PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Z800-Z750 Karmaşası...

smilodon
12 Ekim 2014, 03:43
Merhaba arkadaşlar yeni motor alma arefesindeyım hatırı sayılır motor bilgim vardır fakat kawasaki z750 veya 800 kullananlardan yardım istiyorum... kawasaki 800 almayı düşünüyorum hatta bu hafta bir kaç yerle görüştüm ve pazarlığı yaptım ama çevremde motor konusunda ciddi bilgili arkadaşlarım kesinlikle z800e yaklaşmamamı söylüyorlar, hatta birisi kawasaki motor satışı yapmış yıllarca motordan ve şanzumanda ses olduğu ve piyasada tutulmadığını söylüyor (kendisi z1000 kullanıcısı)bu durumda beni z750 almam konusunda uyarıyorlar ama aklımında sıfır motor almak var o yüzden birde z800 kullanan ve bu konusunda bilgili arkadaşlardan yorum almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim...

07mehmet07
12 Ekim 2014, 04:49
Z800'ü bir ada bende çok araştırdım ama motor ve şanzuman sesini ilk defa senden duydum, tutulmadığı doğrudur çünkü motorla 160 km hızdan sonrası neredeyse mucize naked bir motor olduğu için rüzgarı direk alıyor haliyle de hız yapılamıyor, e altında 800cc bir canavarın olduğunu düşünürsen bu hızda pek bir anlam ifade etmiyor açıkcası, sonuç olarakta ne sahip olduğu cc'nin ne de yaktığı yakıtın hakkını verebiliyor ayrıca motora kasa çok hafif geldiği içinmidir nedir zapdetmesi oldukça güçmüş 160 km muhabbetini duyduktan sonra açıkcası nedenini çok araştırmadım, bunun yanına bir de uçuk parça fiyatlarını eklersek ülkemiz de kimse almak istemiyor ama naked değilde ss düşünürsen zx636'yı gözü kapalı önerebilirim

EmirhanCoskun
12 Ekim 2014, 10:46
Z800'ü bir ada bende çok araştırdım ama motor ve şanzuman sesini ilk defa senden duydum, tutulmadığı doğrudur çünkü motorla 160 km hızdan sonrası neredeyse mucize naked bir motor olduğu için rüzgarı direk alıyor haliyle de hız yapılamıyor, e altında 800cc bir canavarın olduğunu düşünürsen bu hızda pek bir anlam ifade etmiyor açıkcası, sonuç olarakta ne sahip olduğu cc'nin ne de yaktığı yakıtın hakkını verebiliyor ayrıca motora kasa çok hafif geldiği içinmidir nedir zapdetmesi oldukça güçmüş 160 km muhabbetini duyduktan sonra açıkcası nedenini çok araştırmadım, bunun yanına bir de uçuk parça fiyatlarını eklersek ülkemiz de kimse almak istemiyor ama naked değilde ss düşünürsen zx636'yı gözü kapalı önerebilirim

yok artık daha neler hocam :) kendim honda hornet sahibiyim bizzat üzerinde 225km hız yaptım ve yol bitti bitmeseydi 250top speed kitliyicektim :) naked motorların tamam amacı belli rüzgar kessin hız yapamasın..ama motoru rüzgar hiç bir şekilde kesmiyor..rüzgar sizi kesiyor :) naked motorda rüzgarla baş başasınız hiç bir yere kaçma şansınz yok yüksek hızda bir noktadan sonra artık amannn yeter yaa rüzgar yediğim deyipte gaz kapattığım çok olmuştur :)

225km nin videsou yok ama buyrun 215 km daha motoru ilk aldığım hafta idi denemek amaçlı inceden yoklamıştım :)

http://www.youtube.com/watch?v=mNuntoHVRi4&list=UULxBCPpfdlyieURCdAYaHdQ