PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alarm sorunu

blackhawk
17 Mayıs 2006, 02:16
sevgili arkadaşlarım honda cbr 125 e alarm taktırırsam motorun ateşleme sistemine zarar verir diyor bir çok kullanıcı..Fakat ben sadece bunun sesli ikaz olayını kullanmak istiyorum .Acaba yinede zararı olurmu.Yorumlarınızı bekliyorum.

ylmzzz
17 Mayıs 2006, 02:22
bu pazar alarmlı motosiklet yüzünden arkadaşımı çekme halatıyla 5 km çektim. rezil olduk yollarda. çalışmadı motor birden stop etti.

fragrance_chaplin
17 Mayıs 2006, 02:33
alarmlı disk kilidi kullanıyorum ben xena marka...tavsiye ederim..

NeQs
17 Mayıs 2006, 04:18
ben benim motora alarm taktırdım ama hiç öyle sorunlar çıkmadı

Olcay Avşar
17 Mayıs 2006, 08:54
Alarmların motor blokaj ve uzaktan çalıştırma gibi özelliklerini kullanmayın/bağlatmayın. Nihayetinde aldığınız alarm büyük olasılıkla üç kuruşluk Çin malı, teknolojisinden ne beklenebilirki.

emre1159
17 Mayıs 2006, 09:23
Eyong Arkadaşım çin malı teknolojisi diosun çinliler olmasa hiçbir b... yiyemicez haberiniz yok

Krom
17 Mayıs 2006, 09:44
madem güvenmiyorsunuz kaliteli bir şey alın o zaman. bende var. sorun çıkarmadı. taş devrinde araçların yanına koruma olarak dinazor bağlıyorlarmış. :mrgreen: blokaj sistemi yerine geçiyormuş. ::saskin:: sorun çıkarsaydı başka markaya geçerdim olur biterdi. hayır artık yok. olsun dino besliyim...

keskinh
17 Mayıs 2006, 10:39
Ben Mondial 125 KT markalı motoruma CYCLONE ISO 9001 FULL MOTORSİKLET ALARMI 341425 taktırdım kumanda ile uzaktan çalıştırma, stop ve alarmı süper şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkmadı. Hiç anahtar kullanmadan motoru kullanıyorum süper.

Ürün Hakkında Bilgi
GENEL ÖZELLİKLER
Düşük güç sarfiyatı 3mA
Amerikan mikroçip
125db güçlü siren
Kolay ve risksiz montaj
Suya darbeye dayanıklılık
Piezzo elec. şok sensör

TEKNİK ÖZELLİKLER
Suya dayanıklı beyin
Üç düğmeden kumanda
Vidalı sabit anahtar
Uzaktan motor çalıştırma / blokaj
LED fonksiyon göstergesi
Beyin üzerinde hassasiyet ayarı

Almak ve incelemek isteyenlere işte site adresi
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm341425

hakpek
17 Mayıs 2006, 10:54
ARKADAŞLAR BENİM MOTORUMA ALARMIN KENDİ ÜZERİNDEKİ BAĞLANTI SEMASI ÜZERİMDEN BAĞLANTI YAPTIM..AKŞAM BIRAKTIM SABAH BAKTIM ALARMDAN ÇALIŞIYORMU DİYE ÇALIŞIYORDU..aKŞAM 7 GİBİ EVE GELDİM BİR İŞİM ÇIKTI HELE Bİ ALARMDAN ÇALIŞTIRAYIM DEDİM ÇALIŞMADI SİZİM ANLICANIZ 20 SAAT İÇİNDE AKÜYÜ BOŞALTMIŞ...bi arkadaşımın da ybr'si var ondada alarm var bi gün benim alarmı söküp arkadaşımın alarm düzenegina göre yapacağım..onun aküsü boşalmıyor...neyse bibakayımmm.

Olcay Avşar
17 Mayıs 2006, 11:49
emre1159 bana Çin savunuculuğu yapmana gerek yok, şu an banada alarm lazım olsa 250-300 $ verip amerikan malı almam kesinlikle çin malı alırım fiyatından dolayı. Ama aldığım malıda verdiğim para kadar kullanırım, yani 3 kuruşluk alarımın motor blokaj sistemine güvenip yola çıkılmaz. Ha ötüyo mu ötüyo, eyvallah :wiinkk:

godfather
17 Mayıs 2006, 13:27
çin mallarının kötü olduğunu sorgulamak anlasız demek istediğim herkes biliyor bunu benişm emrak ettiğim şu bosch un alarmlarını gördüm motorlar için acaba onlar dahamı iyidir?

PcKopatGhostRider
17 Mayıs 2006, 13:45
abi ben cbr125 te 5-6 aydır kullanıyorum.. hiçbir sorunla karşılaşmadım.. ve servislede konuştuğumda garanti dışı kalmaz falan demişti.. olayın en önemli noktası; alarmın uzaktan kumandayla çalıştırma özelliğinin kullanılmaması.. bu özellik hem motorun ECU sine hemde marş motoru ve rölesine zarar veriyo..

mondial50tt
17 Mayıs 2006, 13:47
muhtemelen benim kullandığım alarmda çin malıdır su an 50ytl imiş ben memnunum fakat kumandalardan biri sizlere ömür...yedeğiyle idare ediyorum

Krom
17 Mayıs 2006, 16:43
pilini değiştirmeyi denedinmi? çabuk bitirdiğinden bozuldu zannedip denemeyenler varda... hem çabuk bitiriyor hemde satılmadan önceki sürede pil içinde bekliyor.

blackhawk
18 Mayıs 2006, 02:19
evet anlaşılan alarmlı disk kilidi kullanayım ben.Vazgeçtim bu alarm işinden çünkü cevaplar olumsuz yani sağlıklı gelmedi bana.Teşekkürler

hakpek
23 Mayıs 2006, 11:55
arkadaşlar alarmı söktüm arkadaşımın ybr'sinin üzerindeki alrm bağlantısının aynını yaptım sorun şimdilik görünmüyor....akü boşalması olmadı...

darjeling
27 Mayıs 2006, 22:23
arkadaş 35 ytl ye çin malı bir alrm taktırmış mondial 125 kt'ye istanbulfloryaya çamlığa gittik pikniğe tam toplandık motorları çalıştırmak için bastı arkadaş marş takılı kaldı bizde aküyü bulup kutup başlarını sökene kadar motor çalıştı ve stop edemedi 1-2 dksonra marş durdu servise gitttiğinde bu sistemi at çöpe demiş adam olan marş motoruna oldu

logaritma
28 Mayıs 2006, 17:17
arkadaşlar bende alarm taktırıcamda çin malı olmıycak bunun dışındaki ürünlerinde ben anormal pahalı olduğunu sanmıyorum sonuçda çin malı 15-30 milyonsa avrupada olsun bunun iki katı hatta üç katı ne olucakki bu parça öyle basit ufak bir parça değilki sizin motorunuzu hırsılardan korıycak en kötüsü oyalıycak 5 dakka bile dakkadır artı bu parçayı motorunuzu satarken çıkartıp yeni motorunuzada takabilirsiniz yani kalıcı bir parça o yüzden bence bu tip şeylerde kaliteye kaçmalı yani arkadaşalr 4 milyarlık çinli aldık diye gidip her şeyin ucuzunu alıcaz diye bir kaide yok ben motoruma her şeyin avrupasını taktırtıyorum pek çinli olan motorun kendisi yakında bu gidişle oda olmıycak :)

rider89
28 Mayıs 2006, 18:11
Bende bertone marka aldım 35ytlye :)

darjeling
29 Mayıs 2006, 17:57
Bende bertone marka aldım 35ytlye :) bence kumandadan çalıştırma düğmesini iptal et marş motorundan olabilirsin