Orijinalini görmek için tıklayınız : SYM Wolf 250 & Bajaj Pulsar 200 & Suzuki GW250 Inazuma
SH@RK
13 Ağustos 2014, 16:36
Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır MT'yi takip etmeme rağmen üye olup başlık açmak bugüne kısmetmiş.
Yeni bir motor almak istiyorum, araştırmalarım sonucu seçeneklerimi üçe kadar daraltabildim.
Benim boyum 191cm kilom 105, dolayısıyla bana uyabilecek bir motor bakıyorum.
Motora çoğunlukla yalnız binsem de, arasıra artçı binmesi de gerekiyor, bu yüzden arkada oturan da önemli.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. :)
Öncelikle şöyle bir tablo çıkardım, kendimce önem verdiğim özellikleri sıralamaya çalıştım.
Bu yazdıklarım toplama bilgiler ne kadar doğrudur bilmiyorum.
http://s14.directupload.net/images/140813/yionokd2.jpg
3 motosikletin de kendince avantajları var.
Wolf'un 2.el piyasası uygun görünüyor. Diğer özellikleri kabul edilebilir seviyede.
Pulsar'ın sıfır fiyatı oldukça uygun. Sele yüksekliği ve yakıt tüketiminde öne çıkıyor. Artçı konforu ise düşündürücü.
Inazuma hem sürücü hem artçı için aralarında en konforlu motor ancak ne sıfır ne de ikinci el piyasası makul görünmüyor.
3 marka için de servis, parça fiyatı ve işçilik fiyatları konusunda bir fikrim yok.
Bu konu hakkında da görüşlerinize yer verirseniz sevinirim.
Sizce hangi motoru almalıyım?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler. :)
http://s1.directupload.net/images/140813/us4y4hmt.jpg
http://s14.directupload.net/images/140813/8psjzpko.jpg
http://s14.directupload.net/images/140813/herv8sok.jpg
Garip
13 Ağustos 2014, 16:44
wolf tavsiye ederim.
Boyum 1.96 , kilom 110.. motora oturdum, kullandım, çok rahat..hani bacaklar koruma demiri gibi dışarı çıkıyor ya bizim, depoya tam oturmuyor ya, wolf de öyle bir sıkıntım olmadı. hatta motorun sahibi de 1.99 boyundaydı benden de uzundu, o sırf bu yüzden almış. kalitesi de ortada zaten SYM nin. seramik silindir olması vs vs.
Tabi inazuma da kendini kanıtlamış bir motor. Bajaj da öyle. Ama sana tavsiyem, iri biri olman nedeni ile SYM üzerine, Bajaj ve suziki üzerine bi oturup, dediğim şeye dikkat etmen.
mephamd
13 Ağustos 2014, 16:47
Artçı ve sürücü konforu = Suzuki
Sportif görünüş = Pulsar
Salih_T
13 Ağustos 2014, 17:09
Başlık güzel... Benimde beğendiğim ve almak isteyince karar vermekte zorlanacağım 3 model. Konuyu takibe aldım..
Maddi imkanım ve kapalı bir garajım olsa suzuki yi alırdım. içlerinde en kalitelisi o.
AEA wolf ve pulsar çok beğenmemişti ama 2.tercihim wolf 3.tercihim pulsar olurdu.
CelalOgun
13 Ağustos 2014, 17:51
Guzel bir calisma olmus. Elinize saglik.
Suzuki ve bajaj icin degil ama sym icin sifir fiyatini bayilerden arastirmanizi tavsiye ederim. Pesin alimlarda indirim soz konusu. Bu durumda wolf gozunuze daha avantajli gelebilir.
Ama inazuma son derece konforlu bir motor. Eger istanbulda yasiyorsaniz, Kiziltoprak mototas ta test imkani var. Deneyin bence fikrinizi degistirebilir.
JafJaf
13 Ağustos 2014, 17:58
pulsarda ki yakıt tüketimi o kadar olmayabilir.
adem80
13 Ağustos 2014, 18:25
Kaliteyi ve konforu fiyat sıralanmış zaten. İnazuma, wolf, pulsar.
mustang256
13 Ağustos 2014, 18:35
İnazuma kullanma fırsatım olmadı ama motora mersedes diyorlar en rahatı o olucaktır sanırım. Wolf inazumadan daha az yakıyormuş yanlıs hatırlamıyorsam kullanıcı sayfasında bi abimizin 2,6 gibi bi yakıt sarfiyatı yaptığını okumuştum . Wolf ve İnazuma birbirine kalıp olarak cok yakın ama pulsar ikisindende ufak gözüküyor biraz ince . Şayet boy sorunun olmasaydı kesinlikle fiyat performans açısından Pulsar derdim ama şu durumda Wolf diyorum.
SH@RK
13 Ağustos 2014, 18:56
İzmirdeki SYM bayilerini aradım. Nakit de bile 100-200 lira gibi ufak indirimler yapıyorlar.
İlan sitelerinde ise kafama göre izmirde veya yakın çevrede 2.el bulamadım,
Dolayısıyla 11.000 gibi rakamlara çıktığımda Inazuma'ya yanaşmak daha mantıklı geliyor.
Şu anda sıfır Pulsar veya 2.el Inazuma arasındayım.
Sıfır Pulsar 7.700 civarı malolacak, 2.el 10.000 gibi temiz inazuma bulabilirsem, Suzuki almayı düşünüyorum.
agrasiwe
13 Ağustos 2014, 19:01
bu karşılaştırmalarından tek yakıta müdahale edebilirim, wolf' ün yakıtı düşüktür. diğer iki modele göre. Bajaj o yakıt değerlerini maalesef 80-90 ı geçmezsen yapıyor, 120 ile pulsar 4 lt ye yakın yakıyor. ama wolf 120 ile 3,5 lt ye anca çıkabiliyor. inazuma kullanan arkadaşlara sorduğumda da 4 lt den fazla yaktığını söylediler o değerler doğru olmayabilir.
çelikatlı
13 Ağustos 2014, 19:18
Yakıt değerleri üçününde yanlış.
SH@RK
14 Ağustos 2014, 10:32
Yakıt değerleri üçününde yanlış.
sizce değerler nedir?
çelikatlı
14 Ağustos 2014, 10:40
Pulsarı denemedim arkadaşlarımdan duyduğum 2.5 4lt arası. İnazuma kullandım 3.5 5lt arası. Wolfü şuan kullanıyorum 2.5 3.5lt tüketimleri var. Bunlar gerçek yakıt tüketimi
SH@RK
15 Ağustos 2014, 13:14
Aslında bu listeye Hyosung X5 ve KTM Duke 200 'de eklenebilirmiş.
X5 Wolf'a yakın bir fiyatla satışta. Duke fiyatları ise hala uçuk. :(
agrasiwe
15 Ağustos 2014, 13:32
yalnız x5 piyasada hiç yok gibi yaw :)
ryangt
15 Ağustos 2014, 13:57
ben mi abartıyorum diye kendi kendime düşünüyorum ama
Suzuki ile bajaj'ı nasıl aynı cümlede kullanabiliyorsunuz şaştım kaldım. Niyetim küçümsemek,hor görmek değil ancak her ikisininde yanına gidip üstüne oturunca ne demek istediğimi anlayacaksınız..
motorcrus
15 Ağustos 2014, 14:06
parası olan düdüğü çalar :)
oknglr
15 Ağustos 2014, 14:06
Oyumu inazumaya verdim ama wolfada hastayım. Hatta inazumadan daha çok :D
Evrenalpar
15 Ağustos 2014, 15:20
En az yakanı ve en kaslısı bana göre Wolf. Pulsar daha cılız ama kesinlikle kötü değil. Fiyatına göre bence gayet güzel.
SH@RK
15 Ağustos 2014, 17:36
ben mi abartıyorum diye kendi kendime düşünüyorum ama
Suzuki ile bajaj'ı nasıl aynı cümlede kullanabiliyorsunuz şaştım kaldım. Niyetim küçümsemek,hor görmek değil ancak her ikisininde yanına gidip üstüne oturunca ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Ben olaya fiyat/performans olarak bakıyorum. Eğer suzuki aradaki 5500 TL'lik farkın hakkını fazlasıyla veriyorsa ve imkanım da varsa tabi ki Suzukiyi tercih ederim.
Ama aradaki fiyat farkı önemsenmeyecek bir rakam da değil dolayısıyla iki motor aynı listede karşıma çıkabiliyor.
Örneklemek gerekirse; Şu anda Wolf için 11.000 TL'yi gözden çıkaracaksam eğer, üstüne biraz daha katar Inazuma alırım diyebilmekteyim. Ancak aynı cümleyi Pulsar için sarfetmek zor.
CelalOgun
15 Ağustos 2014, 17:54
Arkadaşlar,
Nakit alımlarda SYM wolf için kadıköy hasanpaşa'da bana 10.000 tl gibi bir rakam söylediler. Linkte de yazıyor. Nakit alımlar için arayın diye.
175469014/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-istanbul-motor-kampanya-sym-wolf-sb-250-ni-icin-arayiniz-75469014/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-istanbul-motor-kampanya-sym-wolf-sb-250-ni-icin-arayiniz-175469014/detay)
Fatih
15 Ağustos 2014, 18:03
Kesinlikle inazuma.
Süspansiyon dehşet yumusak.
Kullanın deneyin göreceksiniz.
Sym ve pulsar ı da inceledim.
Parca kalitesi yaklaşamaz inazuma ya.
SH@RK
15 Ağustos 2014, 22:25
Sıfır Pulsar almaya karar verdim arkadaşlar.
Hatta bugün bayi ile konuşup motoru da ayırttım.
Her ne kadar Inazuma aklımda kalsa da bütçeyi o kadar zorlamamak daha mantıklı olacak gibi.
EverHarD*
19 Ağustos 2014, 19:33
Sıfır Pulsar almaya karar verdim arkadaşlar.
Hatta bugün bayi ile konuşup motoru da ayırttım.
Her ne kadar Inazuma aklımda kalsa da bütçeyi o kadar zorlamamak daha mantıklı olacak gibi.
Hayırlısı olsun :) kazasız belasız sürüşler :)
2move
15 Eylül 2014, 21:52
Hayirli olsun. Pulsari yorumlayabilirmisin? Fanatiklik yapmayan
kullanici yorumuna ihtiyacim var
tekoklava
15 Eylül 2014, 23:01
bu karşılaştırmalarından tek yakıta müdahale edebilirim, wolf' ün yakıtı düşüktür. diğer iki modele göre. Bajaj o yakıt değerlerini maalesef 80-90 ı geçmezsen yapıyor, 120 ile pulsar 4 lt ye yakın yakıyor. ama wolf 120 ile 3,5 lt ye anca çıkabiliyor. inazuma kullanan arkadaşlara sorduğumda da 4 lt den fazla yaktığını söylediler o değerler doğru olmayabilir.
yuh desem ayıp olurmu
AEA bile incelemede tapa gaz 3.3 yaktı diyor (adamında boy kilo maşallahı var) sen neredeyse 5 e çıkcan
pulsar yakıt konusunda çok cimri bir makinadır
şahsen ben (ara sıra tapa gaz)2.8ltnin üstüne çıkamadım
kaan898
15 Eylül 2014, 23:02
Hayirli olsun. Pulsari yorumlayabilirmisin? Fanatiklik yapmayan
kullanici yorumuna ihtiyacim var
pulsarı yorumlayacak cümle çok açık.fiyatına göre tartışmasız en iyisi .ort 5 bin daha verecek paran varsa o zaman fanatiklik başlar işte...
Felis Leo
15 Eylül 2014, 23:13
Bu kıyaslama inazuma için hakaret sayılır.
cuma_01
16 Eylül 2014, 00:08
Ben pulsarı yorumlayayim.
Yakit konusunda suan icin agrasif kullanimda0.16 kurus yakiyor.. tapa gaz da olsa 0.17 yi geçmiyor. Sakin kullanimda 0.13 kurusa düşüyor. Ancak gercek kullanıcı verisini sorarsan ortalama 0.15 kurus yakit tuketimi var.
Sele sert konfor ozellile artcida cok düşük. Ancak 50 tl karşılığı dosemecide kesin çözüm var.
Güç ve agresiflik konusunda yüzünüzü güldürūr.. Özellikle 0-70 km arası sıçrama güzel.
Her markada oldugu gibi üstünde gelen lastiklar biraz sıkıntılı diyor arkadaşlar. Ancak ben henüz hiç kaydirmadim cok şükür. Idare ediyor.
Servis konusunda kuralkan ve ekrem ata bey sıkıntı olduğunda direk müdahale ediyor. Mallarının arkasında duruyolar. Yedek parca fiyatları da gayet uygun.
Kullanım bakımından araziye bile giriyoruz sıkıntı yok.
Son hiz 156 gördüm.
Bende inzuma ve cbr 250 arasında kararsız kalmıştım. Honda bayisinde cbr yi inceledim tesadüfen yanda duran pulsar bayisine girdim. Pulsari ilk gorudte cok begendim. Cbr de görüntü var, Inzuma cok rahat kabul. Ama okadar fark vermem dedim ve pulsar aldim. Memnunum. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Inzuma cı kardeş pulsarla gittiğin yola giderim. . Gördüğün ilgiyi görürüm. Yaktigin yakıttan az yakarim.. serviz ve parca konusunda daha az ucret öderim. Sifir alırken senin fazladan ödediğin 5.000 tl ye de 2 defa avrupa turuna çıkarım. .
Neden karşılaştırmak hakaret mis onu anlamadım :))
okoca
16 Eylül 2014, 00:22
3 motoruda yakından gördüm, bence görünüş istiyorsan
bajaj derim, fiyat da aslında hepsinde uçuk, bu gün 150cc bir motoru 3,5 4e alırken
200cc ye 7bin vermek helede 250cc ye 10bin vermek, bana mantıklı gelmiyor...
şunuda hesaba katmak lasım yeni motorun parçasını parayla alabiliyormusunuz?
cebimde param var ama parça bulamadığım günler oldu..
ama hakikaten bajaj bağırıyor görüntü açısından. ben olsa 10bine 600cc alırdım.
kaan898
17 Eylül 2014, 00:49
nasıl yoksa inazumayı 7000 seviyesine falan mı çektiler? o zaman borç harç bi yerden para bulur yarın alırım hemen...
logaritma
21 Nisan 2015, 12:17
fiyat performans açısından pulsarada şu anda zam geldi artık öyle çoka ucuz değil. ikinci el değerlerinde wolf ile pulsarı aynı fiyatlara bulmak mümkün inazuma kullanmadım ama wolf ve pulsar sürdüm .. inazumayı bir köşeye koyarsak ..
wolf ve pulsar arasında seçim olarak yapılıcak tek fark amaç bu kadar basit.. ne amaçla alıyorsunuz. eğer şehir içi yüksek kullanım ve kurye tipi bir işe mensupsanız kesinlikle pulsar derim yakışıklıda alet.. yani hem kuryelik yapıp hemde arkanızdaki heybeyi evinize bırakdığınızda bir cila çekip piyasaya akdığınızda gayet ilgi çekebiliceğiniz bir motor..
wolf bana göre daha çok şahsi kullanımda konfora keyife yönelik bir motor ve seramik yapısı sayesinde uzun yol uzun km ler yapılıcaiblicek bir motor.. zaten 50-60 binde wolfler var.. ve inazumaya oranla kesinlikle ikinci elde öncelikli tercih olabilicek bir motor.. wolfun fiyatları ikinci elde 7-8 lerden başlarken inazumanın 10-11 lerden başlıyor..
o yüzden bu kıyaslamada inazuma ikinci planda kalıyor bende..
pulsarın bana göre konsepti çok farklı..
handsome_07
21 Nisan 2015, 13:14
ktm duke 200 şuan kampanya fiyatı sıfırı 11500 tl bayilerde. sym wolf ile aynı yani. inazumadanda daha ucuz. eski bi sym wolf sahibiyim uzun yolda rahat motor şayet asfaltın dışına çıkmazsan. dağ yolunda ağırlıgından dolayı çok hırpalıyor insanı. pulsarda güzel motor ama fazla uzun ömürlü bir motor değil. arkadaşımın sıfır motoru iki kez debriyaj sıyırdı. ve km saati su aldı içine. ama garantiden değiştiler. motorun arkasında duruyorlar. tabiki bu garanti süresi boyunca :) sym wolf ünde parçaları çok pahalı bi egzosu 2600 tl. o fiyata yoshimura akrapowiç egzos alırım..
bajaj pulsarda karar kılmışsın hayırlı olsun, tekerine taş değmesin
anılbel
21 Nisan 2015, 13:18
Aslinda soruya verilecek cevap belli ...
Alip kisa sure binip saticam , ilk motorum olacak diyorsaniz pulsar daha mantikli.(kesinlikle kalite vs. konusunda digerleri ile kiyaslamiyorum , henüz çok yeni , tek avantaji var ; fiyati.)
Satip satmama konusunda kararsizim , alicam 2 yil falan binicem diyorsaniz o zaman tek alternatif suzuki.Bütceyi zorluyorsa 2. El aksesuarli 5000 km civarlarinda bir tane alinir , binilir.
Sym icin ise sunu soyleyebilirim; guzel motor ama o fiyatlara zor be annem .
abeciMotoru
21 Nisan 2015, 16:18
Wolf'ün viraj kabiliyeti çok yüksek, aks mesafesi kısa, güçlüdür, kıvraktır, az yakar hadi bakalım :D
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11142344_818611068221216_1156533944_n.jpg
Pisman
21 Nisan 2015, 17:34
yakıt ve fiyat konusunda inazuma avantajlı duruyor,
artçı konforu kötüdür pulsarın ama parça fiyatları daha uygun olur diğerlerine göre
logaritma
21 Nisan 2015, 18:23
yakıt ve fiyat konusunda inazuma avantajlı duruyor,
artçı konforu kötüdür pulsarın ama parça fiyatları daha uygun olur diğerlerine göre
dezavantajlı olucaktı herhalde :)
motorcu48
21 Nisan 2015, 18:41
arkadaş seçimini çoktan yapmış başlığı şimdi görüüyorum.hayırlı uğurlu olsun.
tabi bana sorsalar diyeceğim belli :)
RS383
12 Mayıs 2015, 23:33
Malzeme kalitesi
Inazuma Wolf Pulsar
Yakıt
Pulsar Wolf Inazuma
Konfor
Inazuma Wolf Pulsar
Yedek Parça & Servis
Inazuma Wolf Pulsar ( Yedek parça fiyatları )
Inazuma çift silindir ayrıca wolfun silindiri seramik diyorlar pulsar tek silindir
Son hız olarak inazuma bir tık önde
Wolfun ikinci eli daha rahat diye düşünüyorum çünkü popülaritesi gittikçe artan bi motor
Wolf diğerlerine göre daha kaslı inazuma da biraz estetikten kaçılmış ben pulsara sinek diyorum çünkü çok zayıf görünüş olarak ama güzel motor :D
slyman_b
03 Haziran 2015, 18:06
Arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda ciddi bir yanlışlık var. pulsar için yakıt tüketimi 90km hız ile 3lt, 120km hız ile 4lt civarı olduğu bajaj çalışanları tarafından yapılan incelemede belirtiliyor, forumda konusu da var. Bu değerleri bir çok kullanıcı da doğruluyor. Keza boxer 150 nin yakıt tüketimi de çalışanların yaptığı inceleme ile aynı benim ve boxer kullanan arkadaşların tespiti.
efendy06
03 Haziran 2015, 22:04
İnazuma alırken pulsara göre 5 bin tl civarı pahalı peki satarken aynı paraya mı satılıyor ikinci eller? Meraktan soruyorum, 14-15 bin lira sıfırı inazumanın, diyelim 10 binde satmaya karar verdiniz, çok mu değer kaybeder? Çünkü hem pulsar hem inazuma değerini koruyorsa sıfır alırken verdiğiniz fazladan beşlik ikinci elde satarken yine cebinize dönecek demektir ki bu paraya atıl olarak bakamazsınız. Ama pulsar değerini korurken inazuma değer kaybediyorsa ona lafım yok.
motorcu48
26 Haziran 2015, 07:39
bugun pulsar sayfasına bir baktım eskisinden daha kötü olmuş.artık neredeyse tüm kullanıcıları isyan bayrağını çekmiş .allah sabır versin o motora para verenlere .
enescanatar
26 Haziran 2015, 08:09
bugun pulsar sayfasına bir baktım eskisinden daha kötü olmuş.artık neredeyse tüm kullanıcıları isyan bayrağını çekmiş .allah sabır versin o motora para verenlere .
son sayfalara bakıp neredeyse tüm kullanıcıları isyan bayrağını çekmiş demek nasıl bir şeydir yav. abartmayı ne kadar çok seviyor bu insanlar. son 10 sayfada toplasan 3 5 kişi sorunum var demiş bir tane kendini bilmez çıkmış neredeyse hepsi isyan bayrağı çekmiş diyor. azcık bilerek konuşmaya davet ediyorum.
_kaan_
26 Haziran 2015, 09:40
Bende pulsar sahibiyim forumu hep takip ederim, pek mesaj yazmam.Benim motorum 2014 model yani hani şu problemli parti denilenlerden, 5000 km.de "hiçbir" sıkıntı yok.
ake
26 Haziran 2015, 10:51
eski bir wolf kullanıcısıyım. lastiklerini değiştirimiştim. viraj , freni gazlaması güzel bir motordu. tüketimi 2,9-3,3 lt arasındaydı. gösterişi, heybeti yerindeydi. görenlerden 600 lükmü diye çok soran oldu. motoru satma sebebim 600 lük almakti ama bu düşünceyi aklıma düşüren şey ise parça fiyatları ve bu pahalı parçaların ellerinde olmamasıydı. serviste olmamasından bahsetmiyorum. distribütör de yok. 2 ay bekleyen arkadaşlar vardı. motorun biyerine bişi olursa naparım diye düşünürken sattım motoru. haa şuan sattığıma pişman olduğum tek motor wolf tür. ancak sürekli aklıma gelen parça sıkıntısı motoru sattırdı bana. diğer markalardada vardır belki ama ben bunu wolf te duyduğum için (herhangibir sorun yaşamadığım için parçalık bi durumum olmadı)anlatıyorum. keza sym nin diğer motorların,scooterleri içinde aynı durum geçerli. joymax i xmax le aynı fiyata satıyorlar nerdeyse. parça fiyatlarıda yamahadan aşağı kalır değil. ne o sym ye biniyorsun. aynı paraları vereceksem daha çok rağbet gören yamaha yı tercih ederim. sym ithalatçısının bu durumu gözden geçirmesi gerekli bence. tamam kaliteli motor yapıyorsun ama sonuçta bir yamaha değilsin.
abeciMotoru
26 Haziran 2015, 13:42
eski bir wolf kullanıcısıyım. lastiklerini değiştirimiştim. viraj , freni gazlaması güzel bir motordu. tüketimi 2,9-3,3 lt arasındaydı. gösterişi, heybeti yerindeydi. görenlerden 600 lükmü diye çok soran oldu. motoru satma sebebim 600 lük almakti ama bu düşünceyi aklıma düşüren şey ise parça fiyatları ve bu pahalı parçaların ellerinde olmamasıydı. serviste olmamasından bahsetmiyorum. distribütör de yok. 2 ay bekleyen arkadaşlar vardı. motorun biyerine bişi olursa naparım diye düşünürken sattım motoru. haa şuan sattığıma pişman olduğum tek motor wolf tür. ancak sürekli aklıma gelen parça sıkıntısı motoru sattırdı bana. diğer markalardada vardır belki ama ben bunu wolf te duyduğum için (herhangibir sorun yaşamadığım için parçalık bi durumum olmadı)anlatıyorum. keza sym nin diğer motorların,scooterleri içinde aynı durum geçerli. joymax i xmax le aynı fiyata satıyorlar nerdeyse. parça fiyatlarıda yamahadan aşağı kalır değil. ne o sym ye biniyorsun. aynı paraları vereceksem daha çok rağbet gören yamaha yı tercih ederim. sym ithalatçısının bu durumu gözden geçirmesi gerekli bence. tamam kaliteli motor yapıyorsun ama sonuçta bir yamaha değilsin.
Parçalar pahalı haklısın, wolf gidişi ve yakış sarfiyatıyla türünde en iyi motordur, sıfır fiyatı 13 bin tl dayandı, fakat şöylede bişey var aklımda ben bunu satarsam gider yine sıfır bir wolf alırım diye de düşünmüyo değilim çünkü çok gezen biriyim, asla kronik bi sorun da çıkarmadı, mantıken 250 cc kategorideki en isabetli alet, diablo rossolarla viraj kabiliyeti çok yüksek, gücü gidişi yerinde, keşke parça yaygınlığı ve fiyatları iyi olabilseydi. o zaman derdim ki fiyatını hakediyor arkadaş.
fakat inazuma'nın parça fiyatları ise daha da almış başını gitmiş, dikkatini çektirelim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO