PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69

Philippe
20 Nisan 2016, 23:16
Benim motora park halinde çarptıklarında debriyaj manetim kırılmıştı. Şimdi yenisini taktırmak istiyorum daha servise gitmedim netten fiyatlarına bakayım dedim ama hiçbir şey çıkmıyor.

Alet gergin çokta güzel gidiyor ama parça sıkıntısı yaşama düşüncesi beni tedirgin ediyor.

akça23
21 Nisan 2016, 00:10
Arkadaşlar bu motora talep umduğumdan fazlaymış. Kaparo verdiğimiz zaman var denilip hafta sonu elinize geçer denilen yeşil renk motor, kısa süre sonra olumsuz haber verdiler beyaz rengi verelim dediler vazgeçtim. Bayileri araştırmam sonucu il dışından alıp memlekete getirmeye karar verdim hayırlısı...

zafer6n
21 Nisan 2016, 14:15
Selam arkadaşlar tnt ile km 650 oldu.şimdilik herşey yolun da keyifle sürmeye devam ediyorum.Yakın da vale motor da ilk bakıma gideceğim gitmişken yaptırmak ya da baktırmak istediklerim şunlar
1- Kafa garenajından gelen çok azaldı ama yine de söyleyeceğim zırıltı
2- Motor ısınınca 1.vitesten motoru boşa alma konusunda zorlanmam vites zor geliyor. ( motor sabit durumda iken hareket halinde bu durum yok )
3- Seyir halindeyken ön frene yüklendiğimde motorun devrinin sabit kalması, fren mesafesini artırıyor freni bırakıp elciği öne hafif çevirmek gerekiyor bazen devirden düşmesi için.Gaz kelebek yayı sertleştirilirse sorun kalkabilir ( tamamen tahmin )
4- Yine gaz elciğinde boşluk vardı ayarından sıkıp boşluğu aldım ama bu kez gidonu tam sol yapınca devir artıyor,bunu da belirteceğim.
Başka benim belirtmek istediğim küçük nüanslarım yok sanırım aklıma gelenler bunlar, sizlerle paylaşmak istedim sizlerde de bu tür şeyler var mıdır?
Tekeriniz düz bassın.Bu lastiklerle buna çok ihtiyacımız var :)

SeCReTBoY
21 Nisan 2016, 14:17
Ankarada bu motoru nerede bulabilirim acaba? Bayisi yok galiba.

Ankarada bayi yokmuş şuan yeni bir showroom açılacakmış. Forumdan biri öyle yazmıştı.

milimadami
21 Nisan 2016, 15:22
Benelli Merkezden anket için aradılar. Bayi tavırlarını ve ne kadar yardımcı olduklarını sordular. Motok hakkında genel bilgi istediler. Olumlu yada olumsuz yorumlarımı sordular. İyiye işaret diye düşünüyorum. Sanırım motorun arkasında duracaklar. 80 milyon nüfusu olan Türkiye bence iyi bir motosiklet pazarı. Değerlendirmeleri kendi avantajlarına. Tekeriniz düz bassın.

murder2003
21 Nisan 2016, 15:35
Az önce benellitürkiye ile görüştüm. Henüz ellerinde TNT 25 için bir aksesuar olmadığını söylediler. Ama piyasada bazı aksesuarların olduğunu söyledi (örneğin vera motor çanta demiri ve takoz gibi).

Talepleri toplayacakları ve piyasayı inceleyeceklerini söylediler. Talepler doğrultusunda çanta demiri, koruma demiri ya da ön cam getireceklermiş. Bu süreci kısaltabilmek için mail atsak acaba faydalı olur mu bilemedim. Taleplerinizi iletmek için info@benelliturkiye.com mail adresini kullanabilirsiniz. Ben şahsen taleplerimi gönderdim. Birlikten kuvvet doğar bakarsınız ;)

zafer6n
21 Nisan 2016, 16:22
telefonumu açamadım sana soracaktım seni aradılar mı diye , aramışlar sende burda paylaşmışsın öğrenmiş oldum :)

Philippe
21 Nisan 2016, 17:13
Benide aramışlar ama müsait olmadığımdan ve numarayı bilmediğimden dolayı açmamıştım.

Keşke açsaydım şuan pişman oldum açıkçası

resources
21 Nisan 2016, 22:45
frenler nasil beyler?

Philippe
22 Nisan 2016, 08:24
frenler nasil beyler?

Frenlerin beni üzdüğünü söyleyemem. 2 panik fren yaptığımda bile gayet iyiydiler. Kitlenmedilerde.

Şuan sorun yok .

İFE
22 Nisan 2016, 10:23
Frenler iyi ama lastik yüzünden her zaman iyi performans alamıyorsun. Lastikler ısınmışsa kuru asfaltta gayet yeterli aksi durumlar sıkıntılı...

Philippe
22 Nisan 2016, 13:05
Motosikleti İzmir'den almak isteyen arkadaşlara Aslan Motoru tavsiye ederim.

Sahibi Aslan abi hem ilgili hem işinde çok iyi. Ne zaman gitsem yardımcı oldu sorun çıkarmadı.

Şükür almadan önce servis nasıldır acaba diye düşünürken hem motosikletten hem servisten memnun olmak içimi acayip rahatlattı

Blindfire
22 Nisan 2016, 13:23
Gergin sloganı iyimiş arkadaşlar, rodajı bitiren arkadaşlar yakıt değerlerini yazarsa çok iyi olur. :)

motokeyf
22 Nisan 2016, 14:58
Gergin sloganı iyimiş arkadaşlar, rodajı bitiren arkadaşlar yakıt değerlerini yazarsa çok iyi olur. :)

Yurtdışı bilgilerine göre 2,9 litre görünüyor. Ülkemizde fark olmaz heralde :mrgreen: Firmanın arayıp bayi hakkında görüşleri alması bizler açısından çok faydalı olacak. Benelli Zafferano modelide dağıtılmaya başlamış. marka ülkemize bu defa sağlam geliyor galiba. Aksesuar için bende mesaj attım bencede pazar araştırması yapıp ona göre aksesuar getirtecekler zaten birisi yazmıştı firmayla görüştüm diye çalışmalarımız devam ediyor diye bilgi vermişler. Bence herkes mail atmalı

beyaban
22 Nisan 2016, 15:05
Benim motora park halinde çarptıklarında debriyaj manetim kırılmıştı. Şimdi yenisini taktırmak istiyorum daha servise gitmedim netten fiyatlarına bakayım dedim ama hiçbir şey çıkmıyor.

Alet gergin çokta güzel gidiyor ama parça sıkıntısı yaşama düşüncesi beni tedirgin ediyor.

Geçmiş olsun. Yetkili servis ile görüş tüm yedek parçaların olduğu söyleniyordu motosiklet yeni olduğu için dışar da bulamazsın.

Kyairfn
23 Nisan 2016, 15:30
http://imageshack.com/a/img921/53/DDl0tU.jpg Sonunda motorumuza kavustuk ☺

pea
23 Nisan 2016, 17:23
Bugün motoru görmek için bayiye gittim. Elinde sadece 2. el bir tane vardı. "Yenisi mayıs sonunda gelecek, motor çok sattı hiçbir yerde kalmadı" dedi. Adam büyük olasılıkla klasik esnaflık yapıp yalan söyledi ama doğruluk payı var mıdır?

TNT25'i inceleyip, üstüne oturduktan sonra Pulsar'ı neredeyse tamamen çıkardım aklımdan. Motoru bulamayıp da Pulsar alıp üzülmek istemiyorum şimdi de.

Emreerol
23 Nisan 2016, 18:13
400 KM'yi buldum. Şahsen çok çok memnunum makineden. Hızlanması, frenlemesi, sele konforu her şey bu fiyata çok çok iyi. Tek sorun lastikler, ondan da kurtulacağım yakında. Deposunun 17LT olması da büyük avantaj, bitmeyecek gibi geliyor insana :)

Herkese iyi sürüşler. Tekerinize taş değmesin.

Kyairfn
23 Nisan 2016, 19:39
Pea diger bayilaride ara sor ellerinde olabilir. Ama dedikleri gibi kalmamissa gelmesi 1 ay suruyor diye biliyorum bende.

zafer6n
23 Nisan 2016, 20:12
Selam arkadaşlar yakıt tüketimini merak eden arkadaşlar vardı depoyu 71 tl ye fullemistim istanbul ici ve uzun yol karışık kullanım sonucu yaklaşık 400 km yol gittim tekrar fulledim 70 tl benzin aldı belki biraz daha giderdim ama uzun yolda olduğum için riske girmek istemedim.motor uzun yoldada gayet keyifli.1020 km yaptım ridajim bitti boylece en kısa zamanda ilk servis bakımına gideceğim.randevu almak gerekiyor mu vale motordan?

pea
23 Nisan 2016, 20:24
4lt/100km çokmuş be. Millet 3 3.5lt yakıyor diye biliyorum.

resources
23 Nisan 2016, 20:40
Selam
Bugun hem 25 hem 250 yi cok detayli inceledim

Acikcasi 250 o kadar farkliki aklim 250de kaldi

Diger saticilar yedek parcada cok sorun yasanacagini soylemekteler

Ama herkes ozellikle 250 ye hasta

25 te vites gostergesi vardi ama dikkat edemedim 250 de de varmi?

Yanliz aldigim gibi ilk isim on 120 arka 160 rosso lastik takilmasi olacak

25 kotu degil kesinlikle belkide onu alirim ama 250 superdi

savica
23 Nisan 2016, 21:57
Arkadaşlar bende 2 yerden zırıltı geliyordu, plakadan ve kafadan.
Plakayı söküp çerçevesini çıkarttım, plakayı tekrar takınca eser kalmadı zırıltıdan.
Kafadaki zırıltı ise o ufak vizöre dokunduğum zaman kesiliyor.

kara_kule
23 Nisan 2016, 23:36
Selam
Bugun hem 25 hem 250 yi cok detayli inceledim

Acikcasi 250 o kadar farkliki aklim 250de kaldi

Diger saticilar yedek parcada cok sorun yasanacagini soylemekteler

Ama herkes ozellikle 250 ye hasta

25 te vites gostergesi vardi ama dikkat edemedim 250 de de varmi?

Yanliz aldigim gibi ilk isim on 120 arka 160 rosso lastik takilmasi olacak

25 kotu degil kesinlikle belkide onu alirim ama 250 superdi

aklı başında hiçbi satıcı sattığı urun için yedek parrça sorunu yaşanacak demez bencebu işte bi yanlışlık var.ya adam gercekten haklı,yada art niyetli davranmış

...garip...
24 Nisan 2016, 08:47
Bugün motoru görmek için bayiye gittim. Elinde sadece 2. el bir tane vardı. "Yenisi mayıs sonunda gelecek, motor çok sattı hiçbir yerde kalmadı" dedi. Adam büyük olasılıkla klasik esnaflık yapıp yalan söyledi ama doğruluk payı var mıdır?

TNT25'i inceleyip, üstüne oturduktan sonra Pulsar'ı neredeyse tamamen çıkardım aklımdan. Motoru bulamayıp da Pulsar alıp üzülmek istemiyorum şimdi de.

Valla bizzat kendim şişli bayisindeki son motoru aldım iki hafta önce. Bikac yerde daha da bittiğini duydum. Doğruluk payı vardır demem oki ;)

milimadami
24 Nisan 2016, 12:27
motor çok sattı, belki bayilere az gelmiş olabilir. Ancak alıp, binip ben bu motoru sevmedim diyen duymadım. Fiyat performans olarak gayet tercih sebebi.

Dün motor ile yaklaşık 300 km yol yaptım. Kıyıköye gittik. Virajlar, kötü yollar, yokuşlar, bayırlar. Canavar gibi maşallah. Segmentindeki her motora kafa tutarsınız. Kalabalık bir grup gittik. Dönüş yolunda sadece ben benzin almadım :) Motor hakkında bir çok soru yönelttiler. Lastikler kullandıkça daha iyi tutmaya başladı gibi. Ancak ilk fırsatta değiştireceğim doğrudur.

Kyairfn
24 Nisan 2016, 14:09
Arkadaslar son hiz kac yapiyor bilen yada bizzat yapan var mi? Videolarda 157 görmüstüm, forumda da 147 ye cikan var sanirim. Rodajda oldugundan deneyip göremedim.

resources
24 Nisan 2016, 15:19
aklı başında hiçbi satıcı sattığı urun için yedek parrça sorunu yaşanacak demez bencebu işte bi yanlışlık var.ya adam gercekten haklı,yada art niyetli davranmış

Dikkatli okursaniz diger saticilar dedim
Diger markalar yani

Philippe
24 Nisan 2016, 18:44
Dikkatli okursaniz diger saticilar dedim
Diger markalar yani

Hocam hiçbir satıcı malım kötü demez hiçbir rakipte oo süperdir o motor git onu al demez.

Bizler aldık. Şimdi ilerleyen dönemlerde görücez neler olacağını. Ben almadan önce yedek parça işini sorduğumda motor gelmeden getirttik dedi.

Güvenip aldık. Eğer sorun olursa zaten burada yazarız herkes bilgilenir.

Shinky
24 Nisan 2016, 19:05
Başlangıç motoru olarak bu motosiklet sizce uygun mu ?

kefkes
24 Nisan 2016, 19:48

Değil, daha doğrusu kişisine göre değişir.Eğitmenler 250ye kadar başlanır derler fakat küçükten başlamak daha iyidr.
Yaş kaç, kilo kaç, hangi şehir trafiğinde kullanlıcak, trafik tecrübesi var mı, ruhsal durum, panik vs...uzar gider.Alın yüz kglik 100cc vergisiz vitesli başlayın, son gücüne kadar bi bakın. Satarken az bi zararı göze alacaksınız.Sonra bu motosiklet..
Siz hiç hafif viraj kumlu çakıllı yolda frene yüklendiniz mi, yada gaz kolunu birden açtınız kapadınız mı..İşte o zaman pişman olmayın..
'Gergin' deniyor, nispeten selesi rahat tepkileri de çok sert değilmiş bi kawa, bi duke250 kadar ama tecrübesize gelmez bence..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

Bu arada güzel motosiklet, fiyatı da iyi, biraz arka lastik ölçüsü sıkıntılı gibi..Birinci muamma, küba servisleri su soğutmalı bu motosikleti ne kadar anlayacak, ikincisi de sanırım lastik ölçüsü biraz farklı michelin, rosso 2 falan yanak yükseklikleri benzer 250liklerden biraz farklı..
Alanlara hayırlı olsun tekeriniz düz bassın diyorum. Bir yıl bekleyip nedir ne değildir görmek gerek bence..

savica
24 Nisan 2016, 22:48
Arkadaslar son hiz kac yapiyor bilen yada bizzat yapan var mi? Videolarda 157 görmüstüm, forumda da 147 ye cikan var sanirim. Rodajda oldugundan deneyip göremedim.

100 km/h uzerine hiç çıkmadım, son hızı 150 civarı yani bu ne demek oluyor; uzun yolda stabil bir şekilde 120 ile gidersin ve önündekileri çok rahat sollarsın.

Philippe
24 Nisan 2016, 23:21
Branda almak istiyorum . Bizim motora hangi beden branda uyar .

serkan_emp
25 Nisan 2016, 02:51
Hiç karşılaştırmaya değer bile görmediğiniz hintlinin sahibiyim.

Yakıt olarak 2.8-2.9 litre değerlerinde sürekli. Aldığım her yakıtta depoyu fuller hesap yaparım.

Yedek parçalarını firmanın kendi sitesinden ve diğer birçok özel siteden temin etme imkanım var ki hiç lazım olmadı şimdiye kadar (10bin km)

Yedek parça fiyatları çok uygun. Öyle ki, koruma demiri çizilince ufak rütuş boyası yapmak yerine sıfır alıp takasım geliyor.

Aksesuar olarak bol çeşit var, temin konusunda hiçbir sıkıntı yok, satış rakamlarından dolayı özel üreticiler bile aksesuar işine el atmış durumda.

Şimdi sorarım karşılaştırma bile kabul etmeyenlere: Bu bahsettiğim hususlar çok önemli konular değil mi? Ve hangisinde sizin motorunuz daha üstün?

Şunuda belirteyim ki sırf değişiklik olsun diye günün birinde aklıma esip tnt25 alabilirim. Zira çok yakın olarak görüyorum iki motoru. Ama gel gelelim bazı fanatik kesim, kıyas bile kabul etmiyor. Bu çok komik :)

Alet gergin, inşallah sürmek nasip olur.

hamzarat
25 Nisan 2016, 09:19
Hiç karşılaştırmaya değer bile görmediğiniz hintlinin sahibiyim.

Yakıt olarak 2.8-2.9 litre değerlerinde sürekli. Aldığım her yakıtta depoyu fuller hesap yaparım.

Yedek parçalarını firmanın kendi sitesinden ve diğer birçok özel siteden temin etme imkanım var ki hiç lazım olmadı şimdiye kadar (10bin km)

Yedek parça fiyatları çok uygun. Öyle ki, koruma demiri çizilince ufak rütuş boyası yapmak yerine sıfır alıp takasım geliyor.

Aksesuar olarak bol çeşit var, temin konusunda hiçbir sıkıntı yok, satış rakamlarından dolayı özel üreticiler bile aksesuar işine el atmış durumda.

Şimdi sorarım karşılaştırma bile kabul etmeyenlere: Bu bahsettiğim hususlar çok önemli konular değil mi? Ve hangisinde sizin motorunuz daha üstün?

Şunuda belirteyim ki sırf değişiklik olsun diye günün birinde aklıma esip tnt25 alabilirim. Zira çok yakın olarak görüyorum iki motoru. Ama gel gelelim bazı fanatik kesim, kıyas bile kabul etmiyor. Bu çok komik :)

Alet gergin, inşallah sürmek nasip olur.

iki kere hintlinin 200'lüğünü sifir olarak alip sattim.ilkinde 2 ay motor bekledim.motoru cok heves ederek ve isteyerek aldim.ikincisinde ise nakit param yoktu,kredi karti secenegi vardi ve o paralara baska motor yoktu diye aldim.
millet o hintliyi,fiyati uygun diye aliyor bu acik.parasini karsiliyor mu?buyuk olcude karsiliyor.ama o kadar cok sorunu oluyor ki,insan soguyor motordan.kullanicilari burnundan kıl aldirmasada bu boyle.suan da 9bin liram olsa donup hintlinin sifatina bile bakmam.
benelli ile bajaji kiyaslayacak bir mevzu yok.alirken insanlar 3 hususa dikkat etsin.
1- yedek parca temini (kuralkan 3 boy fark atar mujdeci abilere. suanda.ama emin olamiyorum tabii mj grup hakkinda cunku benellinin motorlari pek sorunlu degil gibi.)
2- servis kalitesi (benelli servisleri kim bilmiyorum bile ama kuralkanin servisleri sadece ama sadece parlatılıyor bilerek.yoksa 1,2si haricinde geri kalani paragöz ve eli anahtar bile tutmasini bilmeyen servisler.)
3- motosiklet kalitesi (bu konuda tnt25 tercih ederim.neden?
28mm fatbar gidon,110-140 lastik olculeri,ters ön amortisor,kirmizi sasi rengi,altsakal gibi bariz farklar var.arada ki 1000tl fiyat farkini kesinlikle bu farklarla hakeder.daha bunun 24.8hp ve 21.2nm(pulsar 24hp 18.2nm)tork farkini soylemedim.
bunlar beni tnt25'e yonlendiriyor.pulsarin cok satmasi o motoru iyi bir model yapmiyor.insanlar alim gucu dusuk oldugu icin o modele yoneliyor.yillarca dandik,reno marka otomobil,100binlerce satti bu ulkede.bajajda satar.kaldi ki satmali.bir nevi sigorta oluyor.
bu cinli arkadasa sans verilmeli bence.pulsar gibi ucuz etin yahnisi bir motordan cok cok daha ileride gozumde.

...garip...
25 Nisan 2016, 09:34
Branda almak istiyorum . Bizim motora hangi beden branda uyar .

Tex 269 aldım ben Large beden. Birebir uydu üstadım. Miflonlusu 85 lira miflonsuzu 60-65 lira.

akça23
25 Nisan 2016, 09:36
arkadaşlar çok şükür uzun bir yolculuktan sonra motorumuza kavuştuk.

Philippe
25 Nisan 2016, 10:00
Tex 269 aldım ben Large beden. Birebir uydu üstadım. Miflonlusu 85 lira miflonsuzu 60-65 lira.

Hocam çok teşekkür ederim bende tex 269 almayı düşünüyordum ama M ile L arasında kalmıştım.

Büyük bir dertten kurtardınız beni. Allah razı olsun.

akça23
25 Nisan 2016, 10:13
arkadaşlar uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra motorumuza kavuştuk çok şükür...[url=http://hizliresim.com/D2jM0z]http://i.hizliresim.com/D2jM0z.jpg (http://hizliresim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

[img]http://i.hizliresim.com/nM47qg.jpg (http://hizliresim.com/nM47qg)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

http://i.hizliresim.com/g8Q533.jpg (http://hizliresim.com/g8Q533)

zafer6n
25 Nisan 2016, 10:45
Ben L beden aldım philippe yeteri kadar kapatıyor tam yere kadar uzanmıyor temiz olması için ben daha çok sevdim L bedeni, XL yere çok sürülebilir

Philippe
25 Nisan 2016, 11:25
Ben L beden aldım philippe yeteri kadar kapatıyor tam yere kadar uzanmıyor temiz olması için ben daha çok sevdim L bedeni, XL yere çok sürülebilir

Biraz önce bende L bedeni sipariş geçtim zafer6n teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Crazy_sprint
25 Nisan 2016, 11:34
arkadaşlar uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra motorumuza kavuştuk çok şükür...http://i.hizliresim.com/D2jM0z.jpg (http://hizliresim.[url)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

http://i.hizliresim.com/nM47qg.jpg (http://hizliresim.com/nM47qg)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

http://i.hizliresim.com/g8Q533.jpg (http://hizliresim.com/g8Q533)

iyi günlerde kullanın

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

başlangıç için kesinlikle uygun değil, çünkü 1.vitesi çok güçlü ve debriyajı tam bırakıp hafif gaz verecek olursan atlama yapıyor heyecanlanıp müdahale edemezsen biyere girersin, fakat benim gözüm kara korkmam dersen biraz terletir ama alışınca da tam olur.

darknife
25 Nisan 2016, 11:38

diğer bayiler ile görüş dostum @akça23 arkadaşımız istediği rengi bulamamıştı farklı bir bayiden temin etmişti.

akça23
25 Nisan 2016, 12:06
iyi günlerde kullanın

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

başlangıç için kesinlikle uygun değil, çünkü 1.vitesi çok güçlü ve debriyajı tam bırakıp hafif gaz verecek olursan atlama yapıyor heyecanlanıp müdahale edemezsen biyere girersin, fakat benim gözüm kara korkmam dersen biraz terletir ama alışınca da tam olur.

teşekkürler.

murder2003
25 Nisan 2016, 16:22
Arkadaşlar koruma takozu ve çanta demiri isteyenler için aşağıda ki linkten ya da direkt vale motor ile görüşebilirler

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-benelli-tnt25-canta-demiri-vale-moto-294534705/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-benelli-tnt-25-koruma-takozu-vale-moto-294842135/detay

PS: Yarın sabah nasipse plaka işlerini hallediyorum. Hava yağmurlu olmasaydı Marmaris - Aydın yapıp makiyı az deneyecektim ama hava yağışlı gözüm yemedi. Kısmetse hafta sonu bu yolu yapıp yorumları paylaşacağım. :bounce::queen::queen::queen:

HEYgidiDAYS
25 Nisan 2016, 16:53
Arkadaş 5 milyonluk başkentte yaşıyoruz motoru hala göremedik bu nasıl şanstır

gezgin41
25 Nisan 2016, 17:33
Arkadaşlar koruma takozu ve çanta demiri isteyenler için aşağıda ki linkten ya da direkt vale motor ile görüşebilirler

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-benelli-tnt25-canta-demiri-vale-moto-294534705/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-benelli-tnt-25-koruma-takozu-vale-moto-294842135/detay

PS: Yarın sabah nasipse plaka işlerini hallediyorum. Hava yağmurlu olmasaydı Marmaris - Aydın yapıp makiyı az deneyecektim ama hava yağışlı gözüm yemedi. Kısmetse hafta sonu bu yolu yapıp yorumları paylaşacağım. :bounce::queen::queen::queen:

Hayırlısı kardeşim başka aksesuar mevcut mu şuan için ?

serkan_emp
25 Nisan 2016, 18:25
Gaz vermeden çalışmama durumu var mı? Kumandadan çalıştırma fonksiyonu olan SPY5000M alarm için soruyorum.

murder2003
25 Nisan 2016, 21:29
Hayırlısı kardeşim başka aksesuar mevcut mu şuan için ?

@Gezgin41 aslına bakarsan şu anda resmi olarak satışta olan TNT25 aksesuarı yok. Valem moto çanta demirini kendi imkanlarıyla kalıp çıkararak yapmış sorana yok dememek için. Takoz desen çinden noname geliyor üzerine sticker yapıştırıyorlar. O da çok fonksiyonlu bir aksesuar değil. Alibaba'dan direkt sipariş de verebilirsin ama 3-4 hafta sürüyor gelmesi.

Mesela yan çanta taktırmak istiyorum haziran temmuz gibi. Ama orjinal yok. İşinin ehli bir usta bulup bi gün sanayide mesai yaparsam onu da çözerim gibime geliyor. İlave olarak cam da gerekecek. Havalar güzelleşiyor çok sıkıntı olmaz ama eylül ekimden sonra 120'yle giderken rüzgar ısıracak. Cam şart.

Önce ki iletilerimde benelli türkiyenin mail adresini paylaşmıştım. Talepleri oraya göndermekte fayda var. Çünkü talep topladıklarını söyledier. Ne kadar çok mail atarsak o kadar süreci kısaltabilir ve farklı aksesuarlar gelir diye düşünüyorum.

kurt77
25 Nisan 2016, 21:36
https://www.youtube.com/watch?v=KfjFGk9ZNw8
Arkadaşlar yukarıda linkini verdiğim videoyu bugün çektim. Zincirden ses geliyor. Zincir serviste önce gerdirildi,sonra gevşetildi ,yağlandı, sonra zincir değiştirildi, ön dişli değiştirildi ama hiçbir şey değişmedi, ses gelmeye devam ediyor servisin bu işi yapamayacağını anladım. Aynı sorunu yaşayan ya da daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözümleyen, bu saydıklarım dışında önerisi olan var mı? Ya da bu ses bu motor için normal mi? Sizde de durum aynı mı ? Henüz 500 km de motor.(tnt 25) internette de bir bilgiye ulaşamadım videoyu izleyip değerli yorumlarınızı bekliyorum . Selamlar.