PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM RC 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : [1] 2

Uğur
03 Aralık 2014, 00:13
http://imageshack.com/a/img674/2904/S2oNco.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER

MOTOR
Yapı tipi 1 silindirli 4 zamanlı benzinli motor, sıvı soğutmalı
Hacim 124,7 cm³
Çap 58 mm
Strok 47,2 mm
güç 11 kW (15 PS)
Marş desteği Elektrik marşı
Vites kutusu 6 vitesli tırnaklı şanzıman
Motor yağlaması Karterli yağlama
Birincil aktarma 22:72
İkincil aktarma 14:45
Soğutma Sıvı soğutma, devirdaim pompası üzerinden soğutma sıvısının sürekli devirdaimi
Debriyaj Islak çok diskli debriyaj / mekanik olarak çalıştırılır
Ateşleme tertibatı dijital ateşleme ayar özelliğine sahip, temassız kontrollü tam elektronik ateşleme tertibatı

ŞASI
Şasi Çelik borulardan ana boru şasi, toz kaplama
Çatal WP Suspension 4357
Arka amortisör WP Suspension 4618 EM
Süspansiyon yolu ön 125 mm
Süspansiyon yolu arka 150 mm
Fren tertibatı önde Dört pistonlu fren kaliperine sahip disk fren
Fren tertibatı Arkada Tek pistonlu fren kaliperine sahip disk fren, yüzer yataklı
Fren diskleri - çap önde 300 mm
Fren diskleri - çap arkada 230 mm
Zincir 5/8 x 1/4” X‑Ring
Gidon kafası açısı 66,5°
Dingil mesafesi 1.340±15 mm
Yüksüz durumda yerden yükseklik 178,5 mm
Yüksüz oturma yüksekliği 820 mm
Yakıt deposu kapasitesi toplam yakl. 10 l
Kurşunsuz süper (ROZ 95)
Kuru Ağırlık 135 kg

FİYAT: 4.950,00 EURO

imtarky
03 Aralık 2014, 00:42
RC200'ü çok merak ediyorum 13.850 verilir mi acaba ?

bunyamin
13 Nisan 2015, 01:47
Merhaba arkadaslar motoru alali 1 ay oldu yazmaya yeni firsatim oldu sorusu olan arkadaslara elimden geldigince yardimci olmak isterim

Biyturs_OnSr
13 Nisan 2015, 19:55
Merhaba arkadaslar motoru alali 1 ay oldu yazmaya yeni firsatim oldu sorusu olan arkadaslara elimden geldigince yardimci olmak isterim

Öncelikle hayırlı olsun :cat: Hergün bu bölüme bakıyorum RC alan var mı, Duke kullananlar ne alemde, nasıllar diye. Hergün resimlerine bakıyorum RC125'in, artık saplantı oldu, umarım bizede almak nasip olur birgün :cherry: Güle güle kullanın :)

Sonunda RC125 alan biri çıktı. Çok çok merak ettiğim bir konu var. Tabi göreceli bir kavram ama internette çoğu incelemelerde sele sert deniyor, sizce nasıl ? AEA karınca çiğnesek hissediliyor demişti.

ahtand123
13 Nisan 2015, 20:47
çok iyi oldu alan birisini bulmak bende rc 200 alıcaktım fuarda fakat fiyat konusunda çok tölerans tanımadılar ve bi kaç borcum vardı borçlarımı riske atmak istemedim şu sıra toparladım parayı ay sonu yada önümüzdeki ay alıcam rc 200 yü ama rc 125 hakındada + larını - lerini duymak isterim sonuçta herşey aynı motor bloğu dışında.

bunyamin
16 Nisan 2015, 01:26
teşekkür ederim , inşallah daha iyileri sizin olur :) sele aman aman bi rahatsızlık vermiyor ama uzun yolda biraz can sıkıcı olabiliyor o konuda doğru söylemişler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Öncelikle çok tecrübeli olmadığımı belirtmek isterim sizden öğreneceğim çok şey var. Yinede elimden geldiğince açıklıyım;

(-) leri
genelde düz bi yolda kısa mesafeli sürüşler (okul-ev) yaptığım için beni çok rahatsız etmesede selesi sert.
oturuş pozisyonu çok rahat değil bi süre sonra beliniz hafiften ağrımaya başlıyor.
125cc olduğu için çok bi ses beklememek gerek ama o görüntüye o ses miyavlayan aslan gibi oluyor :D
fabrika çıkışlı lastiklerin alındığı gibi değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
artçının tutunacak yeri rahatsız ve güvensizmiş (arkadaşımın görüşü) yani artıçının size sarılmaktan başka çaresi yok :D
başka eksileri vardır ama aklıma gelenler bunlar.

(+) ları
farlar iyi özellikle uzunları çok etkili
abs sistemi kullanışlı frenleri iyi
duke göstergesinin aynısı kullanılmış şahsen çok seviyorum her türlü ayrıntıya ulaşabiliyoruz
görüntüsünün güzel olması kaslı durması en azından trafikte diğer 125 liklere göre daha çok saygı görmenizi sağlıyor bazen ters etki de yapabiliyor üstüne çıkmaya çalışanlar vs.
ne çok düşük devirde nede çok hırçın kullanıyorum km de 14-15 krş yakıyor.
ışıklarda durduğunuzda yada bi yere park ettiğinizde sorulan sorular görüntüsü hakkında aldığınız güzel yorumlar kafanızdaki tüm eksileri siliyor zaten sanırım en büyük artısı bu :)

Almak isteyen arkadaşlarda inşallah alırlar birlikte turlara çıkarız :)

Zuzuuw
16 Nisan 2015, 01:53
RC 200'den 200 liracık daha ucuz, 2014 model DUKE 200 ABS'den 100 lira pahalı.

Lan oğlum çüşünüz lan, 13750 lira ney lan? Hepi topu Apache kadar gidecek. Şimdi ABs diye atlamayın, gitmeyen motora fren koyup napacaz?

Bu motora bu parayı vereni Allah cCc taşş eder inşallah, sürüm sürüm sürünür, burnu ..ktan kurtulmaz. ( Bünyamin beddua'dan evvel aldığı için o hariç :) )

Biyturs_OnSr
16 Nisan 2015, 02:12
RC 200'den 200 liracık daha ucuz, 2014 model DUKE 200 ABS'den 100 lira pahalı.

Lan oğlum çüşünüz lan, 13750 lira ney lan? Hepi topu Apache kadar gidecek. Şimdi ABs diye atlamayın, gitmeyen motora fren koyup napacaz?

Bu motora bu parayı vereni Allah cCc taşş eder inşallah, sürüm sürüm sürünür, burnu ..ktan kurtulmaz. ( Bünyamin beddua'dan evvel aldığı için o hariç :) )

Valla hocam büyük konuşmayayım ama umarım bir gün alırım da, fotoğraflarını buraya atmak nasip olur :) Uzun vadeli kullanmayı düşündüğüm için fiyata acımayacağım :bounce:

Sabırsız
16 Nisan 2015, 07:37
Abi 125 cc motora bu kadar paramı verilir ninja 250SL. ABS ile aynı fiyat

bunyamin
16 Nisan 2015, 18:16
Herkesin ihtiyaçları farklı kendi adıma konuşayım 125cc benim fazlasıyla işimi görüyo o paraya 1000lik motor alınır vs gibi yorumlar komik geliyor hatta. İnsan bindiği aleti sevmeli sevmediğiniz bi motora bindikten sonra ondan keyif alamazsınız. Çok şükür bütçem yetiyordu ve fotoğrafları ilk çıktığından beri beni heyecanlandıran bir motordu. Motordan memnunum almak isteyen arkadaşlara da nasip olur inşallah.

ahtand123
17 Nisan 2015, 21:33
bunyamin kardeşim son yazını çok beğendim ihtiyaçlar konusu çok önemli sonucta evlenmeye kalksanız dünyada 3 milyar kadın var ama sizin ihtiyacınız ve aşık olduğunuz arasında tercih yapmak zorundasınız :D

fiyat ve son hız mevzularından artık sıkılmadınızmı anlamış değilim ..
bünyamin kardeşim benimde merak etiğim konu şuydu sana sormak istediğim neden rc 200 değilde rc 125 ?
diğer bir sorum ise ekrandan devir kesici devrini yükseltebiliyoruz bunu biliyorum fakat buna ek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=xnP7Na23gdk
bu videoda gördüğün bizim ülkemizde powercomander olarak bilinen ktm rc serisine özel bi sistem var bilgin varmı
ve son olarak tekerleklerden şikayetçi olmuşsun değiştirdinmi değiştirdiysen ne taktın ve farkları neler oldu ?

bunyamin
19 Nisan 2015, 20:19
Abs sisteminin onemli oldugunu dusundugum icin rc125 abs aldim hocam.
Attiginiz video hakkinda bi fikrim yok.
Henuz degistirmedim pirelli rosso 2 dusunuyorum.

Sykkuno
24 Nisan 2015, 23:46
Abs sisteminin onemli oldugunu dusundugum icin rc125 abs aldim hocam.
Attiginiz video hakkinda bi fikrim yok.
Henuz degistirmedim pirelli rosso 2 dusunuyorum.

Hocam servis fiyatları nasıl? Bakımlar yamultur mu insanı : )

bunyamin
25 Nisan 2015, 23:47
Hocam servis fiyatları nasıl? Bakımlar yamultur mu insanı : )

motor henüz 800km de.
1000 bakımına gidince yazarım hocam inşallah yamultmaz :)

Sykkuno
26 Nisan 2015, 00:27
motor henüz 800km de.
1000 bakımına gidince yazarım hocam inşallah yamultmaz :)

Hocam ben de rc200 düşünüyorum. Sticker'lı haline aşık oldum. Tek korkum bakım fiyatları. Başlangıç motoru olur mu sence ve debriyajı sert sanırım. Yani kısaca bi' özet geçersen çok sevinirim : )

bunyamin
26 Nisan 2015, 03:47
Hocam ben de rc200 düşünüyorum. Sticker'lı haline aşık oldum. Tek korkum bakım fiyatları. Başlangıç motoru olur mu sence ve debriyajı sert sanırım. Yani kısaca bi' özet geçersen çok sevinirim : )

Debriyajında bi sertlik hissetmedim ben. Tabi aman aman bi tecrübem yok önceden onlarca motor sürmüş biri olmadığım için çok net bi yorum yapmıyım bu konu hakkında. Eğer benim için servis ve parça parası sıkıntı değil diyorsan güzel bi başlangıç motoru :wiinkk:

Sykkuno
26 Nisan 2015, 10:46
Debriyajında bi sertlik hissetmedim ben. Tabi aman aman bi tecrübem yok önceden onlarca motor sürmüş biri olmadığım için çok net bi yorum yapmıyım bu konu hakkında. Eğer benim için servis ve parça parası sıkıntı değil diyorsan güzel bi başlangıç motoru :wiinkk:

Cevap için sagol. 1.000 bakımına gidince burdan bilgilendirirsen sevinirim.

OnrOny
28 Haziran 2015, 04:02
Bu harikadan almak için sabırsızlanıyorum umarım en kısa sürede hayırlısıyla bir tanede ben sahiplenirim. bunyamin kardeşiminde olumlu olumsuz bütün fikirlerini duymak isterim. Kazasız belasız hayırlı bir şekilde güle güle kullan inşallah.

bunyamin
29 Haziran 2015, 09:49
saolun inşallah en kısa sürede sizin de olur. motoru alırsanız güvenliğine çok önem verin dikkat çeken bi motor çalınma riski yüksek foruma uzun zamandır bakamamamın nedenide bu. 5 mayıs akşamı motorum çalındı çok şükür 2-3 hafta önce buldular hırsızlar şebekeymiş zaten benimkiyle birlikte 4 motor daha bulundu. siz siz olun tedbiri elden bırakmayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

Cevap için sagol. 1.000 bakımına gidince burdan bilgilendirirsen sevinirim.

hocam olaylar yüzünden genel bi bakım oldu net hatırlamıyorum 200 lira civarı 1000 bakımı var bu 10-20 lira aşağı yada yukarı olabilir servis çalışanları çok ilgililer servis yönünden bi problem yaşamazsınız :cat:

OnrOny
30 Haziran 2015, 17:19
Çok büyük geçmiş olsun inşallah başka sorunla karşılaşmazsın. Ne gibi önlem alıyodun acaba çalınmadan önce zincir , disk kilidi hepsi varmıydı ?

bunyamin
04 Temmuz 2015, 07:11
cok saolun. hic biri yoktu sitede bizim blokta benim haricimde 2 motor sahibi daha vardi tam sitenin girisine guvenligin onune park ediyorduk onlar haftada bir falan surdukleri icin toz olmasin diye brandayla kapatiyolardi ben gunluk ulasimimda kullandigim icin yagmurlu gunler haric branda sermiyordum. bi aksam saat 11-12 sularinda resmen guvenligin 2 metre caprazinda duran motoru goturduler yasal olarak sitenin ici sayilmadigi icin guvenliklere olan sinirimizle kaldik mahkemeye de gitmedik neyseki bulundu cok sukur simdi site icine park ediyorum site ici olsada her zaman alarmli disk kilidini takiyorum ayni olaylara imkan vermemek adina insallah kimse yasamaz insani yipratiyor cidden.

ninja h2
12 Temmuz 2015, 23:29
bu ne arkadaş ne var bu motorda bu kadar para verilecek.

SerpentMoves
11 Ekim 2015, 20:27
Merhaba ben foruma yeni katıldım ve bu motorsikletin hastasıyım.Yaşım 16 , 17 den gün alıyorum 8 haziranda doğum günüm yeni ehliyet yasasıyla 2016 dan itibaren motosiklet ehliyeti yaşı 16 ya düşürülmüş fakat en fazla 125 cc lik motosiklet kullanabiliyomusuz bu haberi almadan önce rc 390 yada yzf r25 düşünüyordum ama artık 125 e razıyız :D .Benim asıl merak ettiğim motosiklet ehliyetini 2016 ya girince hemen alabilir miyim? Lütfen yardımcı olun siteye yeni katıldığım için nereye yazacağımı bilemedim buraya yazdım şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için.

Emron
11 Ekim 2015, 20:40
Merhaba ben foruma yeni katıldım ve bu motorsikletin hastasıyım.Yaşım 16 , 17 den gün alıyorum 8 haziranda doğum günüm yeni ehliyet yasasıyla 2016 dan itibaren motosiklet ehliyeti yaşı 16 ya düşürülmüş fakat en fazla 125 cc lik motosiklet kullanabiliyomusuz bu haberi almadan önce rc 390 yada yzf r25 düşünüyordum ama artık 125 e razıyız :D .Benim asıl merak ettiğim motosiklet ehliyetini 2016 ya girince hemen alabilir miyim? Lütfen yardımcı olun siteye yeni katıldığım için nereye yazacağımı bilemedim buraya yazdım şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için.

A2 ehliyet için örnek bende 99 doğumluyum 2016 dada bu yasa yürürlüğe giricek ve yaş 17 ye düşücek bende doğum günümden ertesi gün ehliyetimi alabileceğim. Sende anladığım kadarıyla 99 lusun eğer öyle ise yürürlüğe girer girmez alabilirsin bence.

SerpentMoves
13 Ekim 2015, 15:33
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

Peki ehliyet için kurslar kaç ay sürüyor?

Sygnbzkrt
08 Kasım 2015, 19:17
Arkadaslar merhaba ben ocak 2016 da 16 yi bitirip 17 den gun almaya basliyorum a1 ehliyet yeniden duzenlendigi icin kursa baslayacagim ve motor olarak cbr 125 r dusunuyorum fakat bu motosiklet gozume carpti fiyati tl olarak ne kadara geliyor ve sizde izlenimleri nasil olustu?

Motorda Yeni
23 Aralık 2015, 22:43
İlk önce merhabalar bu konu acildigi icin cok mutluyum.Herkez bu motora lan o para verilirmi salak! diye bakiyor bende gittikce uzaklasiyorum.bana bi yardimci olun icime bi su serpin en az 2 yil kullanacagim alirsam agresif ve mat istiyorum o yüzden RC ve cok güzel yakışıklı.Parça fiyatlari cok dendi dogrumu? Umarim cevap gelir.

berkcigdem
24 Aralık 2015, 01:02
İlk önce merhabalar bu konu acildigi icin cok mutluyum.Herkez bu motora lan o para verilirmi salak! diye bakiyor bende gittikce uzaklasiyorum.bana bi yardimci olun icime bi su serpin en az 2 yil kullanacagim alirsam agresif ve mat istiyorum o yüzden RC ve cok güzel yakışıklı.Parça fiyatlari cok dendi dogrumu? Umarim cevap gelir.

Herkez bu motora lan o para verilirmi salak!

KTM ne ya dandik dandik motorlar üretiyor birde turuncu renk koymuşlar ne o öyle pehhhhhhh :farao:

A.Türker
24 Aralık 2015, 01:12

Fiyat performans oranı çok düşük bir motor. Tasarım güzel durduğu yerde ateş saçıyor ama sonuçta 125 cc gazı açıcan açıcan tık yok öhööö diye nefesi kesilecek. Cbr 125 alınıp 1 yıl binilip buna verilecek parayla cc büyütülür. Bunu alırsan satarken ki değer farkını söyleyemiyorum bile. Motor seçerken ülke şartlarına da bakmak lazım. Para tabiki senin ama insanlar senin yararın için öyle söylüyor.

berkcigdem
24 Aralık 2015, 01:46
Fiyat performans oranı çok düşük bir motor. Tasarım güzel durduğu yerde ateş saçıyor ama sonuçta 125 cc gazı açıcan açıcan tık yok öhööö diye nefesi kesilecek. Cbr 125 alınıp 1 yıl binilip buna verilecek parayla cc büyütülür. Bunu alırsan satarken ki değer farkını söyleyemiyorum bile. Motor seçerken ülke şartlarına da bakmak lazım. Para tabiki senin ama insanlar senin yararın için öyle söylüyor.

Peki ya kalite farkı ?

A.Türker
24 Aralık 2015, 02:25
Peki ya kalite farkı ?

Göreceli beybi.

berkcigdem
24 Aralık 2015, 02:43
Göreceli beybi.

Senin kalite anlayışın " beybi " lafını kullanmandan anlaşılıyor zaten. Baya bir kalite eksikliği...

Biraz daha saygılı konuşursan sevinirim. 40 yıllık arkadaşın yok karşında.

A.Türker
24 Aralık 2015, 03:02
Senin kalite anlayışın " beybi " lafını kullanmandan anlaşılıyor zaten. Baya bir kalite eksikliği...

Biraz daha saygılı konuşursan sevinirim. 40 yıllık arkadaşın yok karşında.
Sana saygımdan beybi demiştim ama az önce onu kaybettim gerek yok herkese saygı göstermeye. Senin kalite anlayışını merak etmiyorum çantalarınla mutluluklar. Adama bak bana kalite dersi verecek bana 125cc motorlar üstünden.

berkcigdem
24 Aralık 2015, 03:08
Sana saygımdan beybi demiştim ama az önce onu kaybettim gerek yok herkese saygı göstermeye. Senin kalite anlayışını merak etmiyorum çantalarınla mutluluklar. Adama bak bana kalite dersi verecek bana 125cc motorlar üstünden.

Karşındaki insana saygı duyuyorsan " beybi " demezsin. Çok yakın arkadaşınımdır o zaman aramızda birbirimize birşeyler deriz sorun değil. heleki hiç tanımayıp etmediğin bir insana hiç demezsin. Ne tarz hitapları sevdiğimi yada sevmediğimi bilmiyorsan " Göreceli arkadaşım " yazarsın ağzımı açmam. eyvallah der geçerim.

Çantalarımla ben mutluyum sen merak etmede o çantalar sana neden bu kadar dokundu onu çözemedim ?

Vayy sen ne kadar çabuk öğretmen olmuşsunda millete ders vermeye başlamışsın ya :) bu kadar dik kafalı olma senin kullandığın 125 cc ler kadar benim ktm motorum oldu.

Tekrar söylüyorum saygılı konuşmayı öğren lütfen.

A.Türker
24 Aralık 2015, 03:12
Ktm başlığı altında böyle tartışmalara girmeyecepim Sanal ortamda delikanlılığın alemi yok reelde karşılarsam seninle gereken tartışmaları yaparım merak etme. Selametle...

berkcigdem
24 Aralık 2015, 03:15
Ktm başlığı altında böyle tartışmalara girmeyecepim Sanal ortamda delikanlılığın alemi yok reelde karşılarsam seninle gereken tartışmaları yaparım merak etme. Selametle...

Delikanlılık ile alakalı bir durum yok. Sana sadece saygılı konuşursan sevinirim karşında 40 yıllık arkadaşın yok dedim. Hee ilerleyen zamanda 40 yıllık arkadaş oluruz o zaman beybi de deriz başka şeylerde.

Tabikide seviyeli bir şekilde tartışırız ve bu çok normal birşey.

Selametle tekerin düz bassın.

efesyus
24 Aralık 2015, 04:02

Şimdi yapman gereken, öncelikle ekipmanları tamamlamak daha sonra kalan paran bu motora yetiyorsa önce gidip bir honda bayiinde CBR125 in üzerine oturman. Rahat rahat incele motoru ağırlık, oturuş, kalite, donanım vs. Daha sonra git bir RC125 in üzerine otur onuda bir incele selesi cbr dan yüksek daha sportif bir tarzı var rahat edebilecenmi, yakınında servisi varmı gibi konuları göz önünde bulundur.

Her ne kadar önemli olan senin hangisinde daha rahat edeceğin olsada, benim sana tavsiyem rc125 olacaktır çünkü;

-İlk motorun ve bütün rc125 ler standart ABS li gereksiz kazalardan seni kurtarabilir.
-CBR125 ile aralarında 1.8 bg fark var tam 11kw ye denk geliyor yeni ehliyet sisteminin verdiği maksimum kullanabilecegin en güçlü motorlardan.
-Şimdi gençsin ilk motorun bence tasarım kısmını göz ardı etme gezicen edicen mesela motorlu bir arkadaş grubun oldu diyelim ortamda tek olursun büyük ihtimalle, en azından CBR dan daha büyük bir ihtimalle.
-Kadran çok güzel vites göstergesi dahil herşey var.
-Tasarım olarak 390 a kadar renk hariç aynı herşeyiyle lastik kalınlıkları bile aynı hatta emin olmamakla birlikte 125 liklerde 390 gibi metzeler lastiklerle geliyor.
-390 a benzer olan kısım tasarımdan öte kullanılan WP amörtisötler, 330mm 4 piston ön fren, 2 piston 230mm arka fren, çift mercek farlar, led park farları.

Bütün bunların sonunda CBR kötü motor demiyorum ancak, CBR ın 250,500 lük abilerinden birçok yönden farklı bir makina cbr125r bu yüzden fiyat olarak aralarında büyük bir oynama varken bunu KTM de görmüyorsun daha cok adamlar sana 390 da verdikleri donanımı 125 te sunuyorlar. Umarım yardımcı olmuştur en azından bundan sonra, bu motora bu para verilirmi salak!? diyenler olursa neden bu parayı verdiğini onlara açıklarsın unutma, az değil en az 2 sene bu motora bineceksin ilk göz ağrın olacak sadece motoru almadan önce bütün kriterleri göz önünde bulundur.

Motorda Yeni
24 Aralık 2015, 20:28
Çok teşekkürler.Parça fiyatlari hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen

Mexico
24 Aralık 2015, 21:06
Parca fiyatlarini oyle kafana takma. Ucuk kacik degil emin ol. Honda da bile bazen cok sacma parca fiyatlari oluyor.
KTM ozel bir motor. Inan bana bir kere bindigin zaman digerlerine bakasin gelmiyor. Ama su bir gercek alinca hemen satacagin bir motor degil. En az 2 sene binecegim dersen senin icin bicilmis kaftan. Deger kaybi cok olur yoksa.
Kizilay dagitmis gibi cbr var etrafta, farkin olsun :)

Motorda Yeni
24 Aralık 2015, 21:21
Teşekkürler cok mutlu ettiniz beni.Evet hee yer neredeyse cbr olacak.O birleşik farlarindan nefret ediyorum ama bu motor cidden yakışıklı.

Mexico
24 Aralık 2015, 23:58
Teşekkürler cok mutlu ettiniz beni.Evet hee yer neredeyse cbr olacak.O birleşik farlarindan nefret ediyorum ama bu motor cidden yakışıklı.

CBR de güzel motor ama bu iş, mantık işinden ziyade gönül işi. Kalbinin sesini dinle :bestmt:

berkcigdem
25 Aralık 2015, 00:19
Rc nin topspeed olayı kötü sadece.

Yani ss motor yapıyorsun topspeed biraz düşük kalıyor. Onun dışında herşeyiyle güzel bir motor. Yalnız çok kısa sürede satarsan para kaybı yaşatır. CBR ikinci el olarak çok daha güçlü bir motor. Ama tabikide ktm nin kalitesi çok daha fazla cbr a göre. Yalnız benim kişisel düşüncem başlangıç motoru olarak düşünüp kısa sürede motoru satacaksanız ktm ye pek bulaşılmaz fakat satmayacaksanız kesinlikle alınıcak bir motor. Satım işlemi düşünüyorsanız Honda , Yamaha bunlar en iyi ikili bu konuda.

Motorda Yeni
25 Aralık 2015, 16:32
2 yıl kullanıcağım kismet olursa

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

Aynalari hakkinda bilgi verirmisiniz ve bu motorun 2015 modelinin tam fiyatini rmisiniz

berkcigdem
25 Aralık 2015, 17:36
2 yıl kullanıcağım kismet olursa

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

Aynalari hakkinda bilgi verirmisiniz ve bu motorun 2015 modelinin tam fiyatini rmisiniz

2015 fiyatı için gir spormotoya bak.

Motorda Yeni
26 Aralık 2015, 01:19
Tamam buldum tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

125 yerine 250 ye vermek (RC 250)çoğu kişiye mantıklı gelmiş.Rc125 ile Rc250 nin arasındaki farklar nelerdir?

Mexico
26 Aralık 2015, 09:17
Cc farki. 250 cok tatlidir. Kaydirmali debriyaj ve pirelli lastikler vardir.

Motorda Yeni
26 Aralık 2015, 15:46
Simdi kafamda deli sorular var.Herkez ybr ile basla diyo ama benim gönlüm %99 bunda sizce napiyim?

Motorda Yeni
27 Aralık 2015, 17:04
Hahahaha Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

Konunun birazdaha aktif olmasini isterdim.

berkaye
27 Aralık 2015, 19:29
Berk konuyu biraz daha aktif et.

osman2694
30 Aralık 2015, 21:28
Arkadaşlar bende bu motoru almayı düşünüyorum. Boyum 1.70. Sizce boyum bu motora uygun mu?