Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Senatör
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
hopeless1
18 Mayıs 2006, 13:47
http://img131.imageshack.us/img131/6546/senator5cl.jpg
Motor Tipi : Tek silindir, hava soğutmalı, dört zamanlı Min.
Yerden Yükseklik (mm) : 105
Çap x strok : 57,4 mm x 57,8 mm
Boş Ağırlık : 143 kg
Motor hacmi : 149.6 ml
Fren Performansı : <=7m/30 km/h
Azami güç : 8 Hp / 7500 r/min
Egzost emisyonları CO (%); HC (ppm) : CO<=4,5%; HC<=1200 ppm
Azami tork : 10 N.m. /7000 r/min
Tırmanma açısı (°) :>=18
Ateşleme : C.D.I.
Ön lastik ebadı ve hava basıncı : 110/90-12/220KPa
Max. Hız (km/h) : <=85
Arka lastik ebadı ve hava basıncı : 110/90-12/230KPa
Ekonomik yakıt tüketimi (L/100 km) : <=2,9 L/100 km
Yağlama : Basınçlı/Sıçratma
Ebatları (BxExY) : 2130x765x1325 mm
Debriyaj : Kuru / otomatik santrifüj
Eksenler arası mesafe (mm) : 1548
Marş : Elektrikli / Koldan Marşlı
Hızlanma performans :< = 15 s
Fiyat: SENATOR 150 CC 3,485 ytl
http://www.bisan.com.tr/lifan/senator.htm
Arkadaşlar bu motordan kullanan varmı acaba?
rutti
18 Mayıs 2006, 13:57
Ben kullandım. Asya, mondial ve motoran ile kıyasladığımda büyük bir fark göremedim. Biraz daha ağır bir motor(kilo olarak). Uzun yolda rahat bir kullanımı var. Benzin tüketimi kabul edilebilir düzeyde. Rodaj öncesinde 125 km hıza ulaştık. Görüntü olarak diğerlerinden heybetli duruyor.
hopeless1
18 Mayıs 2006, 14:44
Ben kullandım. Asya, mondial ve motoran ile kıyasladığımda büyük bir fark göremedim. Biraz daha ağır bir motor(kilo olarak). Uzun yolda rahat bir kullanımı var. Benzin tüketimi kabul edilebilir düzeyde. Rodaj öncesinde 125 km hıza ulaştık. Görüntü olarak diğerlerinden heybetli duruyor.
dostum çok teşekkür ederim sağolasın.:rendeer:
ben internet sayfalarındaki özelliklerden mondial zat150 ile karşılaştırdım.
orada yazanlara göre zat tan 7kg daha hafif, kasası çok az daha büyük ve tork u çok az daha fazla. tabi dediğim gibi tüm bilgilerim internet sitelerindeki verilere dayanıyor yani bir hata varsa benim hatam değil.
sen tavsiye edermisin dostum bu motoru?
yani zat150 yada asya 150t1 modeline oranla. :pale:
fiyat olarak ikisinin arasında kalıyor ama karar veremiyorum bir türlü.:pr:
Seninde dediğin gibi cidden görüntüsü süper.:cherry:
solistalper
18 Mayıs 2006, 14:57
Evet fiyatı çok iyi görüntüsüde piaggioyu andırıyor zaten tüm piyasa bunun üzerine kurulu ama o fiyata o motora binmek keyifli olacaktır
lukas
18 Mayıs 2006, 15:09
Ben bu motoru 45 gün önce aldım 350 km falan yaptım çok memnunum, tüketimi emsallerinden daha az anladığım kadarıyla, önceleri motor kasaya ufak gelir diye düşünmüştüm ama kesinlikle çok güçlü bir motoru var. kısacası şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim
batuhan35
18 Mayıs 2006, 15:15
bence seklı cok hos ama 8hp bıraz düş:silent: ük sankı.??
lukas
18 Mayıs 2006, 15:36
Dostum haklısın 8 HP olsaydı haklıydın, ancak verilerde bir yanlışlık var sanırım çünkü orjinal veriler Lifan'a baktığımızda görüyoruz ki 7,2 KW bu da 9,7 HP yapıyor bu tip Çin motorlarının hepsi aynı;
entellektüel
18 Mayıs 2006, 15:40
Mondial Zat 150 Uluslararası piyasada JC 150 T olarak biliniyor. 13 Beygir gücü var. Teknik raporlarında piston çapı 152 olarak geçiyor. (149 densede) Bu arada ben 70 + eşimde 70 = 140 kilo ile 300 km yolda banamısın demedi. 70 Km'lik bir yokuşu 110 Kiloluk bir yolcu ile bende 70 toplam 180 kilo motorun ağırlığı 150 kilo kısa sürede devrini alıp 60 km hızla çıktı. Adana'da Bisan Lifan Bir kaç tane gördüm. Kullanmadım ama Mondial almadan önce 3 ay araştırma yaptım. İnternet dahil bayiiler dahil. ama 3,500. YTL ye mondial Zat 150 aldım. Millet durdurup soruyor. kaça aldın nasıl diye... Şu an motor 1500 km'de ama motorda tık yok.... Sadece Mafsalları değiştik, bir de eksoz susturucu patladı.. o kadar...
hakpek
18 Mayıs 2006, 18:16
hey adanalı dostum... senin şu aleti bir görsek merak etiklerim var görüşebilirmiyiz..
hopeless1
18 Mayıs 2006, 23:41
Ben bu motoru 45 gün önce aldım 350 km falan yaptım çok memnunum, tüketimi emsallerinden daha az anladığım kadarıyla, önceleri motor kasaya ufak gelir diye düşünmüştüm ama kesinlikle çok güçlü bir motoru var. kısacası şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim
lukas dostum hayırlı uğurlu olsun motorun...
Arada sırada bize motor hakkındaki bilgi vermeye devam edersen çok memnun olurum hatta mümkünse bol bol resim bekliyorum senden.
bur-k@
18 Mayıs 2006, 23:50
benim 3-5 yazacaklarım var bu motorun kırmızı olanında bir komsumuz aldı ama bir kere bile binemedim neyse motorun durduğu yerde lastikleri patlayormus :silent: böyle bişey olurmu dedim"oluyo dedi" neyse motorun ayrodinamiği iyi değil dedi! 80 den sonra savruluyor dedi. marştan çalıştıramadı ve motoru aldığı gibi manisaya gitti fabrikaya geri verdi motoru..... fabrika hatalı toplamdan kaynaklandığından dolayı geri alıp yenisini vermeyi teklif etmiş adam inatcı almadı onun yerine gaziemirde aldığı bayiden yamaha nouvo aldı gayet mem olduğunu söylüyor ama ben hala durduk yere 2 tekerin patlamasını anlamış değilim :silent:
Sadobey
19 Mayıs 2006, 00:09
Bu motor 3-4 sene önce Gelly markasıyla UMC motosiklet tarafından gelmişti.
Kemal
19 Mayıs 2006, 00:12
Hoş ama pahalı birde koca koca bisan yazmasalarmış! Gereksiz olmuş
hopeless1
19 Mayıs 2006, 20:33
Hoş ama pahalı birde koca koca bisan yazmasalarmış! Gereksiz olmuş
Fiyat evet pahalı ama muadil olarak gördüğüm zat tan daha ucuz.
o bisan yazılarınında bence bir çözümünü bulmak hiçde zor değil.
Mengu16
20 Mayıs 2006, 02:41
Bu motor 150 kiloluk bir plastik-demir yığını gibi bence !
rutti
20 Mayıs 2006, 14:19
bu gün 45 km yol yaptım. gene 125'i buldum. şimdilik sorun yok. Komşumun motoru ve o da şu an için çok memnun.
extacy77
20 Mayıs 2006, 14:28
8bg az gibi bu kütleye(daha doğrusu hacime:) ) bukadar büyük motorum olacak 90ı geçemeyecek:pale: :farao:
hopeless1
20 Mayıs 2006, 15:12
8bg az gibi bu kütleye(daha doğrusu hacime:) ) bukadar büyük motorum olacak 90ı geçemeyecek:pale: :farao:
Dostum sen 1,86 boyundaki bir adama hangi çin malı scooter ı tavsiye edersin?
h-mawi
23 Mayıs 2006, 23:54
benim 3-5 yazacaklarım var bu motorun kırmızı olanında bir komsumuz aldı ama bir kere bile binemedim neyse motorun durduğu yerde lastikleri patlayormus :silent: böyle bişey olurmu dedim"oluyo dedi" neyse motorun ayrodinamiği iyi değil dedi! 80 den sonra savruluyor dedi. marştan çalıştıramadı ve motoru aldığı gibi manisaya gitti fabrikaya geri verdi motoru..... fabrika hatalı toplamdan kaynaklandığından dolayı geri alıp yenisini vermeyi teklif etmiş adam inatcı almadı onun yerine gaziemirde aldığı bayiden yamaha nouvo aldı gayet mem olduğunu söylüyor ama ben hala durduk yere 2 tekerin patlamasını anlamış değilim :silent:
bu olay senatör 150 de mi olmuş?
Mengu16
25 Mayıs 2006, 17:07
Motor güzelde ilk 300 km iki kişi binmeyin derler ,
Zaten bu motorun 30-35 kilo fazlalığıyla iki kişi binmiş gibi oluyorsunuz !
Birde motora gerçekten iki kişi binseniz eyvah !
h-mawi
28 Mayıs 2006, 00:18
taaaz
Çevrim Dışı
arkadaşım bir ay önce senatör motorsiklet aldım
hiç bir sorun yok mükemmel bi alet mondial zatlarla kıyaslanamaz bence.motorun fotolarınıda göndereyim bi araa ondan sonraa karar verirsin....
slm. bu mesajı yollamışlar bana.bizde almayı düşünüyorduk.bugünde bayisine gittik. elimizdeki motoru sattığımızda bisanı alıcaz.
kanuni racer 200 e baktın mı hiç 3500 ytl.plaka vergi hepsi içinde.özellikleride baya güzel 1.86 boyundaki birine görede motor küçük kalmıyor.
hopeless1
04 Haziran 2006, 01:01
Arkadaşlar hala motoru kullananlardan ne resim nede bilgi gelmedi...
ne o havalar güzel herkes dışarıda geziyormu yoksa?...
H-mawi dostum kanunu racer pek bana hitap etmiyor ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim. sağolasın.
okan4037
04 Haziran 2006, 01:13
resimleri koyun artık yoksa motorunuz yokta yalanmı soluyorsunuz:P :P :P
motodevil
04 Haziran 2006, 01:14
bence cin malı icin gorunumu oldukca iyi ama motor hakkında bısıy dıyemem
batuhan35
04 Haziran 2006, 01:19
Bu motor 3-4 sene önce Gelly markasıyla UMC motosiklet tarafından gelmişti.
sadobey walla cok dıkkatlısın...:cat:
bende bu motoru gordugumde aynı şeyi dusundum
bende gelly 125cc scooter var ama pek memnun değilim...:pale:
bısan a gelınce ben zaten bu motoru fuarda gorüp ıncelemıstım bence
goruntusu cok hoş ama kalıteden yana yorum yapamam hıcbır bılgım yok..:wiinkk:
taaaz
04 Haziran 2006, 15:16
arkadaşlar fotolar elinizdee .....çok yakın zamanda daha net ve daha iyi fotolar gelecekk.....
hopeless1
04 Haziran 2006, 18:13
Sağolan taaaz.....
bahsettiğin diğer fotolaarı sabırsızlıklabekliyoruz.
arayı fazla uzatmazsın umarım.
okan4037
04 Haziran 2006, 18:38
taaz sen motorundan memnunmusun su anlık kac km oldu senın canavar
logaritma
04 Haziran 2006, 18:52
arkadaşlar bu motor hakkında bir topic açılmışdı orda bu motorun esas yamahının bir modeli olduğu ortaya çıkmış ilk maksi scooterlardan biri olduğu resimleri falan konulmuşdu aratırsanız bulursunuz.
taaaz
06 Haziran 2006, 00:28
evet arkadaşım motor şu an 750 km civarında... motordan hiç bi şikayetim yok...çok iyi bencee... logaritma arkadaşımın dedikleride tamamen doğru 93 senesinde bu motorun birebir kasasını yamaha' bir modeli olarak piyasaya sürülmüştü...ben o yamahayla benim motoru yanyana getirdim...birebir hiç bi fark yok....
gt06
08 Haziran 2006, 01:56
Ya arkadaşlar bende bu motoru çok sevdim görüntü süper.
Yıba çarşısında peşin 2,700 dediler.
İkinci el arıyorum ama sanırım daha ikinci ele düşmedi bu motor.
shadowofspirit
08 Haziran 2006, 06:41
düşmedi düşemez çünkü çin malı hehehehehe
gt06
09 Haziran 2006, 03:49
düşmedi düşemez çünkü çin malı hehehehehe
EEEEEEEEE yaniiiiiiiiiii????????????????
komik olsun diye yazdıysan bence komik değil,
yok faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorsan bence faydalı ve hatta bilgi bile değil....
:pr: :pr: :pr: :pr:
BOO_74
09 Haziran 2006, 13:28
EEEEEEEEE yaniiiiiiiiiii????????????????
komik olsun diye yazdıysan bence komik değil,
yok faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorsan bence faydalı ve hatta bilgi bile değil....
:pr: :pr: :pr: :pr:
+1
kesinlikle katılıyorum, neyse boşverin, belki bisiklet tekerli çin yapımı en ucuz yamaha'ya biniyor diye özel hissetmek istiyordur...:farao:
mondialcii
09 Haziran 2006, 14:19
BOO_74 aynen sana katılıyorum...
Ben ne kadar çok kendimi yırtsamda şu çin muhabbetini bırakın diye ama adamlar tınlamıyo bile boşver bundan sonrada kimseyi takmıyorum zaten isteyen istediğini söylesin(istediğini söyleyen istemediğini işitir...)
taaaz
10 Haziran 2006, 14:09
mondial zat alanlar şimdi yollarda bisan senatör'ü görünce iç çekip tühbee niye acele ettim bu motoru alırken diyorlar.....şimdide bisan senatöre çamur atıyorlar..... offfff allahım off
kuvva
10 Haziran 2006, 14:19
yakışıklı..
melik17
10 Haziran 2006, 17:43
slm arkadaslar ya bu motor cok guzel acaba bunun max hızı kactır?
taaaz
11 Haziran 2006, 02:22
arkadaşım motorla 120 yaptım ben...
gt06
26 Haziran 2006, 04:39
Eeee Arkadaşlar ne alemdesiniz?
Temmuz 8 de sınava giriyorum yahuu 10 yıl sonra motor sevdasından yine ehliyet sınavına giriyorum. Ya varya deseler inanmazdım haa.
Arkadaşlar senatör hakkında yeni gelişme, yeni resim, vs... yokmu bişeyler yafuuu unutulmuş bu topic.
Taaaz hadi dostum yeni resimler ve bilgiler bekliyoruz senden.
maxx75
26 Haziran 2006, 22:14
Arkdaslar bendede GEELY jl150t-6 BOSS(2001) modeli var.BİSAN ın motoru hakkında bisey diyemem ama sürerken keyif alabileceginizden eminim.Cok rahat ve aynı zamanda yüksek:cat: Goruntusude cok asil:bounce: Yanlıs mıyım?
most_wanted
27 Haziran 2006, 00:08
selam dostlar size bilgi vereyim senaotor hakkında bu motor benim arkadaşta da var yeni aldı 150cc motor cok rahat 125km net hızı var diğer 150 likleri ucuruyo motor kasada hiç ağır değil. Isparta Toker tİCARET ten aldı fiyatı 2.900 ytl pilaka teslim kask ves. lerde hediye isterseniz siteye bi bakın... http://www.tokermotor.com
gt06
27 Haziran 2006, 00:15
Arkdaslar bendede GEELY jl150t-6 BOSS(2001) modeli var.BİSAN ın motoru hakkında bisey diyemem ama sürerken keyif alabileceginizden eminim.Cok rahat ve aynı zamanda yüksek:cat: Goruntusude cok asil:bounce: Yanlıs mıyım?
Dostum bu motorlar sadece görüntüdemi aynılar yoksa teknik özellikleride benziyormu? Eğer bu konu hakkında bizleri aydınlatabilirsen çok sevinirim.
Birde burada senatör resmi koyan pek olmadı, bari sen gelly resimleri koyda gözümüz şenlensin yahuuu....
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
serbus
27 Haziran 2006, 00:35
Daha önce açılan diğer topiktede yazdım... Bisan Senator 150 aldığıma şükrediyorum. Çünkü aynı zamanda Asya 150 T ve Asya 150 T1 kullandım ama bana kalırsa diğerleri Bisan'ın Senatoru yanında 0 kalıyor herşeyden önce motor yüksek geniş ve kullanımı çok rahat hıza önem verildiği gibi duruş mesafesi ve perfonmansı süper. 350 km ulaştım şu anda daha hala tık yok rampa yokuş hiç farketmiyor hatta şunuda rahatlıkla söyleyeyim Mondial ve Asya nın çıkardığı yarı otomatik vitesli motorlar bile yolda boy ölçüşemediler ve benim 100 kg olduğumuda düşünürseniz bana gayet hak vereceksiniz almayan arkadaşlar varsa ve Mondial Zat ile karşılaştırma yapıyorlarsa yapmasınlar bence hepsini kullandım ben çünkü. Ve bu motora sırf denemek için 3 kişi bile bindik ama hızlanma ve performansından hiç birşey kaybetmedi eeee o zaman neden duruyorsunuz ki sizde alın bence bana hak vereceksiniz.... Ben çok MEMNUNUM aklımı seveyim...
maxx75
27 Haziran 2006, 22:25
Dostum bu motorlar sadece görüntüdemi aynılar yoksa teknik özellikleride benziyormu? Eğer bu konu hakkında bizleri aydınlatabilirsen çok sevinirim.
Birde burada senatör resmi koyan pek olmadı, bari sen gelly resimleri koyda gözümüz şenlensin yahuuu....
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Teknik ozellikleride anladıgım kadarıyla aynı.En kısa zamanda gercek bi iki resim koyarım(tabi istersen)
maxx75
27 Haziran 2006, 22:34
Bir de GEELY(133kg) BİSAN(143kg)dan daha hafif ama buna karsılık GEELY nin cekişi 1.5 NW daha az.Yani GEELY hafif oldugu için 1.5 NW lik acıgı kapatıyo. Link:http://www.geely.com/english/moto/pro/JL150T-6.htm
GEELY de fiziki tek fark (eklenti) artcının yaslanması için konmus olan bar
gt06
27 Haziran 2006, 23:50
Teknik ozellikleride anladıgım kadarıyla aynı.En kısa zamanda gercek bi iki resim koyarım(tabi istersen)
Yafu istemez olurmuyum hiç? Sen yollayabildiğin kadar yolla yeterki...
Bu arada senin boyun kaç dostum? benim boy 1,86 kilo 68 yani kullanım sırasında abes bir görüntü olmuyordur değilmi?
:cherry: :cherry: :cherry:
salihgureli
28 Haziran 2006, 00:28
Arkadaşlar ahanda ikinci eli
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2433080
mostwanted_57
28 Haziran 2006, 00:31
Arkadaşlar ahanda ikinci eli
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2433080
:silent: :silent: 1400 ytl mi :sunny:
bianchi nin bisikletleri bu fiyata. sudan ucuz valla :sunny: :sunny:
maxx75
28 Haziran 2006, 01:53
gt06 resimler benim telde bilgisayara atıp en kısa zamanda atıcam foruma.Ayriyetten motor tam sanada uymassa kimseye uymaz.Benim de boyum1.81 ama kilom var biras 85 falan.İriceyim yani birazcık.Ama ben bile nerdeyse uzerinde ufak kalcam.Motorun gercek bir maxxxi scooter.He su ilana gelince:O ilan uzun süredir orada duruyo.Ama motor gorundugu gibi biraz bakımsız kalmıs.Eger motorunda fazla sorun yoksa kasası artık problem degil.Nasıl olsa BİSAN la ayni:queen: Bizim motorda aldıgımız zamanlar (ki o zaman parcası bulunmuyordu)buna benziyordu.Komple boyaya soktuk koltuguna tekrar deri kılıf diktirdik bi de motorunu yaptırdık.Sonunda hak ettigi gorunume kavustu.Yalnız bi paspas ve egzost sorunumuz var.Kısacası biraz masrafı oldu ama her bindigimde gercekten rahatlıgıyla butun bunları unutturuyo:cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO