Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
HEYgidiDAYS
29 Mart 2016, 08:34
Arkadaşlar bende motoru bayide görmeye gittiğimde, dağıtıcı firma sahibi motoru artık getirmeyeceğini söyledi, nedenini sorduğumda ise yeni gelen motoru alanların hepsinin arızayla karşılaştığını ve arızayı gideremediklerini kendisininde bu durumu çözemediği için sok sıkıntı çektiğini ve bana da motoru tavsiye etmediğini söyledi.Daha önce hiç duymadığım şekilde için geldi biraz bana, böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda acaba, yada firma neden böyle söylüyor olabilir.
savica
29 Mart 2016, 08:40
Arkadaşlar bende motoru bayide görmeye gittiğimde, dağıtıcı firma sahibi motoru artık getirmeyeceğini söyledi, nedenini sorduğumda ise yeni gelen motoru alanların hepsinin arızayla karşılaştığını ve arızayı gideremediklerini kendisininde bu durumu çözemediği için sok sıkıntı çektiğini ve bana da motoru tavsiye etmediğini söyledi.Daha önce hiç duymadığım şekilde için geldi biraz bana, böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda acaba, yada firma neden böyle söylüyor olabilir.
Ne gibi bir ariza?
HEYgidiDAYS
29 Mart 2016, 08:50
Arıza galiba motor ile ilgiliymiş, tam net bir şey söylemedi belkide yedek parça temin edemediği için böyle söylemiş olabilir. Biraz beklemeye karar verdim.
GP500-1st
29 Mart 2016, 08:54
Ekrem ATA için çoklu üyelik uyarısı :cherry:
bir kişi bile böyle bişeyden bahsetmemişken, bence o firma benelli yetkisi elinden alınmış bir firma olabilir ;)
savica
29 Mart 2016, 09:25
Hic inandirici gelmedi. Bu model 6 aydir yurtdisinda kullaniliyor, o kadar yorum okudum kimse oyle bir seyden bahsetmedi, keza turkiyede tnt250 ne zamandan beri var sadece 1 kisi sikinti yasamis o da ilanda onu belirtince motor degisimi teklif edildi ona..
EpaddaiC
29 Mart 2016, 09:28
Ne gibi bir ariza?
Arıza galiba motor ile ilgiliymiş, tam net bir şey söylemedi belkide yedek parça temin edemediği için böyle söylemiş olabilir. Biraz beklemeye karar verdim.
Önceki yorumları okursanız görürsünüz ayı şeyi söyleyen bir bayii daha vardı ama sora öğrendik ki o bayiinin elinden alınmış Benelli bu yüzden markayı kötülüyor. Ankara'daki ışıl bisiklet diye bayii idi o yüzden alamadım ben şimdi Ankara bir showroom açılacak onu bekliyorum. Ruling arkadaşımızda ayı şeyi yaşamıştı bahsettiğim bayide. Kötü bi motosiklet değil. Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun yakıda onlarla aynı gruptayım.
Benelli TNT 25 :cat::cat: :cat: :cat:
Bayiyi siteden şikayet et.
HEYgidiDAYS
29 Mart 2016, 10:13
Önceki yorumları okursanız görürsünüz ayı şeyi söyleyen bir bayii daha vardı ama sora öğrendik ki o bayiinin elinden alınmış Benelli bu yüzden markayı kötülüyor. Ankara'daki ışıl bisiklet diye bayii idi o yüzden alamadım ben şimdi Ankara bir showroom açılacak onu bekliyorum. Ruling arkadaşımızda ayı şeyi yaşamıştı bahsettiğim bayide. Kötü bi motosiklet değil. Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun yakıda onlarla aynı gruptayım.
Benelli TNT 25 :cat::cat: :cat: :cat:
Zaten ben de işkillendim biraz ama bir bayi neden satmak istemez diyede merak ettim, bu söylediklerinizden sonra biraz daha mantıklı geldi arkadaşlar. Bayi ismi vermek veya şikayet etmek doğru değil ama bende Ankara'danım. Ama tam olarak olayın ne olduğunun anlaşılması için aranızdan motordan iyi anlayan birisinin bu bayiyle görüşmesini tavsiye ederim.
savica
29 Mart 2016, 15:56
Motora sonunda plaka cikartip teslim aldim. 5 km kullandim konusmak icon biraz erken ama ilk izlenim; 2. V 3. Vitesleri sahane :) sesi cok guzel, tok bir sesi var, 4. Viteste 100e kadar ciktim titresim hissetmedim, hindistanda kullanicilarin dediklerinin aksine debriyaj kolu sert degil ve frenlerde bir sikinti yasamadim, gerci frenleri zorlamadim, lastikler yeni ve ben motora yeniyim diye.
Sorulariniz varsa cevaplamaya calisirim.
HEYgidiDAYS
29 Mart 2016, 16:04
Motora sonunda plaka cikartip teslim aldim. 5 km kullandim konusmak icon biraz erken ama ilk izlenim; 2. V 3. Vitesleri sahane :) sesi cok guzel, tok bir sesi var, 4. Viteste 100e kadar ciktim titresim hissetmedim, hindistanda kullanicilarin dediklerinin aksine debriyaj kolu sert degil ve frenlerde bir sikinti yasamadim, gerci frenleri zorlamadim, lastikler yeni ve ben motora yeniyim diye.
Motorda oturuş pozisyonu rahatmı onu merak ediyorum, mt 25'ten, sadece öne biraz yaslanmak gerektiği için vazgeçtim boyum 170 cm, en çok merak ettiğim bu açıkçası
savica
29 Mart 2016, 16:42
Motorda oturuş pozisyonu rahatmı onu merak ediyorum, mt 25'ten, sadece öne biraz yaslanmak gerektiği için vazgeçtim boyum 170 cm, en çok merak ettiğim bu açıkçası
Bana rahat geldi, hindistanda da oturus pozisyondan sikayeti olan yok, direksiyon ama standart commuter tarzinda yuksek degil. Onu anlamak icin oturup durmadan 40-50km kullanmak lazim
motokeyf
29 Mart 2016, 16:48
Öncelikle motosikleti alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Bugün kısa bir test sürüşü yaptım :queen: Gerçekten mükemmel bişey 100 km'ye 7 8 saniyede geldi(800 km yol yapılmış motosikletle) alan arkadaş inmemiş diyebilirim :) Oturuş pozisyonu gayet rahattı HeYgidiDAYS benim boy 174 hiç zorlanmadım ama uzun yolda ne olur bilmem. Tekrar alan herkese hayırlı olsun
HEYgidiDAYS
29 Mart 2016, 16:55
Bana rahat geldi, hindistanda da oturus pozisyondan sikayeti olan yok, direksiyon ama standart commuter tarzinda yuksek degil. Onu anlamak icin oturup durmadan 40-50km kullanmak lazim
Öncelikle motosikleti alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Bugün kısa bir test sürüşü yaptım :queen: Gerçekten mükemmel bişey 100 km'ye 7 8 saniyede geldi(800 km yol yapılmış motosikletle) alan arkadaş inmemiş diyebilirim :) Oturuş pozisyonu gayet rahattı HeYgidiDAYS benim boy 174 hiç zorlanmadım ama uzun yolda ne olur bilmem. Tekrar alan herkese hayırlı olsun
Önceki motorum cbr 125 olduğu için aşırı derecede yorucuydu ve artık birdaha racing tipi motor almayacağım o yüzden uzun yolda daha rahat bir sürüş keyfi verecek bir motor olsun istiyorum, canlı olarak görüpde test edemedik daha
Sercan400
30 Mart 2016, 00:23
bende dedim 7 - 8 saniyede geliyo 100 e die ama adamlar test etmişler illa 9 dur o diyolar :)
Akhunturk
30 Mart 2016, 04:34
bende dedim 7 - 8 saniyede geliyo 100 e die ama adamlar test etmişler illa 9 dur o diyolar :)
Acaba gostergelerde gordugunuz 100 gercekte dogrumu ? Gps ile baktiniz mi hic? Ben ne ünlü ne baba denilen otomobillerde ve motorlarda gostergelerdeki rakamlarin dogru olmadigini gordum
motokeyf
30 Mart 2016, 10:56
Bizzat şahidim :cat:
Acaba gostergelerde gordugunuz 100 gercekte dogrumu ? Gps ile baktiniz mi hic? Ben ne ünlü ne baba denilen otomobillerde ve motorlarda gostergelerdeki rakamlarin dogru olmadigini gordum
Ne kadar bi fark olur ki gözümüzle gördüğümüz şey hoşumuza gitti bırak ta keyfini sürelim :) Kızma ha kardeş bizde biliyoruz gerçek değil ama olan bu yani bütün motosikletler aynı e bunun sesi felan hızla birleşince insanın hoşuna gidiyor
Önceki motorum cbr 125 olduğu için aşırı derecede yorucuydu ve artık birdaha racing tipi motor almayacağım o yüzden uzun yolda daha rahat bir sürüş keyfi verecek bir motor olsun istiyorum, canlı olarak görüpde test edemedik daha
Bazı bayiler test sürüşü yaptırıyor bi görüş istersen bence oturuş pozisyonu gayet rahattı
bireycell
30 Mart 2016, 11:00
Bizzat şahidim :cat:
Ne kadar bi fark olur ki gözümüzle gördüğümüz şey hoşumuza gitti bırak ta keyfini sürelim :) Kızma ha kardeş bizde biliyoruz gerçek değil ama olan bu yani bütün motosikletler aynı e bunun sesi felan hızla birleşince insanın hoşuna gidiyor
Fark var ne yazık ki tüm motosikletlere
Bazı bayiler test sürüşü yaptırıyor bi görüş istersen bence oturuş pozisyonu gayet rahattı
Tabi rahat olur benelli o :D
HEYgidiDAYS
30 Mart 2016, 11:30
Ankarada'yım mevcut bayi bırak test sürüşü yaptırmayı elinde motoru yok ve getirmeyecekmiş.
potasyum
30 Mart 2016, 12:11
hayırlı uğurlu olsun
zamanla daha fazla yorum alabilecek kişilerin olması sevindirici.
SAZMAN
30 Mart 2016, 14:05
İkisine de binmiş birisi olarak Benelli'nin oturuşunun (1,72 boy)daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
HEYgidiDAYS
30 Mart 2016, 15:43
İkisine de binmiş birisi olarak Benelli'nin oturuşunun (1,72 boy)daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Teşekkür ederim, inşallah kısmet olursa alacağım bu motoru.
Alet gergin :) :cherry::cherry: :cherry: bu slogan tutar :) aleti alanlar nerde beyler niye tavsiye veya kötüleme yapan yok
SeCReTBoY
30 Mart 2016, 17:09
Ankarada'yım mevcut bayi bırak test sürüşü yaptırmayı elinde motoru yok ve getirmeyecekmiş.
Yorumların arasında gördüm Ankara'da yeni bi showroom açılacakmış onun dışında yokmuş
toreador
31 Mart 2016, 00:03
Ortaokul mezun düzeyinde izah edeyim ; araç hangi ara dağıtıldı kullanıcılara, hangi ara araçlar yolda gitti, hangi ara arıza yaptı, hangi ara arızanın giderilemediği kanaatine varıldı, hangi ara bir daha getirilmemesi kararı alındı? Rica ederim böyle körü körüne alternatif markaların pasif reklamında rol almayın. Alıyorsanız da biraz makul cümleler kurun, okuduktan sonra zamanımızın boşa gittiğini düşünmeyelim.
oRRlicco
31 Mart 2016, 03:28
Yakından canlı canlı görünce bir çok ön yargımı yıktı malzeme kalitesi hissiyatı olarak kullanma fırsatım olmadı ama malzemesi nasıl sorusunu kafamdan %95 çıkarıp attırdı. Adettendir 'alet gergin' :)
TOTEMONS
31 Mart 2016, 03:37
Neden hep Hindistanlı kullanıcıları örnek veriyorsunuz.Motor İtalya markası değilmi?
İtalyalı kullanıcılarının yorumlarınıda merak ediyoruz ltf
HEYgidiDAYS
31 Mart 2016, 08:17
Neden hep Hindistanlı kullanıcıları örnek veriyorsunuz.Motor İtalya markası değilmi?
İtalyalı kullanıcılarının yorumlarınıda merak ediyoruz ltf
http://www.bikewale.com/road-tests/benelli-tnt-25-vs-ktm-200-duke-vs-mahindra-mojo-comparison-test-21439.html
Burda güzel bir kıyaslama yapılmış bi bak istersen
gezgin41
31 Mart 2016, 09:34
http://www.bikewale.com/road-tests/benelli-tnt-25-vs-ktm-200-duke-vs-mahindra-mojo-comparison-test-21439.html
Paylaştığın linkte duke 200 tnt25ten iyi görünüyor fakat diğer kıyaslama sayfaları ve şuanki kullanıcılar tam tersini söylüyor bence artık kıyaslamadan vazgeçin de yedek parça konfor aksesuar gibi şeylerde söz edin. Adettedir alet gergin:queen:
...garip...
31 Mart 2016, 10:15
Herkese selamlar,
Sadece burada yorum yapmış olan herkese teşekkür etmek istedim. Neden derseniz son mali denklemeyi halledebilirsem birkaç hafta içinde inşallah bir TnT25 sahibi olma yolunda ilerliyorum. Pozitif yorumlarınız beni bu model üzerinde gerçekten cesaretlendirdi. Motoru bayide de gördüm, uzun zamandır da araştırıyorum sigortasından kaskosuna kadar. Yedek parça bir muamma şimdilik ama biraz cesaret olmasaydı diğer uygun rakipleri de piyasada yok olup giderdi. Tamam Çin menşe'ili şu anda ancak benim gözümde hala İtalyan hatıralarını taşıyor. Alana, alacak olana, olumlu yorumlarıyla bizleri cesaretlendirenlere, bilinçli olarak olumsuz taraflarını anlatanlara herkese teşekkürler.
Tekerinize taş değmesin arkadaşlar.
Philippe
31 Mart 2016, 11:25
Öğlen olsun da gidip yakından göreyim şu gergin aleti.
Masraflar sigorta ile ne kadar tuttu sizin arkadaşlar.
gecelerinefendisi100
31 Mart 2016, 11:37
Arkadaşlar merhaba uzun süredir 900 lük hornet ve Hyosung gt250r dan sonra ilk defa makine almaya niyetlendim.
Dün akşam satıcı arkadaş ricam üzerine motoru getirdi 600 km de olan motorunu denedim.
Makinede 2 model var 1-Tnt 250 (çift silindir) 2-Tnt25 (tek silindir)
Tnt 25 i denedim, öncelikle gösterge kısmı çok kapsamlı ve güzel, viteste gösteriyor.
25 bg makine ve şahane torklu gidişi var bi ara ön kaldıracak diye korktum, ön çatallar çok kalın buda güven veriyor, kesici sayesinde motor bağırtılmaktan kurtulmuş, malzeme kaliteside keza güzel.
Yanlız Pulsar 200ns ile arada kaldım çünkü çanta extra vs ile Enduro motor yaratmak amacım, bu motor içinde şuanlık extra parça vs yok ama yapılacakmış, ne zaman yapılır çıkar vs beni tatmin eden cevaplar değil.Ama kalite olarak tatmin edici,Almaya niyetliyim fena halde alan arkadaşlar varsa Pulsar200ns mi bu motor mu der ?
Kıyaslamada Duke 200 68, TNT 25 ise 65 puan almış. TNT'nin oradaki fiyatı Duke'tan %20 daha pahalı. Bizdeki fiyatlarla bu karşılaştırma yapılsaydı TNT 25'i tartışmasız bbirinci seçerlerdi. Ayrıca testte, Duke'ün neredeyse 90 derece açıyla giden depo çıkıntılarından ve bunların dizlere verdiği rahatsızlıktan hiç söz edilmemiş. Benim için ergonomik olarak Benelli ne kadar rahatsa Duke da bir o kadar rahatsız ve de titreşimli bir motor. Tabi titreşim Hintliler için bir anlam ifade etmiyor. Arkadaşlar 250 cc motoru 50 km hızla sürüp yakıt ölçüyorlar, çok rahat diyorlar.
Philippe
31 Mart 2016, 14:11
Gittim gördüm. Çok beğendim oturuşu çok rahat geldi.
Yarın işlemleri başlatıcam inşallah. Ama renkte kararsız kaldım.
Siyahı beğenmedim demiştim ama gidince hoşuma gitti.
Siyah mı yeşil mi kararsızlığı var şuanda
Crazy_sprint
31 Mart 2016, 14:37
Gittim gördüm. Çok beğendim oturuşu çok rahat geldi.
Yarın işlemleri başlatıcam inşallah. Ama renkte kararsız kaldım.
Siyahı beğenmedim demiştim ama gidince hoşuma gitti.
Siyah mı yeşil mi kararsızlığı var şuanda
yeşil almanı tavsiye ederim nedenide ilk göründüğü anda kawasakiyi çağrıştırması ve yakışması gören bir daha bakıyor minbüsün önüne kırdım adam normalde korna çalardı durdu oda baktı neymiş bu diye ben kesin yeşil alırdım.
Shinky
31 Mart 2016, 15:00
herkese iyi günler, aklımda bu motoru almak var sizce bu motor başlangıç motoru olarak alinabilir mi ?
Philippe
31 Mart 2016, 15:35
yeşil almanı tavsiye ederim nedenide ilk göründüğü anda kawasakiyi çağrıştırması ve yakışması gören bir daha bakıyor minbüsün önüne kırdım adam normalde korna çalardı durdu oda baktı neymiş bu diye ben kesin yeşil alırdım.
Haklısınız. Biraz düşünüp yarına kadar kararımı vereyim . Heyecan bastı
herkese iyi günler, aklımda bu motoru almak var sizce bu motor başlangıç motoru olarak alinabilir mi ?
Hocam bende başlangıç motoru olarak düşünüyorum. Ne kadar doğrudur bilemem.
Ama avantaj olarak güvenli sürüş eğitimi aldım.
godfather
31 Mart 2016, 17:01
bu motor beni çok meraklandırıyor. sahip olanlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın :(
darknife
31 Mart 2016, 17:22
Ben demiştim bu motosiklet ses getirir :) gelmesi uzun sürdü ama felaket iyi gidiyor :cherry: sloganını bile kullanıcıları buldu " ALET GERGİN " :cherry: Oturuş rahat tork yüksek vites geçişleri de kullanıcıları tatmin etmiş malzeme desen kalitesi belli yine diyorum bu motosiklet bu fiyata çok ses getirir. ( duke 200 reklamları mı arttı banamı öyle geliyor :) ) tekerinize taş değmesin alanlara hayırlı uğurlu olsun
braveman
31 Mart 2016, 17:26
bu motor beni çok meraklandırıyor. sahip olanlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın :(
"Benelli kullanıcıları gayet memnun görünüyor TNT 250 kullanıcıları gözünüz kapalı alın diyor"
Rumuz : Gergin Alet
Emreerol
31 Mart 2016, 17:27
Kimse detaylı bir inceleme bile yayınlamadı hala. En olmadı haftaya ben alıp yayınlayacağım. :cherry: Bir inceleme gelsin, bir arıza duyalım diye bekliyorum ama motoru alan burayı unutuyor. :king:
acemi27
31 Mart 2016, 19:51
Kimse detaylı bir inceleme bile yayınlamadı hala. En olmadı haftaya ben alıp yayınlayacağım. :cherry: Bir inceleme gelsin, bir arıza duyalım diye bekliyorum ama motoru alan burayı unutuyor. :king:
Dedikleri gibi;
'ALET GERGİN' se
Sıkıntı yok demektir.
Alırım diye motora bakmaya gitmiyorum.
Değişik sebeplerden dolayı şimdi motor almak istemiyorum.
Ama motoru görünce heyecan basıyor...
Eğer bakmaya gidersem ne olur ne olmaz. Sonuçta;
'ALET GERGİN'
godfather
31 Mart 2016, 20:43
Teşekkürler hocam. Başlığı takipteyim. Ses edeyim de kimse ilgilenmiyor diye düşünmesinler dedim.
"Benelli kullanıcıları gayet memnun görünüyor TNT 250 kullanıcıları gözünüz kapalı alın diyor"
Rumuz : Gergin Alet
muratkidiri
31 Mart 2016, 23:09
İzmit'teyim, 615 lira çıktı sigorta.. 190 TL Trafik, 20 TL müşavirlikten dosya hazırlattık, 17,5 TL plaka.. Hepsi bu kadar.
memoreis
31 Mart 2016, 23:11
Bende ufak bir test yaptım aşık oldum kullanımı çok rahat devir kesici vites göstergesi çelik fren hortumu rahat oturuş alınabilir bir motosiklet
muratkidiri
31 Mart 2016, 23:12
Öğlen olsun da gidip yakından göreyim şu gergin aleti.
Masraflar sigorta ile ne kadar tuttu sizin arkadaşlar.
İzmit'teyim, 615 lira çıktı sigorta.. 190 TL Trafik, 20 TL müşavirlikten dosya hazırlattık, 17,5 TL plaka.. Hepsi bu kadar.
Philippe
31 Mart 2016, 23:44
Teşekkür ederim hocam . Bende inşallah tnt 25 kervanına katılmak için ilk adımı atıyorum.
Kazasız belasız güzel günlerde kullanalım hep beraber
enesis84
01 Nisan 2016, 01:33
Tnt 25 e niyetlendim
Satelis 250 abs adım :)
( bu arada abs ve kombine muhteşem bişeymiş)
Samimi 46
01 Nisan 2016, 06:47
Yaşım 48. 25 senedir motor kullanırım. Ama teknik motor bilgisi çoğunuzun talebesi olurum. Geleceği söylenen ve uzun zamandır beklediğim motoru dün görmek için gittim. Oldukça sakin ve düşünerek karar vermeye çalışırım genellikle. Lakin motora bindim ve inesim gelmedi. Benzin konuldu, bir çalıştırıldı. Maşallahhh...Hakketen, "alet gergin" değil.. Çok gergin be kardeşim... Zengin değilim. Ama aldım çıktım. Elhamdülillah. İyi ki almışım. Eve gelinceye kadar 15 km kullandım. İntibalarım ;malzeme kalitesi mükemmel. Evvel gün baktığım MT 25 ile bu yönden yarışacak gibi duruyor. Tork nedir bilmezdim. Yani önceki motorlarımda hiç hissetmediğim bir duyguyu yeni keşfettim. Sanki gençleştim. Gaz tepkimesi güzel, frenler gayet güzel. Vites göstergesinin varlığı yerinde bir özellikmiş. Eksileri, sele altında bir disk kilit konulacak kadar bile yer yok. Orta sehpa yok. motor rodajdan sonra daha farklı olacak gibi inşallah. Buradan SEKO Birader'e ve diğer motor sevdalılarına hayallerindeki motora kavuşmaları duasıyla teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Bize de nasip olur inşallah...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO