Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
ATAdamZU
17 Kasım 2015, 19:07
Bende bugun keşfettim bu motoru sürekli karasızdım hangi cruiser olucak diye ama beni cezbetti. 2016 fuarı bekliyicez desenize
BlackGhost
17 Kasım 2015, 20:17
muhtemelen 2016da getirmeyecekler,bu yıl satışları fiyasko oldu,falcon freedom bile fazla sattı.iyi makine ama yeni yılda getirilmeycek diye duydum bayilerden.bayiler kuba sl 200den devam edeceklerini,en fazla bu motorun rağbet gördüğünü,fiyat performans bakımındada beğenilen bir motor olduğundan bu motor yerine daha çok regali tercih ettiklerini söylediler.,fiyatlarıda aynı zaten 11-12 bin arası.
ATAdamZU
17 Kasım 2015, 22:10
muhtemelen 2016da getirmeyecekler,bu yıl satışları fiyasko oldu,falcon freedom bile fazla sattı.iyi makine ama yeni yılda getirilmeycek diye duydum bayilerden.bayiler kuba sl 200den devam edeceklerini,en fazla bu motorun rağbet gördüğünü,fiyat performans bakımındada beğenilen bir motor olduğundan bu motor yerine daha çok regali tercih ettiklerini söylediler.,fiyatlarıda aynı zaten 11-12 bin arası.
desene regal yada sl 200 düşünücez aslında en sevdiğim yanı jantlarıydı bu tarz jantları çok seviyorum regal ile sl arasında gidip gelmemdeki olayda o
polo34
17 Kasım 2015, 23:43
desene regal yada sl 200 düşünücez aslında en sevdiğim yanı jantlarıydı bu tarz jantları çok seviyorum regal ile sl arasında gidip gelmemdeki olayda o
rks cruiser 250'nin nesini beğenmiyorsunuz :) blackster cruiser 250'nin modifiye edilmiş hali gibi duruyor, bunların alayını benelli tnt dahil aynı çinli firma üretiyor ...
ATAdamZU
18 Kasım 2015, 09:33
rks cruiser 250'nin nesini beğenmiyorsunuz :) blackster cruiser 250'nin modifiye edilmiş hali gibi duruyor, bunların alayını benelli tnt dahil aynı çinli firma üretiyor ...
rks cruiser a bu jantlardan getirsinler tamamdır :D
polo34
18 Kasım 2015, 11:45
rks cruiser a bu jantlardan getirsinler tamamdır :D
aynı çubuklu jant regal raptorlar'da da var, bende kapalı jantların performansından (görüntüsünden değil) şikayetçiydim, lastik değişimi ile rüzgardaki dengesizlik sorununu çözdüm ...
ATAdamZU
18 Kasım 2015, 12:21
aynı çubuklu jant regal raptorlar'da da var, bende kapalı jantların performansından (görüntüsünden değil) şikayetçiydim, lastik değişimi ile rüzgardaki dengesizlik sorununu çözdüm ...
regal raptor daytona benim gibi adama hem çok fazla büyük geliyo hemde deposunu pek beğenmiyorum çamurluklar jant tamam ama depo tasarımını beğenmiyorum dd 150 e güzel tatlı bi makina ama o konudada şehir içi şişme şehirler arası korkum var
polo34
18 Kasım 2015, 13:44
regal raptor daytona benim gibi adama hem çok fazla büyük geliyo hemde deposunu pek beğenmiyorum çamurluklar jant tamam ama depo tasarımını beğenmiyorum dd 150 e güzel tatlı bi makina ama o konudada şehir içi şişme şehirler arası korkum var
http://regalraptor.net/ sitesinde detayları sorabilirsiniz, 150cc olanların 2.ellerinin ağır gittiğini okumuştum...
RR için 10 sene önceki teknoloji diyorlar, buna karşılık rks cruiser 250 için enjeksiyon bozulursa diyorlar:) ben de o zaman kuş serisi araçlardan devam etseydik diyorum :) karbüratör bitti artık, ayrıca benelli tnt'de de enjeksiyon var, kimse onu sorgulamıyor, halbuki üreticisi aynı çinli firma, mondial rx3 de de lambda sensörü arızaları çıkmış, çok yakıyormuş, bizim konuda henüz enjeksiyon-sensör arızası rapor edilmedi ...
ATAdamZU
18 Kasım 2015, 14:00
http://regalraptor.net/ sitesinde detayları sorabilirsiniz, 150cc olanların 2.ellerinin ağır gittiğini okumuştum...
RR için 10 sene önceki teknoloji diyorlar, buna karşılık rks cruiser 250 için enjeksiyon bozulursa diyorlar:) ben de o zaman kuş serisi araçlardan devam etseydik diyorum :) karbüratör bitti artık, ayrıca benelli tnt'de de enjeksiyon var, kimse onu sorgulamıyor, halbuki üreticisi aynı çinli firma, mondial rx3 de de lambda sensörü arızaları çıkmış, çok yakıyormuş, bizim konuda henüz enjeksiyon-sensör arızası rapor edilmedi ...
cruisher tarzı motorlar daha çok dikkatimi çekiyo rks cruiserda olabilir ama şuan için zaten düşüncem sl200 e daha yakın bakalım fikrimiz umarım değişmezde şu kararsızlıktan kurtulup direk makine alabilirim
Barhanokçu
15 Aralık 2015, 06:34
2016 fuarında görebileceğimiz blackster 250 modelinin fiyatı 11 bin tl olacakmış :pr:
Seko
15 Aralık 2015, 09:50
Fiyat biraz yüksek ama çok da değil, yurtdışında da bu fiyata satılıyor (4000 €). Görüntü ve kalite olarak Çinliler arasında en iyisi denilebilir.
oknglr
15 Aralık 2015, 10:33
Sahibindende şuan 11800 e gv250 bulunabiliyor. 11 civarına tutmaz bu motor. Mutlaka satacaktır ama ses getirmez :) Birde ben keeway olarak devam etmesini isterdim tamam aynı motor ama RKS ne bileyim :D Bu arada fiyatı avrupaya göre uygun. 3999 Eurodan satılıyor
ozgurfs
29 Aralık 2015, 13:53
agalar bu motorlar hyosungdan falan daha hoş duruyor e kalitede virago kuzeni şu jantlar benim keewaya olsa 2 bin tl veririm :)
atik216
08 Mart 2016, 00:32
arkadaşlar gözümüz aydın motor ülkemize gelmiş bulunmaktadır. geçtiğimiz aylarda bu başlığın altına fuarda almayı düşünüyorum gibi bir yorum yazmıştım ve gerçektende dediğimi yaptım :) . uzun zamandır istediğim motoru almış bulunmaktayım. motorun lansmanı olarak fuara 1 tane getirmişler. en geç 2 ay sonra da benim elime ulaşacağının bilgisi verildi. ödemeyide motoru teslim alırken yapacağım. liste fiyatı 10900 tl fuara özel indirim vardı 10500 diyorlardı, sıkı bir pazarlık ile fuarda 9800 tl ye aldım motoru.bu sınıfta kullanacağım ilk motorum olacak hepinizin bilgilerinden yararlanmak isterim. yaz sezonu ile birlikte fotoğrafları paylaşmaya başlayacağım. herkese iyi forumlar:)
ieu35turkey
08 Mart 2016, 19:56
Motor hayirli ugurlu olsun. Coktandir ben de gelmesini bekliyordum. Kullanicilar ne kadar memnun kalacak diye bir kac ay beklemeyi dusunuyorum. Ardindan satin almayi...
bolca resim,video ve yorum bekliyoruz. Fedakarlik edip motoru tanitmasi icin vloggerler e verirseniz tadindan yenmez :) Hali hazirda bir cok yabanci incelemesi var ama bir de sizlerden duymak isteriz. bu arada benim de ilk motorum olacak.
SEKO
POLO34'un degerli yorumlarini bekliyoruz. zira seko agabeyim motoru fuarda incelemisti...
mengu16 yorum yapmasa seviniriz :)
atik216
08 Mart 2016, 20:35
teşekkür ederim :) motoru Mersinde kullanacağım ve orada eğer vlogger varsa tabikide seve seve inceleme yapmasını isterim bende.dediğin gibi bu motor Türkiye de yeni olduğu için şuanda sadece yabancı kaynaklar ile yetiniyorum bende ve POLO34 arkaşımızda cruiser modelini kullanıyor o sayfayıda yakından takip ediyorum.uzun süredir araştırıyorum ve hemen hepsinin fiyatlarını fuarda sordum
falcon freedom 7500tl
kuba sl200 8200tl
hyosung gv250 13,000tl
daelim daystar 14,0000tl
ben bu motorları rakip olarak görüyorum belkide yanılıyorumdur emin değilim ama bu fiyatlara bakınca Blackster ın fiyatını normal buldum açıkçası.gerek rodaj dönemi olsun gerekse uzun yol vs. yaptıkça fotoğraflar eşliğinde paylaşacağım herkesin bilgilenmesi için.
polo34
08 Mart 2016, 21:18
Ben ilk bakışta cruiser 250'nin minor hatalı yerlerine çözüm bulduklarını görmüştüm, jantlar-gidon-ön cam-yan çanta-gösterge-ağırlık-güç, bunlarda ilk bakışta iyileşme görünüyor, fuara gitmedim, forumda herkes fuar çok pahalı yazdı, hevesim kaçmıştı:)
Sl200'ün irisi, güçlüsü, teknolojik olanı mat siyah olarak lazımdı, benelli ile aynı firma üretiyor, ona kalitesiz diyen buna çöp der:) Hyosung gv250, regal daytona 250, daelim daystar 250 rakip olur, ancak gv300 farklı bir şey galiba, o şimdilik ayrı kalsın:)
BlackGhost
08 Mart 2016, 21:34
ben makineyi fuarda görmüştüm.v-twin makine ama silindir konumları bilindik v-twin gibi değil ,farklı bir tasarımı var,performansa etkisi nasıl olur bilemem ama kalıplı,dolgun bir makine.
tek silindirli daylim daystar favorim olmasına rağmen 14000tl fiyat etiketi ile hayal kırıklığı yaptı.BLackster 11000tl civarı fiyatı ile daha cazip bir makine.Regali söylemiyorum zira onunda fiyatlar uçtu,350cc makineyi 17500 tl diyorlar,gülermisin ağlarmısın?
Hyosung tarafına ben şuan için mesafeli bakıyorum.yeni seriler bir gelsin performanslarından çok servis ve yedek parça durumu nasıl olacak onlara bakalım.
atik216
07 Nisan 2016, 01:52
adamlar Blackster ı ne hale getirmişler :queen: insanın dibi düşüyor
https://www.youtube.com/watch?v=Fja647BeNYo
gargi amca
10 Nisan 2016, 09:52
adamlar Blackster ı ne hale getirmişler :queen: insanın dibi düşüyor
https://www.youtube.com/watch?v=Fja647BeNYo
sazanlar için mi yazdın bilemedim :)
atik216
10 Nisan 2016, 15:34
Yok ya estağfurullah öyle bir niyetim yok kesinlikle. Insanlari şaşırtmak için yazdım fakat sayfayı takip eden kimseyi göremeyince üzüldüm. Umarım bu sayfayi hareketlendirebiliriz blackster in piyasaya girmesiyle. Resimler,videolar, custom parçalar, belki aramızdan motovloggerlar bile çıkabilir :) şahsen ben isterim biri blackster ile yolculuk yapsada videolar atsa bizde izlesek. :)
Fazek
10 Nisan 2016, 18:24
Öncelikle merhaba, yıllardır forumu takip ederim, pek çok üyeyi biliyorum yani foruma yabancı değilim. Ay sonunda yılların hayali olan ilk motorumu alacağımdan dolayı da üye olmanın vaktinin geldiğini düşündüm. Sormak istediğim şey şu; Blackster 250 modelini en yakın zamanda almayı düşünüyorum ancak bildiğim kadarıyla henüz alabileceğim bir mağaza yok. Doğru mudur?
atik216
10 Nisan 2016, 20:58
@fazek öncelikle aramıza hoş geldin demek istiyorum ve heyecanına ortak oluyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Blackster henüz yerini almadı piyasada, ben fuardan satın aldım üçerler motordan ve nisan 15 te geleceğini söylediler. sanırım mayıs ayı ile birlikte piyasada görmeye başlayacağız.
Fazek
11 Nisan 2016, 09:50
Anladım, çok teşekkürler. Umarım fazla bekletmezler mayısın ilk haftası içinde gelmiş olur.
HAZZILHAR
11 Nisan 2016, 10:44
Öncelikle merhaba, yıllardır forumu takip ederim, pek çok üyeyi biliyorum yani foruma yabancı değilim. Ay sonunda yılların hayali olan ilk motorumu alacağımdan dolayı da üye olmanın vaktinin geldiğini düşündüm. Sormak istediğim şey şu; Blackster 250 modelini en yakın zamanda almayı düşünüyorum ancak bildiğim kadarıyla henüz alabileceğim bir mağaza yok. Doğru mudur?
Stok durumu için bayileri arayabilirsiniz:
http://www.rksmotor.com.tr/v2/sellers.php
Paramedik34
12 Nisan 2016, 12:46
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İlk motor deneyimim olacak. Blackster 250 siparişi verdim Üçerler Motor'dan. Bu ay sonunda elime ulaşacağı bilgisi verildi. Pek deneyimim yok ama fotoğraf atarım ::asker::
atik216
12 Nisan 2016, 19:38
hoş geldin @parademik34 aynı durumdayım seninle :) üçerlerden aldım bende. elimizden geldiğince fotoğraf atalım şu sayfalar dolsun artık :)
Paramedik34
15 Nisan 2016, 23:20
Hoş buldum kardeşim. İstanbul'da mısın sen? Kaça aldın?
atik216
16 Nisan 2016, 15:27
istanbuldayım ben üçerler motordan aldım fuardayken 9800tl ye ozaman indirim vardı. motor ay sonunda gelecek inşallah oradanda Mersin'e kargolatacağım kısmetse,İstanbul da kullanmayacağım
EISBAR
17 Nisan 2016, 15:40
Beğeneceğinizi umuyorum.
https://youtu.be/bl-WnKdTIA0
Fazek
21 Nisan 2016, 13:58
Selamlar, motorlar gelmedi mi henüz?
ieu35turkey
22 Nisan 2016, 02:26
Motorlar henüz piyasaya sürülmedi sanırım. Böyle giderse TNT25 'den yana tercihimi kullanıp, vakit kaybetmeden ekipman ve kurs alacağım... 2 yıldır motosiklet takip etmekten, üniversitedeki sunumlarda motorsikletler ve firmalardan bahsetmekten gına geldi.
Bir gün sana bineceğim...
Fazek
22 Nisan 2016, 17:41
Aynı durumdayız. Ben de sonunda ehliyetimi aldım, bütçe hazır ancak ortada motor yok. Beklemek gerçekten zor, inşallah dayanamayıp başka bir motor alıp daha sonra pişman olmam. Sizin de biraz daha sabretmenizi öneririm, beklemeye değecek bir motosiklet gibi.
Ulgio
23 Nisan 2016, 03:07
250cc kategorisinde hyosung gv250 ve daelim daystar ile birlikte başı çekiyor.
atik216
23 Nisan 2016, 23:57
sahibinden.com da ilk ilanını gördüm bugün arkadaşlar. :)
Ruling
25 Nisan 2016, 11:19
Motosiklet periyodik olarak tüm bayilere dağıtılıyor. Bayide gören var mı ?
batlamyus
03 Mayıs 2016, 10:06
Merhabalar, birçok kişi gibi ben de 250 cc'lik cruiser çıkmazına girdim. Kaliteli olsa da kronik sorunları ve servis problemi olan hyosung gv 250 'den son anda vazgeçtim ve V motor alternatifleri araştırmaktayım. RKS Land Cruiser'a yönelmişken, markanın resmi sayfasından modelin internet sitesi bile kaldırılmış, chopper seçeneğine sadece blackster modeli konulmuş. Anladığım kadarıyla eski modelin eksikleri giderilerek Blackster ile yola devam edilecek. motosiklet elinize ulaşınca yorumlarınızı merak ediyorum.
motokeyf
03 Mayıs 2016, 16:03
Merhabalar, birçok kişi gibi ben de 250 cc'lik cruiser çıkmazına girdim. Kaliteli olsa da kronik sorunları ve servis problemi olan hyosung gv 250 'den son anda vazgeçtim ve V motor alternatifleri araştırmaktayım. RKS Land Cruiser'a yönelmişken, markanın resmi sayfasından modelin internet sitesi bile kaldırılmış, chopper seçeneğine sadece blackster modeli konulmuş. Anladığım kadarıyla eski modelin eksikleri giderilerek Blackster ile yola devam edilecek. motosiklet elinize ulaşınca yorumlarınızı merak ediyorum.
Land cruiser kaldırıldı test aşamalarına alınmış diye duydum şuan blackster 250i var dediğin gibi eksiklerini giderip daha dayanıklı bişey ortaya çıkacağı yönünde düşüncelerim var benimde. Blackster 250'yi arkadaş uzun bir süre kullandı memnundu şimdiki ne olur bilemem ama chopper kategorisinde engüzel modifiye edilen motorlardan biri bence bu bayilere dağıtıldığı söyleniyo gören varmı varsa birkaç fotoğraf alabilir miyiz keza ben hala göremedim.
batlamyus
03 Mayıs 2016, 16:38
https://www.youtube.com/watch?v=Ej4_cBkmxzk
Blackster'in aklıma takılan yanı sesi, linkteki videoyu Rusça olmasına rağmen 4.dk dan itibaren bir izleyin, atası RKS Land Cruiser'ın sesi daha iyiydi.
atik216
03 Mayıs 2016, 18:09
Blackster'in aklıma takılan yanı sesi, linkteki videoyu Rusça olmasına rağmen 4.dk dan itibaren bir izleyin, atası RKS Land Cruiser'ın sesi daha iyiydi.
bu video yu ilk izlediğimde bende aynı tepkiyi vermiştim,fuarda da bayideki kişiye sordum acaba sesini dinleme imkanımız var mı diye,malesef olmuyor ama elimize ulaştığında sizi arayalım bayide deneyebilirsiniz dedi. bana kalırsa sesin böyle olması hava filtresine bağlı olabilir
haydabre
04 Mayıs 2016, 16:02
Başka videoların yüklenmesini beklemek gerekiyor blacksterin sesinin land cruiser'den iyi olacağını tahmin ediyorum. Videoyu çeken kamera ve uzaklığıda önemli etkenler arasında :S
Fazek
04 Mayıs 2016, 19:14
Dört bayiyle görüştüm, ne zaman geleceğini sordum. Söylenen en yakın tarih 20 Mayıs, biraz daha bekliyoruz yani.
Ruling
05 Mayıs 2016, 17:51
Motosiklet 15 Mayıs itibariyle bayilere dağıtımı kesin yapılacağı söylendi. Motosiklet üzerinde iyileştirmeler yapıldığından dolayı kronik bir arızası olacağını sanmıyorum ön görüntüsü bence çok hoş yedek parça sıkıntısı olur mu diyenler var bu tarz chopper'ların yedek parça sıkıntısı ülkemizde çok şükür olmadı olmazda :)10 gün sonra bayilerle görecez test edecez inş.
atik216
05 Mayıs 2016, 23:48
inşallah gelirde artık kavuşuruz :cherry: gece rüyalarıma girmeye başladı:sunny: fuardayken nisan sonu mayıs başı gibi geleceği söylenmişti. gümrükte sorun çıkmış olabilir mi acaba?
Paramedik34
10 Mayıs 2016, 00:00
Bugün Üçerler ile görüştüm. Temmuz başında gelecekmiş hiç beklemeyin boşuna. Ben almaktan vazgeçtim. Başka motor bakıyorum uzattıkça uzattılar.
GökhanD
10 Mayıs 2016, 01:32
Bayilerin elinde hala cruiser 250 var, bitene kadar bekletiyorlar.
atik216
10 Mayıs 2016, 14:39
dün bana geri dönüş yaptı üçerler. verdiğim kaporayı geri vermek istediğini söyledi oradaki adam, ne zaman gelecek dedim 40 gün sonra dedi. bende sinirlendim bu sefer dedim kesin mi? kesin dedi yani paramedik arkadaşımızın dediği gibi temmuz başı oluyor
polo34
10 Mayıs 2016, 20:08
Bayilerin elinde hala cruiser 250 var, bitene kadar bekletiyorlar.
Insan indirim yapar, bitirir di mi, madem tutmamış, niye ısrar ediyorlar ki, bayilere yeni modeli indirim tutarı kadar daha ucuza verirler olur biter, motor tutmadıysa bayinin ne suçu var...
batlamyus
11 Mayıs 2016, 10:03
Bu motosikleti yakından gören arkadaşların ilk izlenimi nasıl peki? Temmuz'a kadar beklemeye deger mı? Fotoğrafta guzel görünüyor ve beklemeyi düşünüyorum şahsen ama sezonu kaçırmayıp bir superlight mı alsam diyorum. Keske bu ay bayiye gelseydi de görseydik yakından...
atik216
11 Mayıs 2016, 21:03
Bu motosikleti yakından gören arkadaşların ilk izlenimi nasıl peki? Temmuz'a kadar beklemeye deger mı? Fotoğrafta guzel görünüyor ve beklemeyi düşünüyorum şahsen ama sezonu kaçırmayıp bir superlight mı alsam diyorum. Keske bu ay bayiye gelseydi de görseydik yakından...
ben uzun süredir takip ediyordum ve fuarda almaya karar vermiştim fakat herkes birşey dedi. gelecek gelmeyecek bu yıl yok seneye falan filan derken fuarda gördüm ve beğendim. daha önce böyle bir motor kullanmadım o yüzden hani inceleme filan yapamadım ama malzeme kalitesine baktım her insan gibi, kasasına tak tak vurdum iyi göründü bana,oradan çıkıp falcon standına gittim mesela freedom aynı doku ve hissiyatı vermedi bana,onun dışında üzerine oturup bacak,kol mesafeme baktım, herşey bana göre iyiydi. boy 1.78 kilo 73 . sele bana sert geldi. yani ben bekleyeceğim 1 yıl oldu bekliyorum biraz daha bekleyebilirim :) şunu da belirteyim eğer bu yılda gelmeyeceğini söyleselerdi şuanda bir kuba superlight sahibiydim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO