PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Senatör

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ammsav
28 Haziran 2006, 02:11
Hoş ama pahalı birde koca koca bisan yazmasalarmış! Gereksiz olmuş

O yazıyı yazmak sorun değilde yazının arkasında o kadar büyük durabilirler insallah. Sonu kanuni ye benzemesinde :queen:

maxx75
28 Haziran 2006, 02:56
ahanda resim...bu resim cekileli uzun zaman oldu(tamirdeyken)yeni resimler gelicekk...http://img70.imageshack.us/img70/3036/geely1md.png (http://imageshack.us)

senator87
28 Haziran 2006, 03:04
arkadaşlar bende bisan senator kullanıorm çok memnunun ayrıca pampada hiç zorlanmadan 2 kişi çıkabilio yani kasa motora göre öle sölenildiği gibi ağırlık yapmıyo we yakıtı çok uygun

gt06
28 Haziran 2006, 03:04
ahanda resim...bu resim cekileli uzun zaman oldu(tamirdeyken)yeni resimler gelicekk...http://img70.imageshack.us/img70/3036/geely1md.png (http://imageshack.us)

Usta renk çok şık olmuş yafuuu...
Motor heryerde fark ediliyordur.

Dostum bu geely motorlarının bir web sitesi falan varmı?
Ben aradım ama ne yazıkki bulamadımda.

arkadaşlar bende bisan senator kullanıorm çok memnunun ayrıca pampada hiç zorlanmadan 2 kişi çıkabilio yani kasa motora göre öle sölenildiği gibi ağırlık yapmıyo we yakıtı çok uygun

Efendim sitemize hoş geldiniz ve sizden de bol bol resim bekliyoruz...

maxx75
28 Haziran 2006, 03:41
:queen: Olmaz mı hiç ayıbettin...ama ingilizce tabiki

http://www.geely.com/english/moto/products.htm

gt06
28 Haziran 2006, 03:46
:queen: Olmaz mı hiç ayıbettin...ama ingilizce tabiki

http://www.geely.com/english/moto/products.htm

Dostum ben Türkçe arıyorum.
Yani siz zamanında bu motorları nereden? kaça aldınız? kim getirdi? nerede sattı? siz nasıl bilgi bulabilip aldınız bu motorları onu anlayamadım ben. arıyorum
UMC Motorları'nın ithal ettiği dışında bilgi bulamıyorum.

bu umc kimdir? necidir? bayileri nerededir bulamadım.

Valla size helal olsun hayalet gibi firmayı bulup zamanında motoru almışsınızya helal olsun ne diyeyim. Cidden tebrikler. :cat: :cat: :cat:

maxx75
28 Haziran 2006, 13:58
Biz zaten bu motorun ikinci sahibiyiz.O yüzden fazla bi zorluk cekmedik bulmak icin,tesadüfen rastladık buna o zamanlar mondial daha gelmemişti.Aslında mondilal in gelecegini biliyoduk ama beklemek istemedik ve bunu aldık.UMC diye bi firmada kalmadı sanırım.Biz motoru aldıgımız zamanlar vardı ama o da istanbulda degildi.Az once internettende arastırdımda pek olumlu bişey bulamadım.Anladıgım kadarıyla balıkesir de varmıs ama o da sadece konu baslıklarında gorunuyo sayfaya girmeye calısınca goruntulenmiyo.UMC finisch galiba,uçmuş:pale: Olsun ama en azından BISAN cıkardı aynısını:cherry:

Bir iki resim daha baktıkca BISAN ı hatılarsınız:queen:
http://img60.imageshack.us/img60/9775/photo0029vv.png (http://imageshack.us)
http://img57.imageshack.us/img57/6458/photo0058go.png (http://imageshack.us)

gt06
29 Haziran 2006, 16:15
maxx75 resimler ve açıklamaların için çek teşekkür ederim. Sağolasın...

okan4037
29 Haziran 2006, 16:31
motorun cok guzel ama motorda 2 seyı begenmedım
1-direksiyona yapıstırdıgın bantlar
2-cam fılmı.aslında cam fılmı guzel olmus ama gormenı engellemıyormu??

maxx75
30 Haziran 2006, 13:54
motorun cok guzel ama motorda 2 seyı begenmedım
1-direksiyona yapıstırdıgın bantlar
2-cam fılmı.aslında cam fılmı guzel olmus ama gormenı engellemıyormu??
Evet direksiyona yapıstırdıgım bantlar mecburiyeten oldu.

Aslında camda mecburiyetten oldu.Kırılmıstı ve yenisi pahalıydı.Bizde en iyi cozum fiberglasscıya verdik ve yapıstırıldı e dolayısıyla siyah renge boyanması daha mantıklı oldu.Ama o kadar düzgün yapmıslar ki film mi boya mı belli olmuyo.Gercekten iyi iş becermişler.:cat: Hem goruntu zenginligide oldu.Ama cam benim için pek bi sorun teşkil etmiyo.Boyu kısa olanlar için tabi biras sorun cıkarabilir

cenkgumeci
30 Haziran 2006, 14:27
Arkadaslar, biri bana bununla uzun yol (300-500km) yapılıp- yapılamayacagını soyleyebilir mi??

sahin23
30 Haziran 2006, 15:35
arkadaşlar ben de bugün aydınlıkevler bayisinde baktım motora motorun kasası tam bana göre hatta bayiye zat150 ile arasındaki farkı sordum bisanın parçaları daha kaliteli dedi. ama motorun görünüşüyle bitmiyor her şey, kullanan arkadaşlar biraz anlatabilir mi motoru?

maxx75
30 Haziran 2006, 15:49
valla ben kullanıcılardan motorla ilgili hicbir memnuniyetsizlik duymadım.Ama bunlar cin malı hiç belli olmaz...Bilirsiniz...Ama suan digerlerine gore daha kaliteli gorunuyo.

gt06
30 Haziran 2006, 20:20
arkadaşlar ben de bugün aydınlıkevler bayisinde baktım motora motorun kasası tam bana göre hatta bayiye zat150 ile arasındaki farkı sordum bisanın parçaları daha kaliteli dedi. ama motorun görünüşüyle bitmiyor her şey, kullanan arkadaşlar biraz anlatabilir mi motoru?

Dostum aydınlıkevlerde senatörün fiyatını sordunmu?
ben yıba çarşısında geçen hafta 2,800 herşey dahil fiyat almıştımda. Acaba fiyatlar aynımı?

sahin23
30 Haziran 2006, 22:21
senatörün fiyatına 2750 dediler + 24 ay vade yapıyorlar, 120 ytl de plaka ruhsat masrafı. Aydınlıktan sonra yibaya gittim orada da sordum anahtar teslim 2800 dediler (kilit,kask falan da dahil) ama ben yibadaki bayilere pek alışamadım... Kullananları dinledikten sonra sonuç iyi olursa almayı düşünüyorum

gt06
30 Haziran 2006, 22:35
senatörün fiyatına 2750 dediler + 24 ay vade yapıyorlar, 120 ytl de plaka ruhsat masrafı. Aydınlıktan sonra yibaya gittim orada da sordum anahtar teslim 2800 dediler (kilit,kask falan da dahil) ama ben yibadaki bayilere pek alışamadım... Kullananları dinledikten sonra sonuç iyi olursa almayı düşünüyorum

Sağolasın şahin23 teşekkür ederim.
Bende bu motora taktım kafayı. Telsizlerde oturmama rağmen aydınlıkevlerdeki bayiye yolum hiç düşmemişti, sanırım sende bu civardansın? sayende oradan da bilgi almış oldum.
tekrar teşekkürler.

sahin23
30 Haziran 2006, 23:19
ben teşekkür ederim.benim kafamdaki soru işareti servis. acaba bisanın servisi nasıl? bu forum biraz hareketlense cevapları bulacağız...

most_wanted
30 Haziran 2006, 23:28
BİSAN SENATOR HAKKINDA TÜM SORULARINIZA CEVAP YAZILIR....
www.tokermotor.com

bisan senator 150cc size 2,900 ytl ötv kdv dahil kask ve mont da hediye

gt06
01 Temmuz 2006, 02:25
BİSAN SENATOR HAKKINDA TÜM SORULARINIZA CEVAP YAZILIR....
www.tokermotor.com

bisan senator 150cc size 2,900 ytl ötv kdv dahil kask ve mont da hediye

Most_wanted teşekkürler lakin biz Ankarada 2800 ytl ye (ötv+kdv+plaka+kask+kilit) bulduk. :cherry: :cherry: :cherry:

sahin23
01 Temmuz 2006, 16:55
most_wanted senatörle alakalı birkaç şey soracağım
1. Servisi nasıldır yedek parçada sıkıntı olur mu
2. aynı kategorideki mondial zat150 ve asya 150t den artıları nedir( zat ya da asya alsam daha mı az başım ağrır) çin motoru olduğunu bilerek parça kalitesi mondial ve asya ya göre nasıl
3. yakıtı ne durumda
4. 200-250 km kadar uzun yol yapar mı
5. 2-3 yıla kadar bisanın yerli üretime geçeceği ve senatörü Türkiye de üreteceği doğru mu
şimdilik aklıma bunlar geliyor...

most_wanted
02 Temmuz 2006, 03:08
kardesiim bisan senator oturaklı motor gercekten diğerlerinden farklı size tavsiye ederim

safak52
02 Temmuz 2006, 03:26
bence 150 kg ağırlıgındaki bir motora 8 hp cok düşük bir güc.genelde 150 kg agırlıgındaki bir motor 250 cc ve ortalama 20 bg gucunde oluyor.

gt06
03 Temmuz 2006, 22:43
bence 150 kg ağırlıgındaki bir motora 8 hp cok düşük bir güc.genelde 150 kg agırlıgındaki bir motor 250 cc ve ortalama 20 bg gucunde oluyor.

Yanii?? ne yapalım? bizde senin gibi 250cc lik bir motormu alalım?

maxx75
03 Temmuz 2006, 23:03
Katılıyorum:cat:

Adamlar bole yapmıs naapalım simdi...

delirelim
04 Temmuz 2006, 02:53
istanbulda bu motoru nerede bulabiliriz
bilen var mı?

sahin23
04 Temmuz 2006, 03:34
lifanın sitesinde
Maximum Power:7.2kw/7500r/min ve

Engine Type:Single-cylinder,forced air-cooled,two-stroke yazıyor
Bu mtorun iki zamanlı olma ihtimali var mı?

gt06
04 Temmuz 2006, 15:52
istanbulda bu motoru nerede bulabiliriz
bilen var mı?

http://www.bisan.com.tr/servisler.htm

ONURS3
06 Temmuz 2006, 20:58
slm herkesee:bounce:Bende motor alıcam fakat bu motor ablamada uygun olmalı çünkü o da kullanıcak sizce senatör uygun mu?ama çok önemli bi sorun var min. boy nekadar olmalı:silent:ebat olarak biras küçüğümde!!!bi bilgi verirseniz spr olur walla

maxx75
06 Temmuz 2006, 22:50
Boyun kac ki:silent:

ONURS3
07 Temmuz 2006, 12:46
1.55-160 civarı:farao:

maxx75
07 Temmuz 2006, 15:20
hımmmm...Motoru dengede tutmada zorluk cekebilirsin(Yani ayakların yere iyi basmazsa devrilebilir).Ozellikle iki kişiyken.Agır bi motor cünkü.

Motorun kasası nedeniyle biraz minyon kalırsın üzerinde ama bu onemli degil.(Eger kilonda boyun gibiyse)

Yolu görmede zorluk cekecegini sanmıyorum,çünkü önü gercekten ferah.

Bunların dışında bi zorlugu olmaz ama ayaklarının gercekten yere sıkı basması gerekli.Tek kişiyken belki o kadar zorlanmazsın ama arkada biri varsa eger gercekten zorlanabilirsin.(Benim bacaklarım yere rahat degmesine ragmen bazen zorlanabiliyorum)...bu kadar...

Ama avantajlarıda var:

Coookk rahat...

Hızılanması hiç fena degil tatmin edici yani...Hele bide hahifsen uçar valla :)

Görünümü süper...

Kısacası sürerken keyif alabilecegin bir motor...

senator34
07 Temmuz 2006, 16:36
bizde almayı düünüyoruz bundan bir tane ama çin malı diyorsunuz çok ciddiyim birazdan babam gelip almaya gidecez ama çin malları çok kötüdür hemen bozulur çok moralim bozuldu ya adam bize bu yerli dedi çin malı olmadığını söyledi...:silent: :salut: :pale:

maxx75
07 Temmuz 2006, 17:03
Bunların hepsi aynıdır
Markanın TURK oldugu dogru ama parcaları CIN den ithal ediliyo.
Ya zaten adam gibi kullanırsan hiçbişey olmaz merak etme.Ufak sorunlar cıkarsada (zaten hemen hemen tüm motorlar cıkarır)cok büyütülücek seyler diildir.Biraz becerin olursa üstesinden gelirsin.Evet cin malı ama 2 gün sonrada dokulecek diye bisey demedik canım için rahat olsun .Ama dedigim gibi o da zamanla her motorun yaptıgı gibi sana ufak tefek arızalar cıkaracaktır.

Sana tavsiyem rodaj süresince motora fazla yüklenme.Zaten kullanma klavuzunda yazar rodaj süresinin ne kadar oldugunu.Bakımlarını zamanında yaptırırsan,hırpalamazsan pek bi arıza cıkaracagını sanmıyorum.

HAYIRLI OLSUN
GULEGULE KULLAN:rendeer:

sahin23
07 Temmuz 2006, 17:21
senator34, hayırlı olsun
potansiyel senator alıcısı olarak motor hakkında merak ettiğim bir şeyler var
deneyimlerini paylaşırsan sevinirim

okan4037
07 Temmuz 2006, 17:29
hayırlı olsun....

ONURS3
07 Temmuz 2006, 18:17
maxx75 çok saol yaw walla kafamda hep soru işaretleri vardı bu boy olayı yüzünden yazdıkların için saol galiba en iisi gidip üstüne oturup deneyerek almak olucak çünkü tipi çok hoşuma gidiyo

yani boyu fazla sorun yapmama gerek yok galiba umarım

maxx75
07 Temmuz 2006, 18:43
Rica ederim.Gidip denersen dediklerim aklına gelir zaten.Ama inceledikten ve rahatlıgı hissettikten sonra zaten vaz gecemeyip alacaksın.Aldıktan sonrada yazmaya devam et merak ederim vallaa:)

ONURS3
07 Temmuz 2006, 19:02
ok saol wallah bu tip almak istiyorum diğer normal scooterlara boyum rahat yetiyo da bunda tereddütlüydüm ama şimdi ii oldu

ok tekrar saol diğer normal scoterlardan istemiyorum zati bu tip istiyorum bu da uygun sanırım

maxx75
07 Temmuz 2006, 19:10
Sevindim.:)Hayırlı olsun Insallah...

ONURS3
07 Temmuz 2006, 19:27
inş.:) hayırlı olur:bounce:

gt06
07 Temmuz 2006, 22:25
ok saol wallah bu tip almak istiyorum diğer normal scooterlara boyum rahat yetiyo da bunda tereddütlüydüm ama şimdi ii oldu

ok tekrar saol diğer normal scoterlardan istemiyorum zati bu tip istiyorum bu da uygun sanırım

Dostum hiç canını sıkma senatör çoğu scooter dan daha alçak yani diğerlerinde sorun yaşamadıysan bunda hiç yaşamazsın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun....

hopeless1
14 Temmuz 2006, 03:17
EEEEEEEE senatör kullanan arkadaşlaaaarrrrrrrr............

Ya tamam motor güzel,
Havalar güzel,
gezmek güzel ama bizleride düşünün biraz.

azıcık gezmelerinize mola verinde bize motor hakkında bilgi ve yeni resimler yollayın yafuuuu..

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

sahin23
14 Temmuz 2006, 19:04
doğru söze ne denir
bu denir +1000

gt06
15 Temmuz 2006, 00:04
Ula ortada motoru kullanan kimse yok burada.

Senatör bayrağını aldık elimize biz yürütüyoruz senatör topic ini iyimi?

hopeless1
15 Temmuz 2006, 16:56
Beyler diğer scooterların yanında nasıl göründüğünü merak eden varsa buyursun:

http://img101.imageshack.us/img101/2605/7814780sn4.jpg

http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/266/173/display_itemlist.php%3Fig%3D1%26type%3Dnormal%26z% 3D%26for_sale%3D%26location_id%3D%26photo%3D

sahin23
15 Temmuz 2006, 22:37
gt06, herhalde bize "senatorü önce siz alın beğenirseniz biz de alırız" demeye çalışıyorlar
bu arada geçen hafta içinde bisanın anıttepedeki bayi-servisne gittim, hakan ustayla biraz konuştuk senatorden gelen şikayetlerin motorun ağır olmasından geldiğini söyledi ve bu yarış motoru değil konfor için binilir bu motora dedi, aküsü yuasa akü(iyi mi kötü mü bilmiyorum),sele altı bagaj kontaktan açılıyor, sırt yaslamayla arka çanta beraber takılamıyormuş aksi taktirde arka çantanın düşmesi sözkonusu, yedek parça konusunda ise hakan usta direk fabrikayla iletişim sağladığını ve fabrikadan parçayı neden,niye istiyorsun gibi gereksiz sorular sormadığını bu da parçanın çabuk gelmesini sağladığını söyledi, eğer motora bir scooter gibi muamele edersen bir sorun çıkarmayacağını söyledi
fiyat konusuna gelince yeni fiyat 3445 ytl dedi (geliş fiyatı, vergileri, bayi karını bana tek tek gösterdi) ama diğer bayiler kaça verir bilmem dedi.
hakan ustanın yaklaşımı iyiydi unutmadan hakan usta sym,kastino ve pejo nun da yetkili servisi

gt06
16 Temmuz 2006, 00:10
Şahin23 Aga o zaman 2,750 ye aydınlıkevler yada 2,800 e yıbadan alabilirsek bir an evvel elimizi çabuk tutup aleti kapmanın zamanıdır desene....

Sen ne durumdasın?
Ben ehliyet sınavından sonra alma planları içindeydim ama şimdi senin verdiğin bu yeni fiyat yüzünden yusuf ve üçbuçuk birden yanımda bitiverdi.
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sahin23
16 Temmuz 2006, 16:52
bana sorarsan benim tercihim aydınlıktaki bayii çünkü adamın yaklaşımı iyi fiyatta da yardımcı olur yiba ise bana biraz ters geliyor adamlar dışrıya sadece bir tane senator koymuşlar o da taa dip tarafa üstü tozdan gözükmüyor bir de daha önce ordaki alışverişlerde pek karlı çıkmadım... bayi olarak aydınlık servis olarak anıttepe hakan usta derim..
benim durum şu askerden yeni geldim senatorle beraber regal raptor passion 150 yi de takip ediyorum o yüzden tam karar veremiyorum
herhalde biraz daha beklerim, çünkü ben motoru yaz kış(yerde kar olmadığı sürece) binmek için alacağım.. gel gör ki forumda ne senatorü kullanana rastladım ne passion 150 yi... geçen ykm nin önünde gördüm sahibi yoktu başında, passion ı kullanan biriyle konuştum 3 ay biniyorum şikayetim yok dedi
hangimiz alacaksa almadan hemen önce forumda yazalım haberimiz olsun birbirimizden... koskoca koğuş bize kaldı

bana sorarsan benim tercihim aydınlıktaki bayii çünkü adamın yaklaşımı iyi fiyatta da yardımcı olur yiba ise bana biraz ters geliyor adamlar dışrıya sadece bir tane senator koymuşlar o da taa dip tarafa üstü tozdan gözükmüyor bir de daha önce ordaki alışverişlerde pek karlı çıkmadım... bayi olarak aydınlık servis olarak anıttepe hakan usta derim..
benim durum şu askerden yeni geldim senatorle beraber regal raptor passion 150 yi de takip ediyorum o yüzden tam karar veremiyorum
herhalde biraz daha beklerim, çünkü ben motoru yaz kış(yerde kar olmadığı sürece) binmek için alacağım.. gel gör ki forumda ne senatorü kullanana rastladım ne passion 150 yi... geçen ykm nin önünde gördüm sahibi yoktu başında, passion ı kullanan biriyle konuştum 3 ay biniyorum şikayetim yok dedi
hangimiz alacaksa almadan hemen önce forumda yazalım haberimiz olsun birbirimizden... koskoca koğuş bize kaldı

Serkan mot.
16 Temmuz 2006, 16:56
bu motorsikletinde motor kısmı diger çin malı 150 lik scooterlerle aynı o yüzden performans farkı olmamalı

logaritma
16 Temmuz 2006, 20:53
valla ne olursa olsun motor çok sattı özellikle kırsalda falan değil büyük şehirlerde hatta zengin semtlerinde bile bol bol var bu senatörden öyle pizzacı motoru falanda değil bayanlar biniyor erkeler biniyor buda bu motorun güzel bir tabakayı yakaladığını gösteriyor bence motoru aynı olsada görüntüsü duruşu gidişi kaliteli duruyor ağır duruyor buda bu motora bir artı katıyor.