Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 600
darknife
11 Nisan 2017, 16:47
Motor 2. Motorum, en başta belirtmek gerekirse bu motor kesinlikle 2. motor değil :queen: ilk motorum 150cc tek silindir 14ps bi motordu. 2500km civarı bi tecrübem oldu. O motorumla bir çok eğitim videosundan faydalanarak çalışmalar yaptım. (Kontra dönüş,denge, frenlemeler v.s) 40 Yaşındayım dolayısıyla öyle artistik bir hevesim yok, zaten ben enduro bakıyordum, hatta TRK 502 test ettim v.s sonra 2 gün içinde bu motoru aldım bende anlamadım. Hani youtube da sergen golü izlerken songül karlı frikik videosuna geçersin ya bi anda anlamsızca sanki öyle bir şey :P (TRK 502 düşüncelerimi TRK 502 başlığında okuyabilirsiniz)
Konya'dan Ankara'ya 255KM getirdim, ve ilk defa bu kadar büyük cc bi alet kullandım. Dolayısıyla başka bir motorla kıyaslayamıyorum. Ciddi bir güç ve ivlenmesi var. 2. viteste 130km de kesiciye girdi gerisini siz düşünün :flower: Ağır bir motor, yolda kendi gidiyor sanki. Oldukça rahat. Beni hiç yormadı. Yakıt olarakta Konya' da doldurdum Ankara' da yeniden doldurdum 71tl aldı. Ortalama hızım 130km. ara ara ama sık sık 150-160 lara çıktım. Bi ara 195km gördüm, rüzgar ve sırt çantam dolayısıyla fazla devam edemedim korktum açıkcası :mrgreen: Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz
Hayırlı uğurlu olsun rodaj sürecindeki motorla 195 yapılır mı abicim 2. viteste 130 çok muazzam bi ivmelenme :) Tekerin düz bassın.
gezgin41
11 Nisan 2017, 17:33
Selamlar herkese :) Geçen hafta pazartesi itibari ile artık ben de TNT600 sahibiyim.
https://preview.ibb.co/bXe8d5/17796611_1815509275376881_6866834925718130551_n.jp g
Hayırlı uğurlu olsun tnt 25 250 modellerine göre parça kalitesi nasıl bide yedek parçalarını sordun mu ?
Beycivan
11 Nisan 2017, 18:04
hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullanmak nasip olsun
temelyurekli
11 Nisan 2017, 18:53
[/COLOR]
hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Çok teşekkür ediyorum hepimiz için olsun :)
bireycell
12 Nisan 2017, 11:03
WOww :) TNT 60 kullanıcısna denk gelmekte vardı kaderde :) Tekerin düz bassın dostum. Umarım memnun kalırsın ve gönül rahatlığıyla kullanırsın.
temelyurekli
12 Nisan 2017, 16:22
WOww :) TNT 60 kullanıcısna denk gelmekte vardı kaderde :) Tekerin düz bassın dostum. Umarım memnun kalırsın ve gönül rahatlığıyla kullanırsın.
Teşekkür ederim Benelli Facebook sayfasında bir sürü kullanıcı var. Hatta Benelli kullananlar olarak WhatsApp grubu kuruldu☺
SeCReTBoY
12 Nisan 2017, 17:14
Teşekkür ederim �� Benelli Facebook sayfasında bir sürü kullanıcı var. Hatta Benelli kullananlar olarak WhatsApp grubu kuruldu☺
TNT 600 kullanıcı fotoğrafına Benelli Facebook sayfasında hiç denk gelmedim. Sen gönderde görelim :)
YasinC
12 Nisan 2017, 17:38
Bugün Vento Motors'da gördüm gerçekten çok iyi duruyor alet. Kullanıcısı sanırım yeni sahibi ve sanırım buraya üye hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)
Serdar35
12 Nisan 2017, 17:44
hilmi altıner abi var izmirde yaşar kendisi hatta z750 ile videosu bile var gece sürüşü olarak. hatta İzmir de yaşayan var ise aslan abi ye her cumartesi uğrar
YasinC
12 Nisan 2017, 17:57
hilmi altıner abi var izmirde yaşar kendisi hatta z750 ile videosu bile var gece sürüşü olarak. hatta İzmir de yaşayan var ise aslan abi ye her cumartesi uğrar
Vento Motor Ankara'da :)
Saat 3-4 arasıydı. çok deli duruyordu makine gözümü diktim :)
Serdar35
12 Nisan 2017, 18:23
Vento Motor Ankara'da :)
Saat 3-4 arasıydı. çok deli duruyordu makine gözümü diktim :)
ya kullanıcı varmı bilgisi olan manasında facebook üzerinden iletişime geçip tam bilgisini alabilirsin. 15000 km dir kullanıcısı hatta benimde kanıma girdi aslan abi ile satıcaklar galiba bana :S napıcamı bilemedim leoncinoyu beklemekti planım aslında ama araca binip sürdükten sesi duyduktan sonra dumur olmak tabirini ilk defa yaşadım. araç vur kırbacı ne olur diye böğürüyor resmen
temelyurekli
12 Nisan 2017, 22:29
[/COLOR]
TNT 600 kullanıcı fotoğrafına Benelli Facebook sayfasında hiç denk gelmedim. Sen gönderde görelim :)
4 Nisan da atmıştım. Grup içinde adımı arat çıkar. Gruba üyeysen alttaki linktende görebilirsin ;)
https://www.facebook.com/groups/BenelliTnt250/permalink/1847931025469257/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Bugün Vento Motors'da gördüm gerçekten çok iyi duruyor alet. Kullanıcısı sanırım yeni sahibi ve sanırım buraya üye hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)
Kullanıcı oldukça fazla fakat sosyal medyada yazan çizen yok :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Hilmi güzel adam geçtiğimiz cumartesi Benelli bayine gittim tanıştık, oldukça faydalı bi sohbet oldu. Deneyimli bi arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
ya kullanıcı varmı bilgisi olan manasında facebook üzerinden iletişime geçip tam bilgisini alabilirsin. 15000 km dir kullanıcısı hatta benimde kanıma girdi aslan abi ile satıcaklar galiba bana :S napıcamı bilemedim leoncinoyu beklemekti planım aslında ama araca binip sürdükten sesi duyduktan sonra dumur olmak tabirini ilk defa yaşadım. araç vur kırbacı ne olur diye böğürüyor resmen
2. vites 130 diyorum gençlik :flower:
Serdar35
13 Nisan 2017, 00:16
Cok kötü kanima giriyorsunuz aslan abide tutturdu vericem yeter ki sen al her tür kolayligi sagliyacagim dedi.Abi ne olur yapma leoncinoyu bekliyeyim dedikce sen albunu leoncino gelince onuda verecegim dedi. Seytan der ki al ama hanim beni bosar yemin ederim :) önce onun kanina girmek gerekli... Tnt25 i alana kadar göbegim catladi bunda 40 takla atarim herhalde.2. Vites 130 oh oh ver gazi bekar kalmiyayimda daha dogrusu dul haha
Beycivan
13 Nisan 2017, 12:36
tnt 600 manyak makine şu xx i bir kerede alayım sonraki hedefim tnt 600.
temelyurekli
13 Nisan 2017, 13:12
Cok kötü kanima giriyorsunuz aslan abide tutturdu vericem yeter ki sen al her tür kolayligi sagliyacagim dedi.Abi ne olur yapma leoncinoyu bekliyeyim dedikce sen albunu leoncino gelince onuda verecegim dedi. Seytan der ki al ama hanim beni bosar yemin ederim :) önce onun kanina girmek gerekli... Tnt25 i alana kadar göbegim catladi bunda 40 takla atarim herhalde.2. Vites 130 oh oh ver gazi bekar kalmiyayimda daha dogrusu dul haha
Aslan beyle pek muhabbetim olmadı, fakat iş yerinde bir müşteriye motoru anlatırken kısa bir dinledim gayet objektif konuşuyor ve motor konusunda da satıcı olmanın dışında oldukça deneyimli ve bilgili. Diyorsa yap :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
tnt 600 manyak makine şu xx i bir kerede alayım sonraki hedefim tnt 600.
Bir motor içib 600cc bile fazla ki onun üstü gerçekten fantazi bence, TNT600 deki gücü hissetince böyle olduğuna karar verdim:)
Serdar35
13 Nisan 2017, 15:20
Aslan abi yamahada satar 2. El de bi diversion var elinde bayandan onu sordum 23000 de alabilirsin cok temiz dedi ama bu parayi veriyorsan tnt600 de alabilirsin dedi cevabim gecikmedi abi yeni versiyon mayista gelicek lastik farkli euro4 ve abs olacak ve benim aldigimin fiyatini dusurucekler hayir yanlisin var seninki degerlenecek ister istemez cnki ucuzunu almak isteyen cokdaha fazla sen 2. El fiyatina 0 makineye bineceksin dedi yeni kasasini ilk girdiginde almak mantiksiz fiyat tavan fiyattan girer gerek yok dedi acayip kanima girdi.tabiki benim icin max 600cc ustu bana fazla gerekyok
temelyurekli
13 Nisan 2017, 21:41
Aslan abi yamahada satar 2. El de bi diversion var elinde bayandan onu sordum 23000 de alabilirsin cok temiz dedi ama bu parayi veriyorsan tnt600 de alabilirsin dedi cevabim gecikmedi abi yeni versiyon mayista gelicek lastik farkli euro4 ve abs olacak ve benim aldigimin fiyatini dusurucekler hayir yanlisin var seninki degerlenecek ister istemez cnki ucuzunu almak isteyen cokdaha fazla sen 2. El fiyatina 0 makineye bineceksin dedi yeni kasasini ilk girdiginde almak mantiksiz fiyat tavan fiyattan girer gerek yok dedi acayip kanima girdi.tabiki benim icin max 600cc ustu bana fazla gerekyok
Doğru matematik yapmış :cat: Ayrıca söylediğin gibi 600cc üstü fanteziye girer. Kullandıktan sonra anlıyor insan...
bende bu aralar ciddi olarak tnt ile ilgileniyorum, önümüzdeki hafta bir problem çıkmazsa almaya gideceğim.
resimdeki sizsiniz herhalde. boyunuz kaç cm? ben 181 cm ve 90 kg yim. motor altımda kaybolmaz umarım. bir de artçı için oturma alanı rahat mıdır acaba?
temelyurekli
25 Nisan 2017, 19:50
bende bu aralar ciddi olarak tnt ile ilgileniyorum, önümüzdeki hafta bir problem çıkmazsa almaya gideceğim.
resimdeki sizsiniz herhalde. boyunuz kaç cm? ben 181 cm ve 90 kg yim. motor altımda kaybolmaz umarım. bir de artçı için oturma alanı rahat mıdır acaba?
Problem olmaz. Ben 1,75cm. 75kg. Kaybolmaz. Artçı kısa mesafede rahat, uzun mesafe denemedik henüz. Temmuz da kısmetse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
29bin. Şuan kampanya var normal fiyatı 9575$
Bu fiyatlar elde kalan motorlar içindir, normalde o fiyata vermezler. Açıkçası aynı paraya XJ6 veya ER-6N alınabilirken ben olsam onları tercih ederdim. Kaliteli bile olsa TNT600 için 29 bin'i fazla buluyorum.
Ruling
29 Nisan 2017, 14:41
Senin boy ve kilonda olanlar TNT 25'e biniyor biraz küçük kalıyor TNT 250'de tam oturuyorlar TNT 600'e ben bindim bir defa sürüş yok tabi ben makine da kayboldum görünmüyordum çok iri bir alet :)
darknife
10 Mayıs 2017, 15:26
TNT 600 kullanıcıları çoğalmaya başlıyor sanki :D Ne yaptın dostum inceleyebildin mi motoru yada satın aldın mı diyelim
Motosikleti alan arkadaşlar görsel paylaşabilir mi ? Biraz bilgide fena olmaz :)
temelyurekli
16 Mayıs 2017, 11:44
TNT600 kullanıcısı oldukça fazla, fakat sosyal mecrada yazıp cizmiyorlar bende dahil bir iki kez yazdım :mrgreen: Türkiye' de sadece 2015' te geldi. sonrasında gelmedi. Yani sadece 2015 olarak var, bu ay sonunda 2017 ABS Euro4 olarak gelecek. En çok satıldığı şehir İzmir. Geçtiğimiz cumartesi Setmog motor festivalinde İzmir bayisiyle konuştuk. Hali hazırda alacağım dediğinizde Türkiye'de bir kaç tane var oda İzmir' de. ABS Euro4 gelecekler için fiyat 36bin-38bin arası oacağı söyleniyor. İlanlarda 29bin yazanlara aldanmayın, muhtemelen ellerinde yoktur. Zaten normal satış fiyatı da o değil. Sitesine bakabilirsiniz.
seyralem
18 Mayıs 2017, 16:47
TNT600 kullanıcısı oldukça fazla, fakat sosyal mecrada yazıp cizmiyorlar bende dahil bir iki kez yazdım :mrgreen: Türkiye' de sadece 2015' te geldi. sonrasında gelmedi. Yani sadece 2015 olarak var, bu ay sonunda 2017 ABS Euro4 olarak gelecek. En çok satıldığı şehir İzmir. Geçtiğimiz cumartesi Setmog motor festivalinde İzmir bayisiyle konuştuk. Hali hazırda alacağım dediğinizde Türkiye'de bir kaç tane var oda İzmir' de. ABS Euro4 gelecekler için fiyat 36bin-38bin arası oacağı söyleniyor. İlanlarda 29bin yazanlara aldanmayın, muhtemelen ellerinde yoktur. Zaten normal satış fiyatı da o değil. Sitesine bakabilirsiniz.
Oldukça fazla :) dediğin ne kadar 100 var mıdır ? Ayrıca Abs'li model kesin gelecek mi ? web sayfasındaki fiyat üzerinden bayilerde pazarlık yapılıyor diye biliyorum.
Beycivan
20 Mayıs 2017, 22:24
abs li modelleri bende sordum henüz bir şey yok dediler ama gümrük mevzuatında da bir değişiklik yapılıyormuş onu bekliyorlar dedi.
beyaban
26 Mayıs 2017, 11:01
abs li modelleri bende sordum henüz bir şey yok dediler ama gümrük mevzuatında da bir değişiklik yapılıyormuş onu bekliyorlar dedi.
Tüm modeller Abs'li olacak ise bunu da mecbur yapacaklar zaten 2018'den sonra tüm motorların euro4 olması gerekmektedir.
temelyurekli
06 Haziran 2017, 13:17
Frenler zımba gibi arkadaşlar, abs ile kıyaslamıyorum tabiki ama oldukça sağlam frenleme var.
beyaban
09 Haziran 2017, 23:37
Frenler zımba gibi arkadaşlar, abs ile kıyaslamıyorum tabiki ama oldukça sağlam frenleme var.
Motor hakkında daha detaylı bilgi ve üzerinde çekilmiş görsel varsa paylaşabilir misin bayide gördüğüm de motor haddinden fazla iri duruyordu. Ürkütücü gibi yani :)
temelyurekli
10 Haziran 2017, 02:07
Youtube da kanal açtım, şimdilik 1 video var ama Temmuz da bolca video atacağım. 1 ay tatilimi motor üştünde geçirmeyi planlıyorum :) ordan takip edebilirsiniz arkadaşalar
braveman
10 Haziran 2017, 14:51
Youtube da kanal açtım, şimdilik 1 video var ama Temmuz da bolca video atacağım. 1 ay tatilimi motor üştünde geçirmeyi planlıyorum :) ordan takip edebilirsiniz arkadaşalar
Bir youtuber daha doğuyor :) Forumda bilgi aktarman birçok kişinin faydasına olacaktır. Videolarını burada'da paylaşabilirsin.
matrax33
10 Haziran 2017, 18:28
23 bin liraya 200 km de plakasızı satıyolar.
motokeyf
10 Haziran 2017, 20:11
23 bin liraya 200 km de plakasızı satıyolar.
30.000 lira olan motosikleti kim 23'e satabilir ?
EpaddaiC
13 Haziran 2017, 09:56
30.000 lira olan motosikleti kim 23'e satabilir ?
Yaklaşık olarak o fiyata satan sahibinden de 2 kullanıcı var büyük ihtimalle kazalı motorlardır yoksa kimse garantisi devam eden motoru o fiyata satmaya çalışmaz.
siyahs
30 Haziran 2017, 23:10
Merhaba, ben de aldim bir tnt600 arkadaslar sorulari olan varsa cevaplamaya calisabilirim
Bugraaa
01 Temmuz 2017, 01:11
Merhaba, ben de aldim bir tnt600 arkadaslar sorulari olan varsa cevaplamaya calisabilirim
Nasil anlatsana biraz?
beyaban
01 Temmuz 2017, 11:17
TRK 502 gelince TNT 600'ün kaderi açıldı bu ara motosikleti satın alan alana :) Hayırlı uğurlu olsun
temelyurekli
02 Temmuz 2017, 16:57
Youtuber işine ayıracak hiç vaktim yok, gerçekten takdir ediyorum uzun zaman alan işler. Ben sadece ufak ufak deneyimlerimi paylaşırım. :)
Balc10
06 Temmuz 2017, 22:22
Youtuber işine ayıracak hiç vaktim yok, gerçekten takdir ediyorum uzun zaman alan işler. Ben sadece ufak ufak deneyimlerimi paylaşırım. :)
İlla video eklenmesine gerek yok değerli yorumlarınız bile yeterli olacaktır.
beyaban
07 Temmuz 2017, 21:56
Fiyat performans ikileminde ne derece başarı gösteriyor tork nasıl bilgi verebilir misiniz ?
siyahs
09 Temmuz 2017, 01:01
Segmentindeki 600luklere gore torkunun dusuk oldugu zaten malum ancak beni rahatsiz etmedi 250ccden 600e gecen kimseyi de rahatsiz etmez diye dusunuyorum, soyle soyliyim aklinizda canlanmasi icin ben 110 kiloyum ve hafif seri kalkis da rahatlikla spin atabiliyorum bunun yaninda akan trafikte hangi devir ve hiz da olursam olayim yine rahatlikla ani hareket edebiliyorum. Fiyat performans olarak bakacak olursak bu fiyatlara bence bu goruntu bu parca kalitesi muazzam verdigim paradan hic pisman degilim, tabii ki gonul isterdi ki 1 2bin lira ucuz olsun ancak segmentindeki diger motorlara bakinca yine en makulu bu kotunun iyisi diyebiliriz.
Ruling
11 Temmuz 2017, 17:47
Segmentindeki 600luklere gore torkunun dusuk oldugu zaten malum ancak beni rahatsiz etmedi 250ccden 600e gecen kimseyi de rahatsiz etmez diye dusunuyorum, soyle soyliyim aklinizda canlanmasi icin ben 110 kiloyum ve hafif seri kalkis da rahatlikla spin atabiliyorum bunun yaninda akan trafikte hangi devir ve hiz da olursam olayim yine rahatlikla ani hareket edebiliyorum. Fiyat performans olarak bakacak olursak bu fiyatlara bence bu goruntu bu parca kalitesi muazzam verdigim paradan hic pisman degilim, tabii ki gonul isterdi ki 1 2bin lira ucuz olsun ancak segmentindeki diger motorlara bakinca yine en makulu bu kotunun iyisi diyebiliriz.
Kötünün iyi malı kötülemek gibi olmuş sanki :) Kalitenin ucuzu desen yazdığın yoruma uyardı :) Tekerin düz bassın.
SeCReTBoY
15 Temmuz 2017, 15:51
250ccden 600'e geçen için 2.5 katı bir makina olacağı için herkesi tatmin eder. Görüntü ve sesinden dolayı talep görecektir.
EpaddaiC
27 Temmuz 2017, 16:24
Motosikleti alanlar bi anda artmış gibi göründü forumda şuan yine herkes sessizleri oynuyor. Merak ediyorum bu motorun kaderini :)
temelyurekli
02 Ağustos 2017, 16:16
İlla video eklenmesine gerek yok değerli yorumlarınız bile yeterli olacaktır.
Nezaketin için çok teşekkür ederim :)Samsun çıkışlı iki motor Ege 'den Akdeniz 'e tüm kıyıları gezdik. 9 gün 3500km çadır kurduk kamp alanlarında. Yolculuk boyunca motorum beni hiç üzmedi şükürler olsun... Yolculuk öncesi gidon yükseltme ve yakınlaştırma, arka çanta demiri ve çanta yaptırdım. Koruma takozları taktım.
Yakıt konusunda 22 krş - 27 krş arasında her depo doldurduğumda sonuç aldım. Burada benzin aldığım yerdeki benzin fiyatı yakıt hesaplamada oldukça etkili oldu. Gezinin tamamında ortalama yakıtım 25krş. 4 silindir 80 küsür beygirlik bir makina için ben memnunum. Arkadaşımda 2017 Cbr250 vardı. ortlama 15 krş da onun yakıtı tuttu. Her viteste her devirde beni tatmin ediyor. Facebook 'ta profilimde herkese açık kamp videolarım var. YouTube için kamp boyunca birşeyler yapmadım neden derseniz gezinin atmosferi benim için oldukça haz ve keyif verici geçti, YouTube ciddi zaman ve emek istiyor ben yaşadığım güzelliği bozmak istemedim. YouTube video yapanları çok takdir ediyorum. Ben ufak tefek bir kaç video hazırlardım.
tmp
05 Ağustos 2017, 18:03
Nezaketin için çok teşekkür ederim :)Samsun çıkışlı iki motor Ege 'den Akdeniz 'e tüm kıyıları gezdik. 9 gün 3500km çadır kurduk kamp alanlarında. Yolculuk boyunca motorum beni hiç üzmedi şükürler olsun... Yolculuk öncesi gidon yükseltme ve yakınlaştırma, arka çanta demiri ve çanta yaptırdım. Koruma takozları taktım.
Yakıt konusunda 22 krş - 27 krş arasında her depo doldurduğumda sonuç aldım. Burada benzin aldığım yerdeki benzin fiyatı yakıt hesaplamada oldukça etkili oldu. Gezinin tamamında ortalama yakıtım 25krş. 4 silindir 80 küsür beygirlik bir makina için ben memnunum. Arkadaşımda 2017 Cbr250 vardı. ortlama 15 krş da onun yakıtı tuttu. Her viteste her devirde beni tatmin ediyor. Facebook 'ta profilimde herkese açık kamp videolarım var. YouTube için kamp boyunca birşeyler yapmadım neden derseniz gezinin atmosferi benim için oldukça haz ve keyif verici geçti, YouTube ciddi zaman ve emek istiyor ben yaşadığım güzelliği bozmak istemedim. YouTube video yapanları çok takdir ediyorum. Ben ufak tefek bir kaç video hazırlardım.
Video ve fotoğrafları burada da yayınlarsan çok iyi olur zira herkes markaya şüphe ile yaklaşıyor özellikle yüksek cc TRK 502 TNT 600 kullanıcıları bildiklerini dürüstçe aktarması gerekiyor. Saygılarımla.
temelyurekli
11 Ağustos 2017, 13:52
Video ve fotoğrafları burada da yayınlarsan çok iyi olur zira herkes markaya şüphe ile yaklaşıyor özellikle yüksek cc TRK 502 TNT 600 kullanıcıları bildiklerini dürüstçe aktarması gerekiyor. Saygılarımla.
Videolarım kampım ile ilgili motorla alakalı bir video yok. YouTube kanalımda bir kaç video mevcut faydalı olabilecek: https://www.youtube.com/channel/UCCPZGa4wIwy7Kl4QIozk-tw
Sormak istediğiniz ne varsa buradan yazın cevaplayabilirim.
Bildirim gelmiyor sayfadan girince görüyorum çözemedim.
Nepal 'deydim gecen ay, orada Benelli bayine gittim orijinal teker koruma takozlarını aldım çok şık oldular. Orada Türkiye 'de olmayan 600GT Touring modelini de görme fırsatım oldu.
Buraya birşey yüklemek istemiyorum çok zahmetli, facebook 'tan aktaramadım. Isterseniz facebook fotoğraflarımdan bakabilirsiniz.
https://www.facebook.com/yureklitemel/photos_albums
braveman
11 Ağustos 2017, 22:13
Facebook sayfasındaki bağlantı bulunamadı diyor dostum.
gezgin41
19 Ağustos 2017, 17:58
Videolarım kampım ile ilgili motorla alakalı bir video yok. YouTube kanalımda bir kaç video mevcut faydalı olabilecek: https://www.youtube.com/channel/UCCPZGa4wIwy7Kl4QIozk-tw
Sormak istediğiniz ne varsa buradan yazın cevaplayabilirim.
Bildirim gelmiyor sayfadan girince görüyorum çözemedim.
Nepal 'deydim gecen ay, orada Benelli bayine gittim orijinal teker koruma takozlarını aldım çok şık oldular. Orada Türkiye 'de olmayan 600GT Touring modelini de görme fırsatım oldu.
Buraya birşey yüklemek istemiyorum çok zahmetli, facebook 'tan aktaramadım. Isterseniz facebook fotoğraflarımdan bakabilirsiniz.
https://www.facebook.com/yureklitemel/photos_albums
Teker koruma demirine ait fotoğrafları atabilir misin merak ettim birde orada fiyatı nedir TNT 600'ün
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO