Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
https://www.facebook.com/groups/1109125302451605/
SAZMAN
07 Nisan 2016, 20:19
Hayırlı olsun. Takipteyiz kardeşim.....
milimadami
08 Nisan 2016, 00:28
bu gün motoru satın aldığım yere uğradım yedek anahtarımı teslim almadığımdan. ilk servis 1000 km'de bilgisini verdiler. bilginiz olsun.
zafer6n
08 Nisan 2016, 09:55
Dün yine motorla gezindim gözlemlerimi aktarayım.
Artççı ile ilk denememizi dün yaptık 57 kg 1.70 boyunda artççım vardı.ilk söylediği arka selenin çok rahat olduğuydu. xj6 er6n ile de gezdiğim kişidir. yaklaşık 20 dk sonra tekrar sordum yine rahat olduğunu herhangi bir rahtsızlık hissetmediğini belirtti.
İki kişi motorun performansına gelirsek, düz de herhangi bir fark yok neredeyse frenleme keza gayet başarılı.barbaros bulvarından yukarıya çıkarken 2.viteste biraz gazı bol vererek kalkışlar yapabildim.2.vites de rampa da kalkış yapabilmek güzel.tek kişide olduğu gibi tabiki çabuk gaz yemiyor rampa da ama gitmem de demiyor, 5 -6 saniye geçikmeli de olsa üst vitese geçebiliyosunuz.
Artççiyı sepetleyip e-5 e çıktım :) rodajdayız çok sıkmadım o yüzden.6.vites de 5000 devir civarında 110 km hızla yol alabiliyor olması gayet hoşuma gitti.Motorun yere ( bu lastiklere ragmen) sağlam bastığını söyleyebilirim güven veriyor rüzgardan vs çok etkilenmıyor ( 115 lere kadar çıktım maksimum)kontraları bana iyi geldi motorun kafası gelmem demiyor salınım yapmıyor istediğiniz yöne güvenli bi şekil de yatırabiliyosunuz kolaylıkla.Aşık olduğum ön amortisörlerin bu durum da etkisi büyük olabilir :) Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
teşekkür ederim.
atomick
08 Nisan 2016, 10:01
bayiden ne kadara aldınız?
milimadami
08 Nisan 2016, 11:36
Selam herkese foruma yeni üye oldum sırf bu model için diyebilirim. Şu anda scoter kullanıyorum 1,5 senedir fakat liseden beri vitesli motor kullanıyorum eski IZH motorları vardı rus markası kısaca 25 yıldır motor kullanıyorum şimdi bu motorun peşindeyim bugün şirinevler vale motor da test ettim pek gazlayamadım çünkü çok trafik vardı ilk izlenim scoter kullanan biri olarak çok atik geldi haliyle yalnız arka fren boş geldi bana ya da ben ayarlayamadım bilmiyorum. Bu motorla ilgili silindir bloğu ile alaklı aslonda 250 değilde 182 cc olduğu söylendi biyerde kulağıma çalındı bilmiyorum söylentide olabilir bunu ölçmenin bir yolu olabilir mi bu motoru alan arkadaşların kullanım çeviklik viraj hissiyatı hakkında bikgi verebilir mi şimdilik bu kadar. İyi forumlar.
Arka fren bence yeterli aslında ancak lastikler o kadar kötü ki frenleri anlayamıyorsun. çok çabuk kayıyor lastikler, frenler mukavemet sağlayamıyor. Ön fren arkaya göre doğal olarak daha iyi ancak çok sürratli değilsen arka fren kaymadan durduruyor. bence lastik önerilerini değerlendirmeye başlamak şart oldu. üstadlardan yardım bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Artççı ile ilk denememizi dün yaptık 57 kg 1.70 boyunda artççım vardı.ilk söylediği arka selenin çok rahat olduğuydu. xj6 er6n ile de gezdiğim kişidir. yaklaşık 20 dk sonra tekrar sordum yine rahat olduğunu herhangi bir rahtsızlık hissetmediğini belirtti.
İki kişi motorun performansına gelirsek, düz de herhangi bir fark yok neredeyse frenleme keza gayet başarılı.barbaros bulvarından yukarıya çıkarken 2.viteste biraz gazı bol vererek kalkışlar yapabildim.2.vites de rampa da kalkış yapabilmek güzel.tek kişide olduğu gibi tabiki çabuk gaz yemiyor rampa da ama gitmem de demiyor, 5 -6 saniye geçikmeli de olsa üst vitese geçebiliyosunuz.
Artççiyı sepetleyip e-5 e çıktım :) rodajdayız çok sıkmadım o yüzden.6.vites de 5000 devir civarında 110 km hızla yol alabiliyor olması gayet hoşuma gitti.Motorun yere ( bu lastiklere ragmen) sağlam bastığını söyleyebilirim güven veriyor rüzgardan vs çok etkilenmıyor ( 115 lere kadar çıktım maksimum)kontraları bana iyi geldi motorun kafası gelmem demiyor salınım yapmıyor istediğiniz yöne güvenli bi şekil de yatırabiliyosunuz kolaylıkla.Aşık olduğum ön amortisörlerin bu durum da etkisi büyük olabilir :) Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
teşekkür ederim.
senin yorumları okudukça motora binesim geliyor :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
bayiden ne kadara aldınız?
Bazı bayilerde 9400, bazılarında 9600 fiyat veriliyor. Bir kaç bayi ile görüşmemde indirime pek yanaşmadılar. Hediyeler veren var. Kask, mont, koruma takozu, kaldırma sehpası vb.
zafer6n
08 Nisan 2016, 11:55
motor güzel neden binmeyesin :) lastik farz gibi artık, belki biraz daha kullanınca lastikler kendine gelir diyecem ama hayal :)
Ben yeşilini almak istediğim için hediye veren bayilerin önümüz ay gelecek olan motorlarını bekleyemedim motorsuz da duramıyorum gittim aldım ilk bulduğum yerden. İndirim yapma konusunda çok katılar evet zor bela zincir yağı aldım :)
milimadami
08 Nisan 2016, 11:57
Arkadaşlar selam,
Maltepe Moto Galeri ilk bakım için 500KM'de gelmemi söyledi. Size ne söylendi ilk bakım KM'si?
vale moto 1000 km dedi.
atomick
08 Nisan 2016, 12:09
motor güzel neden binmeyesin :) lastik farz gibi artık, belki biraz daha kullanınca lastikler kendine gelir diyecem ama hayal :)
Ben yeşilini almak istediğim için hediye veren bayilerin önümüz ay gelecek olan motorlarını bekleyemedim motorsuz da duramıyorum gittim aldım ilk bulduğum yerden. İndirim yapma konusunda çok katılar evet zor bela zincir yağı aldım :)
Benim sorduğum bayi bu fiyatların tanıtım fiyatı olduğunu söyledi.
Tanıtım fiyatı ise bir an önce almak lazım. motosikleti kullanan herkes tekel dışında sıkıntısı yok diyor fiyat artmadan kapmak lazım :)
Philippe
08 Nisan 2016, 13:29
Aynen bana da böyle söylendi 9400 liraya almıştım bende.
Zaten pulsara zam gelirse bu makineye de zam geleceği aşikar.
Emreerol
08 Nisan 2016, 13:42
Maltepe Moto Galeri'den aldım. 9000 TL'ye indirdiler sağolsunlar fiyatı. Shoei GT Air (1900 TL) ve Revit Shild (900 TL) montu da onlardan aldım. Bunu da toplam 2300'e indirdiler. 11300'e hepsi halloldu.
Hı ama trafik sigortasına 1060 TL bayıldım. :pr:
zafer6n
08 Nisan 2016, 14:10
Bir kaç bayi ile sohbetim oldu önümüz ay yüzde 3 ile 10 arası motor fiyatlarına zam gelme oranının yüksek olduğunu söylediler.Dolar da yükselişte tekrar , zam gelmesi büyük olasılık.
omer58
08 Nisan 2016, 15:12
teşekkür ederim.
Hocam yalnışınız var, 6. vites 5000 devirde 110 km hızla gidemez en az 7000 devirdir.
zafer6n
08 Nisan 2016, 16:39
Dikkat ederim, tekrar denerim , yanlış bilgi vermek istemem tabiki.
SAZMAN
08 Nisan 2016, 18:41
teşekkür ederim.
Kardeşim 5000 devirde 115 olduğundan emin misiniz? Sırf bu yüzden bu motor alınabilir :) Uzun yolda ya da TEM de yakıt tasarrufu demek bu... Hayırlı olsun.
Beyler 5900-6000rmp gibi 100 yapiyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Ya bide birseyi merak ettim. Bizim makinalar 28.16 bg mi yoksa 24.4 va 25 falan mı? Bilen var mı? Farklı veriler varda?
Lucas
08 Nisan 2016, 23:55
24.8 'den 25 Hp :)
Samimi 46
09 Nisan 2016, 07:43
jOhnwick'e.. Öncelikle, motorlardan teknik olarak anlamanın kriteri onlara sahip olmak değildir. O birçok formda fikrini paylaşan "SEKO" sayesinde bugün TNT 25'te karar kıldım ve hamdolsun aldım. Ruhsat işi için tescil'den 15 gün sonrasına randevu verdiler. Plakasız olduğu için motora tenha yerlerde biniyorum. 142 km yaptım henüz. Ancak bu kısa sürede bile çok keyf aldım. Özellikle ilk çalıştırma anındaki sesine bayılıyorum. Büyük motor hissi veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------
yaş 48, Şanlıurfa sigorta 506 tl çıktı. Umarız yapıldığını duyduğumuz düzenlemeler gecikmez de yeniden üçte bir fiyatına tekrar döner. İnsanlar motordan soğumazlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:30 ----------
jOhnwick'e.
Elbette kimse Bajaj'a çöp demiyor. Lakin yakından görsen, kullanmış olsan ve incelesen gerçekten farkı çıplak gözle bile anlayacaksın. Benelli'deki Avrupai duruşu süzsen, kaliteli motor bloğunun ürettiği gücü yaşasan inan fikrin değişir. Daha 142 km'deyim. Rodaj bittiğinde bence Benelli yakın rakiplerinde zor tutulur gibi hissediyorum. Hele şu ses var ya bitiyorum. Sırf sesini dinlemek için brandayı aç, sokağa çıkart 2 dk dinle zevk et ve yallah geri içeri... Bride şu var sevgili arkadaşım. Ben mt 25 i düşünmüştüm. ancak yakından inceledim. Hislerim her ikisinin malzeme kalitesi yönüyle eşit olduğu yönünden kopamadı. elbet biri yamaha. ama zaten borç harç alıyoruz. Güç'se güç görüntü ise görüntü, malzeme kalitesi desen o da fena değil. E niye 6 bin fazla vereyim dedim. İyi ki de böyle yapmışım. Sevgilerle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
Geçmiş olsun Allah seni tekrarından bizi de benzerinden korusun, amin.
dentorium
09 Nisan 2016, 10:20
jOhnwick'e.. Öncelikle, motorlardan teknik olarak anlamanın kriteri onlara sahip olmak değildir. O birçok formda fikrini paylaşan "SEKO" sayesinde bugün TNT 25'te karar kıldım ve hamdolsun aldım. Ruhsat işi için tescil'den 15 gün sonrasına randevu verdiler. Plakasız olduğu için motora tenha yerlerde biniyorum. 142 km yaptım henüz. Ancak bu kısa sürede bile çok keyf aldım. Özellikle ilk çalıştırma anındaki sesine bayılıyorum. Büyük motor hissi veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------
yaş 48, Şanlıurfa sigorta 506 tl çıktı. Umarız yapıldığını duyduğumuz düzenlemeler gecikmez de yeniden üçte bir fiyatına tekrar döner. İnsanlar motordan soğumazlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:30 ----------
jOhnwick'e.
Elbette kimse Bajaj'a çöp demiyor. Lakin yakından görsen, kullanmış olsan ve incelesen gerçekten farkı çıplak gözle bile anlayacaksın. Benelli'deki Avrupai duruşu süzsen, kaliteli motor bloğunun ürettiği gücü yaşasan inan fikrin değişir. Daha 142 km'deyim. Rodaj bittiğinde bence Benelli yakın rakiplerinde zor tutulur gibi hissediyorum. Hele şu ses var ya bitiyorum. Sırf sesini dinlemek için brandayı aç, sokağa çıkart 2 dk dinle zevk et ve yallah geri içeri... Bride şu var sevgili arkadaşım. Ben mt 25 i düşünmüştüm. ancak yakından inceledim. Hislerim her ikisinin malzeme kalitesi yönüyle eşit olduğu yönünden kopamadı. elbet biri yamaha. ama zaten borç harç alıyoruz. Güç'se güç görüntü ise görüntü, malzeme kalitesi desen o da fena değil. E niye 6 bin fazla vereyim dedim. İyi ki de böyle yapmışım. Sevgilerle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
Urfa'da mı yaşıyorsunuz? Kardeşim oradaki bayiye ödeme yapsa erzuruma göderirler mi acaba?
osariyer
09 Nisan 2016, 10:50
Benelli nin bu seneki müşteri memnuniyeti durumuna göre seneye gelecek modellerden leoncino yu almayı planlıyorum. Umarım sıkıntısı olmaz ve sahipleri fiyat/performans anlamında memnun kalır.
OttomanRider
09 Nisan 2016, 11:57
https://www.youtube.com/watch?v=SyOcjXbXpnU
https://www.youtube.com/watch?v=h1asaAfpLsY
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Video bana ait değildir..
yasin822
09 Nisan 2016, 11:58
https://www.youtube.com/watch?v=SyOcjXbXpnU
https://www.youtube.com/watch?v=h1asaAfpLsY
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Video bana ait değildir..
Üçerler mi orası.. Bende siyahını aldımm.. Hayırlı olsun
milimadami
09 Nisan 2016, 12:25
Merhaba;
Bu sabah Davutpaşa / İkitelli arasında (Ev-İş) motoru kullanma fırsatım oldu. Plakayı taktık çok şükür. Motor şu anda 127 km'de. Rodaj devam etmekte. Sarsıntı ve titreşim hissetmiyorum. Kullandığım maksimum sürat 80 km. 80 km'yi aşmadım. Yol rahattı, yüzümde kocaman bir gülümseme ile motoru kullandım. Motor kullanmayı çok özlemişim. 6,5 sene kadar bodrum'da yaşadım. Doğal olarak motor tepesinden inmedik. Ama İstanbul'da hep ikinci planda kaldı. Anladım ki geç kalmışım :) Motora binmediğiniz her gün geç kalıyorsunuz.
Motor beni ilk günden beri çok çekiyor. Benelli'nin Türkiye'ye yeni gelişi, soru işaretleri beni tedirgin etmedi. Karar verme sürecim toplam 3 gün. Acaba dedim, alıcam dedim, aldım. İçim rahat olarak tavsiye ediyorum. Malzeme kalitesi gerçekten iyi, duruşu, gidişi, torku, sesi gayet iyi. Fiyatına göre bence fazla bile denilebilir.
Hiçbir motor ile kıyaslama yapmayacağım. Bence alınırdı, alındı... Henüz yakıt testi yapamadım, ön amortisör sanki İstanbul için yapılmış. Çok yumuşak. Vites tepkimesi, geçişleri çok yumuşak ve rahat. Gaz tepkisi iyi. Deponun plastik korumaları bence handikap... Debriyaj çekiliyken bir kere stop etti. 2. vitesteydim servise göstereceğim. Kısacası motorun üzerinde kendimi rahat hissediyorum. Bi kaç resim paylaşıyorum. Umarım almak isteyenlere bir nebze ışık tutmuş oluruz.
Not: Motorun üzerinde ekstra olarak Barracuda elcik, Jant Sticker'ı ve koruma takozu var.
http://i.hizliresim.com/GRXJar.jpg
http://i.hizliresim.com/z5qZvO.jpg
http://i.hizliresim.com/GRX7nN.jpg
http://i.hizliresim.com/v57GYp.jpg
http://i.hizliresim.com/YkRy5j.jpg
http://i.hizliresim.com/8ZoO9k.jpg
http://i.hizliresim.com/XkpGDO.jpg
http://i.hizliresim.com/E8MLbD.jpg
Bu da ben oluyorum :) Sevgiyle kalın. Tekerinize taş deymesin...
http://i.hizliresim.com/GRX7vv.jpg
seyralem
09 Nisan 2016, 14:12
Konfor, yakışıklılık, sürüş vs. herkes memnun da kaç krş yakıyor bu gergin Canavar :)
beyaban
09 Nisan 2016, 14:16
Alan arkadaşlar biraz daha bilgi ve fotoğraf paylaşımı yaparsa bizler iyi daha iyi olacak :)
milimadami
09 Nisan 2016, 14:30
Konfor, yakışıklılık, sürüş vs. herkes memnun da kaç krş yakıyor bu gergin Canavar :)
100 küsür km'de benim yakıt için yorum yapmam yanlış olur. ancak daha fazla km yapmış arkadaşlar varsa yorumlasınlar tabiki. Ama tadını alan motorun üstünden inip foruma girmiyor :D alet gergin...
Philippe
09 Nisan 2016, 16:32
@milimadami hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Koruma takozlarını kaça mal ettiniz acaba. Çok güzel durmuşlar
j0hnwick
09 Nisan 2016, 18:22
jOhnwick'e.
Hayırlı olsun.
Kumandaların üstündeki ışıklar ne renk ?
zafer6n
09 Nisan 2016, 20:20
Daha önce motorun 5000 devirde 115 yaptığını söylemiştim bir arkadaş en az 7000 dır demişti aynen dediği gibi 7000 de 115 yapıyor motor :)
SAZMAN
09 Nisan 2016, 21:38
Daha önce motorun 5000 devirde 115 yaptığını söylemiştim bir arkadaş en az 7000 dır demişti aynen dediği gibi 7000 de 115 yapıyor motor :)
5000 devir 115 yapsa zaten sınıfında rakipsiz olurdu ben de şaşırdım. Ama 7000 devirde 115 te kötü değil.
zafer6n
09 Nisan 2016, 23:53
Arkadaşlar bugün motorun lastik basınçlarını kontrol ettim arka lastik 45psi ön 38 di sanırım.yere bıçak sırtında basıyordu lastikler şüphelenip kontrol ettim rakamlar oldukça yüksek.ön 30 arka 32 yaptım bence daha iyi oldu.tabiki araştırıp yaptım bunu motora ait kitapçık olmadığı için internetten araştırdım.siz ne dersiniz ?
Philippe
10 Nisan 2016, 00:29
Arkadaşlar bugün motorun lastik basınçlarını kontrol ettim arka lastik 45psi ön 38 di sanırım.yere bıçak sırtında basıyordu lastikler şüphelenip kontrol ettim rakamlar oldukça yüksek.ön 30 arka 32 yaptım bence daha iyi oldu.tabiki araştırıp yaptım bunu motora ait kitapçık olmadığı için internetten araştırdım.siz ne dersiniz ?
Motoru alırken bana ön 33 arka 36 demişlerdi denemek lazım
milimadami
10 Nisan 2016, 12:00
@milimadami hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Koruma takozlarını kaça mal ettiniz acaba. Çok güzel durmuşlar
Koruma takozları motoru aldığımda üzerinde takılı olarak geldi. Sanırım 150 tl fiyatı var. Şirinevler Vale Moto'dan fiyat bilgisi alabilirsiniz. Motoru aldığım bayi.
kara_kule
10 Nisan 2016, 12:20
yabancı forumlarda bazı kullanıcılarım sert olan debriyaj kolundan şikayetçi olduklarını okumuştum,eğer öyleyse şehir içi trafiğinde ızdırap olur
Ben gergin aletimi almadan önce moto galeri maltepede test sürüşü yaptım. 1200 önde olan bir makina ile gayet yumuşaktı. Belki yag değişiminde debriyaj yumusuyodur.
Shinky
10 Nisan 2016, 22:18
gergin alet sahipleri konuyu biraz canlandırın lütfen...
zafer6n
11 Nisan 2016, 09:52
Herkese güzel bir hafta dilerim.Hafta sonu motorla bol bol zaman harcadım.Kilyos tarafına bir gezimiz oldu.Motorla ilgili daha önceki olumlu düşüncelerim devam ediyor fakat ; :) motorun 1.vitesi çok kısa aralığa sahip ben hiç kullanmıyorum desem yeridir ciddi rampa olduğun da 1.vitese atma gereği duyuyoroum.Yine 2.ci vites çok çabuk tüketiyor kendini güç geliyor motor çok çabuk devir alıyor ama gidişe yeteri kadar yansımıyor.Ön dişli büyütmek sizce nasıl olur.Garanti bozulur mu ? Uyumlu dişliyi bulabilir miyiz ?
Bir de kafa garenajından (sanırım?)ses gelme durumu var siz de de var mı? Elimle göstergenin olduğu kısmı tuttuğum da ses azalıyor gibi geldi bana.
tigermbz
11 Nisan 2016, 10:02
çin işi üretim bandının getirileri var gözlemlerime göre.
gösterge panelinin vidalarını sıkmanı öneriririm, hatta hayati noktaların da gözden geçirilmesi gerek (servis kontrolünde)
tnt250 için de vites aralıklarının kısalığından şikayetçi bazı arkadaşlar
ancak 1. vites 40, 2. vites 80 yapıyor ki çok ta kısa sayılmaz; tnt 25 te kaç bu değerler?
işin aslı bu motosikletler biraz daha hız yapardı, bu belli
herhal fazla zorlanmasın ve her devir aralığında gücünü hissettirsin diye böyle bir yöntem belirlediler
Trt 250 11000 çeviriyio bizimkiler 10000 den önce kesiciye giriyor; yinede yazdığınız hızları test motoru tnt 25 yaptı. Kendi makinam rodajda olduğu için gazlamadım.
Banada biraz kısa geliyor vites araları.
Evt orta devirlerde kafa grenajında motor yükte ise ses var. Ama rahatsız edici değil.
Kullanım kılavuzu için mesaj çekmiştim bir kaç gün içerisinde web sayfasına .pdf olarak yükleneceğini söylediler.
http://www.benelliturkiye.com/kullanim-kilavuzlari TNT 250 ve TNT 600 mevcut bilginize.
Ruling
11 Nisan 2016, 11:29
Fotoğraf veya video yok mu forumdaşlar yükleyince canlansın biraz burası
motokeyf
11 Nisan 2016, 11:39
Fiyatı şu anki kurla 8730 TL yapıyor. Bana göre eder, tabi servis iyi olursa... Deposunun 17 litre olması da ayrıca güzel.
İçim Yandı Arkadaş :S
Dolar kuru 1 yılda 1 Milyar fazla etti fiyatı vergilerde cabası :( allahtan distribütör firma (mjgroup) fiyatı yükseltmedi.
fatih.
11 Nisan 2016, 12:00
canlandırın buraları beyler videolar fotolar havada uçuşsun..=)
...garip...
11 Nisan 2016, 12:02
http://urun.n11.com/koruma-demiri/koruma-topuzu-karbon-desen-P97940760.
Arkadaşlar merhaba, sizce bu takoz makinaya uyar mı? Yuvası vidası tam oturur mu, sağlamlık olarak güven verir mi? Maalesef firma malatyada olduğu için gözle gorup bisey istemedim, öngörülerinize ihtiyaç duydum. Şimdiden teşekkürler
muratkidiri
11 Nisan 2016, 12:10
Fotoğraf isteyen arkadaşlar için.. :)
http://i.hizliresim.com/v5lDvm.jpg
Emreerol
11 Nisan 2016, 15:22
Kullanım kılavuzu için mesaj çekmiştim bir kaç gün içerisinde web sayfasına .pdf olarak yükleneceğini söylediler.
http://www.benelliturkiye.com/kullanim-kilavuzlari TNT 250 ve TNT 600 mevcut bilginize.
Az önce yüklendi Tnt 25 kullanım klavuzu :)
Blindfire
11 Nisan 2016, 15:52
Yakıt durumu nasıl arkadaşlar ?
...garip...
11 Nisan 2016, 20:14
Arkadaşlar bugün itibariyle istanbul poyraz motordan fatura geldi. İlk iki tekerimiz siyah oldu.
Axa sigorta zorunlu trafik:915tl
Groupama motokasko:805
Çarşamba günü de trafik ruhsat plaka işlemleri tahminen 230-240 tutar diyolar.
Plakayı takınca ufak ufak bakcaz nası gidiyo nasıl duruyo.
Güler yüz ve ilgilerinden dolayı Poyraz Motor a çok teşekkürler burdan.
Ayrıca en özel teşekkür hem bu motora karar verirkende alırken de hep destekçi ve yanımda olan Crazy_Sprint abime. Cansın, adamsın. Allah daha daha güzellerini sana nasip etsin benim 25 yıllık motor sevdalısı Abim. Seni de rüyalarındaki makinaların üstünde görünce kendime olduğumdan daha mutlu olucam :))
Alana alacak olana herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler.
Tekeriniz düz bassın...
Crazy_sprint
11 Nisan 2016, 20:22
Hayırlı olsun tekrardan iyi günlerde kullan ...garip... Ne ister benimde almamı :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO