Orijinalini görmek için tıklayınız : acil yardim motorum 50 kurus yakiyor
SonAsil
29 Ağustos 2014, 21:25
Arkadaşlar herkese merhaba bende asya gy 200 motor var ama anlayamadım 10 liralık benzinle sadece 20 km gidiyor karbüratörden olduğunu tahmin ediyorum çünkü hava ayar vidasi ni düşürdük bu motora farklı ucuz yollu bi motorun karburatoru olurmu yada başka bir sıkıntısı mi vardır yardım edin
Carbondioxid
29 Ağustos 2014, 21:35
Allah rızası için! benzin sarfı ölçeğinde 100 kilometre/litre hesabı kullanalım, şimdi gelde kuruştan litreyi bul, hemde kuruşlarla bindirme yapılan b u zamanda, sonrada sağlamayı tarihten çıkart sonra enflasyonu katıver vsvsvsv....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Hava ayar viasını sanaii, yahut hurdacılardan aynı tip karbüratörden çıkma olarak bulup takın, o vidanın olmaması buna sebeb, yani vida var iken " 1 birim hava alıyorken, vida düştüğünde kocaman bir delikten 30 birim hava alıyor demektir" hasılı kelam aynı model hava ayar vidasını temine bakın, özel tip karbüratör değiilse pire için yorgan yakılmaz, vida için karbüratör değişilmez.
SonAsil
30 Ağustos 2014, 11:35
usta işte sorun bu civata özel bi civata incli yoksa ben de torna filan mevcut ama civata acacak kadar hassas degil birde sanirim ucundaki ignenin uzunlugu filan da önemli cünkü oraya ben bi civata uydurdum ama nafile gene aynı en fazla 1-2 km farketti ignenin ölçülerini bulsam sıkıntı olmaz 1-2 boy malzeme harcayarak yaparım birde bu civata sıkıldıkca benzini açıyormu kapatıyor mu
emre186
12 Eylül 2014, 00:50
sıktıkça açması devri arttırması lazım, benimkinde öyle.
mterayes26
12 Eylül 2014, 02:39
Oraya pamuk tıka , çok az bir boşluk kalsın ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
Birde kayışı filtre ve bujını kontrol et
sahin08
08 Aralık 2014, 02:42
benimkide 20 kuruş yakıyor ama karbüratöerden değil orjinali böyle
şaka biryana sanayiye bi uğra çoğu çin malında aynı karbüratör var mutlaka birinin hurdasından çıkar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO