PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rks titanic 150 mi ? kuba CR1 mi ? Sizce Hangisi ?

kesir70
05 Eylül 2014, 16:23
merhabalar herkese iyi günler ben kışın motor almayı düşünüyorum bu yaz geçti artık hemen almayıp kışın alarak daha uyguna alabilirim diye düşünüyorum bu konudada görüşlerinizi okurum yazarsanız
Ben bir kaç farklı motora baktım rks titanic 150 kuba cr1 kuba pars gibi parsı direk eledim özellikleri ve fiyatı aynı fakat görüntüsü cr1 e göre güzel değil
Sizden yardımlarınızı bekliyorum kuba cr1 mi ?
rks titanic 150 mi ?
ben biraz araştırdım bazı arkadaşlar çine binmeyin diyorlar bazılarıda çinde değişiyor japon kadar kaliteli ürünler üretiyor diyor.
Ben de cr1 in rks den altta kalıcak bi yerinin olmadığını düşünüyorum ( tabi her görüşe saygımız var :cherry: )
Rks de silindirinin seramik piston olduğunu duydum ( bunun uzun ömürlü olacağının işareti olarak görüyorum )
CR1 de nasıl bilemiyorum onu
Sizce hangisi arkadaşlar veya önerebileceğiniz bi motor varmıdır 4 lirayı geçmeyen hatta daha ucuz olursa iyi olur bu ilk motorlu taşıtım olacak kendimin
Ben bide kendimi tanıtayım yaş 17 ehliyetimi temmuzda alıcam yaşımı haziranda dolduruyorum :pr: :) karamandayım. motoruda 15 tatilde almayı düşünüyorum .
100 lük cup kullandım 100 lük cg kullandım ancak kendimin değildi dedemin ve kuzenimin motorlarıydı yaz boyu onları kullanıyorduk. yani kullanmayı biliyorum yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum 150 liklerde. Şehir içi kullandığım ehliyet gerektirmeyen e-cup elektrikli motorum var ama şehir dışına gidemediğim için uzun yol için bu motorlara bakıyorum.
karamandan antalya ya ereğli ye konyaya seyehatlerim olucaktır uzun yola dayanabilecek bi motor istiyorum artçımda muhtemelen olur her seyehatimde .
Çok uzun oldu görüşlerinizi bekliyorum ( her konuda ) :mrgreen:

18891938
05 Eylül 2014, 17:17
bildiğim kararıyla rks 150 4000 tl civarında. onun yerine ybr125 almanı tavsiye ederim. (illa 2 motordan birini alacağım diyorsan, sadece rks150 test etmiştim, diğerini kullanmadım bişey diyemem. ilk moturum ybr125 idi, bence rks den çok daha iyidir.)

SlimShady1
05 Eylül 2014, 17:36
3.870 bajaj discover 125st.

isobln
05 Eylül 2014, 18:05
cr1 diyorum kesinlikle denemelisin sıfır aldım 2 ay oluyor konfor rahatlık sıfır titresim başka birşey demiyorum

Rebulls
06 Eylül 2014, 20:41
dostum bu işler burdan olmaz öncelikle bi kuba bayine gidip iki motoruda incele parsı niye elediğinide anlayamadım eğer cr1 de yeşil renk düşünüyorsan cr1 parsın yanında bok yemiş biraz kafanı karıştırıcam ama gerçekten pars bu iki motordan aşşagı değil motor aynı zaten malzemede aynı tek fark görünüş parsada yakından bakarsan fikrin değişir diyorum rksye gelirsek gerçekten muhteşem bi motor çin piyasasını allak bullak etmiş kubaların ensesine ensesine vuran kısa seleli ama yüksek motor eğer ilk motorunsa ve bu 2 motordan biri ise kesinlikle rks derim sen kışa kadar parsada bak cr1 den kat kat iyi

kesir70
07 Eylül 2014, 14:37
[/COLOR]
bildiğim kararıyla rks 150 4000 tl civarında. onun yerine ybr125 almanı tavsiye ederim. (illa 2 motordan birini alacağım diyorsan, sadece rks150 test etmiştim, diğerini kullanmadım bişey diyemem. ilk moturum ybr125 idi, bence rks den çok daha iyidir.)
biliyorum kardeşim rks den iyi oldugunu ybr nin ama iki tip görüş açısı vardır 1:) bi başkasının koltuguna oturmak 2:) kendi koltuguna oturmak anlıyorsun demi ben kendi koltuguma oturmak sıfır almak istiyorum ybr nin sıfırınıda alamam ama görüşlerine saygı duyarım teşşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

3.870 bajaj discover 125st.

discovery benimde hoşuma gidiyor ama 125 lik ve aynı fiyat sayılır 150 titanic rks ile rks ninde bajajdan eksik bi tarafı olmadığını düşünüyorum hatta 150 lik olması fazlası oldugunu gösterir fikrine saygı duyarım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

cr1 diyorum kesinlikle denemelisin sıfır aldım 2 ay oluyor konfor rahatlık sıfır titresim başka birşey demiyorum

teşekkür ederim suan kaç km desiniz anlatırmısınız uzun yol yaptınız mı herhangi bi sıkıntısı oldu mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

dostum bu işler burdan olmaz öncelikle bi kuba bayine gidip iki motoruda incele parsı niye elediğinide anlayamadım eğer cr1 de yeşil renk düşünüyorsan cr1 parsın yanında bok yemiş biraz kafanı karıştırıcam ama gerçekten pars bu iki motordan aşşagı değil motor aynı zaten malzemede aynı tek fark görünüş parsada yakından bakarsan fikrin değişir diyorum rksye gelirsek gerçekten muhteşem bi motor çin piyasasını allak bullak etmiş kubaların ensesine ensesine vuran kısa seleli ama yüksek motor eğer ilk motorunsa ve bu 2 motordan biri ise kesinlikle rks derim sen kışa kadar parsada bak cr1 den kat kat iyi
hepsine baktım zaten hepsi tek bayide yakından da inceledim ama heyeccandan öyle en ufak hatasını arar gibi incelemedim inşallah bidahakine öyle yaparım ama dediğin gibi herşeyi aynı tipi farklı cr1 ile parsın ben cr1 in tipini begendim parsı eledim ya rks titanic 150 ya da CR1 ama rks ağır basıyor suanda tip olarak bence en güzeli cr1 ama rks daha kaliteli onun için rks alıcam sanırım :)