Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
polo34
20 Haziran 2017, 17:09
polo kardeşim benide whats up gurubuna eklersen mutlu olurum telefon no 0532 617 84 87 kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum bütün iki teker dostlarımıza.
Eklendiniz, diğerleri gelmiyor mu:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
polo kardeşim benide whats up gurubuna eklersen mutlu olurum telefon no 0532 617 84 87 kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum bütün iki teker dostlarımıza.
Eklendiniz, diğerleri gelmiyor mu:)
EpaddaiC
21 Haziran 2017, 11:00
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak Blackster 250 Euro4 standartlarında gelecek mi seneye ve gelirse fiyatı ne olur ? Tahminleriniz nelerdir.
polo34
21 Haziran 2017, 14:58
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak Blackster 250 Euro4 standartlarında gelecek mi seneye ve gelirse fiyatı ne olur ? Tahminleriniz nelerdir.
keeway firması ilk önce supershadow 250 ile v motoru piyasaya sürdü, sonra landcruiser 250 oldu, bu ikisi karbüratörlü v motordu, sonra keeway cruiser 250 (rks) olan v motora delphi enjeksiyon geldi, sonra blackster 250 ile makyaj ve hafif değişiklikler yapıldı, firma 2006'daki supershadow'dan beri v motordan vazgeçmiyor, ben euro 4 olarak devam edeceğine eminim, fiyatı şimdiden korkutuyor, imkanınız varsa sıfır ya da sıfır gibi cruiser 250 bulun...
hacıyatmaz
22 Haziran 2017, 18:04
keeway firması ilk önce supershadow 250 ile v motoru piyasaya sürdü, sonra landcruiser 250 oldu, bu ikisi karbüratörlü v motordu, sonra keeway cruiser 250 (rks) olan v motora delphi enjeksiyon geldi, sonra blackster 250 ile makyaj ve hafif değişiklikler yapıldı, firma 2006'daki supershadow'dan beri v motordan vazgeçmiyor, ben euro 4 olarak devam edeceğine eminim, fiyatı şimdiden korkutuyor, imkanınız varsa sıfır ya da sıfır gibi cruiser 250 bulun...
el mecbur bir kaç sene içerisinde herkes euro4'e geçmek zorunda. O zaman fiyatlar gerçekten bizleri korkutacak :)
Seko
28 Haziran 2017, 20:12
Şu aralar bendeki onu mu alsam bunu mu alsam sorunsalını bugün çözmüş bulunuyorum . Bayram için İzmir'deyim ve bugün 40 derece öğle sıcağında biraz motorcuları gezeyim dedim. Şansıma tek motorcuda (Motoroom) Freedom hariç ilgilendiğim tüm cruiser modelleri buldum. Motorlar şunlardı :
- Kuba Superlight 200
- RKS Blackster 250
- RKS Cruiser 250
- Regal Raptor Daytona 250 (2017)
- Regal Raptor Daytona 250 (2015)
- Regal Raptor DD250-9B
- RKS Cruiser 250
- Daelim Daystar 250
Şimdi Falcon'u bunlardan ayrı tutuyorum çünkü aynı kalitede değil. Motorların hiçbirini sürmedim, sadece üzerlerine bir oturdum, arkama kızımı oturttum o kadar. Ancak bu bile motor elemeniz için yeterli oluyor. Öncelikle aralarında en kalitelisi Daystar 250. En kalitelisi derken bunun malzeme kalitesi 10 ise, diğerleri 8'dir. Üzerine oturunca da Daystar gayet rahattı o yüzden Daystar'ı cebe koydum. Benim için konfor olmazsa olmazdır. Diğerleri içerisinde Blackster'i, ve 2017 Daytona'yı üzerlerinde rahat edemediğim için eledim. 2015 ile 2017 arasında gidon farkı var. 2017'de hem eller hem de ayaklar öne uzanıyor ve ben bu şekilde yolculuk yapamam ki zaten fıtığım var. Ayrıca kazık gibi arka amortisörü bulunuyor, selesi sert ve kızım da rahat edemedi. DD250-9B ise aralarında açık ara en rahat motordu. Fosur fosur amortisörleri ve patron koltuğu gibi rahat selesi ile konfor olarak beni kendine hayran bıraktı diyebilirim. Superlight da çok rahat bir motor ama bana göre performans olarak başlangıç seviyesinde kalıyor. Fiyat olarak Regal 9B 12000 TL, diğer 250'ilkler 14750 TL. Bunların içerisinde enjeksiyonlu 2018 modelin fiyatına da bağlı olarak tercihim büyük olasılıkla Regal Raptor DD250-9B olacaktır diye düşünüyorum. O olmazsa da Daelim Daystar. Tabi yeni yılda Lifan V16 gelirse işler dwğişebilir.
Göreceğiniz üzere tercihim tamamen konfor odaklıdır. Performans olarak çok beklentim yok.
EpaddaiC
01 Temmuz 2017, 10:46
Şu aralar bendeki onu mu alsam bunu mu alsam sorunsalını bugün çözmüş bulunuyorum ��. Bayram için İzmir'deyim ve bugün 40 derece öğle sıcağında biraz motorcuları gezeyim dedim. Şansıma tek motorcuda (Motoroom) Freedom hariç ilgilendiğim tüm cruiser modelleri buldum. Motorlar şunlardı :
- Kuba Superlight 200
- RKS Blackster 250
- RKS Cruiser 250
- Regal Raptor DD250-9B
- RKS Cruiser 250
- Daelim Daystar 250
Şimdi Falcon'u bunlardan ayrı tutuyorum çünkü aynı kalitede değil. Motorların hiçbirini sürmedim, sadece üzerlerine bir oturdum, arkama kızımı oturttum o kadar. Ancak bu bile motor elemeniz için yeterli oluyor. Öncelikle aralarında en kalitelisi Daystar 250. En kalitelisi derken bunun malzeme kalitesi 10 ise, diğerleri 8'dir. Üzerine oturunca da Daystar gayet rahattı o yüzden Daystar'ı cebe koydum. Benim için konfor olmazsa olmazdır. Diğerleri içerisinde Blackster'i, ve 2017 Daytona'yı üzerlerinde rahat edemediğim için eledim. 2015 ile 2017 arasında gidon farkı var. 2017'de hem eller hem de ayaklar öne uzanıyor ve ben bu şekilde yolculuk yapamam ki zaten fıtığım var. Ayrıca kazık gibi arka amortisörü bulunuyor, selesi sert ve kızım da rahat edemedi. DD250-9B ise aralarında açık ara en rahat motordu. Fosur fosur amortisörleri ve patron koltuğu gibi rahat selesi ile konfor olarak beni kendine hayran bıraktı diyebilirim. Superlight da çok rahat bir motor ama bana göre performans olarak başlangıç seviyesinde kalıyor. Fiyat olarak Regal 9B 12000 TL, diğer 250'ilkler 14750 TL. Bunların içerisinde enjeksiyonlu 2018 modelin fiyatına da bağlı olarak tercihim büyük olasılıkla Regal Raptor DD250-9B olacaktır diye düşünüyorum. O olmazsa da Daelim Daystar. Tabi yeni yılda Lifan V16 gelirse işler dwğişebilir.
Göreceğiniz üzere tercihim tamamen konfor odaklıdır. Performans olarak çok beklentim yok.
SL200 250cc olsaydı bu saydığın modellerin hiç biri satılamazdı diye düşünüyorum (Blackster hariç mükemmel derece yakışıklı bir motor)
hacıyatmaz
08 Temmuz 2017, 14:03
Bro gittikten sonra kimse uğramaz oldu buralara yok mu motosikletin kullanıcıları ?
mehmetg
24 Temmuz 2017, 09:49
RKS Cruiser 250 & Blackster 250i facebook üyesinde herkez paylaşımlarını yapıyor + ve - özellikler bekleriz.
SeCReTBoY
26 Temmuz 2017, 15:47
RKS Cruiser 250 & Blackster 250i facebook üyesinde herkez paylaşımlarını yapıyor + ve - özellikler bekleriz.
admin bu yorumunu gördüğünde ya siler yada seni biraz süre yorum yapmaya engeller :) Resmen forumu terk edin demişsin.
voljjn
30 Temmuz 2017, 17:17
Arkadaşlar blacksterini satan varsa talibim, fiyatı çok şişirilmemiş.
YasinC
30 Temmuz 2017, 17:57
Şu aralar bendeki onu mu alsam bunu mu alsam sorunsalını bugün çözmüş bulunuyorum ��. Bayram için İzmir'deyim ve bugün 40 derece öğle sıcağında biraz motorcuları gezeyim dedim. Şansıma tek motorcuda (Motoroom) Freedom hariç ilgilendiğim tüm cruiser modelleri buldum. Motorlar şunlardı :
- Kuba Superlight 200
- RKS Blackster 250
- RKS Cruiser 250
- Regal Raptor DD250-9B
- RKS Cruiser 250
- Daelim Daystar 250
Blackster 250 çok güzel Seko. Konforu şahsen benim hoşuma gitti. Açıkçası yazdığın diğer motorları denemedim. Ama Falcon'u beğeneceğini sanmıyorum dökülüyor motor.
polo34
30 Temmuz 2017, 20:34
bizim rks cruiser blackster whats up grubu da çok canlı, geçen arkadaşlara grupta foruma resim attım, sizde bakın, bir şeyler yazın dedim, tınlayan olmadı :) whats up olayı forumu geçmeye başladı...
voljjn
31 Temmuz 2017, 22:09
benide whatsapp grubuna alirmisiniz 05394456277
hacıyatmaz
05 Ağustos 2017, 12:03
Admin görürse burayı bırakıp başka yerlere takıldığınızı çok kızar ha :)
beyaban
25 Ağustos 2017, 15:34
@Boreassix 'ın motorunu satın alan arkadaş buralarda mı? Buradaysa bir iki sorum olacak
MelihSah
31 Ağustos 2017, 19:51
Rks blackster cruiser kullanıcıları olarak bir wp grubumuz var gelmek isteyen mesaj ile ulaşabilir
https://i.hizliresim.com/29D6XA.jpg
gürkan@rks
05 Eylül 2017, 19:08
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21078493_10214335145878790_1558533221292558365_n.j pg?oh=aff94ba79bbb76abef532ca1938912e5&oe=5A226BB0
çanakkale gökçeada motofest etkınlıgı harıka bı deneyım oldu 1150 km yol ve keyıflı suruş ..uzun yollara cıkın :)
braveman
08 Eylül 2017, 18:07
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21078493_10214335145878790_1558533221292558365_n.j pg?oh=aff94ba79bbb76abef532ca1938912e5&oe=5A226BB0
çanakkale gökçeada motofest etkınlıgı harıka bı deneyım oldu 1150 km yol ve keyıflı suruş ..uzun yollara cıkın :)
Motosikletin aktif kullanıcıları burayı ziyaret ederse daha çok kullanıcı bir araya gelebilir zira bro'dan sonra motora bakış açısı biraz değişti görüntü yakışıklılık ve parça kalitesi on numara ama arıza çıkartıyor mu? Önemli olan bu son iki kullanıcı gayet memnun görünüyor
SeCReTBoY
09 Eylül 2017, 16:26
Motosikletin aktif kullanıcıları burayı ziyaret ederse daha çok kullanıcı bir araya gelebilir zira bro'dan sonra motora bakış açısı biraz değişti görüntü yakışıklılık ve parça kalitesi on numara ama arıza çıkartıyor mu? Önemli olan bu son iki kullanıcı gayet memnun görünüyor
bro'nun yaşadığı arıza galiba üretimle ile ilgiliydi çünkü foruma sürekli arıza yaşayan kullanıcılar geliyor ondan başka rıza yaşayanda görmedik :)
gürkan@rks
18 Eylül 2017, 13:16
selam tesekkur ederım yazımı paylaşmısın motor kullanamktan siteye pek ılgı gosteremıyoruz :))..muzisyenım gitar çalıyorum ..muzisyenler bıraz ınce ve ayrıntıcıdır bazı konularda ..ben menunum 6000 km yaptım 4 ayda guzel ve memnun sekılde kullanıyorum ..benden cok daha tecrubelı ınsanlar hatta motor hocam gecen test ettı motoru mu parayı sokaga attıgını dusunmuştum dedı ılk baş ama kullanınca cok yanıldıgımı soylemelıyım dedı ..bu fıyata alınacak en guzel motor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213692201365579&set=a.10205302564509901.1073741829.1421284223&type=3&theater
polo34
18 Eylül 2017, 22:44
Yaptığınız modifiyeleri buraya da koyun arkadaşlar, What s up dan yağdırıyorsunuz, siliyoruz, burada kalıcı olur, herkes örnek alır.
darknife
27 Eylül 2017, 15:56
Yaptığınız modifiyeleri buraya da koyun arkadaşlar, What s up dan yağdırıyorsunuz, siliyoruz, burada kalıcı olur, herkes örnek alır.
Model halan bayilerde duruyor mu? Yoksa tek parti mi getirildi? Bilgin var mı? @polo34
polo34
27 Eylül 2017, 17:33
Model halan bayilerde duruyor mu? Yoksa tek parti mi getirildi? Bilgin var mı? @polo34
bizim motoru diyorsan tek parti falan değil, pek çok yıla ait var, modifiyeli olarak blackster adında geldi, supershadow 250-landcruiser 250-cruiser 250-blackster 250 olarak düzele düzele devam ediyor, keeway bu açıdan iyi firma, virago 250 kopyası motorun peşini bırakmadı, enjeksiyonu bizim cruiser 250 ile beraber taktı, valla işte ne diyeyim :) bu paraya bu kadar derler ya, görüntü var ses-performans yok :) 140 yaptırıyorlar ama yeterince düzlük lazım, rüzgarsız ortam lazım, ev iş arası köprü geçiyorum, normalde 80-100 civarı kullanıyorum, zaten yol bomboş olmuyor, kaptırıp sol şeritten yardırılmıyor :) yokuş yukarı 100 yapıyor, yetiyor bana :) ben 80 km'de plakasız 6800 tl'ye aldığım için böyle rahat konuşuyorum, 17 hp'lik motor 14000 TL'lik araçta normalde olmamalı, sürat çok önemliyse al gv250 tak ön cam vs :) onda da distribütör muamma, paypal kapanınca hyosungsource'dan parça getirme zorlaştı, marka ortada kalmamalı, biri illa ki sahip çıkmalı, yoksa ikinci eller dibi bulur, zamanında gv250'de alırdım da bunun parasına 2 tane cruiser 250 oluyor diye almamıştım, bununda ön camlı halini seviyorum açıkçası :)
Mahi BULUT
14 Ekim 2017, 20:11
0505 692 65 17
Beni de wp grubuna eklerseniz sevinirim :)
polo34
14 Ekim 2017, 20:50
eklendiniz, burada da paylaşımlara devam etmeniz dileğiyle :)
gonyalıı
04 Kasım 2017, 10:42
Olmadı şimdi kendi aranızda grup kurun güzelim sohbeti öksüz bırakın bekliyoruz mutlaka değişim yaptığınız makinaların resimlerini...
xxbar10xx
06 Kasım 2017, 03:13
Merhabalar RKS'nin sitesinde 0 fiyatlarını göremedim.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
bayra3m
06 Kasım 2017, 10:29
Merhabalar RKS'nin sitesinde 0 fiyatlarını göremedim.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bende facebook sayfalarından mesaj attım web sayfa güncellemesinden sonra gelecekmiş.En yakın bayiden bilgi alabilirsiniz dediler.
mr_unal
06 Kasım 2017, 14:22
Merhaba beni de eklemeniz mümkün mü acaba whatsapp grubuna. Blackster 250 almayı düşünüyorum. Sizlerle bilgi paylaşmaktan memnun olurum.
İyi günler. MEHMET - 05346774600
dadade
15 Kasım 2017, 02:02
Boreassix arkadaşa aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum, eksiksiz okudum yazdıklarını, büyük bilgi deneyimi kazandırdı, sağ olsun :)Umarım hayalini kurduğun Harley'i almışsındır ve hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın :)
Ben de RKS Blackster 250 almayı düşünen, 1.87 boyunda 75 kilo ağırlığında ve daha önce hiç motor deneyimi olmayan sıradan bir insanım. Motorun görünümü fazla etkiledi beni (birkaç arkadaşın yazdığı gibi ilk gördüğümde pahalı bir motosiklet sandım:)), artı Naked ve Sport Bike'lardan çok Cruise modeller daha çok hoşuma gidiyor.
Motor üstatlarına sorum, bu motor ile motosiklet kullanmaya başlayabilir miyim ? Başlangıç motoru olarak beni çok etkiler mi, yoksa aynı durumun lacivert'i denilecek seviyede az mı zorlanırım ? :)
Bir diğer sorum ise belki henüz erken ama, kesinlikle sıfır mı almalıyım, yoksa arkadaş sen yeni sürücüsün rodajı yapılmış bir motor al hem çok para vermezsin hem de daha iyi senin için, mi dersiniz ?
Son sorum olarak bu motoru görebileceğim, üzerine oturup ağırlığını, vücut yapıma uygunluğunu test edebileceğim bir bayii noktası biliyor musunuz, İstanbul / Sarıyer veya Beşiktaş dolaylarında.
Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Başlayabilirsin çok sıkıntı olmaz. İkinci el çok temiz bulursan alınabilir tabi ama bence şu anda tam sıfır motor alma zamanı çünkü fuardan sonra Euro IV modellerin de gelmesiyle fiyatlar artacaktır. Ayrıca rodajını kendin yapman gibisi yok, kafan rahat olur. İlanlara bakıyorum, uygun fiyatlı olarak iki tane 9500 TL civarında motor var ama bence aşırı düşük fiyata satıyorlar. Vukuatlı olma ihtimalleri yüksek.
dadade
15 Kasım 2017, 15:35
Teşekkür ederim cevabın için, sahibinden bakmaya devam ediyorum. Ayrıca bu forum sitesine üye oldum ki belki motorunu satmak isteyen olur veya kampanyaya denk gelip paylaşan arkadaşlar olur, bu sayede benimde haberim olur :) İkinci el istememin bir diğer sebebi ise sadece motora para harcamamak, motor ile birlikte giyeceğim donanıma da para kalsın istiyorum, mont, kask, eldiven vb.
30 yıldan beri içimde bir heves motor sahibi olmak, ama tecrübesizliğim ve İstanbul trafiğinde görmekten hoşlanmadığımız motor kazaları hep ertelememe sebep oldu..
polo34
16 Kasım 2017, 11:25
inceleme: https://www.youtube.com/watch?v=6KK2Mi08EEw
dadade
16 Kasım 2017, 21:14
Güzel bir inceleme videosu olmuş ama benim ilgilendiğim model hakkında çok fazla yorumda bulunmamış, daha çok RKS Cruiser modelini incelemiş hocam. Yine de teşekkür ederim.
braveman
17 Kasım 2017, 11:34
Fiyat listeleri yakın sürede Resmi web sayfalarında yayımlayacaklarmış Ortalama piyasası 0 km 14 ile 15 arasında değişkenlik gösteriyor çok tutan bir model yeni yılda da fiyatta değişkenlik olabilir.
reberemo
14 Şubat 2018, 10:33
ciddi fark var denilecek kadar farklı makinalar değiller. küçük rötüş makyaj olarak bak olaya. görsel olarak hoşuna gideni al. her ikisini de sürdüm illa fark arayacaksak black bir tık daha konforlu gibi sanki. çok çok az. mesela benim cruiser le takas dense blacksterle takaslamam öyle düşün. ciddi fark yok yani. ama kesinlikle hiçbir açıdan black bizim altımız değil. o nedenle hakikaten görsele odaklan. sürüş vs aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
rks sitesinde black yok. bitirdiler mi acaba. fiyat değişimi olsa ürün durur fiyat için yakında vs yazarlardı
seyralem
16 Şubat 2018, 18:15
ciddi fark var denilecek kadar farklı makinalar değiller. küçük rötüş makyaj olarak bak olaya. görsel olarak hoşuna gideni al. her ikisini de sürdüm illa fark arayacaksak black bir tık daha konforlu gibi sanki. çok çok az. mesela benim cruiser le takas dense blacksterle takaslamam öyle düşün. ciddi fark yok yani. ama kesinlikle hiçbir açıdan black bizim altımız değil. o nedenle hakikaten görsele odaklan. sürüş vs aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
rks sitesinde black yok. bitirdiler mi acaba. fiyat değişimi olsa ürün durur fiyat için yakında vs yazarlardı
Tüm modellerinde fiyat ve geleceği tarih açıkça belirtilmiş Benelli için bazı modellerde fiyat eklememişler şuan tek chooper Superlight var Blackster çok bir talep görmedi bu yüzden askıya almış olabilirler.
kryblck
16 Mart 2018, 09:07
Merhaba arkadaşlar ben de motorumu sattım. Blackstar almak istiyorum. Ancak 2018 de satışta olmayacakmış. Rks den bilgi aldım. Yazılanları okudum ama motor hakkında birisi güncel bilgiler verebilir mi? İyisiyle kötüsüyle. Whatsapp gurubunuda ekleyebilrseniz sevinirim.
yunusdemir13
23 Mart 2018, 22:11
Merhaba arkadaşlar ben de motorumu sattım. Blackstar almak istiyorum. Ancak 2018 de satışta olmayacakmış. Rks den bilgi aldım. Yazılanları okudum ama motor hakkında birisi güncel bilgiler verebilir mi? İyisiyle kötüsüyle. Whatsapp gurubunuda ekleyebilrseniz sevinirim.
merhaba. foruma yeni üye oldum. ben de ekim 2017 den beri blackster kullanıyorum daha önce bir çok motor kullandım baya keyif aldım bundan. ancak uzun yolda yüksek hızda giderken çok kolay savruluyor 170 kg hafif kalıyor onun dışında bir problem yaşamadım. bu aralar satıp dragstar almayı düşünüyorum. şu an piyasası sıfır alınca 15000 civarı olması lazım. İzmirde ikamet eden varsa gelip görebilir. isteyen varsa motorum 1350km de sıfır almayın boşuna. ayrıca bu motorlar rodajı yapılıp satışa çıkıyor diye biliyorum. o yüzden düşük km de almak daha mantıklı.
mezarkabulp
03 Haziran 2018, 03:42
merhaba kıymetli dostlar
TÜM SORULARINIZIN CEVAPLARINI BU KANALDA CEVAPLAMAYA ÇALIŞTIK !!
V TWiN MOTOR Sorunları ve cözümleri
LİFAN LF BAŞTA OLMAK ÜZERE PİYASADAKİ TÜM CHOPPER - CRUİSERLARI TERCRÜBELER DAHİLİNDE İNCELEMEYE ÇALIŞıyoruz..
vizyon: GERÇEK BİLGİ/ GERÇEK TECRÜBELER/ VE GERCEK DOSTLUK
YOUTUBE KANALIN ADI: GÜMÜŞ KASKLI GEZGİN
YOUTUBE LİNKLERİ:
https://youtu.be/r05ULwtnHUc
https://youtu.be/bsyMmtCtbFA
https://youtu.be/5sya8OxC-ww
https://youtu.be/7y9A7x19EJw
https://youtu.be/8YE-H24aN3w
https://youtu.be/5SMOUldaCaY
vidyoların devamı gelecek yeni başladık tecrubelerimizi ..
TAKTİR SİZIN. SAYGI VE SEVGILER DOSTLAR
polo34
03 Haziran 2018, 10:27
merhaba. foruma yeni üye oldum. ben de ekim 2017 den beri blackster kullanıyorum daha önce bir çok motor kullandım baya keyif aldım bundan. ancak uzun yolda yüksek hızda giderken çok kolay savruluyor 170 kg hafif kalıyor onun dışında bir problem yaşamadım. bu aralar satıp dragstar almayı düşünüyorum. şu an piyasası sıfır alınca 15000 civarı olması lazım. İzmirde ikamet eden varsa gelip görebilir. isteyen varsa motorum 1350km de sıfır almayın boşuna. ayrıca bu motorlar rodajı yapılıp satışa çıkıyor diye biliyorum. o yüzden düşük km de almak daha mantıklı.
Lastik değişimi savurmayı daha iyileştiriyor...
Fthkml
15 Mart 2020, 15:29
Herkese hayırlı günler diliyorum. Ben de büyük kafa karışıklığından sonra blackster aldım ve aranıza katıldım. Watsapp grubunuz varsa katılmak isterm
polo34
26 Mayıs 2020, 22:46
https://chat.whatsapp.com/311MCygB5no7jSyNEOMmpK
what's grup linkidir, konu 250 cc v motorlar, yedek parça ve teknik bilgi üzerine dayanışma grubudur, spor siyaset konuşulması yasaktır, şu an 62 kişiyiz, bekleriz ...
Murat_akdağ
23 Temmuz 2020, 09:24
Arkadaslar bende ilk defa motor alacagim ve rks cruiser ile blacksterlar gozume carpti. Alsam sorun yasarmiyim ve aralarinda ki farklar nelerdir.
Murat_akdağ
30 Ağustos 2020, 13:19
Aekadaslar satilik rks blackster ariyorum varmi satmak isteyen
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO