Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ISEPULTURAI
31 Temmuz 2010, 00:49
üstad bende asya 125t kullanıcısıyım. benim motorda o dediğin özellik var. fabrika çıkışı öyle sonradan taktırmadım. ama bütün serilerde yok sadece bazı serilerde. ona göre bakarsın. hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler ewt motoru alırken o özellik varmı diye sorucam yok ise gerekli olan seti alıp servise taktırmayı düşünüyorum beyler çok zevkli olucak tek başıma kırlara fln tarlalara yeşile doğru takılcam Tekirdağlı olduğum için bir yanda mavi bir yanda yeşil :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
Arkadaşlar egzosun performansına bakarmısınız ses ne kadar yakışıyor bizim tarz motora
http://www.youtube.com/watch?v=1qDBYE_LnJs&feature=related
hllmr
31 Temmuz 2010, 01:59
Arkadaşlar egzosun performansına bakarmısınız ses ne kadar yakışıyor bizim tarz motora
http://www.youtube.com/watch?v=1qDBYE_LnJs&feature=related
Bu fikir bildiğim kadarıyla bu topicte ilk benim aklıma gelmişti arkadaşım, önceki sayfalara da göz attıysan görebilirsin. Bende İstanbul Ercan Motorclye SmokeHead' den yaptırıcam bi egsoz bakalım kalın patlar sesli bişey. Nasıl olucak görücez ama gönderdiğin linkteki videodakinden daha iyi olucağından eminim..:)
okan_style
31 Temmuz 2010, 11:31
Bu fikir bildiğim kadarıyla bu topicte ilk benim aklıma gelmişti arkadaşım, önceki sayfalara da göz attıysan görebilirsin. Bende İstanbul Ercan Motorclye SmokeHead' den yaptırıcam bi egsoz bakalım kalın patlar sesli bişey. Nasıl olucak görücez ama gönderdiğin linkteki videodakinden daha iyi olucağından eminim..:)
performansında kalkıs hızlanma gibi... bır artıs olurmu yakısta olucagı kesınde etkı edermı
hllmr
31 Temmuz 2010, 16:11
performansında kalkıs hızlanma gibi... bır artıs olurmu yakısta olucagı kesınde etkı edermı
hocam sende eski motordan kalan alışkanlıklar hala fazlasıyla görülüyor. bence artık alış motoruna:) bizim motora takılacak herhangi bir performans egsozu kalkış yada hızlanma üzerine etki göstermez. Sadece karbüratör ve filtre adına biraz daha fazla sağlıklı çalışma ortamı sağlar ve ses + görüntü oluşturur. Tabii seside bi noktaya kadar alabiliriz. Yani hiç bi zaman Kawasaki NV 2000 sesi beklememek lazım:) sonuçta 125 cc.lik bir motoru var bu ufaklıkların, benzin yakışında da motor hacmi küçük olduğu için çok extra bir artış görülceğini sanmıyorum, hatta görülmez de yani..
elronds
01 Ağustos 2010, 00:01
Arkadaşlar çantayı merak eden arkadaşlarım vardı, motorumun en son durumu en kral günlerini yaşıyor şuanda :) resimler taze taze :)
http://image5.sahibinden.com/photos/70/60/92/big_23706092h7m.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/70/60/92/big_23706092xgv.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/70/60/92/big_23706092ux0.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/70/60/92/big_23706092epi.jpg
tnr
01 Ağustos 2010, 00:52
maşallah ..
ahmetant
01 Ağustos 2010, 01:46
Gerçekten çok şık olmuş maşşallah parıl parıl parlıyor :)
ISEPULTURAI
01 Ağustos 2010, 02:53
Çok temiz motor kazasız belasız kullanman dileğiyle 58.814 km'desin motoru ne zmn almıştın kardeş
ahmetant
01 Ağustos 2010, 14:24
Çok temiz motor kazasız belasız kullanman dileğiyle 58.814 km'desin motoru ne zmn almıştın kardeş
Yok kardeş o 5881 Km 400 m anlamına geliyor.Ama elronds hoca sıkılmazsa 58000 km'yi de görür sanırım çünkü o motoruna gayet iyi bakıyor bildiğim kadarıyla
ISEPULTURAI
01 Ağustos 2010, 16:25
Yok kardeş o 5881 Km 400 m anlamına geliyor.Ama elronds hoca sıkılmazsa 58000 km'yi de görür sanırım çünkü o motoruna gayet iyi bakıyor bildiğim kadarıyla
Ben daha motoru almadığım için bilmiyordum kilometrenin hesaplanmasını motoru alırken anlatırlar diyordum anladığım kadarıyla en sağdaki metre kısmı her 100 metrede bir artıyor değil mi ? şunu öğrenebilirmiyim ehliyet aldıktan sonra onun belli süre sonra yenilenmesi gerekiyor mu bu konu hakkında da yardımcı olurmusunuz bana
hllmr
01 Ağustos 2010, 18:15
Ben daha motoru almadığım için bilmiyordum kilometrenin hesaplanmasını motoru alırken anlatırlar diyordum anladığım kadarıyla en sağdaki metre kısmı her 100 metrede bir artıyor değil mi ? şunu öğrenebilirmiyim ehliyet aldıktan sonra onun belli süre sonra yenilenmesi gerekiyor mu bu konu hakkında da yardımcı olurmusunuz bana
hocam biraz motorlara daha önceden uzak birisisin sanırım:queen: kilometre konusunda artık bişey demiyim @ahmetant arkadaşımız açıklayıcı bi cevap vermiş, bende ehliyet soruna veriyim:) A2 tip Motorsiklet ehliyetide B tipi Hususi Araç ehliyet tipi gibidir. Bir kere aldın mı geçmiş olsun:) bir daha yenilemene, tekrar sınava gitmene falan filan vs. işlemlere gerek yoktur..
İbrahim Büyükcevher
01 Ağustos 2010, 20:18
arkadaşlar buluşma konusunda fikri olan yok mu..?? yaz bitiyor.. en azından anadolu yakasında olanlar bişeler yapalım diyoruz kimseden ses cıkmıyor..
doancan
01 Ağustos 2010, 20:20
bende bi fotoğraf ekleyeyim dedim dedin inş. beyaz yanak alıcam lastiklere ve kısa bir de siperlik düşünüyorum :)
http://img185.imageshack.us/img185/5610/img8425.jpg
ertanos
01 Ağustos 2010, 21:41
bende bi fotoğraf ekleyeyim dedim dedin inş. beyaz yanak alıcam lastiklere ve kısa bir de siperlik düşünüyorum :)
http://img185.imageshack.us/img185/5610/img8425.jpg
üstad beyaz yanak olayını bende düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :cherry:
yani direk beyaz yanaklı lastikmi almamız lazım yoksa kendi lastiklerimize yaptırabiliyormuyuz. sen nasıl yapmayı düşünüyorsun biraz bilgi verirmisin?
doancan
01 Ağustos 2010, 21:52
motor daha 1200 km de olduğu için açıkçası ben lastik değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü gereksiz bir masraf olacak gibi. sirkeci de takımı 15 liraya buldum yanakları. bostancı da buz motor var oraya da gidip lastiklere yapıştırma işlemini yaptırıcam :)
elronds
01 Ağustos 2010, 21:55
herkese merhaba arkadaşlar. Motoru yanlışlıkla 58000 km yazmışım doğrusu 5.800 olacaktı zaten bugun itibariyle 6.000 oldu :) motoru alalı 1 yıl oldu dikkatimi çekiyorda kırmızı renkliler parladıkça parlıyor. siyahlar matlaşıyor özellikle güneşte kalınca. aman dikkat edin sıcaklarda araç ve taksi sürücüleri manyak gibi sürüyorlar. her ihtimale karşı zorunlu olmaadıkça sol şeritlere dalmayın.. hadi herkese iyi akşamlar.
ertanos
01 Ağustos 2010, 22:02
motor daha 1200 km de olduğu için açıkçası ben lastik değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü gereksiz bir masraf olacak gibi. sirkeci de takımı 15 liraya buldum yanakları. bostancı da buz motor var oraya da gidip lastiklere yapıştırma işlemini yaptırıcam :)
lastik değiştirme olayında haklısın. benimkide yeni hemen değiştirmek masraflı olucak ve şu an yapmak istemiyorum. kışa doğru yaptırıcam.
beyaz yanak olayınıda anladım. bende pendikteyim zaten. bakıcam buz motor'a teşekkür ederim.
motorun güzel temiz motor. güle güle kullan. :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
arkadaşlar buluşma konusunda fikri olan yok mu..?? yaz bitiyor.. en azından anadolu yakasında olanlar bişeler yapalım diyoruz kimseden ses cıkmıyor..
üstad bende pendikteyim. geceleri çalışıyorum gündüzlerim boş. uyarım ben size. tanışmakta isterim tabi.
doancan
01 Ağustos 2010, 22:12
lastik değiştirme olayında haklısın. benimkide yeni hemen değiştirmek masraflı olucak ve şu an yapmak istemiyorum. kışa doğru yaptırıcam. beyaz yanak olayınıda anladım. bende pendikteyim zaten. bakıcam buz motor'a teşekkür ederim. motorun güzel temiz motor. güle güle kullan. :cat:
teşekkür ederim. hepimiz kazasız belasız kullanalım inş. :) yalnız yanak satmıyor orası sadece montajı için gidicem. bizim bu yakada bulamadım yanak fikirtepeyi falan dolaştım tamamen ama sadece sirkeci de bulabildim karşıda..
hllmr
01 Ağustos 2010, 22:30
teşekkür ederim. hepimiz kazasız belasız kullanalım inş. :) yalnız yanak satmıyor orası sadece montajı için gidicem. bizim bu yakada bulamadım yanak fikirtepeyi falan dolaştım tamamen ama sadece sirkeci de bulabildim karşıda..
@doancan hocam parasını göndersek bizede alabilirmisin bu beyaz yanaklardan acaba:)? bende yakışıcağını düşünüyorum uzun süredir araştırıyordum ama bende bulamadım..
ertanos
01 Ağustos 2010, 22:34
anladım üstad. fikirtepe demişsin kadıköy civarındasın anladığım kadarıyla. buluşmayı ayarlayabilirsek mutlaka tanışalım.
okan_style
01 Ağustos 2010, 22:40
arkadaslar bu hafta bulusalım caddebostan sahıl olur kuzguncuk mavı-yesil cafe olur yada salacakda bı cay olur :) ayarlayalım bence guzel olur rengarenk ben nısanlımla gelıcem baska yer fıkrı olan varsa konusalım saatı falan topıcde acabılırız herkese hayırlı surusler
doancan
01 Ağustos 2010, 23:09
@doancan hocam parasını göndersek bizede alabilirmisin bu beyaz yanaklardan acaba:)? bende yakışıcağını düşünüyorum uzun süredir araştırıyordum ama bende bulamadım..
tabi ki alabilirim. geçen hafta yoktu ellerinde yarın bi geçip bakıcam tekrardan eğer varsa ve kalitesinden memnun kalabileceğimiz birşey olursa akşam yazarım tekrar haberleşiriz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
anladım üstad. fikirtepe demişsin kadıköy civarındasın anladığım kadarıyla. buluşmayı ayarlayabilirsek mutlaka tanışalım.
evet marmara üniversitesi göztepe kampüsün hemen arka tarafında birçok motor parçası satan dükkan var fakat ne yazık ki hiçbirinde yanak yok :pr: havaların biraz serin olduğu bir günde ayarlanırsa buluşma güzel olur gerçekten..
ertanos
01 Ağustos 2010, 23:15
tabi ki alabilirim. geçen hafta yoktu ellerinde yarın bi geçip bakıcam tekrardan eğer varsa ve kalitesinden memnun kalabileceğimiz birşey olursa akşam yazarım tekrar haberleşiriz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
evet marmara üniversitesi göztepe kampüsün hemen arka tarafında birçok motor parçası satan dükkan var fakat ne yazık ki hiçbirinde yanak yok :pr: havaların biraz serin olduğu bir günde ayarlanırsa buluşma güzel olur gerçekten..
üstad tesadüfen buldum;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-kapaklari-her-marka-motosiklet-oto-icin-beyaz-yanak-bulunmaktadir-1/detay
hllmr
02 Ağustos 2010, 00:44
eyvallah @doancan hocam, siz bakın haberleşiriz tabi yine:)
üstad tesadüfen buldum;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-kapaklari-her-marka-motosiklet-oto-icin-beyaz-yanak-bulunmaktadir-1/detay
eyvallah araştırmaların için @ertanos hocam, aslında ürünlerini devamlı takip eddiğim bir satıcı carizmamotor ama görememişim ben bu ilanı:silent:
Ama 10TL. 4 lü takım fiyatı mı yoksa tek fiyatı mı acaba?
@doancan hocam da 15TL. demişti 4 lü takım fiyatı mı acaba?
ertanos
02 Ağustos 2010, 01:08
eyvallah @doancan hocam, siz bakın haberleşiriz tabi yine:)
eyvallah araştırmaların için @ertanos hocam, aslında ürünlerini devamlı takip eddiğim bir satıcı carizmamotor ama görememişim ben bu ilanı:silent:
Ama 10TL. 4 lü takım fiyatı mı yoksa tek fiyatı mı acaba?
@doancan hocam da 15TL. demişti 4 lü takım fiyatı mı acaba?
valla ne desem yalan olur. banada çok yakın değil. istanbulun bi ucu. telefonla bile olmaz gidip görmem lazım. uyduruk bi şeyde çıkabilir. :wiinkk:
hllmr
02 Ağustos 2010, 01:59
valla ne desem yalan olur. banada çok yakın değil. istanbulun bi ucu. telefonla bile olmaz gidip görmem lazım. uyduruk bi şeyde çıkabilir. :wiinkk:
doğru diosun @ertanos hocam haklısın, Denizlide yokki böle aksesuar satan yerler, gidip bende baksam, sizin bulamadığınız bişeylere de ben yardımcı olabilsem..
ISEPULTURAI
02 Ağustos 2010, 06:59
hocam biraz motorlara daha önceden uzak birisisin sanırım:queen: kilometre konusunda artık bişey demiyim @ahmetant arkadaşımız açıklayıcı bi cevap vermiş, bende ehliyet soruna veriyim:) A2 tip Motorsiklet ehliyetide B tipi Hususi Araç ehliyet tipi gibidir. Bir kere aldın mı geçmiş olsun:) bir daha yenilemene, tekrar sınava gitmene falan filan vs. işlemlere gerek yoktur..
Evet bu benim ilk motosikletim olucak Mondial 150 Rf araştırmıştım Mondial 150 Hs sonra Asya 125 T Sarı rengine karar verdim fakat motosiklet hakkında pek bilgim yok onun için bu foruma erken üye oldum ki bilgi edinebiliyim motoru aldığım zaman zahmet çekmiyim diye bilmemek öğrenmemekten daha kötü bişey mesela rodaj nedir bilmeyen bir sürü kişi motoru alıp ilk günden 100 yapmaya çalışıyor :)
elronds
02 Ağustos 2010, 09:23
Evet bu benim ilk motosikletim olucak Mondial 150 Rf araştırmıştım Mondial 150 Hs sonra Asya 125 T Sarı rengine karar verdim fakat motosiklet hakkında pek bilgim yok onun için bu foruma erken üye oldum ki bilgi edinebiliyim motoru aldığım zaman zahmet çekmiyim diye bilmemek öğrenmemekten daha kötü bişey mesela rodaj nedir bilmeyen bir sürü kişi motoru alıp ilk günden 100 yapmaya çalışıyor :)
yinede sen 125 zn forumunu sondan başa doğru oku, en azından göz gezdir.çok yararını göreceksin.
okan_style
02 Ağustos 2010, 12:46
kimler hangi yagı kullanıyor acaba bugun carrefourda bı yag gordum yalan olmasın lıtresi 21 liraydı castrolun scooterlar ıcın ozel yagıymıs 1 lıtre yeter sanırım kullanım klavuzunda 900 yazıyodu
elronds
02 Ağustos 2010, 12:59
gördüğün yağ 10w 40 dır. castrol 4t scooter yağıdır. ben kullanıyorum o yağı opetlerden alırsan 19 liradır. yalnız ben son yağ değişimde shell advace aldım motosiklet resmi var 15w 50 kalın yağ, sıcak havalarda motorun titremesini gözle görülür düzeyde kesti.memnunum ama kışın tekrar castrole dönerim bizim motorlar 750 gr yağ alıyor 3 yağ değişimde 1 yağ bedavaya gelmiş gibi oluyor
hllmr
02 Ağustos 2010, 15:02
gördüğün yağ 10w 40 dır. castrol 4t scooter yağıdır. ben kullanıyorum o yağı opetlerden alırsan 19 liradır. yalnız ben son yağ değişimde shell advace aldım motosiklet resmi var 15w 50 kalın yağ, sıcak havalarda motorun titremesini gözle görülür düzeyde kesti.memnunum ama kışın tekrar castrole dönerim bizim motorlar 750 gr yağ alıyor 3 yağ değişimde 1 yağ bedavaya gelmiş gibi oluyor
yalnız @elronds hocam yağ kullanımı ile ilgili geçen günlerde forumun başka safyalarına bakarken şans eseri denk geldi. Açılan yağın bir süre sonra kullanılmasının iyi olmayacağından bahsediliyordu. Kapaktaki özel jelatin açılıp yağ oksijenle temas ettikten sonra geriye artan yağ zaman içerisinde kapağı kapatılıp hiç açılmasa dahii kimyasal reaksiyonlar gösterip motor için sağlıklı kullanılabilirlik özelliğini kaybediyormuş. Bununla ilgili bir fikri olan yada doğru mudur yanlış mıdır bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Sonuçta elronds hocam şimdi siz artan 250ml. lik yağları biriktirip 4. yağ değişimini bedavaya getirmeyi hesaplıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla her 1000km. de bir yağ değiştiriyorsunuz, ama 3000km. yi doldurana kadar açılan yağlar bu süreç içerisinde bahsedilen deformasyona uğrar büyük ihtimalle..:silent:
onur_colpan
02 Ağustos 2010, 15:06
arkadaşlar ben motorumu yeni aldım grenajlarında çatlaklar ve çizikler mevcut ayrıca krom yerlerde oksitlenme var özellikle grenaj konusunu en ekonomik nasıl çözerim kaplama yapsam nasıl olur sizce yada boyatılabilirmi ?
elronds
02 Ağustos 2010, 15:12
yalnız @elronds hocam yağ kullanımı ile ilgili geçen günlerde forumun başka safyalarına bakarken şans eseri denk geldi. Açılan yağın bir süre sonra kullanılmasının iyi olmayacağından bahsediliyordu. Kapaktaki özel jelatin açılıp yağ oksijenle temas ettikten sonra geriye artan yağ zaman içerisinde kapağı kapatılıp hiç açılmasa dahii kimyasal reaksiyonlar gösterip motor için sağlıklı kullanılabilirlik özelliğini kaybediyormuş. Bununla ilgili bir fikri olan yada doğru mudur yanlış mıdır bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Sonuçta elronds hocam şimdi siz artan 250ml. lik yağları biriktirip 4. yağ değişimini bedavaya getirmeyi hesaplıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla her 1000km. de bir yağ değiştiriyorsunuz, ama 3000km. yi doldurana kadar açılan yağlar bu süreç içerisinde bahsedilen deformasyona uğrar büyük ihtimalle..:silent:
onu sormuştum hatta servis söylemişti. kabında muhavaza edersen bi problemin olmaz dedi bende o şekilde kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım her 1000 kmde yağ değiştiriyorum. şuan 6000 kmde çarşamba günü yine servise uğramam lazım :)
onur_colpan 2. el mi aldın arkadaşım, çizikler için pasta cila kullanabiirsin. krom yerlerdeki oksitleme için wd40 ı dene ama tam emin değilim. boyatma çirkin durur.
onur_colpan
02 Ağustos 2010, 15:34
Elrons evet kardeşim 2. el aldım aslında komple yeni grenaj almayı düşündüm ilk başta ama biraz pahalıya patlıyor gibi gözüküyo. Değmez dedim sonra ama çatlakları hallettikten sonra kaplama için malzemeler var esnek bunlar aynı renk yada yakın renklerde kaplama yapabilirim ne dersin daha önce örneğini gördün mü?
elronds
02 Ağustos 2010, 15:46
Elrons evet kardeşim 2. el aldım aslında komple yeni grenaj almayı düşündüm ilk başta ama biraz pahalıya patlıyor gibi gözüküyo. Değmez dedim sonra ama çatlakları hallettikten sonra kaplama için malzemeler var esnek bunlar aynı renk yada yakın renklerde kaplama yapabilirim ne dersin daha önce örneğini gördün mü?
kaça aldın motoru? motorun full grenaj değişimini yapma çok pahalı tutar. onun yerine ince silikonlar oluyor onlardan sıkarsın güzel birde aynı renk vercek bi sprey boya alırsın önce delikleri doldursun sonra güzelce az az boyarsın, en sonundada pasta cila atarsın, kromajlar metal değil plastik gibi, fazla kazırsan toptan kazınır gelir. sen fazla ovuşturmadan wd40 dene hepsiburada kocaman kutusu 9 liraydı.
onur_colpan
02 Ağustos 2010, 15:53
500'e aldım 2006 model 9000deydi motorunda bir problem yok sadece dış görünümü bakım istiyor. dediğini uyguluycam hatta komple söküp baştan takmayı düşünüyorum :)
elronds
02 Ağustos 2010, 16:00
500'e aldım 2006 model 9000deydi motorunda bir problem yok sadece dış görünümü bakım istiyor. dediğini uyguluycam hatta komple söküp baştan takmayı düşünüyorum :)
iyi fiyatı çokda pahalı değil. ama unutma motorun vidalarını çok sıkma. sonuçta plastik çin malı hafif tutsun yetiyor. hayırlı olsun
onur_colpan
02 Ağustos 2010, 16:01
çok teşekkür ederim dostum sen ne kadar zamandır kullanıyosun ?
elronds
02 Ağustos 2010, 16:12
çok teşekkür ederim dostum sen ne kadar zamandır kullanıyosun ?
1 yıldır kullanıyorum tam. 6.000 km yaptım :)
onur_colpan
02 Ağustos 2010, 16:15
off maşallah naptın o kadar türkiye turumu :) ne sorunla karşılaştın bu zamana kadar
elronds
02 Ağustos 2010, 16:47
off maşallah naptın o kadar türkiye turumu :) ne sorunla karşılaştın bu zamana kadar
sadece 1 kere yolda kaldım o da benzinim bitmişti. göstergem hatalıydı :( sonra garantiden değiştirildi düzeldi. onun dışında hiçbir sorunum olmadı. rodaj dahil hep 2 kişi bindik.hala keçi gibi gidiyor.
okan_style
02 Ağustos 2010, 17:00
anladım teşekkurler dedıgın yagı denıycem shelli cok titresim yok keske amortisorlerı daha esnek olsaymıs sankı bıraz sert yada yetersız ama alınabılcek en ıyı cin scooterlarından 1 tanesı sorunsuz..... bıde benımde benzın gostergesi hatalı yanı hatalı derken hıc calısmıyodu baglantı kablolarına bı goz attım sımdıde hep full gosteriyo samandıradanmıdır yoksa gostergedenmı onerebılcegınız bır usta varmı devamlı gıttıgınız yanı eger uygun olursa beraber gıtsekde bı gostersek rıca etsem:rendeer:
elronds
02 Ağustos 2010, 17:04
anladım teşekkurler dedıgın yagı denıycem shelli cok titresim yok keske amortisorlerı daha esnek olsaymıs sankı bıraz sert yada yetersız ama alınabılcek en ıyı cin scooterlarından 1 tanesı sorunsuz..... bıde benımde benzın gostergesi hatalı yanı hatalı derken hıc calısmıyodu baglantı kablolarına bı goz attım sımdıde hep full gosteriyo samandıradanmıdır yoksa gostergedenmı onerebılcegınız bır usta varmı devamlı gıttıgınız yanı eger uygun olursa beraber gıtsekde bı gostersek rıca etsem:rendeer:
benim şamandra da boşken doluyu, doluyken boşu gösteriyordu ters bağlamışlar. tamamen şamandıradan. ozamanlar fiyatına 25 tl demişlerdi. benim servisim mert motor zeytinburnu, adamlar güzel işçilik çıkarıyorlar. enazından benim hoşuma gidiyor. fahiş işçilik ücretleri de yok. mesela yağı götürüyorum ücretsiz değişiyorlar. çoğu 10 lira alır bunlarda o yok birde çok ilgiler. Nezaman gitsem yemek yiyip çıkıyorum okadar yani :) çarşamba günü servise gideceğim akşam 7:30 gibi serviste olurum. istersen gelmeden önce bi ara bi fiyat bilgisi al. sanırım sen anadolu yakasında oturuyorsun.
okan_style
02 Ağustos 2010, 17:10
benim şamandra da boşken doluyu, doluyken boşu gösteriyordu ters bağlamışlar. tamamen şamandıradan. ozamanlar fiyatına 25 tl demişlerdi. benim servisim mert motor zeytinburnu, adamlar güzel işçilik çıkarıyorlar. enazından benim hoşuma gidiyor. fahiş işçilik ücretleri de yok. mesela yağı götürüyorum ücretsiz değişiyorlar. çoğu 10 lira alır bunlarda o yok birde çok ilgiler. Nezaman gitsem yemek yiyip çıkıyorum okadar yani :) çarşamba günü servise gideceğim akşam 7:30 gibi serviste olurum. istersen gelmeden önce bi ara bi fiyat bilgisi al. sanırım sen anadolu yakasında oturuyorsun.
anadolu yakasında oturuyorum gerci işim bahcelievlerde benımkıde ilk basta hıc gostermıyodu sonra altında 3 tane kablo var :) :) onları degıstırıyım dedım sımdıde boskende doluykende hep full gosterıyo gostergemı bozuk samandıramı tam cozemedım kusura bakma senıde mesgul ettık motora yabancı olmak kotu bısı motor ne olursa olsun 15 mılyona 140 - 150 km arası yol gıdıyorum bır kere kaldım e5de baya bı ıttım motoru :mrgreen:
ISEPULTURAI
02 Ağustos 2010, 17:14
yinede sen 125 zn forumunu sondan başa doğru oku, en azından göz gezdir.çok yararını göreceksin.
Evet zamanım oldukça okuyorum yorumları yavaş yavaş öğrenicez motoru alana kadar sonuçta herkez anasının karnında öğrenmedi :) bizde öğreniriz :)
elronds
02 Ağustos 2010, 17:19
anadolu yakasında oturuyorum gerci işim bahcelievlerde benımkıde ilk basta hıc gostermıyodu sonra altında 3 tane kablo var :) :) onları degıstırıyım dedım sımdıde boskende doluykende hep full gosterıyo gostergemı bozuk samandıramı tam cozemedım kusura bakma senıde mesgul ettık motora yabancı olmak kotu bısı motor ne olursa olsun 15 mılyona 140 - 150 km arası yol gıdıyorum bır kere kaldım e5de baya bı ıttım motoru :mrgreen:
benimde arıza şamandıradan kaynaklıydı. göstergede bir sorun yok yani. çarşamba günü istersen akşam getir. ben 19:30 gibi olcam orda.
Evet zamanım oldukça okuyorum yorumları yavaş yavaş öğrenicez motoru alana kadar sonuçta herkez anasının karnında öğrenmedi :) bizde öğreniriz :)
yanlış anlama hocam kötü birşey demek istemedim. ben de taa orta sayfalara doğru gidiyorum bazende lazım oluyor malum artık fazla kulllanan kalmadı. aklındaki birçok soru işaretinin cevabını daha hızlı görürsün diye söylemiştim. yoksa burası hobi yer ben sana sende bana yardım etcen kardeş kardeş sürcez bu zn yi :)
okan_style
02 Ağustos 2010, 17:21
@elronds
eger gelirsem haber verırım olmadı baska bı gune saolasın
elronds
02 Ağustos 2010, 17:25
@elronds
eger gelirsem haber verırım olmadı baska bı gune saolasın
ramazan bayramının 1. gününe kadar sadece çarşamba akşamları boşum hocam devam eden bi programım var. en azından servise beraber giderdik. zaten bensiz giderseniz kırmızı 125 zn sahibi gönderdi dersen arkadaşlar beni tanır :)
ISEPULTURAI
02 Ağustos 2010, 17:29
yanlış anlama hocam kötü birşey demek istemedim. ben de taa orta sayfalara doğru gidiyorum bazende lazım oluyor malum artık fazla kulllanan kalmadı. aklındaki birçok soru işaretinin cevabını daha hızlı görürsün diye söylemiştim. yoksa burası hobi yer ben sana sende bana yardım etcen kardeş kardeş sürcez bu zn yi :)
Yok yanlış anlamadım :) Znyi zaten kullanmak ayrıcalıktır :)
Blitzkrieg
02 Ağustos 2010, 18:37
bikaç gün önce ben de sormustum ama kimse bilmiyor sanırım.. tatile gitmiş olabilir çoluk çocuk ailece :)
Sevgili Elronds MTRSZ Hyt ve diğer tüm değerli arkadaşlar merhaba:). Aranıza dönmek güzel! Çocukların süneti, tatil ve iş gezileri derken koptum. yeni arkadaşların hepsine merhaba, motor alan herkeze kazasız belasız sürüşler:).
Rodajım bitmek üzere, haftaya işe ZN le gidip gelmeyi planlıyorum.
Elronds evde bekleyen Metzeler leri taktırdım. Ama motor daha serviste, bakalım yol tutuşu nasıl olacak anlatırım. Ben de senin servise gideceğim artık heralde zeytinburnu na. avcılar servis çok lakayit. Benim siperliği "kaybetmişler" nasıl oluyor anlamadım. Aadamlar çok pişkin, parça parasından geçiremezsem işçilikten geçiririm demezmi bide açık açık :queen: Ar damarları çatlamış. Sürücü kursuna yazılacağım ilk fırsat ta. İşe gelip giderken çevirme yok nasılsa gözümü karartım, işe gidip geleceğim. Hem benzin tasarufu olur. Yaz bitmeden bir gezi yapsak süper olur.
selamlar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO