PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HERK 150 cc ,250 cc

fahricin
16 Mayıs 2006, 16:19
Sevgili motorcu arkadaşlar, ben motosiklet dünyasına teğet geçerken bu dünyanın çekimine kapılmış, hızla düşmeye başlamış bir meteor gibiyim ama nereye düşeceğimi bilemiyorum. Tam Regal Raptora karar vermişken değişik bir marka çıkıyor, al sana bir soru işareti. Gerçi kafamda Regale rakip olanlar genelde fiyat avantajları ile sivriliyorlar. Buyrun bunlardan biri: Herk CPR 150 ve Herk CPR 250 cpr 150 : 2.550 YTL herşey dahil. Bayide gördüğüm CPR 150de iki far daha vardı. Cep tel uyarı ışığı, dijital vites göstergesi, devir saati, bezin göstergesi falan herşey var gibi geldi. Motordan anlayan sizlerin tavsiyelerine, görüşlerine ihtiyaç duymaktayım. www. herk.com.tr diye bir adresleri var. bu fotoğrafları bugün çektim.

Pek kaliteli resimler değil ama...

crato
16 Mayıs 2006, 16:47
RR ikisinden de çok daha iyi ve sağlam seçim olacaktır diye düşünüyorum. :cat:

gyazici
16 Mayıs 2006, 16:49
gözüme keeway jinlun kırması gibi göründü bir an ama yakından da bir görmek lazım

camadan
16 Mayıs 2006, 16:56
RR dan gerisi yalan

fahricin
16 Mayıs 2006, 18:44
regal hakikatten güzel alet ama bunu yakından görseydiniz, müthiş bir kalite hissi veriyor. Yani fiyatına göre fena bişey değil. Ama tabi denemek cesaret ister. Servis, yedek parca falan ne durumda bilmiyoruz. Benim bu topici açmaktaki amacım yani biri almıştır kullanıyordur, servisinden memnun kalmıştırda fikirlerini yazar belki .

talkie
16 Mayıs 2006, 19:04
Sitelerine bakmaya çalıştım ama motorların özelliklerini göremedim.Sadece resimler var.Bu fiyata bu kadar donanım varsa cok sağlıklı olmayacağını düşünüyorum(sahsi fikrim)
raptor al derim

Muzo
16 Mayıs 2006, 19:06
fahricin Selamlar,

bende Herk 150 scooter var seninki icin bir sey diyemicem ama Marka hakkinda konusabilirim, onlarin anlasmali servisleri bulunuyor benimki su an 800 KM de hicbir sorun cikarmadi Aksesuarlar gayet kaliteli. Yedek parca hakkinda sorun yok sonucta hepsi Cin Mali ve parcalar uyumlu hepsiyle. Servis dedigim her satan Firma herhangi bir Servisle Anlasiyor ve Garanti kapsaminda oraya gidiyorsun.

fener1907
16 Mayıs 2006, 19:21
Arkadaşlar
Ben biraz önce firmayla görüştüm.Ellerin bu modellerin olmadığını fakat 15-20 gün içinde geleçegini ve fiyatlarada yaklaşık % 10 bir fark olabileceğini ( dolar artışı nedeniyle ) söylediler.Taksit imkanlarının olduğunuda belirtiler.Kesin fiyat 15 gün içinde belli olacakmış.

gupilya
16 Mayıs 2006, 19:28
bu motor Truva ve grand egla (doğru yazmamış olma ihtimalim büyük) ile aynı görünüşte. Truva'da ön cam, motor koruma ve ayaklık var. büyük bir ihtimalle aynı firmanın üretimleri. servis ve yedek parça nedeniyle bir sorun çıkacağına inanmıyorum. Truva'nın 250'liğinin fiyatı 3.500 diyorlar (herşey dahil)

sogulcan
16 Mayıs 2006, 21:20
arkadaşlar bu benim motorun aynısı.hem de görünüş olarak tamamiyle aynı.ama benim motor osmanlı motor(kinroad xt-150). hangisi hangisinden çaldı acaba?yoksa ikisi de aynı firmadan mı alıyo motoru?

fahricin
17 Mayıs 2006, 01:14
fahricin Selamlar,

bende Herk 150 scooter var seninki icin bir sey diyemicem ama Marka hakkinda konusabilirim, onlarin anlasmali servisleri bulunuyor benimki su an 800 KM de hicbir sorun cikarmadi Aksesuarlar gayet kaliteli. Yedek parca hakkinda sorun yok sonucta hepsi Cin Mali ve parcalar uyumlu hepsiyle. Servis dedigim her satan Firma herhangi bir Servisle Anlasiyor ve Garanti kapsaminda oraya gidiyorsun.

Teşekkür ederim bende bu topici açarken bu senin yaptığın şeyi istemiştim. Yani ürün değil marka tanımaktı maksadım. sağol.

Muzo
17 Mayıs 2006, 12:31
Rica ederim Fahricin,

iyice arastir derim. Icine sindire sindire al Motorunu. Kolay gelsin.......

fahricin
18 Mayıs 2006, 00:42
muzoo kardeş, servise kaç kez yolun düştü? düştüyse kaç kez parça lazım oldu. böyle şeyler yaşadınmı hiç? yaşadıysan eğer, parça bekledinmi? beklediysen eğer, ne kadar bekledin? Abi acaip bunalım sorularım vardır benim yaa. yandın valla. neyse abi sevaptır sen yine cevapla.

solistalper
18 Mayıs 2006, 15:01
Zonghsen olsun keawey yada başka bir marka çin malı bu piyasa farketmiyor gördüğüm farklar sisi bar ve çantalık fiyat farkıylada o aksesuarların farkını kapatmışlar zaten :) hepsi aynı yaf

Muzo
18 Mayıs 2006, 20:00
muzoo kardeş, servise kaç kez yolun düştü? düştüyse kaç kez parça lazım oldu. böyle şeyler yaşadınmı hiç? yaşadıysan eğer, parça bekledinmi? beklediysen eğer, ne kadar bekledin? Abi acaip bunalım sorularım vardır benim yaa. yandın valla. neyse abi sevaptır sen yine cevapla.

Fahricin kusura bakma yaa, tüm gün Sitedeyim ama simdi bakabildim ancak. ilk aldigim gün Anahtarin sokuldugu kisimda pim firladi ama o benim hatamdi direksiyonu kilitlemek isterken biraz kaba davrandim galiba:) hemen gittim Servise taktilar ama icine sinmiyorsa Garantiden Degistirelim dediler ve ismarladilar. Ondan sonra 500 Km bakimina gittim 2 Hafta sonra daha yoktu. Gecen aradilar geldi diye, daha henüz ugrayamadim ama 3 Hafta sürdü ama bu tür parcalar herhalde hazirda cok yoktur cünkü o kadar Kolay Bozulmaz Normalde, zaten Ustada diger baska parcalarda böyle olmaz dedi.
Tek sorun ne biliyormusun bunlarin Montaji burada yapiliyor ya adamlarda montaj basi 40-50 YTL arasi Para Kazniyormus eeeee napiyorlar daha cok yapalim diye acele ile Montaj yapiyorlar bazen sekmanlari ve degisik degisik seyleri unutuyorlar takmaya aceleden. ( Bu tüm Cin Markalari icin gecerli olabiliyor )..... Ayipsin Fahricin herzaman sorabilirsin ne demek, bildigim birsey oldukca cevap vermeye calisirim her zaman, bilmiyorsam zaten yardimci olamam:cat:

serkan79
18 Mayıs 2006, 20:39
HERK 150 CPR
ebatlar: 2260x880x1130mm
silindir hacmi: 149cc
motor tipi : tek silindir 4 zamanlı hava sogutmalı
ön/arka fren : disk balata
yakıt tankı : 14 lt
standart güç : 8,5 / 8500kw /r / dk
azami tork : 9,5 / 8000mm/ r / dk
azami hız : 80 km/saat
agırlık : 141 kg

HERK 250 CPR
ebatlar : 2260x880x1130
silindir hacmi: 249cc
motor tipi : çift silindir 4 zamanlı hava sogutmalı
frenler : disk balata
yakıt tankı : 14 lt
standart güç: 11/9500kw/r/dk
azami tork : 15/8000mm/r/dk
agırlık : 155kg
azami hız : 90km/saat

fahricin
19 Mayıs 2006, 02:02
Fahricin kusura bakma yaa, tüm gün Sitedeyim ama simdi bakabildim ancak. ilk aldigim gün Anahtarin sokuldugu kisimda pim firladi ama o benim hatamdi direksiyonu kilitlemek isterken biraz kaba davrandim galiba:) hemen gittim Servise taktilar ama icine sinmiyorsa Garantiden Degistirelim dediler ve ismarladilar. Ondan sonra 500 Km bakimina gittim 2 Hafta sonra daha yoktu. Gecen aradilar geldi diye, daha henüz ugrayamadim ama 3 Hafta sürdü ama bu tür parcalar herhalde hazirda cok yoktur cünkü o kadar Kolay Bozulmaz Normalde, zaten Ustada diger baska parcalarda böyle olmaz dedi.
Tek sorun ne biliyormusun bunlarin Montaji burada yapiliyor ya adamlarda montaj basi 40-50 YTL arasi Para Kazniyormus eeeee napiyorlar daha cok yapalim diye acele ile Montaj yapiyorlar bazen sekmanlari ve degisik degisik seyleri unutuyorlar takmaya aceleden. ( Bu tüm Cin Markalari icin gecerli olabiliyor )..... Ayipsin Fahricin herzaman sorabilirsin ne demek, bildigim birsey oldukca cevap vermeye calisirim her zaman, bilmiyorsam zaten yardimci olamam:cat:
Abi estağfirullah kusur ne demek. Sen böyle zahmetler edip bana bu bilgileri yazacaksın ben kusuramı bakarım. Valla ben senin bu markadan genel olarak hoşnut olduğun izlenimini aldım. Ama kullanıcısı okadar azki. Yoksa motora bayıldım yani. Çok kalite görünüyor. İlk motorum olacak biraz ucuzamı kaçsam, yoksa almışken 2 milyar verip iyisinimi alsam arasında kaldım yani. Birde alma zamanı var. Ehliyeti ağustosta alıcam. motoruda ozamanmı alsam, yoksa şimdimi alsam. bunlar arasındada kaldım. amaaan üff valla sıkıldım ha. Hiçmi almasam. Alsammı almasammı. Bak şimdi bide bunun arasında kaldım. Arasında kalmaktan bıktım yaw. Kalsammı kalmasammı? ........::deliir::

murat_by
19 Mayıs 2006, 22:26
ya be geçenlerde bu motorun rece tipini gördüm motorun sesi 5 para etmez görünüş olarak idare eder ama ses olayı sıfır su motoru bile daha güzel ses çıkarıyor jantlar da cpr la aynı jantları kullanmışlar şimdi diyeceksinizki ne alakası var biz cpr dan bahsediyoruz bilgi olsun diye yazdım

Muzo
22 Mayıs 2006, 12:46
Abi estağfirullah kusur ne demek. Sen böyle zahmetler edip bana bu bilgileri yazacaksın ben kusuramı bakarım. Valla ben senin bu markadan genel olarak hoşnut olduğun izlenimini aldım. Ama kullanıcısı okadar azki. Yoksa motora bayıldım yani. Çok kalite görünüyor. İlk motorum olacak biraz ucuzamı kaçsam, yoksa almışken 2 milyar verip iyisinimi alsam arasında kaldım yani. Birde alma zamanı var. Ehliyeti ağustosta alıcam. motoruda ozamanmı alsam, yoksa şimdimi alsam. bunlar arasındada kaldım. amaaan üff valla sıkıldım ha. Hiçmi almasam. Alsammı almasammı. Bak şimdi bide bunun arasında kaldım. Arasında kalmaktan bıktım yaw. Kalsammı kalmasammı? ........::deliir::

Walla iyi Güldürdün beni Fahricin yaaa, :mrgreen:
Ben simdilik hosnutum 1000 Km de gectim artik 90-100 basiyorum. Dedigin dogru Piyasada bende fazla görmedim nerdeyse hic diyebilirim. Haaa Ehliyeti Agustosda alcaksan derimki uzun uzun düsün acele etme...Eger Nakit sikintin yoksa daha cok para verebileceksen kesin git Marka Birsey al. bir kere al güle güle kulan.....

lambretta
24 Mayıs 2006, 16:12
arkadaşlar bu Herk'in bi de su soğutmalı modeli gelmiş
gören bilen duyan alan var mı??

polo34
17 Haziran 2006, 21:19
http://motosikletim.milliyet.com.tr/detail.aspx?sid=637091

bu herk markasını bilen var mı:) çok güzel modeller var, kullanan yok mu :)

chopperrider
30 Temmuz 2006, 11:23
ben aldım 250 lik. daha çok yeni şu an için çok memnunum ama ilerleyen zaman gösterecek asıl durumları.