Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
34_AK_027
26 Mart 2008, 10:50
olm sarı motor alamadın diye bööle yapıoosun anladım seni ben :)
* nurcan diye bi kız arkadaşım :)
* pazar qünü warmısın " qözümün yaşını yüzdürürüm hisar' a doğru " buluşması yapalım...
proximaa
26 Mart 2008, 10:58
Oy nurcanım dıosun yanii!!!adam bızım mahallede de sohretlı...
hısar derken anadolu hısarımı rumelı hısarımı...
konusalım cocuklar la yaparız bısıler!!!
34_AK_027
26 Mart 2008, 11:03
newa problema...
maxat qözyaşımızı hisar' da yüzdürmek...isteeeeeer anadolu olsun...ister rumeli kanka...bak yine hüzünlendim...
YAPACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK HİÇBİRŞEY YOK...GİTMEK İSTEDİ GİTTİ...
ZULADA BİRKAÇ ŞİŞE YAKUT...YER GÖK KIRMIZI...
anladın sen kankaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
proximaa
26 Mart 2008, 11:07
Anladım kanka efkarlısın...da allahtan bu sarkıyı dınlıosun hısar gıne yakın , ege yoresı flan dınlesydın vay halımıze ıdı..
gıder bı ortam yaparız ya merak etme sen!!!
34_AK_027
26 Mart 2008, 11:16
merak etme sen...merak etme sen...
toprak olurum taş olurum...yolunda yoldaş olurum...
istersen kardaş olurum merak etme sen...merak etme sen :)
version by serdar ortaç
proximaa
26 Mart 2008, 11:18
Ne Oldu olm ıyımsın sen..hayırdır bu efkar nıye!!!
34_AK_027
26 Mart 2008, 11:31
neyse yaa bırak şimdi beni...hande yener' in konseri war...studio live' de...bu pazar
kibir bicanı war kibin bekliyor pusuda...qitsek mi acaba :)
proximaa
26 Mart 2008, 11:40
Sana hayırlı seyırler kanka!!!
alperiz
26 Mart 2008, 17:58
olum böle konuşcaksnz msn die bişi var :D
burdan ne bu böle :)
evet piknige gidek :cherry:
ve ekliyorum bence yeni bir topic açalım gezileri gezi resimlerini falan oraya koyalım başlıkda çekici birşey olsun millet burayı mondial in sadece teknik bilgilerinin bulunduğu bir topic sanıyor yeni bir topic e geçelim yeni katılanlarda olur.
proximaa
26 Mart 2008, 18:49
AK Gıne bır org. planlıyor
34_AK_027
27 Mart 2008, 09:38
yess bu başlık olayını bende düşünüyorum işte... bakalım... :)
proximaa
27 Mart 2008, 17:29
Bakırkoy de zen veya baska Motoru olup gezmeyı sewen arkadasları buraya beklıyoruz!!
ısım:?
moto model:?
mahalle.?
tanısıp yaptıgımız dıger org. katılabılırler!!
alperiz
28 Mart 2008, 23:10
kimse sevmiyor heralde :D
motorun ön granajı pert ettik :d
proximaa
28 Mart 2008, 23:18
motorun ön granajı pert ettik :d
Hangı motorunun _?? nasıl olduı
jinlun un ya bugün sabah okula gittim motorla okulun önüne park ettim çantadan defterleri falan aldım monutum bıraktım çantada bırakmışım anahtarı beni tanıyan bir malda almış bi tur atiyim diye salak sürmüş ön granajın yanını ve düşmüş sonrada ön granajın sol yan kısmı full soyulmuş değişmesi gerek üzülsem mi sevinsem mi anlayamadım eğer anahtarı o almasa belkide çalınacaktı ama hıyar binmedende getirebilirdi kişi kartındaki şanssız yazısını kaldıracaktım vazgeçtim halen şansım yaver gitmiyor :D
proximaa
28 Mart 2008, 23:26
jinlun un ya bugün sabah okula gittim motorla okulun önüne park ettim çantadan defterleri falan aldım monutum bıraktım çantada bırakmışım anahtarı beni tanıyan bir malda almış bi tur atiyim diye salak sürmüş ön granajın yanını ve düşmüş sonrada ön granajın sol yan kısmı full soyulmuş değişmesi gerek üzülsem mi sevinsem mi anlayamadım eğer anahtarı o almasa belkide çalınacaktı ama hıyar binmedende getirebilirdi kişi kartındaki şanssız yazısını kaldıracaktım vazgeçtim halen şansım yaver gitmiyor :D
Bı zen cı daha aramızdan kayıp gıttı.. uzuldum gecmıs olsun.. pas pas lazım deılse alabılır bıde arka canta boyatıp kullanırız!! batan gemının malları
34_AK_027
29 Mart 2008, 10:35
ozan bence sewin...birine bişiii olmamış...
proximaa
30 Mart 2008, 14:57
olm burda da bızde baska kımse yok hanı ..
herkes te zen var ama burayı bılmıyorlar
alperiz
30 Mart 2008, 21:50
4-5 kişiyle bi başlık yürümez...
34_AK_027
31 Mart 2008, 10:00
4-5 kişiyle bi başlık yürümez...
" Ara sıra isyana yönelecek olursan eğer, koşup Allah' a sığın. "
Yani isyan etme Alper...isyan etme... :)
proximaa
31 Mart 2008, 16:42
cıkıcam olm bu form dan.. utanıyorum artık...hala bak yaa..
alperiz
31 Mart 2008, 17:54
isyan kaan ak isyan... :D
sen, ben, serdar, akın, ozan ve 1-2 kişi...
34_AK_027
31 Mart 2008, 18:04
isyan kaan ak isyan... :D
sen, ben, serdar, akın, ozan ve 1-2 kişi...
öncelikle altını çizdiğim bölqe adım we soyadım :) sakın banlamaya kalkmayın cnm arkadaşımı... :)
we alpercim akşam hayırlı bir iş için sizin ewin ordayım...motorunu ödünç wersene sizin ordan bizim ew pek bi ters :)
alperiz
31 Mart 2008, 22:43
nie banlasınlar canım.. sonuçta adın soyadın :)
bu arada hayırlı olsn tekrardan.. ;)
proximaa
31 Mart 2008, 22:53
hayırlı ıs ne ak cım yoksa evlenıyormsun olm..kız ıstemeye mı gıdıcen motorla
34_AK_027
31 Mart 2008, 23:51
@alper
alperde çok uyanık...motoru istedim hiç o bölüme değinmemiş bilem :) eheheuheehehue :)
@proxima
kanka telefon aldım da yeni...qelince qörürsün artıkın... :)
alperiz
01 Nisan 2008, 11:43
ehuehuehue harbi görmemezlikten gelmişim :D
proximaa
02 Nisan 2008, 16:18
Form lar gereksız topıc lerle dolmus!!
bızım form bıze yeter...
akinsarbay
02 Nisan 2008, 16:25
Bu arada 125 zn sahibi biri olarak eklemem gereken bi nokta var. Evet çok şirin ve kullanışlı, 2 kişi (eğer zayıfsanız) binebiliyor. Ancak arka far ve plaka bölümü, sarsıntılarda dağılıyor. Haberiniz olsun.
proximaa
02 Nisan 2008, 16:31
Bu arada 125 zn sahibi biri olarak eklemem gereken bi nokta var. Evet çok şirin ve kullanışlı, 2 kişi (eğer zayıfsanız) binebiliyor. Ancak arka far ve plaka bölümü, sarsıntılarda dağılıyor. Haberiniz olsun.
hos geldın aramıza..
artcı olarak cok kullandık zen i. herhangı bır sorun karsılasmadık ama cukarlarda 2 kısı oldumu teker camurluga deyebılıyor zor kaldırıyor !!yayları zayıf!
alperiz
02 Nisan 2008, 17:35
walla daha rodajda benmki :) daha deneyemedm artçı işini..
34_AK_027
03 Nisan 2008, 09:42
hafta sonu deneriz...raat ol sen...o kızları ayarlamayı becerebilseydin cadde, şu an biz bütün zencilerin arkasında bir artçı olacaktı :)
alperiz
03 Nisan 2008, 12:59
olum bliosn buldm o kızı.. çıktık falan.. yalan oldu sonra :)
34_AK_027
03 Nisan 2008, 13:01
KÜR' sün olm sen. bırak bu numaraları... :)
proximaa
03 Nisan 2008, 13:30
Hayırdır olm bı olay mı var.. ben dısmıyım!!!
Bu arada bugun işe mt ıle geldım bıraz usudum ama rahat oldu!!bıraz havalar ısınsada gelsek!!
34_AK_027
03 Nisan 2008, 14:29
yok be ya ne dışı...qayet içindesin...aöf sınawlarına motorumla qitçem...çok heyecanlıyım :)
alperiz
03 Nisan 2008, 17:26
hadi bakalım başarılar ozmn..
bu arada kız konusunda ciddiydim.. :bounce:
proximaa
03 Nisan 2008, 20:47
yok be ya ne dışı...qayet içindesin...aöf sınawlarına motorumla qitçem...çok heyecanlıyım :)
basarıllar akım!!!
hadi bakalım başarılar ozmn..
bu arada kız konusunda ciddiydim.. :bounce:
ak alperı bos bırakmaylım olm ne dersın!!!
Bu arada pazar bır plan var mı beyler!!kaan dan org. beklıyorz!!
( hava durumuna gore)...:wiinkk::cat:
alperiz
03 Nisan 2008, 23:42
walla ben bu haftasonu baya bi doluyum.. malumnz yarın vizelerim bitio :)
bu arada hsonu sağanak dio meteor.gov.tr
alperiz
06 Nisan 2008, 14:11
oooo ne uğrayan var.. ne soran...
34_AK_027
08 Nisan 2008, 10:03
sen önce bizden habersiz motorla turlamak ne demek onun hesabını wer...nası bastım ama seni şaşkınbakkal ara sokaklarında...!!! :) şişşştt kime dioorum ben...
merhabalar arkadaslar
foruma az önce üye oldum. sirf bu topic hakkinda konusmak için.
ben de scooter almayi planliyorum. mesajlarin neredeyse yarisini okudum ve mondial almaya karar vermistim.
ama mondial de sari renk yok.
bense sari renk alip böyle plakali falan taksi modeli yapmayi düsünüyorum.
sari asya motorda var.
sizce ne yapayim? gerçi çogunuz zencisiniz ama.
mesela 34 ak 027 , seninki asya motor sanirim. sen memnun musun? mondial alsaydim keske diye düsündün mü hiç?
ikisinin de ayni fabrika cikisli oldugunu biliyorum ama servis olayi kafami karsitirdi.
ne yapayim ? yfff
34_AK_027
12 Nisan 2008, 10:48
merhabalar arkadaslar
foruma az önce üye oldum. sirf bu topic hakkinda konusmak için.
ben de scooter almayi planliyorum. mesajlarin neredeyse yarisini okudum ve mondial almaya karar vermistim.
ama mondial de sari renk yok.
bense sari renk alip böyle plakali falan taksi modeli yapmayi düsünüyorum.
sari asya motorda var.
sizce ne yapayim? gerçi çogunuz zencisiniz ama.
mesela 34 ak 027 , seninki asya motor sanirim. sen memnun musun? mondial alsaydim keske diye düsündün mü hiç?
ikisinin de ayni fabrika cikisli oldugunu biliyorum ama servis olayi kafami karsitirdi.
ne yapayim ? yfff
slm hoşqeldin aramıza...ewt ben sarı kullanıoorum...hiç tereddütüm olmadı çünkü yola çıkışım sarı renk ile başladı...haliyle hiç düşünmeden qidip asya motor aldım...buqün 2110 km' deyim...we halen ilk qün ki qibi tertemiz, sorunsuz...hanqi yakadasın ?
.
üsküdar'dayim
genel bir arastirma yaptim ama kimisi mondialin servisi iyi diyor kimisi orada servis yok hepsine kullanici hatasi diyolar diyor. haliyle bi sonuca varamadim.
Adiemert
12 Nisan 2008, 15:15
arkadaşla 3 hafta önce jinlun 125t-10 aldım ama 130 km olunca 2 kişi binice sağ arka taraf eksoza sürtüo servise götürdüm fabrika hatası dediler 2 kişi kullananlar alt tarafını taşla kestiriolar deddiler bana amortisöründe bi sorun war gibi geldi uraşmamak için öle dediklerini düşünüom lütfen yardımcı olun
D3VIL
12 Nisan 2008, 16:02
arkadaşla 3 hafta önce jinlun 125t-10 aldım ama 130 km olunca 2 kişi binice sağ arka taraf eksoza sürtüo servise götürdüm fabrika hatası dediler 2 kişi kullananlar alt tarafını taşla kestiriolar deddiler bana amortisöründe bi sorun war gibi geldi uraşmamak için öle dediklerini düşünüom lütfen yardımcı olun
bendede aynı motor var 400kmde 2 kişi biniyorum sürtmüyor sadece keskin dönüşlerde orta ayaklık sürüyor çok keskin dönersen onuda ayarlıyorsun, tabi ben 60kiloyum artçımda 60 70 arası oluyor genelde fazlasıyla denemedim hiç :cat:
ziverbeydeki asya motor a gittim. as125t var mi dedim. o hangisi dedi adam önce. sonra nostalji olan falan dedim de cakti mevzuyu.
ama kalmamis , siparis verirsem 3-4 güne getirebilirlermis.
pesin fiyatina , 1740 + 200 (ruhsat plaka falan) = 1940 dedi
bu normal fiyati mi?
bir de ben hiç bilmiyorum binmeyi falan daha önce hiç denemedim de. ordan eve nasil getiricem ?
b sinifi var da a2 ehliyet yok tabi . polisler cok ugrasiyor mu motorcularla kask falan olunca?
Adiemert
12 Nisan 2008, 22:52
bendede aynı motor var 400kmde 2 kişi biniyorum sürtmüyor sadece keskin dönüşlerde orta ayaklık sürüyor çok keskin dönersen onuda ayarlıyorsun, tabi ben 60kiloyum artçımda 60 70 arası oluyor genelde fazlasıyla denemedim hiç :cat:
bende 2 kişi binince 120-130 kg oluyoruz ama melet sürtüyor walla we çok sinir bozucu bi ses ben izmitte oturuorumda sen kendi servisine sorarmısın onlar farklı bişe sölerlerse ona göre hareket edicem
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO