PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MotoGP'de favoriniz kim?

Sayfa : 1 [2]

bengisu
25 Ağustos 2006, 17:40
İyi ki Brno'da birinci oldu hemen Capirossi diyorsun.

Capirex sadece yarış kazanmadı. Aynı zamanda kazandığı yarışla rekorlar defterine girdi. Capirex şu an da GP tarihinin en uzun kazanma kariyerine sahip kişi. İlk zafer ve son zaferi arasında tam olarak 16 yıl 15 gün var.:wiinkk:

ayrıntılı bilgi: http://www.superbikeplanet.com/2006/Aug/060820d.htm

boy
25 Eylül 2006, 21:43
Özellikle son yarışlarda Hayden beni hayal kırıklığına uğrattı. Tamam istikrarlı ama hiçbir şekilde risk almıyor adam yaa. Rossi ise aksine sene boyunca genel bir performans problemi yaşarken, son yarışlarda inanılmaz güzel bir performans sergilemekte. Sepang pistinde Capirossi ile kapışması ve geçmesi mükemmeldi. Adam bu işi biliyor. Levent abinin de dediği gibi o bir fenomen. Valencia'da büyük ihtimalle Rossi birinci olacak. O yüzden Hayden'in işi çok zor. Bu son iki yarışta artık risk alıp, podyumdan inmemesi gerekiyor. Bakalım ne olacak...

the_cayman
28 Eylül 2006, 11:30
Bu arada Nicky Hayden ile Rossi arasında fark 12 Puan . Rossi şampiyonluğu istiyor hayden ise tam bir hayal kırıklığı oldu şu anda ... Son yarışları izleyip görelim gerçekten büyük çekişme yaşanıyor ...

the_cayman
04 Ekim 2006, 00:57
Valla şu andaki kurallara göre şampiyon Hayden. Daha önce de dediğim gibi önemli olan istikrar! Hayden belki çok az birinci oldu ama hep podyuma çıktı. Rossi ise 3 yarışta yarış dışı kaldı. Şampiyonluk da toplam puana göre belirleniyor, kaç kez birinci olunduğuna göre değil.

Şu an itibariyle istikrar tablosuna tekrar bakmanızı öneririm :queen:

Abicim sen Haydenciydin galiba ama Rossi motor arızalarına rağmen şampiyon olmak üzere . Forumun başından beri okuyorum da Hayden Hayden demişsin ondan sordum yani

poş@
05 Ekim 2006, 01:19
rossi bir numara ezer geçer:)

Olcan138
29 Ekim 2006, 17:30
Oylamaya katılan 8 kişiyi tebrik ediyoruz:)

Çok zevkli bir yarış ve renkli bir zafer olmadıysa da Hayden şampiyonluğa ulaşmayı başardı sonunda.

Tebrikler Nicky:P

boy
30 Ekim 2006, 22:41
Rossi hayranları hayal kırıklığına uğradı sanırım. Dediğim gibi Hayden şampiyon!

MotoGP'de yeni şampiyon Hayden (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24048) adlı başlıkta daha detaylı yorum yazdım.