PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69

gezgin41
26 Ağustos 2016, 17:24
Merhaba arkadaşlar kazasız keyifli sürüşler dilerim herkese. Bir sorum olacaktı Benelli orjinal aksesuarlar ile ilgili bir gelişme var mı ? yoksa halen aynı aksesuarlar mı mevcut. Teşekkürler. Tekerinize taş değmesin.

Galiba şuan için bir gelişme yok yinede VALEMOTO kullanıcımız daha iyi bilir :)

haydabre
26 Ağustos 2016, 18:05
Görsel video paylaşacak arkadaşlar yok mu ? Canlandırın buraları biraz. tekeriniz düz bassın.

Philippe
27 Ağustos 2016, 01:04
Leonchini'yi bilmem ama TRK 502 kesinlikle gelmeli :) zaten öyle görünüyor internette birçok yerde tanıtımı yapılıyor ama fiyat 25 30 arası olacak :S

Tnt 25 ten sonra geçmeyi planlıyordum ama 25 30 olduktan sonra çok güzel japonlar var.

Nc 750x Kawa versys Yamaha tenere 31 e tracer 700 derken böyle gider.

İnsanları çekecek bir fiyatla gelirse çokta başarılı olur

SeCReTBoY
27 Ağustos 2016, 15:37
Tnt 25 ten sonra geçmeyi planlıyordum ama 25 30 olduktan sonra çok güzel japonlar var.

Nc 750x Kawa versys Yamaha tenere 31 e tracer 700 derken böyle gider.

İnsanları çekecek bir fiyatla gelirse çokta başarılı olur

tracer 700 33 tl satış fiyatı var bence buda 28.000 TL civarı bişey olacak ama genede belli olmaz benelli şaşırtabilir.

Ruling
27 Ağustos 2016, 16:05
tracer 700 33 tl satış fiyatı var bence buda 28.000 TL civarı bişey olacak ama genede belli olmaz benelli şaşırtabilir.

Hele bir gelsin de nasıl gelirse gelsin illaki alıcısı olur bize de bilgi aktarırlar yabancı forumlarda bilgi var ama insan tam anlıyamamakla beraber bişey anlamıyor ama bence tracer 700'den görüntü yakışıklılık kat kat güzel.

EpaddaiC
27 Ağustos 2016, 17:21
Merhaba arkadaşlar içinizde bayiye gidip ZAFFERANO modelini inceleyen parça kalitesi vs. bilgi alan arkadaşlar car mı ? şimdiden teşekkürler. Tekerinize taş değmesin.

Ventomotors
27 Ağustos 2016, 18:13
Merhaba, bayimizde ZAFFERANO modeli mevcut olup istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

mkgbe
27 Ağustos 2016, 19:25
Tam olarak benim abarttığım bazı noktalar neler merak ettim ona göre milleti yanlış yönlendirmeyeyim
Yoksa ben motoru sevdim
Bide vites aralıkları daha uzun olda

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

Oialdemir
Bende stop etme sorunu yok viteslerde sıkıntı oluyor ışıklarda duruyorum 1.vitese atmış oluyorum tam kalkacam motor viteste değil bazende küt diye geçiyo 1.vitese yağı 700 km önce değişmiş yağdan değil
Servise götürüp baktırmak lazım
dediklerinizi bir deneyecem
Yapabilirsem artık

SAZMAN
27 Ağustos 2016, 19:43
Merhaba arkadaşlar içinizde bayiye gidip ZAFFERANO modelini inceleyen parça kalitesi vs. bilgi alan arkadaşlar car mı ? şimdiden teşekkürler. Tekerinize taş değmesin.

Zafferano sayfasında fotoğraf ve fikirleri okuyabilirsiniz.

...garip...
27 Ağustos 2016, 21:35
Zafferano abimizi Poyraz Motor da vaktinde incelemiştik Crazy_Sprint abimle. Kocaman bişey gördük korktuk :) malzeme gayet fiyatına göre on numara abicim. Heybeti de acemiye gelmez dedirtiyor. Bagajını hatırlayamıyorum ama büyüktü sele altı. Satışı biraz artsa ikinci eli yayılsa rakiplerini baya sallar bence. Neticede güzel rakiplerinden 2-3 milyor daha uygun. Üzmez utandırmaz gibi bence ama alıp denedin mi atıp tutuyosun diyen olursa boynumuz kıldan ince :)Yerinde görüp inceleyin üstadım iyi bir esnafa denk gelirseniz alır çıkarsınız bence ;)

Kyairfn
28 Ağustos 2016, 14:58
Arkadaşlar artcim surekli arka koltuktan kayiyor. Mt 25 in arka koltugundaki gibi bir serit yaptirabilir miyiz. Sanirim kaymasini engellemek icin yapmislar.

pea
28 Ağustos 2016, 22:16
Artçı oturmayı öğrensin bence. Peg'lere basıp, motoru da dizleriyle sıksın. Bir el depoda ya da sürücüde, diğer el tutunma demirinde olursa sorun olmaz.
O şerit tutunması için. Mt25'te bizdeki gibi tutunma demiri yok, o şeride tutunuyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

Peg dedik, bugün salağın teki benim motoru düşürmüş.

Yola çıktım, ayağımla peg arıyorum, yerinde yok. Sağ peg kırılmış, meğerse motoru düşürmüşler. Topuzda ve koruma takozunda çizikler var. Başka bir sıkıntı yok görünürde. Bir de sinirler bozuk.

mkgbe
29 Ağustos 2016, 00:03
Stop etme sorunu yok diyordum
Dün gece yolda giderken 70 civarı hızda debriyajı çektim stop etti
Bende katıldım kervana

Kyairfn
29 Ağustos 2016, 10:59
Dusuk devirde yokus assagi 1. Vitesde bendede stop ediyor. Debriyaj ayarindan dolayidir diye dusunuyorum.

beyaban
29 Ağustos 2016, 11:37
Zafferano abimizi Poyraz Motor da vaktinde incelemiştik Crazy_Sprint abimle. Kocaman bişey gördük korktuk :) malzeme gayet fiyatına göre on numara abicim. Heybeti de acemiye gelmez dedirtiyor. Bagajını hatırlayamıyorum ama büyüktü sele altı. Satışı biraz artsa ikinci eli yayılsa rakiplerini baya sallar bence. Neticede güzel rakiplerinden 2-3 milyor daha uygun. Üzmez utandırmaz gibi bence ama alıp denedin mi atıp tutuyosun diyen olursa boynumuz kıldan ince :)Yerinde görüp inceleyin üstadım iyi bir esnafa denk gelirseniz alır çıkarsınız bence ;)

Makina dediğin gibi biraz sağlam duruyor heybeti falan yerinde amma ve lakin marka yayılmadan o model biraz zor yayılır. Hayırlısı diyip TNT 135 TRK 502yi bekleyecez :) Leoncino'yu pek beğenmedim :) 502 fevk aladanın fevkinde :)

Gronax
29 Ağustos 2016, 12:00
Dusuk devirde yokus assagi 1. Vitesde bendede stop ediyor. Debriyaj ayarindan dolayidir diye dusunuyorum.

Bence de öyle olabilir. Mesela motoru çalıştıracağım zaman birden boşa almak istediğimde debriyajı sıktığımda bazen geçemiyordu, sonra baktım debriyajın sonunda bir sıkma payı daha vardı ona da abandığımda nadirleşti bu olay.

Ben de şunu eklemek istiyorum stop etme konusunda; aldığımdan beri olmayan bir şey olmaya başladı 1-2 gündür. hafta sonu arkadaşta kaldım, motor 1-2 gün çalışmadı. Pazar günü çalıştırdığımda rölantide bir süre sonra stop etti. Tekrar çalıştırdım yine stop etti. Bu böyle 2-3 defa uğraştırdı. Neyse bu sabah işe gelmek için çalıştırdığımda yine stop etti ama bu sefer şunu fark ettim marşa sanırım yeteri kadar basmadım ilk seferinde, yani yüksek viteste yetersiz devir gibi hissettirmişti. Bu sefer emin olmadan elimi çekmedim, tekrarlamadı öyle. Önümüzdeki günlerde daha net anlarım kanımca.

oialdemir
29 Ağustos 2016, 14:46
Burada Bütün TNT 25 Kullanıcılarına sesleniyorum. STOP ETME sorununu yaşamış ve ÇÖZMÜŞ biri olarak. 3 kez yazıyorum. DEBRİYAJ SENSÖRÜ ( debriyaj manetinden çıkan kablonun ucunda ki parça ) hasarlı veya bozuk olabilir. Ona baktırın ve yazılım güncellemenizi yaptırın. Benim motorumun şuan hiç bir sorunu yok 8000 e doğru gidiyoruz.

Gronax
29 Ağustos 2016, 14:55
Peki ben şunu sormak istiyorum, bazı motorlarda çalıştırmak için özellikle debriyajı çekmek gerekiyormuş, bizimkinde öyle bir olay var mı? Ben pek tercih etmiyorum çalıştırmak için debriyajı çekmeyi.

pea
29 Ağustos 2016, 15:59
Ben "ne olur ne olmaz" diyerek, debriyajı sıkarak marşa basıyorum.
Tam boşa geçmediği için çalıştığı gibi vitese geçip, 15cm ileri gidip stop etmişti bir kere.
Motoru üstüne binmeden(kilit + giyinmece hazırlıkları) çalıştırdığım için garantici yaklaşıyorum artık.

Ama öyle bir olay yok. Ayak açıksa boşta olması yeterli. Debriyajın çekili olmasına gerek yok.

Emreerol
29 Ağustos 2016, 16:24
Bu haftasonu İstanbul-Uçmakdere yaptık artçımla. Gidiş-dönüş 500 km. Maşallah yine tık demedi. Bu arada Uçmakdere yolu muazzammış. Daracık, inanılmaz güzel virajlar ve kaymak gibi asfalt. Toplaşıp gitmek lazım :thumright

zafer6n
29 Ağustos 2016, 17:26
Uçmakdere gerçekten efsane yollara sahip,grup gezisinde gitmiştim çok keyif almıştım. kaç kişiyiz bilmiyorum pazar günü için proğram olursa mutlaka katılmaya çalışırım hatta katılırım :)

Gronax
29 Ağustos 2016, 17:54
Ben "ne olur ne olmaz" diyerek, debriyajı sıkarak marşa basıyorum.
Tam boşa geçmediği için çalıştığı gibi vitese geçip, 15cm ileri gidip stop etmişti bir kere.
Motoru üstüne binmeden(kilit + giyinmece hazırlıkları) çalıştırdığım için garantici yaklaşıyorum artık.

Ama öyle bir olay yok. Ayak açıksa boşta olması yeterli. Debriyajın çekili olmasına gerek yok.

İş çıkışı bu sefer emin olmadan elimi marştan çekmedim stop etmedi. Anlaşılan sadece benden kaynaklıymış. Motor nice, gitti gide keyifli bir hale geliyor benim için.

braveman
30 Ağustos 2016, 14:58
Burada Bütün TNT 25 Kullanıcılarına sesleniyorum. STOP ETME sorununu yaşamış ve ÇÖZMÜŞ biri olarak. 3 kez yazıyorum. DEBRİYAJ SENSÖRÜ ( debriyaj manetinden çıkan kablonun ucunda ki parça ) hasarlı veya bozuk olabilir. Ona baktırın ve yazılım güncellemenizi yaptırın. Benim motorumun şuan hiç bir sorunu yok 8000 e doğru gidiyoruz.

8.000 km :) senin burada bizlere uzunları yakıp ışık vermen gerekir dostum :) başka öngördüğün faydalı bulduğun ne varsa yaz işte. Tekerine taş değmesin.

gezgin41
30 Ağustos 2016, 16:05
Uçmakdere gerçekten efsane yollara sahip,grup gezisinde gitmiştim çok keyif almıştım. kaç kişiyiz bilmiyorum pazar günü için proğram olursa mutlaka katılmaya çalışırım hatta katılırım :)

Yİne İstanbul kullanıcıları çok şanslısınız fakat bazen farkında değilsiniz. :) Tekerinize taş değmesin. İmrendim

bireycell
30 Ağustos 2016, 16:42

debriyaj sensörü dediğin parça garanti kapsamından mı değişiyor yoksa kendi cebimizden mi ödüyoruz. Tekerine taş değmesin. Keyifli sürüşler.

oialdemir
30 Ağustos 2016, 17:50
Garantiden değişti beni

motokeyf
30 Ağustos 2016, 18:06
Kaza ve yetkili servis dışı müdahaleler olmazsa tüm parçalar garanti kapsamında değişir yağ, yağ filtresi vs. hariç tabi.

Emreerol
31 Ağustos 2016, 10:23
Biraz fotoğraf ekleyelim. Konu canlansın. :cherry: İlk 4 fotoğraf Uçmakdere yolları.

http://i.hizliresim.com/A37zZ0.jpg
http://i.hizliresim.com/0ynzb8.jpg
http://i.hizliresim.com/40rzYL.jpg
http://i.hizliresim.com/J3ADdY.jpg
http://i.hizliresim.com/zn5MQY.jpg
http://i.hizliresim.com/G3RDb2.jpg

Gronax
31 Ağustos 2016, 10:55
Biraz fotoğraf ekleyelim. Konu canlansın. :cherry: İlk 4 fotoğraf Uçmakdere yolları.

Vay hocam, hakikaten şükela yollarmış.

Ben de koruma takozu ve topcase'i taktım, unutmazsam fotoğraflarını çekmeyi yeşillendirmek istiyorum buraları.

SeCReTBoY
31 Ağustos 2016, 11:18

Keyifler on numara 5 yıldız :) Kamp falanda süper olmuştur şimdi. Yollarda kaymak gibi duruyor. Tekerine taş değmesin. Tekrarlarını bekleriz :)

EpaddaiC
31 Ağustos 2016, 16:58
Fotoğraflar harika toplamda kaç km yol yaptın ? genel olarak ve motosiklet hakkında neler söyleyebilirsin ?

beyaban
31 Ağustos 2016, 17:00
Merhaba, bayimizde ZAFFERANO modeli mevcut olup istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

Merhaba Vento motors belirttiğimiz model ile kısa bir video paylaşabilir misiniz ? Motosikletin sesi parça kalitesini net çekebilecek malum her bayide model yok. Teşekkürler.

Emreerol
31 Ağustos 2016, 17:02
Fotoğraflar harika toplamda kaç km yol yaptın ? genel olarak ve motosiklet hakkında neler söyleyebilirsin ?

Fotoğrafların olduğu haftasonu toplamda 600 km.

Daha öncelerde 3 kez İstanbul'dan İzmir'e gidiş dönüş 1000'er KM. Şehir içinde çok fazla kullanamıyorum ama. İşe git gel. Gidiş dönüş 16 KM :mrgreen:

Ne uzun yolda ne şehirler arası yollarda problem çıkarmadı. Yalnızca geçen Ramazan Bayramında İzmir'e giderken 2 kez stop etti, 1. gişelerde, 2. kırmızı ışıkta. Sonrasında yapılan yazılım güncellemesi ile o problem de ortadan kalktı çok şükür.

Elimde yüzlerde fotoğraf ve video var ancak az biraz zaman yok. Olsa hepsini yükleyeceğim bir yere.

Bakalım Kurban bayramında tekrar İstanbul İzmir yapacağım. O zaman neler yaşanacak.:rendeer:

seyralem
31 Ağustos 2016, 17:06
Fotoğrafların olduğu haftasonu toplamda 600 km.

Daha öncelerde 3 kez İstanbul'dan İzmir'e gidiş dönüş 1000'er KM. Şehir içinde çok fazla kullanamıyorum ama. İşe git gel. Gidiş dönüş 16 KM :mrgreen:

Ne uzun yolda ne şehirler arası yollarda problem çıkarmadı. Yalnızca geçen Ramazan Bayramında İzmir'e giderken 2 kez stop etti, 1. gişelerde, 2. kırmızı ışıkta. Sonrasında yapılan yazılım güncellemesi ile o problem de ortadan kalktı çok şükür.

Elimde yüzlerde fotoğraf ve video var ancak az biraz zaman yok. Olsa hepsini yükleyeceğim bir yere.

Bakalım Kurban bayramında tekrar İstanbul İzmir yapacağım. O zaman neler yaşanacak.:rendeer:

5000 km'ye dayamışsın kilometreyi :) bu motor ile 5.000 km yurt dışı yol yapan bir forumdaş vardı buralarda o nerde en son fotoğraf paylaşacaktı sonrasıda görmedik adamı. Seninde görseller güzel daha iyilerini bekliyoruz.

K121L
01 Eylül 2016, 03:35
Kuyruk altı çift egzoz mis gibi eğer yaptırıcaksan banada haber ver 2 tane yaptırırız fiyatta düşüş olur umarım biraz daha uygun bir fiyata bende almak isterim

emre839226
01 Eylül 2016, 12:54
KUYRYK ALTI EGZOZ MUHABBETİ NEDİR ANLAYAMADIM.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

BENDE ALDIM TNT 25 LASTİKLER HAKKINDA ÇOK FAZLA DEDİKODU VAR DEĞİŞTİRMEYİPTE MEMNUN OLAN VAR MI NEDİR SORUN YADA NE YAPMALIYIZ. LÜTFEN TÜM TECRÜBESİ OLANLAR VE DEĞİŞTİRENLER UFAKTA OLSA YAZSIN BİR İKİ CÜMLE BİLGİ PAYLAŞALIM LASTİKLER HAKKINDA. SAYGILAR SEVGİLER.

...garip...
01 Eylül 2016, 13:12

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

BENDE ALDIM TNT 25 LASTİKLER HAKKINDA ÇOK FAZLA DEDİKODU VAR DEĞİŞTİRMEYİPTE MEMNUN OLAN VAR MI NEDİR SORUN YADA NE YAPMALIYIZ. LÜTFEN TÜM TECRÜBESİ OLANLAR VE DEĞİŞTİRENLER UFAKTA OLSA YAZSIN BİR İKİ CÜMLE BİLGİ PAYLAŞALIM LASTİKLER HAKKINDA. SAYGILAR SEVGİLER.

Üstad ben tın tın kullanan biriyim. Acemilerin acemisi deseler işte o ben :) 80 i geçmem diyebilirim. Ama şehir içinde normalde normal frenlerde bile arka teker gezmeye çıkyordu sağı solu bir dolaşıp geliyordu. Diablo Rosso 2 den sonra çok şükür aynı frenlerde en ufak güvensizlik artık kalmadı. Ki performanslı kullanan abiler kesin acayip fark hisseder. Evet çok pahalı malesef ama ilk para denklendiğinde ilk iş olmalı diye düşünüyorum. Hanım kredi açtı da alabildim sonunda yoksa yağmur çiselese motoru evde bırakıyodum. Tavsiye ederim.

emre839226
01 Eylül 2016, 13:22
sağol bilgi için. peki ya tecrübeli abiler ne der bu konuda o kadar kötü olmamalı bence ayıp gerçekten

Gronax
01 Eylül 2016, 13:35
sağol bilgi için. peki ya tecrübeli abiler ne der bu konuda o kadar kötü olmamalı bence ayıp gerçekten

Tecrubeli değilim ama azıcık toprak görmeye gelmesin benim de arkam atıyor hemen. Başka ülkelerde nispeten daha güzel lastiklerle satılıyor diye duymuştum. Bizdeki saçma sapan vergilerden dolayı zannımca fiyat, segmentinde uçmasın diye böyle lastiklerle Türkiye piyasasına sürmüşlerdir.

hacıyatmaz
01 Eylül 2016, 15:27
Kuyruk altı çift egzoz mis gibi eğer yaptırıcaksan banada haber ver 2 tane yaptırırız fiyatta düşüş olur umarım biraz daha uygun bir fiyata bende almak isterim

Çift egsoz çok güzel bir görüntü oluşturur motorun yakışıklılığına güzel bir aksesuar olur. Fiyat bilgisi alan var mı içinizde yada orjinal aksesuarlarda bulabilirmyiiz ? Garanti dışı kalması pek mantıklı gelmez şimdi

braveman
01 Eylül 2016, 15:36

Lastiklere karşı bir güvensizlik meselesi yok aslında motosikletin üzerinde gelen lastikler uzun yolda süper en ufak bi güvensizlik vermiyor ( yani lastik ısındıkça- aşındıkça güven veriyor) ama şehir içi kullanıma pek uygun değil.

bireycell
01 Eylül 2016, 16:28

Lastik değişimi gerekli ama lastik değiştirmeden de yan yattığını söyleyen arkadaşlar vardı. Tabi kullanıma bağlı bir olaydır sana sıkıntı yatırıyor ise mecburen değiştireceksin. Tekerinize taş değmesin

Gronax
01 Eylül 2016, 16:32
Daha önce paylaşılan çift egzoz temalı çalışma.

http://i.hizliresim.com/oEZpER.jpg

Kanımca çift egzoz, TNT 250'ye daha çok yakışacaktır yönünde. Tabi yinede çift egzoz takılmış bir TNT 25 üzerinde görüp yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.

motokeyf
01 Eylül 2016, 16:41
Daha farklı bir görüntüye sahip egzos çıkışları kullanılabilir ise çok güzel bi görüntü oluşturur. Mesela TNT 600'e takılan egzos olabilir :)

ehhadiozmn
02 Eylül 2016, 00:26
bu motoru xbhp forumdan da takip ediyorum ama frenler konusunda kimseden net bir yorum gelmemiş siz ne düşünüyorsunuz frenler hakkında? Duke,R25 yada diğer 250cc motor kullananlar kıyaslayabilir mi frenleri

zafer6n
02 Eylül 2016, 09:45
r25 kullandım fren konusunda bir fark hissetmedim. Ama özellikle ani frenaj yaparak denemedim normal kullanımdı.

mkgbe
02 Eylül 2016, 12:08
2 kişiyken kavşağa zor girdim bi ara düz gideyim heralde yeterince yavsşlamayacak diye düşündüm
Belki ben frenajı yapamadım belki 2 kişi olması ama bana frenler zayıf gibi geldi
Bide ben bu motorun düşük hızlardaki dengesini hiç sevmedim ya hep gözü yerde gibi benim motorda mı sorun var gıcık oldum

haydabre
02 Eylül 2016, 14:38
Yüksek hızlarda ani dengeli frenler yaptığım oldu bir kaç kez bence frenler sağlam bir sıkıntı fark etmedim ben

SeCReTBoY
02 Eylül 2016, 15:06
Daha önce paylaşılan çift egzoz temalı çalışma.

Kanımca çift egzoz, TNT 250'ye daha çok yakışacaktır yönünde. Tabi yinede çift egzoz takılmış bir TNT 25 üzerinde görüp yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.

Bu model TNT 250 değil mi ?

Gronax
02 Eylül 2016, 15:11
Bu model TNT 250 değil mi ?

Hayır, bu bizim makinanın yurt dışı versiyonu. BN 251 mi ne diyorlarsa artık adına orada.