Orijinalini görmek için tıklayınız : motorla kamp
benemha
20 Mayıs 2006, 21:21
yaz kapıda:) tatil zamanı:P motorla geçireceğimiz ilk yazımız. ve yine motorumuzla tatile çıkmak istiyoruz. Çadırımızı da aldık. sizlere soracağım ise iyi, güvenliği tam, sineklere karşı ilaçlama yapan , iki kişi günde en çok 10 ytl vereceğimiz , ağaçlık alanda, deniz kenarında elektrik veren bi camping alanı. İstanbula yakın olması iyi olur çünkü motorla çok da fazla seyahat edemeyiz. Şile Kilyos da çok klasik kalır. Çanakkale taraflarında iyi bildiğiniz bir yer var mı? adalar da güzel ama oraya motor gidebiliyor mu?
Gültekin
20 Mayıs 2006, 21:50
konu hakkında bilgim yok. cevapları bende merak ediyorum.
Gümüşyaka'da bir arsam var. bazı hafta sonları çadırı dikmeyi planlıyorum. ama wc ve duş problem olacak gibi görünüyor.
kullanışlı ve ucuz bir prefabrik bulamadım. bulsaydım, sorun kalmayacaktı :)
Barış Şuşut
20 Mayıs 2006, 21:52
Marmariste datça yolunda pamucak orman kampı var ...İstanbuldan yaklaşık 800 km ama çok güsel valla...:cherry:
viper_1
20 Mayıs 2006, 22:08
Eskişehir bence daha yakın 400 km...:queen:
Khutuck
20 Mayıs 2006, 22:30
Kastro-Kıyıköy'de kamping alanları var. Fiyat vs konusunda bilgim yok, İstanbul'a kuş uçuşu 100km ama 3-4 saat sürüyor gitmesi :)
yuceinsan
20 Mayıs 2006, 22:50
Tekirdag topagac,kumbag,ucmakdere buraları dene istanbula 120 km uzaklıkta ve gorebilecegin en guzel yerler. ucmakdere ( deniz kenarı ormanlık sessiz sakin) topagac (deniz kenari barlar caybahceleri eglence ;) kumbag( deniz kenarı,Almancı,ingiliz,yazlıkcı,sabaha kadar hayat heryer bar (Antalya gibi) ağaclık alana cadır kurma imkanı..) anlatılmaz yaşanır :)))))
ErbayXP
20 Mayıs 2006, 23:05
Tekirdag topagac,kumbag,ucmakdere buraları dene istanbula 120 km uzaklıkta ve gorebilecegin en guzel yerler. ucmakdere ( deniz kenarı ormanlık sessiz sakin) topagac (deniz kenari barlar caybahceleri eglence ;) kumbag( deniz kenarı,Almancı,ingiliz,yazlıkcı,sabaha kadar hayat heryer bar (Antalya gibi) ağaclık alana cadır kurma imkanı..) anlatılmaz yaşanır :)))))
çok merak ettim buraları.. google dan hemen bi aratıyorum.. cumartesi sabahtan gidip pazar akşamına kadar huzurlu vakit geçirebileceğim bi yere benziyor.. tek başıma gitsem önemli olmaz herhalde :mrgreen:
divingcenter
20 Mayıs 2006, 23:09
kerpe, kefken de olabilir bu konuda benden bilgi alabilirsin
yuceinsan
20 Mayıs 2006, 23:17
ErabyXP yaz gelsın hepınızı beklerım.bıgun kalmakla olmaz selaleye cadırı kurarız 1 hafta misafir ederim sizi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO