hektor515
17 Eylül 2014, 23:56
öncelikle selamlar arkadaşlar. başlıkta belirttiğim üzere 2 motordan birini alıcam fakat hiç bir bilgim yok, sağa sola sordum onlarda pek fazla açıklama yapamadılar bilgileri olmadığı için. Şimdi Arkadaşlar bu 2 motoru kullananlar veya bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi?
servis konusunda hiç sıkıntı yok burda yani yaşadığım yerde ikisininde servisi mevcuttur..
benim istediğim hangisinde titreşim var hangisinde yok, her ikisindede varsa hangisinde daha az, sürüş bakımından hangisi iyi sayılabilir?
hangisi daha süratli gibi gibi, bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Arkadaşlar özür dilerim bir motosiklet daha vardı farkında olmadan gözden kaçırmışım yazmayı
YUKİ
YK 130-16 YILDIZ
servis konusunda hiç sıkıntı yok burda yani yaşadığım yerde ikisininde servisi mevcuttur..
benim istediğim hangisinde titreşim var hangisinde yok, her ikisindede varsa hangisinde daha az, sürüş bakımından hangisi iyi sayılabilir?
hangisi daha süratli gibi gibi, bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Arkadaşlar özür dilerim bir motosiklet daha vardı farkında olmadan gözden kaçırmışım yazmayı
YUKİ
YK 130-16 YILDIZ