PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Senatör

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

muratoygur
25 Nisan 2008, 15:04
Kolpa kardeşim istersen Bisan la takas yapalım senle :) Sen bisanı sevmiştin ::)
Ayrıca kaça satacaksın emektarı

kolpa
25 Nisan 2008, 15:12
:queen:
enduro alcam kafaya koydum beraber gezdiğim arkadaşlar her gittiğimiz yerde dağ tepe tırmanmaya başlıyolar ben burgmanla bi kenara çekip onların oyunlarının bitmesini bekliyorum:P

DİJİ ERHAN
13 Mayıs 2008, 15:56
s a arkadaşlar sizin senator maceranızı başından sonuna okudum ve gerçekten şunu itiraf edeyimki 100 sayfa kitap okusam ancak bu denli bilgim olurdu

ama aklıma takılan birşey var ben 1 haftaya kalmaz bisan senatör alacam sizin tecrubeniz ve bilginize dayanarak şu soruları hazırladım lütfen cevapsız bırakmayın

1-) motor ağır buna göre yakıt tasarüflumu değilmi
2-) motor kontrolu nasıl 2 kişi binince güven veriyormu
3-) yedek parça pahalımı ve yaygınmı
4-) 2499 12 ay taksitle mazada buldum ama toplanmış ama birkaç çiziği var adam sen bukadar incelersen bu motoru alamassın diyor iyide 2500 ytl veriyoruz boru değilki
5-) öyle dedikleri gibi hergün bir parçası elimizde kalacak bir motormu
6-) ilk bakımı ne zaman ve nelere dikkat edeyim
7-) en iyi yağ hangisi
8-) hava filtresi ni değiştirmek yerine basınçlı hava tutlsa iş görürmü
9-)sizce ilk değiştirmem gereken parçalar hangileri (kayış ve lastik hariç)
6-) benim aklıma gelmeyen sizin ekliceniz bilgiler varsa onuda yazın kardeşler

sağolun
:cat:

Kuşadalı
13 Mayıs 2008, 17:42
1-) motor ağır buna göre yakıt tasarüflumu değilmi
Motor benzerlerine göre çok ağır değil. Ben motorla düşüp 6-7 metre sürüklendikten sonra motora binip yoluma devam ettim. Yollarda hafif ama yengeç gibi yan yan giden motorlara binmekten iyidir. Zaten benzerlerine göre çok ağır olduğunu sanmıyorum. Yakıt daha çok sürücünün kullanım tarzına ve sürücünün ağırlığına bakıyor :)

2-) motor kontrolu nasıl 2 kişi binince güven veriyormu
Bu konuda kolpa daha tecrübeli sanırım.

Ben 2 tekerlek üstünde olduğum zaman yollardaki diğer sürücüler yüzünden kendimi zaten güvende hissetmiyorum. Goldwing de olsa farketmez.

3-) yedek parça pahalımı ve yaygınmı
5-) öyle dedikleri gibi hergün bir parçası elimizde kalacak bir motormu
5 aydır kullanıyorum. Sadece normal 4000 km bakıma girdi ve yeni Michelin lastik aldım (tanesi 90 lira). Tıkır tıkır çalışıyor onun dışında.

6-) benim aklıma gelmeyen sizin ekliceniz bilgiler varsa onuda yazın kardeşler
Stopların kırmızı plastiği ışığı pek iyi geçirmiyor sanki. Ben kaska takılabilen kablosuz led stop lambası taktım.

DİJİ ERHAN
13 Mayıs 2008, 19:04
sağolasın kuş adalı yanı sonuç itibariyle ok diyorsun :cat:

yoksa benmi yannış annadım :pale:

kolpa
13 Mayıs 2008, 20:58
senatör piyasada çin üretimi çeşitli markalarla satılan 3 farklı kasadaki maxi scoterlar içinde benim görüşüme göre en iyisi. 4.000km kullandım lastikleri hariç hiç bir yerinden dert yanmadım. ama şuan kullandığım suzuki burgman her yönüyle bunların çok ötesinde bir alet.

Gürcell
13 Mayıs 2008, 21:52
Bisan web sitesinde niçin artık senatör yok. Bilen birileri varmı acaba?

http://www.bisan.com.tr/images/motocycleline.swf

http://www.bisan.com.tr/fiyat/motosiklet2008.htm

Kuşadalı
14 Mayıs 2008, 00:16
Bisan web sitesinde niçin artık senatör yok. Bilen birileri varmı acaba?

http://www.bisan.com.tr/images/motocycleline.swf

http://www.bisan.com.tr/fiyat/motosiklet2008.htm

Lifan artık Türkiyede kendi markasıyla üretime başlıyor sanırım.

http://www.lifan.com.tr/detay.asp?urun=54

bulenttrn
14 Mayıs 2008, 00:38
Herkese selam 2-3 aydır siteyi takip ediyorum fakat bişey yazmamıştım ama senator hakkında tüm sölediklerinizi okudum ve 5-6 gün önce ilk motorum senator 150 mi aldım oldukça yardımcı oldu yazdıklarınız herkese teşk ederim.

Kuşadalı
14 Mayıs 2008, 10:25
senatör piyasada çin üretimi çeşitli markalarla satılan 3 farklı kasadaki maxi scoterlar içinde benim görüşüme göre en iyisi. 4.000km kullandım lastikleri hariç hiç bir yerinden dert yanmadım. ama şuan kullandığım suzuki burgman her yönüyle bunların çok ötesinde bir alet.

:) Kendine yeni bir enduro çekince bakalım ne diyeceksin.

kolpa
14 Mayıs 2008, 15:14
burgmandaki konforun hiç birinde olmıcağı kesin ama asfalttan çıkınca burgman üstünde olduğun için ağlamaya başlıyosun...

muratoygur
17 Mayıs 2008, 01:45
Merhaba arkadaşlar, Bisancı ailesi büyüyor :) Ne güzel,
Bende 5000 km deviren bisancı olarak bişiyler eklemek isterim,
Malzeme kalitesi olarak, diğer çinlilerin biraz üstünde, Geniş ve ağır olması yolda güven sağlamanızı hissettiriyor,Hatta diğer araçlar sizden uzaklaşıyor.
Tek sıkıntısı uzun yola çıktığınızda surat bakımından yavaş olması nedeniyle sıkıcı ve yorucu olabiliyor,
Pazar yuvacığa gidecem kız arkadaşlarla motoruda denemiş olacam,Beni yüz üstü bırakmadı hiç,
Şu an motoru satmayı düşünüyorum, kolpa gibi burgman almak için, Param olsa alacam valla ya,
Son söz Bisan iydir güvenlidir yakıtta normaldir, çok hızlı değildir ama güçlüdür. Bakarsan bağ olur bakmazsan çinli çöpü :)

muratoygur
19 Mayıs 2008, 14:54
Merhaba arkadaşlar büyük bir motor için benim makinayı satmayı düşünüyorum, Sonra ben duymadım ben görmedim demeyin ona göre,
Şuan 5450 km de ve 2650 den koydum, bizim sitedekilere indirimim olacak tabiki :) Umarım bu parasızlık zamanımda hayırlı bişi yapıyorumdur.

1 YIL GARANTİLİ SORUNSUZ 2007 GRİ SENATÖR #8352741 sahibinden :)

Gürcell
24 Mayıs 2008, 20:37
Selam Arkadaşlar. Sakın yanlış anlamayın nette gezerken bi resim buldum belki ilginizi çeker dedim. Asla ve asla motorlarınızı veya firmasını kötülemek gibi bi derdim yok.

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/8/25Yurdum_Insani__110/6.jpg

narkozcu
24 Mayıs 2008, 23:11
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım , geçenlerde ikinci el bi senatör aldım(başlangıç olarak). 150 km filan yaptım bir sorun yok şimdilik. ankara trafiğinde gayet rahat kullanabiliyorum.:cat: yalnız daha ayrıntılı teknik bilgi sahibi olabilmek için kullanım kılavuz kitapçığını nereden bulabilirim acaba ???:silent:

muratoygur
25 Mayıs 2008, 00:06
Selam Arkadaşlar. Sakın yanlış anlamayın nette gezerken bi resim buldum belki ilginizi çeker dedim. Asla ve asla motorlarınızı veya firmasını kötülemek gibi bi derdim yok.

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/8/25Yurdum_Insani__110/6.jpg

ARkadaşlar, Bisan da parça sıkıntısı varmış öğrendim, benimde egzosu değiştirmem gerekti sipariş verdim 2 haftada anca geldi, Bugün motoru gelin alın dedi tamircim, Halletmişler, Arkadaşın sıkıtısı sanırım yakın zamanda çözülür,

kolpa
25 Mayıs 2008, 00:32
ben suzuki için 2 haftadan fazladır parça bekliyorum. taa japonyadan gelicekmiş sanırım ne zaman geliceği bile belli değil...
bendede bisan varken parça sorunum olmuştu 1 aydan fazla servisin parça getirmesini bekledikten sonra fabrikaya giderek aynı gün hemde ücretsiz olarak çözdüm. parça için fabrikayla kontak kurmak en mantıklı yol. bu arada evimle fabrika arası 25km kadar olması bu konuda bir şans oldu...:wiinkk:

muratoygur
25 Mayıs 2008, 00:39
ben suzuki için 2 haftadan fazladır parça bekliyorum. taa japonyadan gelicekmiş sanırım ne zaman geliceği bile belli değil...
bendede bisan varken parça sorunum olmuştu 1 aydan fazla servisin parça getirmesini bekledikten sonra fabrikaya giderek aynı gün hemde ücretsiz olarak çözdüm. parça için fabrikayla kontak kurmak en mantıklı yol. bu arada evimle fabrika arası 25km kadar olması bu konuda bir şans oldu...:wiinkk:

Senin kide ne şansmış kolpa ya, Sırtını dayamışsın fabrikaya daha ne diyim :)
Benim egzos yoksa sayendemi geldi :)))

yezgan
27 Mayıs 2008, 16:01
evet arkadaş ilk önce herke selam ben burda bisan senatör alacamı söylemiştim ve aldım hemde 7 8ay oldu şimdi gelelim anlatacaklarıma ve bu anlatacaklarımla size yardımcı olacagıma
1-12 adet gaz teli 12 x 30 = 360 ytl
2- 4 adat far 4 x 15 = 60 ytl
3 -8 adet buji ve buji kapagı 8 x 25 = 200 ytl
4 -1 adet balata 30 ytl
Şimdi bunların yanında daha bir çok masraf var yok egsoz bilmem nesi yok fren müşirimidir nedir anlamam ayaklık yayı hava flitresi granaj sonra kayış ve en önemlisi kayış arkadaşlar motoru aldıgım ilk 4 ay 90 yukarı çıkmıyordu kayş degişti şimdi 130 km ama 130 dediğinine bakmayın oda kolpa velhasım bence uzak durun arkadaşlar çok uzak durun bu kolpa çinlilerden ben keşke almasaydım ah kafama diyorum şimdi ama zevk sizin birşey diyemem birde parçanızmı gelmedi benimde gelmedi hemde 2 ay baktım olmucak telefon açtım fabrikaya sayım var dediler bende bekledim birdaha telefon açtım birdaha sayım var dediler bende bunlara mail attım eger siz bana yardımcı olmuyorsanız bende hakkmı yasal yolla aryacagımı söyleyen bir mail attım baktim parça 1 hafta içinde geldi şimdi ne olursa olsun hemen geliyor birde parçayı başka bir motordan sökmüşer :) şimdi karar verin sizce bisanmı mondialmi bilmemnemi bence hepsi aynı sadece bizi kekliyorlar hee birde garanti şartları iyi okuyun :)) msn adresimi veriyorum sorusu olan eklesin yezgan_16@hotmail.com

muratoygur
27 Mayıs 2008, 18:50
evet arkadaş ilk önce herke selam ben burda bisan senatör alacamı söylemiştim ve aldım hemde 7 8ay oldu şimdi gelelim anlatacaklarıma ve bu anlatacaklarımla size yardımcı olacagıma
1-12 adet gaz teli 12 x 30 = 360 ytl
2- 4 adat far 4 x 15 = 60 ytl
3 -8 adet buji ve buji kapagı 8 x 25 = 200 ytl
4 -1 adet balata 30 ytl
Şimdi bunların yanında daha bir çok masraf var yok egsoz bilmem nesi yok fren müşirimidir nedir anlamam ayaklık yayı hava flitresi granaj sonra kayış ve en önemlisi kayış arkadaşlar motoru aldıgım ilk 4 ay 90 yukarı çıkmıyordu kayş degişti şimdi 130 km ama 130 dediğinine bakmayın oda kolpa velhasım bence uzak durun arkadaşlar çok uzak durun bu kolpa çinlilerden ben keşke almasaydım ah kafama diyorum şimdi ama zevk sizin birşey diyemem birde parçanızmı gelmedi benimde gelmedi hemde 2 ay baktım olmucak telefon açtım fabrikaya sayım var dediler bende bekledim birdaha telefon açtım birdaha sayım var dediler bende bunlara mail attım eger siz bana yardımcı olmuyorsanız bende hakkmı yasal yolla aryacagımı söyleyen bir mail attım baktim parça 1 hafta içinde geldi şimdi ne olursa olsun hemen geliyor birde parçayı başka bir motordan sökmüşer :) şimdi karar verin sizce bisanmı mondialmi bilmemnemi bence hepsi aynı sadece bizi kekliyorlar hee birde garanti şartları iyi okuyun :)) msn adresimi veriyorum sorusu olan eklesin yezgan_16@hotmail.com

Merhaba arkadaşım yaklaşık 1 yıldır Bisan kullanıyorum, Senin saydıkların arızalar çok fena şaşırtı, Tamam çinli malzeme iyi değilde gaz teli bu kadar değişirmi, buji falan anlamadım, Değişeni saysam 1 gazteli oda fazla gaza asılmaktandı 2. egzos perçinleri içine dökülmüş ses yapıyodu. Egzosta 3 haftada geldi. Şaşırdım bu duruma Şansız bedeviyle bir yakınlığın yoktur umarım :queen::P

yezgan
27 Mayıs 2008, 21:26
:)benim başıma geldi bursada oturuyorum yıldırımdaki servisimide götürebilirim inanmayan varsa sordum servisime neden diye oda bana modelinden dedi:) dostum valla ben sadece alacak olanlara başına gelebilecek olası sorunları söyledim ama benden tavsiye bir kolpa çin motoru kullanıcısı olarak almayın derim yazık olur bu motorların ömrü kullan at çin işi çakmaklar gibi 2 sene fazla deil bunun sıfırı 3000.ytl ile 4000 ytl arası buna bu parayı vereceginize gidin marka birşey alın.....bu arada egsoz degiştirdim demişsin para verdinmi yoksa garantidenmi benim egsozda patladı bom :)

kolpa
27 Mayıs 2008, 22:31
çin malı olduğu için hassas makinalar kullanırken daha fazla özen göstermek fazla hırpalamamak gerekiyor. iyi kullanılırsa bu sorunların hiç birini yaşamassın. ben 1 seneden daha uzun süre kullanmama rağmen bunların hiç biriyle karşılaşmadım...

muratoygur
27 Mayıs 2008, 23:35
:)benim başıma geldi bursada oturuyorum yıldırımdaki servisimide götürebilirim inanmayan varsa sordum servisime neden diye oda bana modelinden dedi:) dostum valla ben sadece alacak olanlara başına gelebilecek olası sorunları söyledim ama benden tavsiye bir kolpa çin motoru kullanıcısı olarak almayın derim yazık olur bu motorların ömrü kullan at çin işi çakmaklar gibi 2 sene fazla deil bunun sıfırı 3000.ytl ile 4000 ytl arası buna bu parayı vereceginize gidin marka birşey alın.....bu arada egsoz degiştirdim demişsin para verdinmi yoksa garantidenmi benim egsozda patladı bom :)

Garantiden değişti ve para mara ödemedim, N alırsan al japon çin falan yinede şans işi kimisi anatar sürmüyo kimisi daha alırken başlıyor problemler. Kolpanında dediği gibi dikkatli ve temiz kullanmak gerekiyor. Bakımını falan eksik etmiyecen çukurlara dalmıyacan, yoksa bir yerleri kırar parçalarsın, hoş memleketimin çukuru tümseği bol kaç kaçabilirsen :)

yezgan
28 Mayıs 2008, 03:39
arkadaşlar siz türkiyedensiniz ve çin malı motorun bir seneden beri kullanıyorsunuz ve saglam diyorsunuz sizin makinalar kaç kmde benim çin 10000 kmde ama bende narin kullandım çinimi:) öyle çukur felan yok birde 2 saat önce bir tümsekten geçtim amosör patlatı galiba :) ama yukarıda yazdıgım şeylere bakınca sorunun sadece bende oldugunu görüyorum ve aklıma bir tek şey geliyor acaba fabrika hatalımı ve ben bütün bakımlarını servise yaptırdım kendim hiç ugraşmadım bir tek sigortasını degiştirdim okadar birde servis bana egsoz 75 ytl dedi ama garantiden dedi bu adam beni kazıklıyormu ne :S

muratoygur
28 Mayıs 2008, 14:17
arkadaşlar siz türkiyedensiniz ve çin malı motorun bir seneden beri kullanıyorsunuz ve saglam diyorsunuz sizin makinalar kaç kmde benim çin 10000 kmde ama bende narin kullandım çinimi:) öyle çukur felan yok birde 2 saat önce bir tümsekten geçtim amosör patlatı galiba :) ama yukarıda yazdıgım şeylere bakınca sorunun sadece bende oldugunu görüyorum ve aklıma bir tek şey geliyor acaba fabrika hatalımı ve ben bütün bakımlarını servise yaptırdım kendim hiç ugraşmadım bir tek sigortasını degiştirdim okadar birde servis bana egsoz 75 ytl dedi ama garantiden dedi bu adam beni kazıklıyormu ne :S

Benim ki 5400 devirdi, Dün akşam sağlam bir tümseğe girdim, çamurluk bağlantı vida yeri kırıldı ama küçük bir kaynakla sorun kalmaz. Bence senin servisin sağlam bir sopayı hakediyor. Hatta eşşeği suya yolla bence :) :queen:

muratoygur
05 Haziran 2008, 16:39
Bisancılar nerde acaba, Yokmu nerdeler arkadaşlarım

Kuşadalı
07 Haziran 2008, 00:00
Bisancılar nerde acaba, Yokmu nerdeler arkadaşlarım

Kolpadan 7 ay önce aldığım Senatörü Kuşadasının saçma sapan tarla gibi yollarında kullanıyorum. 4000 de yeni kayış takmaktan başka bir derdi olmadı.

Daha yumuşak süspansiyonları olan dual-purpose yada enduro gibi birşey Kuşadasının tarlalarında daha konforlu olurdu ama Senatör sonuçta şehir içi kullanımı için üretilmiş ekonomik bir scooter.

Kolpanın yapıştırdığı Yamaha stickerları yüzünden Senatörü herkes Yamaha sanıyor. Hatta 2 gün önce otoparkta başka bir Senatörlü vardı. "Nasıl memnun musun" dedim. "Şimdilik bir şikayetim yok ama acemiliğimi atayım seninki gibi daha göserişli bir Yamaha yada Burgman alacağım" dedi :queen:

muratoygur
07 Haziran 2008, 00:07
Kolpadan 7 ay önce aldığım Senatörü Kuşadasının saçma sapan tarla gibi yollarında kullanıyorum. 4000 de yeni kayış takmaktan başka bir derdi olmadı.

Daha yumuşak süspansiyonları olan dual-purpose yada enduro gibi birşey Kuşadasının tarlalarında daha konforlu olurdu ama Senatör sonuçta şehir içi kullanımı için üretilmiş ekonomik bir scooter.

Kolpanın yapıştırdığı Yamaha stickerları yüzünden Senatörü herkes Yamaha sanıyor. Hatta 2 gün önce otoparkta başka bir Senatörlü vardı. "Nasıl memnun musun" dedim. "Şimdilik bir şikayetim yok ama acemiliğimi atayım seninki gibi daha göserişli bir Yamaha yada Burgman alacağım" dedi :queen:

Hadiya yazık çocuğa oakadar keklenmez ya :) :queen:
Hakkaten nasıl kullanıyosun tark,lada onu ya, ben asvalta hafif çukur göreyim kaçıyorum kıçım falan ağrıyor uff oluyor,
Ben motoru değiştirecem, bu arala Suziki Gs 500 ü kesiyom allah sonumu hayır ede, :)

muratoygur
08 Haziran 2008, 19:21
Bisancı arkadaşlar elvada, Bisanaımı sattım, Haberiniz olsun Suzuki Gs 500 le takas oldu. :)

Kuşadalı
08 Haziran 2008, 22:29
Hayırlı olsun. Artık altındaki makina 10 beygir değil. Sağduyulu ol. Kazasız belasız günlerde kullan.

muratoygur
08 Haziran 2008, 22:41
eyvallah dostum şimdiden tırsıyom zaten :) :P

stardium
02 Temmuz 2008, 12:14
ebeeeeet. merhaba arkadaşlar.
uzun bir süredir yokum ortalarda ve geri döndüm.
kısaca senatörümde neler oldu ona bi göz atalım.

ilk 1000km de sadece gaz teli koptu.
1700km de hava filtresi kapağı düştü ve kayboldu.
1950km de gevşemiş vidaları sıkayım derken ön camda ufacık bi çatlak yaptım.
2700km de motorun performansında azalma. akü bitişi ve amortisör sertliği var. bunların dışında pek bi problem açmadı.
problem demek doğru değil aslında. zaten beklenen şeyler bunlar.

alalı 5 ay mı oluyor ne, tam hatırlamıyorum ama şu an 2900km de.
gidiş geliş toplam 20km kullanıyorum günde. onun dışında temizlik ve cila ile geçiyor zaman..
motor bloğunun bulunduğu kısmı diş fırçasını mazota batırarak temizliyorum. buji ise haftalık olarak temizleniyor.
benzin tahliye borusunu her ay temizliyorum. malum içinde pıhtı gibi birikintiler oluşuyor.

extra olarak elektrik aksamına polis sireni ve çakar bağladım. böylelikle farkedilmemek mümkün değil. özellikle bunu kadın sürücülerde kullanmak zorunda kalıyoruz. aynalarına hiç bakmadıkları için. geçenlerde 2 dk boyunca kornaya basmama rağmen aynasına bakmayı akıl edemeyen kadın sürücümüz arabadan inip arkasına öyle baktı. hayatımda böylesine büyük bir şok yaşamamıştım.
bazen, Allahın bunları sen mi yarattın diye soruyorum kendi kendime.
telefonla konuşmaktan beyin hücreleri ölmüş gibiler.

eşimle beraber gittiğimizde hemen beni uyarıyor sağında veya solunda kadın var diye. :)

gelelim bu (çakar lamba) veya (çift çakar) olayına : sadece beyaz ışık olanlar ithalatçı firma açıklamasına göre motosikletlerde kullanılabilir ancak polis açıklamasında yasak. bu yüzden derin bir araştırma yapmak gerekiyor.

neyse arkadaşlarım. bu günlük bu kadar yeter gibi. fatura ödemek üzere acil çıkmam gerekiyor. görüşmek üzere.

son olarak servis bakım ücretlerini yazarsanız herkes rahat bir nefes alacak.
mesela
ilk 1000km
2500km
4000km
6000km
7500km

ozkansava
02 Temmuz 2008, 12:48
burgmandaki konforun hiç birinde olmıcağı kesin ama asfalttan çıkınca burgman üstünde olduğun için ağlamaya başlıyosun...

kolpa arkadaşlara burgman burgman deyip artistlik yapma daha düne kadar bisan tepesinden inmiyor motorum motorum diyordun :)
slm bisancılar hepinize.

arkadaşlar çok fena nazara geldi benim kızım.
dün gece saat 23:30 da okmeydanı tarafında ıslak zemin kurbanı olduk.
sanki yere sabun dökmüşlercesine kaymaya başladık. malum yokuş olduğu için frene ne kadar basarsak basalım kızım durmadı ve altımdan gitti. :queen:

2 taklanın ardından 25 metre ileride yan yatmış bir şekilde duruyordu.
o arada bende park halindeki beyaz bir kartalın altına girdim. sağolsun komşular yetişip çıkardılar beni. aldığım mont gerçekten işe yaradı yoksa ciddi ciddi yaralanmıştım. şu an sadece morarık ve eziklerden başka birşey yok.
ama kızımın durumu ciddi. son ve sağı derin çizik içinde. böyle güzel motor yok gerçekten. başka bir motor olsa kırılırdı mutlaka :pr:
yarın bir güzel çizikleri kapattıkmı iş tamamdır.

ama büyük ders oldu. kaza için hız yapmaya gerek yokmuş :bounce:

Geçmiş olsun kardeş:rendeer:

muratoygur
02 Temmuz 2008, 13:09
ooo Özkanbeylerde burdalarmış, Nerelerdeydin yahu 4 tekere iyi alışmışsın sen baksana sesin çıkmıyor,
Bisanımı sattım kardeş ben Suzuuuukiii Gs 500 deyim :)

ozkansava
02 Temmuz 2008, 13:17
ooo Özkanbeylerde burdalarmış, Nerelerdeydin yahu 4 tekere iyi alışmışsın sen baksana sesin çıkmıyor,
Bisanımı sattım kardeş ben Suzuuuukiii Gs 500 deyim :)

Vay Murat'ım hayırlı olsun.Çıtayı yükselttin demek.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Aman dikkat fazla uçma.Biz 4 tekerlekli eşeğe binmeye devam edelim.Sizde vızır vızır geçin yanımızdan.Ama aynalara dikkat ediyorum motosiklet gördümü hemen yer açıyorum.:rendeer:

muratoygur
02 Temmuz 2008, 14:49
Vay Murat'ım hayırlı olsun.Çıtayı yükselttin demek.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Aman dikkat fazla uçma.Biz 4 tekerlekli eşeğe binmeye devam edelim.Sizde vızır vızır geçin yanımızdan.Ama aynalara dikkat ediyorum motosiklet gördümü hemen yer açıyorum.:rendeer:

Eyvallah dostum sağolasın, Dikkat ediyorum valla, Eşşekten inip yarış atına binmek gibi bişi durmuyor yerinde meret, Aynalara bakmak da bize yakışır. Bende araba kullanırken heçsindiye kaldırıma çıkıyorum bazen :)

kolpa
02 Temmuz 2008, 16:28
kolpa arkadaşlara burgman burgman deyip artistlik yapma daha düne kadar bisan tepesinden inmiyor motorum motorum diyordun :)

biraz kendimi toplıyım dl650 alıncada burgmancılara artislik yaparım:P

ozkansava
18 Temmuz 2008, 01:42
biraz kendimi toplıyım dl650 alıncada burgmancılara artislik yaparım:P

Yakışır kardeşime Allah gönlüne göre versin.:rendeer:

Kuşadalı
18 Temmuz 2008, 12:57
On gün önce 800 kilometrede 2. el :mrgreen: 2007 Hyosung GV250 cruiser aldım. Senatörüm uygun fiyatla satılıktır.

http://www.motorbike-search-engine.co.uk/2007_bikes/GV250.jpg

gurcan014
20 Temmuz 2008, 00:50
arkadaş lar bende jinlun 150 var bu senatr ile taksa girelim mi ne dersiniz cvp verir seniz sevinirim kararsızım tşk ler

gurcan014
22 Temmuz 2008, 23:45
slm arkadaş lar sanırım Senatör cüler yok oldu artık cvp veren yok
ben aldım bu gun arkadaşlar valla beklentilerim kadar gzl rahat bende jinlun 150 cc choper vardı taks etim oda iyi idi ama motor alırken bence amac onemli ben aynı hatayı yapdım ve aldıgım motor iy ama bana gelmedi taksladım oyle
motoru izmirden bi arkadaşdan aldım da choper arıyormuş tam oldu yani
izmirden bodrum 25 ytl yaktı 270 km de gidişi iyi 110 rahat basıyor kapatırsan 12o ama bence zorlamaya gernk yok 100 idaal hız bu motor için 100 den sonra hafif geziyor yolda oyuzden alacak arkadaşlara şimdilik tavsiye ediyorum bagzılari kotuluyor belki laf atanların motoru bile yok kim bilir honda vs.. diyorlar yaw bu motor zagten 2 lira ee ne bekleye bilirsin ki ucmasını mı anlamıyorum bunları şimdilik bu kadar arkadaşlar cvp veren olursa yazısırım araşdıran arkadaşlarda siteye uye olup daha fazla bilgi edine bilirler ben oyle yapdım

stardium
25 Temmuz 2008, 11:50
gürcan arkadaşım bende şu an hem senator hemde Bmw 1200RT var ve ikisindende memnunum.

bmw ve senatör bir tutulurmu dersin. evet tutulur.
şekilcilik kavramını katmıyorum işin içine. amaca yönelik olmasını katalım biz.

bir yerden bir yere gideceksen 2 teker hangi marka model olursa olsun götürür.
scooterda ara gazı veren bazı niteliksiz şahsiyetler var. racing modeli gibi davranıyorlar motora ve ilk 500km de kayış değiştiriyorlar.
efendim sonra neymiş ? bu motor çok kalitesiz, bozuk, çin malı vs.
güzel kardeşim kalitesiz motor tamam ama sen daha da kalitesizsin. şahsiyet olarak değil sürücü olarak.

gürcan yazdıklarımı tekrar tekrar okudum. sana arada en ufak laf yok ;)

sen en iyisini yapmışsın. kendi kararın doğrultusunda gitmişsin. en doğrusuda bu. en önemli avantajın 2000ytl ye konfor.

bende bugun extra s&t kanuni gt 250r bakıyorum. ortaya karışık yaptım ama senatörümden asla vazgeçmem

gurcan014
25 Temmuz 2008, 20:56
gürcan arkadaşım bende şu an hem senator hemde Bmw 1200RT var ve ikisindende memnunum.

bmw ve senatör bir tutulurmu dersin. evet tutulur.
şekilcilik kavramını katmıyorum işin içine. amaca yönelik olmasını katalım biz.

bir yerden bir yere gideceksen 2 teker hangi marka model olursa olsun götürür.
scooterda ara gazı veren bazı niteliksiz şahsiyetler var. racing modeli gibi davranıyorlar motora ve ilk 500km de kayış değiştiriyorlar.
efendim sonra neymiş ? bu motor çok kalitesiz, bozuk, çin malı vs.
güzel kardeşim kalitesiz motor tamam ama sen daha da kalitesizsin. şahsiyet olarak değil sürücü olarak.

gürcan yazdıklarımı tekrar tekrar okudum. sana arada en ufak laf yok ;)

sen en iyisini yapmışsın. kendi kararın doğrultusunda gitmişsin. en doğrusuda bu. en önemli avantajın 2000ytl ye konfor.

bende bugun extra s&t kanuni gt 250r bakıyorum. ortaya karışık yaptım ama senatörümden asla vazgeçmem

teşekkürler hem fikir oldugumuza sevindim bana tek motor yeter şimdilik yaw bide bmw mi alsam acaba :queen: hayırlısı olsun

kolpa
28 Temmuz 2008, 13:26
alp abi hayırlı olsun motorun. güzel bi tercih yapmışsın bence bi süre seni fazlasıyla memnun eder gv250
ben sana benim motorumu veririken söylemiştim bi süre sonra virüsü kapınca daha iyisini istersin diye:wiinkk:

styleturk
28 Temmuz 2008, 14:29
beyler nasipse size yarın kendi tarzımla kendi modifye senatörümü göstericem aklınız duracak..tabi motorundada oynamalar yaptım şimdi mükemmel değişen parçalar yamaha cross türü bir motorun debriyaj balatasıyla birebir uyuyor yarın modelinide söylerim zaten ençabuk debriyaj balatası arızalanıyor kalkışta resmen kafa atıyordu yakında sizde yeni alanlar için karşılaşacaksınız:)birde bunlarla dip gaz gitmeyin elinizde kalır benden söylemesi yarın resimlerle göstericem...vesselam

gurcan014
29 Temmuz 2008, 00:11
hımm sabirsizlık la bekleyecegizzz bakalım nasıl olmuş benim ki de az da olsa modifiyeli de motora dokunmaık ama senin kine gore olmasa bende oynarım hoş motor sevdim ben alalı 2 hafta oldu 2.el aldım aldıgım arkadaş mp3 takdırmış ışıklar felan hoş gorunuyor bende ekleye bilirsem resim koyarım :)
http://img144.imageshack.us/img144/4986/spa0118ux7.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/9513/spa0122xp6.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/9513/spa0122xp6.7f5f120aa8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=144&i=spa0122xp6.jpg)
http://img144.imageshack.us/img144/1364/spa0119jf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/1364/spa0119jf4.8a9134a9a6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=144&i=spa0119jf4.jpg)

beyler nasipse size yarın kendi tarzımla kendi modifye senatörümü göstericem aklınız duracak..tabi motorundada oynamalar yaptım şimdi mükemmel değişen parçalar yamaha cross türü bir motorun debriyaj balatasıyla birebir uyuyor yarın modelinide söylerim zaten ençabuk debriyaj balatası arızalanıyor kalkışta resmen kafa atıyordu yakında sizde yeni alanlar için karşılaşacaksınız:)birde bunlarla dip gaz gitmeyin elinizde kalır benden söylemesi yarın resimlerle göstericem...vesselam

styleturk kardeşim goremedik senin modifye li senatoru resimleri koyamadın mı yoksa

halla bekliyorum bak

styleturk
02 Ağustos 2008, 15:41
hocam resimler yanımda nasıl resimleri eklicemi bilemiyorum bir yardım lütfen

gurcan014
02 Ağustos 2008, 17:19
hocam resimler yanımda nasıl resimleri eklicemi bilemiyorum bir yardım lütfen slm isdersen bana msn den mail gonder yada benim resimlerin üzerine tıkla oradan yukle gurcan014@hotmail.com

slm arkadaşlar kimse yokmu yaww senator culerden yada yeni alan arkadaşlardan ? kimsede sorun cıkmıyor sanırım ben bu gun kontak tkımını degişdirdim kontakdan anahtar calışırken cııkıyordu garantiden degişdi

gurcan014
05 Ağustos 2008, 12:26
mehmet ( styleturk )

arkadasın makinesi kendisi uzaklaşdırılmış ama motorun resimleri bana gonderdi bende onunu adına ekliyorum
http://img227.imageshack.us/img227/3199/dsc00109pd3.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/3199/dsc00109pd3.ade9831333.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=dsc00109pd3.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/2821/dsc00002so0.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/2821/dsc00002so0.42f6a60aab.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=dsc00002so0.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/8992/dsc00003pt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/5058/dsc00004na5.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/8282/dsc00009qr5.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/3811/dsc00108wv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/9335/dsc00109dk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/9335/dsc00109dk7.9981324eb1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=dsc00109dk7.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/6203/dsc00278cd4.jpg (http://imageshack.us)

muratoygur
05 Ağustos 2008, 12:33
Ne yapmış dostumuz motoru ya hacamat etmiş valla :))
Merhaba arkadaşlar özlemişim bu forma yazmayı. 2,5 ay oldu satalı motorumu, özlüyormuyum diye sorarsanı kesinlikle hayır, Ama çevremdekiş dostlarım özlüğyorlar şekliyle duruşuyla sesizyle(komşular rahatsız egzosdan) kız arkadaşımda pek tahatsız buldu gs500 ü o ayrı :)
Ama binilesi motor tek sıkıntım yavaş olmasıydı. Unutmadan son gaz gitmeyin uzun süre benden söylemesi