PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69

beyaban
08 Nisan 2015, 11:09
Bu modellerde bu yakıt tüketimleri gerçekleşiyorsa eğer peynir ekmek gibi satılması gerek bu modellerin. Ben daha yüksek tüketim bekliyordum açıkçası çok iyiymiş.

bireycell
08 Nisan 2015, 14:42
sunuçta bunlar fabrika verileri, yani illaki gerçek hayatta daha fazla yakar, ama yinede yakıt tüketimi düşük olacağa benziyor. artık sabırsızlanmaya başladım, bi gelsede sokaklarda görebilsek kullanıcı yorumları ve videolarını inceleyebilsek,

borana
09 Nisan 2015, 00:24
Ne zaman gelecegi hakkinda bilgisi olan varmi

motokeyf
09 Nisan 2015, 13:16
Ne zaman gelecegi hakkinda bilgisi olan varmi

söyle bir yoruma rastladım

Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek

Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.

Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.

İyi günler dileriz.

ratig
09 Nisan 2015, 21:42
Merhaba;

Öncelikle Benelli modellerimize duyduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Modellerimizin satışları için henüz net bir tarih belirlenmedi ancak kısa bir süre içerisinde net bir tarih belirleyip o tarihte satışlarımıza başlayacağız.

TNT 25 modelimizle ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha olduğundan bir gecikme söz konusu ancak yine bununla ilgili de net bir tarih veremiyoruz.

yasin06
09 Nisan 2015, 22:14
Merhaba;

Öncelikle Benelli modellerimize duyduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Modellerimizin satışları için henüz net bir tarih belirlenmedi ancak kısa bir süre içerisinde net bir tarih belirleyip o tarihte satışlarımıza başlayacağız.

TNT 25 modelimizle ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha olduğundan bir gecikme söz konusu ancak yine bununla ilgili de net bir tarih veremiyoruz.

İtalya sitesinde yılın ilk yarısı, hindistan sitelerinde ekim kasım tarihlerini veriyor. Türkiye için ne olacak, avrupa satışları ile ülkemizde de satış başlayacak mı?

borana
10 Nisan 2015, 18:23
Bugun bir bayiyle gorustum bu modelin bu yil gelmeyecegini hatta kendilerininde siparis aldiklarini bu yuzden zor durumda kaldiklarini soyledi.

yasin06
11 Nisan 2015, 01:15
1.Bu model için distribütör erken fiyat vermiş, diğer modeller üretimde olduğu için fabrika çıkış fiyatı belli, tnt25 henüz geliştirme aşamasında, italya sitesi fiyat vermiyor sadece rekabetçi bir fiyatı olacağını söylüyor. Geliş zamanını salladıkları gibi bence fiyatıda sallıyorlar. yuki 250cc bile 9500tl. İtalyada üretilecek bir motor bundan ucuz olması beklenemez.
2. "Benelli uno c250" tnt 25 in atası, 2012 de fuarda sergilemişler, orda kalmış, piyasaya çıkmamış. Bunca süre neyi geliştiriyorlar, uçma, yüzme kabiliyeti de mi olacak acaba...

acemi27
11 Nisan 2015, 08:03
yuki 250cc bile 9500tl. İtalyada üretilecek bir motor bundan ucuz olması beklenemez.

İsterse 15.000 TL yapsın. Sen parayı sayana bak. Say ki böyle bir motoru hiç görmedik.

bireycell
11 Nisan 2015, 13:42
sizinle aynı fikirde değilim, geliş zamanını salladıklarını nerden çıkardınız anlamadım ama fiyatı salladıklarını düşünmüyorum, gayet makul bi fiyat.

yasin06
11 Nisan 2015, 23:35
sizinle aynı fikirde değilim, geliş zamanını salladıklarını nerden çıkardınız anlamadım ama fiyatı salladıklarını düşünmüyorum, gayet makul bi fiyat.

Geliş tarihi konusunda Sahibinden de mayıs diyen var, haziran diyen var, forumdaki arkadaşlardan bayilerle görüşenlerden 10. Ay diyen var, gelecek sezon diyen var, var da var...

yasin06
14 Nisan 2015, 23:57
İtalya satış fiyatı 2990 euro olarak duyuruldu.

bireycell
16 Nisan 2015, 22:59
Geliş tarihi konusunda Sahibinden de mayıs diyen var, haziran diyen var, forumdaki arkadaşlardan bayilerle görüşenlerden 10. Ay diyen var, gelecek sezon diyen var, var da var...

internette hertürlü bilgi ( doğru ve yanlış ) mevcut, dolaysıyla bilgileri bire bir kaynağından almakta fayda var, sahibinden / forum / bayi değilde direkt distribütör ile irtibata geçilmeli. ithalatçı firma bu model için önce mayısta gelecek sonra haziran sonra da 10. ay da gelecek mi dedi.

söylemlerimize biraz daha dikkat edersek daha faydalı bi forum olur kanaatindeyim...

acemi27
17 Nisan 2015, 00:06
söylemlerimize biraz daha dikkat edersek daha faydalı bi forum olur kanaatindeyim...[/QUOTE]

Ne yani bunun dikkati mi kalmış (temsili üzerinize alınmayın lütfen). Daha motorun olup olmadığı belli değil. Şayet varsa ne zaman geleceği belli değil. İnsanlar neye göre bekleyecek? Çıkıp bir açıklama yapmak çok mu zor? Bajaj niye satıyor? Çünkü onların bir Ekrem ATA beyleri var.

Blindfire
17 Nisan 2015, 00:28
Belki hazirana kadar gelir :)

gezgin41
20 Nisan 2015, 10:09
=acemi27;3595161]söylemlerimize biraz daha dikkat edersek daha faydalı bi forum olur kanaatindeyim...

Ne yani bunun dikkati mi kalmış (temsili üzerinize alınmayın lütfen). Daha motorun olup olmadığı belli değil. Şayet varsa ne zaman geleceği belli değil. İnsanlar neye göre bekleyecek? Çıkıp bir açıklama yapmak çok mu zor? Bajaj niye satıyor? Çünkü onların bir Ekrem ATA beyleri var.[/QUOTE]

ekrem ata beyin forumlarda olması gayet güzel ama satış adedine etkisinin o kadar çok olduğunu düşünmüyorum, asıl etken tv lerdeki reklamlar bence, ciddi yatırım yaptılar bu konuda.

forumlar bize ön bilgi verir ve kullanıcı yorumlarını irdelememizi sağlar, şuan ortada kullanıcı olmadığı için sadece ön bilgi alabiliriz ama biz firma ile irtibata geçmeden, kesin bilgileri almadan sadece forumlarda bi temsilci bulundurmadıkları için muhattap bulamıyoruz demek biraz acımasızlık gibi geldi bana ?

ve son olarak ben firmayı aradım ve bu modelin bu sezon gelmeyeceğini söylediler...

bireycell
20 Nisan 2015, 10:39
hala mı aynı muhabbet :( arkadaşlar bırakın şu ne zaman gelecek muhabbetlerini, bunun kımseye bi faydası yok. teknik karşılaştırmalar yapalım, f/p ları karşılaştıralım, yedek parça fiyatlarını ve bulunabilirliğini, servis kalitesi ve ücretini karşılaştıralım.

evet f/p olarak çok iyi bi model olacağa benziyor, dolayısıyla çok tutacak gibi buda yedek parçada fazla bi sorun olmayacağı izlenimi veriyor, fiyatları ise bekleyip görecez.

bende daha erken gelmesini beklerdim ama bu sezon gelmeyecek bu model :(

acemi27
21 Nisan 2015, 08:28
hala mı aynı muhabbet :( arkadaşlar bırakın şu ne zaman gelecek muhabbetlerini, bunun kımseye bi faydası yok. teknik karşılaştırmalar yapalım, f/p ları karşılaştıralım, yedek parça fiyatlarını ve bulunabilirliğini, servis kalitesi ve ücretini karşılaştıralım.

evet f/p olarak çok iyi bi model olacağa benziyor, dolayısıyla çok tutacak gibi buda yedek parçada fazla bi sorun olmayacağı izlenimi veriyor, fiyatları ise bekleyip görecez.

bende daha erken gelmesini beklerdim ama bu sezon gelmeyecek bu model :(

Olmayan bir şeyin ne karşılaştırmasını yapacaksın. O zaman biraz da hilal 73 modelinin karşılaştırmasını yapalım...

acemi27
29 Nisan 2015, 13:55
Arkadaşlar motor gelmiştir. Satışı yapılıyor. Resimlerini de çektim. Ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum. Ögrenirsem resimleri ekleyeceğim.

ratig
29 Nisan 2015, 17:10
fiyat nedir ?

Zuzuuw
29 Nisan 2015, 17:14
Arkadaşlar motor gelmiştir. Satışı yapılıyor. Resimlerini de çektim. Ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum. Ögrenirsem resimleri ekleyeceğim.

Öğrenebildin mi resim eklemeyi?

Hızlı resim yaz google'a, ilk gelen siteye resimi yükle. Sana 3-5 tane link verecek, en alttakini kopyala buraya yapıştır.

kadirmycry
29 Nisan 2015, 17:22
ist.anadolu yakasındaki bayileri aradım şimdi gelmediklerini söylediler, haziranda geleceğini söylüyorlar, siz hangi bayide gördünüz detay verirmisiniz ?

CompanERROR
29 Nisan 2015, 17:43
Üçerler o fiyatı koyarak akıllılık etmiş sözde ama bir çakal çıkarsa onlara pahalıya patlar :) sipariş çıktıktan sonra fiyat değişemezler mahkemede her türlü kazanırsın ;)

acemi27
29 Nisan 2015, 18:36
İşte motorun resmi. (Gaziantep'te)
http://i.hizliresim.com/j55WWg.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

Bir resim daha...:cherry:
http://i.hizliresim.com/2gg9lA.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

Öğrenebildin mi resim eklemeyi?

Hızlı resim yaz google'a, ilk gelen siteye resimi yükle. Sana 3-5 tane link verecek, en alttakini kopyala buraya yapıştır.

Resim ekleme bilgisi için teşekkür ederim. Dediğin gibi yaptım...
:rendeer: :cat:

Zuzuuw
29 Nisan 2015, 19:13

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

uğraştığın için teşekkürler.

gezgin41
01 Mayıs 2015, 17:56

MOTOR ÇOK ŞIK DURUYOR, DETAYLI İNCELEYEBİLDİNİZ Mİ ACABA, NE FİYAT VERDİLER, BİDE BU SEZON GELMEYECEK DEMİŞLERDİ BUNLAR NERDEN ÇIKTI :)

acemi27
01 Mayıs 2015, 18:41
MOTOR ÇOK ŞIK DURUYOR, DETAYLI İNCELEYEBİLDİNİZ Mİ ACABA, NE FİYAT VERDİLER, BİDE BU SEZON GELMEYECEK DEMİŞLERDİ BUNLAR NERDEN ÇIKTI :)

Detaylı olarak inceledim. Üzerine bindim. motoru, özelliklerini vs. en az satıcı kadar iyi biliyorum. O yüzden motor hakkında fazla bir şey sormadım. Ben çok beğendim. Resimlerdekinden daha güzel. Kaliteli bir motora benziyor. Motorlar konusunda fazla bir tecrübem yok ama motor merakım var ve motorları inceliyorum, merak, heyecan, motor alma isteği işte (Daha önce hiç motorum olmadı). Param olsa mağazadan motoru alır çıkardım tabi bu benim görüşüm. Fiyat konusunda bir şey diyemem, arayıp konuşmanız lazım.:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

http://i.hizliresim.com/YBlDG6.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

http://i.hizliresim.com/qYlW1q.jpg

acemi27
02 Mayıs 2015, 20:16
http://i.hizliresim.com/9456G9.jpg[/url[url=http://hizliresim.com/vEL0J6]http://i.hizliresim.com/vEL0J6.jpg (http://hizliresim.com/9456G9)http://i.hizliresim.com/JY45ZY.jpg[/url[url=http://hizliresim.com/vEL0yz]http://i.hizliresim.com/vEL0yz.jpg (http://hizliresim.com/JY45ZY)

cakirgozlu35
03 Mayıs 2015, 21:28
Hangi bayidemis bu motor??

darknife
05 Mayıs 2015, 09:17
Arkadaş muhteşem duruyor bu renkte bu motor ya. Çok çekici. Yakıyor.

agrasiwe
05 Mayıs 2015, 10:16
bu değilde tnt250 daha hoş

likya1
05 Mayıs 2015, 21:24
Herkes bu motoru merak ediyor hatta almak için bekleyenler bile varken, bayilerden ve satıcı firmadan hiç bir ses çıkmaması, bilgilendirici beyanatların olmaması ilginçtir.

LASTROMANTIC
05 Mayıs 2015, 22:16
Bundaki alt sakal pulsara uyarmi acaba

acemi27
06 Mayıs 2015, 18:43
Hangi bayidemis bu motor??

Gaziantep'te...

sukru1988
08 Mayıs 2015, 11:41
GÜZEL MOTOSİKLETE BENZİYOR BİR AN ÖNCE GELİR UMARIM

motokeyf
12 Mayıs 2015, 14:33
[QUOTE=likya1;3611412]Herkes bu motoru merak ediyor hatta almak için bekleyenler bile varken, bayilerden ve satıcı firmadan hiç bir ses çıkmaması, bilgilendirici beyanatların olmaması ilginçtir.
önceki sayfaların yorumlarına bakarsanız ne zaman geleceğı hususunda bazı bilgilere rastlarsanız.

[/QAlıntı karmenn adlı üyeden alıntı
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek

Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.

Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.

İyi günler dileriz.

selcukcoban
14 Mayıs 2015, 18:11
İnsanı en kötü etkileyende kararsızlıkları oluyor. İnternette motor fiyatlarına bakarken ankaradaki bi bayi ilan açmış ve bende aradım bi bilgi alıyım dedim. Aradığımda adam sorulardan sıkılmış bir tavır ile "ay sonu gelicek motorlar" dedi. Kesinmi peki diye sormama ise evet diye cevap verdi :D

Alp Er Timur
14 Mayıs 2015, 19:30
Arkadaşlar bu motorun hic videosu filan yok mu aradım taradim bulamadım. Yakıt tüketimi iyiyse alınabilir aslında. Son hızı kaç bilen var mi acaba.

selcukcoban
15 Mayıs 2015, 11:47
Alp er timur yurt dışında benelli bn 251 diye geçiyor. İstersen öyle bir aratıp bakabilirsin ben yasaklı sitelere giriş yapamıyorum diye bakamadım pek ama vardı bir kaçtane. İngilizcesi iyi olanlarda yabancı forumlara bakabilir.

REASON
17 Mayıs 2015, 14:14
Motor şimdi çinmi değilmi bajaj yerine alınır mı ?

Zuzuuw
17 Mayıs 2015, 14:56
Motor şimdi çinmi değilmi bajaj yerine alınır mı ?

Alınmaz. Bayi servis yedek parça 2 sene sonrasi falan düşününce beklemekte fayda var.

Bajaj hayvan gibi reklam yaptı. Bunlar ne yapıyor,? Kaldı ki 9.5 verip alacaksın satmak istediğin zaman 6_7 veren olmayabilir. Çin malı motor satan firmaların kaderi ne yazık ki böyle.

Beklemeni tavsiye ederim.

darknife
19 Mayıs 2015, 13:12
Alınmaz. Bayi servis yedek parça 2 sene sonrasi falan düşününce beklemekte fayda var.

Bajaj hayvan gibi reklam yaptı. Bunlar ne yapıyor,? Kaldı ki 9.5 verip alacaksın satmak istediğin zaman 6_7 veren olmayabilir. Çin malı motor satan firmaların kaderi ne yazık ki böyle.

Beklemeni tavsiye ederim.

Birebir motorları karşılaştırırsak bence alınır. Teknik ve tasarımda benelli daha iyi çünkü. Servis ve bayi işi daha net değil tabi o da zamanla belli olur. Bir çok üst seviye markayı da reklamlarda göremiyoruz mesela. Dolayısıyla motor tercihinde reklam kıstas olmamalı bence. Bi de bu model şu an girmeyecekmiş galiba piyasaya. En büyük dezanavatajı bu gözüken. Gelecek sezon için iyi bir tercih olabilir.

Seko
19 Mayıs 2015, 13:44
Teknik olarak Bajaj'dan çok daha üstün bir motor. Ferco getirmiş olsa düşünmeden alınabilir.

Blindfire
19 Mayıs 2015, 18:26
Bajaj'a rakip lazım. Benelli TNT25 i tüketicinin lehine olacak bir rakip olarak görüyoruz, zira bajaj iyi olduğu kadar da gereksiz pahalı (dünyada en bahalı bizde) rekabet olması açısından ürünü iyi bir reklamla pazara sunmanız lazım :)

Engin Yazıcı
20 Mayıs 2015, 16:05
sahibinden.com da Vale moto yeni reklam koymuş.. haziranda stoklarda olacakmış.. bugün kü kur ile 8.925 TL ye geliyor.. KDV ve ÖTV dahil.. Plaka hariç.. Plakayı da dahil edersek ortalama 9.700 TL ye al bin git..

Naked01
23 Mayıs 2015, 23:03
https://www.youtube.com/watch?v=bfyo6bcj7fQ
Bu videoyu çeken arkadaş malzeme kalitesinin 5 para etmez olduğunu söylemiş bende almayı düşününlerdendim ama ciddi bir şüphe içerisindeyim.

Seko
23 Mayıs 2015, 23:17
Bizim millette dışarıdan bakarak malzeme analizi yapacak yetenek olduğundan doğrudur.

Fuarda ben de inceledim. Malzeme kalitesinin diğer motorlardan bir farkı yok. Bu desteksiz saçma sapan yorumlara itibar etmeyin. Aşırı derecede kötü değilse hiç kimse dışarıdan bakarak malzeme yorumu yapamaz. Hele ki plastik kalitesi, metal kalitesi falan malzeme kalınlığı dışında hayatta anlaşılamaz. Olsa olsa işçilik kötüdür.

plaka
28 Mayıs 2015, 10:51
https://www.youtube.com/watch?v=bfyo6bcj7fQ
Bu videoyu çeken arkadaş malzeme kalitesinin 5 para etmez olduğunu söylemiş bende almayı düşününlerdendim ama ciddi bir şüphe içerisindeyim.

Ben de gideyim de gıcık olduğum bir markanın ya da modelin etrafında sadece 2 defa tur atarak video çekip malzeme kalitesi beş para etmez diyeyim. Fuarda inceleyen kim var kim yoksa kaliteli olduğundan bahsederken bu über incelemeci arkadaş neye dayanarak malzeme kalitesi beş para etmez demiş merak ettim doğrusu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Bu arada arkadaşlar TNT 250 ve TNT 600 bayilere gelmiş. TNT 25 için de tarih verenlere falan bence itimat etmeyin çünkü firmanın yönetiminde yer alan birinden gelecek yıl Türkiye piyasasında olacağını öğrendim. Bu yıl için çok zor bir ihtimal olduğunu söylediler.

Naked01
16 Haziran 2015, 17:04
Gaziantepte bayilerde yerni almış satılıyormuş.Ve bu arada dediğinde son derece haklısın etrafında 2 tur dönüp kötüleyenlere kulak asmamamız gerekiyor.

selcukcoban
16 Haziran 2015, 17:37
Ankaradaki ışıl motoru aradım merak ettiğim için satışa açık diyor valla:D