Orijinalini görmek için tıklayınız : yamaha r6, honda cbr 600rr ,suzuki gsxr 600cc , kawasaki ZX-6R
SoNtekTekeR
02 Kasım 2014, 21:30
Konu başlığında belirttiğim gibi 600cc klasmanındaki 4 japondan hangisini neden tercih etmeliyim suzuki ve kawasaki servis sorunu varmış ve piyasa sorunu parça sorunu flan yoksa bi özeelliği var en iyi japon dedirdten özeeliği nedir kawasaki ve suzuki seçiyim diğer türlü honda cbr 600 ve yamaha r6 piyasa ve parça sorunu yok kalite ve performans olarak düşünürsek en iyisi ve nedeni nedir
ftkrblt
02 Kasım 2014, 21:56
bu makinalardan hangisiniseçerseniz seçin pek pişman olacağınızı sanmıyorum,yamaha ve honda da yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız keza servis sıkıntınızda olmaz,ancak yamaha r6 nın oturuş pozisyonu acayip sport,yani piste hazır asker,honda ile biraz daha rahat edebilirsiniz gibime geliyor,suzukiye gelirsek kesinlikle kötü bi motor değil ancak bırakın servis ve yedek parça sorununu çoğu Anadolu şehrinde satış olanağı bile yok yani bayi olarak yada ben denk gelmedim bilemiyorum,kawasaki suzukiye nazaran satış ve servis olanağı bi kaç tık önde,yamaha ile sorununuz olmaz zannetmiyorum honda ile hiç bi şekilde servis yedek parça sorununuz olmaz,ancak bana sorarsanız ben kawasakinin son zamanlarda ürettiğ makinalardaki kaliteyi diğer Japonlara göre daha iyi buluyorum,örneğin zx10r ve diğerleri arasında bence bariz malzeme ve işçilik kalitesi farkı var,600 lüklerdede bu böyledir diye düşünüyorum,hele ki kawasakinin z1000 i yokmu o çirkin şey benim aklımı alıyooo,alıp eve çıkarıp salonun ortasına koyup akşama kadar karşısında çay sigara içesim var, o şekil,malzeme kalitesi,işçilik,bence süper,ben olsam gider herbirini inceler ve kararımı ona göre verirdim.benim düşüncelerim bunlar,forumdaki diğer arkadaşlarda bu konuda yardımcı olup düşüncelerini aktarırlar galiba,
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
bu arada şimdi baktım da kawasakinin zx6r verdiği fiyata honda 1000rr veriyordu eğer son yaptıkları 5000 tl lik indirim bitmediyse,zx6r 13300 Euro,honda 1000rr honda anes motorda hala 39500 tl görünüyor,
SoNtekTekeR
02 Kasım 2014, 22:15
anladım verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ederim acaba kulanan olan varsa bikaç fikir sahibi olabilirmiyim diğer japonlardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
evet gördüm fiyatı tuzlu ama önemli olan hakkını veriyormu acaba verdiğin paranın birde biraz uğraştırcak servisi ama değermi acaba onun yerine yoksa yamaha yada hondamı acaba
yns_cbn
02 Kasım 2014, 22:33
600cc nin kralı R6 ama cadde de seni üzer :) 1000cc dersen zx10r ama sevdiklerinle vedalaş :)
SoNtekTekeR
02 Kasım 2014, 22:49
kral derken neyde iyidir mesela performansta flanmı acaba birde yamaha r6 alanlar m4 egsoz alıyorlarmış onun sesi 4 km den uzaktan duyuluyor dedi arkadaşım
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO