PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apache RTR 150 mi Mondial 180 Z-one S mi KUBA CR1 Yardımcı olurmusunuz???

samet5234
18 Ağustos 2014, 22:56
Arkadaşla Selamun Aleyküm ben aranıza yeni kaltıldım öncelikle ilk vitesli motorumu almak istiyorum daha önceler 2.5 sene honda spacy kullandım 1 veya 2 seferlik vitesli deneyimim var hiç yok yani şimdi işe gidip gelmek birazda gezmek için bir vitesli motor almak istiyorum güzel görüntüsü olsun otobana çıktığımda birazda bassın istiyorum ama genelde şehir içi kullanacam

Apache RTR 150 ve Mondial 180 Z-one S ve Kuba CR1 arasında kaldım 4000 5000 bütçem var 2.ele güvenemiyorum çünkü motordan anlamıyorum tavsiyenizi bekliyorum.....

imtarky
18 Ağustos 2014, 23:26
Apache güzel motordur 2,5 senedir etrafımda kullananlar var alıp satıyorlar sürekli sorun yaşadıklarınıda görmedim hiç stunt için kullananından tutta şehir içi şehir dışı kullananına kadar hemde.Titreşim var o kadar o kadar kusurda olur yani.

designserhat
18 Ağustos 2014, 23:42
Arkadaşla Selamun Aleyküm ben aranıza yeni kaltıldım öncelikle ilk vitesli motorumu almak istiyorum daha önceler 2.5 sene honda spacy kullandım 1 veya 2 seferlik vitesli deneyimim var hiç yok yani şimdi işe gidip gelmek birazda gezmek için bir vitesli motor almak istiyorum güzel görüntüsü olsun otobana çıktığımda birazda bassın istiyorum ama genelde şehir içi kullanacam

Apache RTR 150 ve Mondial 180 Z-one S ve Kuba CR1 arasında kaldım 4000 5000 bütçem var 2.ele güvenemiyorum çünkü motordan anlamıyorum tavsiyenizi bekliyorum.....
Mondialle kıyas edilecek bir motor değil Apache 2 yıldır Apache kullanıyorum 23000 km oldu maşallahı var tek bir sorun çıkarmadı.Şehiriçi ve dışı İstanbul Zonguldak İstanbul Çanakkale İstanbul Bursa gibi çok yollar yaptım.

zihnigonen
18 Ağustos 2014, 23:50
Ben Mondial kullanıcısıyım, apachenin bir üst gömlek olduğunu kabul etmek lazım. Keşke arka freni disk, motoru daha titreşimsiz olsaydı.

M.balibey
19 Ağustos 2014, 04:03
mondiali bilmem de apache otobanda basmak için değildir düzde rüzgarsızsa 120 görür benim gibi zayıf ve kısaysanız 130 anca ama çinliden 1 gömlek daha kalitelidir ama honda ve yamaha kalitesini arıyorsan ikisinede bulaşma derim sorun çıkarmaz eğer iyi toplandıysa mesela benim bakımda benzin filtresini düzgün takmamışlar içeride yırtılmış ve karbüratöre pislik gitmesi sonucu şamandıra iğnesinin oturduğu yer bozuldu ve bir kezde km okuyucu bozuldu 3 yılda bu iki sorun dışında problem olmadı birde motoru toplayan usta bozuntuları orjinal aküsünü 10 dk bile şarj etme zahmetinde bulunmadıklarından son 1 yıldır marş basmıyor

samet5234
19 Ağustos 2014, 21:43
Boyum 187 kilom 120 filan bide apache rtr150 , apache rtr hyper edge arasindaki fark nedir

mmysgr
29 Ağustos 2014, 13:30
Hero Thriller modelini de listeye eklemeni öneririm. Kuba ve Mondial ile kıyaslanamaz bile, Apache ile kıyaslanan bir kaç başlık var araştırabilirsin, onlarda da Thriller önde.