PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar; 125 MX Grumble & kuba XCG100/150 kullananlar acaba bilgi verebilir mi?

hektor515
17 Eylül 2014, 23:56
öncelikle selamlar arkadaşlar. başlıkta belirttiğim üzere 2 motordan birini alıcam fakat hiç bir bilgim yok, sağa sola sordum onlarda pek fazla açıklama yapamadılar bilgileri olmadığı için. Şimdi Arkadaşlar bu 2 motoru kullananlar veya bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi?
servis konusunda hiç sıkıntı yok burda yani yaşadığım yerde ikisininde servisi mevcuttur..
benim istediğim hangisinde titreşim var hangisinde yok, her ikisindede varsa hangisinde daha az, sürüş bakımından hangisi iyi sayılabilir?
hangisi daha süratli gibi gibi, bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Arkadaşlar özür dilerim bir motosiklet daha vardı farkında olmadan gözden kaçırmışım yazmayı

YUKİ
YK 130-16 YILDIZ

Proud
18 Eylül 2014, 00:22
Grumble balansörlü, xcg 150 ise balansörsüz.
Fiyatının düşmesiyle birlikte grumble'ı ben de çok düşünür oldum.Motorun işe yaramayacağını bildiğim için almıyorum, işe gidip geliyim desem patron götürüp getiriyor. Şu xcg çok hatalı duruyor ve ya bana öyle gözüküyor. Köylü motorun şasesine o kasayı oturtmuşlar olmuş sana kambur bir eşek. :cherry:

hektor515
18 Eylül 2014, 02:21
haklısın Proud :cherry: benimde aklımı karıştıran biri oldu bu dün grumble kullanan birini gördüm durdurdum bilgi aldım gayet memnun olduğunu söyledi hatta 1 yıldan beri kullandığını hiç bir sorunla karşılaşmadığınıda söyledi, hızlanmasıda çok iyi dedi. yani gayet memnun..
Birde bu yuki var yk 130 yıldız bu nasıl acaba?