PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Pulsar 200 SS Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 [2] 3

Seko
01 Mart 2015, 21:26
Fuarda Pulsar standında eşimle birlikte Ekrem Bey'le tanışma şansını yakaladık. Kendisi bizi standında ağırladı hatta Hint'li bir yetkiliyle de tanıştırdı. Kendisiyle tanışmaktan çok memnun olduk ve kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hintli arkadaşa biraz motorların genelindeki titreşimden dert yandım. Açıkçası bu konuyu sıkıntı olarak görmüyorlar ve pek uğraşmaya da niyetleri yok gibi. Hoş Pulsar'ın ve diğer modellerin titreşimi çok kafaya takacak seviyede değil ama yine de insan yağ gibi çalışsın istiyor. Sonuçta Pulsar ne kadar titriyorsa Duke 200 de o kadar titriyor. Pulsar SS200'e gelirsem, motorun en sevdiğim tarafı SS motor görünümlü olmasına rağmen oturuş pozisyonun dik ve rahat olması oldu. Şahsen çok fazla öne eğilerek duruşta rahat edemiyorum ve sevmiyorum. Mesela harika bir motor olan Yamaha R1 bu açıdan benim için bir facia, üzerinde 10 saniye oturamıyorum. SS'te hoşuma gitmeyen detay ise, gidon kolları oldu. Biraz sanki kaba işçilikle üretilmiş gibi duruşları var. NS200'ünkiler sanırım siyah olduklarından, çok daha şık duruyorlar. Siyah renk detaylardaki kusurları gizliyor ve daha kaliteli gösteriyor. Motor teknik olarak NS200'ün zaten neredeyse aynısı, ilaveten ABS'li olabilecekmiş ve fiyatı da aynı kalacakmış. Farklı egsozu olduğundan sesi de farklı olacaktır.

Beni en çok heyecanlandıran Ekrem Bey'in 400 cc modeller üzerinde de çalışmaları olduğunu söylemesi oldu. Doğru fiyatlandırma ile (250'lik Japon'ların fiyatı civarında) 400 cc'ler rakipsiz olacaklardır diye düşünüyorum.

Bu arada Pulsar NS150'nin 17 BG gücünde ve titreşim açısından Pulsar'dan bariz olarak daha iyi seviyede olacağı bilgisini de yine Ekrem Bey'den öğrendim. Ayrıca kesin olmamakla birlikte bu modelin de enjeksiyonlu olma ihtimali bulunuyormuş.

dadaş-bb
01 Mart 2015, 21:42
Pulsar enduro tarzı makine getirse var ya tutulacağını düşünüyorum. Mondial getirdi eline yüzüne bulaştırdı bende vazgeçtim ve hyosung gv250 almaya karar verdim.

trancexp
03 Mart 2015, 12:33
bajaj@kuralkan.com.tr

buraya mail attım fuarda beğendiğimi almak istediğimi fakat test aracı olmadan fikrimi vermeyeceğimi. Benim gibi kararsız olan var ise buraya mail atsın.

Seko
03 Mart 2015, 13:23
Test aracı olacağını söyledi Ekrem Bey ama bunun için miydi yoksa Discover F için mi tam hatırlamıyorum.

trancexp
03 Mart 2015, 13:46
http://i.hizliresim.com/1YpaJA.png (http://hizliresim.com/1YpaJA)

agrasiwe
03 Mart 2015, 14:14
Fuarda Pulsar standında eşimle birlikte Ekrem Bey'le tanışma şansını yakaladık. Kendisi bizi standında ağırladı hatta Hint'li bir yetkiliyle de tanıştırdı. Kendisiyle tanışmaktan çok memnun olduk ve kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hintli arkadaşa biraz motorların genelindeki titreşimden dert yandım. Açıkçası bu konuyu sıkıntı olarak görmüyorlar ve pek uğraşmaya da niyetleri yok gibi. Hoş Pulsar'ın ve diğer modellerin titreşimi çok kafaya takacak seviyede değil ama yine de insan yağ gibi çalışsın istiyor. Sonuçta Pulsar ne kadar titriyorsa Duke 200 de o kadar titriyor. Pulsar SS200'e gelirsem, motorun en sevdiğim tarafı SS motor görünümlü olmasına rağmen oturuş pozisyonun dik ve rahat olması oldu. Şahsen çok fazla öne eğilerek duruşta rahat edemiyorum ve sevmiyorum. Mesela harika bir motor olan Yamaha R1 bu açıdan benim için bir facia, üzerinde 10 saniye oturamıyorum. SS'te hoşuma gitmeyen detay ise, gidon kolları oldu. Biraz sanki kaba işçilikle üretilmiş gibi duruşları var. NS200'ünkiler sanırım siyah olduklarından, çok daha şık duruyorlar. Siyah renk detaylardaki kusurları gizliyor ve daha kaliteli gösteriyor. Motor teknik olarak NS200'ün zaten neredeyse aynısı, ilaveten ABS'li olabilecekmiş ve fiyatı da aynı kalacakmış. Farklı egsozu olduğundan sesi de farklı olacaktır.

Beni en çok heyecanlandıran Ekrem Bey'in 400 cc modeller üzerinde de çalışmaları olduğunu söylemesi oldu. Doğru fiyatlandırma ile (250'lik Japon'ların fiyatı civarında) 400 cc'ler rakipsiz olacaklardır diye düşünüyorum.

Bu arada Pulsar NS150'nin 17 BG gücünde ve titreşim açısından Pulsar'dan bariz olarak daha iyi seviyede olacağı bilgisini de yine Ekrem Bey'den öğrendim. Ayrıca kesin olmamakla birlikte bu modelin de enjeksiyonlu olma ihtimali bulunuyormuş.

üstad hitliyi bulmuşsunuz ettiğiniz şikayet hiç edilmeyecek şeyden titreşimden etmişsiniz :D o kadar motor kullandım yeminle tireşimi en az olan motor olduğunu çok rahat söyleyebilirim :D denge sensörü, eksoz boğazı gevşemesi felan bunları keşke dile getirseydiniz.

Seko
03 Mart 2015, 14:37
Ben titreşimi genel olarak tüm Bajaj motorlarını kastederek şikayet ettim. Bir tık daha az titreşim olsa çok daha iyi olurdu ancak Hintlilerin standartı böyleymiş. Bu kadarı onlar için çok iyi bir seviye sayılıyor. Diğer problemleri ben kendim kullanıcısı olmadığım için detaylı anlatamayabilirdim, o yüzden hiç girmedim. Bajaj Türkiye aracılığıyla onlardan zaten haberleri olmuştur diye düşünüyorum.

SS200 testi yaparsam titreşim konusunu bir daha gözden geçireceğim. Yeni egsozu ile sonuç daha farklı olabilir. Ne alakası var demeyin, egsozun titreşimi bu işte çok etkili oluyor.

ekrem ata
03 Mart 2015, 19:55
Değerli arkadaşlar;

Bu ürünümüzün bayilerimizde satışa hazır olma tarihini inşallah haziran ayı ilk haftası gibi veriyoruz. Gene çok büyük ihtimal ile ürün üzerinde aynı fiyata ABS bulunacak. Niçin hala bu detaylar belli değil gibi bir sorunuzun olması muhtemel. Verebileceğim tek cevap sizlerin daha iyi şartlarda bir ürüne en uygun fiyatla sahip olmanız açısından yapılan çalışmalardır. Stoklarmızda sadece numune bulunduğu için testler fabrikamızda ancak gruplar halinde yapılabilir. Bu şekilde bir grup olduğu anda (20-25 kişi kadar) test sürüşlerini fabrikamızda sizlere tabi ki sunarız.

Pulsar 150 ile ilgili de sürpriz bir çalışmamız olacak. Ancak muhtemelen TEMMUZ ayından önce bu ürün satışa sunulamayacak. Ama çok memnun kalınacak bir ürün olacağını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Saygılarımla...

GP500-1st
03 Mart 2015, 22:05
hımm ABS olursa 1000 tl abs ye ve 500 tl karenaja mı oluyor. ABS ve zamsız kulağa hoş geliyor ama motor bana tüm japon 125 ve 250 SS lerden tuhaf ve çirkin görünüyor bana

turkish39
03 Mart 2015, 23:10
hımm ABS olursa 1000 tl abs ye ve 500 tl karenaja mı oluyor. ABS ve zamsız kulağa hoş geliyor ama motor bana tüm japon 125 ve 250 SS lerden tuhaf ve çirkin görünüyor bana

Şekil olarak R25 ten güzel bence.R25 i yzf 125 kasasında yapaymışlar 10 numara olurmuş.Güç ve tip bi arada olmuyo nedense :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Değerli arkadaşlar;

Bu ürünümüzün bayilerimizde satışa hazır olma tarihini inşallah haziran ayı ilk haftası gibi veriyoruz. Gene çok büyük ihtimal ile ürün üzerinde aynı fiyata ABS bulunacak. Niçin hala bu detaylar belli değil gibi bir sorunuzun olması muhtemel. Verebileceğim tek cevap sizlerin daha iyi şartlarda bir ürüne en uygun fiyatla sahip olmanız açısından yapılan çalışmalardır. Stoklarmızda sadece numune bulunduğu için testler fabrikamızda ancak gruplar halinde yapılabilir. Bu şekilde bir grup olduğu anda (20-25 kişi kadar) test sürüşlerini fabrikamızda sizlere tabi ki sunarız.

Pulsar 150 ile ilgili de sürpriz bir çalışmamız olacak. Ancak muhtemelen TEMMUZ ayından önce bu ürün satışa sunulamayacak. Ama çok memnun kalınacak bir ürün olacağını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Saygılarımla...

Renkler sarı ve mavi mi Ekrem abi? Bu arada bu forumda ve çevremdeki tüm motosiklet sevdalıları arkadaşlarım adına ilginiz,alakanız ve insanlığınız için size teşekkür ediyorum.Türkiye'de bir ilk oldunuz.Bir hayalim gerçekleşti.Allah (C.C.) sizden razı olsun.

LynXMaSTeR
04 Mart 2015, 01:26
fuarda üzerine oturup denedim, gerçekten çok rahat bi oturuş pozisyonu var, gidon diğer ss lere göre daha yüksek ve sele yumuşak.
ikinci el cbr 250r yerine sıfır pulsar 200 ss alınabilir.
sarı renkli olanı hoşuma gitti, bumblebee :)

mchi
04 Mart 2015, 03:17
Ekrem bey cs400 beklioruz 4 gozle. Gelis zamani bellimidir?

ekrem ata
04 Mart 2015, 09:30
Hayırlı günler değerli arkadaşlar;

200 ss için Renkler sarı-mavi-kırmızı-siyah. Çok büyük ihtimal ile şerhini de koyarak...
400 CS için aralık-2015'den önceki bir tarih mümkün görünmüyor.

Selam ve saygılarımla...

emc2
04 Mart 2015, 09:48
Hayırlı günler değerli arkadaşlar;

200 ss için Renkler sarı-mavi-kırmızı-siyah. Çok büyük ihtimal ile şerhini de koyarak...
400 CS için aralık-2015'den önceki bir tarih mümkün görünmüyor.

Selam ve saygılarımla...

garanti olsun diye 2016 fuara yetisir diyebiliyoruz yani. sevindim. inşaallah 250 cc ustu vergisinden fazla etkilenmemesi adina Türkiye ye giris fiyati uygun secilirde, hic kiyas yapmadan cc mizi yukseltmis oluruz.

atillatopal9
05 Mart 2015, 09:23
arkadaşşar
fuarda ki arkadaş bana yardımcı oldu
motorun fiyatı 11,000 vs değil.
Hazirana kadar satış fiyatı 10,000 TL'dir. hemde abs li modeldir.
ayrıca, ktm motoru kullandığını ve kawasaki lisanslı olduğunu söyledi.
grenaj fiyatları 25,manetler 13 kafa grenajı 75 tl vs vs.
harika fiyatlar söyledi.
şimdiden para biriktirmeye başladım. motorumu satıp alacağım nasipse.

Uğur
06 Mart 2015, 00:06
Motosiklet ile ilgili bilgiler konunun ilk mesajında güncellenmiştir.
Keyifli forumlar.

dmRhn
06 Mart 2015, 18:07
Merhaba arkadaşlar,

Bende açıkçası daha önce Megelli kullanıcısı olarak sanırım ya yine Megelli yada Bajaj düşünüyorum, Bajaj 'da beni tek rahatsız eden gidon yüksekliği oldu. Gidon alçaltması yapılabiliyor mu ?

turkish39
08 Mart 2015, 20:24
http://bajaj.com.tr/pulsar/134/pulsar-200-ss

Murat.K.
08 Mart 2015, 21:30
Şekil olarak R25 ten güzel bence.R25 i yzf 125 kasasında yapaymışlar 10 numara olurmuş.Güç ve tip bi arada olmuyo nedense :)[COLOR="Silver"]

Öyle olsa idi bir saniye bile SL mi r25 mi diye düşünmez gidip onu alırdım yani sipariş ederdim

Konuya Dönelim hemen ki dağılmasın.

Fuarda bu cici çocuğun üzerine oturma şansım oldu lakin sele çok rahatsız ve sert geldi. Uzun süre deneme şansım olmadığı içi deneyen diğer arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim.

Blindfire
23 Mart 2015, 12:19
Ne zaman gelecek?

CompanERROR
24 Mart 2015, 14:33
çok güzel özellikle sarı rengi süper. Ama turuncu olsa tadından yenmezdi sanırım :S

YouSuffer
24 Mart 2015, 15:04
Haziranda gelcek diyorlar

.BAY-MOTO.
24 Mart 2015, 15:27
Değerli Arkadaşlar,

28.03.2015 Cumartesi günü 13:00 ile 18:00 saatleri arasında hem yeni BAJAJ şubemizin açılışımıza hem de Bajaj Discover 150F modelimizi test etmek için Acıbadem Mah. Onur Sok. No:2/2(Acıbadem Carrefour Karşısı) Kadıköy'deki yeni yerimize davetlisiniz.

Görüşmek dileğiyle

BAY-MOTO OTOMOTİV TİC. LTD. ŞTİ.
02164287900
01264281333
05322165486

http://i.hizliresim.com/kjdXL7.jpg (http://hizliresim.com/kjdXL7)

turkish39
26 Mart 2015, 23:41
http://www.bajajauto.com/pulsarrs200/price.htm

Hindistanda fiyatlar açıklanmış.En pahalı bölge 134000 Rupiyi bulmuyore.oda absli.Tabi bunlar müşteriye anahtar teslim fiyatı KAADEEVESİ dahil.Türk parasına çevirmiyorum,kızıyolar sonra.

atillatopal9
01 Nisan 2015, 15:37
son bilgileri paylaşabilir miyiz

FalconX
01 Nisan 2015, 16:42
5600 hadi 5700 olsun. Aradaki fark nereye gıdıyor acaba...
http://www.bajajauto.com/pulsarrs200/price.htm

Hindistanda fiyatlar açıklanmış.En pahalı bölge 134000 Rupiyi bulmuyore.oda absli.Tabi bunlar müşteriye anahtar teslim fiyatı KAADEEVESİ dahil.Türk parasına çevirmiyorum,kızıyolar sonra.

YouSuffer
01 Nisan 2015, 16:46
Fiyat farkı bizi tokatlamak için ne için olcak başka kaz gibi yolunuyoruz bu ülkede hep

Seko
09 Nisan 2015, 14:04
Bir kaç tane yeni videosu çıkmış :

https://www.youtube.com/watch?v=225vXz9aZko

https://www.youtube.com/watch?v=8MQPAiOBDSc&feature=youtu.be

Bir de test videosu var :

https://www.youtube.com/watch?v=oUZyftF8Ats

Bence sesi NS200'e göre çok daha güzel ve tok.

sdirer
16 Nisan 2015, 10:41
https://www.youtube.com/watch?v=1Zl9K9WKGlI testi

Zuzuuw
16 Nisan 2015, 11:39
Ekrem amca daha önce dedi ki bajaj bize aynı fiyata vermiyor. Türkiye piyasasına farklı fiyat veriyorlar dedi.

Burdan yola çıkarak 134000 rupi yaklaşık 5750 lira ediyor. 6500 tl ye türkiyeye gelsin.

Motor başı 1000 tl kuralkan amca alsa oldu 7500. Bayinin payını bilmiyorum ama bence yüz yada ikiyüz lira için yapılmaz bu iş. 500 tl de bayi kapaklasa oldu 8000.

Yüzde sekiz ÖTV ve yüzde onsekiz KDV eklersen 10200 lira eder.

Zaten istedikleri fiyat bu aralıkta.

Benim mantığına yatan bu hesapta ortada suçlu yok. Ekrem amcanın yapabileceği bişeyede yok.

Ekrem amca geçen sene bize servis sözü verdi. Belirli kalite seviyesinde olacak dedi. Ancak bugün bajaj servislerine bakınca hevesim kırılıyor. Verdiği sözden uzak bir rota izliyorlar şu anda. Gidişat böyle olursa sasalı giriş iyi satış grafikleri Ekrem amcayi yanılmaMalî.

Kimse maldan şikayetçi değil. Herkes klasik kuralkan bayisi ve servisi mantığına kızgın.

Kendisinden bana özel mesaj yolu ile ulaşmasını rica ediyorum. Gözden kaçırdığıni düşündüğüm bir hususta kendisini uyarmak istiyorum.

jemalizm
16 Nisan 2015, 17:57
benim merak ettiğim bir konu var bu fiyat farkı konusunda, Mustang ABD de 40bin dolar yada avro fiyatlarındayken Türkiye'de neden 200bin $ ?
bu işlerden anlayan varsa açıklasın, yani nerden vursam diye düşünüyorsunuz, ben aksiyon kamerası aldım, 200TL ye, mediamark ta 600 TL nerden geliyor bu fark? adam çinde KDV dahil kamerayı 60$ a satıyor, Türkiye'ye aynı fiyattan yasal yollarla giremiyor.

yorum yaparken sadece bu motorun fiyatını eleştirmeyin, biz herşeyin pahalısını kullanıyoruz.

varsa bir ithalat ihracatçı açıklasın bize :)

turkish39
16 Nisan 2015, 22:23
benim merak ettiğim bir konu var bu fiyat farkı konusunda, Mustang ABD de 40bin dolar yada avro fiyatlarındayken Türkiye'de neden 200bin $ ?
bu işlerden anlayan varsa açıklasın, yani nerden vursam diye düşünüyorsunuz, ben aksiyon kamerası aldım, 200TL ye, mediamark ta 600 TL nerden geliyor bu fark? adam çinde KDV dahil kamerayı 60$ a satıyor, Türkiye'ye aynı fiyattan yasal yollarla giremiyor.

yorum yaparken sadece bu motorun fiyatını eleştirmeyin, biz herşeyin pahalısını kullanıyoruz.

Mustang motosiklet olmasa da 250 CC üstü olduğu için ÖTV %37 Pulsar 250 CC altı olduğu için ÖTV %8 ,Kamera örneğinde de internette daha ucuza bulman garanti,her malda öyle gerçi.Yeter ki araştır.Arz talep diyelim bu işe olsun bitsin.Pulsar da cbf ve ybr gibi ticari amaçlı oldu gitti.Ne desek boş artık.Bu ülkede motor değeri değil,muadili baz alınıyor.Bu da değişmeyeceğe benziyor.

ecarpar
17 Nisan 2015, 12:08

Adam senden kazanıyor ülkesinde ucuza veriyor, bunun en güzel örneği eski internet kullanıcıları bilir hotmail dir mail box boyutu bizde 2 mb iken Arizona ya adamlar 2 gb vermişti, birazda milliyetçilik var bunun yanında ithalattan para kazanıp milli geliri yükselte bilmenin tek yolu markalaşmaktır yoksa dünyanın her yerinde aynı kalitede olan beyaz bir tshirt 20 tl olurdu oysa onlarca farklı fiyatı var.

konuyu çok dağıtmadan, CBF 150 mi sattım ve yeni bir motosiklet arayışı içindeyim Pulsar'a diktim gözümü , 200ss ve 200ns arasında teknik olarak bir fark göremedim tek fark sadece birinin giyinik olmasımıdır, yoksa gidişinde duruşunda farklılıklar varmıdır.

Seko
17 Nisan 2015, 12:27
Mustang için o farklar distribütörün kazığından kaynaklanıyor ama sorsan vergi diye ağlarlar. Suçlu kim peki ? Bu ve benzeri firmalara hesabını sormayan devlet.

ecarpar
17 Nisan 2015, 12:37
Mustang için o farklar distribütörün kazığından kaynaklanıyor ama sorsan vergi diye ağlarlar. Suçlu kim peki ? Bu ve benzeri firmalara hesabını sormayan devlet.

Serbest piyasa yapılacak bir şey yok... elden gelen yok yurt dışında 40$ türkiyede ki fiyat aralığı 1000 - 1850 tl ... farka bak arkadaş

Seko
17 Nisan 2015, 12:42
İşte o serbest piyasadan ben hoşlanmıyorum. Bir şeyin fiyatını serbest bıraktığında bu ürün dünyada açık farkla en pahalı Türkiye'de satılıyorsa o işte bir gariplik vardır. Ticaret ahlakının sorgulanması gerekir.

atillatopal9
20 Nisan 2015, 11:16
ön sipariş ile almayı düşünüyordum vazgeçtim. açıkcası bayiler hiç ilgilenmiyor. onlar bile bu yaz sonuna bile kalabilir diyorlar.

YouSuffer
20 Nisan 2015, 11:28
ön sipariş ile almayı düşünüyordum vazgeçtim. açıkcası bayiler hiç ilgilenmiyor. onlar bile bu yaz sonuna bile kalabilir diyorlar.

sen r125 almadın mı hocam boşver bajajı :D ben bunlar yuzunden krediye girdim r25 alıcam:thumleft:

atillatopal9
20 Nisan 2015, 11:30
Aldım, bajaj eğer haziran başında satılsaydı paramı bajaja verip bekleyecektim. fakat bajaj yamuk yapınca bizde başka yerlere yöneldik :) yaz sonu bende satıp r25 alabilirim :)

karabdrrhmn
20 Nisan 2015, 11:49
200 ss de yakıt tüketimi ne olacak ekrem bey

ecarpar
20 Nisan 2015, 13:15
İşte o serbest piyasadan ben hoşlanmıyorum. Bir şeyin fiyatını serbest bıraktığında bu ürün dünyada açık farkla en pahalı Türkiye'de satılıyorsa o işte bir gariplik vardır. Ticaret ahlakının sorgulanması gerekir.

Yapılacak bir şey yok.. Bende dahil kimse hoşlanmıyor bu durumdan ama bir şey de yapamıyoruz, sitesine giriyorsun tavsiye edilen satış fiyatı 10$ bayiye gidiyorsun 15$ .... El mahkum en ucuz verenini bulayım diye çekeceğin stres ve yanında masrafları hesaplayınca hazırda gelmişken ha 3 aşağı he 5 yukarı deyip alıyorsun bunu onlarda biliyor.. Atı veriyorlar kazığı

sdirer
20 Nisan 2015, 14:18
Ekrem amca daha önce dedi ki bajaj bize aynı fiyata vermiyor. Türkiye piyasasına farklı fiyat veriyorlar dedi.

Burdan yola çıkarak 134000 rupi yaklaşık 5750 lira ediyor. 6500 tl ye türkiyeye gelsin.

Motor başı 1000 tl kuralkan amca alsa oldu 7500. Bayinin payını bilmiyorum ama bence yüz yada ikiyüz lira için yapılmaz bu iş. 500 tl de bayi kapaklasa oldu 8000.

Yüzde sekiz ÖTV ve yüzde onsekiz KDV eklersen 10200 lira eder.

Zaten istedikleri fiyat bu aralıkta.

Benim mantığına yatan bu hesapta ortada suçlu yok. Ekrem amcanın yapabileceği bişeyede yok.

Ekrem amca geçen sene bize servis sözü verdi. Belirli kalite seviyesinde olacak dedi. Ancak bugün bajaj servislerine bakınca hevesim kırılıyor. Verdiği sözden uzak bir rota izliyorlar şu anda. Gidişat böyle olursa sasalı giriş iyi satış grafikleri Ekrem amcayi yanılmaMalî.

Kimse maldan şikayetçi değil. Herkes klasik kuralkan bayisi ve servisi mantığına kızgın.

Kendisinden bana özel mesaj yolu ile ulaşmasını rica ediyorum. Gözden kaçırdığıni düşündüğüm bir hususta kendisini uyarmak istiyorum.

ben birşey söyleyeyim siz inanmayın. o motor liste fiyatının 1/3'ünden 1 kuruş fazlaya giriş yapmaz bu ülkeye... 9000'se liste fiyatı -3000'e geliyordur. hesaplayın. belki daha bile düşüktür. tahminim..

Zuzuuw
20 Nisan 2015, 15:27
ben birşey söyleyeyim siz inanmayın. o motor liste fiyatının 1/3'ünden 1 kuruş fazlaya giriş yapmaz bu ülkeye... 9000'se liste fiyatı -3000'e geliyordur. hesaplayın. belki daha bile düşüktür. tahminim..

Profilinde honda pcx ve z300 yazıyor. O motorlar sanki maaliyet fiyatına mı satılıyor? Hayır, aynı miktarda şişirme o motorlarda da var. Haliyle bajajda da olacaktır. Yanlış anlaşılma olmasın, ben kuralkandan ve mondial'den nefret ederim, zerre savunmam ve sevmem. Ancak sonuç ortada, bugün inazuma 16, cıbırlar 14 oldu ise, kuralkan afedersin bir yerinin üzerinde fındık kıra kıra bu motoru 10 liraya satar.

Almayın dedik, ettik. Gitti Emre Abi bile en sonunda 10500 E mondi aldı. O bile umudunu kestiyse :) daha yapacak bişey kalmamış demektir.

turkish39
20 Nisan 2015, 22:28
Profilinde honda pcx ve z300 yazıyor. O motorlar sanki maaliyet fiyatına mı satılıyor? Hayır, aynı miktarda şişirme o motorlarda da var. Haliyle bajajda da olacaktır. Yanlış anlaşılma olmasın, ben kuralkandan ve mondial'den nefret ederim, zerre savunmam ve sevmem. Ancak sonuç ortada, bugün inazuma 16, cıbırlar 14 oldu ise, kuralkan afedersin bir yerinin üzerinde fındık kıra kıra bu motoru 10 liraya satar.

Almayın dedik, ettik. Gitti Emre Abi bile en sonunda 10500 E mondi aldı. O bile umudunu kestiyse :) daha yapacak bişey kalmamış demektir.

Ben bu ülkede bi şeylerin değişeceği umudumdan asla vazgeçmiycem.Bugün mondiye binerim,yarın bajaja vs. Ben kullanıcılardan yanayım.Bajaj bu son iki zammı yapmış olmasaydı bence satış patlaması yaşardı.Kim ne derse desin.200 satacağına 500 sat,herkes alsın.Bu arada bajajı asla kötülemiyorum.Tepkimin nedenini biliyosunuz.Çin motoru satan bütün bayileri biliyorsunuz.Biz çok çektik,birazda bu serzenişlerimiz,eleştirilerimiz hakkımız diye düşünüyorum.

Zuzuuw
20 Nisan 2015, 23:17
Ben bu ülkede bi şeylerin değişeceği umudumdan asla vazgeçmiycem.Bugün mondiye binerim,yarın bajaja vs. Ben kullanıcılardan yanayım.Bajaj bu son iki zammı yapmış olmasaydı bence satış patlaması yaşardı.Kim ne derse desin.200 satacağına 500 sat,herkes alsın.Bu arada bajajı asla kötülemiyorum.Tepkimin nedenini biliyosunuz.Çin motoru satan bütün bayileri biliyorsunuz.Biz çok çektik,birazda bu serzenişlerimiz,eleştirilerimiz hakkımız diye düşünüyorum.

Yine gittin mondial aldın abi ama. Bajaj v3 mondial gibi üretmeden çamura yatan firmaların motorlarını hayatta sıfır almam ben. Bana ana avrat küfür eden servise yaptirimda bulunmayan, üstüne sen Yalancısın firmayı kötülemek için yaptın bunları diyen firmadan hayatta ürün almam.

5 ay beklerim 2. El alırım pulsari rx3 ü, yedek parçayı gider burakmotor dan alırım. Ancak zihniyet değişmediği müddetçe bu firmalara para vermem.

Bajaj servisinde 3 bin liralık motorun garantisi mi olur lan ...... git deniyorsa bana, pazarlama müdürü böyle birşey olamaz, Yalancısın diyorsa gider başka marka alırım ancak omurgalı duruşumu bozmaM.

Son sözün senle alakası yok tabi, sözüm kuralkana yıllarca sallayıp 7 bine motor getirdi diye adamları satış şampiyonu yapanlara. Ha onlar kuralkan henüz tanımamış olabilirler ancak fazla sürmez burunlarinin sürTmesi.

Sadece şimdiki bajaj servislerine v3 eski kanuni servislerinin isimlerine bakmak yeterli. Tabela değişti ancak sağacak inek arayan zihniyet hala yerli yerinde.

ekrem ata
21 Nisan 2015, 08:18
Değerli Zuzuuw rumuzlu arkadaşım; yazdıklarınız ile ilgili bana ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? ekrem_ata@kuralkan.com.tr . Pazarlama müdürü yalancısın diyorsa derken beni mi kast ettiniz. Ben kimseye böyle bir ifade kullanmadım, kullanmam. Ne yaşandı ise lütfen bilmek isterim.

Bajaj olarak en fazla yatırımı servisler konusunda yapmış olduğumuzu bilmenizi isterim. Şu anda 149 bajaj servisimiz ile hem nitelik ve hem de nicelik konusunda nerede olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bu konuda en iyisi olma hedefindeyiz. Ama bunu sizlerden duymak isteriz. Adresinizi de verirseniz son dergi sayımızı size göndermek ve gelinen aşamaları belgeleri ile göstermek isteriz.

İfadeler hoş değil ama bu ifadelere takılmayacağım. Lütfen nerde ne yaşandı ise mail adresime geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

Saygılarımla...

TOTEMONS
09 Mayıs 2015, 01:56
Yine gittin mondial aldın abi ama. Bajaj v3 mondial gibi üretmeden çamura yatan firmaların motorlarını hayatta sıfır almam ben. Bana ana avrat küfür eden servise yaptirimda bulunmayan, üstüne sen Yalancısın firmayı kötülemek için yaptın bunları diyen firmadan hayatta ürün almam.

5 ay beklerim 2. El alırım pulsari rx3 ü, yedek parçayı gider burakmotor dan alırım. Ancak zihniyet değişmediği müddetçe bu firmalara para vermem.

Bajaj servisinde 3 bin liralık motorun garantisi mi olur lan ...... git deniyorsa bana, pazarlama müdürü böyle birşey olamaz, Yalancısın diyorsa gider başka marka alırım ancak omurgalı duruşumu bozmaM.

Son sözün senle alakası yok tabi, sözüm kuralkana yıllarca sallayıp 7 bine motor getirdi diye adamları satış şampiyonu yapanlara. Ha onlar kuralkan henüz tanımamış olabilirler ancak fazla sürmez burunlarinin sürTmesi.

Sadece şimdiki bajaj servislerine v3 eski kanuni servislerinin isimlerine bakmak yeterli. Tabela değişti ancak sağacak inek arayan zihniyet hala yerli yerinde.

Arkadaşım boşuna kendini yorma.Kendince haklı bile olsan bu üslup ile anlattıklarının hiçbir inandırıcılığı yok.

Zuzuuw
09 Mayıs 2015, 12:02
Arkadaşım boşuna kendini yorma.Kendince haklı bile olsan bu üslup ile anlattıklarının hiçbir inandırıcılığı yok.

Inanirsan ekime inanmazsan kasima , üç kuruş paraya aldığın motorun avukatı olacaksan senin gibiler ile vakit kaybetmeye gerek yok. Günün birinde garantiden veya serviste başına bir iş geldiği zaman buraya gelir sayfa sayfa yazarsın.

Seko
09 Mayıs 2015, 12:50
Hangi servismiş bunu söyleyen merak ettim ? Ve ne sebepten söyledi ?

retox70
09 Mayıs 2015, 14:41
Ekrem Ata ' yı on seneden fazla tanırım. Kullanıcıya böyle bir kelime sarfetmez. Yanlış anlama olduğunu düşünüyorum.