Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Svenx
21 Aralık 2009, 00:55
SELAMLAR.. Arkadaşlar 2007 model 2009 trafiğe çıkışlı 2800km de ki siyah zn motorumu 1100 liraya maddi sıkıntımdan dolayı satıyorum... Kesinlikle hiçbir kazası , düşmesi , yatması yoktur.. İtina ile rodajı ve bakımları yapılmıştır... Ne kadar özenli ve temiz baktığımı İÇERENKÖY SEVPA yetkili servisinden öğrenebilirsiniz... Henüz 5 aylıktır 1.5 yıl garantisi devam etmektedir.. Saygılar...
TheFantasy
23 Aralık 2009, 01:37
SELAMLAR.. Arkadaşlar 2007 model 2009 trafiğe çıkışlı 2800km de ki siyah zn motorumu 1100 liraya maddi sıkıntımdan dolayı satıyorum... Kesinlikle hiçbir kazası , düşmesi , yatması yoktur.. İtina ile rodajı ve bakımları yapılmıştır... Ne kadar özenli ve temiz baktığımı İÇERENKÖY SEVPA yetkili servisinden öğrenebilirsiniz... Henüz 5 aylıktır 1.5 yıl garantisi devam etmektedir.. Saygılar...
merhaba ,
Öncelikle Zn bence scooterların içinde en güzeli en iyisi :cherry: ( benim kendi fikrim ) ,Senin motorun 1100 lira yı hakediyormu evet ..Gerçekten 1100 liraya satmak çok zor .. Sıfır larının fiyatını bilmiyorum , max 1900 lira olsa ,1100 peşin parası olan , kalan 800'ü 12 taksit yapıp sıfır alır diye düşünüyorum :pale:, Dilerim satabilirisin istediğin fiyata:cat: ..Çünkü bu motorlar gerçekten sorunsuz .. Her yıkayıp silmenizde sanki dün almışsınız gibi parlıyor ..:bounce: Benimki şu anda 21000km'de 750 liraya satabilirmiyim diye düşünüyorum ama asla satmaya niyetim yok :) motoru büyütsem bile o benm biricik göz ağrım :)
bugun itibari ile a2 ehliyetimi de almış bulunuyorum, sizlerle paylaşmak istedim :D
telecaster
25 Aralık 2009, 16:30
Arkadaşlar bu arada yağ değişimi için uğradığım Mondial servisinde yeni model motrların 2 ay sonra çıkacağını söledi servis çalışanları.Sanırım 250 cc lik Burgman a çok benzeyen yeni bir model geliyormuş.Heralde 150 Zat ı biraz daha geliştirerek bu modeli hazırladılar...
Jelibon
30 Aralık 2009, 00:09
Selam arkadaslar. Aranıza yenı katıldım. Merhabalar herkeze :) Daha motorumu almadım ama inşallah alıcam 125 zn. Rüyalarıma giriyor Zn :) malum öğrenciyim he diyince alamıyorum ama dişimi sıkıyorum. Kısmet olursa en kısa zamanda alıcam :)
Giallo
30 Aralık 2009, 00:16
Benim ZN 6bin km deydi 1.000TL nakite verdim.Seninki 2800 km de ise en kötü 1000 liraya gider seninki de.Satışını mutlaka ver ama başına dert olmasın.
avare rulman
02 Ocak 2010, 17:32
merhaba arkadaşlar,
arkadaşıma 900 liraya 2009 model 5.000 km de temiz bir zen aldım. fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?
bir de bu aletlerin kullanım kitapçığını epey aradım lakin bulamadım. eski zenclub'da varmış ama site kapandığı için ona da ulaşılamıyor. acaba sizde var mı? gerçekten çok ihtiyacım var o kitaba.
en azından motor ve diferansiyel yagının ayrı ayrı nereden boşaltıldıklarını ve ne miktarda yağ koyulacagını izzah ederseniz sevinirim.
arslanfb
03 Ocak 2010, 01:26
Avare rulman...........
Motor yagını motorun alt kısmında ortada küçük bir tapası var ordan boşaltıp
yaklaşık olarak 1lt den az 10-40 motor yağı ekleniyor.Difransiyel yağını 10000 km kadar değişmene gerek yok.
Giallo
03 Ocak 2010, 01:35
merhaba arkadaşlar,
arkadaşıma 900 liraya 2009 model 5.000 km de temiz bir zen aldım. fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?
bir de bu aletlerin kullanım kitapçığını epey aradım lakin bulamadım. eski zenclub'da varmış ama site kapandığı için ona da ulaşılamıyor. acaba sizde var mı? gerçekten çok ihtiyacım var o kitaba.
en azından motor ve diferansiyel yagının ayrı ayrı nereden boşaltıldıklarını ve ne miktarda yağ koyulacagını izzah ederseniz sevinirim.
1 Yıl kullandım ZN yi.periyodik bakımlar hariç hiç problem çıkarmadı ama nasıl kullanıldığı çok önemli sakin sakin binerseniz çok güzel motor.
elronds
09 Ocak 2010, 20:41
kornamı değiştirmek istiyorum akşam burnumdan geldi. Tavsiye edermisiniz link ile. teşekkürler
muratalagoz
09 Ocak 2010, 23:31
kornamı değiştirmek istiyorum akşam burnumdan geldi. Tavsiye edermisiniz link ile. teşekkürler
bnm motor kırmızı ferrari logosu ve kornası taktım çok hoş oldu :cat: sana da tafsiye ederim
elronds
11 Ocak 2010, 11:54
bnm motor kırmızı ferrari logosu ve kornası taktım çok hoş oldu :cat: sana da tafsiye ederim
murat hocam cevabınız için teşekkür ederim internetten satın alabileceğim bir link veya resmini modelini koyabilirmisiniz? birde kornayı nereye monte ettirdiniz? oturağın içindeki ufak boşluğa mı?
muratalagoz
12 Ocak 2010, 00:49
http://www.sanalfile.com/Stebel-Nautilus-Siyah-Grand-Prix-Motorsiklet-Icin-Dar-Tip-Korna-311120_70027.html
dostum korna bu ama ben hepsiburada.com dan aldım şimdi baktım yoktu başka bir yerden bulabilirsin motosikletler için yapılmış yer kaplamayan korna benim eski kornanın yerine monte ettirdim ustaya sen kendin bile monte edersin
Jelibon
12 Ocak 2010, 22:32
125 zn alınır. istanbul içi. max. fiyat 800.tl
(siyah)
proximaa
16 Ocak 2010, 02:37
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_zn_cam_panel_2kask_kilit_elcik-27WQQaXQQ18593908WQQpXQQdisplayitem
İlan No: #18593908
www.sahibinden.com
125 zn mı satıyorum... 3920 km de .. 900 lıra...onunde cam ı . 2 kask . kılıt ve elcıklerınıde hedıye edıyorum....
ruhsat sahıbıyımm..motor sorunsuz .ılana bakarsanız gereklı acıklamalar yazıyor..almak ısteyen arkadaslar tel den ulasabılırler.....
dmert89
16 Ocak 2010, 13:57
merhaba arkadaşlar..
cebime ve beklentilerime bakarak 0 mondial 125zn almaya karar verdim.
ümraniye,kadıköy civarlarında motoru almak için önerebileceğiniz bayii varmıdır?
satış+servis olarak. motoru başka yerden alıp servise başka yere götürmek istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz...
telecaster
18 Ocak 2010, 13:20
Arkadaşlar dün 125 ZN min lastiklerini değiştirdim.Taktığım marka SAVA,çok da pahalı olmayan lastikler ve genelde takan herkesin memnun olduğunu okudum forumlarda.İlk test günüm şansıma yağmurlu güne denk geldi ve sizlerede gerçekten tavsiye ederim.Motorun gidişi ve yol tutuşuçok değişti.Orjinal lastiklerindeki gibide fazla savrulmuyor yolda...İncelemek isteyen olursa taktırdığım yeri link i aşağıda...
http://www.sahibinden.com/350_10_3_50-10_3_50_-_10_sava_marka_motosiklet_lastigi_lastik_ya-85WQQaXQQ20339397WQQpXQQdisplayitem?
dreamdark
19 Ocak 2010, 18:38
Katılabilecek her arkadaşın desteğini bekliyoruz :
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71659-onemli-rahmetli-tugper-in-02-02-2010-tarihli-durusmasina-katilim.html
proximaa
31 Ocak 2010, 12:24
Zn sayfası olmus ya..
Ses yok kımsede
kış vakti olunca , kimse de binmeyince akla gelmiyor :) en azından ankara da
oxijen86
31 Ocak 2010, 18:42
Arkadaşlar dün 125 ZN min lastiklerini değiştirdim.Taktığım marka SAVA,çok da pahalı olmayan lastikler ve genelde takan herkesin memnun olduğunu okudum forumlarda.İlk test günüm şansıma yağmurlu güne denk geldi ve sizlerede gerçekten tavsiye ederim.Motorun gidişi ve yol tutuşuçok değişti.Orjinal lastiklerindeki gibide fazla savrulmuyor yolda...İncelemek isteyen olursa taktırdığım yeri link i aşağıda...
http://www.sahibinden.com/350_10_3_50-10_3_50_-_10_sava_marka_motosiklet_lastigi_lastik_ya-85WQQaXQQ20339397WQQpXQQdisplayitem?
Benim ZN'min orjinal lastikleri ile kullanıyorum. Başka lastikle deneme şansım olmadığından kıyaslayamıyorum fakat yinede çok iyi bir performansı olduğunu düşünmediğimden yeni lastik almayı planlıyorum.
Sorularım, gerçekten yeni lastik almaya değip değmeyeceği? Alınabilecek en kaliteli lastik nedir? Ya da arkadaşın linkini verdiği çok da pahallı olmayan bu tip ya da benzeri ne marka model vardır? Anadolu yakasında nereden satın alınıp taktırabilirim? Takmak için ayrıca ücret alıyorlar mı?
Teşekkürler...
muratalagoz
31 Ocak 2010, 22:20
sabah marşa bastım 15 dk çalışmadı benzin gitmiyor motora anlamadım :S yarın götürüp gösterecem motorcuya 8 ay gece gündüz bindim ilk defa çalışmamazlık etti :D 0 derecede bile 1 seferde çalıştı
uzun süre çalışmayınca borulardaki benzin depoya geri akıyor. zor çalışıyo onun için. benim de başıma geldi. çalıştırmadan önce bi kaç kere tam gaz yapıp sonra yarım gazla marşa basınca bikaç denemede çalışıyor..
telecaster
01 Şubat 2010, 12:04
Benim ZN'min orjinal lastikleri ile kullanıyorum. Başka lastikle deneme şansım olmadığından kıyaslayamıyorum fakat yinede çok iyi bir performansı olduğunu düşünmediğimden yeni lastik almayı planlıyorum.
Sorularım, gerçekten yeni lastik almaya değip değmeyeceği? Alınabilecek en kaliteli lastik nedir? Ya da arkadaşın linkini verdiği çok da pahallı olmayan bu tip ya da benzeri ne marka model vardır? Anadolu yakasında nereden satın alınıp taktırabilirim? Takmak için ayrıca ücret alıyorlar mı?
Teşekkürler...
Oxijen86, gerçekten lastik değiştirince motorun gidişi çok değişti.Michelin ve Pirelli nin gerçekten çok iyi olduğunu yabancı ve yerli forumlarda okudum.Ama fiyatları bu motora o kadar para harcamaya değmez düşüncesi yaratıyor.Sanırım o markaların tanesinin satış fiyatı 75 tl civarında.Benim bulduğum SAVA marka lastiklerde 35 tl idi.Genelde araştırdığım lastiği satan yerler takma işlemini yapıyorlar ve bu işlemden para almıyorlar.Tavsiye ettiğim SAVA nın Anadolu yakasında nerede bulabileceğine dair malesef bilmediğimden yardımcı olamıyacağım...
oxijen86
01 Şubat 2010, 12:23
Oxijen86, gerçekten lastik değiştirince motorun gidişi çok değişti.Michelin ve Pirelli nin gerçekten çok iyi olduğunu yabancı ve yerli forumlarda okudum.Ama fiyatları bu motora o kadar para harcamaya değmez düşüncesi yaratıyor.Sanırım o markaların tanesinin satış fiyatı 75 tl civarında.Benim bulduğum SAVA marka lastiklerde 35 tl idi.Genelde araştırdığım lastiği satan yerler takma işlemini yapıyorlar ve bu işlemden para almıyorlar.Tavsiye ettiğim SAVA nın Anadolu yakasında nerede bulabileceğine dair malesef bilmediğimden yardımcı olamıyacağım...
35TL söylediğin gibi performansı gerçekten değiştiriyorsa oldukça uygun bir rakam. Fakat ben konuya biraz daha çok "Hayatla arandaki bağ, lastiğinle asfalt arasındaki bağ kadardır" sloganım ile yaklaştığımda bir lastiğe 75TL'de verilebileceğini düşünüyorum. Hele ki çoğu zaman bu alet üstünde seyahat ediyorsak...
Bununla birlikte 75TL'lik bir Pirelli 35TL'lik bir Sava'dan çok da fazla bir şey farkettirmiyorsa, elbette gereksiz masraf yapmaya da gerek yok.
Aslında benim merak ettiğim bir başka konu hangi lastik yapısı daha iyi bir performas sağlar. Motor üstündeki orjinal lastikler çok girinti çıkıntısı olmayan bir yapıdalar, o yüzden seninde sava'da gösterdiğin gibi aşağıda resmini eklediğim tipte bir lastik bana daha iyi yol tutuşu sağlar gibi geliyor:
http://www.motoek.com/modules/catalog/products/pr_01_1186_max.jpg
Bununla birlikte Pirelli gibi markaların aşağıda resmi olan tipte lastikleri de mevcut:
http://www.motoek.com/modules/catalog/products/pr_01_1192_max.jpg
Şimdi kafa karıştıran soru bu iki lastik türünden hangisinin daha iyi performans vereceği?
telecaster
01 Şubat 2010, 16:55
35TL söylediğin gibi performansı gerçekten değiştiriyorsa oldukça uygun bir rakam. Fakat ben konuya biraz daha çok "Hayatla arandaki bağ, lastiğinle asfalt arasındaki bağ kadardır" sloganım ile yaklaştığımda bir lastiğe 75TL'de verilebileceğini düşünüyorum. Hele ki çoğu zaman bu alet üstünde seyahat ediyorsak...
Bununla birlikte 75TL'lik bir Pirelli 35TL'lik bir Sava'dan çok da fazla bir şey farkettirmiyorsa, elbette gereksiz masraf yapmaya da gerek yok.
Aslında benim merak ettiğim bir başka konu hangi lastik yapısı daha iyi bir performas sağlar. Motor üstündeki orjinal lastikler çok girinti çıkıntısı olmayan bir yapıdalar, o yüzden seninde sava'da gösterdiğin gibi aşağıda resmini eklediğim tipte bir lastik bana daha iyi yol tutuşu sağlar gibi geliyor:
http://www.motoek.com/modules/catalog/products/pr_01_1186_max.jpg
Bununla birlikte Pirelli gibi markaların aşağıda resmi olan tipte lastikleri de mevcut:
http://www.motoek.com/modules/catalog/products/pr_01_1192_max.jpg
Şimdi kafa karıştıran soru bu iki lastik türünden hangisinin daha iyi performans vereceği?
Güzel Soru :)))))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 ----------
sanırım üstteki pirellinin yol tutuşunun daha iyi olacağını düşünüyorum, en azından hem ıslak hem kuru zeminde.alttaki belki kuru zeminde daha iyi performans veriyor olabilir...
kalın dişli lastikler yüksek süratlerde yol tutuşu azaltır...
barışo
02 Şubat 2010, 09:38
tesekkur ederım cevap ıcın
muratalagoz
03 Şubat 2010, 18:10
uzun süre çalışmayınca borulardaki benzin depoya geri akıyor. zor çalışıyo onun için. benim de başıma geldi. çalıştırmadan önce bi kaç kere tam gaz yapıp sonra yarım gazla marşa basınca bikaç denemede çalışıyor..
dinamolu tellerle sarılı elektrik üreten parça arıza yapmış (adını hatırlamadiğim için böyle yazdım) yağmurlardan dolayı onu değiştirdim orjinal parça 50 lira tuttu 25 lirayada balataları değiştirdim gitti 75 tl :P
dinamolu tellerle sarılı elektrik üreten parça arıza yapmış (adını hatırlamadiğim için böyle yazdım) yağmurlardan dolayı onu değiştirdim orjinal parça 50 lira tuttu 25 lirayada balataları değiştirdim gitti 75 tl :P
belki aynı sorundur dedim, onla geçmiş olsun
gerigelenadam
05 Şubat 2010, 06:49
iki yılda bir mesaj yazmaya başladım yine... :))
benim motor 10000 i devirdi iki kez kayış kesme dışında pek bir sorun yok...
Onlytuna
06 Şubat 2010, 03:26
bendede 125 kv var hemen hemen aynı sayılır 125 kv hakkında bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim..
proximaa
12 Şubat 2010, 00:03
mondial 125 zn SATILIK
sahibinden.com da ılanı var
İlan No: #18593908
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_zn_cam_panel_2kask_kilit_elcik-22WQQaXQQ18593908WQQpXQQdisplayitem
Arkadaşlar motorum satılıktır..Tertemiz sorunsuzdur.bılen bılır benı.hıcbır arızası vurugu kırıgı yok.garantı verıyorum .ılgılenler arasın benı...
İbrahim Büyükcevher
12 Şubat 2010, 21:38
selamlar iş aralarında forumu başından sonuna okumaya çalıştım baya bi aktif doğrusu..ben de zn almaya karar verdim kısmetse a2 ehliyete de başlıyorm bu yaz aktiviteler olursa katılmak isterim inşallah motor hakkında da baya bilgi sahibi oldum herkesin tecrübelerini paylaşması çok güzel ve fadalı olmuş umarım ben de birgün bu zeytin hakkında tecrübelerimi aktarırım..
drummer_
15 Şubat 2010, 02:06
selam. siteye yeni katıldım sayılır.bu yaz motor almak istiyorum. 2. el mondial mct ile sıfır zn arasında kaldım...
TheFantasy
15 Şubat 2010, 18:48
selam. siteye yeni katıldım sayılır.bu yaz motor almak istiyorum. 2. el mondial mct ile sıfır zn arasında kaldım...
mrb , Zn al .......
telecaster
15 Şubat 2010, 19:23
bende zn almanı tavsiye ederim,Mondial içerisinde en sorunsuz olanı...
barışo
16 Şubat 2010, 15:52
Selam Herkese Motorumu Aldım Biniyorum Alışdım Sayılır Bir Sey Sormk İstıyorum Yanlarda yazan mondial zn 125 veye Mondial yazılarını cakarıp sıyah yapmak ıstıyorum mumkunmu bu olurmu sizce Teşekkürler.
Recaİ
16 Şubat 2010, 15:55
Yazılar verniklidir izi kalır.Çıkartıp boyutcaksan oraları veya başka sticker yapıştırıcaksan Neden olmasın
telecaster
19 Şubat 2010, 16:28
Selam Herkese Motorumu Aldım Biniyorum Alışdım Sayılır Bir Sey Sormk İstıyorum Yanlarda yazan mondial zn 125 veye Mondial yazılarını cakarıp sıyah yapmak ıstıyorum mumkunmu bu olurmu sizce Teşekkürler.
Selamlar;motorun hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza göstermesin...O bahsettiğin yandaki yazılar hem yapışma hem geçme şeklindedir.Ben çıkarttım.Yazıların alt tarafında üç tane delik var.Hem oraya geçiyor hemde yapışıyor.İşin açıkçası yazıları çıkardıktan sonra tekrar yapıştırabileceğini sanmıyorum.Çünkü çıkartırken dağılıyor yazılar.Ben onların yerine metal renkli hepsiburada dan amblem aldım.Onu geçme şekilde yerleştirdim.Bir ara vaktim olursa resim yollarım.
KKrall
19 Şubat 2010, 23:31
ÖNCELİKLE herkeze slm bende mondial 125 zn aldım p.tesi günü ruhsat plaka işini halledip binmeye başlıcam allah kimseye kaza bela göstermesin horoz kescem valla:queen::queen::bounce:
telecaster
20 Şubat 2010, 11:58
ÖNCELİKLE herkeze slm bende mondial 125 zn aldım p.tesi günü ruhsat plaka işini halledip binmeye başlıcam allah kimseye kaza bela göstermesin horoz kescem valla:queen::queen::bounce:
hayırlı olsun arkadaş; aramıza hoşgeldin...aman rodajını iyi geçirmeye çalış..
KKrall
20 Şubat 2010, 17:02
saol telecaster kardeş daha plaka rusat çıkarmadım ama motorumla ilk defa fuara gidicem ona seviniyorum
muratalagoz
20 Şubat 2010, 19:16
Hayırlısı olsun dostum
Bu gün sabah kalktım motoru sildim parlattım yaza doğru komple parçalara ayırıcam motoru her parçasını tek tek silip parlatıp yağlıyacam pasını temizlicem egsozu tekrardan boyucam ve babama sıfır gibi teslim edicem. :) artık 500 lük bi maxiye geçme vakti geldi
KKrall
20 Şubat 2010, 19:29
benm 150 zatım vardı 2006 model onu sattım parasıyla ehliyet aldım ama araba:pr: şimdi pişmanım niye a2 almadım diye onada yazılcam gerçi ama
bide murat kardeşim motoru fazla silme yıpratırsın:mrgreen::mrgreen:
c.kara
24 Şubat 2010, 16:53
merhaba gençler ilk konudan beri okuyorum : ) bende tam bir zn ve asya 125 hastasıyım.Ankarada satmak isteyen varsa görüşmek isterim.Saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------
kış vakti olunca , kimse de binmeyince akla gelmiyor :) en azından ankara da
ben bi alayımda sen gör binmemeyi :P:P
muratalagoz
24 Şubat 2010, 18:55
ben üstünden inmiyorum yağmur çamur soğuk farketmiyor massallah canavar gibi bakımlarını düzgün yaptirdiğim için :) arabadan sonra kuş gibi geldi 10 bini devircez az kaldı kral kardeş inan ayda 1 sefer falan siliyorum oda rengi belli olsun diye :D
barışo
01 Mart 2010, 12:03
Nasılsınız arkadaşlar 125 zn kullanıcıları istanbul Taksim yada Beşiktaş da buluşalım nedersiniz .
telecaster
01 Mart 2010, 12:23
Nasılsınız arkadaşlar 125 zn kullanıcıları istanbul Taksim yada Beşiktaş da buluşalım nedersiniz .
olabilir, aslında bir gezi yapsak sadece zn ciler olarak
İbrahim Büyükcevher
02 Mart 2010, 16:52
herkese selamlar
arkadaşlar kafam biraz karışık yardımcı olursanız sevinirim
uzun zamandır 125 zn bakıyorum ve kısmetse çok yakın zamanda almaya niyetim var.. birkaç gün önce, bilenler muhakkak vardır altunizade'de metrobus üstgeçidinin yanındaki galeri sayan'a (motor bayi ve servis) ugradım fikir almak için.. mondial 125 zn'yi sordum pek fazla renk seçenegi kalmadıgı için ve normalde de satmayı düşünmedikleri için kendilerinin satmadıgını soyledi.. dedigine göre ağırlıklı olarak kırmızı renk kalmış ve şu an piyasadaki sıfır 125 zn lerin çogunlugu 2006-2007-2008 model olanlarmış ve onların da fiyatı bu yüzden uygunmuş..hatta zn 125 satan bikaç yer tarif etti bakmam için.. şu an adamın elinde 2010 model asya 125 var ve 3-4 renk seçenegi de var ayrıca yine dedigine gore 125 zn'de olmayan bir özellik ABS gibi bir fren sistemi mevcutmuş (tam ABS değil).. motorun fiyatı 1890 tl - ruhsat plaka dahil 2200 tl oluyor.. yani 125 zn'den aşağı yukarı 200 tl civarında fazlalıgı söz konusu..
şimdi diger bi konu da;
elimde 1300 tl civarında nakit var.. arkadaşımın bir tanıdıgı 2005 model 7000 km civarında mondial 150 zat motorunu satıyor.. motorun resimlerini gördüm çok temiz ve zaten sahibi askere gitmiş ve o süre içinde motor pek kullanılmamış çocuk askerden gelip motoru satmaya karar vermiş arkadaşım bana önerdi.. ki o da arkadaşına güvenmese bana önermez.. motorun fiyatı 1400 tl belki çok az pazarlık payı vardır.. internetten bakıyorum sanki biraz fazla istiyor gibi ama muadillerine göre motor gercekten temiz ve bakımlarını aksatmamışlar ayrıca yanında kask, kilit ve branda verecek.. tabi benim aklıma takılan şey acaba rodajına dikkat edildi mi...
şimdi; mondial 125 zn ile asya 125 arasında renk çeşidi haricinde çok belirgin fark var mı? 2.el mondial 150 zat alırsam pişman olur muyum?
elimdeki 1300 tl'ye biraz daha ekleyip bu motoru mu alayım? biraz daha dolaşıp istedigim renkte sıfır km mondial 125 zn bulursam onu mu alayım? 1300 tl'nin yanında biraz da kredi kartımdan çektirip 2200 tl'ye sıfır asya 125'i mi alayım?
son olarak; sıfır motor alırken plaka-ruhsat masrafı 200 tl tutar mı? eger oradan bir asya 125 alırsam, piyasada 200-250 tl olan A2 ehliyeti anlaşmalı oldugu kurstan 110 tl civarında alabilecegimi soyledi.. maddi anlamda bu bir avantaj olabilir mi?
kafam çok karıştı
kalın sağlıcakla.. (ama yardımcı olun bahar geldi motorlar çiçek açıyo)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO