PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LS2 FF396 KASK ŞİKAYET

ENGİN REİS
12 Kasım 2014, 19:39
http://i.hizliresim.com/Nb7mok.jpg (http://hizliresim.com/Nb7mok)

Arkadaşlar resimdeki kask var bendede.fakat şişebilen yan padler var.bunlar arızalandı ve 10 km hızla giderken kask aynadan yere düştü ve desenli kısım kavladı ve soyuldu.şikayette bulunabilecegim bir yer var mı acaba?

RunemagicK
12 Kasım 2014, 19:59
pedleri anladımda yere düşmesinin nesini şikayet ediceksin.

Macit250
12 Kasım 2014, 20:08
Birden bi gülme alıyo beni

telike
12 Kasım 2014, 20:18
10 km hızla giderken kask aynadan yere düştü ve desenli kısım kavladı ve soyuldu.şikayette bulunabilecegim bir yer var mı acaba?

10km hız? aynada? yere düştü? tabi haliyle kavladı.. şikayet ediceksin.
neyi kaskı mı şikayet ediceksin yoksa kaskı 10km hızda tutmayan aynayı mı?

Dash_1905
12 Kasım 2014, 20:24
Merak ediyorum şürüş halindeyken kaskun aynada ne işi vardı. Benim bildiğim kask kafada olur?

jackalxi
12 Kasım 2014, 21:06
Alacağın cevabı şimdiden söyleyeyim "Kullanıcı Hatası"

sefasahin
12 Kasım 2014, 21:11
Öncelikle o kask aynada dolaşırsa yere düşmesi gayet normal.ikincisi 2-3 bin tlyede kask alsan kullanıcı kılavuzunda kazada,düştüğünde kaskta herhangi bir deforme olduğunda mutlaka bir daha takmamanız söylenir.Burda kanuna aykırı birşey yok.

shooter1
12 Kasım 2014, 23:01
ayna kask ?

serkanADH13
13 Kasım 2014, 00:20
Yerinde Olsam Bende Şikayet Ederdim,
MOTOSİKLET HIZ SINIRI 5 KM OLMALIDIR,

5 km hızla gitseydim kavlayamazdı :)

mitili
13 Kasım 2014, 00:22
Ben de ayna kaskı aldım ama durmuyor meret. Özellikle yağışlı havada kayıp düşüyor :( Tavsiye etmiyorum. Kafa kaskı daha iyi diyorlar onu bir araştıracağım.

merkezkale
13 Kasım 2014, 00:26
düşünce mi kavladı, kavladıktan sonra mı düştü. keşke kaskı yerden almadan önce olay yerine haber verseydin.

telike
13 Kasım 2014, 00:42
Yerinde Olsam Bende Şikayet Ederdim,
MOTOSİKLET HIZ SINIRI 5 KM OLMALIDIR,

5 km hızla gitseydim kavlayamazdı :)

Ben de ayna kaskı aldım ama durmuyor meret. Özellikle yağışlı havada kayıp düşüyor :( Tavsiye etmiyorum. Kafa kaskı daha iyi diyorlar onu bir araştıracağım.

düşünce mi kavladı, kavladıktan sonra mı düştü. keşke kaskı yerden almadan önce olay yerine haber verseydin.

AHAHAHAHAHAHAH ASJDFHKAJHFKJASHDFKJASHDKAS AHAHAHHAA OFFFF NE GÜLDÜM YA :queen: :queen: :queen: :queen:

solmyr
13 Kasım 2014, 00:49
bana espiri bırakmamışsınız be. :pale:

serkanADH13
13 Kasım 2014, 01:27
Aslında KAVLAMAYAYDI EYİYDİ,,,

Belkide KAVLAMIŞ daha KALİTELİ olabilir :)

Mr.[T]
13 Kasım 2014, 01:32
adamla amma dalga geçmişsiniz yav.insan gibi birşey sormuş kardeşimiz. ben doğru yolu göstereyim:

on km hızla giderken kaskın aynadan düşmesi çok tuhaf olmuş.(Ls 2 ler 90 km hıza kadar aynaya yapışabiliyor çünkü bence kask üretim hatalı. hadi düştü diyelim kavlamış olması tam bir firma ayıbıdır(düşünce kavlayan kask mı olur aq) LS 2 nin bu konuda çalışmalar yaptığını duymuştum.aynadan düşmeyen modelleri 2015 te gelecekmiş diyolar.takip edin . geçmiş olsun

beko12345
13 Kasım 2014, 02:19
Ahahahahahahha

Neşem yerine geldi yorumları okuyunca :queen:

Hani hunharca gülüş vardırya ona yakın birşey oldu evde kendi kendime, artık bir ay ybr mı cbf mi konularına sinirlenmem :P

40yapar
13 Kasım 2014, 02:27
sorun kaskta değil kardeş. bu apaçilerin yazdıklarını da ciddiye alma. cbr600'ün aynalarında kronik bir sorun var, ne yaparsan yap kask durmuyor aynalarda. ilk fırsatta aynaları çıkar at, kaskı da aynaya değil koluna tak. göreceksin hiçbir sorun kalmayacak.

Mr.[T]
13 Kasım 2014, 02:29
sorun kaskta değil kardeş. bu apaçilerin yazdıklarını da ciddiye alma. cbr600'ün aynalarında kronik bir sorun var, ne yaparsan yap kask durmuyor aynalarda. ilk fırsatta aynaları çıkar at, kaskı da aynaya değil koluna tak. göreceksin hiçbir sorun kalmayacak.

kaskı koluna takmak,aynaları çıkarıp atmak ve apaçi olan bizmiyiz şimdi

adam kask aynadayken motor kullanmış ona takılıyoz gırgır olsun kardeşim.kask durduğu yerde düşse sen haklısın saygılar

40yapar
13 Kasım 2014, 02:33
;3476205']kaskı koluna takmak,aynaları çıkarıp atmak ve apaçi olan bizmiyiz şimdi

adam kask aynadayken motor kullanmış ona takılıyoz gırgır olsun kardeşim.kask durduğu yerde düşse sen haklısın saygılar

http://giphy.com/gifs/facepalm-conan-obrien-iGNiqAuwG9dwQ

Mr.[T]
13 Kasım 2014, 02:44
http://giphy.com/gifs/facepalm-conan-obrien-iGNiqAuwG9dwQ

kendi tuzağıma düştüm aq:thumleft:

telike
13 Kasım 2014, 03:01
ben de kola takma taraftarıyım. hatta ardçı kaskımı da diğer koluma takıyorum. ayrıca ben düşmediğim sürece kolumdan yere düşmüyor. geçen gün kafama takiyim dedim bu sefer de düşer de kafamı bi yere vurursam kask zarar görcek diye tedirgin oldum. 10 metre 10km/s hızla gittikten sonra hemen çıkarttım koluma taktım ohh

Macit250
13 Kasım 2014, 03:36
Dahada foruma girmez adam aferim :cherry:

telike
13 Kasım 2014, 03:46
Dahada foruma girmez adam aferim :cherry:

çözüm foruma girmemek değil
1-ekipmanına malına sahip çıkmak
2-ekipmanı uygun olan yerde kullanmak. (kaza anında o kaskın aynayı koruyacağını düşünmüyorum. mitili arkadaşın dediği gibi aynaya uygun aynayaı koruyacak bi kask almak)
3- mevcut kaskı da 3km/s hızla bile gitse hatta motorun üstüne oturduğunda çalıştırmadan önce KAFASINA TAKMAK
4-bizim gibi apaçi olmamak
saygılar.

Machair
13 Kasım 2014, 09:15
Ulen siz onları kolunuza mı takıyordunuz? Bende mağazada diyorum herkesin taktığı önü camlı, parlak desenli kocaman dirsekliklerden istiyorum diye, satıcı bana ufacık pedler veriyor lastikli. Şimdi oldu. Bende 1 adet daha LS2 alacağım. Ama bir sorum olacak. Benim motora 2 ayna koymuşlar. İkisine ayna kaskı almaya durumum yok. 1 tanesine alsam, diğer aynayı da söksem olur mu? Hem daha hızlı gider miyim?

Şaka bir yana 2 ay evvel Honda Yükselişte otururken içeri 2 keko girdi. Muhabbet şu;

- Birader KAFALIK var mı?
- Var. Nasıl bir şey bakmıştınız?
- Böyle normal bir şey. (Açık vitrindeki LS2 leri atladı. Kapalı vitrindeki Shoei lere baktı) Kaç kuruş bunlar?
- 400 den başlıyor.
- Oha bir kafalığa 400 verilir mi hadi hayırlı işler.

Zihniyet polis görürse sorarsa KAFALIK olsun. Yoksa o saçlarının arasından rüzgarın aktığı andaki özgürlük hissi için motor kullanıyor.

overcloud
13 Kasım 2014, 09:22
kask aynayı koruyormuş demek ki :P

YouSuffer
13 Kasım 2014, 09:45
Tamam vurmayın adam öldü:queen:

Potenza
13 Kasım 2014, 10:16
Aynada uretim hatasi var demek,100 km hiza kadar korumaliydi. Motorunuzu hemen satin. :))
Hihihi

telike
13 Kasım 2014, 10:18
- Birader KAFALIK var mı?

-lütfen o artık bir AYNALIK kafalık değil :D

ayrıca mantıklı.
dize takıyon "dizlik"
bileğe takıyon "bileklik"
kafaya takıyon "kafalık"
aynaya takıyon "10km/s hızda yere düşüyo :farao:"

zizulander
13 Kasım 2014, 10:19
Mıknatıslısı çıkacak bu model kaskların.
Onlarda kayma ve düşme sorunu olmuyor.
Bu model için diyecekleri tek şey kullanıcı hatası.

zihnigonen
13 Kasım 2014, 12:30
adamla niye dalga geçiyorsunuz kardeşim. adam aynayı kaç liraya aldı kim bilir? cık cık, ayıp.

Darkin
13 Kasım 2014, 13:03
İyi ki aynanızın kaskı varmış, çok geçmiş olsun.

tuna_tour
13 Kasım 2014, 15:06
sen hem LS2 ye dünya kadar para ver, hem aynada duramasın hem kavlansın, şu LS2 firmasının rezilliğine bak vizyonsuzluğuna bak !! bu arkadaşın servetine göz dikmiş alçak bir işletme bu LS2 bence avrupa insan hakları mahkemesine kadar gitmelisin dostum

ENGİN REİS
13 Kasım 2014, 16:54
gülmekten öldürdünüz beni yahu :D :D tamda beklenen cevaplar geldi valla :D

Macit250
13 Kasım 2014, 17:30
Bu tablo senin eserin engin reyiz

ENGİN REİS
13 Kasım 2014, 17:35
Bu tablo senin eserin engin reyiz

tamda istediğim tabloydu valla hakkınızı helal edin çok ama çok güldüm gözümden yaş geldi :)dün canım çok sıkkındı şimdi yorumları okuyunca düzeldi valla.iyi ki açmışım konuyu :)

Macit250
13 Kasım 2014, 17:44
Valla iyiki açmışın bizde günlük stresden uzaklaşıyoruz Ls2 sahiplerini görünce hehe .Allah kaza bela vermesin giden kask olsun reyiz

ENGİN REİS
13 Kasım 2014, 17:47
yok usta kask ile ilgili bir sorun :) konuya gelecek yorumları merak ettim oda tam bekledıgım gibi geldi 4 yıldır burdayım az cok tahmin edebiliyorum ve iyi güldüm valla herkesın eline sağlık :)

Mr.[T]
13 Kasım 2014, 18:12
yok usta kask ile ilgili bir sorun :) konuya gelecek yorumları merak ettim oda tam bekledıgım gibi geldi 4 yıldır burdayım az cok tahmin edebiliyorum ve iyi güldüm valla herkesın eline sağlık :)

bende dedim engin reis forum üyeliğini sildirip,interneti kapattırmış,bilgisayarı da camdan atmıştır yorumlardan sonra :)
adam dağ gibi arkasında duruyo açtığı konunun , Engin Reis renk kattın , ara sıra aç böyle konular deşarj olalım gerçi küfür de edemiyoz aq .ceza yemiyek diye:mrgreen:

Macit250
13 Kasım 2014, 18:25
Bizi denedin ve ne kadar espirili çocuklarız gördün mutlusundur umarım :santa:

Mr.[T]
13 Kasım 2014, 18:30
Bizi denedin ve ne kadar espirili çocuklarız gördün mutlusundur umarım :santa:

kendimi kullanılmış hissettim ::xcrying:

ENGİN REİS
13 Kasım 2014, 20:58
ayıpsın ya reel olarak bilmesemde sizleri hepiniz iyi kişiliklere sahipsiniz belli yani.güldük eğlendık işte :)

bılgısayar cok para usta atmaya kıyamam :D

berkcigdem
21 Kasım 2014, 05:20
http://i.hizliresim.com/Nb7mok.jpg (http://hizliresim.com/Nb7mok)

Arkadaşlar resimdeki kask var bendede.fakat şişebilen yan padler var.bunlar arızalandı ve 10 km hızla giderken kask aynadan yere düştü ve desenli kısım kavladı ve soyuldu.şikayette bulunabilecegim bir yer var mı acaba?

ama yorumlar benı bıtırdı gece gece baya güldüm ya :)

biyeybaraküs
20 Kasım 2015, 23:49
demek troll ha