Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Vulcan S Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
dejavoo
19 Ekim 2015, 17:58
Kawasaki Amerika sitesinde Vulcan S Café diye bir model olacakmış 2016'da. Açıkçası windshield, debriyaj kapağındaki Kawasaki logosu ve boya dışında normal Vulcan S'ten hiçbir farkı yok ve 400 $ daha pahalı : ) Buraya gelir mi bilinmez ama cam gelse yeter zaten. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz:
https://www.kawasaki.com/Products/2016-Vulcan-S-ABS-Cafe
Bu da fotosu:
https://content.kawasaki.com/Content/Uploads/Products/7300/Colors/mcmndsgc.fog.png
Ayrıca 2016'da siyah renk olacak mı bilinmez ama Turuncu renk olacakmış. Bu da ülkemize getirilir mi bilinmez. Yeşil rengi getirmemişlerdi hatırlarsanız.
https://content.kawasaki.com/Content/Uploads/Products/7298/Colors/cqorxph2.htd.png
Ayrıca şahsen vazgeçtim bu motordan. Bu fiyata ve aksesuarları da eklediğinizde değmez gibi geliyor.
Ekonomik açıdan bende soğumaya başladım.2 ay önceki fiyatıyla şimdiki fiyatı arasında 3-4.000 fark oluştu, seneye nolur bilinmez.Yamaha daha olumlu geliyor bu yönden.
dejavoo
20 Ekim 2015, 22:45
Vulcan s'de eksoz hep gözüme takılıyor, lastiğe çok yakın.
Bobbers20
30 Ekim 2015, 21:44
motoru canlı bir kez gördüm gerçekten çok hoş ve agresif bir yapısı var. Crusier motor konusunda xv950 ( bolt )'a rakip olarak piyasaya sunulduğunu düşünüyorum her ne kadar crusierde büyük makineler hoşuma gitse de boy kilo orantısından pek bana uymuyor şuanda aklımda xv950 var üzerine oturmuşluğum 200m. falanda binmişliğim var hoşuma gitti.Kawasakinin de bana göre tek eksik yanı ses tek blok yerine standart V-Twin koysa daha iyi olurdu düşüncesindeyim nightrodun küçük cc versiyonu
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de vulcan s'imi yeni aldım. Fakat koruma demiri bulmakta zorluk çekiyorum. Orijinal koruma demiri yok. Aydın Kardeşler internet üzerinden satıyor, onu aldım. Fakat Ankara'daki yetkili servis koruma demirine baktı ve bunu takarsan motora daha çok zarar verir diyerek takmadı, ben de onlara güvendim ve geri iade ettim.
Şu an koruma demirim yok, motomağaza'nın sattığı bir koruma demiri var ama onlarda tedarikçi firmaya ulaşamadıkları için paramı geri iade ettiler.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim.
Saygılar.
SABAHATTİN
08 Mart 2016, 15:38
Bende de "koruma demiri" yok. Görüntüyü bozar diye düşünmedim.
Fakat ben de "ön cam" aradım, bulamadım. Kawasaki'ye mail attım, var mı diye. Cevap vermediler.
Aksesuar biraz sıkıntılı sanırım.
profirth
13 Nisan 2016, 14:16
Merhabalar,
Aksesuar ve yedek parça konusunu İstanbul Maltepe Mototriple da 1000km bakımı yaptırırken konuşmuştum. Her hangi bir parça veya aksesuarı http://www.kawasaki.eu/ sitesinden parça numarası ile birlikte her hangi bir yetkili servise verirseniz Türkiye fiyatını size söyleyip sipariş alıyorlar. Onun dışında malesef direk aksesuarları Türkiye'ye getirmiyorlarmış sanırım motor yeni ve az satıldığı için.
vulcans
02 Ağustos 2016, 19:31
Selamlar,
Hiç motor deneyimim yok bir kaç hafta scooter sürmüşlüğüm dışında, bunu gözüme kestirdim, muhtemelen alacağım. Yaşım 27. Eğitim ve ekipman da alacağım. 3-5 ay geceleri sakince sürerek alışacağımı düşünüyorum. Cesaretimi kırıp düşük cc ye mi yönelsem ? veya dikkatli ve bilinçli kullanırsan hiçbir sorun yaşamazsın kardeşim mi dersiniz ?:)
Harpooner
06 Ağustos 2016, 03:21
Selamlar,
Ehliyeti daha alamadım ama başlangıç için hyosung gt 250 aldım daha binenedim bile 1-2 bakım yaptırıuorum. Seneyede vulcan s almayı planlıyorum. Ben araştırınca ilk motor olarak fazla geleceğini net anladım. Hiç saçma sapan bi şekilde düşüp çizilmesini istemiyorum.. Tecrübem 0 dı şimdi kursta er6n ve arkadaşın mt07 sini kullanıyorum öğrenirken ne saçma ama veriolar potansiyel varmış :) . 700 cc mt 7 ile gazladım heyecandan feleğim şaştı gaz dediğim 40-100 arası :)). Yani 650 cc vılcan s bence ilk için fazla riskli.
TOM REBEL
09 Eylül 2016, 13:45
MERHABA. Hiç motor deneyimim olmamasına rağmen ilk motorum olan xmax 250 ile 1000 km den sonra 2016 fuarında vulcan s 650 ye aşık oldum ve hemen sipariş verdim. Nisan ayında Fatih Nejat Motordan teslim aldım. O gün güzergahımda dur kalklı yokuşlar olmasına rağmen hiç zorlanmadım. Xmax den daha kolay geldi kullanımı. Evet makine büyük ve ağır ama çok dengeli ve ağırlığını hiç hissettirmiyor. Bence motor deneyimi okey gerekli daha bilinçli kullanmak için ama yol okuma deneyimininde mutlaka olması gerekiyor eğer istanbulda kullanmak istiyorsan. Birde cam için yardımcı olabilirim ilgilenen olursa..:):)
emrekulahli
17 Ekim 2016, 19:21
abiler, kardeşler motoruna aksesuar takan varsa veya sorun yaşayan veya öneride bulunmak isteyen hayır demeyiz:) aksesuarlı fotoğraflarınızı da bekleriz ayrıca, Saygılar :cat:
acgh1907
17 Ekim 2016, 20:12
Yeni cruiser motorumu almadan evvel cok arastirmistim Vulcan S.
Egsoz sesi yok gibi birsey, custom edilerek de hos bir ses yakalayan kullanici gormedim(youtube)
Modifiyeye cok uygun aslinda, cafe racer a donusmus hali ile internette cok resim var ancak hepsi y.disinda maalesef.
Cafe racer yapmak amacli kullanici cikar mi Turkiye de bilemedim. Kaldi ki parca agi hic yok gibi birsey. Orjinal parcalar bulunmuyor, farkli markalarin bu motor icin urettigi malzemeleri bulmak imkansiz..
Yani bu motoru aldigin zaman uzerinde oynama yapmadan kullanman lazim(tercih meselesi tabii)
Uzun lafin kisasi, ilk bakista cok dikkat ceken bir alet ancak detaylara inilince birseyleri eksik geldi bana ve tercihimi farkli bir motorla kullandim..
Alacak olan arkadaslara hayirlisi olur umarim.
Iyi forumlar..
burak burk
05 Aralık 2016, 21:33
arkadaşlar vulcan s cafe ön cam nerden bulunabilir ? özel getirtiliyormuş diye bir şey duydum öyle siteler falan satılmıyor.takan fiyat alan duyan varmı? arkadaşım soruyor oval olan.
ismaileren
28 Aralık 2016, 08:57
Arkadaşlar bende Vulcan S düşünenlerdenim.
Umarım yakın zamanda Vulcan S sahipleri arasına katılırım.
Vulcan S ile ilgili araştırma yaparken şöyle bir video karşılaştım.
Bu grenaj gerçekten çok hoş olmuş.
Böyle birşey nereden veya nasıl temin edilir bilgisi/fikri olan var mı acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=GRZhOCk4LZI
watercolours
04 Ocak 2017, 09:50
Onun sahibi onu büyük ihtimalle özel yaptırmış. O videodaki motorun arka kısım düzenlemesi de özel yapım olduğunu gösteriyor. Piyasada bulabileceğinizi sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
arkadaşlar vulcan s cafe ön cam nerden bulunabilir ? özel getirtiliyormuş diye bir şey duydum öyle siteler falan satılmıyor.takan fiyat alan duyan varmı? arkadaşım soruyor oval olan.
Kawasaki Türkiye getirtebilir herhalde. Sordunuz mu hiç?
SABAHATTİN
15 Mayıs 2017, 10:07
Herkese merhabalar,
Orjinal ön cam 3 bin tl nin üzerinde....
Vulcan S için Üniversal ön cam önerisi olan var mı?
Teşekkürler.
Erdem Cankur
18 Mayıs 2017, 09:48
Arkadaşlar başlangıç motoru için uygun bir motormudur. Yaşım 26 aklı başında bir insanım 2. el al sat işlerini sevmediğimden almışken uzun süre binebileceğim bir motor almak istediğimden dolayı bu motoru istiyorum. Sizce başlangıca uygun mu?
burak burk
18 Mayıs 2017, 12:19
Onun sahibi onu büyük ihtimalle özel yaptırmış. O videodaki motorun arka kısım düzenlemesi de özel yapım olduğunu gösteriyor. Piyasada bulabileceğinizi sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Kawasaki Türkiye getirtebilir herhalde. Sordunuz mu hiç?
Yok hocam sormadı arkadaş taaa ilk mesajımdan beri ama evet özel istekle geliyormuş ve tuzlu olduğu söyleniyor
Herkese merhabalar,
Orjinal ön cam 3 bin tl nin üzerinde....
Cafe camındanmı bahsediyorsun hocam ufak oval olan
Vulcan S için Üniversal ön cam önerisi olan var mı?
Teşekkürler.
Arkadaşlar başlangıç motoru için uygun bir motormudur. Yaşım 26 aklı başında bir insanım 2. el al sat işlerini sevmediğimden almışken uzun süre binebileceğim bir motor almak istediğimden dolayı bu motoru istiyorum. Sizce başlangıca uygun mu?
Uymaz hocam oturuş stili ağırlığı motor bilmeyen adam için çok zor.boyutlarıda öyle çok uzun dar dönüşlerde trafikte vs bilmeyen için tehlikeli olur.bundan önce bi motor sıkıştırıp 10k yapılıp buna geçilebilir ama
beepeller
13 Eylül 2017, 23:20
merhabalar
mayıstan beri vulcan s kullanıyorum. 32 yaşındayım ve ilk motosikletim. 2500 km yaptım. ilk motor olur çok güzel olur. yol denge fren gaz hakkında diğerleri ile mukayese edemem. gaz istedim yokuşta bile fırladı, durmak istedim durdu. zorlanmadım, dengesizlik yaşamadım. istanbul trafiğinde kullanıyorum. tavsiye ediyorum.
sevgiler...
ps: radyatörü korumak istediğim için ön çamurluğu (puig ya da muadili olur) uzatacağım. büyükşehirin çimleri sulaması sağolsun, yazın bile çamurdan gidiyoruz.
pps: rüzgarlık düşünüyorum. 120 sonrası olsa fena olmaz düşüncesindeyim. puig bakınız. ebayden geliyor. oem için bir scooter parası daha istiyor bizim arkadaşlar.
blackarca
14 Eylül 2017, 19:18
merhabalar
mayıstan beri vulcan s kullanıyorum. 32 yaşındayım ve ilk motosikletim. 2500 km yaptım. ilk motor olur çok güzel olur. yol denge fren gaz hakkında diğerleri ile mukayese edemem. gaz istedim yokuşta bile fırladı, durmak istedim durdu. zorlanmadım, dengesizlik yaşamadım. istanbul trafiğinde kullanıyorum. tavsiye ediyorum.
sevgiler...
ps: radyatörü korumak istediğim için ön çamurluğu (puig ya da muadili olur) uzatacağım. büyükşehirin çimleri sulaması sağolsun, yazın bile çamurdan gidiyoruz.
pps: rüzgarlık düşünüyorum. 120 sonrası olsa fena olmaz düşüncesindeyim. puig bakınız. ebayden geliyor. oem için bir scooter parası daha istiyor bizim arkadaşlar.
ben rüzgarlığı vn900 classic için almıştım 1 kez kullandım .ilgilenirsen letgoda satışta
Alfa Motoral
16 Kasım 2017, 16:55
İyi Günler Kawasaki Servisi Olarak Kawasaki Kullanıcıları İle Daha Yakından Görüşmek Sıkıntıları Çözmek Tamir Parça Sorularını Daha Hızlı Yanıtlamak İçin Facebook Üzerinden Yaptıgımız Gibi Forumlarda Kendimizi Gösterecegiz Bundan Sonra Kullanıcılar Servis Servis Dolasmak Yerine İnternet Üzerinden Biz Sizin Ayagınıza Gelecegiz Herhangi Bir Sıkıntıda Parça Ve Servis Hizmetleri İçin Lütfen 0531 367 46 51 Numarasını Arayınız.
Alfa Motoral Kawasaki Yetkili Servisi
mavzer-i
05 Nisan 2019, 16:05
kullanıcısı çok az olan motorları alıyorum galiba ben hep.
varmı hala kullanıcısı olan
varsa söylesin
aamederen
19 Haziran 2019, 17:31
var hocam var :)
sallioglu03
26 Haziran 2019, 14:50
SLM BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM .
ALDIGIM ARKADAŞ 6 BİN BAKIMLARINI YAPTIRDIM DEDİ HER ALTI BİN KM DE BAKTIR DEDİ SİZ NE SIKLIKLA NASIL BAKIM YAPIYORSUNUZ MOTOR UZUN YOLDA ŞAHANE AKSESURALARI COK PARA ON CAM VAR AMA VİDALARI YOK TUTTURMA APARATIDA USTUNDE
mavzer-i
27 Haziran 2019, 09:14
SLM BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM .
ALDIGIM ARKADAŞ 6 BİN BAKIMLARINI YAPTIRDIM DEDİ HER ALTI BİN KM DE BAKTIR DEDİ SİZ NE SIKLIKLA NASIL BAKIM YAPIYORSUNUZ MOTOR UZUN YOLDA ŞAHANE AKSESURALARI COK PARA ON CAM VAR AMA VİDALARI YOK TUTTURMA APARATIDA USTUNDE
benim henüz bakım yaptırma zamanım gelmedi ama 6 bin ideal - 10 bin son radde
ön camı taktır daha mutlu olursun
uzun yolda 160 170 giderken hiç rahatsız olmuyorsun
GEZMECE01
08 Ağustos 2019, 14:27
Selam arkadaşlar
Bende vulcans almak için pazarlık haldeyim, daha önce falcon freedom 250, ve ardından yamaha nmax 155, şuanki kullandığım, ama uzun yol ve chooper tarzını sevdiğimden, vulcans düşünmüyorum.. uzun yol fikirleri olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
mecoreis
10 Kasım 2019, 08:27
selamlar
bende geçen ay vulcan s alarak aranıza katıldım
2016 model siyah üstüne yeşil
yan çanta almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
nereden ve nasıl çanta alınır nasıl takılır bilmiyorum
antalya da tavsiye edeceğiniz bir yer varsa gidebilirim.
pamamboer
05 Nisan 2023, 20:32
Merhaba yıllardır takibimde olan makineydi sonunda aldım 22 model piyasaya fazlasıyla hakim birisi olarak ve araştırmalarım sonucu söyleyeceklerim orijinal aksesuarları Avrupa satışlarında mevcut heybe çantalardan tutun da tur veya spor camına kadar orijinal kawasaki olarak alabilirsiniz eğer ki Amerika da bir tanıdığınız varsa universal olarak sırf vulcan s için üretilmiş Led ön far Led arka stop Cafe racer cam ve harley görünümlü aynalar yani herşey mevcut motor bloğu versy 650 ile aynı olurda parça lazım olursa aklınızda bulunsun parçayı siz Avrupa ülkelerinden çok daha uyguna getirebilirsiniz motor hakkında izlenimim şu şekilde çok seri gidişi var adeta ok gibi şaşırtıcı yatış açısı yattıkça yatır beni diyor, frenler çok stabil sadece makineye huyuna suyuna alışmak lazım ben yarı retro yarı Cafe racer tarzını daha çok beğeniyorum güvenli sürüşler
hakan1969
05 Nisan 2023, 20:40
Merhaba yıllardır takibimde olan makineydi sonunda aldım 22 model piyasaya fazlasıyla hakim birisi olarak ve araştırmalarım sonucu söyleyeceklerim orijinal aksesuarları Avrupa satışlarında mevcut heybe çantalardan tutun da tur veya spor camına kadar orijinal kawasaki olarak alabilirsiniz eğer ki Amerika da bir tanıdığınız varsa universal olarak sırf vulcan s için üretilmiş Led ön far Led arka stop Cafe racer cam ve harley görünümlü aynalar yani herşey mevcut motor bloğu versy 650 ile aynı olurda parça lazım olursa aklınızda bulunsun parçayı siz Avrupa ülkelerinden çok daha uyguna getirebilirsiniz motor hakkında izlenimim şu şekilde çok seri gidişi var adeta ok gibi şaşırtıcı yatış açısı yattıkça yatır beni diyor, frenler çok stabil sadece makineye huyuna suyuna alışmak lazım ben yarı retro yarı Cafe racer tarzını daha çok beğeniyorum güvenli sürüşler
Çok sevindim adınıza, güle güle kullanın. 👍
tommygun
06 Nisan 2023, 07:54
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Er6F için parça lazım olduğunda aşağıda link verdiğim siteden 2 haftada getirtmiştim. Sizin motor için de iğneden ipliğe hemen hemen herşey stoklarında mevcut.
https://www.pieces-kawa.com
pamamboer
07 Nisan 2023, 03:01
Teşekkür ederim güvenli sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Er6F için parça lazım olduğunda aşağıda link verdiğim siteden 2 haftada getirtmiştim. Sizin motor için de iğneden ipliğe hemen hemen herşey stoklarında mevcut.
Teşekkür ederim bilmiyordum bu siteyi faydalı olacaktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
BurakBoztepe
26 Şubat 2024, 20:22
Merhaba arkadaşlar. 2023 Nisan ayında bir vulcan s aldım ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak için yazıyorum. Öncelikle motosiklet tecrübemi belirtmek istiyorum. Bir süre kuba cg100, ardından 3-4 bin km kadar honda cbf 150. Takiben 4-5 bin km kadar honda nc750s kullandım. Bunlardan önce uzun yıllar bisiklet tecrübem de vardı. Vulcanı nc750s ile kıyaslayabileceğimi düşünüyorum. Nc750s az yakan, torklu, öndeki bagajıyla portatif bir motordu bana göre. Biraz fazla olan ağırlığı ve çok fazla rüzgar almasını sevmiyordum. Gönlüm hep cruiser tarz motosikletlerdeydi. Uzun zaman xv535, dragstar 650, shadow 750, vt600, yamaha xv950 gibi motorlara baktıktan sonra vulcanı da takip ediyordum ama almayı pek hayal etmemiştim fiyatları yüzünden. Sonrasında nasip oldu ve yaşlı bir abiden 110 km de iken 2022 bir vulcan aldım. Aldığımdan bu yana 3500 km ye yakın sürdüm. En belirgin fark sürüş pozisyonu ve sürüş keyfi. Ben resmen aşk ile sürüyorum desem yeridir. Nc750s ile hemen hemen aynı performansa sahiptir ama keyfi inanılmaz farklı. Nc750s 55hp, 68 tork idi. Vulcan s 61 hp 63 torka sahip. Vulcanda hem 6 beygirin farkını hem de eksik 5 torkun farkını hissedebildiğimi düşünüyorum. Tork farkı artçıyla çok az belli oluyor. Nc750s ile 3.2-3.8 arasında yakıt aralığım vardı. Vulcan ile sanıyorum ki 4,4-4,9 arası yakıt tüketiyorum. Ama vulcanı yavaş sürmek imkansız gibi geliyor. 100-110 km hızlara kadar epey gaz açarak sürüyorum. Sonrasında da mevcut yolun hız sınırlarında devam ediyorum. Aksesuar olarak sadece radyatör koruma var motorumda. Geri kalan herşeyi orjinal. Vulcan oturuş pozisyonu sebebiyle daha az rüzgar alıyor. Sele yüksekliği 69 cm ve ağırlığı nc750s ile hemen hemen aynı olmasına rağmen çok daha hafif hissettiriyor. Vulcanda cüzdan koyacak yerim dahi yok. Disk kilidini pantolonumun cebinde taşıyorum. Rengi mat siyah ve bence çok göz alıcı. Eskiden motosikletimle hiç almadığım tepkiler alıyorum. Egzoz sesi bence bu motorsiklet tarzı için aşırı az. Motorda gaz açtığınızda emme sesi filan çok hoş ama egzoz yok gibi birşey. (Arrow marka tek satılan egzoz ve fiyatı 1000 euro). Bakım maliyeti rodaj bakımında bana 1400tl ye malolmuştu yetkili serviste ve Haziran 2022 gibiydi sanırım. Motor 2 lt yağ alıyor ve bence bu hacimde çok iyi, nc750s 3.7 lt alıyordu. Üzerindeki lastikleri dunlop marka ve bence özellikle arka lastik çok kötü. Kuru zeminde bile istemsizce kaydırdığım oluyor. Aklıma gelenler bunlardı. Almayı düşünen filan varsa diye bunları yazdım. Sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım. Tekeriniz düz bassın, sağlıkla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
https://i.hizliresim.com/2nlm242.jpeg (https://hizliresim.com/2nlm242)
tommygun
27 Şubat 2024, 07:27
Merhaba arkadaşlar. 2023 Nisan ayında bir vulcan s aldım ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak için yazıyorum. Öncelikle motosiklet tecrübemi belirtmek istiyorum. Bir süre kuba cg100, ardından 3-4 bin km kadar honda cbf 150. Takiben 4-5 bin km kadar honda nc750s kullandım. Bunlardan önce uzun yıllar bisiklet tecrübem de vardı. Vulcanı nc750s ile kıyaslayabileceğimi düşünüyorum. Nc750s az yakan, torklu, öndeki bagajıyla portatif bir motordu bana göre. Biraz fazla olan ağırlığı ve çok fazla rüzgar almasını sevmiyordum. Gönlüm hep cruiser tarz motosikletlerdeydi. Uzun zaman xv535, dragstar 650, shadow 750, vt600, yamaha xv950 gibi motorlara baktıktan sonra vulcanı da takip ediyordum ama almayı pek hayal etmemiştim fiyatları yüzünden. Sonrasında nasip oldu ve yaşlı bir abiden 110 km de iken 2022 bir vulcan aldım. Aldığımdan bu yana 3500 km ye yakın sürdüm. En belirgin fark sürüş pozisyonu ve sürüş keyfi. Ben resmen aşk ile sürüyorum desem yeridir. Nc750s ile hemen hemen aynı performansa sahiptir ama keyfi inanılmaz farklı. Nc750s 55hp, 68 tork idi. Vulcan s 61 hp 63 torka sahip. Vulcanda hem 6 beygirin farkını hem de eksik 5 torkun farkını hissedebildiğimi düşünüyorum. Tork farkı artçıyla çok az belli oluyor. Nc750s ile 3.2-3.8 arasında yakıt aralığım vardı. Vulcan ile sanıyorum ki 4,4-4,9 arası yakıt tüketiyorum. Ama vulcanı yavaş sürmek imkansız gibi geliyor. 100-110 km hızlara kadar epey gaz açarak sürüyorum. Sonrasında da mevcut yolun hız sınırlarında devam ediyorum. Aksesuar olarak sadece radyatör koruma var motorumda. Geri kalan herşeyi orjinal. Vulcan oturuş pozisyonu sebebiyle daha az rüzgar alıyor. Sele yüksekliği 69 cm ve ağırlığı nc750s ile hemen hemen aynı olmasına rağmen çok daha hafif hissettiriyor. Vulcanda cüzdan koyacak yerim dahi yok. Disk kilidini pantolonumun cebinde taşıyorum. Rengi mat siyah ve bence çok göz alıcı. Eskiden motosikletimle hiç almadığım tepkiler alıyorum. Egzoz sesi bence bu motorsiklet tarzı için aşırı az. Motorda gaz açtığınızda emme sesi filan çok hoş ama egzoz yok gibi birşey. (Arrow marka tek satılan egzoz ve fiyatı 1000 euro). Bakım maliyeti rodaj bakımında bana 1400tl ye malolmuştu yetkili serviste ve Haziran 2022 gibiydi sanırım. Motor 2 lt yağ alıyor ve bence bu hacimde çok iyi, nc750s 3.7 lt alıyordu. Üzerindeki lastikleri dunlop marka ve bence özellikle arka lastik çok kötü. Kuru zeminde bile istemsizce kaydırdığım oluyor. Aklıma gelenler bunlardı. Almayı düşünen filan varsa diye bunları yazdım. Sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım. Tekeriniz düz bassın, sağlıkla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
https://i.hizliresim.com/2nlm242.jpeg (https://hizliresim.com/2nlm242)
Hayırlı olsun motorunuz, gerçekten çok güzel duruyor. Kawasaki bu bloğu dönem dönem güncelleme yaparak neredeyse 20 senedir kullanmaktadır. Eskiden Er6N ve F, Versys 650, Ninja 650, Z 650, Z 650 Rs ve Vulcan S hep aynı bloğa sahiptir, yıl ve modele göre güçte bazı oynamalar yapılmıştır. Motorun kendine has "mırnav mırnav" gibi tatlı bir sesi vardır.
Beto87
27 Şubat 2024, 12:17
Ne güzel 2lt yağ ile kurtarıyorsunuz işi. Bizimki utanmasa 4lt isteyecek öküz.
tommygun
27 Şubat 2024, 14:07
Ne güzel 2lt yağ ile kurtarıyorsunuz işi. Bizimki utanmasa 4lt isteyecek öküz.
Sende 1 lt yağ eksilse bir şey olmaz, bizde eksilse muhtemelen yatak sarar :queen:
BurakBoztepe
27 Şubat 2024, 17:02
Teşekkür ederim sağolun 🙏🏻 blok ile çok mutluyum. V motor sesini kıskansam da bu blokla çok mutluyum. İzmir fethiye yapıp geldim. Hiç bir yoruculuk yaşamadım desem yalan olmaz. Ama yol endurosu tecrübem olmadığı için bana konforlu gelmiş olabilir 😂 bu arada artçı selesi inanılmaz konforsuz. Eşim hiç beğenmedi. Sele yumuşatıcı eklenti aldım onun için
eXcitinG
03 Mart 2024, 01:37
Merhaba bende bugün baktım ama 500 se gelcekmiş bu ay almayı düşünüyorum sizce 500 olanı nasıl olur tavsiye eder misiniz?
BurakBoztepe
06 Mart 2024, 21:02
500 eliminatorü kastediyorsanız güzel ama genel görüş vulcana göre daha tecrübesizler için kısa bir motor olduğu yönünde gibi anladım yorumlardan. Vulcan s henüz yaygınlaşıyor. Bence bir tık riskli 500lük olan model. Vergi dilimleri aynı zaten.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO