Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Naked01
16 Haziran 2015, 22:16
Benim asıl merak ettiğim Türkiyede bu motora bakacak olan servisteki çalışanların yeterli bakım-onarım bilgisi olacakmı.Yani benelli ye has eğitilmiş ekipler olacakmı anlamında söylüyorum.Kuba motor un teknik servis elemanları mı ilgilenecek bu motorlarla yada ilgilenebilecek bilgiye sahipler mi ?
Zuzuuw
16 Haziran 2015, 22:22
Benim asıl merak ettiğim Türkiyede bu motora bakacak olan servisteki çalışanların yeterli bakım-onarım bilgisi olacakmı.Yani benelli ye has eğitilmiş ekipler olacakmı anlamında söylüyorum.Kuba motor un teknik servis elemanları mı ilgilenecek bu motorlarla yada ilgilenebilecek bilgiye sahipler mi ?
Mondial, kanuni, Asya ve kuba gibi firmalar ile bu işler yürümez.
Bu firmalar eskiden cin mali getirir satarlardi, şimdi yeni trend dünyaca ünlü firmalara distribution yapmak.
Mondial kymco
Asya hero
kanuni bajaj
kuba benelli
Gibi oldu piyasa. Bunlardan hangisi satış sonrası destek ve servisi layıki ile yaptı ? Hiçbirisi, ben inanıyorum ki benelli de aynı şekilde olacak.
Mal için yorumum yok, kullanmadım. Kaliteli olacağı hususunda şüphem dahi yok. Ama sözkonusu servis, yedek parça ve 2. El olunca biliyorum ki benelli firması aynı diğer firmalar gibi muamele görecek. Belki bajaj kadar yukselemeyecek bile.
Naked01
18 Haziran 2015, 21:34
Mondial, kanuni, Asya ve kuba gibi firmalar ile bu işler yürümez.
Bu firmalar eskiden cin mali getirir satarlardi, şimdi yeni trend dünyaca ünlü firmalara distribution yapmak.
Mondial kymco
Asya hero
kanuni bajaj
kuba benelli
Gibi oldu piyasa. Bunlardan hangisi satış sonrası destek ve servisi layıki ile yaptı ? Hiçbirisi, ben inanıyorum ki benelli de aynı şekilde olacak.
Mal için yorumum yok, kullanmadım. Kaliteli olacağı hususunda şüphem dahi yok. Ama sözkonusu servis, yedek parça ve 2. El olunca biliyorum ki benelli firması aynı diğer firmalar gibi muamele görecek. Belki bajaj kadar yukselemeyecek bile.
Benim kafa zaten şu anda Bajaj NS 200 den yana ama yinede bekleyip Benelli nin türkiyideki konumunu incelemeyi de düşünüyorum belkide Bajaj dan sonra bile olsa eyer güzel bir izlenim ve yer yaparsa ilerde Benelli nin 2 silindirlik 250 cc lik motorunu düşünebilirim.Ama şu anda seninle kısmen aynı fikirdeyim servisi ve yedek parça konusunda şüphe ye düşememek içten bile değil.Bende motorun kalitesinden kesinlikle şüphe etmiyorum hatta bence Bajajdan bile güzel bir motor ama herşeyi servis ve yedek parça temini+fiyatı belirleyecek.
hakaninanç
01 Temmuz 2015, 12:33
2 gün önce bayi ile görüştüm 2015 son çeyrek yada 2016 ilk çeyrek te gelmesi muhtemel
Seko
10 Ağustos 2015, 08:30
İlk inceleme videosu Hindistan'dan gelmiş. Fiyatına göre harika duruyor :
https://www.youtube.com/watch?v=2Hp1K_1l7Gc
Blindfire
10 Ağustos 2015, 08:42
Sanırım bu yıl içinde satışa sunulur, ama ülkemize gelirmi o bilinmez. Bajaj pulsarla aynı fiyafa veya altında bir fiyatla sunulursa ortalığı kasıp kavurur, merak içindeyim doğrusu.
Seko
10 Ağustos 2015, 09:17
Bizde gelmez. Bütün dünyada çıktığı gibi satışa sunulur, bizde ise adettendir ya yeni yıl beklenir. Şu araçlardaki üretim yılı mevzusu keşke kalksa da herkes rahat etse.
srknbdm
23 Kasım 2015, 15:28
varmı bu motordan alıp kullanan?
srknbdm
26 Kasım 2015, 10:56
gelmez diyodunuz gelmiş işte motor ve fıyatıta akranlarına oranla gayet makul duruyor
srknbdm
26 Kasım 2015, 12:08
Nerede gördün ?
sahibinden de ilanları var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-subat-2016-tnt-25-26%2C5-hp-201597673/detay
Onların çoğu eski ilan ama bugün bir tane yeni ilan çıkmış, 11827 TL demişler. Bu motor 3100 €'ya satılmayacak mıydı ? Açgözlü akbaba Türk esnafı yine işbaşında. 14500 TL'ye satamadıkları TNT 250'lerden ders almamışlar, şanslarını bir de TNT 25 ile deniyorlar. 3100 €'ya veren dürüst satıcı olursa bu motor piyasayı siler süpürür. İlan linki burada (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-bolge-toptanccisi-coskun-makine-motor-dan-tnt-25-203127348/detay)
newmoto76
26 Kasım 2015, 13:27
Aynı filmi 50 defa gördük ama hala aynı zihniyetin bu sektörü bu hale getirmesine tepki vermiyoruz. Diyelimki Benelli iyi motosiklet 5 yıl sonra distributor arkasında duracakmı parçası olacakmı yada 3 ay sonra dogru duzgun servis alabilecekmisin? Bunları defalarca yaşadık..
Bu motosiklet için 12 bin TL fiyat ne arkadaş. İyi yükseltin bakalım. Sanıyorlarki otomobil fiaytları yükseldi yine satıyor. Motosiklette satılır. Satılmaz arkadaş 2016 yılı motosikelt açısından gayet kötü geçecek bu görünebiliyor. Hintli, çinli motorları bile 10 bin liralardan alacaksa bu millet almaz bu motorları.
Buda önsipariş 1 yıldır getiremediler motoru şimdide 12 binden ön sipariş alıyorlar. Kim bunlara güvenip Benelli alacaksa alsın.
ayzek
26 Kasım 2015, 13:33
yerli üretim şart her iki sektörde bajajın uyduruk araba desen degıl motor desen degıl plastıkten kaporta camı bıle olmayan araç diye tabir edilen şeye 16.800 ötv vergi bahane edilerek isteniyo ya almıyacağız toplum olarak yada yerli üretime geçicez ama hepsinden önce aç gözlülüğün önüne geçmek şart
srknbdm
26 Kasım 2015, 15:00
ben fiyatı 3100 euro olarak düşünmüştüm ve gayet uygun gelmişti 12000 tl ile hiçbir albenisi kalmadı motorun. 3100 eurodan satsa cok guzel pazar yapardı pıyasada
TNT25'in sesini bu videoda dinleyebilirsiniz. TNT 250 gibi gayet güzel ve tok bir sesi var. Motor çok canlı devirleniyor ve üst devirlerde titreşimli motorlardaki tırtlama sesi yok. Titreşimle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. 9 bin TL'ye verirlerse çok güzel motor...
2016 Mart ayında geleceği mailini aldım az önce daha çok var.Fuarda görüp bakılabilir belki.
Seko
06 Aralık 2015, 14:45
Bahsettiğim videonun linkini vermemişim : https://www.youtube.com/watch?v=Z1U05NgtKDo
bektanist
06 Aralık 2015, 15:42
8.500 / 9.000 tl fiyattan fazla edicek bir şey söz konusu değil bence. neden Çift silindir değil Ön çift disk değil ahım şahım bir hp gücündede değil piyasada tanınmışda değil istenilen uçuk fiyatı geçtim ürün getirmedede başarılı değiller.
bu firmada beni yanılttı distribütör olarak.
tek güzel şey söylenicek bir şey varsa görüntüsü gerçekten güzel.
plaka
18 Aralık 2015, 14:49
Yeni fiyat 3294 dolar olarak açıklanmış. Sayfada reklam filmi var.
http://www.benelliturkiye.com/modeller/tnt-25
gezgin41
18 Aralık 2015, 15:06
Yeni fiyat 3294 dolar olarak açıklanmış. Sayfada reklam filmi var.
http://www.benelliturkiye.com/modeller/tnt-25
yalnız reklam filmi harika :) :P
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Ve sonunda beklediğimize değdi, umarım adet olarakta tatmin edici bi rakamda getirler de milleti madur etmezler. Herkes sabırsızlıkla bu modeli bekliyor...
bireycell
18 Aralık 2015, 15:21
Evet bende beğendim reklam filmini. acaba TV de yayınlatacaklarmı. TNT250 deki kaliteyi ve memnuniyeti bundada sağlarlarsa kimse tutamaz benelliyi. şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun...
braveman
18 Aralık 2015, 15:31
Şu anki kurdan 9630 TL gibi fiyatı var gözüküyor. Doların geçen senenin başından beri 80-90 kuruş arttığını düşünürsek fiyat iyi geldi yine. Bu model baya satacak gibi duruyor.
mccxcix
18 Aralık 2015, 15:42
Arkadaşlar bu Benelli hangi ülke malı oluyor acaba?
Seko
18 Aralık 2015, 17:21
10 bin TL altı fiyat 250 cc motor için gerçekten çok iyi rakam. Benelli bu fiyatı TL olarak sabitlerse 2016'da TNT 250'in en az iki katı satar.
Samimi 46
06 Ocak 2016, 10:01
Seko Birader, seni o motor mu bu motor mu diye epey yorduk, lakin işte beklediğimiz motor geldi geliyor. Ama ahd olsun eğer 10000 in üstünde bir rakamla girsin piyasaya. Aşkımı kalbime, TNT 25 ide geldiği yere gömeriz evelallah. Distribütör de bunu böyle bilsin...
10000 TL üzeri olacağına ihtimal vermiyorum, olursa hayal kırıklığı yaratacaktır. Sahibinden'de ilanlara bakıp 5 rakamlı fiyat görmekle, 4 rakamlı fiyat görmek arasında psikolojik olarak çok fark var.
Yurtdışı incelemelerinden izlediğim kadarıyla çok iyi bir motor geliyor.
Nuansiyen
07 Ocak 2016, 00:33
Merhaba , Sitede motor için Şubatta gelecek diyor . Bende Pulsar 200 ns düşünüyorum ama bunu görünce kafam çok karıştı. Şuan değeri Yaşlaşık 10.000 TL Herhangi bir bilgisi olan var mı acaba
61Trabzon54
07 Ocak 2016, 23:20
Şuanki kurla motor 10000 tl yi buluyor pulsara rakip olabilmesi icin fiyat bandini biraz daha aşağılara çekmesi lazim merakla beklenen bir motor.
Nuansiyen
08 Ocak 2016, 15:14
Şuanki kurla motor 10000 tl yi buluyor pulsara rakip olabilmesi icin fiyat bandini biraz daha aşağılara çekmesi lazim merakla beklenen bir motor.
Parça fiyatlarında uçurum yoksa bence değer
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Ben bu motoru mart sonunda alıcam o zamana bu fiyat artarmı ? . Tahmini yada bilgisi olan varmı lutfen cevap verin
pulsar 200 lük olan modeli ile tnt 25, 250 cc olmasına rağmen aynı gücü üretiyorlar :)
Nuansiyen
08 Ocak 2016, 16:03
pulsar 200 lük olan modeli ile tnt 25, 250 cc olmasına rağmen aynı gücü üretiyorlar :)
Bende pulsar dusunuyorum , fakat çekiniyorum pulsar kullanıcıların şikayetlerine göre yeniden duzeltmeler yaparken , Benelli sorunsuz olması için 1 yıldır testler yapıyormuş. Aradaki 50 cc farkda başka özellikler getiriyordur elbet aynı olucaklarını sanmıyorum
Bence Bajaj,Türkiye için çok başarılı bir organizasyon .İki motoru da ,iyice değerlendirip karar vermek lazım .
Nuansiyen
08 Ocak 2016, 23:00
Aynen öyle ben bajajda karar kılmıştım fakat bu motor aklımı çeldi. Fuardan sonra yedek parça fiyatları açıklanacakmış pulsar la arasında uçurum olmazsa kesinlikle Tnt25 düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
Aracın son hızı hakkında bilgisi olan varmı ?
uugguurr86
08 Ocak 2016, 23:07
Aynı güçte değiller. Beygir güçleri de çok fark yok ama tork ta var.
Nuansiyen
08 Ocak 2016, 23:20
Aynı güçte değiller. Beygir güçleri de çok fark yok ama tork ta var.
Tork ne fark yaratıyor söyleyebilirmisin tecrübesizim de
kolokolo
08 Ocak 2016, 23:36
beygir son hızı, tork ise hızlanmayı etkiler. yüksek tork olan makine daha son hıza daha çabuk ulaşır.
61Trabzon54
08 Ocak 2016, 23:53
Fuardan sonra netleşir fiyat ve yedek parça durumları inşaallah rekabetçi bir politika izlerler ve bizi pulsar almaktan caydigimiza pişman etmezler şahsen pulsarda karar kılmıştım ama bu model aklımı çeldi bekliyoruz bakalım fuarda yakından göreceğiz inşaallah.merakla bekliyoruz.
Nuansiyen
09 Ocak 2016, 00:31
beygir son hızı, tork ise hızlanmayı etkiler. yüksek tork olan makine daha son hıza daha çabuk ulaşır.
Çok teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Fuardan sonra netleşir fiyat ve yedek parça durumları inşaallah rekabetçi bir politika izlerler ve bizi pulsar almaktan caydigimiza pişman etmezler şahsen pulsarda karar kılmıştım ama bu model aklımı çeldi bekliyoruz bakalım fuarda yakından göreceğiz inşaallah.merakla bekliyoruz.
Aynen öyle bende pulsar düşünüyordum bunu görene kadar umarım istediğimiz gibi olur
hocam, z250 ile... ayıp oluyor :bounce:
Nuansiyen
13 Ocak 2016, 01:08
gelmez abi gelmez, mayısta tnt25 gelmez, bence bu sene tnt25 i görmeyiz piyasada demedi demeyin...
Adam geleceği görmüş 😂
Konuyu canlandıralım biraz. Sürüş videoları gelmeye başladı.
https://www.youtube.com/watch?v=4VPBzTr3PMQ
https://www.youtube.com/watch?v=02O85HBHGo8
Nuansiyen
04 Şubat 2016, 16:10
Ehliyetten haber bekliyorum ne zamandır , alınca bu motoru düşünüyorum
acemi27
04 Şubat 2016, 16:16
Beyaz olanın dijital göstergesi çalışmıyor.
fedos
04 Şubat 2016, 17:23
Model çok güzel görünüyor, Umarım Türkiye için başarılı olurlar. Sevenlerini üzmezler,Herşey beygir ve torkta değil. Çoğu şey distribütör firmada bitiyor.
Salih_T
04 Şubat 2016, 18:03
Benim için motosikletin kalıbı da çok önemli.. Gelince yakından bir görmek lazım.. Abisi tnt250 çok hoş bir alet..
Bunun kalıbı da ona yakınsa f/p oranı iyi gibi.. Alınabilir..
Kalıbı yeterli, benim üzerinde fotoğrafım var ama reklam olmasın diye paylaşmıyorum :)
YZFR25R6
04 Şubat 2016, 21:29
Kalıbı yeterli, benim üzerinde fotoğrafım var ama reklam olmasın diye paylaşmıyorum :)
Geldiğinde alacakmısın yoksa.
Nuansiyen
05 Şubat 2016, 12:11
?v=Z1U05NgtKDo
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
?v=hYMrcVJ7lyQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Bulduğum en iyi video bu , Birisi Türkçe ye çevirse çok iyi olur
?v=k6OgYIchZbU
Geldiğinde alacakmısın yoksa.
Malesef alacak durumum yok ama imkanım olsa, sürüp beğenirsem alırdım. Kağıt üzerinde fiyat performans oranında bir numara şu anda. Kalitesi de TNT250 ile aynı bana göre gayet iyi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO