Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Federasyonu Ne İş Yapar ?
çağhan
27 Ağustos 2014, 18:33
arkadaşlar motosiklet federasyonunu kim kurmuş başkanı kim misyonu ne etkinlik alanları ve amacı ne. Ben çok merak ediyorum neye kime hizmet ettiklerini, çünki motosiklet kullanmaya başladığımdan beri federasyonun kapısından bile geçmedim.Motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren olaylarda daha öncü olmaları beklenmez mi yada köprü geçiş ücretlerini biz burada kendi aramızda konuşurken federasyon başkanının ulaştırma bakanıyla görüşüp bu gibi motosiklet kullanıcılarının sorunlarınlarıyla ilgilinmesi vs vs sağlanamaz mı ?
tanertc
27 Ağustos 2014, 18:39
Yok öyle bir şey.
tata
27 Ağustos 2014, 18:59
"Spor" tarafıyla ilgili resmi bir kurum sanırım...
Tenis Eskrim Dağcılık Federasyonu,
Güreş Federasyonu,
gibi...
Ama, elbette yazdıklarınızla ilgili öncülük yapmalarına bir engel yok :)
http://www.tmf.org.tr/
Onur2876
27 Ağustos 2014, 20:37
Benim bildiğim yarışlar düzenliyolar kazanan avrupada yarışlara giriyo,yarışların sonu motogp bildiğim .
Adventure58
27 Ağustos 2014, 21:19
Madem bu işe yaramıyor motorcuları sosyal alanda koruyup kollamıyor. Peki Vakıf yada dernek kurulamaz mı arkadaşlar. Motorcunun derdini derneğin başında ki dile getirecek vs.
Bu mümkün mü?
caneroz
27 Ağustos 2014, 22:19
Federasyonun başına Barkın Bayoğlu getirilmeli :mrgreen:
kamsea
27 Ağustos 2014, 22:25
Madem bu işe yaramıyor motorcuları sosyal alanda koruyup kollamıyor. Peki Vakıf yada dernek kurulamaz mı arkadaşlar. Motorcunun derdini derneğin başında ki dile getirecek vs.
Bu mümkün mü?
kesinlikle haklısınız sonuçta "şoförler derneği,kamyoncu dernekleri hatta kanarya sevenler derneğine kadar pek çok dernek var" Ama bir bizim derneğimiz yok yazıklar olsun bize...
potasyum
27 Ağustos 2015, 05:36
şimdi farkındalıkla alakalı bu işleri kim yapıyor tofsed mi
mesajlara bakmadan önce hadi bi bakayım Türkiye motosiklet federasyonu ne iş yapar diye sitesine sadece spor anlamında varlar sanırsam
Bune
27 Ağustos 2015, 08:44
Federasyonun başına Barkın Bayoğlu getirilmeli :mrgreen:
Üstüne iyi bi para ya da menfaatine olacak birşey olmadıkça barkın bayoğlu kılını kıpırdatmaz, yıllardır izliyorum adamı ne zaman canlı yayınlarda bize öncülük et deseler hep siz öncülük yapın ben arkanızdan geleyim diyerek ne etliye ne de sütlüye karışır oldu. Hatta artık o kadar emin oldum ki mondial kendisine sponsor olsa hepimize dünyanın en iyi markası olduğunu bile söyleyebilir mondialin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO