ayak marşı da koymuşlar . Akü bitti , zayıfladı çalıştıramadım derdine son . Her denediğimde de güzel bir şekilde çalıştı . Gün gelir lazım olur bir kenarda dursun :bounce:

Subra
07 Mayıs 2016, 01:25
Neden ybr125 cbf150 gibi motorlarla kıyaslıyolar anlamıyorum...

Mustafak44
07 Mayıs 2016, 10:17
Merhaba arkadaşlar. Ön çamurluk, depo ve alt sakal a şerit yaptırmak istiyorum ya da depo ya thank pad yaptırabilirim. Sizce nasıl yaptırabilirim ? Bi fikri olan .

depoya thank pad jant'a kırmızı şerit olur :)

admtr
07 Mayıs 2016, 10:21
arkadaşlar hepinize merhba.fouma yeni üye oldum ve karızma almayı düşünüyorum. fuarda görmüştüm hoşuma gitmişti. ancak karızma,cbr 125,pulsar 200 ns,yzf r125 arasında ciddi çelişkilerim var. bu saydığım markalrla ilgili hiç deneyimim olmadığı için fiyat performans olarak karızma göz kırptığı için bi araştırma yaptım ve sizin konunuzu görünce forma üye oldum. bu modeller hakkında tecrübesi olan varsa kıyaslama ve görüşlerini yazabilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

Red_Whiskers
07 Mayıs 2016, 10:47
arkadaşlar hepinize merhba.fouma yeni üye oldum ve karızma almayı düşünüyorum. fuarda görmüştüm hoşuma gitmişti. ancak karızma,cbr 125,pulsar 200 ns,yzf r125 arasında ciddi çelişkilerim var. bu saydığım markalrla ilgili hiç deneyimim olmadığı için fiyat performans olarak karızma göz kırptığı için bi araştırma yaptım ve sizin konunuzu görünce forma üye oldum. bu modeller hakkında tecrübesi olan varsa kıyaslama ve görüşlerini yazabilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

Kardeşim hoşgeldin şimdi sıraladıginiz makinaların kimisi karizmadan kaliteli kimisi hızlı kimisi daha şekildir .
Karizmanin en önemli özelliği şuan için 5 yıl garantisi ve ffiyatıdır .

Bu makinalar arasında en ucuzu ns200 dür. O da karizmadan 1700 lira pahalidir , yani Karizma fiyat performans urunudur ( şimdilik )

admtr
07 Mayıs 2016, 10:57
Kardeşim hoşgeldin şimdi sıraladıginiz makinaların kimisi karizmadan kaliteli kimisi hızlı kimisi daha şekildir .
Karizmanin en önemli özelliği şuan için 5 yıl garantisi ve ffiyatıdır .

Bu makinalar arasında en ucuzu ns200 dür. O da karizmadan 1700 lira pahalidir , yani Karizma fiyat performans urunudur ( şimdilik )

teşekkrlr. zaten cbr ve yzf'ye karar verirsem kesinlikle gidip sıfır almam. o paraları(sıfırı için söylüyorum) 125 lik bi makina için vermek pek mantıklı gelmiyr. aynı paralara pulsar ve karızmanın sıfırı alınabiliyor, 125 liklerle aralarında cc farkına girmiyorum bile. yakıt olarak da (formda okuduğum kadarıyla) karızma mantıklı gibi

RedCBR125
07 Mayıs 2016, 11:20
Beyler motosikleti alanlar resim falan atsa da biz de motosikleti arada bir görsek falan... :)))

154 kg ağırlık ve karbüratörlü...Yakıt olarak 100 km de ortalama kaç litre yakıyor arkadaşlar? Yani motoru çok zorlamadan veya yakmasın diye az basarak değil de şehir içinde normal kullanımda ne yakıyor? Devir ekonomi devri yani 20 kuruş falan yakarsa olmaz...

Arka fren de disk değil o kötü...

Seko
07 Mayıs 2016, 11:23
Gidon yükseltme aparatı ve çanta demiri olayı çok güzel olmuş. Titreşim kafaya takılmayacak kadarsa (ki benim kıstasıma göre kesin değildir) bu şekilde güzel yolculuk yapılır.

CBR 125 ve YZF R125 fiyatlarından dolayı sıfır olarak alınmazlar. Kimse de alıp kendini enayi yerine koydurmamalı. Geçen bir arkadaşım oğlu için sıfır CBR 125 aldı, ona yüz kere değmez dedim ama oğluna dinletememiş. Motoru bayiden ben aldım, çok da beğendim ama 125 cc'ye değmez. Nedir bu gençlerdeki şekil merakı, SS merakı anlamıyorum ? Bana göre bir grup azınlık hariç SS sürücüleri, özellikle ellerinde kaskla binenler, motordan anlamayan şekilcilerdir. Markacı zavallılardan bir farkları yoktur, zaten çoğu da markacıdırlar. Bakın motorla alakası olmayan insanlara, tümü SS motorlara hayrandır. Küçükken ben de öyleydim. Tamam beğenyorsanız alın ama kazık da yemeyin diye yazıyorum bunları... Diğer yandan SS sınıfında satıldıklarından ve yurdum insanının SS motorları kullanma şeklinden dolayı ikinci elde de alınmamalılar. 125 - 150 cc motorlara 6 - 7 bin TL'den fazla para verilmemeli. Ufak bir 125Lik commuter ile başlayın, 250 cc'de bunlara geçersiniz veya direk 250 cc alın daha iyi... Şu düdük gibi 125'lik SS'lerden şunlara para kaptırmayın.

RedCBR125
07 Mayıs 2016, 11:29
Gidon yükseltme aparatı ve çanta demiri olayı çok güzel olmuş. Titreşim kafaya takılmayacak kadarsa (ki benim kıstasıma göre kesin değildir) bu şekilde güzel yolculuk yapılır.

CBR 125 ve YZF R125 fiyatlarından dolayı sıfır olarak alınmazlar. Kimse de alıp kendini enayi yerine koydurmamalı. Geçen bir arkadaşım oğlu için sıfır CBR 125 aldı, ona yüz kere değmez dedim ama oğluna dinletememiş. Motoru bayiden ben aldım, çok da beğendim ama 125 cc'ye değmez. Nedir bu gençlerdeki şekil merakı, SS merakı anlamıyorum ? Bana göre bir grup azınlık hariç SS sürücüleri, özellikle ellerinde kaskla binenler, motordan anlamayan şekilcilerdir. Markacı zavallılardan bir farkları yoktur, zaten çoğu da markacıdırlar. Bakın motorla alakası olmayan insanlara, tümü SS motorlara hayrandır. Küçükken ben de öyleydim. Tamam beğenyorsanız alın ama kazık da yemeyin diye yazıyorum bunları... Diğer yandan SS sınıfında satıldıklarından ve yurdum insanının SS motorları kullanma şeklinden dolayı ikinci elde de alınmamalılar. 125 - 150 cc motorlara 6 - 7 bin TL'den fazla para verilmemeli. Ufak bir 125Lik commuter ile başlayın, 250 cc'de bunlara geçersiniz veya direk 250 cc alın daha iyi... Şu düdük gibi 125'lik SS'lerden şunlara para kaptırmayın.

Hocam doğru söylüyorsunuz ama bisiklet gibi olan kurye motoru ybr olmuş 6.000 TL. Bende cbr125 veya yzf125 e o kadar para verilmesini mantıklı bulmuyorum ama 2.el temiz 1-2 senelik bulursanız almanızı tabsiye edebilirim ama 5.-10. Sahibinden alırsanız sorunlar yaşayabilirisiniz...

Osmnnrgz07
07 Mayıs 2016, 11:30
Zaten onu yaptırcam. Benim söylemek istediğim apache deki gibi çamurluğa kalın şerit yaptırmak istediğim bunu nasıl yaptırabilirim bilen var mı diye sordum :)

Mustafak44
07 Mayıs 2016, 14:33
çanta demirleri gelmiş 120 tl fiyat

Red_Whiskers
07 Mayıs 2016, 15:43
Çanta demirlerinin fotoğrafını atabilecek arkadaş var mı ? Hangi canta modeli ve kaç litrelik bir çanta uygun olur acaba ? Buyuk şehirlerdeki bayilerde belki çanta demiri ve çanta ttakılmış halı vardır.

Mehteran
07 Mayıs 2016, 15:52
Markanin 5 yil garanti vermesi karşısındaki insana baya güven veriyor . Bende scooterlerini merak ediyorum nasillar acaba .

Mustafak44
07 Mayıs 2016, 19:48
Çanta demirlerinin fotoğrafını atabilecek arkadaş var mı ? Hangi canta modeli ve kaç litrelik bir çanta uygun olur acaba ? Buyuk şehirlerdeki bayilerde belki çanta demiri ve çanta ttakılmış halı vardır.

karizmanın arka çanta demiri benim gittiğim servise geldi resim çekmek aklıma gelmedi hafta içi uğrar çekerim belkide taktırırım. çantasız olmuyor

Red_Whiskers
07 Mayıs 2016, 20:01
karizmanın arka çanta demiri benim gittiğim servise geldi resim çekmek aklıma gelmedi hafta içi uğrar çekerim belkide taktırırım. çantasız olmuyor

Üstad sadece arka çanta demirimi var , yoksa yan çanta takma demirleride mevcut mu ?

Mustafak44
07 Mayıs 2016, 20:35
Üstad sadece arka çanta demirimi var , yoksa yan çanta takma demirleride mevcut mu ?

şuan sade arka inşallah yakında yan demirleride gelir. arkaya nasıl bir çanta olur sizce?