Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
admin
26 Kasım 2014, 16:09
http://imageshack.com/a/img538/851/uWAQT8.jpg
http://imageshack.com/a/img911/6872/UnazNN.jpg
http://imageshack.com/a/img540/5077/aQsL3O.jpg
Model hakkında ayrıntılı bilgi, detaylı inceleme ve fiyat bilgisini modelin internet sitesinde bulabilirsiniz.
Benelli TNT 25 (http://benelliturkiye.com/v1/modeller/tnt-25.html)
gezgin41
25 Mart 2015, 12:31
waoww !!! süpermiş, bu motor alınır. 25 beygir güç gayet iyi. tam aradığım başlangıç motoru.
camadan
25 Mart 2015, 12:32
bu markanın modellerinin test sürüşüne açsalar keşke tnt250 yi çok merak ediyorum açıkcası
bireycell
25 Mart 2015, 12:36
waoww !!! süpermiş, bu motor alınır. 25 beygir güç gayet iyi. tam aradığım başlangıç motoru.
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyor
darknife
25 Mart 2015, 12:36
Ülkemizde 250 cc ve üstünde seceneklerin artması iyi bişey. Hayırlı olsun.
bireycell
25 Mart 2015, 12:41
bu markanın modellerinin test sürüşüne açsalar keşke tnt250 yi çok merak ediyorum açıkcası
bence de mutlaka test sürüşleri olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Ülkemizde 250 cc ve üstünde seceneklerin artması iyi bişey. Hayırlı olsun.
kesinlikle, hem alternatif artar hemde fiyatlar makul seviyelerde kalır.
gezgin41
25 Mart 2015, 12:51
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyor
beklermiyim bilmiyorum ama geldikten sonra hemen alacağım kesin
seyralem
25 Mart 2015, 12:53
Test sürüşü fikir edinmek için çok da etkili değil çünkü fuarda yerinde incelemekle test sürüşü arasındaki tek fark bir kaç dakika kullanabiliyor olmak. Yeni bir motor da sorun çıkarmayacağına göre fazla farkı yok. Belki piyasanın bilindik isimlerinden birisi test edip değerlendirebilir ama maalesef onlar da ne kadar dürüst olursa olsun bu kez de taraflı davranacaklarını düşünüyorlar.
En iyisi beklemek ve ya kullanıcı yorumlarını almak ya da kullanıp görmek. İtalyan motosikletleri güvenlidir. Kullanıcıya kattığı karizma da cabası :cherry:
Saniyorum avrupa piyasasini hedef aldiklari BN251 modelinin Türkiye versiyonu olacak.
Benelli yarin ne yapacagi belli olan bir firma olsa baslangiç olarak rahatlikla alinabilecek harika bir fiyata sahip.
Hem güç olarak hem görünüs olarak tatmin edici.
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
gibisinden mevzulara maruz kalmak da var.
2000 li yillarin baslarinda bunlar tornado diye bir model çikartmislardi.
Test surusu için aldigim zaman tip olarak çok hosuma gitmisti.
Ama güçsüzdü.
Bir de fiyatini görünce kosarak uzaklasmistim yanindan.
O zaman binlik sporlar 15bin civarinda satiliyordu.
Bu motor 19bine piyasaya girmeye kalkti.
Sanirim bir kaç tane sattilar.
Sonra ben dahil herkes unuttu motoru arkasi gelmedi çünkü.
Daha dogrusu benelli piyasadan kayboldu.
Bu yil naked sinifinda 600cc lik gayet iddiali bir modeli yine çok konusuluyor.
Bakalim kaç tane satacaklar.
hacıyatmaz
25 Mart 2015, 12:56
Öyle bir duyum ben de aldım. Bayinin söylediğine göre çok titiz davranıyorlar sorunsuz olması için ve özellikle bir kaç zorlu testten geçirip öyle piyasaya sürmeyi düşünüyorlarmış.
Özellikle bu modeli bekleyenler için belki üzücü bir haber ama beklemeye değer mi diye soruyorum, bence değer.
gezgin41
25 Mart 2015, 12:57
bence de mutlaka test sürüşleri olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
kesinlikle, hem alternatif artar hemde fiyatlar makul seviyelerde kalır.
fiyatı ne olacak acaba
hacıyatmaz
25 Mart 2015, 13:01
Saniyorum avrupa piyasasini hedef aldiklari BN251 modelinin Türkiye versiyonu olacak.
Benelli yarin ne yapacagi belli olan bir firma olsa baslangiç olarak rahatlikla alinabilecek harika bir fiyata sahip.
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
Ama güçsüzdü.
Benelli'nin daha önceki Türkiye piyasasına giriş hikayesinden haberim yoktu şimdi yazdıklarınla öğrendim ama bu sefer işin arkasında Kuba Motor olduğu için bence dediğin gibi "vazgeçtik, kapattık, oynamıyoruz" gibi mevzular ortaya çıkmaz. Yarın ne olacağını kimse bilemez ama adamlar geçen sene de Arctic Cat markasını getirdiler ve şu anda da sorunsuz ilerliyorlar.
Bir çok kişi beğenmese de Türkiye'nin önde gelen markalarından ve arkasında duracaklarına inanıyorum.
bireycell
25 Mart 2015, 13:01
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
Ama güçsüzdü.
sonuçta bizler bi modelin piyasada tutulmasını sağlıyoruz, ne kadar alırsak o kadar güçlü piyasada kalır. ama tabili kalite de çok önemli, şayet ben fuarda çok beğendim, keşke daha erken gelseymiş dedim, gerçi benim favorim tnt250
selcukcoban
25 Mart 2015, 13:27
Satışlar nisan sonu mayıs başında başlıyor şuan ön sipariş alınıyor bu kesin bilgidir seneye satılıcak filan diye bişey yok
bireycell
25 Mart 2015, 14:03
Satışlar nisan sonu mayıs başında başlıyor şuan ön sipariş alınıyor bu kesin bilgidir seneye satılıcak filan diye bişey yok
bi yanlışınız var, tnt250 ile karıştırıyorsunuz, fuarda bayiler tnt25 için geç gelecek demişti
gezgin41
25 Mart 2015, 14:06
Benelli'nin daha önceki Türkiye piyasasına giriş hikayesinden haberim yoktu şimdi yazdıklarınla öğrendim ama bu sefer işin arkasında Kuba Motor olduğu için bence dediğin gibi "vazgeçtik, kapattık, oynamıyoruz" gibi mevzular ortaya çıkmaz. Yarın ne olacağını kimse bilemez ama adamlar geçen sene de Arctic Cat markasını getirdiler ve şu anda da sorunsuz ilerliyorlar.
Bir çok kişi beğenmese de Türkiye'nin önde gelen markalarından ve arkasında duracaklarına inanıyorum.
KUBA türkiye geneline yayılmış büyük bi firma.dolayısıyla bende sizinle aynı görüşteyim, benelli nin arkasında duracaktır diye düşünüyorum
haydabre
25 Mart 2015, 14:20
Benelli tnt25 tasarım-gürsellik-fiyatı ve özellikleri bakımından kendi sınıfında alınabilecek bir motorsiklektir diye düşünüyorum.Eğer benelliyi getiren firma yedek parça ve servis ağından taviz vermezse iyi adetleri yakalayabilir.
Fiyatı şu anki kurla 8730 TL yapıyor. Bana göre eder, tabi servis iyi olursa... Deposunun 17 litre olması da ayrıca güzel.
motokeyf
25 Mart 2015, 14:37
Nihayet benelli wep sitesi açıldı.Fiyatınıda yazmışlar . En azından kulaktan dolma bilgilerden kurtulmuş olduk.Herkes bir fiyat yazıyor-çiziyor
3.115,00 € fena bir fiyat değil.Ama piyasaya girip,kalite ve performans acısından nasıldır görmek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Fiyatı kadar bence Kalite-servis ve yedek parça teminide önemlidir.. Benelliyi kubamotor getiriyormuş. wep sitesini baktımda http://www.kubamotor.com/new5/servis.html?il=32 geniş bir bayii-servis ağına sahipmiş hayde hayırlısı.
selcukcoban
25 Mart 2015, 14:42
bi yanlışınız var, tnt250 ile karıştırıyorsunuz, fuarda bayiler tnt25 için geç gelecek demişti
az önce tekrar aradım teyit için hazirana aktarmışlar daha 2 gün önce farklıydı tarih bugün farklı tarih verdiler bence artık gelmeli. Eğer dedikleri gibi haziranda geleceksede bence bukadar beklemenin sonucu iyi olmalı
bimotorcu
25 Mart 2015, 14:55
tnt 25 fiyat olarak beklenen fiyatlarda bu fiyata bu motor iyi adet yapar tasarım ve dizayn çok güzel pulsara iyi bir rakip diye düşünüyorum.
bireycell
25 Mart 2015, 14:59
pulsar çok ciddi bi reklam kampanyası yaptı, o yüzden iyi denecek satış adetlerine ulaştı ama kalite kullanıcıları tatmin etmedi, ikinci el satışları patladı, buda pulsar gibi olmasın diye bütün testler bittikten sonra üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya süreceklermiş, gayet akıllıca bi yaklaşım, ama keşke siteye şimdi eklemeselermiş bu modeli, milleti beklenti içine sokuyorlar
motokeyf
25 Mart 2015, 15:30
Özdemir Asaf ne demiş : ''Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.''valla mayıs ayında bayilerde olacakmış.Beklentiyi karşılasın bekleriz beee.
bireycell
25 Mart 2015, 15:42
Özdemir Asaf ne demiş : ''Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.''valla mayıs ayında bayilerde olacakmış.Beklentiyi karşılasın bekleriz beee.
keşke tnt25 mayısta gelse ama yetkililer 10. ayı bulabileceğini söyledi, valla ben o kadar beklemem şahsen, sonuçta sezonu kaçırmamak lazım, onun yerine tnt250 alırım daha iyi o mayısta teslim diyolar
haydabre
25 Mart 2015, 15:50
diğer markalar motorsikletin geliş tarihi ile ilgili insanları bundan önceki dönemlerde cok beklettiler.Bakalım hangi firma verdiği tarihte ürününü bayilerine teslim eder.İnşallah kuba motor benelli serisinde insanları bekletmez.Bekleten bir firma gibi görünmüyor.
Bekleyip görmek lazım.
tekoklava
25 Mart 2015, 18:01
pulsar çok ciddi bi reklam kampanyası yaptı, o yüzden iyi denecek satış adetlerine ulaştı ama kalite kullanıcıları tatmin etmedi, ikinci el satışları patladı, buda pulsar gibi olmasın diye bütün testler bittikten sonra üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya süreceklermiş, gayet akıllıca bi yaklaşım, ama keşke siteye şimdi eklemeselermiş bu modeli, milleti beklenti içine sokuyorlar
sahibinden r25in ilanlarına girdim toplam 62 ilan var bunun 8 tanesi 2.el 40 km 1000 km arası
şimdi bu motoru alanların elindemi patladı çok mu kalitesiz r25 merak ettim nasıl bir tespittir bu böyle açıklarmısın bana?
pulsar 8 aydır kullanıyorum benim bilmedigim senin bildigin neleri var kalitesiz merak ettim bu bilgiyi nasıl edindiniz? veya nasıl?
bireycell
25 Mart 2015, 19:16
sahibinden r25in ilanlarına girdim toplam 62 ilan var bunun 8 tanesi 2.el 40 km 1000 km arası
şimdi bu motoru alanların elindemi patladı çok mu kalitesiz r25 merak ettim nasıl bir tespittir bu böyle açıklarmısın bana?
pulsar 8 aydır kullanıyorum benim bilmedigim senin bildigin neleri var kalitesiz merak ettim bu bilgiyi nasıl edindiniz? veya nasıl?
ikinci el satışları patladı derken ikinci el ilan sayısı arttı demek istedim, pulsarın ikinci el sayısı 124 falan, r25 te ise 8 adet var verdiğin örneği anlamış değilim, acaba patladı kelimesini ikinci el satışları durdu diye anlamış olabilirmisin :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
ayrıca pulsarın sorunlarına gelirsek
1) arka frende teker kitlemesi, kazalara sebebiyet verebilio
2) titreşim
3) yağ sızdırması
4) devirde dalgalanma
5) şanzımandan tak diye ses gelmesi
6) denge sensörü zırıltısı
......
diye uzar gider ama seninkinde sorun çıkmamış olması güzel, sana pulsarınla güzel günler dilerim :)
tekoklava
25 Mart 2015, 19:24
ikinci el satışları patladı derken ikinci el ilan sayısı arttı demek istedim, pulsarın ikinci el sayısı 124 falan, r25 te ise 8 adet var verdiğin örneği anlamış değilim, acaba patladı kelimesini ikinci el satışları durdu diye anlamış olabilirmisin :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
ayrıca pulsarın sorunlarına gelirsek
1) arka frende teker kitlemesi, kazalara sebebiyet verebilio
2) titreşim
3) yağ sızdırması
4) devirde dalgalanma
5) şanzımandan tak diye ses gelmesi
6) denge sensörü zırıltısı
......
diye uzar gider ama seninkinde sorun çıkmamış olması güzel, sana pulsarınla güzel günler dilerim :)
ilk mesajımdaki r25 kıyaslamasını anlayan anladı merak etme sen=)
şu sıraladıgın sorunları pulsar sayfasına yazarmısın sana zahmet
seni alalım pulsar sayfasına ne bilgi istiyorsan aydınlatalım
tnt25 sayfasınıda çöp etmeyelim
acemi27
26 Mart 2015, 09:39
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? (Gelirse görürüz.)
bimotorcu
26 Mart 2015, 11:00
bu motor için 10. aya kadar beklerim gerekirse hem fiyat hem kalite için beklenir ikinci alternetifimde tnt 250 olur çok geç kalırsa eger
braveman
26 Mart 2015, 11:57
Diğer bir sayfaya da yazdım. Benelli'leri canlı görmüştüm. Benelli Tnt25'in malzeme kalitesini ve duruşunu pulsardan daha olgun ve oturmuş buldum. Pulsar cocuksu bir motor gibi kalıyor Tnt25 e göre. Hem biri 200 diğeri 250 cc. Fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara çok iyi bir alternatif olabilir.
acemi27
26 Mart 2015, 12:27
Diğer bir sayfaya da yazdım. Benelli'leri canlı görmüştüm. Benelli Tnt25'in malzeme kalitesini ve duruşunu pulsardan daha olgun ve oturmuş buldum. Pulsar cocuksu bir motor gibi kalıyor Tnt25 e göre. Hem biri 200 diğeri 250 cc. Fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara çok iyi bir alternatif olabilir.
Aynen katılıyorum...
bireycell
26 Mart 2015, 16:27
öyle olmasına rağmen hala eksik yönlerinin farkında oluşu ve bunları gidermeden piyasaya sürmeme kararı almaları hem benellinin hemde kubanın bu işe ne kadar önem verdiğini gösterir, tebrikler...
motokeyf
27 Mart 2015, 10:59
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? (Gelirse görürüz.)
görürüz inş.:)
bimotorcu
27 Mart 2015, 15:05
net bir tarih verebilecek kimse yok mu ne zaman gelecek
haydabre
27 Mart 2015, 16:25
Artık havalar ısınıyor insanın motorsiklete binesi geliyor.Hangi aylarda bayilerde yerini alacak acaba.
karmenn
27 Mart 2015, 16:52
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek
Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.
Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.
İyi günler dileriz.
darknife
27 Mart 2015, 17:21
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek
Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.
Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.
İyi günler dileriz.
Mantıklı.En azından açık bir şekilde hemen gelemeyeceği belirtilmiş. Hemen getirecez, yok yolda yok gümrükte diyip bir türlü getirmeyen, üzerine daha getirmediği motora bir de zam koyan firmalar gördü bu motorcular.
yasin06
27 Mart 2015, 19:28
Tnt 25 (bn251) ; 2012 de tanıttıkları "uno c250" nin geliştirilmiş versiyonu. Yalnız uno c250 de fuarlarda boy göstetip piyasaya sürülemeyen bi model. Ne testmiş be hacı, yıllardır bitmiyo
TEKNECI
27 Mart 2015, 20:09
TNT25in gorunusu hosuma gitti
2.motor olarak dusunuyorum.
ama 10.ayda gelecekse bir sonraki sezonu beklerim.
bu da demek ki seneye bu zamanlar.
8 lira veririm.
acemi27
28 Mart 2015, 09:18
net bir tarih verebilecek kimse yok mu ne zaman gelecek
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
(Zeki MÜREN de bizi görecek mi?)
motokeyf
28 Mart 2015, 14:24
Tnt 25 (bn251) ; 2012 de tanıttıkları "uno c250" nin geliştirilmiş versiyonu. Yalnız uno c250 de fuarlarda boy göstetip piyasaya sürülemeyen bi model. Ne testmiş be hacı, yıllardır bitmiyo
arkadaşlar sektöre baktığımızda getiren firma cok önemlidir.Benelliyi türkiye getiren firma müjdecigrup'tur.(http://www.mujdecigroup.com/)Firmanın kendi içinde kuba,rks,arctıccat ve son olarak da benelli markasıyla ön plana cıkıyor.Yıllık %20 ve 30 oranında büyüyen bir firmaymış.Böyle iddialı bir firmanın bundan sonraki süreçte türkiyeye kazandıracağı modelleri iyi tespit etmeden ,gerekli test sürüşleri yapılmadan piyasaya süreceğini zannetmiyorum.Geç olsun ama geldiğinde hakkını versin .bekleriz
wep sitelerinde su bilgilere rastladım paylaşmak istedim ;
Firmamız Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesinde 25.000 m2 kapalı alanda senelik 120.000 adet motosiklet üretim kapasitesine sahip, halihazırda 200 kişiden oluşan idari birim ve üretim çalışanı ile birlikte 2004 yılından buyana dünya standartlarında teknolojik donanımıyla faaliyetine devam etmektedir. Yurt içinde ortalama 500 adet bayisi ve 500 adet servisi ile sekiz yılda sektöründe en fazla vitesli motosiklet üreten ve pazarlayan şirket haline gelmiştir. Her yıl ortalama %20 ila %30 oranında bir büyüme ve gelişme yüzdesine sahiptir.
Hem motosiklet hem de ATV modellerinde tüm kategorilerde piyasadaki en iyi ve kullanıcı dostu modellerle zirvenin tartışılmaz ismi olduğunu her fırsatta kanıtlayan firmamız; kullanıcı beklentileri doğrultusunda ve gelen taleplere kayıtsız kalmamak adına daha yüksek silindir hacmine ve güce sahip modelleri kullanıcılara kazandırma kararı almıştır.
Bu doğrultuda firmamız İtalyan Devi BENELLI firmasıyla Türkiye distribütörlüğü anlaşması sağlamış ve birbirinden mükemmel modellerle ve ülke motosiklet sektörü adına mükemmel bir kazanım sağlamıştır.
Bu motoru ktm duke 200'e benzettim.siz ne dersiniz dostlar.
sdirer
28 Mart 2015, 22:00
lafım meclisten içeri; benelli ekibi siteyi virallemeye başladı...
acemi27
28 Mart 2015, 22:30
lafım meclisten içeri; benelli ekibi siteyi virallemeye başladı...
viral: Virüs, canlı hücreleri enfekte edebilen mikroskobik taneciktir. Tıbbi literatürde virus olarak geçmektedir.
yasin06
28 Mart 2015, 23:41
Marka italyan biliyosunuz. Orjinal site ile Türkiye sitesi motorun teknik bilgisi farklı. Örneğin;
tork: 21/7000 Türkiye:21,5/7500
Yerden yükseklik: 13. Türkiye:18
Sele yüksekliği: 78. Türkiye:71
Bilgiler orjinal site ile neden farklı?
Piyasaya çıkmadan şu egzoz konusunu da tekrar gözden geçirseler iyi olur. Scooter egzozu gibi, fuarda sergilenen tnt25 in sitedeki görselden farklı olarak egzozun bitiminde birde çük gibi çıkıntı var
bireycell
29 Mart 2015, 14:21
Marka italyan biliyosunuz. Orjinal site ile Türkiye sitesi motorun teknik bilgisi farklı. Örneğin;
tork: 21/7000 Türkiye:21,5/7500
Yerden yükseklik: 13. Türkiye:18
Sele yüksekliği: 78. Türkiye:71
Bilgiler orjinal site ile neden farklı?
Piyasaya çıkmadan şu egzoz konusunu da tekrar gözden geçirseler iyi olur. Scooter egzozu gibi, fuarda sergilenen tnt25 in sitedeki görselden farklı olarak egzozun bitiminde birde çük gibi çıkıntı var
bn251 ile tnt25 birebir aynı modeller mi yani, öyle olsa zaten avrupada var olan bi modeli neden direkt türkiye piyasasına sokmasınlarki ciddi satış adedine ulaşabilecekleri bi model hemde, fuarda sorduğumda türkiye piyasası için bizim talebimiz üzerine üretilen yeni bi model bu yüzden bazı testlere girmesi gerekiyor ürün tam oturduktan sonra ve üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya sürecez demişlerdi. eğer öle ise değerlerin farlılık göstermesi normal ama değilse beni keklemişler :(
40ındansonra
29 Mart 2015, 15:15
Benelli Şişli bayii Poyraz Motors, TNT25 mayıs sonu satışta dedi.
bireycell
29 Mart 2015, 15:21
Benelli Şişli bayii Poyraz Motors, TNT25 mayıs sonu satışta dedi.
gelmez abi gelmez, mayısta tnt25 gelmez, bence bu sene tnt25 i görmeyiz piyasada demedi demeyin...
yasin06
29 Mart 2015, 19:07
Bu model asya pazarı için geliştirilen bir model, özellikle hindistan. İtalyan sitesinde 2015 ilk yarı, hindistan sitelerinde 2015 ikinci yarı piyasada diyor.
"Türkiye için üretiyolar abi " "testlere devam ediyoruz" yalanlarıda kıl oluyorum.
Türkiye de yılda satılacak 200-300 motor içinmi bunca argeye girişecekler.
İnternet denen bişey var hacı. İki tıklıyosun herşey meydanda.
Samimi olun canımı yiyin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO