Orijinalini görmek için tıklayınız : mondial x-treme max baslangic
ByMusto
31 Ocak 2015, 20:23
Kolay gelsin cumleten.Baslangic icin almayi dusundugum iki motosiklet var cbr125r ve mondialxtreme max.sizdende yardim istiyorum. Su anda karar verdigim xtrememax cunku cbr krenajli.yeni baslamiyorum motor surmeye ama dusme kalkma elbet oluyo krenajlar ciziliyo kiriliyo cok dert para cikiyor ama xtreme krenajsiz oldugu icin daha cazip geliyo dusup kalkmalarda cok sikinti olucani sanmiyorum crosmotoru sonucta bide yuksek oldugu icin cok hosuma gidiyo.Siz abilerimce dusuncem ve motor secimim dogrumu dogru degilse tavsiyeleriniz neler:)
hakikiteker
31 Ocak 2015, 20:29
İkisi de apayrı seçenekler, ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha rahat yardımcı olunur.
berkekolik1
31 Ocak 2015, 20:29
Ben cbr 125 tercih ederdim, boyunuz kaç acaba? Ayrıca mondial kullanmadım bilmiyorum ama hondanın servis konusunda vs. fark atacağını gözüm kapalı söyleyebilirim.
ByMusto
31 Ocak 2015, 20:34
1.78 boy var su anda universiteye hazirlaniyorum yolda kullanmayi dusunuyorum manisa izmie arasinda. Mondialle zor olucani tahmin ediyorum bol bol ruzgar yerim ya bide 250 likle baslamak hata mi olur cbr125 alip satip 250 sine geciceme direk 250 sinialsam yanlismi yaparim oncesinde 2 yil kadar 100 luk 4 vitesli motosiklet kullandim kanuni
hakikiteker
31 Ocak 2015, 20:54
Enduro çok yanlış bir tercih olur o zaman, manisa-izmir arası için 250 cc daha makbul ama kontrolü tabii ki 125 likten daha zor. Bir de şöyle bir şey söyleyeyim; manisa - izmir arası yolda kışın çoğu zaman buz ve buzlanmadan ötürü kaza olur. Dört mevsim motosikletle ulaşımı düşünme.
ByMusto
31 Ocak 2015, 20:57
Enduro çok yanlış bir tercih olur o zaman, manisa-izmir arası için 250 cc daha makbul ama kontrolü tabii ki 125 likten daha zor. Bir de şöyle bir şey söyleyeyim; manisa - izmir arası yolda kışın çoğu zaman buz ve buzlanmadan ötürü kaza olur. Dört mevsim motosikletle ulaşımı düşünme.
izmirde eğitim yeren ver varmı biliyomusunuz
hakikiteker
31 Ocak 2015, 21:05
izmirde eğitim yeren ver varmı biliyomusunuz
Art Akademi yi biliyorum ama sadece duymuşluğum var, nasıldır, nerededir bir şey bilmiyorum.
Darkcity2000
31 Ocak 2015, 22:01
yuksek motor yuksek suspansiyon asfalt icin uygun olmayan lastikler.. siz biraz ustalasip xtreme ye gecseniz daha uygun olacak...
ozgranl
31 Ocak 2015, 22:05
Öncelikle merhaba,
Her gün birileri X-Treme Max ile ilgili bilgi almak istiyor,konu açmadan önce konu başlığına göz atarsanız ya da arama yaparak bir araştırma yaparsanız sorularınıza gayet net cevaplar bulacaksınızdır..
Manisa-İzmir arası yolu X-Treme Max gözü kapalı gider.. Üzerinde gelen lastikler çok çok iyi değil ama asfaltta iş görüyor araziye çıkacaksanız arazi lastiği takmanız daha mantıklı olacaktır. Eğer genellikle asfaltta kullanacaksanız Sava marka lastik takan kullanıcılar oldu ve gayette memnun kaldılar.
Evet,Honda'nın servis ağı çok yaygın olabilir ama servise her gittiğinizde cebinize olan etkisini de unutmamak gerekir,ayrıca Honda Servislerinden de çok sayıda şikayetçi olan insanı bu forum içerisinde görebilirsiniz. Buna ek olarak motosiklete yeni adım atıyorsunuz en ufak bir düşüp kalkmada yedek parça ucuzluğu yine size Mondial'in uygun olduğunu gösterecektir.
Mondial ile uzun yolculuklar yaptım bir kere dahi yolda kalmadım,şuan Cbf kullanıyorum ve Cbf Mondial'e göre rüzgardan daha fazla etkileniyor.
Mondial'in motor bloğu cg olduğu için mahallede ki motor tamirciniz bile arızasında size yardımcı olabilir.
Yine de gidin bakın,kullanıcı yorumlarını inceleyin içinize hangisi sinerse onu alın.
Saygılar.
ByMusto
31 Ocak 2015, 22:10
eger xtreme alırsam lastiklerini süpersporta cevirmeyi düsünüyorum daga cıkıcam zaman dişlileri takarımdiye düsünüyodum xtreme de ss lastigi güzel de duruyo ama fikrimi cbr ye degistirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Öncelikle merhaba,
Her gün birileri X-Treme Max ile ilgili bilgi almak istiyor,konu açmadan önce konu başlığına göz atarsanız ya da arama yaparak bir araştırma yaparsanız sorularınıza gayet net cevaplar bulacaksınızdır..
Manisa-İzmir arası yolu X-Treme Max gözü kapalı gider.. Üzerinde gelen lastikler çok çok iyi değil ama asfaltta iş görüyor araziye çıkacaksanız arazi lastiği takmanız daha mantıklı olacaktır. Eğer genellikle asfaltta kullanacaksanız Sava marka lastik takan kullanıcılar oldu ve gayette memnun kaldılar.
Evet,Honda'nın servis ağı çok yaygın olabilir ama servise her gittiğinizde cebinize olan etkisini de unutmamak gerekir,ayrıca Honda Servislerinden de çok sayıda şikayetçi olan insanı bu forum içerisinde görebilirsiniz. Buna ek olarak motosiklete yeni adım atıyorsunuz en ufak bir düşüp kalkmada yedek parça ucuzluğu yine size Mondial'in uygun olduğunu gösterecektir.
Mondial ile uzun yolculuklar yaptım bir kere dahi yolda kalmadım,şuan Cbf kullanıyorum ve Cbf Mondial'e göre rüzgardan daha fazla etkileniyor.
Mondial'in motor bloğu cg olduğu için mahallede ki motor tamirciniz bile arızasında size yardımcı olabilir.
Yine de gidin bakın,kullanıcı yorumlarını inceleyin içinize hangisi sinerse onu alın.
Saygılar.
teşekkürler bilgileriniz için kafam cok karısık ama lastikleri degiştirip xtreme almak daha avantajlı olur mondial yaklasık 3-4 bin lira cbr icin 7 binlira vericeme onun yerine mondialden ustune kalan parayı ekipman alarak degerlendirebilirim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO