Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
haydabre
20 Temmuz 2016, 15:50
Ilk yağ değişimi için 400km dediler. Fatura cuma günü istanbuldan gönderildi fakat bugün aradim tekrardan firmayi ,yaşanan olaylardan dolayı, cumartesi çalışmamış olabilir dedi kargi şirketi.en geç perşembe günü elinizde olur dedi
Yarın elinde olur cumada plaka işlemleri için yola çıkarsın kameran var inş. motosikletle giderken çekim yaparsan güzel olur
atik216
20 Temmuz 2016, 16:23
Yarın elinde olur cumada plaka işlemleri için yola çıkarsın kameran var inş. motosikletle giderken çekim yaparsan güzel olur
fatura bugün geldi hemen gidip sigorta işlemini hallettim. yalnız şunu söylemek istiyorum fiyatlar uçuk kaçık hakikaten.
anadolu 1260
allianz 1290
sompo 2500
axa 1150
herkes allianz ve anadolu sigorta tercih edin diyordu ikisinide araştırdım. 1150 tl ye axa dan yaptırdım böyle birşey yok. herkesin neden elektrikli motosiklet kullandığını şimdi daha iyi anlıyorum. kısmetse yarında plaka ve ruhsat işlemlerini halledeceğim.
kameram var evet fakat henüz yeni bir sürücü olduğum için çekmedim hiç. kendimi biraz geliştirdikten sonra çekerim diyordum.
Paramedik34
21 Temmuz 2016, 11:55
Merhabalar. Ben 470 km yaptım. Servis bakımı 500 dendi bana , servise götüreceğim yarın.
Bu,benim ilk motorum. Mekanikten çok anlamam. Bunu göz önüne alarak tecrübelerimi açıklıyorum size:
Motor dikkat çekici,çevremdekilerden oldukça beğeni topladı. Rengi,duruşu,sadeliği göze çok hoş geliyor. Egzoz sesi hoşnut edici. Şehir içinde(İSTANBUL) gidiş-geliş,çekiş,sollama vs sıkıntısı yok. Artçılı da bindim,km yaptım problem yok. Sinyallerin sağ ve sol elçik altında olması mükemmel olmuş,çok kullanışlı. 60 tl fulledim benzin ışığı ayaklığı açınça,rampa çıkarken yanıyor şu an. Düz yolda yanmıyor. 500 ü geçer tahminimce. e5'te 70 80 km gibi yol alıyorum. Dayanamadım bir kere gaz açtım 120 gördüm, kapattım. Bence son ibre 130 -140. Selesi yumuşak,konforlu. Sinyaller iyi çalışıyor, far iş görüyor ama bence daha iyi olabilirdi. Korna sesi gayet yeterli,farkediliyor. Motor çok dengeli. İlk motorum ama gidonu komple bırakınca bile sapmıyor,oturaklı gidiyor. Hızlanması bu tip motora göre bence başarılı. Merak edilen titreme olayı içinse; 75-80 km/h ile gidene kadar sıfır titreme. 80 km/h'ten sonraa bir tık başlıyor ama 120 km/h'a çıktığım için söylüyorum rahatsız edici değil. Titreme sadece ayak pedalında onu da debriyaja basılınca farkettim. Titreme bence başarılı(bu tarz bindiğim ilk motor olarak söylüyorum).
Sevmediğim bir kaç şey var anlatayım:
Amartisörler bana sert geldi.Kasislerde bele zarar Tekerler muhakkak değişmeli. Arka teker özellikle hamur gibi. Artçılı gezerken en ufak kasiste bir yerlerden metal sesi geliyor, boşta bir parça bir parçaya çarpıyor gibi ama çözemedim. Sanırım bu tarz motorlarda bu esas ama vites aralığı kısa. Disklerden şu an ses geliyor,ön -arka. Vites geçişi problemli. 1.vitese geçerken 10 kırmızı ışığın 3-4 ünde 2 ile kalkmak zorunda kalıyorum. Boşa da geçmeyebiliyor. Boştayken 1 'e geçmiyor bir adım yürüyorum motoru 1'e geçiyor.Bu durum düz yolda problem değil ama hafif rampa ve artçılıysan o motor yürütülemez :D
Km yaptıkça size daha detaylı bilgi vereceğim. Alacak arkadaşlar varsa, almalarını öneriyorum. Saygılar.
atik216
21 Temmuz 2016, 12:02
arkadaşlar plakam bugün çıktı hemen yaptırdığım işlemleri anlatayım yarın bir gün belki buradan faydalanan olur.takipçiye para vermeyin::belge::
önce sigorta yaptırıyorsunuz.Zorunlu trafik sigortası.
poliçe ile birlikte emniyet müdürlüğü trafik şubeye gidiyorsunuz.
daha sonra sizden dosya istiyorlar.dosya içerisine kimlik fotokopisi,sigorta fotokopisi ve bir adet dilekçe bulunuyor.genelde bunu emniyet müdürlüğünün karşısında hazırlayanlar var 15 tl ye yaptırdım ben
dosya ile tekrar emniyete geçtim ve trafik şubeye bıraktım dosyayı. 190 tl para verdim.ruhsatı aldım.
daha sonra size plaka ile alakalı bir kağıt veriyorlar.şoförler odasına gidiyorsunuz 25 tl de oraya veriyorsunuz ve plakanızı alıyorsunuz
toplamda sigorta dışında 15+25+190=230tl ye hallediliyor.
@paramedik ben henüz artçı ile kullanmadım hiç,fakat dediğin problem bende de var kırmızı ışıkta durunca 1. vitese geçmiyor umarım rodajdan sonra hallolur. genel olarak 60-80 arasında seyir halindeyim. birde vites küçültürken sadece 2.den 1. vitese düşerken tak diye bir ses geliyor çok sert atıyor sende de böyle bir problem var mı? (debriyaja basıp hafif ara gaz vererek vites düşürünce böyle bir şey olmuyor)
bir sorumda şu olacak tekerin iyi yada kötü olduğunu nasıl anladın?
Paramedik34
21 Temmuz 2016, 12:16
Selam, dostum.
O tak sesi bende de var. Sert geçiyor. Normal mi bilmiyorum
Teker kayıyor. Sert virajda,sıcak asfaltta kıç atıyor. Islak zeminde çok tehlike, düşürür :)
Balc10
21 Temmuz 2016, 15:16
fatura bugün geldi hemen gidip sigorta işlemini hallettim. yalnız şunu söylemek istiyorum fiyatlar uçuk kaçık hakikaten.
anadolu 1260
allianz 1290
sompo 2500
axa 1150
herkes allianz ve anadolu sigorta tercih edin diyordu ikisinide araştırdım. 1150 tl ye axa dan yaptırdım böyle birşey yok. herkesin neden elektrikli motosiklet kullandığını şimdi daha iyi anlıyorum. kısmetse yarında plaka ve ruhsat işlemlerini halledeceğim.
kameram var evet fakat henüz yeni bir sürücü olduğum için çekmedim hiç. kendimi biraz geliştirdikten sonra çekerim diyordum.
İyi yapıyorsun çekimlerin iyi olursa RKS facebook sayfasında paylaşıyorlar bizim arkadaşın bi tane TİTANİC 150 videosu paylaşılmıştı. Sigorta fiyatlarından hepimiz müzdaribiz sıfır satışları ciddi anlamda düşürdü bu yüzden ikinci ellerde arttı millet alışınca herşey normal gibi düzelir seneye kimse konuşmaz yüksek sigorta fiyatını
seyralem
21 Temmuz 2016, 18:19
Merhabalar. Ben 470 km yaptım. Servis bakımı 500 dendi bana , servise götüreceğim yarın.
Bu,benim ilk motorum. Mekanikten çok anlamam. Bunu göz önüne alarak tecrübelerimi açıklıyorum size:
Motor dikkat çekici,çevremdekilerden oldukça beğeni topladı. Rengi,duruşu,sadeliği göze çok hoş geliyor. Egzoz sesi hoşnut edici. Şehir içinde(İSTANBUL) gidiş-geliş,çekiş,sollama vs sıkıntısı yok. Artçılı da bindim,km yaptım problem yok. Sinyallerin sağ ve sol elçik altında olması mükemmel olmuş,çok kullanışlı. 60 tl fulledim benzin ışığı ayaklığı açınça,rampa çıkarken yanıyor şu an. Düz yolda yanmıyor. 500 ü geçer tahminimce. e5'te 70 80 km gibi yol alıyorum. Dayanamadım bir kere gaz açtım 120 gördüm, kapattım. Bence son ibre 130 -140. Selesi yumuşak,konforlu. Sinyaller iyi çalışıyor, far iş görüyor ama bence daha iyi olabilirdi. Korna sesi gayet yeterli,farkediliyor. Motor çok dengeli. İlk motorum ama gidonu komple bırakınca bile sapmıyor,oturaklı gidiyor. Hızlanması bu tip motora göre bence başarılı. Merak edilen titreme olayı içinse; 75-80 km/h ile gidene kadar sıfır titreme. 80 km/h'ten sonraa bir tık başlıyor ama 120 km/h'a çıktığım için söylüyorum rahatsız edici değil. Titreme sadece ayak pedalında onu da debriyaja basılınca farkettim. Titreme bence başarılı(bu tarz bindiğim ilk motor olarak söylüyorum).
Sevmediğim bir kaç şey var anlatayım:
Amartisörler bana sert geldi.Kasislerde bele zarar Tekerler muhakkak değişmeli. Arka teker özellikle hamur gibi. Artçılı gezerken en ufak kasiste bir yerlerden metal sesi geliyor, boşta bir parça bir parçaya çarpıyor gibi ama çözemedim. Sanırım bu tarz motorlarda bu esas ama vites aralığı kısa. Disklerden şu an ses geliyor,ön -arka. Vites geçişi problemli. 1.vitese geçerken 10 kırmızı ışığın 3-4 ünde 2 ile kalkmak zorunda kalıyorum. Boşa da geçmeyebiliyor. Boştayken 1 'e geçmiyor bir adım yürüyorum motoru 1'e geçiyor.Bu durum düz yolda problem değil ama hafif rampa ve artçılıysan o motor yürütülemez :D
Km yaptıkça size daha detaylı bilgi vereceğim. Alacak arkadaşlar varsa, almalarını öneriyorum. Saygılar.
Hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin. bakımdan sonra rodajta biter kesin bilgiler vermeye başların inş
polo34
21 Temmuz 2016, 20:11
Disklerden bende de ses gelirdi, balata spreyi ve belirli km sonra şu an ses kalmadı, ışıklarda birinci vitese geçmiş vaziyette durup viteste bekliyorum,istanbul sürücüleri malum, boşa alıp biri bulamama riskine her zaman girmiyorum, umrumda değil, bu şekilde sorunu çözdüm, belki sorunsuz bir olur ama denemeye de niyetim yok:)
canerz35
22 Temmuz 2016, 04:15
vitesteki sorun cruisre 250 dede var önceki modeli. demekki düzelmemiş. gerçi japon mallarındada var o sorun.
vitesteki sorun cruisre 250 dede var önceki modeli. demekki düzelmemiş. gerçi japon mallarındada var o sorun.
O artık bir problem olmaktan çıkmış bence klasik bir davranış olmuş
hacıyatmaz
26 Temmuz 2016, 17:10
Selam, dostum.
O tak sesi bende de var. Sert geçiyor. Normal mi bilmiyorum
Teker kayıyor. Sert virajda,sıcak asfaltta kıç atıyor. Islak zeminde çok tehlike, düşürür :)
Ses rodajdan sonra geçer diye tahmin ediyorum. lastikler yol yaptıkça düzelebilir çok sertti çünkü incelediğimde
atik216
27 Temmuz 2016, 12:55
Arkadaşlar ön arka lastik basıncını kaç olarak ayarlamamız lazım ?
polo34
27 Temmuz 2016, 15:09
bizimkinin kitapçığına göre ön ve arka 33,5 ...
bireycell
27 Temmuz 2016, 15:10
Arkadaşlar ön arka lastik basıncını kaç olarak ayarlamamız lazım ?
Keeway kitapçığını bulmak lazım aynı model @polo34'te haklı olabilir aynı ölçülerde ve basınçta olması gerekiyor.
Paramedik34
27 Temmuz 2016, 19:11
Merhabalar. 700 km deyim. Bir kaç vida gevşedi klasik :) sıktım. Max 130 gördüm dahasını beklemeyin. 130 dan sonra gaz da yemedi, gaz kolu boşa çıktı ve dedim ki "sıçtık" :D Çektim kenara kontak aç kapa yapınca düzeldi. Artçı ile binince inanılmaz çatara patara ses geliyor. Usta zincir olabilir dedi bir iki ayar yaptı ayak üstü düzelmedi. Yarın sökecek bakacak, hayırlısı. Onun haricinde çok keyifli bir motor, şehir içi gayet güzel. Çok afilli görünüyorsunuz dışarıdan :)
polo34
27 Temmuz 2016, 19:27
bunlarda dediğiniz gibi görüntü harika, dandikte değiller, neden tutmamış pek anlaşılır gibi değil, muhtemelen yanlış fiyat politikaları, az reklam, bir de keeway markasının anormal çok distribütörü oldu, çok el değiştirdi, bir ara harley'i getiren efsane motor bile bu markanın distribütörüydü...
atik216
28 Temmuz 2016, 09:30
benim henüz 210 km oldu ilk bakımını bekliyorum 70 in üzerine çıkabilmek için :) birde motoru kullanmakta zorlanıyorum :/ düz yolda yada dur kalkta tamam sıkıntı yokta U dönüşü yaparken vs. olmuyor. Ya çok geniş almam lazım yada ayağımı yere koyup dönebiliyorum kendi başıma nasıl öğreneceğim bunu onuda bilmiyorum :(
Seko
28 Temmuz 2016, 10:56
Şu motorların rodajına biraz daha özen gösterin. Yağ değişince rodaj bitmez. En az 1000 km dikkatli sürmek lazım.
atik216
28 Temmuz 2016, 11:38
valla kitapçık filan olmayınca kulaktan dolma ordan burdan bilgilerle öğreniyoruz bizde rodaj nedir ne değildir diye. internette onlarca video var rodaj ile alakalı biri diyor ki max şunu yap biri diyor ki motor sağır kalır biraz bas biri bilmem ne diyor benimde kafa iyice allak bullak oldu
bende kendimce bu süreçte 60 70 geçmemeye ve olabildiğince vites değiştirmeye motorun dişlilerini birbirine alıştırmaya çalıştırıyorum.
Seko
28 Temmuz 2016, 12:33
Bas diyenlere bakma, bir şeyden anladıkları yok. 60 - 70'le giderek doğru yapıyorsun ancak devir sınırı da olması gerekir tabi. Hiç bir şey yazmıyorsa bir 500 km yarım gazı geçme, 1000 km'ye kadar da tam gaz yapma. 1000 km'den sonra istediğin gibi kullanabilirsin.
Balc10
28 Temmuz 2016, 15:10
Merhabalar. 700 km deyim. Bir kaç vida gevşedi klasik :) sıktım. Max 130 gördüm dahasını beklemeyin. 130 dan sonra gaz da yemedi, gaz kolu boşa çıktı ve dedim ki "sıçtık" :D Çektim kenara kontak aç kapa yapınca düzeldi. Artçı ile binince inanılmaz çatara patara ses geliyor. Usta zincir olabilir dedi bir iki ayar yaptı ayak üstü düzelmedi. Yarın sökecek bakacak, hayırlısı. Onun haricinde çok keyifli bir motor, şehir içi gayet güzel. Çok afilli görünüyorsunuz dışarıdan :)
Motor biraz daha açılır ise hız artabilir artmasada bu hız yeterlidir :D İlk bakımda kadar normaldir ilk bakımdan sonra her çıkarttığı problem arızadır. Tekerine taş değmesin.
Paramedik34
29 Temmuz 2016, 00:04
Merhaba. Zincir koruma demirine sürtüyormuş. Artçı ile binince mesafesi azalıyor ve kasislerde sürtme yapıyor. Söktük, sürten yere kauçuk yapıştırdık ses kesildi. Şimdi de gaz yemiyor, motor tekleyip duruyor. Bu neden olabilir? Gazı kökledik diye bir şey oldu galiba :D
polo34
29 Temmuz 2016, 12:51
Kötü yakıt tekletir mi acaba?
atik216
29 Temmuz 2016, 14:32
valla ben ilk aldığım gün totalden 95 oktan almıştım. ama bundan sonra shellden almayı düşünüyorum. benim sıkıntım gaz tepkimesi ile alakalı, yumuşak yumuşak değilde bir anda tak diye gaz geliyor sanki. herşeyi rodaja bağlıyorum hadi hayırlısı :)
polo34
29 Temmuz 2016, 16:31
Gaz koluna da zamanla alışıcan, motora göre sürdüğün sürece mutlu olursun, üç kuruşa aldığımız şeye beş takla attıramayız, uzun ömürlü olmaz:)
braveman
29 Temmuz 2016, 16:35
Yeni alınan bi motorda kötü yakıt tekleme yaptırır mı ki ?
polo34
29 Temmuz 2016, 17:00
Bence yeni eski farketmez :) daha bilgili arkadaşlar varsa yazsınlar, ben de zaten soru olarak sormuştum:)
darknife
29 Temmuz 2016, 17:17
Bence yeni eski farketmez :) daha bilgili arkadaşlar varsa yazsınlar, ben de zaten soru olarak sormuştum:)
Cruiser sayfasında o kadar yazıp çizip cevaplamışsın ki kimse senin soru sorma ihtimalini değerlendirmiyor :d Ben bile şaşırdım sorumu soruyor dalgamı geçiyor diye :D
Paramedik34
29 Temmuz 2016, 20:40
Ben de bundan şüphelendim ama sanmıyorum hocam. Motor rutin giderken 2 sn de bir tekleyip duruyor. Şu an binmiyorum bu yüzden keyif vermiyor. Ustadan haber bekliyorum, fabrikaya sorarım demişti.
atik216
30 Temmuz 2016, 08:55
bu arada yakıt konusu geçti madem sorayım. hangi akaryakıt istasyonuna gitmek lazım ? ben henüz almadım ama shellden almayı düşünüyorum.
(edit: forumda eminim konuşulmuştur.ben sizin fikrinizi almak istedim)
darknife
30 Temmuz 2016, 15:09
bu arada yakıt konusu geçti madem sorayım. hangi akaryakıt istasyonuna gitmek lazım ? ben henüz almadım ama shellden almayı düşünüyorum.
(edit: forumda eminim konuşulmuştur.ben sizin fikrinizi almak istedim)
Shell bencede en iyisi
Paramedik34
31 Temmuz 2016, 23:51
Merhabalar.
Şu an 900 km'deyim. Motor hareket halindeyken(2 saniyede bir) tekleyip duruyor. Gaz açamıyorum. Araba sollayamıyorum. 5. vites 80 km'ye ulaşınca biraz sonra stop ediyor motor, kenara çekiyorum aç-kapa yapıp aynı şekilde tekleye tekleye yol alıyorum. Sizce neden olabilir?
atik216
01 Ağustos 2016, 11:55
Merhabalar.
Şu an 900 km'deyim. Motor hareket halindeyken(2 saniyede bir) tekleyip duruyor. Gaz açamıyorum. Araba sollayamıyorum. 5. vites 80 km'ye ulaşınca biraz sonra stop ediyor motor, kenara çekiyorum aç-kapa yapıp aynı şekilde tekleye tekleye yol alıyorum. Sizce neden olabilir?
valla benimde aklıma takıldı sen söylediğin günden beri. Sorunu çözersen eğer paylaşır mısın bizimle? birde maşallah iyi geziyorsun benim hiç fırsatım olmuyor halen 230km de filan,bakım yaptırmadan öyle uzaklara gitmeye de cesaretim olmuyor :/ ilk bakımı yaptırana kadar şehir içi mi kullandın sadece?
SeCReTBoY
01 Ağustos 2016, 15:34
valla benimde aklıma takıldı sen söylediğin günden beri. Sorunu çözersen eğer paylaşır mısın bizimle? birde maşallah iyi geziyorsun benim hiç fırsatım olmuyor halen 230km de filan,bakım yaptırmadan öyle uzaklara gitmeye de cesaretim olmuyor :/ ilk bakımı yaptırana kadar şehir içi mi kullandın sadece?
250 km'yi geçmişsen çevre yoluna falan çık düz yolda bas biraz yavaş yavaş yüksek devirlerde kullanmaya başla motor parçaları alışsın birbirine rodaj süreci bitsin ilk bakıma da yetişir zaten ondan sonra gönül rahatlığıyla kullan.
Paramedik34
01 Ağustos 2016, 18:27
Atik216 kardeşim;
Ev iş arası 35 km. Git gel 70 km günlük yol yapıyorum zaten.
Bugün ustaya gittim biriyle görüştü.
Sen de öğrenmiş ol bunu : Kontağı art arta 3 kere açıp kapayınca resetliyorsun beyni. Arıza durumunda f1 ışığı mors alfabesi gibi yanıp sönüyor. Sayıyorsun 4 haneli bir sayı veriyor sana. Her sayı karşılığında fabrikada bir arıza mevcut, onu söylüyor ustaya. Ayrıca Km göstergesinin altındaki sayılar sıfırlanıyor. Bu ne işe yarar? Depoyu fulledin. Resetle. Kaç km yol yapıyor depoyla hesaplayabilirsin, sayıyı aklında tutmana gerek yok.
Naci63
01 Ağustos 2016, 18:31
[/COLOR]
Merhabalar.
Eğer elektrik kesintisi gibi ise yan ayaklık müşürününden olabilir. Müşürü iptal iptal edin ve deneyin. İptal için yan ayaklık müşürüne giren fişi çıkarıp fişi kendi içinde kısa devre yapın. Sorun çözülürse, müşür arızalı demektir. Müşürü değiştirince sorun çözülür. Ama önce dediğim işlemi yapıp deneyin. Selamlar.
Paramedik34
01 Ağustos 2016, 18:32
Merhaba.
Cruiser 250 için de arıza durumunda f1 ışığı yanıp sönerek sayı elde ediyor muydunuz? Kitapçığa göre her 4 haneli sayı bir arızaya tekabûl ediyormuş.
10-3-5-2 /10-1-3-7 diye iki sayı elde ettik. Fabrikaya mail attık ve bunun ne arızası olduğunu öğrenmek için haber bekliyoruz. Arıza tespit cihazı olmadığı için ustanın elinde bu yöntemi denedik.
polo34
01 Ağustos 2016, 19:34
Ecu zaten arabalarınkine benziyor, delfi olması lazım, illa ki kod üretiyor da onu okuyacak ekipman da yetkili serviste olması lazım, küba sınıfta kaldı yani:) fabrikanın cihazı her şehirde büyük servislere illaki ücretsiz dağıtması gerekiyordu.
atik216
02 Ağustos 2016, 08:13
sene olmuş 2016 biz halen ışık sayıyoruz şaka gibi :mrgreen:
@paramedik34 şu km sayacını nasıl sıfırlayacağımı gerçekten çok merak ediyordum teşekkür ederim.
bu arada şu ayaklık müşürü olayını ben kuba sl200 sayfasında okumuştum o yüzden motoru daha teslim alırken iptal etmelerini söyledim.
bence dene müşürü iptal etmeyi.baktın problem devam ediyor tekrar bağlarsın.
birde şu sayma işini nasıl yapıyorsun bununla alakalı bir video çekip buraya atabilir miyiz? bundan sonra arkadaşlarda yararlanır.
beyaban
02 Ağustos 2016, 13:34
Ecu zaten arabalarınkine benziyor, delfi olması lazım, illa ki kod üretiyor da onu okuyacak ekipman da yetkili serviste olması lazım, küba sınıfta kaldı yani:) fabrikanın cihazı her şehirde büyük servislere illaki ücretsiz dağıtması gerekiyordu.
Her şehirde bir büyük servise verilmesi gerekir hata kodlarının bir karşılığı var ise bu karşılıkları servisin bilmesi lazım acayip acayip servislerimiz var :d
Balc10
03 Ağustos 2016, 16:50
Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Bir kaç görsel ve video paylaşabilir ve bilgi verirse canlanır buralar. Tekerinize taş değmesin.
atik216
03 Ağustos 2016, 17:11
valla ben geçen gün yolda giderken video ya çektim ama oldukça kötü isterseniz yinede paylaşabilirim ama yani acemin bir sürücünün sürüşü kimse kızmasın :)
Ruling
03 Ağustos 2016, 17:36
valla ben geçen gün yolda giderken video ya çektim ama oldukça kötü isterseniz yinede paylaşabilirim ama yani acemin bir sürücünün sürüşü kimse kızmasın :)
Estafurullah video görsel fark etmez buralar canlanır biraz zaten bolca video çekmeden iyi videolar çekemezsin. Arada bir çek paylaş bizler ile :D Bide kaç kilometredesin rodaj bitti mi motor hakkında ne kadar bi bilgi verebilirsin sizleri bekliyoruz :D
atik216
03 Ağustos 2016, 23:53
arkadaşlar videoyu paylaşıyorum şimdi sizinle. aksiyon kamerasını göğsüme taktım aparat yardımı ile ama çok titriyor bir dahaki sefere kaska takmayı düşünüyorum o yüzden kusura bakmayın birde çektiğim ilk video hani vlog filan yapma niyetim yok fakat kendimi izleyip yaptığım hataları görmek için ders almak için vs video çekeceğim arada bir, bu şekilde sizinle paylaşırım sizlerle. iyi veya kötü yorumlarınızı beklerim :)
https://www.youtube.com/watch?v=g3QWd43U8OU&feature=youtu.be
polo34
04 Ağustos 2016, 08:26
Mustafa kardesim, sehir icinde sanki hizli gidiyormussun gibi bana geldi, ozellikle kavsaklarda senin gecmeni beklemezlerse o suratle durabilirmisin?
Naci63
04 Ağustos 2016, 09:11
Merhaba.
Cruiser 250 için de arıza durumunda f1 ışığı yanıp sönerek sayı elde ediyor muydunuz? Kitapçığa göre her 4 haneli sayı bir arızaya tekabûl ediyormuş.
10-3-5-2 /10-1-3-7 diye iki sayı elde ettik. Fabrikaya mail attık ve bunun ne arızası olduğunu öğrenmek için haber bekliyoruz. Arıza tespit cihazı olmadığı için ustanın elinde bu yöntemi denedik.
Arkadaşım, benzer durumdaki rx3 için internette bulduğum kodların linkini veriyorum. Sizin "10" diye saydığınızı "0" olarak okuduğunuzda arızanız: 0352 yani "2. silindir ateşleme bobin arızası"na karşılık geliyor. diğeri yani "0137" için sanırım daha detaylı bir listeye bakmak lazım. selamlar.
http://www.rx3adventure.com/rx3_error_codes.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
tüm kodları buldum. 0137 ise şu olabilir: P0137 02 Sensor Circuit Low Voltage (Bank I Sensor 2)
diğer link: https://www.dmv.de.gov/services/Vehicle_Services/dtc_list.pdf
selamlar
atik216
04 Ağustos 2016, 09:23
Mustafa kardesim, sehir icinde sanki hizli gidiyormussun gibi bana geldi, ozellikle kavsaklarda senin gecmeni beklemezlerse o suratle durabilirmisin?
valla ortalama 50-60 arasında gidiyorum aslında ama daha dikkat edeceğim bundan sonra:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Arkadaşım, benzer durumdaki rx3 için internette bulduğum kodların linkini veriyorum. Sizin "10" diye saydığınızı "0" olarak okuduğunuzda arızanız: 0352 yani "2. silindir ateşleme bobin arızası"na karşılık geliyor. diğeri yani "0137" için sanırım daha detaylı bir listeye bakmak lazım. selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
tüm kodları buldum. 0137 ise şu olabilir: P0137 02 Sensor Circuit Low Voltage (Bank I Sensor 2)
selamlar
merak ettiğim birşey var eğer makinanın hiçbir yerinde problem yoksa bu ışık nasıl bir tepki verir?
polo34
04 Ağustos 2016, 11:47
Mustafa acemiyim diyorsun, duramayacağın süratle şehir içinde gitmemeni tavsiye ediyorum, moron yolda çok, motor durur sanıyorlar, yola atlıyorlar, bir de motoru tam tanımıyorsun, hızlı manevra yapamazsan Allah korusun, bu gezinti motoru, sakin sakin gezmenin tadını çıkar:) İstanbul'da ben sadece otobanda tam gaz gidiyorum, o da şeridim müsaitse, araçların arasında makas olayı ile uzaktan yakından alakam olmaz, evli çocuklu çalışmak zorunda olan biri olarak riske gerek yok, kredi kartları borçlar derya:) ayrıca kaporta bedenimiz unutma :)
seyralem
04 Ağustos 2016, 15:21
arkadaşlar videoyu paylaşıyorum şimdi sizinle. aksiyon kamerasını göğsüme taktım aparat yardımı ile ama çok titriyor bir dahaki sefere kaska takmayı düşünüyorum o yüzden kusura bakmayın birde çektiğim ilk video hani vlog filan yapma niyetim yok fakat kendimi izleyip yaptığım hataları görmek için ders almak için vs video çekeceğim arada bir, bu şekilde sizinle paylaşırım sizlerle. iyi veya kötü yorumlarınızı beklerim :)
https://www.youtube.com/watch?v=g3QWd43U8OU&feature=youtu.be
Biraz yavaş kardeş şehiriçi kullanımda bizler için bu hız sakat Vidoe genel olrak güzel başarıların devamını dilerim. Tekerine taş değmesin.
Paramedik34
04 Ağustos 2016, 19:20
selamlar
Hocam merhaba;
Çok teşekkür ediyorum. Bizim motorlar için doğruluğunu teyit edeceğim. Uyuyorsa, gerçekten mükemmel bir kaynak :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
valla ortalama 50-60 arasında gidiyorum aslında ama daha dikkat edeceğim bundan sonra:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
merak ettiğim birşey var eğer makinanın hiçbir yerinde problem yoksa bu ışık nasıl bir tepki verir?
Arıza yoksa ışık yanıp sönmüyor kardeşim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO