Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250 SL Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
oluroyle
15 Aralık 2014, 12:43
durup durup , konuyu açıp motora bakıyorum..Çok bakınca sempatikleşiyor :mrgreen:
CanKarsiyaka
15 Aralık 2014, 15:16
250 Sl 5 değil 6 vites hocam yanlışınız var . :) Cbr , Sl'den daha kalıplı bir motor orası kesin , lakin cbr 250 de 13500 edecek kadar bir motor değil orasıda ayrı bir mevzu . 2013 te cbr 250 10500 civarındayken 2014 başından ortasına kadar 13500 olup sadece fiyatı arttı , parasıyla beraber teknolojiside artsaydı eyv. derdim o zaman . Kawasaki 250 Sl benim gözümde ince yapılı geldi baya . Uzun boylu ve kilolu arkadaşların kesinlikle rahat edemeyeceğini düşünüyorum . Ama başlangıç için veya 125-150 den sonra geçilecek ufak güzel ara bir makine gibi . Artı olarak cbr 250den +10 kg hafif olmasıda motorun yakıtta biraz daha ekonomik olmasınıda sağlayabilir . Top speed mevsuzuna bir şey diyemiyceğim . :)
Vites konusunda okuduğum bi derginin yazısında görmüştüm ayni yazdiklarimi yaziyordu.Cbrnin teknolojisi artti nasil derseniz 2013 cbr 23.7bg verirken 2014 cbr 27bg veriyor 2013 cbr 173de kesiciye girerken 2014ü 181de kesiciye girmedi şahsen gördüm. gören 1-2 arkadaşım daha var. fiyat konusu herkesin düşüncesi kendine girmem bile o konuya :)
googleye cbr250r hp yazarsanız görürsünüz vikide bile23.7 bg yaziyor...
http://www.surfsidemoto.com/images/11_Honda_CBR250R_Slip_Specs.jpg
A.Volkan
15 Aralık 2014, 15:43
Yamaha r25 inde 35 beygir olduğu söyleniyor.
Ezio41
15 Aralık 2014, 23:28
Beğenmedim.Bune ya eski kasa cbr125 gibi celimsiz.173arkadas bile büyuk kalmış.Arka sele çok küçük.Yav bu olmamış ya :)
Benim altımda bile motor küçük durdu , kaldı ki uzun boylu ve yapılı birisi binde altına kelebek kalmış gibi durur . :P
Merhaba,
motoru beğenmedim :cyclopsan
Zevkler ve renkler tartışılmazdır . :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
bi canli göremedik, istanbulda gidip görebileceğimiz elinde bulunan bayi bilen varmı?
eski kasa cbr125 benzetmesi biraz abartı gibi, aks mesafesi ise mevcut kasa cbr 125 gibi cbr250 den kısa3-4 cm galiba.
CBR125 nin eni cbr250 ile aynı daha hoş, adam gibi gözükmesini 140/110 lastiklere ve CBR125 gibi güdük kalmayan görece normal aks mesafesine borçlu
Cbr ile aralarında çok boy farkı olmasada , dediğiniz gibi cbr 250 daha kalıplı gösteriyor kendisini arka lastiğin 140 olmasından dolayı .
bu fıstığı başlangıç motoru olarak seçtim. gün sayıyorum....
Hayırlı olsun diyelim şimdiden . :)
durup durup , konuyu açıp motora bakıyorum..Çok bakınca sempatikleşiyor :mrgreen:
Canlı görürseniz belki , o zaman daha çok sempatik gelebilir . :P
Vites konusunda okuduğum bi derginin yazısında görmüştüm ayni yazdiklarimi yaziyordu.Cbrnin teknolojisi artti nasil derseniz 2013 cbr 23.7bg verirken 2014 cbr 27bg veriyor 2013 cbr 173de kesiciye girerken 2014ü 181de kesiciye girmedi şahsen gördüm. gören 1-2 arkadaşım daha var. fiyat konusu herkesin düşüncesi kendine girmem bile o konuya :)
Benim bildiğim eski kasa cbr 250'nin 26 hp oluşu , yeni kasanın ise 1.5 hp'lik artışla 27.5 hp olduğu . :)
Yamaha r25 inde 35 beygir olduğu söyleniyor.
36 hp yazıyor teknik detaylarında . :)
dyavol-77
15 Aralık 2014, 23:58
181km/h ve CBR250...kesiciye de girmedi...daha da giderdi yani (büyük ihtimalle yol bitti)...:queen::cherry::mrgreen:
eğer bu fiyata kawa bunu satar
yamaha da tracer 900 satarsa 2016 da honda yı seyredin bu piyasayı allak bullak eder
tekrar pazardaki payı eline alır
ben bildim bileli kime sorsan japon dediğin zaman honda der başka birşey demez(teknik deytay bilmeyen motorun m sinden anlamayan...)
ama güzel motor iyatı güzel eğer zam yapmadan 6 ay satsınlar bu motoru üretmeye yetiştiremezler köfte ekmek gibi gider
dyavol-77
16 Aralık 2014, 00:06
eğer bu fiyata kawa bunu satar
yamaha da tracer 900 satarsa 2016 da honda yı seyredin bu piyasayı allak bullak eder
tekrar pazardaki payı eline alır
ben bildim bileli kime sorsan japon dediğin zaman honda der başka birşey demez(teknik deytay bilmeyen motorun m sinden anlamayan...)
ama güzel motor iyatı güzel eğer zam yapmadan 6 ay satsınlar bu motoru üretmeye yetiştiremezler köfte ekmek gibi gider
Köfte-ekmek pahalı yahu...peynir-ekmek olmasın ''o''....:)
mete_han
16 Aralık 2014, 00:15
grenajlı makinadan hep kaçındım beyler iri kıyım kilolu göbekli bir gençlik ve jenerasyon var şunları iri yapsalar ne olur ninja satışları mı düşer çok merak ediyor...
yaw al sana 250 cc kawa grenaj vs karıştır o kadar
konu açtın alırsın artık bi tane
sana da artık 250 cc yakışır
sat şu cbf i yeter senden çektiği
mete_han
16 Aralık 2014, 00:29
aga benim kafa karışık...bi heves ediyorum sonra düşünüyorum en basitinden bir diz örtüsü bile kullanamayacağım aklıma geliyor depo kılıfı takamıycam stres yapıcam gibi sanki valla leyla oldum bu seçim konusunda...
aga benim kafa karışık...bi heves ediyorum sonra düşünüyorum en basitinden bir diz örtüsü bile kullanamayacağım aklıma geliyor depo kılıfı takamıycam stres yapıcam gibi sanki valla leyla oldum bu seçim konusunda...
sonunu düşünen kahraman olmaz metoşş
bu kadar düşünme bak 40 a merdiven dayadın daha ne kadar motora binecen yakında baston bakmaya başlarsın sen
al kafana göre bi inazuma bak keyfine ya 2 yıl bin sonra sat hiç büyük makinam olmadı deme
ilerde pişman olursun bu günler geri gelmez bak bana asıldım krediye çektim gral makinayı 1 sezon binsem gene bana yeter
keyfimi çıkarayım bu günlerin daha da 31 yaş geri gelmeyecek bi
gürcisten kardeniz turu
2016 da da bi paris e kadar giderim sonra ömür boyu motora binmesem de gam yemem
Sokollu
16 Aralık 2014, 00:57
Yazık la bu Kawasaki'ye. Kaderi Hyosung gibi olacak herhalde. :sunny: Ona frenleri tutmuyo dediler, buna da grenajları düşüyor diyorlar :) "Yedek parça ve bakım fiyatları kol gibi " klişesi bitti, bu başladı :) Hayırlısı :bounce:
SULH
16 Aralık 2014, 01:02
far gsxr gibi olmuş. kuyruk gayet hoş. tek silindir makinanın hakettiği fiyat. hatta kawasakinin pahalı olduğunu varsayarsak gayet iyi bi fiyat.
CanKarsiyaka
16 Aralık 2014, 12:17
181km/h ve CBR250...kesiciye de girmedi...daha da giderdi yani (büyük ihtimalle yol bitti)...:queen::cherry::mrgreen:
evet arkadasim ayni şekilde ama yol bitmedi öndeki araba cekilmediği için yavaşladım forumda flame(alper abi) diye biri var belki taniyorsun 182de kesiciye girmedi onun sürdüğü cbrda :)) eğer göstergeyi gösterebilcek bir şekilde sj4000i takabilirsem senin için video bile çekicem :))
Ezio41
16 Aralık 2014, 20:53
grenajlı makinadan hep kaçındım beyler iri kıyım kilolu göbekli bir gençlik ve jenerasyon var şunları iri yapsalar ne olur ninja satışları mı düşer çok merak ediyor...
mete_han abi sana anca Suzuki Dl-650 Vstorm gider , boşver cbf 150'yi . :P
Diz örtüsünü , depo kılıfını ne yapacaksın abi . Bunlar Cbf'e özel şeyler artık . :P
Yazık la bu Kawasaki'ye. Kaderi Hyosung gibi olacak herhalde. :sunny: Ona frenleri tutmuyo dediler, buna da grenajları düşüyor diyorlar :) "Yedek parça ve bakım fiyatları kol gibi " klişesi bitti, bu başladı :) Hayırlısı :bounce:
Kullanıcı sayısı arttıkça motorda neler olacak zamanla göreceğiz . :)
far gsxr gibi olmuş. kuyruk gayet hoş. tek silindir makinanın hakettiği fiyat. hatta kawasakinin pahalı olduğunu varsayarsak gayet iyi bi fiyat.
Kawasaki , bu fiyat politikasına göre gayet uygun bir fiyatı var . :)
GP500-1st
16 Aralık 2014, 21:22
euro 3 tl oldu, fiyat 13.000 ü geçti
uygun fiyatlı kawasaki serabı gördük galiba:P
Tsubasa
16 Aralık 2014, 21:57
yorumlara bak. hayallere bak :D
fukura hayalleri diz örtüsüymüş, ayak pedleri gerideymiş falanmış filanmış.
abi al bi enduro makine cbf 600 f650gs filan. işin gücün iktisat.
bıktım senin cbf 150lili resimlerinden.
gecen gün arkadaşa koruma demiri arıyorum google da cbf 150 diye aratınca cbf le resimlerin cıkıyo.
artık nasıl bir bütünleştiysen cbfle google arama motoru bile seni cbfle bütünleştirmiş artık
fatih yazmış bak.
40 yaşına geldin harbiden
hala ona binmem buna binemem bu fazla yakıyo bunun parcası pahalı.
2 gün sonra askerim geldiğimde adam akıllı motor almış ol mete emmi, sana 25 mayısa kadar süre veriyorm :D
yoksa o cok sevdiğin cbf 150 yi daga kaldırıcam calacam molotof attırıcam.
tehditte edeyim gitmeden içimde kalmasın
Sabırsız
16 Aralık 2014, 22:46
Motosiklet 5 vites ve topspeedi 143 olduğu için cbr önde benim gözümde.Kücücük yahu cbr125 gibi kalıbı var.fiyat ucuz çünkü sl demek slim lightweight demek imiş... 250cc diye görmüyorum bile.
Hocam çok güldüm ya bır arkadas 168 yazmış youtubedeki top sprey videolarını izleyin derim 170 küsür
A.Volkan
16 Aralık 2014, 23:14
Merkezden açıklama geldi.Şubata kadar dolarıda euroyuda indirirler.
Ezio41
16 Aralık 2014, 23:42
Kurlar artmaya böyle devam ederse , kawasaki bi tane bile satamaz . :P
Murat.K.
17 Aralık 2014, 15:55
Sonunda aldık bakalım.... Z-Motorda kalan son Ninja 250SL :)
http://s21.postimg.org/uvfljfh6v/kawasaki.jpg (http://postimg.org/image/rbtntmegz/full/)
ücretsiz resim barındırma (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)
TOTEMONS
17 Aralık 2014, 17:19
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Çok mükemmel bir seçim yapmışsınız.
sariyeron
17 Aralık 2014, 17:37
Maşallah motor harika duruyor. İyi günlerde kasasız belasız kullanın inşallah.
CanKarsiyaka
17 Aralık 2014, 18:00
Hocam çok güldüm ya bır arkadas 168 yazmış youtubedeki top sprey videolarını izleyin derim 170 küsür
hocam izlediğiniz videoyu atarmısınız...
A.Volkan
17 Aralık 2014, 18:02
Kurlar artmaya böyle devam ederse , kawasaki bi tane bile satamaz . :P
Euro 2.90 :) sıkıntı yok kardeşim.
YBRMANİA
17 Aralık 2014, 18:08
yahu bu nedir 250 sınıfında hele şu kawasaki ye bak nınja 250 nınja 300 nınja 250 sl alternatif çok fiyat da çok çözemedim :silent:
Ezio41
17 Aralık 2014, 20:33
Euro 2.90 :) sıkıntı yok kardeşim.
Kawasaki ve Ktm gibi motorlar hep neden euro üzerinden yapıyorla fiyatlarını anlamıyorum . Fiyatlar Yamaha ve Honda gibi sabit olsa daha bi güzel olacak . :)
yahu bu nedir 250 sınıfında hele şu kawasaki ye bak nınja 250 nınja 300 nınja 250 sl alternatif çok fiyat da çok çözemedim :silent:
250 cc'de fazla alternatif olmadığı için adamlar fırsat bu fırsat diyip , yeni modeller sürdüler işte . Bence güzelde oldu , böylece diğer markalar arasında rekabette oluşacak ve fazla zam yapamayacaklar diye düşünüyorum . :)
neonxc
17 Aralık 2014, 23:54
Artık yalnız değilim :)
Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.
kawa_20
24 Aralık 2014, 23:40
Bu parti gelen Ninja 250SL motorlar artık bitmiş. Z moto'nun elinde kalmamış. Yeni parti Şubat ayı sonunda gelecekmiş.
ABS.li model sadece özel sipariş ile geliyormuş. Türkiye'ye hiç ABS.li model ithal edilmemiş.
ABS.li model almayı düşünen arkadaşların da önceden sipariş geçmesi ve % 30 kapora vermesi gerekiyormuş.
Fuarda da fiyatların değişmeyeceğini söylediler, bu lansman fiyatları geçerli olacakmış.
Motoru alma şansı olan arkadaşlara hayırlı olsun. Keyifli ve güzel sürüşler.
Yiğit_
25 Aralık 2014, 00:27
Merhaba seneye bendemi alsam diye düşünmeye başladım şimdi r25'e param yetmezsse:wiinkk:
Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz aletten ben biraz boylu poslu biriyim 185 boy var ufak kalırmı ki bize
neonxc
25 Aralık 2014, 00:33
Bu parti gelen Ninja 250SL motorlar artık bitmiş. Z moto'nun elinde kalmamış. Yeni parti Şubat ayı sonunda gelecekmiş.
ABS.li model sadece özel sipariş ile geliyormuş. Türkiye'ye hiç ABS.li model ithal edilmemiş.
ABS.li model almayı düşünen arkadaşların da önceden sipariş geçmesi ve % 30 kapora vermesi gerekiyormuş.
Fuarda da fiyatların değişmeyeceğini söylediler, bu lansman fiyatları geçerli olacakmış.
Motoru alma şansı olan arkadaşlara hayırlı olsun. Keyifli ve güzel sürüşler.
Teşekkürler :)
Hocam siz abs model için kapora verdiniz sanırım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Merhaba seneye bendemi alsam diye düşünmeye başladım şimdi r25'e param yetmezsse:wiinkk:
Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz aletten ben biraz boylu poslu biriyim 185 boy var ufak kalırmı ki bize
Honda cbr den bir kaç cm küçük. Teknik veriler aklımda değil ama çok bir fark yoktu. Fotoğrafta gerçekte olduğundan daha kötü duruyor.
Benim boyum 1.83 ve 75 kg ağırlığındayım. Şimdi diğer motorları kullanmadığım için kesin konuşmak istemiyorum. Ama şuana kadar menmunum.
kawa_20
25 Aralık 2014, 01:27
Henüz kapora vermedim. Hafta sonu kararımı vereceğim. ABS istiyorsam eğer; Aralık ayı sonuna kadar sipariş vermem gerekiyormuş.
ABS gerçekten gerekli midir ? Olsa iyi olur diye düşünüyorum.
Normal frenlemede farketmez, ancak acil durumlarda panik frenlemede işe yaradığı yazılmış.
Motorsiklet kullanımında sürücüden bağımsız olarak bozuk yol şartlarında, kumlu, kaygan zeminde sert frenleme ciddi düşmelere neden olabiliyormuş. ABS bu durumda kilitlenmeyi engelleyerek güvenli duruş sunuyormuş.
http://www.iihs.org/iihs/brochures/motorcycle-abs-why-you-want-to-ride-with-it
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
2014 Kawasaki Ninja 250SL Avantajları ise;
1-Uygun Fiyat
2-Elektrik Mühendisliği - Motor Performansı
http://newsautorev.com/wp-content/uploads/2014/05/2-Advantages-of-2014-Kawasaki-Ninja-250SL.jpg
3-Full Dijital Gösterge
http://newsautorev.com/wp-content/uploads/2014/05/3-Advantages-of-2014-Kawasaki-Ninja-250SL.jpg
4-Akıllı ısı Yönetimi : Motor ısısını hava kanalları aşağıya yönlendiriyormuş.
http://newsautorev.com/wp-content/uploads/2014/05/4-Advantages-of-2014-Kawasaki-Ninja-250SL.jpg
5-Unitrak Ayarlanabilir Süspansiyon : 5 tane opsiyon varmış.
http://newsautorev.com/wp-content/uploads/2014/05/5-Advantages-of-2014-Kawasaki-Ninja-250SL.jpg
6-ABS Seçeneği
http://newsautorev.com/wp-content/uploads/2014/05/6-Advantages-of-2014-Kawasaki-Ninja-250SL.jpg
7- İnce Yapısı ve Hafif Göve Yapısı :
http://newsautorev.com/wp-content/uploads/2014/05/7-Advantages-of-2014-Kawasaki-Ninja-250SL.jpg
Kaynak : http://newsautorev.com/advantages-2014-kawasaki-ninja-250sl.html
Murat.K.
25 Aralık 2014, 09:21
Motorumu alalı yaklaşık 2 hafta oldu. Havalar, iş güç derken çokta binemedim. Lakin sıfırdan Başlayan biri olarak şunu söyleyebilirim : iyiki bu modeli almışım. Ağırlık çok iyi. 173 boy 86 kilo doğal olarak hafif göbekli bir yapım var. Eh yaşta 35i geçti. Motor altımda kaybolmuyor. Dengesi muhteşem, düşürmüyüm korkum yok. Ağırlığına rağmen manuel manevra çok rahat yani dar alanda gazsız kendim iterek döndürülmesi. Muadil markaların durumunu bilmiyorum ama 250 segmentinde bir şey arıyorsanız adres doğru.
Abs? Keşke Abs alsa idim dediğim oldu ama Tecrübe yetersizliğinden. Kullanmayı bilen Dostlarım gerek yok diyorlar.
Sokollu
25 Aralık 2014, 18:28
İstanbul Avrupa Yakası'nda hangi servise götürüyorsunuz Ninjalarınızı ? Kawasaki sitesinde Göktürk tarafında bir tane gözüküyor. Gidip de beğendiğiniz bir servis var mı ?
Karalı
25 Aralık 2014, 18:47
İstanbul Avrupa Yakası'nda hangi servise götürüyorsunuz Ninjalarınızı ? Kawasaki sitesinde Göktürk tarafında bir tane gözüküyor. Gidip de beğendiğiniz bir servis var mı ?
Ortaköy de daytona var floryada mekanik servis beşir Özbay var
ben beşir usta'ya gidiyorum memnunum boş beleş iş yapmaz gereken neyse onu yapar
Sokollu
25 Aralık 2014, 18:53
Ortaköy de daytona var floryada mekanik servis beşir Özbay var
ben beşir usta'ya gidiyorum memnunum boş beleş iş yapmaz gereken neyse onu yapar
Sağolasın. Ninja piyasada azalmaya başladı nereye gidiyo bu kadar motor anlamadım. Yeni Cbr 250 kullanıcısıyım. (motor eski de bende yeni). Kawasakiyi hep merak etmişimdir.Dünya kadar boş laf var forumlarda klişelerle dolu. Kullanmak istediğim motorlardan biri. Umarım SL modeli tutar da çeşitlilik olur sokaklarda.
mehmet188
10 Ocak 2015, 15:24
Arkadaşlar 250 SL mizi aldık şükür,darısı kavuşmayı bekleyenlerin başına. Lakin bütün işlemleri kendim hallettim ve bir tek plakayı takma veya taktırma kısmı kaldı. Alan arkadaşlar nasıl taktılar veya nerde taktırdılar bilgi verebilir mi?
Kazasız sürüşler cümleten
Murat.K.
11 Ocak 2015, 20:43
Arkadaşlar 250 SL mizi aldık şükür,darısı kavuşmayı bekleyenlerin başına. Lakin bütün işlemleri kendim hallettim ve bir tek plakayı takma veya taktırma kısmı kaldı. Alan arkadaşlar nasıl taktılar veya nerde taktırdılar bilgi verebilir mi?
Kazasız sürüşler cümleten
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
AEA 250SL videosunu bugün çekti ne zaman yayınlanır bilemem
alpy83
11 Ocak 2015, 20:51
AEA 250SL videosunu bugün çekti ne zaman yayınlanır bilemem[/QUOTE]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Herkese selamlar, bugun saat 4 civarı anadolu yakası küçükyalı sahilde gördüğüm ninja 250sl inceleme içinmi geziyodu sahilde acaba. Bu arada motoru nasıl buldu aea. Saygılar.
Murat.K.
12 Ocak 2015, 09:23
video Riva tarafında çekildi. AEA nın yorumlarını video yayınlanana kadar spoiler olarak paylaşmak hoş olmaz sanırım. Her ne kadar çekimi ve Yorumları bire bir Görmüş olsam bile bir bütün olarak video nun yayımlanmasını merak ile beklemekteyim.
Ekibi muhteşem. Bu işten ciddi bir kazançları yok, hepsi canla başla "bizler" için uğraşıyor. Sabah 6 da hazırlanan ekip akşama kadar çalıştılar ve gördük ki hiç markaya veya firmaya Bağımlı olmadan motor sporları ile uğraşan kullanıcılara tarafsız bilgi vermeye, reklamdan - kandırmacalardan uzak doğru bilgi aktarmaya çalışıyorlar.
Dişimizden tırnağımızdan artırıp alacağımız motorlar içinden seçim yaparken reklam kokan hareketler yerine gerçekler ile bizleri yönlendirmeye çalışıyorlar.
Önümüzdeki haftalarda video yayınlanır. Merakla bekliyorum
alpy83
12 Ocak 2015, 16:58
benim gibi kafası iyice karışmış olanlar için çok önemli olacak bu video. Z250sl ile bu model arasında kalmış bi kişi olarak merakla bekliyorum.
The Best
13 Ocak 2015, 12:24
Arkadaşlar merhaba bende kawasaki sl ve z250sl modellerini düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.
henüz motorum 3 aylık 3500 km de :) Onunda 15.000 yaptıktan sonra bende kawasaki ailesine katılmayı düşünüyorum.
rodaj doneminde pek anlaşılmaz ancak lastiklerini nasıl buldunuz motorun ?
kutsalkutlu
13 Ocak 2015, 14:27
barkın reyiz gönder videoyu da nasılmış bi bakalım :)
Murat.K.
13 Ocak 2015, 14:34
lastikler dunlop, AEA ekibi lastikleri çok beğendi. değiştirmemize gerek var mı diye sorduk. şu anda hiç düşünmeyin dediler...
skolyusk
13 Ocak 2015, 19:59
Bende kawasaki almaya karar verdim ama ninja250sl ve z250sl arasında kaldım. Sizce hangisi dersinz
mephamd
13 Ocak 2015, 20:12
Ikısı aynı. Biri çıplak biri pacalı don giymiş.
Tarzmeselesı.
Ben z250 seviyorum.
Murat.K.
17 Ocak 2015, 00:04
Bugün AEA ekibi bir kez daha motoru çekim aldılar. Haftaya video yayınlanacakmış. Bir çok kişinin merakı giderilmiş olacak.
Karalı
17 Ocak 2015, 00:12
Rodajını yapıp verseydin daha iyi olmazmiydi borko vurmuştur kırbaç'ı
Ezio41
19 Ocak 2015, 00:43
Euro 2.69 şuan , fiyatı 11800 e düştü , alacaklara duyurulur . :cherry:
skolyusk
19 Ocak 2015, 00:51
ninja250sl yi test ettim. cbr250r sürmüşlüğüm var uzun bi süre. ninja 250slnin frenleri cbr250r çok güzel frenlerin kalitesi çok güzel lastikleri güzel
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO