Orijinalini görmek için tıklayınız : Fuardan motor almanın avantajları neler?
cevikatmaca
14 Aralık 2014, 03:36
Arkadaşlar selam;
Daha önce hiç sıfır motor almadım. İkinci el nasip oldu ama bu kez almak niyetindeyim. Bir yıl kadar kazasız belasız bindiğim NX4 Falcon'umu yaz biterken ve hala iyi para ederken sattım. Duygusal olarak biraz üzüldüm ama motor işinde fazla duygusala bağlamak iyi değil malum, motoru aldığım paradan daha yüksek bir paraya sattım, bir yıllık tecrübe, kask, mont vs. yanıma kar kaldı. Beş aydır Falcon'un üzerine biriktirebildiklerimi ekliyorum. Şubat'a kadar 18 bin TL gibi bir bütçeye ulaşmaya çalışıyorum, fazla da bir şey kalmadı. Niyetim, cebime bu parayı koyup (gerekirse 7-8 bin TL tüketici kredisi filan ayrıca çekebilirim) sıfır bir motosiklet almak. Enduro-touring, naked-touring gibi bir kategoride kalmak niyetindeyim. Gönlümdeki aslan 2015 Versys ama nasip artık. Fuarı beklemek sizce mantıklı mı? Fuarda hakikaten kayda değer indirimler, avantajlar oluyor mu? Daha önce fuardan motosiklet alıp, memnun olan veya tam tersi olmayan arkadaşlar varsa, fuar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Not: Abi biliyorum, fuarda çok güzel kızlar var, onun dışındaki avantajları soruyorum ben! :)
Tekeriniz düz bassın.
Murat
YasinG34
14 Aralık 2014, 11:24
fuara hem yeni motosikletler geliyor hemde gerçekten güzel indirimler oluyor 2014 te yamaha da çok güzel indirimler vardı mt-07'yi yok paraya satıyorlardı adamlar
2move
14 Aralık 2014, 11:33
Dostum bende versys hastasiyim ama versys almak icin fuari beklemen gerekmiyor cunku kawasaki fuara katilmiyor
neonxc
14 Aralık 2014, 12:27
Kawasaki bu yıl fuara katılacak.
canerol
14 Aralık 2014, 12:33
bende versys ve mt-09 tracer için geleceğim sırf...şimdiye kadar versys hayranıydım ama 2014 modelini sadece kafa grenajı çok ince olduğundan vazgeçtim. ama 2015lerde çift fara geçildiğinden güzelleşmiştir.tracer da güzel ne bilim bide fiyatına bakmak lazım.versys ile aynı civardaysa neden olmasın.
DRagon38
14 Aralık 2014, 12:53
Bende versys 650 ile Yamaha tracer ve fazer 8 arasında kaldım fuara gidip görerek almak niyetindeyim.
Mexico
14 Aralık 2014, 14:01
Merhaba. Bende subat sonu gibi pcx almak niyetindeyim. Antalya da yasiyorum,fuara gitmek icin ucak bileti almaliyim.
Ucak fiyati gidis gelis 200 tutar. Sizce fuarda ne kadar indirim olur? Gittigime deger mi? Motoru orada alirsam Antalya'dan teslim ederler mi?
Macit250
14 Aralık 2014, 14:09
pcx zaten ucuz bir motosiklet .Yapacağınız harcamalara değmez bence gidip almak .Ha olur 50000 tl lik bir motosiklet alırısnız size yüzde 5 -7 indirim yapılsa karınız iyi olur .
flea
14 Aralık 2014, 14:34
Benim de merak ettiğim bir konu. Fuarda markalar kendileri oluyor bildiğim (genellikle), e bayii olmadan nasil satış yapılıyor? Markalar bayiilere mi yönlendiriyor? Bir de hakikaten nedir indirim durumu? Geçmiş senelerdeki tecrübeler paylaşılırsa iyi olur. Özellikle yeni lansmanı yapılan motorlarda mı indirim oluyor?
yeknet
14 Aralık 2014, 15:18
zannetmiyorum fuarların amacı satış yapmak değil. Temsilci firmalar katılır, yetkili bayi üzerinden belki bir miktar indirim yapıyorlardır onu da herhangibir bayiye gidip pazarlık yaparsanız aynı fiyata alırsınız.
obk11
14 Aralık 2014, 15:37
Fuar tarihi nedir? istanbulun neresinde bende gitmeyi dusunuyorum.
Green Arrow
14 Aralık 2014, 15:46
Fuar tarihi belirleneli baya oldu google'a yazarsanız çıkıyor yeri de aynı şekilde...
Carbondioxid
14 Aralık 2014, 15:46
Teşhir malı kavramı diye bir şey var imiş, şirinler diyarında, o diyarlarda misalen camekanda teşhir için malın üreticisi dahi mağazaya belli adette mal'ı düşük fiatt'tan bırakıyormuş, şayet müşteri jelatini/kutusu açık olan teşhir malını almak ister ise bayaaa ucuza alabiliyormuş.
Kim bilir uslu bir çocuk olursanız, belkide şirinler diyarını görebilirsiniz.....:P
Green Arrow
14 Aralık 2014, 17:43
İndirim olmaz ona lansman fiyatı diyelim.Yeni gelen motoru zamsız fiyatıyla alırsınız ancak elde kalmış motor var ise belki biraz indirim olur.Bunun dışında insanlarla muhabbet edersiniz motor konusunda,ufak tefek eksiğiniz olur veya orda farklı şeyler görürsünüz incelersiniz,alırsınız.Güzel bayan kardeşlerimizin tanıttığı yeni modelleri ve ileriki senelerde çıkması düşünülen modelleri görürsünüz test sürüşü ayarlayabilirsiniz.Her konuda gözünüz gönlünüz şenlenir yani şahsen ben motoru fuardan almak isterim 0 alıp o kadar para vericeksem.
*Kesinlikle test motoru veya teşhir ürünleri almayınız.Motor konusunda millet çalıştırıp köküne kadar gazlıyor.Çukur,kasis umursamıyor veya tekere getirme moduna bağlıyor.Sizin belki motora 2-3 senede yapıcağınızı testte insanlar 2-3 haftada yapıyor.Teşhir motoru dediğiniz eleştirdiğimiz kullanıcı kitlesinden alınmış 2.el motordur başka birşey değil.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO