Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
thebarbarian
28 Eylül 2006, 12:08
@umutpoy
kardeşim kayış değişiminde ustanın yanında bulundum hava filtresinin altındaki yeri söküyor buluşunca anlatırım size efecanın şilede kayışı kpmuştu 65 tl vermiştik ben sanayideki ustama 50 verdim ve eski kayışımı yanımaa aldım yolda bişey olursa ALLAH korusun kendim değiştirebilirim ama bunun için alet edevat olması lazım umut bi bakalım beraber vidalarına contalarına kaç kaç anahtar taşımamız gerekiyor
darkform
28 Eylül 2006, 13:36
1- Şimdi bu kayış konusuna yabancıyım. Arabada kayış atarsa mazallah motoru eline alırsın. Bizim bu kayışla aktarma ne şekilde çalışıyorki motora bişi olmuyor. Bana biraz anlatsanıza. Umut teknik bilgine sığınıyorum :)
2- Geçenlerde siteye motorun yerinden kalkmadığını yazmıştım. Şimdide tam tersi başıma geliyor arada bir. Gaz veriyorum ve kontrolüm dışında hafif ani bir fırlama yapıyor. Bunun neyle alakası olabilir sizce ? Bu kayış davasından kıllanıyorum... Ateşlemede olabilir... Yine benzin de olabilir... ayyyyy öfff :silent:
@ KYOX
Kyox'cuğum, katkıdan dolayı teşekkürler :cat:
ii gunner.
Onour
28 Eylül 2006, 13:48
selam arkadaşlar 2 haftaya yakın bilgisayarım çökmüş olduğundan giremedim sticker paralarını yatırabliyomuyuz hala aynı hesaba ?
@byblade
başın sağolsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm
darkform
28 Eylül 2006, 13:50
@ onour
Evet Onur'cum. Yatırabiliyorsun, zaman kısıtlaması yok.
RGLAD
Arkadaşlar Ahmet ile görüştüm, sağlammış, şükür :)
Sadece aşırı meşgulmüş, hatta uzun bir müddet İst. dışındaymış. Hepinize selamları var.
ii gunner.
thebarbarian
28 Eylül 2006, 14:22
@darkform
ohhhh sevindim çok şükür sağlam:)))))))) (rglad)
Ahmet Yılmaz
28 Eylül 2006, 14:32
Selamın Aleyküm, arkadaşlar
Hepinize hayırlı ramazanlar :)
Beyler biliyorum eşşeklik ettim, ne zamandır bişiler yazamıyorum. ama vallahi de billahi de hiç fırsatım olmadı, inanırmısınız son 1 ay içinde 4 defa izmire gittim, eşşenk gibi çalıştırıyolar :)
Merak eden bütün arkadaşlarıma, sonsuz teşekkürler, sağolsun Barış telefon etti şimdi, Oytun senin de mailini aldım abi sağolasınız.
Ben şu motor sezonunu kapattım desem yeri, insanın kıçı donuyor adamın, bi de şu en son düşme hadisesinden sonra, ıslak yerden geçerken ellerim ayaklarım titriyo :) düşücem yine diye, (gerçi lastikleri değiştirdim epeyce bi farketti ama)
@Byblade;
Kardeşim başın sağolsun, bu gibi durumlarda ne desek boş biliyoruz ama, yine de hep yanındayız, seninle yüzyüze tanışma fırsatımız olmamış olabilir ama, acını en içten bi şekilde paylaştığımdan emin olmanı isterim.
Arkadaşlar bundan sonra daha çok vakit ayıracagıma söz verir, beni merak eden tüm degerli arkadaşlarıma, teşekkürü bir borç bilirm.
Sonsuz saygılarımla
Ahmet YILMAZ
Rglad
thebarbarian
28 Eylül 2006, 14:36
@ahmetyılmaz
ehu hele şükür insan bu kadar merakta bırakılırmı ehuehueuehuhe tekrar hoşgeldin:))))))))))))))))))
darkform
28 Eylül 2006, 15:20
@ rglad
welcome back dude :rendeer:
ii gunner.
ya bazen bööle ingilizce mesaj atıyorum kendime kıl oluyorum emme velakin 15 sene hiç durmadan ingiliz dili ve edebiyatı okumanın zararları işte hakim olamıyorum. ingilazca yazmakta ne oliosa... bu durumdan benim gibi bana kıl olan arkadaşlarımdan özürler dilerim :pr: :)
ii gunner.
thebarbarian
28 Eylül 2006, 15:43
@darkform
rahat ol bizbizeyiz:)))))))))))))))))))))
darkform
28 Eylül 2006, 15:55
@ thebarbarian
olm egzosunu merak ediyorum :)
ii gunner.
@darkform
Katkıdan çok görevimiz sayılır. :rendeer: diğer arkadaşlarada pamuk eller cebe diyorum..
@Rglad
Abi tekerler kaça değişti bende kıllanıyorum tekerlerimden.
Herekeze iyi günler
thebarbarian
28 Eylül 2006, 16:18
@darkform
baba artçı kızlar sesten rahatsız oluyor diye eksozu düzelttim deliği kaynakla kapattım:)))))))))))))))))))))))
siyahus
28 Eylül 2006, 16:20
Selamın Aleyküm, arkadaşlar
Hepinize hayırlı ramazanlar :).....
Aleykümselam , Ahmet :) Abicim nerdesin sen yav ne merak ettik kardeşim. Bide tırstık acaba bişeymi oldu adama diye. Neyse hoşgeldin tekrar.
@Derwish , hey dude , Lost , bitmez çile , 6 sezon olacakmış izlemezler kardeşim, öğrendinmi sendekiler kaçıncı sezona kadarmış . 3. sezon 4.ekimde saat 04:00 falan gibi amerikada abc' de başlıyo 5 ekimde izlicez haberin ola.
darkform
28 Eylül 2006, 16:44
GEZİ
Sevgili ZeN'ciler (sorry Siyahus :) )
Yoğun istek ve hava tahminlerinin ani değişimi üzerine 01 EKİM 2006, PAZAR gününe KİLYOS gezisi planlanmıştır.
Detaylar gün içersinde web sitemiz ve burada forumumuzda.
Saygılar, sevgiler
ZeN ScooClub
siyahus
28 Eylül 2006, 17:05
Ne zaman planlandı yaw ? maşşallah :)
umutpoy
28 Eylül 2006, 17:21
@darkform
sevpa da 40 ytl imiş kayış değişimn ücreti
kill_nill
28 Eylül 2006, 17:22
ya süpersin darkform
bende bunu arıyodum bnm yoktu:(
el kitabından bahsediyorum çok mutluyum:cat:
thebarbarian
28 Eylül 2006, 17:49
@kill_nill
ALLAH daha mutlu etsin:))))))))))))))))))))))
bulent sari
28 Eylül 2006, 18:05
Pazar! kilyos! hadi bakalım... Güzel macera da olabilir. Ben varım.
bu kez şu yüzünü göremediğimiz üyeleride bekliyoruz
thebarbarian
28 Eylül 2006, 18:09
@all
alın size on numara organizasyon
latifpolat
28 Eylül 2006, 18:41
Benim şahsi fikrim;
Kilyos çok uzak havalar da sertleşmeye başladı. Bence daha yakın biyerlerseçseydik daha iyi olurdu. Ben muhtemelen katılamıycam.
Şimdiden keyifli bir pazar diliyorum
darkform
28 Eylül 2006, 18:54
@ latifpolat
latifcim, gezi programını (şu an hazırlıyorum) esnek yapıyoruz bu kez. Grubun isteği doğrultusunda güzergahları kısaltabiliriz, hele bir buluşalımda... Lütfen gel, bizzat ben seninle vakit geçirmek istiyorum. Hem bana kahve borcun var, onuda aradan çıkarmış olursun :)
@ siyahus
Bugün oytunla hava durumunu kontrol ederken birçok sitede ani tahmin değişiklikleri yapılarak Pazar Gününü; yağışsız, hafif bulutlu göstermeleri ve arkadaşlarında gezi istemeleri üzerine bizde dedikki hadi yapalım o zaman. Kötümü ettik ? :D
Sevgiler,
ii gunner.
thebarbarian
28 Eylül 2006, 18:58
öle gelmemezlik olmaz ortak birşeyler yapılır :))))))))))))))))
derwish
28 Eylül 2006, 19:31
evet hacılar fire vermeyelim bu sefer mümkün mertebe
thebarbarian
29 Eylül 2006, 00:47
@all
4. zenscooclub gezisi güzergahı kilyos olarak belirlenmiştir isteyen yiyecek ve içeceğini yanıda getirebilir belki ufak bir piknik yaparız :)))))))geziye gelicekler kayıtlarını yaptırabilirler gezi ile ilgili dökümanı admin barış siteye eklemiştir.gezi ile ilgili dökümanı bilgisayarınıza indirebilirsiniz www.zenscooclub.com
siyahus
29 Eylül 2006, 03:46
Arkadaşlar eşim hasta olduğu için katılamayabiliriz. Katılamazsak size iyi eğlenceler diliyorum.Bu arda bugun Efecan'ın sayfasından şarkılarını indirdim. Bi ara bize bi gitar çalarsın artık darkformda müzisyen tam olur abicim siz söylersiniz biz eğleniriz :)
@Darkform iyi olmuş tabi abicim. Sadece şak diye çıkınca şaşırdım biraz :) şimdiye kadar bütün kararları bi haftada veriyoduk bir günde olunca değişik oldu. İlerleme var yani :cat:
@darkform
rahat ol bizbizeyiz:)))))))))))))))))))))
o kadarda bizbize degilsiniz imkanım oldukca bende okuyorum topiginizi:)
ZeN'im yok ama bu modeli seviyorum ve buradaki paylasım ve arkadslık çok güzel:)
thebarbarian
29 Eylül 2006, 10:02
@red
madem takip ediyorsun insan iki çift laf eder :))))))))))hoşgeldin sende bizdensin
praetorian
29 Eylül 2006, 10:06
kılyos mantıklı eskı asyacı ben ve yenı asyacı kız arkım belkı gelebılırız ama kayıs ısı korkutuyor benı..
cunku ses gelıo hafıften asagıdan..paket lastıgımı takıolar anlamıorumkı:)
bu arada bısı geldı aklıma
hında shadow un kayısı bızımkılere olurmu acaba?
olursa bı honda servısınden topluca ıstetırsek gelır belkı
daha dayanıklı olur?
elıff
29 Eylül 2006, 10:56
ya cok gusel sızın gesınıse katılıp hepınızle tanısmak cok ıstıorum ama daa motoru alamadım acrıca motor almasada burdan oraa gelmem baya sor olur heralde anadolu yakasında oturuorm :(
bulent sari
29 Eylül 2006, 11:37
@eliff
bence o tarafta oturan centilmen arkadaşlardan biri seni artçı olarak alabilir
elıff
29 Eylül 2006, 11:43
walla oyle bırı warsa cok ıı olurr nerde centırmen arkadaslar alın bnı de alın alın :)
by_multeci
29 Eylül 2006, 11:45
evet gezi onaylanmış güzel iyi hoşta ben anadolu yakasındayım kilyosa nasıl gitcem bide motor şişmesin sonra :queen: ha bide bana yolda tarif etceniz haa ::cat:
@elif
ben seni alırım eğer sende istersen ama benim vukaatım var motorla bilesin
elıff
29 Eylül 2006, 11:56
walla bana uyar..ben korkmam ıstedıın gb kulananbılır wukaatlar yapabılırsın :)
bulent sari
29 Eylül 2006, 12:01
@by mülteci
abi sitede gezi toplu sürüş kuralları var. onları oku zaten tarif gerekmicek biryerde karşıdan arkadaşlarla görüşürsün gezi programında vardır toplanma noktası mesela saat 09 ile 09.30 arasında anadolu yakasındaki 4 toplanma noktasından birinden katılabilirsin. En iyisi 9.30'da harem arabalı vapur iskelesinde ol... Gezide bir öncü bir artçımız var öncüyü geçmez artçıdan geri kalmazsan (kalsan da bırakmayız) bi sorun olmayacaktır
gokhan1507
29 Eylül 2006, 12:04
arkadaşlar 100 km ne kadar yakıyor...
özelden mesaj atabilirseniz iyi olur bir daha bu konuyu bulamam belki çünkü bu konunun hangi başlık altında olduğunu bilmiyorum..
darkform
29 Eylül 2006, 12:04
günaydunlarrrrrrrrrrrrr
@ red
süpersin teşekkürler :rendeer:
Geziye ilk kez katılacak arkadaşların ilgili dökümana bir göz gezdirmelerini rica ve tavsiye ederim. Tüm sorularınızın yanıtlarını bu dökümanda bulabileceksiniz.
Sevgiler.
elıff
29 Eylül 2006, 12:06
o dokuman nerde :)
latifpolat
29 Eylül 2006, 12:08
Evet gerçekten de toplu sürüş kurallarını ihmal etmedikten sonra bir problem olmuyor.
Ben hala kararsızım arkadaşlar, bi de şimdi genel kuruldan da onay almam lazım anlarsınızya:mrgreen: :queen: Bi konuşiyim gelirsem de sürpriz olur.
Bu arada incirli den katılan varmı. Gelirsem geçen seferki gibi ekmezsiniz dimi. Talla, motostyle şşş kime diyorum:P
@Elif
Vay Elif sende mi geliyosn. Bence kesinlikle katıl. Gerçekten Zen'lere ve bu arkadaşlık ortamına birkez daha hayran kalıcaksın.
@Darkform
Valla kardeşim elimden geleni yapıcam. Kahve ne demek. Sana brezilyanın kahvesi değil o melez güzelleri feda olsun, ayıpsın:queen: (Yağmasan da gürle demişler:cherry: )
by_multeci
29 Eylül 2006, 12:08
tamam arkdaslar saolun kusuruma bakmayın ilk gezim oldugu için şaşkınım biraz elif tamam senlede anlaştık o zaman şimdi sen buluşma noktasınamı gelirsin yoksa sebi evinden mi alıyım :rendeer:
darkform
29 Eylül 2006, 12:15
@ eliff
slmlar elif. Kaltılırsan seviniriz. dökümanı direk bilgisayarına indirmek için lütfen bu linki tıkla: http://www.zenscooclub.com/dosyalar/zen-gezi-04.zip
(ziplenmiş .doc - microsoft word dökümanıdır)
@ latifpolat
olumlu yada olumsuz genel kuruldan çıkacak karara saygı duyuyor ve gelmeniz için genel müdüre ricalarımı sunuyorum :P
elıff
29 Eylül 2006, 12:15
walla sana nasıl uygun olursa sen nerde oturuosunkı tam olarak?
darkform
29 Eylül 2006, 12:19
Arkadaşlar,
Daha önce olduğu gibi ve dökümanda da belirtildiği üzere, hava koşulları müsade etmez ise, grubun ortak kararı doğrultusunda güzergahları kısaltabilir, gezi esnasında gezi programını mevcut durum çerçevesinde şekillendirebiliriz. Program esnek. Bu konuda bir sıkıntınız olmasın.
ii gunner.
by_multeci
29 Eylül 2006, 12:21
ben ümraniyede oturuyorum ama hiç evde durdumu gören olmadı (dizimin kırıldığı bir buçuk aylık zaman haric) onun için ben burdayımde ben he derim gezmek gezmek için bahane çıkar bana ama sunuda iletiyim
09:20 Harem Arabalı Vapur İskelesi (3), Toplanma noktasında olmalıyız onun için erken kalkacaz :) madem ki gezmek bir arada olmak istiyoruz bunada he diyecez
elıff
29 Eylül 2006, 12:24
saten hergun erken kalkıorus pasarda kalkarıs nolucak :) taam osmn sen bnı uygun bıyerden al sana uygun olan bn bostancı koprusunun orda oturuorumm nerden alıcanna sen karar wer saol..
by_multeci
29 Eylül 2006, 12:29
peki o zaman ben seni göztepe köprüsünden alsam olurmu yada zaten bostancı köprüsü ile göztepe köprüsünün arasında ne varkı ben seni bostancı köprüsünün ordan alırım ordan bir u dönüşü doru harame :) ordan da ver elini kilyos :queen:
açılın KARA TRAKTÖR geliyo :bounce:
elıff
29 Eylül 2006, 12:34
taam olur bostancı koprusu :) bıde kacta gelıceını soyler sen tam olur ekmede bnı :)
by_multeci
29 Eylül 2006, 12:36
8:30 uygunmudur yok canım ne ekmesi bizler ZEN'cileriz tam saatinde ordayım tabi sanda uygunsa
elıff
29 Eylül 2006, 12:40
taam uygun :)8 30da ordaım ama taam olarak neresı onu karalastıralım yada osel msj olara numara alalım cunku bostancı koprusu altı war ustu war sagı war solu war :P :)
darkform
29 Eylül 2006, 12:40
siyahus biziiii tiskoya götürrrrr
abicim geçmişler olsun. Umarım eşin pazara sapasağlam kalkar ve gelirsiniz. Sevgiler, selamlar.
Parış
ii gunner.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO