Furkan916
07 Ekim 2014, 12:33
Merhaba moto dostlar..
İnwellesin uzaktan çalıştırmalı alarmını aldım. herşeyini özenle yaptım taktım motoruma.
uzaktan çalıştırmayıda yapmak istedim, mavi kabloyu marş kısmına bağladım gri ve pembe kabloyuda acil stop tuşuna bağladım.
buraya kadar herşey tamam. motor çalışıyor ama kontağı açmanız gerekli.
burada turuncu kablo devreye giriyor. [ACC] Kablosu.
Bu kablo hem alarm aktifken kontak açılırsa alarmın ötmesini sağlıyor, hemde uzaktan çalıştırmayı tamamen uzaktan yapıyor.
kontağı açmanıza gerek kalmıyor. çünkü ACC Kablosu kontağa güç verior.
Benim kontağımda 4 tane kablo var.. SİYAH -- YEŞİL -- KIRMIZI -- VE YARISI SİYAH BEYAZ OLAN KABLO.
Bu kırmızı kabloda + var. Yeşil ve diğer 2 siyahta İse - Var.
ben bunu test ampülü ile ölçtüm
KISACA..
Ben bu turuncu kabloyu SİYAH Kabloya değdiriyorum.. Herşey güzel kontak açılıyor ama bujiye ateşleme yapmıyor. Bunu motorun kendi düğmesinden basarsamda aynı şekilde çalışmıyor motor.
Ama turuncu kablo hala siyah kabloya bağlıyken kontağı çevirirsem bu sefer hiç problemsiz çalışıyor.
sanırım sadece siyah kabloya + verilmeyecek.
diğer 2 kabloyuda denemek istedğimde kısa devre oluyor çat ediyor.
lütfen bu konuda bana yardımcı olun. 2 gündür bu meretle uğraşıyorum
İnwellesin uzaktan çalıştırmalı alarmını aldım. herşeyini özenle yaptım taktım motoruma.
uzaktan çalıştırmayıda yapmak istedim, mavi kabloyu marş kısmına bağladım gri ve pembe kabloyuda acil stop tuşuna bağladım.
buraya kadar herşey tamam. motor çalışıyor ama kontağı açmanız gerekli.
burada turuncu kablo devreye giriyor. [ACC] Kablosu.
Bu kablo hem alarm aktifken kontak açılırsa alarmın ötmesini sağlıyor, hemde uzaktan çalıştırmayı tamamen uzaktan yapıyor.
kontağı açmanıza gerek kalmıyor. çünkü ACC Kablosu kontağa güç verior.
Benim kontağımda 4 tane kablo var.. SİYAH -- YEŞİL -- KIRMIZI -- VE YARISI SİYAH BEYAZ OLAN KABLO.
Bu kırmızı kabloda + var. Yeşil ve diğer 2 siyahta İse - Var.
ben bunu test ampülü ile ölçtüm
KISACA..
Ben bu turuncu kabloyu SİYAH Kabloya değdiriyorum.. Herşey güzel kontak açılıyor ama bujiye ateşleme yapmıyor. Bunu motorun kendi düğmesinden basarsamda aynı şekilde çalışmıyor motor.
Ama turuncu kablo hala siyah kabloya bağlıyken kontağı çevirirsem bu sefer hiç problemsiz çalışıyor.
sanırım sadece siyah kabloya + verilmeyecek.
diğer 2 kabloyuda denemek istedğimde kısa devre oluyor çat ediyor.
lütfen bu konuda bana yardımcı olun. 2 gündür bu meretle uğraşıyorum