PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daelim Daelim S3 Advance / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 [2] 3

retox70
10 Ekim 2014, 10:56
Tüm Daelim kullanıcıları için şöyle bir duyurum var,
Hero Motosiklet Ümraniye showroom da kısa bir süre için randevu ile cumartesi günleri Daelim kullanıcılarına servis hizmeti vermektedir.
alper.ekmekcioglu@heromotosiklet.com adresinden Alper Beyle irtibata geçebilirsiniz.
Uyumaz Motorun tüm servislikleri iptal edilmiştir. Yetkili servis değildir. bilginize.

retox70
28 Kasım 2014, 15:36
Uymaz Motor ' un Daelim ve Hero servisliği tekrar aktif konumdadır.

Satanpist
31 Mayıs 2015, 20:12
motoru kullanan tavsiye eden kimse var mı? alırken nelere dikkat edilme kronik sorunları veya sorunu var mı ?

Evoque
04 Ağustos 2015, 12:21
Bu başlık neden bu kadar ölü valla üzülüyorum.

iptaluyelik01
01 Ekim 2015, 22:39
Sorun çıkarmıyor motor sıkıntısız o yüzden yazan soran edende yok gezmede millet :)

enable
04 Ağustos 2016, 11:25
Bu motorun 2016 modeli neden yok, bilgisi olan var mı?

uur52
08 Ağustos 2016, 20:00
valla bu sorunun cevabını ben de arıyorum neden 2016 yok

dyavol-77
08 Ağustos 2016, 20:10
Bu motorun 2016 modeli neden yok, bilgisi olan var mı?

Hala daha 2014 modellerini satamadıklarından olabilir mi???....

enable
11 Ağustos 2016, 16:03
Hala daha 2014 modellerini satamadıklarından olabilir mi???....

Aynen aradım bana da bu cevabı verdiler.

furkanguvenc
11 Ekim 2016, 23:36
Bu motosikletin bir başlığı olmalı yoksa ikinci eli de forumu da böyle ölü olmaya devam edecek.. Bence maxi scooter olarak fiyat-performans dengesi en iyi olan

antilop_skul
27 Ekim 2016, 13:02
selam dostlar İNAZUA F ile takas dusunen varsa konusabiliriz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-servis-bakimli-garantili-inazuma-f-357399168/detay/

sheriff87
11 Kasım 2016, 18:37
Bugün s3 le ilgili bilgi edinmek için resmi siteden bulduğum 3 yeri aradım. Biri ( Şanlıurfa Ceylanpınardaki servis) ben yedek parça bulamam aman, sadece servisim diyip apar topar kapattı. Adıyaman bayisi telefona cevap vermedi. Elazığ bayiside bildiğimiz bütün markaları saydı hepsini getirtiyormuş s3üde sorup öğrenip döneceğini söyledi fakat dönmedi. Her ne kadar motor harika olsada alınmaz abi bu. Satın alırken muhatap bulamıyorsak bir sıkıntıda maazallah hiç kimseyi bulamayız.

deportivo
26 Aralık 2016, 00:20
S3 üm 2.5 yaşında 8000 km yol yaptım , uzun sürüşüm 1000 km dir . 100Km de 2.6 lt benzin yakmıştır . bu harcamayı artcısız yan ve arka çantalar eşyalı ve yol güzergahı söke - marmaris - datça - marmaris - Fethiye - saklıkent - sökeye dönüş , hız 90-110 kmarası .
Şu ana kadar bir parça ihtiyacım olmadı , hava filtresi ön arka balata değişik markalarda mevcut .
Hala bazıları motorun 3.5 lt yaktığını söylüyor , bu kişilerede hayret ediyorum ! Tek bir sıkıntı yaptı oda bir kaç kullanıcıda okumuştum , sele
açma düğmesinin tutukluk yapıp zaman zaman çalışmaması . Elektronik parçanın korozyona maruz kalması imiş .WD40 ile halloldu .
Neden formun bu bölümü pasif derseniz , ne yazalım bilemiyorum ki , arızamı yokki , aksesuarmı S3 ün hiç bir şeye ihtiyacı yok .
S3 ü kullanıcılara nacizane tavsiyem ( suspansiyon sert diyenlere ) orjinal lastikler iyi ancak çok sert kasislerde vuruntu yapıyor . Lastikmi önemli ? Motorun gidon takımı , amortisörlermi ? cevabınız motorsa , lastiklerinizin havasını bir kaç ps düşürün .

furkan24
29 Aralık 2016, 16:40
daelimin bence en iyi modeli, ayrıca facebookta baya aktif bir grubu var

suzunkopru
11 Ocak 2017, 14:24
Bende bu motordan aldım, 2-3 ay oldu alalı.
Bu motorla 170 yaptım ama, gerçek olduğuna inanamadım. Acaba kilometresi fazlamı gösteriyor?

spacetime
01 Şubat 2017, 13:53
böyle birşey olacağını sanmıyorum ama istersen yinede bir servise göster

muvodo
01 Şubat 2017, 16:05
aynı ebattaki honda forza lastik basınçları 23 26 psi, bizimkiler 30 34 , basıncı düşürmek faydalı olur gibi

kaan898
20 Şubat 2017, 23:00
başka yorum yazacak yok mu bu güzel makina hakkında?

search16
11 Eylül 2017, 23:48
Buralar dutluk olmuş. Tarz değiştirip scootera geçtim ama neye baksam kullanıcısını bulamaz oldum. Japona bakmıyorum. tamamen duygusal..

acemi60
12 Eylül 2017, 23:35
Buralar dutluk olmuş. Tarz değiştirip scootera geçtim ama neye baksam kullanıcısını bulamaz oldum. Japona bakmıyorum. tamamen duygusal..
Yakın zamanda deneme sürüşü yaptım. Plastik kalitesi düşük. Daha 17 bin km.deki motorun sinyal düğmesi laçkaydı. Ön amortisör adeta yok. Bisiklet maşası gibi. Selesi rahat. Oturma pozisyonu rahat. Kavraması çok güzel. Hiç titremiyor. 120 ye kadar çok iyi ivmeleniyor. 130.dan ötesini deneyemedim.

search16
27 Ekim 2017, 04:12
Yakın zamanda deneme sürüşü yaptım. Plastik kalitesi düşük. Daha 17 bin km.deki motorun sinyal düğmesi laçkaydı. Ön amortisör adeta yok. Bisiklet maşası gibi. Selesi rahat. Oturma pozisyonu rahat. Kavraması çok güzel. Hiç titremiyor. 120 ye kadar çok iyi ivmeleniyor. 130.dan ötesini deneyemedim.

Ön amortisörün zayıflığı konforu çok etkiler. Daelim face sayfasında öve öve bitiremiyorlar. Bende bulup bir denesem istiyorum. Alacağım motoru uzun süre kullanma tarafındayım. Pişmanlık yaratmasın artık bende. Kymco xciting250i yada daelim s3 bakıcam. Ama ikisinide denesem süper olurdu.

Naci63
27 Ekim 2017, 08:21
Ben de bu motoru ciddi düşünmeye başladım. Tabi ki abs li modelini. Yalnız 2018de beklediğim bir motor var gelmezse artık ben de scootera geçmeyi planlıyorum. Aslında çoktandır sym joymax düşünürken daelim s3 ü görüp teknik özelliklerini okudum ve sele rahatlığı konusunda tartışılmaz birinciliği ve +4 beygir motor gücü cezbetti beni. İkinci eli zayıf diyorlar. olsun. binerken keyf aldıktan sonra, beni rahat ettirip sorun çıkarmadıktan sonra varsın 3 kuruş ucuza satayım. Önemli değil.

Seko
27 Ekim 2017, 10:27
ABS'li modeller gelmiş. Muhtemelen Euro IV'e de uygundur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-burasi-baska-2017-daelim-s3-ler-geldi-481720131/detay

Naci63
17 Kasım 2017, 08:43
ABS'li modeller gelmiş. Muhtemelen Euro IV'e de uygundur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-burasi-baska-2017-daelim-s3-ler-geldi-481720131/detay

Seko kardeş, dediğim gibi beklediğim motor var. O gelmezse bu motor diyorum. Şu an satılan daelimler siyah. benim öncelikli tercihim ise gümüş gri veya beyaz olacak. Bir de sandığını ben açtırmak istiyorum. Tabi mümkün olursa. Selamlar.

mir
21 Mayıs 2018, 21:32
Merhaba arkadaslar 2017 model absli modele sahibim henuz 800 km de motor, merak ettigim bir husus var yakit dilimi teke dustugunde kac km daha yol yapiyor, tecrubelerinizden faydalanmk isterim.

fthaltan
16 Temmuz 2018, 18:42
yakit dilimi teke dustugunde hemen depona benzini koy, bu sekilde kullanmak saglikli olmaz. tek dis kaldiginde sanirim 1,5 - 2 lt benzin kaliyor. artik o da seni s.ici en fazla 40-50 km goturur, tabi suruse bagli.

mir
17 Ağustos 2018, 21:11
yakit dilimi teke dustugunde hemen depona benzini koy, bu sekilde kullanmak saglikli olmaz. tek dis kaldiginde sanirim 1,5 - 2 lt benzin kaliyor. artik o da seni s.ici en fazla 40-50 km goturur, tabi suruse bagli.

aynen aşağı yukarı dediğin gibi, 40-50 km gidiyo test ettim.

Yusuf Acar
28 Ağustos 2018, 23:51
Merhaba. Daelim s3 için orjinal haricinde artçı ayaklığı ve renkli manet düşünüyorum. Uyumlu ayaklık ve manet bulabilir miyim ? Sol ayaklığım kırıldı. Orjinal pahalı, hazır değiştirecek iken uyhun yollu farklı bir ayaklık takmak istiyorum.

stubborn
12 Eylül 2018, 18:09
abi site bir hareketli bir hareketliki resmen başım döndü :)

mir
17 Eylül 2018, 08:48
merhabalar, 2 hafta önce istanbul marmaris-datça yaptım 1734km yol yatım toplamda 57 litre yakıt tüketimim oldu. ortalama 100km'de 3,3 litre yakıt tüketimi, ortalama hız bandım 100-120 km arası.

yakıt hesabım link aşağıda

https://www.youtube.com/watch?v=0TXBNLO0IvE&t=7s

Gökhan_Aygün
24 Ekim 2018, 16:38
Herkese Selam,

Hiç aklımda yokken birkaç arkadaşımın referansı ile bende bu motosikleti kullanmaya başladım, bundan önce Honda FORZA 300 kullanıyordum,

Daelime geçince bazı konularda daha negatif bazı konularda daha pozitif şeyler gözlemledim, bakalım deneyimimiz arttıkça buralara yazar çizeriz.

https://hizliresim.com/qv5OrB]https://i.hizliresim.com/qv5OrB.jpg

stubborn
06 Kasım 2018, 17:36
arkadaşlar merhaba ben kontak sorunu yüzünden direksiyonum kilitli vaziyette evin önünde kaldım.belki pilli bitmiştir diye ana ve yedek anahtarın pilini değiştirdim ama nafile bulunduğum konum itibariyle servisede uzağım motorun ön göğüsünü açtım ama ulaşmak ne mümkün,çözüme ulaşmak adına aküyü şarz ettim takviye yaptım piller değişti ama :(
buna benzer bir sorunla karşılaşan önerisi olan birileri varmıdır acaba ?

Gökhan_Aygün
12 Kasım 2018, 09:34
arkadaşlar merhaba ben kontak sorunu yüzünden direksiyonum kilitli vaziyette evin önünde kaldım.belki pilli bitmiştir diye ana ve yedek anahtarın pilini değiştirdim ama nafile bulunduğum konum itibariyle servisede uzağım motorun ön göğüsünü açtım ama ulaşmak ne mümkün,çözüme ulaşmak adına aküyü şarz ettim takviye yaptım piller değişti ama :(
buna benzer bir sorunla karşılaşan önerisi olan birileri varmıdır acaba ?

Çözebildin mi ? benim aklıma bluetooth ile alakalı bir sorun gibi geldi, deneyimlerini paylaşır mısın ?

stubborn
22 Kasım 2018, 18:01
çözdük fakat 450 tl sıkışmış :)
ekstradan bitane gizli kontak yaptık ustamın dediğine göre artık immobilizer okumuyor :(

Gökhan_Aygün
26 Kasım 2018, 11:37
çözdük fakat 450 tl sıkışmış :)
ekstradan bitane gizli kontak yaptık ustamın dediğine göre artık immobilizer okumuyor :(

Bu kısmen kronik bir olay. Bütün elektirik tuşları / aksamları çalışırken marş tuşu bazen boşa düşüyor, basıyorsun basıyorsun kimse yok ortada, yani denemiyor bile, sanki tuş bozuk ...

Biraz ileri falan gidiyorsun marşa basıyorsun çalışıyor, yani motosiklet ilk marşta çalışma konusunda problemsiz ama bazen marşı görmüyor :D

Normalde kullanıcılar " marşa basıyorum basıyorum çalıştıramıyorum " der, bunda bazen hiç marşa basamıyorsun çok ilginç, ha en fazla 3 - 4 dk süren bir macera ile sorunsuz çalıştırıp yola çıkıyorsun ama ne demişler ? " bir şeyi yapacaksan tam yapacaksın ".

Teknoloji işinde ince hatalar var, yoksa çok yeterli bir motosiklet.

Gökhan_Aygün
17 Aralık 2018, 12:26
Bu kısmen kronik bir olay. Bütün elektirik tuşları / aksamları çalışırken marş tuşu bazen boşa düşüyor, basıyorsun basıyorsun kimse yok ortada, yani denemiyor bile, sanki tuş bozuk ...

Biraz ileri falan gidiyorsun marşa basıyorsun çalışıyor, yani motosiklet ilk marşta çalışma konusunda problemsiz ama bazen marşı görmüyor :D

Normalde kullanıcılar " marşa basıyorum basıyorum çalıştıramıyorum " der, bunda bazen hiç marşa basamıyorsun çok ilginç, ha en fazla 3 - 4 dk süren bir macera ile sorunsuz çalıştırıp yola çıkıyorsun ama ne demişler ? " bir şeyi yapacaksan tam yapacaksın ".

Teknoloji işinde ince hatalar var, yoksa çok yeterli bir motosiklet.

------------------------

Marş tuşu ve sele kapağı ile alakalı ilginç bir şey keşfettim.

Ben her zaman motosiklete sol taraftan yanaşırım ve anahtar montumun sol cebinde olur, " şimdi bu ne alaka ? " diye ben de düşünüyordum fakat anladım ki ..

Motosikletin bluetooth sensörlerinin hepsi motosikletin sağ tarafında ..

Yani motosikleri çalıştırırken bluetooth'un sorunsuz eşleşme sağlaması için motosiklete sağdan yaklaşmanız, ya da anahtarın sağ cebinizde olması gerekiyor. Ya da ne bileyim marş tuşuna basarken anahtar da elinizde olsun ..

Bu tespit ile beraber tek sorun olarak gördüğüm şey de çözülmüş oldu.

frosen
26 Aralık 2018, 15:33
Yakınlarda baz ıstasyonu falan varsa, sorun olabılıyor. Geçende ben de benzınlıkte kaldım. Baz ıstasyonu varmış. anhtar çantamda , çantam da bagajda mesafeden almıyor. malum menzılı 50 cm. benzın alamıyorum. telefon çantada oylece kalakaldım.Sonra aklıma geldı vurdurur gıbı koşturup anı fren yaptırdım. çanta one geldı. depoyu ve bagajı açıp benzını aldım sonra ıttırerek benzınlıkten bıraz uzaklaşıp çalıştırdım. aklınızda olsun. Çanakkale mıller lukoıl benzınlığı. Bu motorun en buyuk sıkıntısı 25000 km de bır subab arızası vermesı. benımkı 45000 de ve ıkıncıye subap yaptırdım subap sıkıp zor çalışmaya başlayınca yaptırıyorsunuz. subaplar degışıyor. kapak taşlanıyor.yakıt ortalama 3 lt. ben 22 gr dr pulley baga setı kullanıyorum. son servıste orj taktım. hiç beyenmedım son hız gps verısı 150 km cıvarı. Duruşu dengesı gayet guzlel on lastık 27 arka 35 basıyorum. on 1 arka 3 lastık eskıttım. 30.000 km de. kımı usta şimlerle oynayarak sıbop ayarı yapıyor fakat ust kapağın sokulmesını sıddetle onerırım. ben bı 10000 daha yapsaydım subapları yutabılırdı. Zaten parçası da cok yok sıkıntı yaşardık. Ustam sag olsun. bu motor hakkında tum sorularınızı yanıtlayabılırım. sevgıler tekerınız duz bassın.

Gökhan_Aygün
26 Aralık 2018, 18:30
Yakınlarda baz ıstasyonu falan varsa, sorun olabılıyor. Geçende ben de benzınlıkte kaldım. Baz ıstasyonu varmış. anhtar çantamda , çantam da bagajda mesafeden almıyor. malum menzılı 50 cm. benzın alamıyorum. telefon çantada oylece kalakaldım.Sonra aklıma geldı vurdurur gıbı koşturup anı fren yaptırdım. çanta one geldı. depoyu ve bagajı açıp benzını aldım sonra ıttırerek benzınlıkten bıraz uzaklaşıp çalıştırdım. aklınızda olsun. Çanakkale mıller lukoıl benzınlığı. Bu motorun en buyuk sıkıntısı 25000 km de bır subab arızası vermesı. benımkı 45000 de ve ıkıncıye subap yaptırdım subap sıkıp zor çalışmaya başlayınca yaptırıyorsunuz. subaplar degışıyor. kapak taşlanıyor.yakıt ortalama 3 lt. ben 22 gr dr pulley baga setı kullanıyorum. son servıste orj taktım. hiç beyenmedım son hız gps verısı 150 km cıvarı. Duruşu dengesı gayet guzlel on lastık 27 arka 35 basıyorum. on 1 arka 3 lastık eskıttım. 30.000 km de. kımı usta şimlerle oynayarak sıbop ayarı yapıyor fakat ust kapağın sokulmesını sıddetle onerırım. ben bı 10000 daha yapsaydım subapları yutabılırdı. Zaten parçası da cok yok sıkıntı yaşardık. Ustam sag olsun. bu motor hakkında tum sorularınızı yanıtlayabılırım. sevgıler tekerınız duz bassın.

Benim kullandığım motosiklet için çalıştırma problemi hiç olmadı ancak bir arkadaşım ile bu problemi basit bir temizlik ile çözmüştük, daha doğrusu o çözmüştü.

Devre spreyi ile gaz kelebeğine, aküye kadar her şeyi temizledi, buji falan değiştirdi, şuan her şey normal.

Subap bir yerden sonra işin ticareti gibi gelmeye başladı bana, yani alternatif çözüm denemeden direkt subap yapmak ? bence gereksiz. İstanbul'lu ustaların huyu mudur bilmiyorum ama Subap değiştiremiyorsa " debriyaj setini değiştirelim, kaçırıyor " falan diyorlar,

Bunun üzerine bir şey yaptırmayıp, basit temizlikler sonrası ( kurum bağlayan yerlerin temizlenmesi v.b. ) + 20.000 km süren var mesela ..

tommygun
28 Aralık 2018, 14:53
Arkadaşlar bugün Tepe Nautilus Avm'de onca boş yer varken b.k var gibi dibime motorunu sıfırlayıp soldan binmemi ve arka seleye paketlerimi yüklememi engelleyen mübarek burada mı?

https://i.hizliresim.com/qd86jD.jpg (https://hizliresim.com/qd86jD)

Gökhan_Aygün
31 Aralık 2018, 14:33
Burada ise plakayı da değiştirsin, vidalı plaka muayeneden geçmiyor :queen:

stubborn
02 Ocak 2019, 11:22
malumunuz gelen ötv indirimiyle s3 fiyatını n kadar oldu bilgisi olan ?

Gökhan_Aygün
02 Ocak 2019, 14:32
malumunuz gelen ötv indirimiyle s3 fiyatını n kadar oldu bilgisi olan ?

25.000 TRY civarı idi sitesinde, 19.950 TRY olarak güncellenmiş, bu satıcılara da yansımış, bence gayet mantıklı olmuş, f/p olarak tam oturmuş.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-burasi-baska-7-24-acigiz-yeni-yila-ozel-19.950-tl-571148162/detay

sheriff87
26 Şubat 2019, 15:37
Arkadaşlar herkese merhaba. S3 almaya çok yakınım, para bekliyorum bi yerden geldiği sipariş vericem. Şimdi benim öğrenmek istediğim scooterların rodajı filan nasıl oluyor. İlk defa scooter kullanacağım her türlü tüyolara açığım.

stubborn
14 Mart 2019, 15:19
RÖLANTİ MÜŞÜRÜ NASIL TEMİZLENİR ?

stubborn
28 Mart 2019, 17:51
bu forumdaki hareketliliğe bayılıyorum.:rendeer:

sheriff87
29 Mart 2019, 14:26
Kullanıcısı az diye forum başlığı hareketsiz ama ürünün distribütörü kadar kalitesiz bir firma yok. İkidir tam alıyorum beni ikna ediyorlar vazgeçiyorum. Adamlar satmak istemiyor

Gökhan_Aygün
11 Nisan 2019, 13:35
RÖLANTİ MÜŞÜRÜ NASIL TEMİZLENİR ?

Seleyi açmak lazım, hatta tam seleyi açmadan da ulaşıyor olabilirsin emin değilim. Seleyi tam sökmeden boğaz kelebeğine falan ulaşabileceğin bir kapak var, onu aç bi bak. Selenin altında yeşil renkli bir şey var diye hatırlıyorum. onu 2 vida ile söküyorsun ve temizliyorsun .. yanlış hatırlamıyorsam ..

GOLDMAN
01 Şubat 2020, 02:31
Ikı yıldır sorunsuz bınıyorum çok şükür, bu forumu bılmem ama face ve S3 un wp grubunda hızlı cvplar alabılırsınız.

vandamme
23 Mayıs 2020, 16:35
Bu ne pahalılık....

https://www.motosikletsepeti.com/urun/silindir-kapak-komple-set-daelim-s3/6253

stubborn
10 Eylül 2020, 18:14
Bu fiyatı veren olurmu ?