Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Discover 150F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
APALA satim sana motorumu o dedigin herşey mevcut benim motorda ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
al birini vur ötelkine ya :)
Kaç istiyosun :) resim almam gerekiyor birde :cherry:
eviLdead
22 Ekim 2015, 00:40
Kaç istiyosun :) resim almam gerekiyor birde :cherry:
APALA resimleri numarnı ver gönderim whatsapptan fiyatı konusuruz eğer motoru beğenirsen
muglalı
28 Ekim 2015, 07:22
Selam mt ailesi. Bende bajaj discover 150 f alarak araniza katildim. Suan 3.300 kmdeyim. Motor güzel güclü fakat bariz bir yitresim var. Bunu azatmanin bi yolu var mi
eviLdead
29 Ekim 2015, 01:55
Selam mt ailesi. Bende bajaj discover 150 f alarak araniza katildim. Suan 3.300 kmdeyim. Motor güzel güclü fakat bariz bir yitresim var. Bunu azatmanin bi yolu var mi
yok muglalı ne yapsan ne etsen titrer o :)
muglalı
30 Ekim 2015, 08:32
Lastik olarak takilabilecek güzel bi lastik önerir misiniz ?
Malum orjinal lastiklari sabun gibi kayıyo.
ilhan299
30 Ekim 2015, 18:10
Benim motorda 2000 km yi devirdik. arka dişliyi 40 a düşürdüm hızı 100 den 110 ancak çıktı.110 da zor bela görüyor.
yakıt 50 lik benzin alıyorum. dişli değişiminden önce 400 km gidiyordu. şimdi 450 km gitti. yakıt tasarrufu sağladı.
ancak şu vites geçişleri beni iyice motordan soğuttu. sert geçiyor ve çatur çuturt sesler çıkıyor. özellikle 1.ve 2. viteste, bazende takılma yapıyor. servisde ki arkadaş normal deyip duruyor o da ayrı bir canımı sıkyor. bu sefer takılmalar için bi fabrikasına soralım dedi.
keyifle bindiğim bir motor olamadı ne yazıkki. ybr alsaydım diyorum şimdi ama artık geçti..
eviLdead
30 Ekim 2015, 22:37
Benim motorda 2000 km yi devirdik. arka dişliyi 40 a düşürdüm hızı 100 den 110 ancak çıktı.110 da zor bela görüyor.
yakıt 50 lik benzin alıyorum. dişli değişiminden önce 400 km gidiyordu. şimdi 450 km gitti. yakıt tasarrufu sağladı.
ancak şu vites geçişleri beni iyice motordan soğuttu. sert geçiyor ve çatur çuturt sesler çıkıyor. özellikle 1.ve 2. viteste, bazende takılma yapıyor. servisde ki arkadaş normal deyip duruyor o da ayrı bir canımı sıkyor. bu sefer takılmalar için bi fabrikasına soralım dedi.
keyifle bindiğim bir motor olamadı ne yazıkki. ybr alsaydım diyorum şimdi ama artık geçti..
Hocam Bu Motoru Alıpta Pişman oLmayanmı var allahını seviyorsan? Adamlar Demiş 14.5 Hp Ee Nerde ßu Motorun Gücü Son hız 110 dahası yok Cbf ybr hatta benim kardeşimde Boxser var o bile son hız 120 yapıyor orjinal halinle yemin ederim bu motoru alacaklar uzak dursun ben bu hataya düstüm biran önce satmanın peşindeyim bu motor bu parayı hak etmiyor bu motorun ederi 3000 tL boxser para dahası etmez yazıklar olsun ßide bunu övenler var Bu Mehmet Ata mıdır nedir onada seslenmek gerek böle öve öve biteremediginiz motorları bayii'ler ßile daha getirtmek istemiyor'ki Yaşar ticaretteki kubilay ustalan konustum daha 150F modelini getirmeyi düsünmüyolarmıs ne kadar dogru bilemem ama ßu Motor Tam ßi FiYASKOOOOO
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Lastik olarak takilabilecek güzel bi lastik önerir misiniz ?
Malum orjinal lastiklari sabun gibi kayıyo.
Sava Marka Lastik Hem Fiyat Olarak Uygun Hemde KAliteli
Mengu16
30 Ekim 2015, 22:43
Hocam Bu Motoru Alıpta Pişman oLmayanmı var allahını seviyorsan? Adamlar Demiş 14.5 Hp Ee Nerde ßu Motorun Gücü Son hız 110 dahası yok Cbf ybr hatta benim kardeşimde Boxser var o bile son hız 120 yapıyor orjinal halinle yemin ederim bu motoru alacaklar uzak dursun ben bu hataya düstüm biran önce satmanın peşindeyim bu motor bu parayı hak etmiyor bu motorun ederi 3000 tL boxser para dahası etmez yazıklar olsun ßide bunu övenler var Bu Mehmet Ata mıdır nedir onada seslenmek gerek böle öve öve biteremediginiz motorları bayii'ler ßile daha getirtmek istemiyor'ki Yaşar ticaretteki kubilay ustalan konustum daha 150F modelini getirmeyi düsünmüyolarmıs ne kadar dogru bilemem ama ßu Motor Tam ßi FiYASKOOOOO
Youtube'da Ankara aşti cepa arası sürüş - Mondial MX Grumble 150 cc diye ararsanız 12 beygir ile düz yolda yaptığım hızı görebilirsiniz. Çok hafif eğimde 117 yapmıştı. Tapagaz bir depo benzin bitirsen titreşim rahatsız etmiyo ayrıca. Bu motorda 12 beygir bile var mı acaba :mrgreen:
cembaba24
31 Ekim 2015, 19:44
Merhaba vites geçışlerı için castrol 10/50 kulan ses gidecektir bende kulanıyorum ses kesıldı
ekrem ata
01 Kasım 2015, 13:16
Değerli mengu16, bu üründe 14,5 ps vardır. Uygunluk kartında yazılıdır. Hata yapılması mümkün olmayan bir degerdir. Bu forumun ilk sayfalarında iki kişi ile çıktığı rampadan tek kisilik ürünleri nasil geçtiği ile ilgili yorumlar olduğunu hatırlıyorum.
Güç ile ılgili tereddutunuz varsa test yapmanızı tavsiye ederim.
Selamlar. ..
TR_96
01 Kasım 2015, 14:46
Değerli mengu16, bu üründe 14,5 ps vardır. Uygunluk kartında yazılıdır. Hata yapılması mümkün olmayan bir degerdir. Bu forumun ilk sayfalarında iki kişi ile çıktığı rampadan tek kisilik ürünleri nasil geçtiği ile ilgili yorumlar olduğunu hatırlıyorum.
Selamlar. ..
mengü zaten bajaj motorlarını kötülemeyi seviyor herhalde ben mi öyle görüyorum beğenmiyorsa pulsarını satsın.
eviLdead
01 Kasım 2015, 22:25
Selamlar. ..
Ekram Ata Merhaba ßu Motorsiklet 14.5 ps olamaz motor 110 görmüyor nasıl 14.5 ps? boxser bile 120 görüyor bırak boxser'ı honda cb125e bile 120 görüyor yokus aşşa ee bu motorun nerde 14.5 hp farkı? yokuş aşşa ßile 110 geçmiyor? bu motor tam bi fiyasko bayiler satılmadıgı icin fiyat öldürüyolar sahibinden comdan baka ßilirsiniz kimi aradımsa hiç ßiri memnun deiL ßöle motorları sokmayın piyasaya insanlar parayı çöpten toplamıyor tam ßi fiyasko ßu motorlar
Mengu16
01 Kasım 2015, 22:33
Ekram Ata Merhaba ßu Motorsiklet 14.5 ps olamaz motor 110 görmüyor nasıl 14.5 ps? boxser bile 120 görüyor bırak boxser'ı honda cb125e bile 120 görüyor yokus aşşa ee bu motorun nerde 14.5 hp farkı? yokuş aşşa ßile 110 geçmiyor? bu motor tam bi fiyasko bayiler satılmadıgı icin fiyat öldürüyolar sahibinden comdan baka ßilirsiniz kimi aradımsa hiç ßiri memnun deiL ßöle motorları sokmayın piyasaya insanlar parayı çöpten toplamıyor tam ßi fiyasko ßu motorlar
Motorun orjinal dişlileri hıza göre değil diyecem de, 9.8 beygir balansörlü Cg 125 ile yokuş aşağı 122 yapmıştım motor alttan egzantrikli olduğu halde 11000 deviri vuruyodu dişliler de orjinaldi o hıza çıkardı. Bu motor üstten egzantrikli ve 4 valfli. Çok rahat 10000 devir çevirmesi lazım yokuş aşağı. Gerçekten çok garip 110km hızı geçememesi.
eviLdead
01 Kasım 2015, 22:44
Motorun orjinal dişlileri hıza göre değil diyecem de, 9.8 beygir balansörlü Cg 125 ile yokuş aşağı 122 yapmıştım motor alttan egzantrikli olduğu halde 11000 deviri vuruyodu dişliler de orjinaldi o hıza çıkardı. Bu motor üstten egzantrikli ve 4 valfli. Çok rahat 10000 devir çevirmesi lazım yokuş aşağı. Gerçekten çok garip 110km hızı geçememesi.
Mengu16 Dedimya kardeş motorlar tam ßi fayosko bunların alıcılarını aradım kimse memnun deiL elinden cıkar dio Sahibindende'de baka bilirsin herkez ölü fiyata vemreye calısıyor cogu bayiler fiyatta indirime gitti motor yemin ederim cin malından berbaet ama bu dedigim 150F modeli icin geçerli
TR_96
01 Kasım 2015, 22:52
Sen pulsarla kaç yapıyorsun.
Mengu16
01 Kasım 2015, 23:00
Sen pulsarla kaç yapıyorsun.
156km hızı gördüm. Motor yağı biraz eskidi 3500km'lerdeyim. 5000 bakımını yaptırmadan bir daha hız denemesi yapmayı düşünmüyorum.
TR_96
01 Kasım 2015, 23:06
bu pulsarı bu kadar zorlama mengü elinde kalacak yoksa:) pulsa rs 200 al bence sen.
Mengu16
01 Kasım 2015, 23:10
bu pulsarı bu kadar zorlama mengü elinde kalacak yoksa:) pulsa rs 200 al bence sen.
RS 200 daha yavaşki NS'den. Hiç bi artısı yok bence. Tip desen NS 200 çok daha iyi.
TOTEMONS
02 Kasım 2015, 00:09
Arkadaşlar elinizde bu motor ile ilgili bahsettiğiniz olumsuzluklar ve problemlere ait video,foto,vs varsa paylaşınız.
Bu sayfada özellikle hep aynı 3-5 kişi durmadan motoru durmadan desteksiz kötüleyip duruyor.Hep aynı şeyleri okumaktan insanlar sıkıldı.
Bir ürünü,malı eleştirmek başka kötülemek bambaşka.
Ortaya delil koymadan yapılan bu tür yorumlar malı kötülemeye girer ve rakip firmalar üzerinden haksız rekabet oluşturur.
Elle tutulur bir olumsuz bir durum varsa bundan sonra yorumlarınızda bir dayanağınız olsun paylaşınız lütfen.Bu yardımseverlik lütfunu gösterirseniz eğer biz tüketiciler sizlere minnettar kalırız.
TR_96
02 Kasım 2015, 00:39
RS 200 daha yavaşki NS'den. Hiç bi artısı yok bence. Tip desen NS 200 çok daha iyi.
Evet rs daha ağır motor gücü aynı olunca tabiki daha yavaş kalıyor fakat tasarım ns den daha güzel ama ns kesinlikle çirkin değil naked commuter sınıfında çok başarılı. rs nin 250cc olması gerek bence.
Arkadaşlar elinizde bu motor ile ilgili bahsettiğiniz olumsuzluklar ve problemlere ait video,foto,vs varsa paylaşınız.
Bu sayfada özellikle hep aynı 3-5 kişi durmadan motoru durmadan desteksiz kötüleyip duruyor.Hep aynı şeyleri okumaktan insanlar sıkıldı.
Bir ürünü,malı eleştirmek başka kötülemek bambaşka.
Ortaya delil koymadan yapılan bu tür yorumlar malı kötülemeye girer ve rakip firmalar üzerinden haksız rekabet oluşturur.
Elle tutulur bir olumsuz bir durum varsa bundan sonra yorumlarınızda bir dayanağınız olsun paylaşınız lütfen.Bu yardımseverlik lütfunu gösterirseniz eğer biz tüketiciler sizlere minnettar kalırız.
Motorda titreşim var, resimle belgelenecek bir olay değil. Test edip herkes kendisi görmeli.
Bu arada konuyla alakası yok ama Bajaj 27 Ekim'de yeni Avengers modellerini tanıttı. Motorlar çok güzel olmuş fakat titreşimli olduklarına eminim. Lansman videosunda motor sahneye gelirken çıkardığı sesten bile titreşimi hissediliyor. Bakın sitesi aşağıda :
http://www.bajajauto.com/bajajavenger/
Özellikle street modeli çok güzel olmuş. Bunların Hindistan'daki satış fiyatları Pulsar'ın %15 civarı altında kalıyor. Burada da aynı oran korunarak satılsa çok satacaktır. Tabi olay tamamen tireşimin ne kadar rahatsızlık vereceğine bağlı.
slyman_b
02 Kasım 2015, 17:44
Ben bir bajaj boxer 150 kullanıcısı olarak discover 150f i test ettim.
1) Frenleri ve lastikleri daha iyi
2) Dengesi daha iyi
Bunların dışında ne güç olarak ne de başka bir konuda boxer dan bir farkı yok. Hatta gidişi boxer ın daha iyi.
sadeceo
05 Kasım 2015, 15:30
Bajaj Discover 150 F Bakım kmleri ve fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. (http://bajaj.servisfiyatlari.com/2015/11/05/bajaj-discover-150f-bakim-fiyatlari/)
alefendo
12 Kasım 2015, 01:37
150 F
Bajaj 125 cc de 80 000 km yaptıktan sonra sonra 150 f de 40 000 km ye geldik Allah ın izniyle
Çok konuşuldu bu motorlar 150 f 40 000 km de neler yaptık ön balata 1 kere arka balata 1 kere değişti ön dişli 39 000 km de değişti yakıt derseniz herkesin kulanımına göre farklı ama ortalam 110 kuruş kötü motor diyenler titreşim diyor ben yorumu sizlere bırakıyorum 40 000 km yaptırdıklarım.
Derseniz hiçmi sorun yok var tabi üst ve alt kapak contaları terletme yapıyor ben yaptırmadım üst kapak terlemesi durdu alt taraf var biraz onuda yaptımıcam bakalım ne olacak .
Ban göre en kötüsü ön granajı sökmek çok bağlantı var ama çokta sağlam .
Bence bu kadar kilometre yapıp bu kadar masraf bence çok mükemmel.
http://www.expressmotokurye.com/
http://www.sehiriciacilkurye.com/
http://www.jetexkurye.com/
AurorAbeam
12 Kasım 2015, 02:26
150 F
Bajaj 125 cc de 80 000 km yaptıktan sonra sonra 150 f de 40 000 km ye geldik Allah ın izniyle
Çok konuşuldu bu motorlar 150 f 40 000 km de neler yaptık ön balata 1 kere arka balata 1 kere değişti ön dişli 39 000 km de değişti yakıt derseniz herkesin kulanımına göre farklı ama ortalam 110 kuruş kötü motor diyenler titreşim diyor ben yorumu sizlere bırakıyorum 40 000 km yaptırdıklarım.
Derseniz hiçmi sorun yok var tabi üst ve alt kapak contaları terletme yapıyor ben yaptırmadım üst kapak terlemesi durdu alt taraf var biraz onuda yaptımıcam bakalım ne olacak .
Ban göre en kötüsü ön granajı sökmek çok bağlantı var ama çokta sağlam .
Bence bu kadar kilometre yapıp bu kadar masraf bence çok mükemmel.
http://www.expressmotokurye.com/
http://www.sehiriciacilkurye.com/
http://www.jetexkurye.com/
Biz titreşimden dolayı kötü diyoruz zaten, bunu açıkça belirtiyoruz. Titreşimi dert etmiyorsanız başka problemde yok zaten.
eviLdead
18 Kasım 2015, 00:30
Sattım Kurtuldum :)
Çok Asi
18 Kasım 2015, 01:47
Sattım Kurtuldum :)
bu kadar mı kötü yahu, ne bilim 125stden çok daha fazla rağbet görmüştü, o yüzden baya iyidir diyordum.
AurorAbeam
18 Kasım 2015, 02:15
bu kadar mı kötü yahu, ne bilim 125stden çok daha fazla rağbet görmüştü, o yüzden baya iyidir diyordum.
Boxer alın çok çok daha mantıklı, paranız cebinizde kalır. Veya para varsa üzerine ekleyip pulsar alın ama bunu almayın, gerek yok.
Dıral Dede incelemiş, öve öve bitirememiş :
https://www.youtube.com/watch?v=HWURytbZTNI
borana
19 Kasım 2015, 01:35
Gecen gun bajajin yeni getirdikleri araclarin tanitim gunuymus tesadufen gordum ve ugradim. ordaki arkadas avenger modelinin 2016 da gelecegini soyledi fiyat olarakta pulsarla ayni olur demisti. Bekleyip gorelim nolacak.
Mengu16
19 Kasım 2015, 01:37
Motoru kullanırken övenler satınca sattım kurtuldum diyor neden acaba ? Bunu dedirten bir motor için fiyat yüksek değil mi ?
Gecen gun bajajin yeni getirdikleri araclarin tanitim gunuymus tesadufen gordum ve ugradim. ordaki arkadas avenger modelinin 2016 da gelecegini soyledi fiyat olarakta pulsarla ayni olur demisti. Bekleyip gorelim nolacak.
Avenger'ın Hindistan'daki satış fiyatı Pulsar'ın altında kalıyor. Burada da aynısını bekliyoruz. Motoru yenilediler, görünüş olarak harika oldu, titreşimi henüz muamma...
eviLdead
21 Kasım 2015, 00:18
ben motoru aldıgım günden beri övmedim mengü yorumlarıma baka bilirsin neyse sattık artık pcx125 aldım titresimden uzak sessiz hoş özellikle kızlar bayıLıyor ;)
kadırmadran
22 Kasım 2015, 15:21
Selamlar. ..
Evet Ekrem Bey öncelikle şunu söylemek isterim, sorulara cevap vermeye gayret gösteriyorsunuz, benim kanaatimce çok iyi bir insansınız... Gelelim konumuza.... DİSCOVER 150 f yolcusu ile birlikte daha 500 km de yani rodajda iken, 3 adet honda cbf 150 yolcusuz yani tekbaşına ve rampalarda... nemi oldu 150 f hepsini solladı artçısı ile hemde rampalarda...
eviLdead
04 Aralık 2015, 00:02
bajaj mı ßidaha Asla.!
osmanico
04 Aralık 2015, 00:31
@Evildead
Hocam her bajaj konusuna girip böyle yazıyorsun. Sorununu anlattın mı acaba hayırdır neden? Az önce Pulsar sayfasında gördüm sizi.
kadırmadran
04 Aralık 2015, 20:13
Ben bir bajaj boxer 150 kullanıcısı olarak discover 150f i test ettim.
1) Frenleri ve lastikleri daha iyi
2) Dengesi daha iyi
Bunların dışında ne güç olarak ne de başka bir konuda boxer dan bir farkı yok. Hatta gidişi boxer ın daha iyi.
Nerde be abicim... boxer 150 f in yanından bile geçemez.... Boxer de konfor yok.. Fren yok... Hız yok... kısacık bir motor... 150 f öylemi, süspansiyon 10 numara... frenler süper... tork mükemmel.. hele hele rampalarda 150 f iki kişi yolcusuyla birlikte iken, honda cbf 150 kullanan arkadaşları (yolcusus) hepsinide solladı geçti... FAKAT PULSAR 200 NS ALICAM... Pulsar 200 ns tam bir tork canavarı...
AurorAbeam
05 Aralık 2015, 03:05
Nerde be abicim... boxer 150 f in yanından bile geçemez.... Boxer de konfor yok.. Fren yok... Hız yok... kısacık bir motor... 150 f öylemi, süspansiyon 10 numara... frenler süper... tork mükemmel.. hele hele rampalarda 150 f iki kişi yolcusuyla birlikte iken, honda cbf 150 kullanan arkadaşları (yolcusus) hepsinide solladı geçti... FAKAT PULSAR 200 NS ALICAM... Pulsar 200 ns tam bir tork canavarı...
Ne kadarda gerçek(!) bir üye.
eviLdead
05 Aralık 2015, 05:24
Bu Arkadaş Büyük ßi Ihtimal Bajaj Motosiklet Bünyesinde Çalışan Bi eleman ya Hocam Senin Abarttıgın Discovery 150F 110 Geçmiyor Torklumu Eyw Kalkışta Cbf Yer Ama Sonuçta Cbf Siler Süpürür Senin Motor 110 km hızda ANIRIRKENNN.:))
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------
Bu Motoru Almak İsteyen Arkadaşlarım ßiliyorsunuz TÜRKİYE Şartlarında Para Kazanmak Kolay Degil Zaten Kolay Kazanmadıgımız Parayıda Böle Motorlar Alıpta Heba ETmeyin Derim Ben Motoru Sattım Ama Sıfır aldıgımdan beri ya beyni bozuldu Ya yag kaçırdı ya terledi ya tekledi derken abi 1.5 ayda illalhah ettim benzin döküp yakasım geldi'ki ßakın Dip Not Düşüyorum ßunu Kullanan Discovery 150F Kullanan Kullanıcalara Ulaştım Sahibinden Comdan Hiç ßirimi Memnun olmaz Hepsi Şikayetçi Vs vs Neyse 4.700 aldıgım motoru çanta demiri çanta vs 5100 gelmişti bana bende 4.250 ilk buldugum insana sattım oda şimdi internette koyms 3.900'den demekki oda memnun kalmadı ARKADAŞLAR Dicegim Şu ßurda Marka Faktörü Cok Önemli Şimdi Gittim Honda Pcx Aldım Yeni Kasa Mis ya Ne Titresim ne Kronik bi arıza Servisleri 10 Numara bilgili Ustalar siz siz olun markadan şaşmayın git Honda Ace125 aL ama ßunu Alma derim.
kadırmadran
07 Aralık 2015, 02:32
Bu Arkadaş Büyük ßi Ihtimal Bajaj Motosiklet Bünyesinde Çalışan Bi eleman ya Hocam Senin Abarttıgın Discovery 150F 110 Geçmiyor Torklumu Eyw Kalkışta Cbf Yer Ama Sonuçta Cbf Siler Süpürür Senin Motor 110 km hızda ANIRIRKENNN.:))
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------
Bu Motoru Almak İsteyen Arkadaşlarım ßiliyorsunuz TÜRKİYE Şartlarında Para Kazanmak Kolay Degil Zaten Kolay Kazanmadıgımız Parayıda Böle Motorlar Alıpta Heba ETmeyin Derim Ben Motoru Sattım Ama Sıfır aldıgımdan beri ya beyni bozuldu Ya yag kaçırdı ya terledi ya tekledi derken abi 1.5 ayda illalhah ettim benzin döküp yakasım geldi'ki ßakın Dip Not Düşüyorum ßunu Kullanan Discovery 150F Kullanan Kullanıcalara Ulaştım Sahibinden Comdan Hiç ßirimi Memnun olmaz Hepsi Şikayetçi Vs vs Neyse 4.700 aldıgım motoru çanta demiri çanta vs 5100 gelmişti bana bende 4.250 ilk buldugum insana sattım oda şimdi internette koyms 3.900'den demekki oda memnun kalmadı ARKADAŞLAR Dicegim Şu ßurda Marka Faktörü Cok Önemli Şimdi Gittim Honda Pcx Aldım Yeni Kasa Mis ya Ne Titresim ne Kronik bi arıza Servisleri 10 Numara bilgili Ustalar siz siz olun markadan şaşmayın git Honda Ace125 aL ama ßunu Alma derim.
Çok komik ya bajaj bünyesinde çalışıyormuşum.... Bak nerde çalıştığımı söyleyim sana.. Aydın üniversite hastanesi... yaz facebook a (TC Kadir Madran) diye görürsün nerede çalıştığımı.... Ben sadece motosiklet camiasında yada grubumda birebir yaşadıklarımı ve gördüklerimi aktarıyorum... isteyen inanır isteyen inanmaz.... Gerçekçi olalım lütfen... Tamam sorun yaşayanlar haklıdır... YİNE SÖYLÜYORUM.... rampalarda 150 f iki kişi yolcusuyla birlikte iken, honda cbf 150 kullanan arkadaşları (yolcusus) hepsinide solladı geçti... Vede tam 5 yıl honda cbf 150 kullanıcısı olarak söylüyorum... ilk cbf im 2007 model... 2.cbf im 2008 model... 3. cbf im de 2011 sıfır aldığım motosikletimdi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
Üzerine basa basa söylüyorum.. Gidipte 6000 tl ye cbf 150 almam yazık o paraya.... cbf rahat mı evet rahat.. konforlumu evet hemde sınıfının en rahat ve sessiz motoru... Fakat arkanda biri ile geziye çıkıyorsun (artçıyla) rampalarda yandın artık ne araba sollayabilirsin, nede eğer grup gezisi ise bu gezinti.. Ver gazı istediğin kadar cbf gitmiyor abilerim gitmiyor heleki rampalarda ölüyor... ama çok rahat... Ben ve o gezide bulunan arkadaşlar hepimiz şahidiz, 35 veya 40 motosikletçi arkadaşlarla ve içlerinde de 3 adet honda cbf 150 olan ve bu cbf çi arkadaşlar tek kişi hepside atrçısız... lakin bajaj discover 150 f kullanıcı arkadaşımız yolcusuyla (atçılı) birlikte cbf ler dahil çoğu 150 cc lik motosikletçi arkadaşları sollamıştır... En ilginci de rampalarda iki kişi olmasına rağmen çoğu motoru geçmişti... Bunlar yaşanmış ve olaydır... Kimseye çamur atmaya çalışmayalım arkadaşlar... Yine söylüyorum sorun yaşamış arkadaşlar sonuna kadar haklıdır.. ve her zaman arkasındayımdır... Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
Dıscover 150f... cbf göre titreşimi çok fazla... cbf te hiç titreşim yok... frenleri cbf ten daha iyi... Tam emin değilim fakat sanki süspansiyon cbf ten daha iyi.. Benim arkadaşım hiç sorun yaşamadı.. Fakat pulsar cı bi arkadaşla 150f i takas ettiler... Şimdi pulsar kullanıyor... pulsar dıscover 150f e göre baya sert bir motor... Fakat gücü çok. Hele o ilk üç viteslerdeki güç...
keremd
19 Aralık 2015, 18:06
Merhaba ben Kerem, aranıza yeni katıldım. İlk motorum olacak, 150f almayı düşünüyorum.
Size 2 şey danışmak istiyorum.
Bugün ikinci el bir motora baktım. Sahibi ayak marşını iptal etmiş ve o kısmı kapattırmış. Motorcuya götürdük. Bir problem yok gibi ama nedenini anlamam için motor kapağını açmam lazım dedi. Sizce neden yapmış olabilir? Sıkıntı bir durum olabilir mi?
İkinci sorum: Motoru bir süre kullandım. Orijinal lastikleri ile 5 bin km. yapmış. Düz yolda arka frene birazcık sert basınca kayıveriyor. Motor durmuyor adeta. Bu normal midir? Yani lastik bu kadar kötü mü, yoksa buna sebebiyet verecek başka bir durum var mıdır?
Teşekkür ederim
surmenajetki
19 Aralık 2015, 18:46
Merhaba ben Kerem, aranıza yeni katıldım. İlk motorum olacak, 150f almayı düşünüyorum.
Size 2 şey danışmak istiyorum.
Bugün ikinci el bir motora baktım. Sahibi ayak marşını iptal etmiş ve o kısmı kapattırmış. Motorcuya götürdük. Bir problem yok gibi ama nedenini anlamam için motor kapağını açmam lazım dedi. Sizce neden yapmış olabilir? Sıkıntı bir durum olabilir mi?
İkinci sorum: Motoru bir süre kullandım. Orijinal lastikleri ile 5 bin km. yapmış. Düz yolda arka frene birazcık sert basınca kayıveriyor. Motor durmuyor adeta. Bu normal midir? Yani lastik bu kadar kötü mü, yoksa buna sebebiyet verecek başka bir durum var mıdır?
Teşekkür ederim
mesaj yolladım sana. özel mesajlarına bak. bahsettiğin motoru tanıyorum gibi.
keremd
20 Aralık 2015, 16:06
Dün bahsettiğim motoru sorgulattım, sordurdum ve kazalı olduğunu öğrendim. Sahtekarlığın böylesi ki adam motoru övmek için demediğini bırakmadı.
http://www.sahibinden.com/246995552 bu ilandaki motora itibar etmeyiniz, tam bir sahtekarlık örneğidir.
İlk sahibi TEM'de bir arabayla çarpışmış ve motor hasar almış, sürücü de kolunu kırmış. Ayak marşı da bu hasardan dolayı iptal edilmiş.
memoreis
20 Aralık 2015, 22:33
Arkadaşlar bende 150f kullanıcısıyım motor rahat fena değil ama motoru 2000 km aldım motor üstenyağ kaçırıyordu yaptırdım şimdide alttaraftan kaçırıyor gösterge bozuk değişecek dediler 1 aydır gösterge gelecek bende Honda CB 125e vardı 2012 model bu kadar sorun çıkartmadı. Alacak arkadaşlara uyarım uzak durun!
kadırmadran
04 Ocak 2016, 19:45
Ne kadarda gerçek(!) bir üye.
http://i.hizliresim.com/L11pL0.jpg (http://hizliresim.com/L11pL0)
http://i.hizliresim.com/7MMo4L.jpg (http://hizliresim.com/7MMo4L)
http://i.hizliresim.com/PPP5gd.jpg (http://hizliresim.com/PPP5gd)
bak bakalım gerçekçi mi değilmi... pulsar 200 ns yi aldım... tork canavarı....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Biz test etiğimiz ve birebir kullandığımız motosikletler hakkında konuşur ve kulaktan duyma bilgilerle insanları kandırmayız... Bilmem anlatabildim mi...
AurorAbeam
04 Ocak 2016, 19:58
http://i.hizliresim.com/L11pL0.jpg (http://hizliresim.com/L11pL0)
http://i.hizliresim.com/7MMo4L.jpg (http://hizliresim.com/7MMo4L)
http://i.hizliresim.com/PPP5gd.jpg (http://hizliresim.com/PPP5gd)
bak bakalım gerçekçi mi değilmi... pulsar 200 ns yi aldım... tork canavarı....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Biz test etiğimiz ve birebir kullandığımız motosikletler hakkında konuşur ve kulaktan duyma bilgilerle insanları kandırmayız... Bilmem anlatabildim mi...
Yazdığınız mesajda ise 150f'i yani sahip olmadığınız bir motosikleti övüyordunuz? Pulsar ne alaka? Pulsar konusu mu burası?
Ve son cümlede ima ettiğiniz şey benim yalan söylediğim mi? Açıkça yazın uğraştırmayın, ona göre konuşalım.
kadırmadran
06 Ocak 2016, 00:06
Yazdığınız mesajda ise 150f'i yani sahip olmadığınız bir motosikleti övüyordunuz? Pulsar ne alaka? Pulsar konusu mu burası?
Ve son cümlede ima ettiğiniz şey benim yalan söylediğim mi? Açıkça yazın uğraştırmayın, ona göre konuşalım.
Ben sizin hakkınızda kötü birşey söyledimmi hayır.... Siz benim hakkımda imalı konuştunuz aynen şöyle: NE KADAR DA GERÇEK (!) BİR ÜYE..... Siz benim yalan söylediğimi çarptırarak söylediniz ben yine kötü birşey söylemedim... sadece dediğim: bajaj 150 f 2 kişi yani artçısı olduğu halde rampalarda , cbf 150 kullanan 3 arkadaşı tek kişi olmalarına rağmen hepsini geçti gitti...
AurorAbeam
06 Ocak 2016, 00:10
Ben sizin hakkınızda kötü birşey söyledimmi hayır.... Siz benim hakkımda imalı konuştunuz aynen şöyle: NE KADAR DA GERÇEK (!) BİR ÜYE..... Siz benim yalan söylediğimi çarptırarak söylediniz ben yine kötü birşey söylemedim... sadece dediğim: bajaj 150 f 2 kişi yani artçısı olduğu halde rampalarda , cbf 150 kullanan 3 arkadaşı tek kişi olmalarına rağmen hepsini geçti gitti...
Kullanıyor musunuz? Hayır. Gücünü kimse inkar etmiyor. Biz geri kalanını konuşuyoruz.
kadırmadran
06 Ocak 2016, 00:13
bunlar birebir yaşadıklarımız yalan dolan yok.... Bana ne bajaj dan isteyen alır istemeyen almaz... Benim maaşımı bajaj firmasımı veriyor... Sadece gözümle gördüğüm motor gezilerinde şahit olduğum olayları aktardım... Yine söylüyorum 28 yıldır motosiklet kullanıyorum... bajaj pulsar 200 ns MANYAK bir motor... Tavsiye hemde yüksek tavsiye... Lakin kullanın öyle alın, sonra suçlu yine biz oluruz... Herkese kazasız sürüşler...
AurorAbeam
06 Ocak 2016, 00:26
bunlar birebir yaşadıklarımız yalan dolan yok.... Bana ne bajaj dan isteyen alır istemeyen almaz... Benim maaşımı bajaj firmasımı veriyor... Sadece gözümle gördüğüm motor gezilerinde şahit olduğum olayları aktardım... Yine söylüyorum 28 yıldır motosiklet kullanıyorum... bajaj pulsar 200 ns MANYAK bir motor... Tavsiye hemde yüksek tavsiye... Lakin kullanın öyle alın, sonra suçlu yine biz oluruz... Herkese kazasız sürüşler...
Suçlu bu aletlere titreşimsiz, yok 250km hıza çıktım hiç titreşim yok diyenlerdir, genel konuşuyorum. Gerçekleri yazıncada suçlu biz oluyoruz bu sefer.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO